Új privát üzeneted érkezett!

Kamilla!
Én is hasonlóan vagyok a HSG után.
Ez érdekes, mert nekem azért még van 1 hetem, ha megint 26 napra jönne meg.
Mondták, hogy a vizsgálat után jöhet belőlem valami, még akkor valami nagyobb darab távozott is, nem tudom mi :? de így egy hét után azért én is furcsán nézek :shock:
sonjus

Sziasztok!
Lara!Ne haragudj de nem tudok mást írni csak annyit hogy nagyon sajnálom.Nagyon sok erőt küldök most nektek.
Kisördög!Gratula!!!!!!!!!!!!
Csanita!Drukkolok ezerrel!
breni

SZiasztok!

Lara,
gondolok rád!

Kamilla,
lehet, hogy a mensi előjele, mert a hsg+hiszteroszkópiával megpiszkálták a méhszájat, és még nem állt vissza.
Tényleg jó is lenne ha épp Krétán érne a pé! :)

Anita,
neked egész héten drukk! :)

Beu :)
jól bírom, csak van egy kis vérzés tőle! Nem zavaró, csak eszembe jutott, hogy mi van, ha nem hat! :roll:
angel37

Sziasztok!
Előre is elnézést kérek az újabb zavarásért, de történt vm, ami miatt megint kérdeznem kell. És ez már talán a topic témájához is tartozik, mert sajnos ti is jártatok ilyen cipőben páran.
Tegnap késő éjjel észrevettem, hogy vm nagyon halvány rózsaszín cucc szivárog belőlem. Ez mostanra picit sötétebb, és több lett, de még mindig nem mensi. Minhta enyge hasgörcsöt is éreznék, ami viszont arra utal. Tudom, hogy ez lehet akár normális is, ezért ki kell várnom a végét, de vetélés is lehet.
De azt viszont meg szeretném kérdezni, hogy ha ez vetélés, akkor 35 napos terhességet már be kell fejezni műtéti úton? Vagy ez még elég korai stádium ahhoz, hogy magától lejátszódjon, és nem is kell elmennem dokihoz? Ha marad az egész ilyen enyhe, akkor holnap megyek dokihoz, mert ilyenkor tudom, hogy a hormonszintekkel van gond, és pótolni kell.
Előre is köszi! Réka

Azért csináltam már egy vonalzót a picinek. Igaz tegnap beszéltünk a párommal, és ő borzalmasan nem akarja, kijelentette, hogy ha elvetetem, akkor maximálisan mellettem áll, és együtt végigcsináljuk, de ha megtartom, akkor ebbe ő nem tud, nem akar, és nem is fog részt venni. :(
Én azért még foggal körömmel ragaszkodom hozzá, és egyelőre képtelen vagyok az abortusz mellett dönteni. Nem akarom megölni!! :(

íme: Kép
Vendég

Sziasztok!

most csak bekuk,mert rohanom kell(megyünk anyospajtásékhoz) :cry: !!
Beuka!
Azért nem akartam még a vizsgálatot ,mert azt hittem ,ha egyszer voltam terhes akor, hamar jön a köv terhességem ,szeptemberig adok idöd magunknak :) én nagyon bizok a dolgokba :wink: !!

Sziasztok!!
Vendég

Ezt még reggel 8-kor keztem el, írni, és most tudom elküldeni, annyi dolgom volt...
Helló Csajok!

Jó sokat írtatok megint, ennek örülök.

Legelőször is:

Lara!
Nagyon sokat gondolok Rád!!!

Haga!
A Balcsival akkor Te is valahogy úgy lehetsz, mint én a helyi termál fürdővel. Mindenki irígy, hogy milyen jó nekem, én meg nem is voltam fél éve. :wink:

Kisördög!

Volt egy évfolyam társam a fősulin. nekik is akkor jött össze a baba, amikor al egjobban nem szerették volna. A 20. hétig majd' mindennap sírt a csaj. A kislány születése után fél évvel találkoztunk ismét vele, és totál megváltozott. Igazi gondoskodó anya lett belőle, és utólag úgy érzi, hogy jobbkor nemis jöhetett volna a kislány, mert nagyon boldoggá tette. remélem nálatok is így végződik majd. :)

Editke!
Nagyon édes a baba képe, amit feltettél! Előre az augusztusi babáért! :D

Angel!

A korodon ne aggódj, a babának igazán mindegy, hogy 30 vagy 35 éves az anyukája, az a lényeg, hogy boldog legyen. :wink:

Beu!
Köszi a segítséget a táblival, a boltról majd írok priviben.

Anita!
DRUKK-DRUKK!

Nolina!
Ne aggódj, az ez egy hét nem oszt nem szoroz, minden rendben van, oké? Látom Te is olyan parázós vagy, mint én. :wink:

Kamilla!

Sztem inkább az Urad piszkált meg ott valamit, vagy az ő "cucca" mosta ki ami eddig ott volt. Nem tudom. Hajrá Görögország!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Kérdésem lenne!
A dokimtól kérdeztem, hogy a tüszőrepedést elősegítő injekciót mikor lehet adni? Mondta, hogy akkor, ha a tüsző min 19 mm. Nekem pénteken volt 15, mondta, hogy ez nőhet még, de ő elment szabira! :(
Hülyeség, ha elmegyek a régi dokimhoz, hogy nézze meg hogy állok és ha lehet adjon ilyen injekciót? Ti ismeritek ezt a szurit? Nem tudom a nevét sem! Vélemény?
sonjus

Lara,
nagyon sajnálom. Remélem hamarosan egy makk egészséges baba cuccol be a pocakodba.

Kisördög,
ez a vérzés még normális is lehet. Még érnie kell a szervezetednek a terhességhez. Azért hívd fel a dokidat. A párod hozzáállása még változhat, lehet, hogy ez az első reakció a nagy rádöbbenésre, aztán úgyis ráér még elgondolkodni. (Másik dolog: ugyan jogász nem vagyok, de sztem a baba apukájának ha mást nem, anyagi felelősséget kell vállalnia.) Védekeztetek egyébként, vagy épp nem?
Sztem nagyon kell a biztos kapcsolat egy kisbabához. Az első 4 hétben sokkal többet vitatkoztunk, durcáskodtunk a férjemmel a fiúnkról, meg minden másról a fáradtság miatt, mint az egész kapcsolatunk alatt. (8 éve vagyunk együtt.)
Hogy vagy???

Angyal,
a kórház kismama-papa előkészítőjén én a fiatal mamákhoz tartoztam. Csodálkoztam is.
Hiányollak ám, ha alig írsz, pedig látom, hogy azért olvasgatsz. Egyébként a főnökség nem szokta pásztázni, hogy mit néznek az interneten az alkalmazottak. Letiltják a szexoldalakat, ez a max. Csak fenyegetőzés. :?

Móni,
szívesen a dicsdicst. :wink:

Anita,
remélem azért még beindultok...péntek messze van.
potter_76

Helló Csajok!

Kis krapekom mindig megérzi, hogy mikor ülök gép elé, mert mihelyt bekapcsolom, azonnal rázendít az "éhes vagyok" nótára. :D Pedig anyának kell egy kis szórakozás. :lol:

Lara!

:( :cry:

Anita!

Remélem, hogy már történik valami. :) Most már +5 napos vagy? DRUKKKKKKKKKKK!

Kamilla!

Biztos azért van, mert mégiscsak megpiszkálták ott bent a dolgokat.

Beuka!

Húú de jó számolni, hogy mennyi van még hátra a melóból, engem nagyon feldobott a dolog anno. Olyan gyorsan telik az idő, mindjárt te következel.

Angel!

Mi bajod a koroddal????? :shock: Irgum-burgum. A kórházban a szobatársam egy nappal később szülte ELSŐ gyermekét, 5 évvel idősebb, mint mi!!!!!

Én is akarok tickert! Hogyan kell csinálni???

Betti és Bendi (1 hónapos és 2 napos)
betti73

Ági!

Megadod az e-mail címed? Neked még nem küldtem fotót!
betti73

Vica!

Kérek képet én is!!!!!!!!!!!!!!!
betti73

Sziasztok!
Asszem ez mensi, vagy valami nagyon durva belső vérzésem van, de azért inkább mégiscsak mensi. Azért ez nem semmi. 23 napos ciklus!

Nem írtatok semmi a MACÁról. Vagy nem is ismeri senki?

Kép

Kép
kamilla306

Vica, Betti!

Ja, úgy semmi baj a korommal, meg állítólag nem is nézek ki annyinak :lol: Csak azt írtam, hogy szeretném, ha 35 alatt összejönne! Ha addigsem, akkor felmondok! :wink:

PotterÁgi,
Köszi, hogy hiányolsz! :) :) :)
Jövök, ha tudok, és valóban elovasni legalább igyekszem a történéseket! :)
Igazad legyen, hogy csak fenyegetőzés, mert ha kiszúrják a szándékaimat, akkor nekem annyi! :mrgreen:
Ja, ez a hét meg a jövő, már megint hülye :roll: , de aug. első hetében most már tényleg rátok cuppanok egyik nap! :lol:

Kamilla,
a MacaVibe-re gondolsz?
A vélemények megoszlanak róla, én sose éltem vele.
A legközelebbi DM-ben mindig egy db akciós dobozt látok belőle, de nem tudom, hogy mindig ugyanazt-e... :D
angel37

Sziasztok!

Lara!
Nagyon-nagyon sok erot kivanok most nektek!!
Bizom benne hogy hamarosan begyogyitja a sebeteket egy ep es egeszseges kisbaba!!!!!

Sonjus!
Elvileg mar megkellett hogy repedjen a tuszod ha megnott akkorara!De ha ugy erzed hogy szukseges ez a szuri akkor mielobb lepjel!Choragon a neve es 2000Ft egy adag!Nekem egy dobozzal irt fel(3adag van benne=6000Ft)Es volt hogy kettot kaptam egyszerre!De az receptre van,neked kell kivaltani ezt is kalkulad bele az idobe!

Betti!
Mindig tudjak hogy mikor szeretne anya kikapcsolodni! :?
Tickert tudsz csinalni:
www.lilypie.com
www.babafalva.hu
www.snugglepie.com

Most hirtelen ezek jutottak eszembe!Megcsinalod es az url kodjat bemasolod a profilban az alairashoz!Remelem sikerulni fog! :D

Kisordog!
Nagyon sajnalom hogy igy reagalt a parod!
Drukkolok hogy sikeruljon megbeszelnetek es meggondolja a hozzalasat!

Kép
Kép
ancsa81

Kamilla!
Én nem tudom sajnos mi aza MACA :?

Lányok!
Én lehet, hogy láthatatlan vagyok? :)
Vagy inkább üldözési mániám van? :lol:
Péntek dél óta nem írt nekem seki egy sort sem :cry: pedig írtam, hogy 15 mm volt a tüszőm és még sosem volt ennyi és nem örült velem senki :?
Most is kérdeztem valmit, de semmi válasz!
Lehet átmentem fantomba? 8)
Na azért ennyira nem vagyok ám veszélyes!

Én hiszek a nem létező véletlenben! Felhívtam a régi dokim, akit azért cseréltem le, mert több hétre előre tudott csak időpontokat adni, de most láss csodát, szerdára volt hely nála! Lehet azért mert meg kell nézetnem magam vele? Szeretném megtudni, hogy a 15 mm-ből lett-e valami!
sonjus

Ancsa!

Köszi, köszi, Te látsz engem :lol:
sonjus

Sonjus,
bocsi, nem direkt van! :)

Én is szoktam ilyen paranoiás lenni! :mrgreen:

Természetesen gratula a tüszőhöz, és drukk a szerdai UH-hoz! :)
angel37

Ancsa!
Köszi az infót, az a fura, hogy a dokim azt mondta pénteken, hogy naponta nőhet 1 mm-t és akkor kedd a baba napja. Ez olyan furcsán hangzott, hogy naponta 1 mm.
Ezért is szeretném, ha lenne egy újabb UH, hogy lássam mi lett belőle!
sonjus

Köszi Angel!
Máris jobban vagyok! :D
Nem tudom ti hogy álltok a reflexológiához, de én ma talpmasszázsra megyek :) hogy jobb legyen nekem!
sonjus

Ancsa!

Köszi!!

Betti
betti73

potter_76

Sonjus!

nem vagy láthatatlan, csak én úgy szoktam olvasgatni, hogy azt nézem, hgy ki írt nekem. És arra reagálok. Mivel Te se írtál nekem egy hete, így én sem. :wink:
Drukk a tüszőcskéhez!

Kamilla!
Nekem ez a "hamar megjött mensi" kisértetiesen hasonlít az én babás hónap előtti "később jött a mensi"-mre. Neekm pont úgy jött ki, hogy a túra végén jött össze, tehát nem kellett azon aggódnom, hogy a kemény meneteléstől esetleg nem tud megtapadni. Neked meg azért és csak azért jött hamarabb, hogy Krétán pont telibe kapjátok! :D

Betti!
Küldöma képet. Aranyos lett a ticker! :D

Maca: Van egy ilyen fórum pár topikkal alattunk. Vagy a várandósságban? Nem tudom. ott leírtam amit ehhez tudnék fűzni.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!

Jogos :D
sonjus

Sziasztok!!!

Még itt vagyok és egyben.Nem tudok sokat ülni egy helyben,inkább fekszem.És ez a meleg... :oops: ctg-n minden jó volt,hát Én már nem tudom... :cry: Az elején annak drukkoltam érjük el a 12.hetet,aztán a 20.hét,30.hét,és mikor betöltöttem a 36.hetet akkor azt mondtam,ok.Most már jöhet.Dehogy ennyivel túlhordom???

Betti!!

Igen már +5 napos vagyok,de Ágitól még messze. :lol: De nem szeretném megközelíteni.

Délelőtt meglátogatott Zafír és Dóri baba!!!Dobok egy képet a kisasszonyról,nagyon aranyos,és már gagyarászik,mosolyog ezerrel.

Lara!!!

Remélem már túl vagy rajta!!!!!Pihennjél sokat.
csanita

Zafír Dóri babája:

Kép
Kép
csanita

Hát nem voltatok valami termékenyek. Úgy értem nem írtatok sokat.

Dóri Baba nagyon cukika!!!!!

Csanita, sajnos már nem tudom megvárni a picuri érkezését, pedig jó lett volna látni egy képecskét mielőtt elmegyek nyaralni.

Amióta MACÁt szedek, fel vagyok pörögve mint állat! Lehet, nem kéne 3*1-et szedni? De az van ráírva! De az is lehet, hogy csak nagyon várom már a nyaralást és azért pörgök.

Angel!
Augusztusban cuppanhatnánk együtt. Mármint PotterÁgira!

Vica! Remélem Zsuzskával tényleg igazából boszorkányok vagytok és nem csak úgy mondtátok! Azért szerencsétek van, hogy nem a középkorba születtetek!

Kép

Kép
kamilla306

Hát Kamilla, más téren is lehetnénk termékenyebbek...

Neked nagyon jó nyaralást, és remélem 3-an jöttök haza....

Dóri bébi nagyon édes.....

zsuzska80
Szombathely

na az új trickerem

Kép

zsuzska80
Szombathely

Hát ezt már tényleg nem értem.... miért van belőle kettő??

zsuzska80
Szombathely

na végre már jó..na most jól el voltam magamban...

zsuzska80
Szombathely

Helló!

Hol vagytok elveszve? Mindenki nyaral???

:D

Kép
Kép
Kép
vica1982

hát megint csak magammal tudok beszélgetni.... :( :( :(

Hol vagytok csajok!! mindeki dolgozik vagy talán nyaral??? :lol: :lol: :lol:

zsuzska80
Szombathely

Zsu!

Működik a telepátia. Egyszerre írtuk, ugyanazt.
:D

Kép
Kép
Kép
vica1982

SZIASZTOK!
MIZU CSAJOK?HOGY VAGYTOK?
breni

Halihó!
Micsoda öröm, ha a főnök is reggel 6-ra jön!!!
Nem bírt aludni? Én még tudtam volna!
Most tudok csak írni! Mit képzel, hogy így feltartott :lol:

Úgy döntöttem, rólam kellene a magabiztosság szobrát megformálni! Mégsem megyek el holnap a régi dokimhoz. :)
Nem szeretnék UH-t. Inkább abban a variációban hiszek, amit a mostani dokim mondott, hogy mire visszajön a szabiról már meglesz a baba a pociban! Ha mégsem, akkor meg a következő hónapban. Rájöttem, hogy egy kicsit túllihegem a dolgot, ennyire nem kéne rohangálni orvostól orvosig.
Visszavettem a tempóból, nyugi van és béke és persze szerelem :wink:

Átírtam a tickerem, mert átlagoltam az eddigi mensiket. Volt már 26 nap és 35 is, mostmár fogalmam sincs mikor fog megjönni.
Azt mondta tegnap a reflexológus, hogy ő azt érzi, a középidőben vagyok, így megegyeztem magammal a 30 napban :D
Aztán majd meglátjuk!!! :?: :idea: :wink:

Csanita!
cuki ez a baba!

Kamilla!
Én még mindig nem tudom mi az a MACA! Leírnád nekem?

Vica!
Én nem megyek nyaralni idén, de augusztusban leállunk és 2 hét szünetet kapunk. Van otthon mit tenni, így nem fogunk unatkozni.
Otthon is van net, bár a múltkor nem működött, de majd próbálkozom vele.
Te mész valamerre? Vagy már voltál csak nem figyeltem eléggé?

Zsuzska!
Nem gond ez a rengetek ticker :) a nyuszi meg aranyos :)

Reni!
Veled mizu?
sonjus

Sonjus!Jó hallani hogy rendben van a lelked.:)

Velem semmi különös.Ma vagyok az 5.napon.Ma szex aztán megbeszéltük hogy 3 naponta megpróbálunk együtt lenni(persze ha lesz kedvünk)és fel sem fogok kelni reggelig.Aztán majd látjuk.
breni

Reni!
Ez jó tervnek látszik!!! :)
Mi is megbeszéltük, hogy elég gáz, ez a direkt sex, de hát a cél érdekében mindent!
A reflexológus is azt mondta, hogy most érdemes dolgozni az ügyön :) így megtettük, amit megtehettünk.
Párom úgy számolta, hogy ma is meg kell tennünk :lol:
sonjus

Sonjus!

És egy kis kirándulásra se mentek el a 2 hét alatt?
Mi már voltunk május végén gyalogtúrázni, akkor jött össze a baba. :D
Drukk az ehónapi babához. És tényleg jó, hogy nem UH-ztatod agyon magad. tudja az a tüszőcske, hogy mi a dolga, nem kell neki szuri. :wink:

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!
Én is valahogy így gondoltam, hogy akkor kell majd a szuri, ha már csak az segíthet!
Kis kirándulás lehet, hogy lesz, mondjuk állatkert és egyebek, de majd meglátjuk!
Olyan ritkán vagyunk nyugiban ketten otthon, hogy az elmúlt hét vége kifejezetten jól esett!
Ágyba kaptam a reggelit is :)
sonjus

Ágyba reggeli? Hmmm........(irígy-irígy) :D

Kép
Kép
Kép
vica1982

DE JÓ EGYESEKNEK! REGGELI ÁGYBA,HŰ.
:lol:
breni

A pasim valamelyik másik bolygóról jött :D tuti!
Mos, egszállottan főz, takarít stb. és ágyba hozza a reggelit :)

Na én mentem, holnap jövök

Pusz mindenkinek

Reni!
Kellemes nem is tudom mit kívánjak!
Inkább sikeres együttlétet! :wink:
sonjus

Sonjus!Köszike :oops:
breni

Szia Ági /Potter!

Dorka vagyok a MÁV-os előkészítőről, talán még emlékszel.
Be szoktam néha ide is nézni, hogy lássam a tapasztalataidat a szülésről és Petivel szerzett élményeidet.

Most egy barátnőm miatt kerestelek meg, akinek decemberben tettek be külső bokasint a balesetin és most fogják kivenni. Felmerült, hogy ezt helyi érzéstelenítésben tegyék, vagy esetleg választhatja az epidurált is. Mi a véleményed? Ez bevállalható helyi érzéstelenítésben? Merthogy a csonthártyát nem lehet elérzésteleníteni helyileg és az nagyon fáj. mi a véleményed? Bevállalja helyiben?

csutora@freemail.hu

nagyon szépen köszi,

Dorka

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973

SZiasztok!

Jöttem egy gyors elbúcsúzásra.

Kismamik vigyázzatok magatokra, leendő kismamik hajrá!

Sonjus! A MACA VIBE egy gyógyhatású készítmény. Tul képpen általános erőnlét javító, de állítólag egy ősi gyógymód a babásodásra is. LEhet, hogy kamu, nem tudom, majd meglátjuk.

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
kamilla306

sziasztok!

Lara!
Nagyon sokat gondolok Rád!!!

Vica!
Megkaptam a fotot :D ,egy picit tényleg észrevehetö a különbség :wink: !!

Kisördög,
A vérzés még normális is lehet. Még érnie kell a szervezetednek a terhességhez. Voltál dokinál?Küldtem privit azt meg kaptad ugye? Drukkolok hogy te ne ugy járj mint én januárba:a + tesztek után erös görcsel véreztem ,és enyi volt :cry: !!Jaj bocsi én nem akarlak ijesztegetni,de jobb ha minél elöbb dokihoz mész!
Nagyon sajnalom hogy igy reagált a parod, majd késöbb felnö a gyerekhez "ha megszületik":wink: !!

Kamilla,
a MacaVibe -t én sem ismerem,de pihizz sokat,tudom,hogy ugy is 3-an jöttök vissza!!
:wink:

Betti!
Jo lett a ticker! :D

Dóri Baba nagyon cuki :D :D :D :D :!: :!: :!

Sonjus!!
De rendes férjed van ,küdtheted hozám is :lol:

Sziasztok!!

Vendég

Keditke!
Köszi, valóban rendes fiú!!! :)
Kapcsolatunk elején még meg is kérdeztem, hogy nem meleg-e véletlenül, mert annyira normális!
Mire mondta, hogy hülye vagyok és ilyet is csak én kérdezhetek :lol: de azért nem haragszik rám, hát akkor sűrű elnézést kértem és belenyugodtam, hogy csak kiérdemeltem én ezt a jót valamivel :)

Kisördög!
Mizu veled? Vérzés? Doki?

Kamilla!
Nagyon kellemes és sikeres pihenést kívánok!!!
hajrá,hajrá,hajrá
sonjus

Lányok!
Ma vagyok a 20. napon.
Mint már írtam, átlagoltam a mensiket, így jött ki a 30 napos ciklus. Mert már volt 26 és 35 is, DE ma olyan fura kis szurkálós érzésem van, meg olyan, mintha meg akarna jönni!????
Ez most akkor mi lehet?
sonjus

Jó reggelt!

Sonjus!Jót kívántál tegnap estére. :wink:
Ha szúrkálást érzel,akkor lehet péd van egy kicsit később.Ki tudja,de nem hinném hogy meg akarna jönni.Az más érzés nem?
breni

Reni!
Na én már nem tudom igazán mit is érzek!
Örülök, hogy jól sikerült, amit kívántam!!! :wink:
sonjus

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?