Új privát üzeneted érkezett!

suzy78 :(:(:( sajnálom!!!

Kép
gtunde75

zsu!
annyira sajnálom :cry:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Az ovulációs témához szeretnék én is hozzászólni. Valóban több tényező figyelembevételével lehet megállapítani az ovuláció bekövetkeztét. Én néhány hónapig ovuteszteket használtam, annak ellenére, hogy a menstruációm pontos volt, tehát tudtam, körülbelül mely napokon kell együtt lenni. Azon felül én a méhnyák állapotát is mindig vizsgáltam, és az alapján is be tudtam azonosítani az "akcióra fel" napokat. Sokaknak van enyhe fájásuk is (nekem is volt). Ez a néhány módszer szerintem elég, hogy megállapítsuk az ovulációt.
Olvastam egy cikket, amely szerint a fogamzás elmaradása mögött a legtöbbször az áll, hogy a párok nem szeretkeznek eleget. Sok cikk írja, hogy a termékeny napok előtt "pihenni" kell, sőt, a termékeny napokon is csak kétnaponta kell együtt lenni. Engem igazából az első cikk jobban meggyőzött, mármint hogy többször együtt kell lenni azokon a napokon. Figyelembe véve, hogy a pete 12-24 óráig termékenyíthető meg, és a spermiumok is csak 1-2 napig képesek a megtermékenyítésre (de tovább is élhetnek a petevezetékben, csak már nem képesek a megtermékenyítésre), engem meggyőzött az a cikk, amely azt írta, hogy ebben az időszakban a napi szeretkezés a javasolt. tehát 3-4 nap alatt minden nap együtt lenni, pl. este vagy reggel, kinek mikor jobb, mikor van rá ideje, és hát persze kedve. Na, de a kedv ilyenkor "mellékes", mert ha valaki gyereket akar, akkor muszáj csinálni, és kész. :D Bár nem vagyok orvos, de szerintem egy egészséges férfinál 3-4, egymást követő napon a spermiumok nem fognak olyan nagymértékben csökkenni, hogy ne tudják megtermékenyíteni a petesejtet. Csak mert azt mondják, azért kell 2 naponta együtt lenni csak, hogy a spermiumok tudjanak regenerálódni.
Vendég

sellon egyetértek Veled, ami a szeretkezések besűrítését illeti, főleg, ha azt is figyelembe vesszük, hogy a több millióból kb 200 db ér célba... ha többet indítunk útnak...nagyobb az esély... :)

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Zsu!
Nagyon sajnálom én is :cry: :cry:

Csip-csip!
Nekem még csak a hájam látszik ami eddig is volt,ugyhogy babás pocakom még nincs,meg még szerintem egy darabig még nem is lesz :lol:
Kíránál is tán már félidös voltam mikor kezdett látszani,de akkor is csak anyu meg párom pusmogtak hogy látszik,én meg mindig mondtam dehogy is,csak felvagyok fujodva

:lol:

Én is ma megyek dokihoz 16:15-re..

Többieknek is üdv!!!
Vendég

Sziasztok!

Hát megjött a várva várt...
Már két napja rendszeresen meglátogat reggelente a rókakoma...
És nagyon kimerülök tőle...pedig még jövő7en is mennem kell dolgozni a suliba...már nagyon fáradt vagyok!
Tegnap voltam védőnőnél, alacsony a vérnyomásom, 85/60...ezért fáj annyit a fejem, de ma reggel sem maradt meg bennem a tejeskávé, most ittam egyet kicsit később, remélem segít és nem lesz gond...
Holnap reggel megyek vérvételre...szorítsatok....
Szerencsére ma csak fél 2re kell mennem, de húzós délután lesz, mert hallgatók jönnek a főiskoláról megnézni a napközit !

Zsu! nagyon sajnálom....

Remélem mindenki jól van!

pussz

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Iner!
Utolag is boldog névnapot kívánok!!!!!!!!! :)
Vendég

[quote="kírus"] írta:kírus

Én is ma megyek dokihoz 16:15-re..

ilyenkor kicsit sajnálom, hogy szakrendelésre járok, mert különben legalább összefuthatnánk :) kíváncsi vagyok, na :lol: jó lenne 1-2 embert személyesen is ismerni :D
de én holnap megyek 12:30-ra.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

[quote]c írta:iklus második felében Neked is felment a hőd annak ellenére, hogy nem volt ovud

Igen!
pl itt van ez, a többit kockás füzetben őrzöm. Az volt a gyanús, hogy fűrészfogas volt, de a végén ugyanúgy csökkent a hőm.

Zsu, :shock: pedig pedig... Nagyon sajnálom!
Inner: :(

Kép
Kép
onlány

onlány
:(:(:( nem látom... csatoltál vmit?

Kép
gtunde75

Köszi lányok, igazán nagyon kedvesek vagytok!
Próbálok nem nagyon elkeseredni!

Suzy,Kírus, Juli drukkolok, hogy rendben legyen minden a dokinál!

Iner, nektek is drukk holnapra!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
Hát szóhoz sem jutok...inkább nem mondok semmit. :cry: :cry: :cry:

Mi mindjárt indulunk, jön a papa Kristófhoz, amint tudok jelentkezek.

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
susytunder

Zsu

Nagyon sajnálom.... :(

Joli
Kép
Kép
joli83

Kép
Kép
onlány

Sziasztok Csajok!!

Zsu- Annyira sajnálom, hogy nem is tudom szavakkal leírni :( ...Komolyan mondom, hogy kirázott a hideg, ahogy a soraidat olvastam...De nem szabad feladni!!!Gyere várunk szeretettel vissza ha már jobban vagy!

Susytunder- Székelykápit én is imádom :wink: ....Drukk a mai Uh-hoz, majd gyere mindenképpen beszámolóval és fotóval is ha kapsz :lol: ....Ha már pocakról még nem kaphatunk :wink:

Csip-Csip- Én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, DPO- az ovuláció óta eltelt napok, tesztnél pedig 10-es már 10 egységnyi HCG-t kimutat, a 25-ös 25 egységnyit, tehát minél alacsonyabb a szám, annál érzékenyebb és annál előbb mutatja meg ha baba van a pociban :wink: ...Én a peteérésemet LH tesztel figyelgetem :roll:

Princzike- Megcsodáltam a tesztjeidet EHCS topikjában, csodaszépek :lol: ...Neked is mennek a drukkok 15-re :wink:

Réka, Anyci, Anita hol vagytok??

Kirus- Téged is várunk vissza a mai UH-ról képekkel és élményekkel :D

Sellon- Szijjaaaa :lol:

Iner- Jobbulást és kergesd el a rókakomát jó messzire :wink:

Gtunde- Kiváncsi vagyok, hogy milyen erősségű a teszted...de ez valóban egy jel-nek tűnik, hogy "véletlenül" azt kaptál :lol:

Onlány- Szép kis görbe te lány :lol: És ebben a ciklusban nem volt ovud?

Pusszantás Csajszikák!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

onlány

nem igazán értem, hogy mire érted azt, hogy fűrészfogas a görbéd... és miért volt gyanús a görbe... ha megnézed ezt:

http://www.fertilityfriend.com/home/29cb30

sztem semmivel sem kevésbé cikk-cakkos, mint a Tied, és ez terhességgel végződött...és amúgy tökre hasonlít az én előző havi görbémre...

szóval ha elmagyaráznád miből mit lehet kiolvasni naon hálás lennék... :)

Kép
gtunde75

vagy pont az a jó, ha cikk-cakkos? :roll: :roll: :roll:

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Veletek is szeretném megosztani, hogy ma voltam UH-n és minden rendben talált az orvos. Láttam, ahogyan dobog a szíve, és mozgott is a magzat! Olyan jó volt látni. Még szívesen nézegettem volna egy órán át...
8+5 napra írt a gép.
CRL: 21,3 mm
szikhólyag: 5,9 mm

Olyan boldog vagyok! Este jön haza a férjem, akkor ő is megnézi a képeket, amit nem CD-n, hanem kinyomtatva kaptunk. Késett az orvosom egy órát az UH-n, a férjemnek meg el kellett mennie. De a szívhangot nem hangosították ki, így csak látta volna ő is.

Tudjátok, olyan fura és egyben jó érzés volt látni azt a képet, amit már láttam itt a babaneten számtalan alkalommal, s hogy mindez most bennem van....
Vendég

sellon de jóóóóóó! örülök a boldogságodnak! kár, hogy nem CD-n kaptad... :( nem tudjátok beszkennelni? :oops: úúúúúgy megnézném...
örülök, hogy jöttél a jó hírrel... sajnos vannak itt rossz hírek is :( de a jó hírekből tudunk erőt meríteni!!! :)

Kép
gtunde75

Jaj, akartam írni, hogy majd beszkenneljük a képeket, s akkor fel tudom tenni.
Hát, nálunk is a májusi topicban eddig szinte minden oldalra jutott egy rossz hír, akik búcsúzni jöttek. A jó hírek viszont feltöltik az embert!
Vendég

Sellon gratulálok én is, örülök ennek a jó hírnek, ahogy Tünde is írta, ránk férnek :lol:
Várom a képet én is nagyon!!

KépKép
gyancsi

a ciklusom első felében egyszer fenn egyszer lenn. Ennek nem szabadna ennyire ingadoznia, de amint látod, a második felében felment a hőm és a 13. dpon már meg is jött. Az az igazság Tünde, hogy Nagyon nehéz pontosan megmondani ilyen ábra alapján, hogy volt e az embernek peteérése vagy sem. Ahogy mondtam, elég komplex az egész. Az én esetemben az lh tesztre tudtam támaszkodni, illetve a hormon leletekre. Az általad mutatott görbét teljesen rendben találom, bár azért elég elgondolkodtató az, hogy a ciklus 2. felében le fel ugrándozott a hő, de utána tankönyv szerinti terhesgörbét látok!
Sellon, :) tök jó! Igaz, ilyenkor még nagyon picurka a baba, de amikor meglátja az ember, még jobban beleszeret. Most jelentkeztem be 12.23-ára 4dre. Azt mondja a csaj vigyorogva: ááá kari meglepi? Ja mondom!

Ancsi, nem abban a ciklusban nem volt ovum. dr-hoz mikor mentek vissza apájával? És hogy kerültetek ki Ausztriába? Véletlen, vagy direkt?
Képzeljétek, letörtem,mint a bili füle! Kijött az apehtól 1 év után egy csekk 462400ftról, hogy 15 napon belül fizessük be :shock: :shock: :shock: hahahaha.....

Kép
Kép
onlány

Elvileg lesz Apjuknak egy pajzsmirigy kivizsgálása november 2-án, aztán az urológushoz meg januárban kell visszamenni....Gondolom addigra már meg lesznek a pajzsmirigy eredmények....És hát addig szedi a bogyókat, amik elvileg feltuningolják az öcsiket :wink:
Mi úgy jöttünk ki, hogy a párom kijárt már ide egy fél éve focizni, de mindig csak meccsre jött ki és utána ment is haza...Aztán kigondoltuk, hogy kijövünk akkor lakni, legalább megtanuljuk a nyelvet, jobb lehetőségek vannak stb....És nem bántuk meg egy percig sem, nagyon szeretünk itt lenni, most nyáron volt 2 éve, hogy kint lakunk :D
462400 Ft Apeh ??? :shock: ...Azt a büdös, az nem semmi!!Utálom az Apeh-ot , minket is folyton csesztettek!!! :evil:
Jó lesz a karácsonyi ajándékotok :lol:

KépKép
gyancsi

Sziasztok!

Megjöttem doki bácsitól, minden rendben van, hallottuk a szivecskéjének a hangját, és majdnem elbőgtem magam. :)

Uh. szerint 8 hetes vagyok
CRL: 12.8 mm

Nagyon boldogok vagyunk apával, már olyan szivesen vásárolnánk, de még nagyon korai.

és akkor az igért nevek. :lol:
Csinálok új vonalzót ott megnézhetitek! :wink:

Kép
Kép
susytunder

Ja!
Sellon, gratulálok, tudom mit érzel. :)

Kép
Kép
susytunder

Zsu, nem látok semmiféle nevet :!:

Kép
Kép
onlány

Na ez így nem működik, akkor leírom.

Szóval:

Ha kislányunk lesz akkor Szabó Nóra Johanna lesz a neve.
Ha kisfiú akkor pedig Szabó Bálint

Kép
Kép
susytunder

Örülök, hogy minden okés a babával :wink: AMúgy a 2. vonalzód egyáltalán nem látszik.

Ancsi, hát én sem rajongok az apehért.... Korábban én is gondolkodtam azon, hogy kinn kéne élni.... de apa nem akart :(

Kép
Kép
onlány

Onlány
Látszik már? :)

Kép
Kép
susytunder

Igen Nórin én is gondolkodtam ;) A Bálint meg szerelemgyereknév :D

Kép
Kép
onlány

Képet

Kép
Kép
onlány

igen! igen! képet!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
szépek a nevek! :)

csajok (akik rutinos lh tesztelők)! :)
3 napja tesztelek, és úgy látom egyre erősödik... ez jó jel? vagy még ne örüljek? egyébként a fertility péntekre jósolja a tüszőrepit...
egyenlőre annak is örülnék, ha kimondhatnám, hogy van ovum... :roll:

Kép
gtunde75

Betty
Szerintem tuti befekszel te is a karácsonyfa alá :)

Suzy
Sajnálom :cry:

Sellon
Egyet értek.

Kírus
Gyere a hírekkel! :)

Iner
Te szegényke. :( Csúnya rókakoma!! :x

Onlány
szép görbe :lol: Tecc...
Képet is kérnénk ám...... :lol:

Gyancsi
Köszi :)

Susytunger
Gratulálok (ha még nem mondtam volna :oops: )
Kérünk képeket! :lol:

Kép

Kép
princzike

gtunde
Szerintem ez jó jel :lol:

Kép

Kép
princzike

Gtunde- Az jó ha erősödik, amikor mind a 2 csík hasonló erősségű vagy a teszt csík erősebb , mint a kontroll csík akkor 48 órán belül lesz a tüszőrepid, tehát ha van rá lehetőséged, mind 3 nap Apára ráugrani :lol:

Susytunder- Nagyon szép neveket választottatok :wink: ...Gratulálok a kis 8 hetes pocaklakódhoz!!

Onlány- Kár, hogy nem próbáltátok meg, mert igazából lassan sajnos mindenhol jobb, mint otthon :roll:

Na én húztam melózni!
Holnap jövök!

Szép estét mindenkinek!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

gyancsi hihihi! kivételesen holnap este érkezik!!! szóval 4 éjszaka és 3 teljes nap áll rendelkezésünkre!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Princz
be is fogok feküdni :!: :P

Zsu
tiszta szívembő sajnálom :!: :roll:
Ölellek drága :!:
Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty
Ajánlom is :lol:

Kép

Kép
princzike

Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm az együtt érző szavakat!

Ma már egy kicsivel jobb, teljesen meg is jött és 2 nappal korábban,mint ahogy eddig volt!Annak azért örülök, hogy reagál a szervezetem és időben itt van piri, ha már jönni akart!
Ma du-án dokihoz megyek megbeszélni, hogy mi legyen tovább, tegnap még azt mondtam, hogy nem akarok menni a következő inszemre, de átgondoltam a dolgokat és megyünk a 3-ra, a 3 a szerencseszámom...hátha!!! :roll: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy, Sellon, örülök a jó híreknek, minden rendben lesz a későbbiekben is!

Réka, merre vagy???

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy78 így van! ne add fel! a 3 a tuti szám!!! :) egyébként mennyi időnek kell eltelnie 2 inszem között?

Szép napot mindenkinek!

Kép
gtunde75

Tünde, nagyon küzdünk!
ha egyik hónapban nem sikerül mehet a következő, amint megjön :arrow: 3.naptól pé elősegítő gyógyszer :arrow: uh!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Ez a beszéd! Tessék nem feladni! Látod nálam is meghozta a gyümölcsét. :lol:

Kép

Kép
princzike

Princzi, ari vagy, igen Te egy jó példa vagy nekem!puszi

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Arra gondoltam, hogy lehet, hogy el kell mennem a PCO miatt endokrinológushoz :?: p.mirigyemmel igaz minden rendben van minden évben megnézetem, de mégis!
Én majdnem biztos vagyok benne, hogy a PCO miatt nem sikerül a dolog :?: :!: :roll:
De ma erre is rákérdezek!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Képzeljétek apa egész éjjel lázas volt. Más semmi tünete nincs, csak rettentően gyenge. Rettegek ettől a h1n1- től, egyikőnknek sem hiányozna. :(

Zsu
Örülök, hogy jobban vagy, így van kérdezz rá ma mindenre.

Kép
Kép
susytunder

Suzy, jobbulást a férjednek!így lehet is félni tőle, hogy mindenki erről beszél, és ijesztgeti az embereket!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Jobbulást apácskádnak! Reméljük, hogy nem az lesz a baja!

Kép

Kép
princzike

Sziasztok!
Bocsánat az eltűnésért, de kifáraszt a meló, és ha hazaérek ledőlök egy kicsit mindig :oops: Köszönöm a hiányolást :)

Velem minden rendben, tegnap voltam Uh-on, és a kis 3mm-es petezsák 14 mm-re nőtte ki magát :D és már láttuk a szikhólyagot. Doki szerint minden a lehető legjobb mederben zajlik :D 2 hét múlva megyek újra. A tünetek még mindig nem árasztanak el, de tegnap megnyugodtam, hogy minden ok.

Susy Elment dokihoz a férjed?

Erről jut eszembe, hogy engem is elküldött a doki vérvételre, de mivel a klinikának a laborkerete elmegy a bentfekvőkre, a helyi rendelőintézetbe kell elmennem. Előtte a házidokihoz beutalóért. Ezt nem tudom valaki is átgondolta-e. ?? :shock: Főleg ebben az időszakban?? :evil: Üljek órákat a ki tudja milyen fertőzöttek között :?: :?: :evil: No fel fogom hívni a háziorvost, hogy találjunk ki valamit erre.

Zsu! Én nem ismerem a PCO-t de szerintem az segítene, ha elmennél az endokrinológushoz.

réka80

sziasztok!

bocs, de most képtelen vagyok visszaolvasni, ezer a dolog :)

csak kis helyzetjelentés:
most jöttem meg a dokitól. 10 nap norcolut után bromocriptin lett az ítélet. igaz, nem closti, de kit érdekel, ha segíthet :?: :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?