Új privát üzeneted érkezett!

Sonjus!Elhiszem,én is szeretnék már azért szédelegni (de csak kicsit :) )
Moni!Drukk!!!!!
breni

Sziasztok!

Jó, hogy egy kicsit már kilábaltunk a gyászból, de szerintem kellett ez a csend a topikban. Mindenki próbált osztozni Anitáék fájdalmában, még ha nem is enyhítettük azt, mégis biztosan tudta/tudja, hogy vele vagyunk lélekben.

Ma voltam laborban, levettek egy csomó vért, majd holnap autókázhatok megint az eredményért. Voltam belgyógyászaton is, nagyon "komoly" vizsgálat volt. Megmérték a vérnyomásom (120/80) meg volt egy 5 másodpercig tartó EKG, aztán ki is dobtak. Ennyi volt. Nem mintha valami bajom lenne, mert teljesen jól vagyok, de ennek semmi értelme nem volt. Ha tényleg lenne valami velem, ennyiből nem derült volna ki. Na mindegy. Magyar egészségügy, már megszokhattam volna.

Móni!

Drukk-drukk!+++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Sonjus!

Míg nem jön meg van remény, neked is mennek:+++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!
Örülök, hogy rendben van minden!
Köszi a drukkot, de szerintem nekem megjön, nem úgy mint Móninak!!!!!!!!!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++
Sebaj,a következő hónapban majd nem jön meg, és majd akkor erősebb lesz és minden jó lesz!!!
sonjus

Sziasztok!

Néhányan talán még emlékeztek rám, utoljára február környékén írtam ide, hogy sikerült a 2. baba 16 hónapnyi várakozás után. Azóta olvasgatlak titeket teljesen képben vagyok kivel mi a helyzet.

Csanitáéknak nagyon drukkoltam végig és teljesen ledöbbentett ami velük történt, főleg azért mert történhetett volna velem is ugyanez. Az első babám szintén csinált egy valódi csomót a köldökzsinórjára ami ugye a szülésnél egyből megfeszül és a baba nem kap oxigént amitől bekövetkezik a tragédia. Nekem hála istennek a kis manó nem akart előbújni így a dokim 6 órás vajúdás után megcsászározott ezért nem történt az ami Csanitával. Utána utánaolvastam ennek a dolognak a következméynek miatt, meg hogy mennyi esélyem van hogy ez mégegyszer előfordulhat és megnyugodtam,mert azt olvastam valahol, hogy ez a dolog idézem "irodalmi ritkaság" pl. az én dokim pedig már van 50 éves még nem találkozott a praxisában valódi csomóval a köldökzsinóron.

Soha nem gondoltam volna, hogy valaha hallok még erről a dologról, és hogy pont olyan emberekkel történik akik ennyit vártak a babára. Én most a 30. hétben vagyok és péntek óta csak azt figyelme hogy mocorog-e rendesen a babóm a pociban. Eddig valahogy meg voltam nyugodva hogy semmi baj nem lehet ha ennyit vártunk rá akkor tuti minden rendben lesz....hát erre semmi garancia.

Csanita, remélem, ezek után csak jó dolgok fognak veled történni.

Akik babát várnak azoknak, kívánom, hogy minden rendben legyen a várandóság é szülés alatt is.

Akik próbálkoznak azoknak mihamarabbi babásodást kívánok.

Kicsit hosszú volt, de muszály voltam kiírni magamból mert napok óta erre tudok csak gondolni.

Anna
janna

Sziasztok!

Ági,
Tudom, hogy nemigen tudunk segíteni, csak így meg néha úgy érzem, mintha tétlenül ülnék és meg sem próbálnék segíteni... Vagy nem is tudom ... nem tudom rendesen leírni! Csak jót tenne az én lelki békémnek is, ha tudnám, hogy segítettem vmivel, a magam módján próbáltam enyhíteni a fájdalmukat... Bár tudom, hogy én ehhez - sajnos - kevés vagyok... :(

Hajnival beszéltem. Anita, Ő is mélyen megrendült és részvétét küldi...
Velük nincs semmi különös, mindenkit puszil és köszöni a leveleket!

Drukkolok mindenkinek, akinek kell bármihez is!

Pussz:
kata1977
Hatvan

Sziasztok Lányok!

Még mindig nem tértem magamhoz. Egy kérdés van bennem: MIÉRT???? Annyira szeretnék én is segíteni, hogy enyhítsem a fájdalmukat, de tudom, hogy nem tudok.

Egész terhesség alatt köldökzsinór para volt bennem, még a védőnővel is beszéltem erről. Kétszer rá is volt tekeredve a nyakára a bébinek, de szerencsére időben kiszedték belőlem.

Sonjus, Móni!

DRUKKKKKKK!

Vica!

Remélem, hogy jobban vagy! Vigyázz magadra nagyon! Majd küldöm, amit ígértem!

Ági!

Semmi gond, majd küldök másikat, ha csinálsz új fiókot.

Egy orvosi kérdésem lenne: amióta itthon vagyok észrevettem, hogy két lábujjam zsibbad és enyhén érzéketlen. Okozhat ilyen az epidurál? Megemlítsem a dokinak a 6 hetes kontrollon?

Betti
betti73

SZiasztok!

PotterÁgi,
Épp egy hét múlva megyek!
És utána hamarosan jelentkezni is fogok nálatok! :) Ha össze tudjuk hozni, akkor Kamillával együtt!

Vica,
szuper, hogy minden rendben! Annak meg csak örülj, hogy minél kevesebbet töltesz egészségügyi intézményekben! :)

Móni, Sonjus: nektek drukk, drukk!

Druszám :)
majd írok ám mélt, csak mostanában tele vagyok :roll: , amikor meg épp nem annyira, akkor meg olyan lustadisznós vagyok :oops: Remélem minden OK!
angel37

Sziasztok!

Rég néztem be, de sajnos nem kellett volna.

Anita :cry:
Nagyon sajnálom, fogadd őszinte részvétemet! Ez egyszerűen hihetetlen :cry: ááááááá, nem is tudom mit mondhatnék. Nagyon sok erőt kívánok Nektek!
:cry: :( :cry: :( :cry: :( :cry: :cry: :cry: :cry:

Vica :)
megnyugtatlak, nálam is ennyiből állt a vizsgálat, anno. Ha jól vagy, akkor felesleges is órákat tölteni a vizsgálatokkal.

Beuka :lol:
Hogy vagytok ebben a melegben?
Vissza szeretnék kerülni a táblába :)
ma vagyok 1cn :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Haga!
Milyen eros vagy!!!!Csodallak erte!!!!
Kivanom hogy minel hamarabb begyogyitsa a sebeteket egy egeszseges kisbaba!!!!
ancsa81

Ancsa :)
Köszönöm, köszönjük.
Vendég

Jó reggelt!
Ez már egy kicsit idegesít, hogy tegnap este, megint tudomásul vettem, hogy akkor mégis megjött, erre ma reggelre semmi!
Most akkor honnan számoljam a mensi 5. napját? Ugyanis clostit kellene szednem! Remélem mostmár eldől! Ennyire csak nem bolondította meg a helyzetet a HSG! Még azért kitartok, mert 30 napra állítottam a tickert, így szombatig eldöntheti, +/- napokkal.
sonjus

Sziasztok!

Haga!
Egy iylen stramm anyukához nemsokára biztos beköltözik egy egészséges kisbaba! Csodállak a kitartásodért! És persze szurkolok nagyon!

Helyzetjelentés rólam:
28. cn., 15. dpo, hő 36.7. Görbém a hőmérős topicban megtalálható. Inkább nem mondok, írok semmit.
moni

Móni!
Mi az a 15 dpo?
Azért ennyit írja, hogy meg nekem légyszi, mert nem értek hozzá és azt is, hogy a hőmérséklet jelen helyzetben mit jelent?

Köszi
sonjus

Sonjus!
A dpo aday past ovulation rövidítése, azaz hány nap telt el az ovuláció óta. Ez az időszak ami fix egy nő ciklusában, ez mindig 14 nap. Na már most, ha a hő itt az "laphőhöz" (ciklus első fele) viszonyítva magasabb, 2-3 tizeddel, akkor nagy valószínűséggel beágyazódott a baba. persze semmi sem biztos. Ez csak egy elméleti dolog. Gyere nézz be a hőmérős topicba, és ott sokat olvashatsz ezekről. De itt is szívesen válaszolok a kérdéseidre! A görbémet ott megtalálod!
moni

Hibáim javítása:
aday helyett "a day"-t akartam írni, és a laphőhöz helyett "alaphőhöz"-t. Bocsi.
moni

Jó reggelt Lányok!

Moni!Drukk,drukk,drukk...................... :wink:
breni

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat! De sajna most jött meg... :cry: :cry: :cry: Nagyon magam alatt vagyok!!! Csak sírok, csak sírok... Tehetetlennek érzem magam...

Beuka!
Légyszi javíts a táblában, ma 1. cn.
moni

Móni!

Ne keseredj el! Majd a következő sikerül!
Addig is örülj a két gyermekednek!!!
Tudom ez nem 100% vígasz! De akkor is örülj nekik!!
Itt nagyon sokan még csak az 1. babáért küzdünk. :cry:
Szorítok nagyon neked, hogy minden nálatok is jó legyen!!!!!!
lara26

Lara!
Tisztában vagyok ezzel, folyt már erről egyszer-kétszer itt vita. Ez nem segít senkin. Nem akarok belebonyolódni, de amikor a gyerekeim is azt kérdezik mikor születik tesvérjük... Na mind1. Lehet, hogy velem van a baj. Belefáradtam.
moni

Sziasztok Lányok!

Móni!

:( :cry:

Beuka!

Kijavítanál a táblában? Krisztusi korba léptem. Megint eltelt egy év. :D

Nagyon köszi!

Betti
betti73

Betti,
Boldog szülinapot! :D :D :D

Basszus, mindjárt én jövök!!! :shock:

Móni: :(
angel37

Drága Lányok!!!!!

Köszönöm mndenkinek ezt a sok-sok szeretetet,együtt érzést amit küldtetek nekünk.Erőt vettem magamon,és ide ültem a gép elé,vissza próbáltam olvasni.Itt potyognak a könnyeim attól a rengetek szép szótól,és hogy próbáltok velünk osztozni ebbe hihetetlenül nehéz helyzetbe.Eltelt 6 nap amióta nincs Regina,de csak cammognak a napok,lassan telnek a nappalok,az éjszakák még csak-csak.Szóval nem részletezem,értitek...... :cry: Hihetetlenül hiányzik,hiszen az életünk része volt,készültünk,vártunk rá.De az élet kegyetlen,most már tudom,hiszen elvette tőlünk ami nekünk a legdrágább kincsünk volt. :cry: Kavarognak bennünk agondolatok,hogy miért,miért pont mi????És mi lett volna ha.....???De sajnos az élet nem áll meg,mennünk kell tovább,és tudom,hogy lesz babánk,mert muszáj,hiszen azért élünk.Apa itthon van,pihengetünk.Most 2 napot a szülőknél voltunk,jó volt.De ma menni kellett az orvoshoz nekem,mert ugye saját felelősségre jöttem haza,de minden rendben.Leglább ennyi jó.Többit nem részletezem,majd egyszer valamikor.......! :cry: Gyógyulgatunk szép lassan,majd az idő segít begyógyítani a sebeket.Mindenki szeretne segíteni,szülők,barátok,de isten igazából ezt nekün kell feldolgozni,de nagyon nehéz.Szegény Párom állja a sarat, Őt tudták elérni telefonon,Ő beszélt mindenkivel,hogy mi történt.De erős,és nagyon nagy támaszom mindenbe.Elveszteni egy gyermeket,most már tudom mekkora csapás. :cry: :cry: Nem tudom,hogyan tudtam végig csinálni,vannak pillanatok amikre nem emlékszem kiesnek.Vigyázzatok magatokra,majd valamikor jövök.

Mindenkinek sok-sok puszit,ölelést küldünk!!!!És köszönjük ezt a rengeteg segítséget,amit küldtetek,mert éreztem,tudtam,hogy velünk vagytok.

Millió puszi mindenkinek.
csanita

Anita,

most csak annyit mondok, hogy nagyon örülök, hogy benéztél! :) És nagyon-nagyon jó, hogy tudsz előre nézni!
angel37

Draga Anita!
Akkorat dobbant a szivem amikor meglattam hogy tied az utolso hozzaszolas!Felve nyitottam meg az oldalt!
Talan az ido mulasa enyhiteni fogja kicsit ezt a szornyu nagy fajdalmat!Es az hogy mar baban gondolkodsz,talan egy jo jel,mert igazan csak o fogja kicsit feledtetni Regina emleket!
Annyira szeretnek valami vigasztalot irni de egyszeruen nem tudok!
Osztozom a gyaszotokban es ha ugy erzed hogy kikell irnod magadbol amit erzel akkor mi itt vagyunk!
Szia!
Ancsa
ancsa81

Drága Anita!

Örülök, hogy írtál és nagyon tisztellek azokért a dolgokért amit leírtál. Talán tényleg könnyebb úgy ha jössz ide közénk, a lányok közé amikor tudsz. Tudom, hogy a fájdalmadat nagyon nehéz enyhíteni, de biztosan segít ha itt leírhatod az érzéseidet. Bármiben segíthetünk, segíthetek kérlek szólj. Én is osztozom gyászotokban.

Puszillak,

Pihi
pihi

Sziasztok!!

Félve mertem megnyitni az oldalt(a sok szörnyüség után) :cry: !!Nehezen de rászántam magam!

Anita!
Az ido mulása enyhiteni fogja kicsit,és a szörnyü nagy fajdalmat!Én is osztozom a gyászotokban,és nagyon tisztellek azokért a dolgokért amit leírtál.
Puszillak!
Szia
Vendég

Móni!

Nagyon sajnálom! Szorítottam és sokat gondoltam Rád!
Tudod, 3 a magyar igazság! a Következőnek sikerülnie kell! Meglátod holnap reggel már sokkal jobban leszel!!!! Kitartás!

Betti, Boldog születésnapot!!
pihi

ÉN NEM TUDOK SEMMIT SEM ÍRNI. :(
NAGYON SOK ERŐT KÜLDÖK NEKTEK ANITA!

MONI!NAGYON SAJNÁLOM,HOGY MEGJÖTT,PEDIG ANNYIRA DRUKKOLTAM.

BASSZUS AZ ÉLET NAGYON KICSESZIK VELÜNK LÁNYOK.MI MIÉRT NEM LEHETÜNK BOLDOGOK MIÉRT NEM JÖSZ AZ ELSŐ VAGY MÁSODIK,HARMADIK BABA?MIÉRT KELL ENNYIT SZENVEDNÜNK?
breni

Haga, nagyon örülök, hogy visszatértél és hogy jobban érzed magad! Hajrá előre!!!!!!

Sajnus, Nálad mi a helyzet? Ugye végül nem jött meg rendesen?
pihi

BETTI!ELFELJTETTEM!
NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT.
breni

Vica!
Örülök, hogy rendben van minden!

Beuka!
Veled mi van??

Moni!
:( ezt nem hiszem el,kitartás és sok eröt a köv hónaphoz!!

Haga!
Milyen erös vagy,csodállak érte!
Kivánom hogy minel hamarabb begyogyitsa a sebeteket egy egészséges kisbaba!!!!

Betti,
Boldog szülinapot!

Hogy vagytok ebben a melegben?
Én hétfön am.helyemen rosszul lettem,szédültem és le kellett ülnöm pihizni :cry: egyet "majdnem hánytam is"-de nem vagyok terhes az tuti ,a párom már kombinálta a helyzetet hisz a napokba lesz pém
:lol: :lol: !!A MELEGTÖL teljessen kikészülök!
sziasztok
Vendég

Anita,
nagyon örülök, hogy írtál. Erős lány vagy! Várlak, hogy gyere megint.

Móni,
:cry: :(

Betti,
boldog szülinapot!
potter_76

Sziasztok! :)

ANITA! :)
Úgy örülök, hogy benéztél! Annak még jobban, amiket írtál :) VELED VAGYUNK :)

MÓNI! :(
Úgy sajnálom!!! elhiszem, hogy belefáradtál! Kitartás!!

HAGA! :)
NAgyon örülök, hogy úgy döntöttél visszajössz!! Természetesen beteszlek a táblába. Holnap regegl lesz új. NAgyon erős vagy! Minen leismerésem!!

VICA! :)
Igen a belgyogyis vizsgálat nálam is ez volt, úgy néz ki ez a rutin.

KATA! :)
Köszi az infót Hajniról! Én is írtam neki, még nem ávlaszolt.

PIHI! :)
LÁtom gyakrabban jösz! Helyes!!! :) :)

BETTI! :)
Boldog születésnapot!!!
Kép

EDITKE! :)
Aranyos vagy, hogy kérdezel, köszönöm megvagyunk, még bírom a meleget, de érzem egyre rosszabb. Lekopogom az utóbbi pár napban a gyomorsavam sem gyötört annyira, csak nagyon fáradtka vagyok, annyi bajom van.
NEm hangzik jól a rosszuléted! Nem tudsz kicsit pihenni? Gondolom milyen meleg lehet a munkahelyeden! Nálunk is jó meleg van, csak ventillátorozni tudunk, de az enm sokat segít. Még jó, hogy ülök egész nap.

Kép
Kép
beuka

MA voltam cukorterheléses vérvételen. Nem volt olyan gáz az a lötty, sokkal rosszabb volt, hogy 2 órát kellett várni a következő vérvételre, és addig se enni, se inni (max vizet) lehetett.

Bea

Kép
Kép
beuka

Anita!
Sok erőt kívánok neked és szeretteidnek is!
Csak előre szabad nézni....

Betti!
Boldog szülinapt!!!
De rég volt már, hogy "megbeszéltük" előbb én, majd te és Angel!! :wink:
( már a szülinapok sorrendjét tekintve)
zsazsóka73

Szép estét!
Gondoltam benézek még.

NOLINA! :)
Nem tudjátok még a pici nemét? Vagy nem is akarjátok majd tudni?

ANGEL! :)
Nemsokára eljön augusztus közepe!! Tök izgi!
szabit fogsz kérni, vagy tud valaki a "dologról"?

De jó most Kamillának...
na jó nem kalandozom, nekem is nagyon jó :)

Jó éjt mindenkinek!!!

BEA
beuka

Szép jó reggelt!!!

Kép

LEgyen jó napotok!

Bea

Kép
Kép
beuka

Jó reggelt mindenkinek!

Anita!
Nagyon örülük, hogy írtál és minden elismerésem nektek, hogy talpra tudtok állni! Igen, én is úgy gondolom, menni kell előre, az élet nem tudni miért teszi próbára az embert, miért is kell ilyen szörnyűségeket átélni. Vannak megmagyarázhatatlan dolgok :(

Reni!
Neked is ilyeneket tudnék csak írni, mint Anitának, hogy sajnos át kell élni dolgokat, és meg kell próbálni megtalálni a boldogságot más dolgokban, egymásban, míg a bébi meg nem érkezik. Így talán könnyebb a várakozás! Én azt tapasztalom, hogy mikor nem sikerül, el vagyok keseredve, de ott van a párom, aki ilyenkor átölel, azt mondja nincs semmi gond és ennél nagyobb boldogságra akkor nincs is szükség! Megértő akkor is, mikor egy hülye felfújhatós medence miatt sírva tudok fakadni :) mert mostanság ez is előfordul, hogy a feszültség miatt kiakadok baromságokon. Valahogy ki kell jönnie, hiába rejtegetem, hiába mondogatom, hogy jól vagyok és nem számít, ha megjön. Ez már csak ilyen bonyolult :)

Betti!
Csatlakozom a szülinapos jókívánságokhoz!

Móni!
Sajnálom, hogy ez most nem jött össze nektek, de bízni kell a következőben! Tudom én is, hogy ilyeneket írni a legkönnyebb, de itt mindenki átélte már lassan ezt, hogy már megint nem sikerült, tudjuk milyen érzés, és ezért kívánok kitartást és sok sikert a következő próbálkozáshoz!

Pihi!
Most nem tudom mi a bánat van velem! Egyik nap reggel van valami rózsaszín, vagy barnás valami, de csak épphogy, mennyiségét tekinte szinte semmi, aztán egész nap semmi, másik nap délután ugyanez és reggelre semmi! Eldőlhetne már végre! Ez a türelemjáték kicsit az agyamra ment :) /Reninek írtam a medencés storit :) / Ja és Sonjus, nem Sajnus :)

Beuka!
Hátha hül a levegő! Az egyik munkatársam mondta, hogy neki fáj a nyaka, ha időváltozás lesz, és most fáj neki! Remélem nem azt érzi, hogy melegebb lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vica!
Mizu veled? Minden ok?

Ági!
Csöppség, hogy bírja a meleget?

Editke!
Olyan helyesek a pasik, mikor így kombinálnak, nem?! Az én párom is, mikor nem kívántam a kávét, rám nézett és sokat sejtetően felhúzta a szemöldökét :) Remélem tényleg enyhülés jön, ez a meleg mindenkit kikészít.

Angel, Ancsa!
Titeket sem hagylak ki! :) Veletek mi a helyzet? A táblában látom, ki hol tart, de azért az egyebek is érdekelnek!
sonjus

Beuka!
A táblában a gólyát és a bébit értem, de nem tudom, hogy jól látom-e, az a kiskacsa szerű valami, az egy kéz, aminek keresztben vannak az újjai? Bocsi, de csak következtetek!
Lehet, hogy mégiscsak kiskacsa? A melegtől már halucinálok így korán reggel :lol:
sonjus

Jó reggelt Lányok!

Anita!

Csak ismételni tudom a többiek szavait! Nagyon sok erőt kívánok nektek. Gyere, amikor szeretnéd kiönteni a szívedet nekünk, mi nagyon várunk!

Lányok!

Köszönöm a szülinapi jókívánságokat. :) Kedvesek vagytok. :)

Angel!

Te következel. :wink:

Betti
betti73

Jó reggelt!

Sonjus!Teljesen igazad van,csak néha felhúzom magam.Nekem is akkor rossz amikor megjön utána elmúlik.Most teljesen jól vagyok,ma szex :lol: Lehet ezért?
breni

Reni!
:oops: :wink:
sonjus

Lányok!
Van egy helyes storim, elmesélem!
Karácsonyra örökbefogadtam a páromnak egy pingvint az állatkertből, mert ő ilyen pingvin mániás. Oklevél meg minden van hozzá, 1 évig mint nevelőszülő van feltüntetve. Elmentünk a hét végén az állatkertbe és megnéztük őt, Kispi a neve egyébként. Szüleim tudtak a karácsonyi ajándékról, anyukám mondta is, hogy ez nem fair, merthogy kaptak tőlem 4 lábú unokát, kutyát, mostmeg ennek már 2 lába van, de van szárnya is :).
Mikor mondtuk, hogy elmegyünk megnézni, azt üzente anyu, hogy üdvözli az unokáját :)
Kicsit morbid, de azért aranyos, nem? Rakok fel ide képet róla!
Bocsi, ha nem témába vágó voltam!

Kép
sonjus

És küldök nektek vizipacis képet is, hogy könnyebben viseljétek a meleget! /ígérem több képet nem küldök :)/

Kép
sonjus

Ancsa!Boldog névnapot.Igaz tegnap volt.De már nem tudom,hogy most tartod e. :)
Sonjus!Jaj nagyon édi a pingvin unoka. :P Hogy jutott ez eszedbe?
breni

Reni!
A párom mondta egyszer, hogy milyen helyes lenne, ha egy pingvin totyogna a teraszon. Mivel ezt én elképzelhetetlennek tartottam, kerestem egy kompromisszumos megoldást :)
Totyog, de nem nálunk!, és mégis kicsit olyan, mintha az övé lenne!
sonjus

:D
breni

SZiasztok!

Beu :)
nem szóltunk senkinek, a dologról rajtunk kívül csak egy barátnőm tud (szülők sem). A munkahelyen sem szóltunk még, majd ha hiányoznom kell, szólok a közvetlen főnökömnek, és rendes szabadságból oldom meg, azt hiszem nem fogok élni a törvénnyel. Ha minden terv szerint halad, akkor az amúgy is tervezett szabadságommal épp egybeesne a beültetés utáni időszak!

Cukoreredményhez lehet gratulálni? wink: Vki nagyon szenved a löttytől, de vhol zsömle van tejjel!

Betti,
hát korban biztos! :mrgreen:
Remélem most már hamarosan pocakban is! :wink:
Puszi Beninek! :D

Sonjus,
Tényleg örökbefogadtatok egy pigvint? Ez tök jó! :lol:
Egyszer én is hazavittem egy ismertetőt, hogy hogy is megy ez, de ennyiben is maradt a dolog! :roll:

És sztem nagyon édes a vizipaci is! :lol:
angel37

Anita, Haga,
tegnap láttam egy nemrég megjelent könyvet:
Singer Magdolna: Asszonyok álmában síró babák (Születés és gyász)
Olyan szülőkkel készített interjúkat tartalmaz, akik elveszítették magzatukat, újszülött babájukat. Ha lesz ilyenre igényetek, lehet, hogy tud segíteni.
potter_76

Ági!
Én a neten találtam, onnan is "rendeltem", ha lehet ezt így írni. Szóval a neten keresztül ment minden.
sonjus

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?