Jó reggelt mindenkinek!
Anita!
Nagyon örülük, hogy írtál és minden elismerésem nektek, hogy talpra tudtok állni! Igen, én is úgy gondolom, menni kell előre, az élet nem tudni miért teszi próbára az embert, miért is kell ilyen szörnyűségeket átélni. Vannak megmagyarázhatatlan dolgok
Reni!
Neked is ilyeneket tudnék csak írni, mint Anitának, hogy sajnos át kell élni dolgokat, és meg kell próbálni megtalálni a boldogságot más dolgokban, egymásban, míg a bébi meg nem érkezik. Így talán könnyebb a várakozás! Én azt tapasztalom, hogy mikor nem sikerül, el vagyok keseredve, de ott van a párom, aki ilyenkor átölel, azt mondja nincs semmi gond és ennél nagyobb boldogságra akkor nincs is szükség! Megértő akkor is, mikor egy hülye felfújhatós medence miatt sírva tudok fakadni
mert mostanság ez is előfordul, hogy a feszültség miatt kiakadok baromságokon. Valahogy ki kell jönnie, hiába rejtegetem, hiába mondogatom, hogy jól vagyok és nem számít, ha megjön. Ez már csak ilyen bonyolult
Betti!
Csatlakozom a szülinapos jókívánságokhoz!
Móni!
Sajnálom, hogy ez most nem jött össze nektek, de bízni kell a következőben! Tudom én is, hogy ilyeneket írni a legkönnyebb, de itt mindenki átélte már lassan ezt, hogy már megint nem sikerült, tudjuk milyen érzés, és ezért kívánok kitartást és sok sikert a következő próbálkozáshoz!
Pihi!
Most nem tudom mi a bánat van velem! Egyik nap reggel van valami rózsaszín, vagy barnás valami, de csak épphogy, mennyiségét tekinte szinte semmi, aztán egész nap semmi, másik nap délután ugyanez és reggelre semmi! Eldőlhetne már végre! Ez a türelemjáték kicsit az agyamra ment
/Reninek írtam a medencés storit
/ Ja és Sonjus, nem Sajnus
Beuka!
Hátha hül a levegő! Az egyik munkatársam mondta, hogy neki fáj a nyaka, ha időváltozás lesz, és most fáj neki! Remélem nem azt érzi, hogy melegebb lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vica!
Mizu veled? Minden ok?
Ági!
Csöppség, hogy bírja a meleget?
Editke!
Olyan helyesek a pasik, mikor így kombinálnak, nem?! Az én párom is, mikor nem kívántam a kávét, rám nézett és sokat sejtetően felhúzta a szemöldökét
Remélem tényleg enyhülés jön, ez a meleg mindenkit kikészít.
Angel, Ancsa!
Titeket sem hagylak ki!
Veletek mi a helyzet? A táblában látom, ki hol tart, de azért az egyebek is érdekelnek!