Nyugodtan, bár amikor kérdezgetik harapni szoktam. De hát itt ugye azért vagyunk, hogy megbeszéljük a dolgokat.
Márciusban voltam 97.
Nos mikor várandós lettem szeptemberben indultam 90.
16. hétig lementem 84-re (bocsi, nem akarok senkit riogatni, de én nagyon rosszullétes voltam)
most a 24. héten vagyok 85-86 között ingadozik (attól függ, sikeres-e a nagydolog, mert sajnos engem is utolért a szorulásos időszak
)
Emma 22. héten 54 deka volt, tehát több mint fél kiló. Most már biztosan közelíti az 1 kilós súlyt, mindig megelőzi a korát.
Azt hiszem elégedett lehetek, a dokim nagyon dicsér, mert ugye asztma meg vérnyomás gondjaim vannak. Nem szeretnék 10-nél többet felszedni, és ugye most fognak megindulni a kilók, mert nő a baba, meg a magzatvíz-vér stb. Viszont nagyon oda kell figyelni arra, hogy mit eszek. Semmi édesség(ezért nagyon rosszul voltam a cukorterheléstől), sok sok rostos gyümölcs, zöldség, rengeteg folyadék az éhezés elkerülésére, sovány tej gyomorégés ellen. Pékáru nuku, hetente kétszer engedélyezek magamnak teljes kiőrlésű, vagy korpás bucit. Hal, csirke szinte teljesen olajmentesen sütve. Szóval kemény, de a baba elveszi ami neki kell.
S mi fontosabb annál, hogy egészséges legyen.