Jó reggelt!
betty: várom a híreket!
Bri: nem agonizálok, hallottam másról is, hogy mennyi minden vackot össze lehet szedni terhesség alatt. Ismi bnőjével mit kéne megbeszélned?
milyen: nagyon gyönyörűséges a picúr
A képemet hozom még ma.
puszi: kellemes sétát Nektek!
Tegnap este megint kitört a frász nálunk, este 7 körül épp vacsi előtt elkezdtem vérezni. Kórházba be, közben dokimat próbáltam hívni, de ki volt kapcsolva - utóbb kiderült, hogy épp műtött.
20 perc várakozás után megjelent a dokim, lecsaptunk rá, de elég határozottan közölte, hogy ő most nem fog tudni ellátni mert rohannia kell a gyerekéért.
Mondtam, hogy hát persze, menjen csak. Ott ültem, mint egy hülye tehetetlen fadarab, potyogtak a könnyeim, Norbi meg csak azt hajtogatta, hogy nem lesz semmi baj és hogy ez a doki ennyi volt.
10 perc múlva visszajött a dokim és mondta, hogy szólt az ügyeletesnek, de nagyon elfoglalt, még legalább fél órát kell rá várni, úgyhogy menjünk fel a vizsgálóba és megnéz. Lényeg, hogy semmi gond nincsen, nem tudjuk mi okozta a vérzést (lehet egy kisebb erőlködéstől is, mivel épp mosdóban voltam amikor történt) vagy attól, hogy ha nem lennék terhes épp most mensiznék.
Doki szerintem átgondolta időközben a helyzetet, mert a vizsgálóban már nagyon normális volt és bár értem, hogy ő is ember és van családja, program, miegymás, de ez mégis milyen volt már
Gondolkoztam rajta, hogy adjak-e pénzt neki, de végül úgy döntöttem, hogy nem adok.
Doki végül Norbitól is elköszönt és még annyit odaszólt, hogy semmi baj nem lesz csak pihenjek kicsit.
Szombaton megyünk babamoziba, remélem megmutatja magát manónk. Szép napot mindenkinek!