Új privát üzeneted érkezett!

Köszi csajszik,nekem mindenképpen Ő a legszebb!! :)

Bettykém
Jól látod,bal oldalon a nagy paca a lepény,a keze meg a szája előtt/szájában?? van.Neked is lesz nemsokára ilyen!!
Ne tesztelgess,mee seggberúglak!!Megnyugodni,mert ott vannak a babák!!

Meg Bridgetnek is lesz hasonló fotója,csak többen lesznek rajta! :)

Lujzikám a privit megkaptam,köszi!!

Puszinak drukkok továbbra is mennek!!

Chrissy,a kis függő,még kintről is nyomod,mi??? :lol:

Babicsek

Naná,hogy sikerül,ha ennyi "fertőző" kismami van a környezetedben!! :wink:

Csibuc

Majd hozz ám a képet,ha babamoziztatok!
Vendég

Hoppácska,Bri ez egy lapalja... :wink:
Vendég

Milyen
[quote]M írta:eg Bridgetnek is lesz hasonló fotója,csak többen lesznek rajta!
Ez tetszett :lol: :lol: :lol: A kiscsajod meg tenyleg szep amugy most lehet hulyeseg de szerintem tiszta lanyos a pofija :) tuuuuudom mert lany de ilyenkor meg nem is szoktak ugy latni nem? :roll:

Igeeeeeeeeeen lapalja 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép Jó éjt! *

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt!

betty: várom a híreket!

Bri: nem agonizálok, hallottam másról is, hogy mennyi minden vackot össze lehet szedni terhesség alatt. Ismi bnőjével mit kéne megbeszélned? :roll:

milyen: nagyon gyönyörűséges a picúr :) A képemet hozom még ma.

puszi: kellemes sétát Nektek!

Tegnap este megint kitört a frász nálunk, este 7 körül épp vacsi előtt elkezdtem vérezni. Kórházba be, közben dokimat próbáltam hívni, de ki volt kapcsolva - utóbb kiderült, hogy épp műtött.
20 perc várakozás után megjelent a dokim, lecsaptunk rá, de elég határozottan közölte, hogy ő most nem fog tudni ellátni mert rohannia kell a gyerekéért. :shock: :shock: :shock: Mondtam, hogy hát persze, menjen csak. Ott ültem, mint egy hülye tehetetlen fadarab, potyogtak a könnyeim, Norbi meg csak azt hajtogatta, hogy nem lesz semmi baj és hogy ez a doki ennyi volt. :cry: :cry:
10 perc múlva visszajött a dokim és mondta, hogy szólt az ügyeletesnek, de nagyon elfoglalt, még legalább fél órát kell rá várni, úgyhogy menjünk fel a vizsgálóba és megnéz. Lényeg, hogy semmi gond nincsen, nem tudjuk mi okozta a vérzést (lehet egy kisebb erőlködéstől is, mivel épp mosdóban voltam amikor történt) vagy attól, hogy ha nem lennék terhes épp most mensiznék.
Doki szerintem átgondolta időközben a helyzetet, mert a vizsgálóban már nagyon normális volt és bár értem, hogy ő is ember és van családja, program, miegymás, de ez mégis milyen volt már :?: Gondolkoztam rajta, hogy adjak-e pénzt neki, de végül úgy döntöttem, hogy nem adok.
Doki végül Norbitól is elköszönt és még annyit odaszólt, hogy semmi baj nem lesz csak pihenjek kicsit.

Szombaton megyünk babamoziba, remélem megmutatja magát manónk. Szép napot mindenkinek!
Vendég

Jaaaj Csibuc
nagyon örülök, hogy végül nem lett semmi gond :!: :shock:
Azért beszartam, mikor el kezdtelek olvasni...
Ez a doki :shock: :shock: vazze, én tuti nem bírtam volna ki, hogy ne szóljak neki :evil: nem semmi, mik vannak :!:
Pihenj sokat, és várjuk a babamozis képeket is majd, remélem lesz :!:

Én meg készen vagyok, kiszámoltam hogy 8 nap után mennyi hcg van a szervezetemben egy fél szuri után: 12,6. Akkor kérdem én mit mutat a 20-as teszt mááá :?: :roll: Ha meg baba van, miért nem erősödik normálisan :?:
De többet ezen nem agyalok, mert ugye a mai teszt függvénye volt, hogy beadom e ma reggel a szurit, amit tegnap kellett volna, vagy nem.
Hát be is adtam gyorsan, úgyhogy több teszt nuku :lol: :lol: :lol:
legalább nem tudok ezen agyalni....hétfőn úgyis UH, azt majd kiderül mi van :wink:
Kép

Puszi
hogy vagy ma a babókkal :?:

Bri
s te :?:

Szép napot mindenkinek :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Kép JÓ REGGELT!

Csibuc: húúú, engem is megijesztettél b@sszus!
De a lényeg, hogy rendben van a Babátok!
Közhely, de tényleg pihenj sokat!

Betty: sztem ha csak kicsit is, de erősebb a mai! Élőben milyen?
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(Jól tetted, hogy beadtad a szurit,... szetm.)

Bri: :?: Iszony várlak! Köszi még1x Drága!

Chrissy: Kép

Lujzika: meló ezerrel?

Anyci: legalább egy beköszönés erejéig nem jössz? :oops:

Mindenkinek pusssz.

Kép

Kép

*puszedli*

betty: de hiszen ez a mai határozottan erősebb :!: :D
Vendég

Csibuc
Hat epp ez az?Mit beszeljek vele foleg kamerasan :shock: Az a baj az ismimnek uj meg a gep szal nem vagja meg,hogy azert ezek olyan privat atmoszferak...skype-on kivul mast nem is ngyon tud egyenlore hasznalni.De barcsinovel mit beszeljek :roll: jo szo volt rola mindig,hogy majd bemutatja meg 3masban talizunk...de nem jott ossze mostansag...csako es koztem sosem volt semmi es tenyleg joban vgyunk barmikor is jovok meglatogattam ot...de barinovel elsore egy szemelyes talalkozo esetleg de skype-on :? nekem ez fura :roll:

Fuuu gondolom megijedtel :shock: Jo en ertem mit mondassz a dokival kapcsiban es tuti en is kiakadnek meg fustolne a fulem...de ha belegondolok,hogy lehet a gyerekeert ma oneki kellett mennie...es kepzeld el ott ul csori gyerek es var :roll: Jo persze egy kismami fontosabb!De letod jott amint megtudta az ugyeletes nem er meg ra nem hagyott magadra es ez a lenyeg :wink:

Betty
En is kiszamoltam az en HCG-m de puszi is ravilagitott arra amit nem tudtam azaz nem akartam figyelembe venni...elotte is lotted a szurikat es ugy kell szmaolni na nekem igy a mai napra 207 :? szal heftoig kimegy az egesz es ha a keddi pozi az a tutko nalam....nem is idegesitem magam tovabb ezen mert elveszi minden pozitivitasomat :roll: Nekem megvan a tegnap teszted fotoja meg nedvesen..ehez hasonlitva ugyanaz... :roll: Szoritok tovabbra is,hogy csak mi legyunk ilyen kombinok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszi
Mi mar beszeltunk skype-on 8) pihenseggel :D
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty!

Sztem a mai határozottan erősebb!!!

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Itten vagyok! 8) Lábaim citeráznak a fáradtságtól, de marha jól érezzük magunkat, hihetetlen szép idő volt egész nap és nagyon élvezzük! 8) :D

Betty, én nem tudom megállapítani... A tegnapihoz képest tuti erősebb, de a tegnapelőttihez képest meg sanszos... Reméljük a legjobbakat, na de mensi meg sehol, nem? Te erősebbnek láttad a csíkot élőben?

Puszi, mizu? Pihiztél sokat? ++++++++++++++++++++++

Bri, Te merre vagy? Puszival tartsátok egymásban a lelket, ok? :wink:

Milyen, csodaszép a kislányod! Csodaszép! :D

Csibuc, jajaj, nagyon sajnálom, ami történt, gondolom mekkora ijedtség lehetett! Remélem, már átment rajtad a stressz és minden ok, azért pihizél sokat.

Lujzi, meló? Gratula az új munkádhoz! Ügyi csaj vagy Te!
Puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!

chrissy81

Sziasztok!

Itten vagyok! 8) Lábaim citeráznak a fáradtságtól, de marha jól érezzük magunkat, hihetetlen szép idő volt egész nap és nagyon élvezzük! 8) :D

Betty, én nem tudom megállapítani... A tegnapihoz képest tuti erősebb, de a tegnapelőttihez képest meg sanszos... Reméljük a legjobbakat, na de mensi meg sehol, nem? Te erősebbnek láttad a csíkot élőben?

Puszi, mizu? Pihiztél sokat? ++++++++++++++++++++++

Bri, Te merre vagy? Puszival tartsátok egymásban a lelket, ok? :wink:

Milyen, csodaszép a kislányod! Csodaszép! :D

Csibuc, jajaj, nagyon sajnálom, ami történt, gondolom mekkora ijedtség lehetett! Remélem, már átment rajtad a stressz és minden ok, azért pihizél sokat.

Lujzi, meló? Gratula az új munkádhoz! Ügyi csaj vagy Te!
Puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!

chrissy81

Sziasztok!

Betty
: osztom a többiek véleményét határozottan erősebb a mostani, na de valóban kiderül minden, héfőn,ha jól emlékszem.

Bri: neked is pozi lesz az a teszt, érzem, érzem....

Puszi: hogy vagy, drága?

Chrissy: irigyellek ám, nagyon jó lehet most neked.

Milyen: mizu? pocaklakód jól van?

Csibuc: hát lemerevedtem a soraditól,de aztán nagy levegőt vettem, hogy semmi gond.

Lilypie Premature Baby tickers
lujzedli

Sziasztok!

Csibuc: Remélem minden rendben azóta. Biztos megszólalt a dokid lelkiismerete. Biztosan ki lehetett fáradva ő is a műtét után. Gondolom hogy megijedhettetek. Éltem már át én is hasonlót. Mikor megláttam, hogy vérzek, szinte lelassult körülöttem a világ. De minden rendben lesz az a lényeg. Pihenjél és ne eröltesd meg magad semmivel!

Betty: Gondolom hosszú lesz ez a hétvége. Én nem értek hozzá, lemaradtam arról hogy miért is kell szuriznod most magad. De a két csík az ott van. Úgyhogy mennek a drukkjaim továbbra is. Csak pozitívan állj a dolgokhoz, de látom neked ezt nem kell mondanom. :)

Milyen: Nagyon szép a kislányod! :) Olyan jó ilyen képeket látni!

Chrissy: De jó hogy nektek jó időtök van. Itt nálunk egész nap esett a havas eső. Úgy utálom már.

Nekem elméletileg holnap kellene megjönni. Akkor lesz a 32. napom. Apusomat rávettem az inszemire, úgyhogy ha minden jól alakul ha ssikerül megpróbáljuk megint. Hétfőn felhívom a Kaálit.

Annyira jó hogy nem kell menni dolgozni. Tök fáradt vagyok.

Betty: Egyébként te mosttáppénzen vagy? Ugye nem dolgozol?

Kép
babicsek

Milyen: gyönyörű a lányod, tiszta anyja :D

lujzedli

Csibuc

Szerintem tisztázd le a dokival,hogy mi tartozik bele nála a terhesgondozásba.Nem akarlak elkeseríteni,de azt gondolom,hogy ez általános dolog,hogy megnézet egy másik kollégával,ha neki dolga van.Valószínűleg a szülés is úgy fog zajlani,hogy Te bemész a kórházba,az ügyeletes megvizsgál és attól függően értesítik a dokidat,hogy az adott kórházban mi a protokoll.
-Lehet,hogy azonnal értesítik a dokidat,és ő rögtön jön.(ez a legvalószínűtlenebb)
-Lehet,hogy csak x cm-nél értesítik és akkor jön(nálunk eddig ez volt a bevált gyakorlat)
-nálunk most az a protokoll,hogy bemész,ügyeletes megvizsgál,értesítik a dokit,akárhol tartasz-és innentől kezdve a doki tudja,mikor megy be a szülőszobára.Addig pedig az ügyeletes doki követi az eseményeket,vagy pedig a fogadott szülésznőd.

(esetleg arra is kérdezz rá,hogy a szülésed időpontjában nem nyaral-e pl,illetve ha igen,akkor kinek ad át,mert ilyesmi is előfordulhat.Ilyenkor bemutat egy másik kollégának,aki abban az x napban,amíg ő nem elérhető,levezeti a szülést,ha akkor indulna be)
Nem bántásból írom ezeket,csak ugye nekem már van némi tapasztalatom e téren :wink:
Aztán gyere ám a babamozis hírekkel!

Betty

Ott a klinikán eszerint folyamatos műszak van,hogy márc 15-én is van uhg?(és ne agyalj már!!! 8) )

Bridget

Miért kéne beszélned azzal a bizonyos csajjal??Barátkozni??Vagy megbízott valamivel a haver,hogy derítsd ki???Én nem is értem...

Babi

Köszi a babadícséretet Neked is!Akkor ebben a hónapban kezdtek is?

Puszi

Hogy vagy?Pihengetsz?

Lujzi

Úgy látom jó a kedved mostanában! :wink:

Chrissy

Látom,egy napot sem bírsz nélkülünk!!! :D
Vendég

ja és Betty,a mai teszt tényleg határozottan erősebb!!!
Vendég

Ma kerianyumnal voltam,holnap barinozok,vasarnap csaladi osszejovetel uncsitesomeknal 8) nem sokat leszek pusszantyuuu vigyazzatok magatokra!!!!!!

Milyen
Neeem semmit nem kell kideritenem csak beakarja mutatni a kedveset de igy neten keresztul ez hulyen jon ki szerintem meg eloben hagyjan....de igy...mit beszeljek vel :roll:

Csibuc
Ugye ma mar nem volt semmi?Gyere babamozi utan!!

Puszi
Az ajid mar nem is tudom mikor megvolt az egyik...de majd kedden meglatod :wink: en mar tudom...odaaadom te meg elmosolyodsz :) :lol: :lol: :lol: :lol:

Chrissy
Hat jelenleg puszi tartja bennem :oops: na meg bettyiiii de majd lesz ez meg forditva csak legyen egy plusszos tesztem kedden :wink: :lol: :lol: :lol: Orulok,hogy jol ereztetek magatokat gondolom milyen jo.Az en parom tok turelmetlen en meg nem vgyok egy bajnok 2eve kezdtem el sielni :oops: szal kezdo vgyok meg es o meg profi wazze :? na mindegy szal irigykedem picit mert gondolom a te parod nem turelmetlen veled :roll:

Lujzi
Az lesz majd hozom kedden :wink: Jo az uj avatarod....ma vettunk nyulaszt amit viszek ki a paromnak 8) csoki nyulasz nem igazi :lol:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

milyen: pont ezen gondolkodtam én is tegnap, hogy mi van ha a szüléskor nem az én dokim van ügyeletben, hogyan és mikor kell értesíteni (nekünk vagy a kórháznak stb.). Utóbb már azt mondom, hogy nem volt azzal semmi probléma, hogy az ügyeletes orvosnak akart lepasszolni, de ahogy megmondta először :roll:
Tulképp ennek nincsen már jelentősége, mert minden rendben van és tényleg az lesz a legegyszerűbb ha időben letisztázzuk, hogy Nála mi tartozik a terhesgondozásba :)
Vendég

Csibuc

Nyilván meg is voltál ijedve,ilyenkor meg tökmindegy hogyan és mit mondanak,mert az ember csak magára tud koncentrálni!
Gondolj arra,hogy a lényeg ilyen esetben az,hogy valaki mindenképpen megnézzen ,aki hozzáértő.
Nem gondoltatok arra,hogy fogadjatok szülésznőt a doki mellé?Mert a legeslegtöbbet ő teheti majd érted abban a szituban....a doki nem áll ott 10 órát szükség esetén folyamatosan,viszont a szülésznő igen,mert neki amúgy is ez a dolga!Bár nem tudom,az adott kórházban lehetőségetek van-e erre,mindenesetre kérdezz rá,ha gondolod.

És gyere a babmozis hírekkel,már nagyon várom!!!

Már azon is gondolkodtam,hogy ez a szülészorvos-választás lehet,hogy csak itt nálunk van ennyire túlmisztifikálva??Mert külföldön nagyon kevés országban lehet pl dokit választani,szülsz,aki épp ügyel,sőt,általában csak a szülésznő van jelen,doki csak műtétre és komoly komplikáció esetén jelenik meg...És mégis flottul mennek a dolgok. :roll: Mit gondoltok erről??

Bridget

Értem...hát ez így gáz,hogy barátkozz msn-n,teljesen megértelek,hogy nem akarod... :shock:

Lányok,megőrülök már anyósoméktól(pedig amúgy állati jó fejek!!!)
Azzal cseszegetnek minket,hogy miért nincs még neve a gyereknek,mert annak mostmár feltétlenül lennie kellene...százszor mondtuk,még ráérünk,na meg ugye nincs egyezség,mindenkinek más tetszik.Na és,ha azt sem akarnám 9 hónapig tudni,hogy fiú avagy lány???akkor hogyan szólítanám??(a fiamnál pl így volt)
Már nemtom mivel érveljek,már azt is mondtuk,hogy Malvinka lesz :lol:

Szép hétvégét mindenkinek,még tuti benézek(ezt vehetitek fenyegetésnek :wink: )
Vendég

Kép

Kép

Kép

*puszedli*

milyen: dehogynem gondoltunk, de nem tudom hogy ez hogy működik a választott kórházban. 31-én megyünk a dokihoz, akkor majd rákérdezek. :)
Egyébként szerintem is túlmisztifikált ez az egész, de az is igaz, hogy ha nem fogadsz orvost, akkor többnyire le sem c@rnak (legalábbis itt Pesten). Unokatesóm felesége csak szülésznőt fogadott a harmadik babánál (vidéken), neki ez bejött. Nekünk is ezt ajánlotta, csakhát itt Pesten máshogy mennek a dolgok. Csütörtökön pl. ha nem kapom el a dokimat a folyosón, akkor akár több órát ott ülhettünk volna, a kutya sem foglalkozott volna velünk. Tény hogy ezúttal semmi gond nem volt és ne is legyen a későbbiekben sem, de ez akkor sem normális. Nővérek rohangáltak a folyosón, egyiküknek szóltunk, majdnem elküldött bennünket a melegebb éghajlatra, hogy üljünk le aztán szépen várjunk a sorunkra. Mit számít, hogy egy vérző kismama ott ül kint a folyosón már egy órája? Vagy csak akkor látnak el időben, ha nagy a gond?
Mellettünk ült egy apuka, a felesége kiskönyvét forgatta. Nem sokkal később tolták ki a mamát a műtőből, mint kiderült épp őt műtötte a közös dokink. Az ügyeletes meg ki tudja hol mászkált először, aztán kiderült, hogy az a doki az ügyeletes, aki folyosón kísérgette a saját frissen szült kismamáját meg a babát, majd elvonult pizzát enni (az orrunk előtt fizette ki a futárt).
Összességében nem foglalkozom már a csütörtök estével, tanulságos volt minden szempontból. Egy dolog miatt nagyon jó volt: rájöttünk, hogy belelóg a kezünk a bilibe, mert rajtunk kívül még kis millió anyuka várja első babóját. Lehet, hogy elkényeztetett az élet, mert megengedhettük magunknak a magánintézmények adta kényelmet és ott minden rólunk szólt. A gond csak az, hogy itt is fizetünk majd (nem is keveset) és összehasonlíthatatlanul tré a színvonal.
Nem veled van bajom drága barátném, csak próbáltam egy kalap alá venni a pro és kontra gondolatokat a témával kapcsolatban.
A fotókat meg majd hozom du :)
Vendég

Helló Csajok :!: :wink:

Mizujs :?: Ki, mit csinál ma?

Én reggel pirire keltem :lol: :lol: ennyi. Mondtam én, hogy számomra ezek a tesztek nem meggyőzőek.
Már olyan sötétnek kellett volna lenniük ilyenkor, hogy kibökik a szememet, főleg az a déli .
Szal semmi gond, megyünk tovább, és ha lehet, nem kérek salnálkozást, remélem megértitek...mert jó a kedvem. Amíg van előttünk lehetőség, addig nincs gond.
Kedden beszélek a klinikával, hogy hogyan tovább, gondolom megint lesz konzi, és ott majd felírják a dolgokat....egyet tudunk már: hogy hármasával fogjuk most kérni az embriket :wink: az a biztosabb :!:

Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Csibuc: magyar eü, ... :twisted: no comment Drága!!!!! Ölellek és csak határozattan!!!!

Betty: :( Nem szomorkodom akkor, ha ezt kéred! Felnézek Rád, hogy egyből előre tudsz nézni! Így kell ezt csinálni Drága!!!! Kép

Milyen: sziaaa! :)

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi
köszi :wink: :)

betty615

betty: jól érezted akkor. Örülök, hogy nem vagy lelombozódva és komolyan le a kalappal ezért a hozzáállásért 8)
Vendég

Betty

Földig hajolok az alázatos és optimista hozzáállásod miatt!!!

Sokat tanulok Tőled,azt hiszem! Frankó csaj vagy Te!!!!

Csibuc

Egyetértek Veled!!Sajnos ez a magyar eü!De miért kellene a Telki kórházba menni a normál hozzáállásért???Csak még arra lennék kíváncsi,az a q sok befizetett pénz,hová megy el???
Én megértem azt is,hogy rohadt szarul fizetik itthon a dokikat...De külföldön miért működik ez a rendszer olajozottabban?Pedig ott nincs fogadott orvos...ott mindenki teszi a dolgát,mert erre esküdött fel!!!

Puszi

Szia,hogy telik a hétvége?
Vendég

Milyen: jól, köszi. Leginkább pihivel. Most F1, addig netezek, aztán jönnek Anyukámék, majd bnőm,... anyósom küld ebédet,... szóval egy szavam nem lehet! :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi

Rajtam kívül mindenki szereti az F1-et??? :roll: Meghalnék,ha csak egyet is végig kéne néznem....viszont jókat alszom ilyenkor a férjem mellkasán,ez a monoton motorhang tök jól elaltat. :lol:

De most mingyá megyek fánkot dagasztani,mert azt ígértem a gyermeknek mára.Férjemnek meg vmi bébipapit gyártok,mert tegnap műtötték a bölcsességfogát és most pempőkön él pár napig.Reggel meghámoztam!!! neki az epret,mert aprómagvast nem ehet :lol:
Vendég

Milyen: nem jól fogalmaztam: Uram F1et néz, én meg addig netezek! :lol: :wink: Jó sütést-főzést!

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Betty: na ezért írtam, hogy felnézek rád :) Örülnék, ha ilyen emberek vennének körül,mint amilyen te vagy.

Milyen. én imádom az F1-et, ugye azért szeretsz engem? :)

Mindnekit puszilok

lujzedli

Milyen
én régen szerettem a F1-et, de már nem...úgyhogy veled vagyok :lol: :lol:
Fánkit csinálsz, az finiiiii...nyami, nyami :!: Férjecskédnek jobbulást :!:

Lujzi
hát persze, hogy szeretünk téged :wink: :wink:

Csibuc
én is csak azt tudom erre mondani: ez a magyar eü :twisted: :evil:
Örülök, hogy minden redben :wink:

betty615

Sziasztok!
Megjöttünk a moziból, hoztam Nektek egy képet is manóról :D
Kép

Doki néni szerint 95 %-os eséllyel csajszi lesz, nem látszott kukac a képen. Úgyhogy nagy az öröm most :D
Cupp mindenkinek!
Vendég

Milyen: nem a Telkibe kell menni szülni, mert azt fehér ember nem bírja megfizetni :(
Áhhh ne is menjünk ebbe bele jobban, mert kiakasztó, hogy mi van Mo-n. Ha minimális térítési díjat kellene fizetni a magyar eü szolgáltatásokért, szerintem akkor teljesen más volna a helyzet.
Vendég

Csibuc

Hát ez egy kis tünemény!!Milyen szégyenlősen hajtja le a kis buksiját!! :D

És hogy kisasszony lesz 8) teljesült a kívánságod!!Mesélj,mit produkált?

Emlékezz mekkora balhé volt a 300 ft-os vizitdíjakból is,pedig öröm volt orvoshoz menni:nem ült ott a sok unatkozó nyugdíjas,csak ha igazán muszáj volt nekik!!!Akkor nem volt ám 4 hetes várólista egy tetves laborvizsgálatra!!
Szóval én szívesen fizetnék érte,ha tudnám,hogy én kapom az ellátást és nem valamelyik alanyi jogon szülő hiperpigmentált p..csa!!

Puszi

Ja így már értem :wink: Fánkot már be is faltuk,kíváncsi vagyok,mikor kezd a fiam hasa fájni,mert 8 hatalmasat megevett... :roll:

Lujzi

Naná,hogy szeretlek így is..nem olyan nagy hiba szeretni az F1-et :lol: :wink:

Betty

Átadtam és köszöni a férjem!!Küldenék én fánkot Neked,csak nyamvadt lenne,mire megkapnád :(

Na mit hallottam a rádióban:
4-es csaj a karján újszülöttjével ment szalagavatni:nem vette észre,hogy terhes...az anyja hívta ki a mentőt,mert rosszul lett a gyermek és mentős világosította fel,perceken belül szülni fog!!!

Na ezt kommenteljétek!!!
Vendég

Lányok, elkiabáltam hogy ma nem volt vérzés. Megint volt egy kicsi barnás-rózsaszínes nyálkás izé, de ez már nem olyan volt mint csüt este. Akkor tömény vér.
Most nem pánikolok, lefeküdtem az ágyikómba és nyugiban pihizek.

Babamoziban a doki néni nekünk esett, hogy nagyon korán mentünk :) Mondtam, hogy akkor miért van fent a honlapjukon, hogy 14. héttől lehet menni?
No mindegy. Csajszi nagyon aktív volt, kalimpált, tepert, dumált, nagyon nem tetszett neki a piszkálás. Remélem nem lesz semmi gond, menek pihenni.
Vendég

Milyen
erre inkáb no comment :twisted:

Csibuc
édi a kiscsaj, most már akkor mondhatjuk így (kiscsaj) :lol:
Nagyon jól kivehető a képen :!:
Pihizz sokat most :!:

betty615

Csibuc: gratulaaaaaaaaaaaaa!!!! Tündéri!!!! :D Nevek már vannak? :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Csibuc

Jól teszed!!Mondtam én,hogy 2-3 napon belül jöhet a barnás trutyi...ez csak azért van,mert ami bealvadt,azt a méhtevékenység hatására most löki ki a szervezet!No para,amíg nincs görcs!
Vendég

milyen: tudom, a prófétaszar :lol: Görcs nuku, egyébként meg mint mindig, most is igazad volt. Vettem be egy Magne B6-ot is.
Lehet még korai, de reggel éreztem valami különöset a pocimban, mintha megmozdult volna manó. Meg is állapítottam magamban, hogy annyira balra lent nem lehet, biztosan csak bélmozgásokat érzek. Na erre délután pont azon helyen csücsült a kis seggével, erre jót kuncogtam magamban.
A 4-es diáklányra nem tudok mit mondani, anno nálunk is volt a gimiben egy csaj, aki már az 5. hónapban volt amikor észrevette, hogy terhes :roll:

puszi: köszönjük. Neveink vannak, de még bokszolunk urammal. Neki ugyanis a Nedda tetszik, de az nem megy a vezetéknévhez :roll: Nekem a Nóra/Dóra/Fanni/Tímea vannak a tarsolyomban, de még majd meglátjuk.

betty: igen, most már szerintem hívhatjuk csajszinak :D
Vendég

Csibuc

Ezek a pasik!!Mind egyformák!! :lol: A nevekért meg kell harcolnunk!!(egyben megegyeztünk:a saját neveink és a családban előfordulók kizárva)

Micsoda gyöngyszemekre lelhet az ember,ha beleolvas néhány topikba :lol: :lol: :lol:

Aszongya:
-lángost nem lehet enni terhesen az olaj miatt
-szusit ettem,de nem nyersen,füstölve
-a hajfestés gyilkos ártalmairól nem is beszélve...

:shock:
Vendég

Hol találtad ezeket? Égnek áll a hajam tőlük :lol:
Vendég

jó estét!

Tegnap írtam, hogy ma jövök,csak itthonról,és hogy lassú lesz a net. Na ez változott, 3G-s a hálózat tök gyors, úgyhogy vagyok,leszek,maradok.......

Csibuc: olyan gyönyörű a kiscsaj:-)

lujzedli

Csibuc: ezt a nevet nem is hallottam még! De mind tetszik!

Milyen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Betty!

Ügyes csajszi vagy,továbbra is" előre a Lenini úton" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jelentem itt vgyok 8) Csak gyors bekukk mert hulla vgyok 8kor ertem haza,aztan jott a szekrenyes :? meg lefarasztot barinom es most megyek apacskaval beszleni 8) Maj ma meg teszek kepet a pulcsimrol amit vettem,anyu csukajarol,arrol amit +ban meg ma vettem meg tegnap :wink:

Holnap megyunk uncsitesozni szal holnap sem leszek :oops: Ma egesz nap menzi miatt paraztam :roll: holnap kene nem megjonnie az adrenalin szintem gondolhatjatok :oops: de nyugi van es az utolso percig bizakodom 8)

Csibuc
Deeejoooo szerintem amugy tok idoben voltatok mar 16.hetes vgy majdnem es akkor mar igenis szokas...az egy dolog,hogy van aki kivarja a 20-on akarhanyadik hetet es akkor megy...

Milyen
Hogyhogy nincs meg nevetek?Hat ilyenkor mar lenni kene :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: vicc voooot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A halat en is olvastam de az allitolag nem sushi volt hanem fustolt hal...mondjuk jaah :roll: necces...hajfestes...necces a teveben is beszeltek karos hatasarol pedig nincs...a lany meg nem tudta,hogy terhes?De azt tudha mit hova kell tenni mikor osszecsinaltak? :twisted:

Puszi
Szep az a virag :) kedden akkor talizunk? :oops: kugli es chrissy is jon?dejo dejo 8)

Betty
Meg mindig megvan?Nem csak vaklarma volt :roll: latod akkor nem voltunk mi kombinok :? na de a masikban maegirtam mar amit szerettem volna neked vgy lehet itt is...es ha mar 2kislany van es most hozok egy fiut a csapatba 8) :lol:

Lujzi
En nem szeretem a forma1-et.. :oops: apacskaval egyutt nezitek? 8) le a kalappal nem sok sportot birok teveben nezni :oops: olyan uncsi ugy :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

Bri: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

Szép napot mindenkinek!!

Nálunk olyan szél van,mint az állat!!Süt a nap és 9fok,de a kezem lefagyott,mire kiteregettem. :evil:

Csibuc

A szonográfusnak nem tök mindegy,hányadik héten mész és hagyod ott azt a rengeteg pénzt a 4d-re??Eszem megáll!!!

Bridget(meg persze ez mindnyájatoknak szól,akit érdekel)
Ha elfogadjátok egy hozzáértő véleményét:

A hajfestésnek nincs káros hatása a terhességre.A hajszálról egyáltalán nem tud felszívódni a festék,a fejbőr hámrétege pedig ad egy olyan zártságot,amin elenyésző mennyiség juthat át!
Soha,semmilyen tanulmányban nem bizonyították,hogy festés miatt esetleg sérült baba született volna.
Ez a tévhit pár évtizeddel ezelőttről ered,csak azóta nem vette senki a fáradtságot-gondolok itt a nőgyógyászokra elsősorban-hogy frissítse ismereteit e téren. Az előfordulhat,hogy a hormonok hatására nem lesz tökéletesen olyan a szín,mint a megszokott,én pl piri idején nem szoktam javasolni a dauert sem az erőteljes szőkítést,mert 2 évtizedes tapasztalatom azt mutatja,leginkább ezekbe kavarhat bele.
Az más kérdés,hogy terhesen esetleg nem bírja valaki a vegyszerszagot-én pl nem tudok most dauerolni,ki nem állhatom,míg a festékkel semmi bajom(pedig a mai cuccok már igazán nem büdösek)

Személy szerint azt vallom:2-3 dl alkohol elfogyasztása ártalmasabb-mivel az alkohol átjut a lepényen-mint egy hajfestés.

Többiek merre vagytok?
Vendég

Milyen: egyetértek Veled!
Brí csavarog, csak este lesz! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?