Új privát üzeneted érkezett!

:) Nyugodtan, bár amikor kérdezgetik harapni szoktam. De hát itt ugye azért vagyunk, hogy megbeszéljük a dolgokat.

Márciusban voltam 97.
Nos mikor várandós lettem szeptemberben indultam 90.
16. hétig lementem 84-re (bocsi, nem akarok senkit riogatni, de én nagyon rosszullétes voltam)
most a 24. héten vagyok 85-86 között ingadozik (attól függ, sikeres-e a nagydolog, mert sajnos engem is utolért a szorulásos időszak :( )

Emma 22. héten 54 deka volt, tehát több mint fél kiló. Most már biztosan közelíti az 1 kilós súlyt, mindig megelőzi a korát. :)

Azt hiszem elégedett lehetek, a dokim nagyon dicsér, mert ugye asztma meg vérnyomás gondjaim vannak. Nem szeretnék 10-nél többet felszedni, és ugye most fognak megindulni a kilók, mert nő a baba, meg a magzatvíz-vér stb. Viszont nagyon oda kell figyelni arra, hogy mit eszek. Semmi édesség(ezért nagyon rosszul voltam a cukorterheléstől), sok sok rostos gyümölcs, zöldség, rengeteg folyadék az éhezés elkerülésére, sovány tej gyomorégés ellen. Pékáru nuku, hetente kétszer engedélyezek magamnak teljes kiőrlésű, vagy korpás bucit. Hal, csirke szinte teljesen olajmentesen sütve. Szóval kemény, de a baba elveszi ami neki kell. :) S mi fontosabb annál, hogy egészséges legyen.
Vendég

Anuk!

Jó hogy megosztottad velünk a kismamis élményeidet. És nagyon helyes pocid van. :wink:
Már én is várom a délutáni vizsgálatot nagyon.

Kistörpe!
Ha a fiad is látja a csíkot akkor nem képzeled be! Próbálj megnyugodni, hisz az idegeskedés nem tesz jót. Holnap gondolok rád! És persze drukkolok nagyon! :wink:

Csige!
Nekem is nagyon lassan telt el ez az 1 hét. De végre most itt van a doki látogatás napja! :D

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Hát nekem muszáj volt ennem 11-kor mert úgy korgott a gyomrom, hogy mindenki azt hallgatta. Csak egy kis adag levest ettem, de most úgy érzem, hogy nem igazán esett jól. A másodikat meghagytam későbbre. Én erre a hányásra kíváncsi vagyok, mert én nagyon-nagyon nehezen hányok, inkább csak döglődöm egy gyomorrontáskór is. Nekem most ilyen hullámokban kerülget a rosszullét.

KépKép
csige-bige

Mindegy, én akartam ezt magamnak :lol: :lol:

KépKép
csige-bige

gnemoni-megnéztem a tesztjeidet hasonlóan halvány a csikom mint neked vot az első.nem tudom feltenni mert bedöglött a gépem.semmihez semmi kedvem,pedig esze megyünk anyósomékhoz NEM ÉLEM TÚL.
kistörpe

Csige!

Hányni még én sem hánytam, pedig néha úgy érzem akkor utána jobb lenne. Nekem is hullámokban jönnek a rosszullétek. Pl. teganap szinte egész nap nem volt semmi bajom. Se hányinger, se cickó fájás és se pocifájás. Meg is ijedtem hogy mi van. De estére szerencsére már volt ismét hányinger. A mai napot meg nemis említem. Az előbb majdnem elájultam. Gyorsan megmértem a vérnyomásomat. 124/ 77 lett, apulzus meg 100. :shock: Azt hiszem ez a tehesség is állandó vérnyomás méréssel fog zajlani. Ez volt a fiamnál is. Volt hogy alapjáraton 140-es pulzusom volt. :shock:
Hát így legyek nyugodt! :roll:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Kistörpe!

Akkor szerintem ne aggódj! Hisz a mensidnek még nincs itt az ideje, előtte vagy még. Akkor meg helytálló az a halvány csík!
No para!!!!
Próbálj megnyugodni! Holnap milyen vizsgálatod lesz? Vérvétel? Abból jobban ki lehet mutatni a HCG szintet és biztosabb is. :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Csige én sem hánytam, vagy nagyon ritkán. Csak egyszerűen minden erőm elfogyott, és feküdtem mint egy zsák liszt, és állandóan büdöset éreztem, meg émelyegtem 24 órán keresztül. Beköltöztem az ebédlőbe, merthogy az közel van a wc-hez, bőgtem, hogy nem kell a gyerek (bocsi, ne kövezzetek meg, elég bűntudatom van azóta is emiatt) Azuram meg hordta utánam a kislavórt, meg biztatott, és ha rájött, hogy egész nap nem ettem megtömött mint egy libát. :)

Emlékszem úgy kezdődött, a 6. héten szendvicset csináltam, és megállapítottam, hogy a frissen vásárolt téliszalámi büdös :D Na onnantól nem volt megállás. Még most is távkapcsolatban élek a hűtővel, és levendulát füstölök főzéskor. (sarkig ablaknyitás végső esetben, mert nagyon hideg van)

De van aki simán egy két hétig reggel rosszul érzi magát, pár keksz és már túl is van rajt. A júniusi kismamik között is azt hiszem én voltam ezügyben a legtáposabb. :oops: Ne rólam vegyetek mintát. :) Anyukám is sokat szenvedett velem, és szinte teljesen ugyanúgy viselem én is.
Vendég

Hát akkor te nagyon megszenvedtél a terhességgel. Én bízom benne, hogy jobban fogom viselni mint anyukám amikor velem volt terhes, mert ő végig hányta a kilenc hónapot és még a szülőágyon is hányt. Ez azért nagyon durva lehetett. Kórházban is volt és azt mondták neki, hogy ha nem múlik el folyamatos hányás, akkor el kell vetetnie a babát, vagyis engem. De elmult és itt vagyok :lol: és most én következem, mármint a babásodásban, nem a hányásban :lol:
Kistörpe: szerintem ne aggódj, nekem hétfőn kellett volna hogy megjőjjön a menzim és szerda reggel csináltam tesztet, feltettem, láthattad, hogy az enyém sem olyan baromi erős. Mondjuk élőben egy kicsivel jobban látszik, de harmadával gyengébb mint a kontrolcsík. Menzi előtt szerintem nem csoda hogy halványocska. Én azt hiszem napra pontosan tudom a fogantatást. Kedden volt két hete. Akkor egy kicsit bepörögtünk és reggel-este együtt voltunk, hát meg is lett az eredménye :lol: utána influenza és no szex és a mult héten voltunk együtt szerdán, de hát abból nem lehetett baba, mert azt még a teszt sem mutatta volna ki.
Milyen fajta tesztet csináltál? Én Gabrielt, ami elég érzékeny, de azt mondják hogy a Clear Blue a legjobb, de elég izmos ára van. Elvileg az gyengébb mint a Gabriell, mégis mindenkinek erősebb csíkokat produklált.
Na most már dugulok :lol:

KépKép
csige-bige

hát csajok ez most nem a mi hónapunk míg lementem vásárolni megjött :(:(:(:(:(

úgy látszik még nem dolgoztam be magam nagyon közétek és még nem hat rám a bababumm :):):) majd következő hónapban

az tuti hogy van peteérésem mert csak akkor van egy napig tojcsifehérjés váladékom és rá percre pontossan 14 napra jött meg na majd most elkezdem szedni pékor az aszpirint :):):):):) meg a c vitamint :):):):):):):)

én a fiammal nem hánytam csak délutánonként voltak nagyon émelygős napjaim amúgy én is nagyon nehezen hányok ha beteg vagyok akkor sem megy

anuk akkor te tényleg megszenvedted az elejét de a lényeg már túl vagy a felén és lassan kibújik a babód :):):):):)

nika70
Salgótarján

Csige! Élmény veled "beszélgetni", mióta pozitívat teszteltél! :lol: Érzem, hogy csak úgy szárnyalsz! De ez így van jól!

Anuk! Végre, hogy ennyit mesélsz. Jól esik ám hallgatni a kismamiságról! És tényleg sokat szenvedtél, de a lényeg, hogy Emmácska jól van!

Móni! Tessék doki előtt pihenni egyet! :wink:
pedi
Kalocsa

Köszi Pedi, de így van. Félve, de nagyon szárnyalok :lol: Holnap reggel azért én is csinálok egy tesztet, hogy hogyan alakul a csíkocskám

KépKép
csige-bige

Sziasztok annyit irtatok, hogy csak futólag olvastam vissza :oops: munkába vagyok férjem éppen látja a képernyömet és az elöbb megkérdezte mit csinálok a pocakfotókban gyönyörköttem :oops: . Mondtam semmi köze hozzá én sem nézzem mit csinál ő, pedig szoktam menni puszit lopni :oops: :oops: és akkor láttom mit csinál. Én az ő cégénél dolgozom igy ő a fönököm papiron, de amugy mindenki tudja egyes dolgokban én vagyok a big boss. Tehát nem irok sokat. Én jól vagyok minden megy a saját kerékvágásában és ma még csak DPO.4 -nél tartok sok van még a hónap végéig. Este még irok addig csak olvaslak benneteket!

csige-bige. törpike tuti baba van nem téved annyiszor a teszt!

Kép
Kép
melisch

melisch-egész nap nem vagyok magamnál-kicsit tartok a holnaptól.én ilyen vagyok,sajnos.csige akkor mi nagyon egy cipőbe járunk....én már reggel nem tesztelek megyek vérvételre,hcg-re.mire lesz meg az eredményem,ilyenkor van ultrahang csajok........
kistörpe

kistörpe ne aggódj!!!!!!! Árt a babának!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Móni, Zsuzska
gyertek majd a hírekkel :D !

Kisörpe,
még csak holnap kellene megjönnie, nem??? Akkor még lehet halványabb :shock: .

Én nem hánytam egyszer sem. Soha nem volt még émelygésem se, meg egyáltalán, semmi terhes tünet :shock: . Én biztos nem jól vagyok összerakva :roll: .
Most mikor bennt voltam a kórházban a mk-vel, egy nap 10-szer megkérdezték, biztos nem hánytam, hányinger, szédülés, mellfeszülés? Nem hittek nekem :roll: .

Csige,
igen, tényleg nagyon fel vagy pörögve, de hát ez érthetö is, nagyon örülök neked :D .

Nika,
fenébe :evil: :evil: :evil: . Hát akkor hajrá következő hónap.

Anuk,
csini a pocakod :D és Emma baba is gyönyörűséges.

Pedi,
Te most hol tartasz :oops: :roll: ? Nem akarsz vonit csinálni??

Lányok, nekem tegnap este úgy görcsölt a hasam, de nem csak a hasam, hanem a derekam is :roll: . Nem igazán tudtam mire vélni, de előjöttek az emlékek és picit meg is ijedtem. Aztán pár óra múlva elmúlt.

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!

Hát, nem kellett ma reggel tesztelnem, mert megjött... :(
De legalább szép rendszeres a ciklusom.

Nagyon gondolkodom ezen a magán dokin, mert úgy érzem, tényleg lehet vmi ebben a petevezető-összenövős dologban.

Volt már vkinek átfúvása? Hogy megy az ilyen? Csak elmegyek a nődokihoz, ő meg beutal a kórházba?

Köszi!

Kép
lujzici

Sajnálom Lujzici, de ha már beállt a menzid, akkor az tök jó. Én is így voltam vele. Életemben nem volt olyan pontos a menzim mint a vetélés óta, órát lehetett volna hozzá állítani.
Én magándokihoz járok és nála úgy működik az átfúvás, hogy megbeszéled vele és megcsinálja a kórházban. Én nem voltam szerencsére, de már ott lebegett a fejem felett, hogy előbb-utóbb az lesz. De bizonyítottunk :lol:

KépKép
csige-bige

Sziasztok!
Láttam h Zsu ide is ír!Remélem nem haragszik meg ha megírom a jó híreket!:oops:
Úgy néz ki h 3 baba van!!!!
Nagy nagy gratula neki!!!!!!

Most látom mennyi ismerős van itt! :wink: :lol:
pusszantás mindenkinek

annus11

Azt a mindenét, majdnem leestem a székről :lol: Most azért beparáztam egy kicsit, hogy nekem hány kiscsákó lakik odabent a closti után. Nagy-nagy gratula neked Zsu. Hogy hogy három lett, inszem? Bocsi, nem emlékszem :oops:

KépKép
csige-bige

Ranita!

Én csak délután fél 5-re megyek a dokimhoz. De utána persze jövök. :wink:
Amúgy remélem most igazán összejött nektek a baba, és nem jönnek elő a rossz emlékek. :wink:

Lujzici és Nika!
:evil: :evil: :evil: :evil:
A 2009 akkor is a mi évünk!! Az idén még kismamik lesztek. :wink:

Annus!

Köszönjük a hírt Zsuzskáról!
Hát ennél szebb névnapot nemis kívánhattunk volna neki!
3 baba?????? :shock: :shock: :shock: :shock:
Be sza-be hu :!: :shock: Ez nem semmi! A sors akkor meghálálta a sokévi küzdelmet. :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Hát én majdnem leestem a székről :D 3 baba!!!! nem semmi :D
Vendég

Kismamik!

Vigyázzatok azzal a szék leeséssel! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Móni,
tudom, hogy Te vsak 4 után mész :D . Figyelek :D !

Lujzici,
fenébe pirivel :evil: !

Zsu,
azt a mindenségit :D :!: 3 baba??? Ez ám a meglepetéééééés :shock: :shock: :shock: .

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!

Zsu,
micsoda öröm! Egyből nagycsalád lesztek! Gratulálok!

Kistörpe,
nyugi, rendben lesz minden, ne parázz! A halvány csík az elején semmi rosszat nem jelent. Remélem, a doki megnyugtat.

Lányok,
használt valaki PG/53-as mikroszkópot a pé kimutatásához? Érdekelnének a tapasztalatok.

Új pocakosok,
szeretettel gratula nektek!!!

Puszi mindenkinek! :D

Kép

Kép

Kép
lyly

A mindenit! Zsuzska! Mondtam én, hogy ez a legszebb névnapod! Gratulálok!

Lyly! ÉN már használtam ilyen mikroszkópot, de nem nagyon tudtam rajta eligazodni!

Kismamik!
Vigyázzatok Magatokra! Móni! Megy a drukk a dokihoz!

Lujzici, Nika! Sajnálom pirit! :cry: Hajrá új hónap! Végülis nem lehetünk mindannyian egy hónapban kismamik, bár én nem bánnám! :wink: :lol:

Velem nincs semmi újság. Szombaton veszem az utolsó szem Duphastont, vasárnap reggel kell tesztelnem, ha addig nem jön meg. Ha pozitív teszt 1:őrületesen boldog leszek, 2: szednem kell tovább a bogyót. Úgyhogy most nálam is várakozás. Cickók nagyon fájnak, nehezek. Néha fájdogál a pocim.
pedi
Kalocsa

zsu nemsemmi 3 baba!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
anuk igen már a 8.hét...remélem minden ok......
jövö csüt.doki...... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

zsu gyere mesély mit szolt apa a 3 babódhoz. 3 :shock: :shock: :shock: , ezt, hogy hoztátok össze olyan szép családod lesz hamarosan föleg ha jó vegyes páros lesz, gondolom ezek többpetéjü ikerek :?:

Kép
Kép
melisch

Zsu,
most mindenki meg van lepődve a 3 babán, örülünk neki, de ez azért nem semmi :shock: Nem is akarok ünneprontó lenni, de mit javasol az orvos, ő mit szólt hozzá???
Remélem nem baj, hogy ezt így megkérdezem :oops: :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!
MA voltunk uhu-n és van egy 13 mm-es petezsákunk és két petezsákunk és két petezsáknak tűnő képletünk.
Jövő csütörtökön kontroll uhu, megyünk népszámlálásra, hogy hányan vannak odabent.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

[quote="kuzsanna"]J írta:kuzsannaövő csütörtökön kontroll uhu, megyünk népszámlálásra, hogy hányan vannak odabent.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

zsu tök buli lenne ha rögtön nagycsaládosok lennétek...... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Megjöttem! :D
Nita!
Bocs , hogy nem írtam sms-t, de látom már vagy. :wink:

Szóval!!
Méhen belül van egy 10,4 mm-es szabályos petezsákunk, benne egy szikhólyag. :lol: :lol:
A doki 6 hetesnek titulált. Hát majd később úgy is meglátjuk hogy mennyi idős valójában. 3 hét múlva megyek vissza.
:wink: :wink:

Puszika mindenkinek!!

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

gnemoni gratulálok a 10,4 mm-es szabályos petezsákodhoz vigyázz rá, hogy nőjön nagyra!

Kép
Kép
melisch

Móni!
Szuper, hogy ti is ilyen szépen növögettek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

moni gratulaaaaaaaaaaa!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melisch, Zsuzska!!

Köszönöm szépen! :wink: :lol:

Hát Zsuzska! Én még mindig nem térek magamhoz miattad. :D
Nagyon vigyázz magatokra!!!
Apa mit szólt? :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

NIta!

Köszke. :wink: :wink: :D

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

mostmár én is kezdek parázni...igaz nekem nem inszemem volt de ........ :roll: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita miért parázol?

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Visszaolvastam, de nem bírom követni :oops:

Móni: örülök, hogy minden rendben volt a dikonál :)

Zsuzsa:

Neved napjára kívánok sok szépet,
legyen számodra boldogság az élet.
Mint gyöngy virág az erdõ közepén,
úgy virúljon az életed, névnapod ünnepén!

Gratulálok Manócskákhoz és kíváncsian várom a népszámlálás eredményét! :D

Csige-bige:: tetszik az új vonalzód és a két csík is a teszten :wink:

királylány

hát hogy mi van ha két baba is van,.........eddig egy volt de még lehet több is a clostytol.... :roll: :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ne már Nita Zsu most volt 4 hetesen kontrolba neked az már rég megvolt akkor látták volna, ne aggodj :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Micsoda hírek! Zsuzska! Tényleg hatalmas gratula és vigyázz Magatokra! :lol:

Móni! Nektek is gratula, jó nagy babócád lesz, ha továbbra is ilyen ütemben fog nőni. De a lényeg, hogy minden rendben legyen mamával és babával egyaránt!

Nita! Ne gondolj erre! Egyébként meg, olyan régen vártál már a babára, mi van, ha mégis kettő lenne?

Én első hallásra tuti nem lepődnék meg, és nem is rémülnék meg, ha netán nálunk kiderülne, hogy ikrek jönnek, főleg, mert van rá esélyünk.

Szóval, Zsuzska, egy a lényeg, vigyázz Magadra és a babákra és én is várom a "népszámlálást"!!!! :wink:

Jó éjt Nektek!
Holnap jövök!
Puszika! :)
pedi
Kalocsa

melisch van akinek félidőbe veszik észre a másik babát.....attol függ hogy helyezkedk el....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ne aggódj Nita nem olyan gyakori az ikerterhesség

Kép
Kép
melisch

azt tudom..... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

zsu hajrá a nagycsaládhoz :):):):) egy hét múlva kiderűl :)

Móni: gratula a babóhoz egy hét múlva már szívhang is lesz :):):)

nika70
Salgótarján

Zsuzska!Hááát ez nem semmi!:))) Gratulálok, és nagyon várom a népszámlálás eredményét.
Moni: neked is gratulálok, növeszd szép nagyra:)
Ma ittam egy kis aspyrin c-t, mert még mindig nem ok. a fejem. Kerülget a takonykór, de nem akar előjönni.
Pedi: hajrá!!
Nika: fenébe! de majd a következő hónapban! Akkor már karácsonyi ajándék lesz:)
Na, azt hiszem elteszem magam holnapra, jó éjt nektek!
tary
tary

tary még nem :):): novemberi lenne :)

nika70
Salgótarján

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?