Új privát üzeneted érkezett!

Gyongyi,
én tényleg nem viseltem jó, de van két barátnőm, velük együtt voltam tavaly - ők mindenféle mellékhatás nélkül megúszták. Tehát embere válogatja.
Én sem vagyok negatív, sőt :D a sok-sok problémánk ellenére bízok a spontánban. Szerencsére apa sincs elkeseredve. Még van jó pár évem, legfeljebb arról teszek le, hogy nagycsalád legyünk. Habár... még arra is van esély :lol:
Itt a babaneten is történtek már csodák!

Kép
wandrea

Kriszti mi van veled????????Eltűntél.De a többiek is.
Vendég

Lafi!
Nem tűntem el,ma Egerbe voltunk egész nap,lakás felújitás non-stop,most meg pakolásztam,mert a lányom megy reggel B.Pestre!!!!
Te vagyis Ti jól vagytok?????

Többiek hogy vagytok!!!!!

Velem nem történik most semmi,úgy,hogy nem nagyon tudok miről irni!!!!!

JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!
Visszatértem. Megpróbálok majd mindent visszaolvasni kicsit később.
Puszi Mindenkinek

Kép
vikike0429

Szia Vikike!
Hát nem sokat kell vissza olvasnod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jó volt??????????????????????
Majd ha van időd irj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok Kedveseim

Hát látom kitört az ubiszezon, ez lehet jó, mert ezek szerint mindenki valahol jól elvan, de rossz is mert nincs mit olvasni rólatok 8)

Persze én se jelentkeztem ezer éve. nem is nagyon történik velem semmi, csak annyi hogy elkezdtem dolgozni, így aztán kevesebb időm marad babanetezni. Persze amint tehetem benézek ide, csak írni nem szoktam.

Egy pályázatíró és a majdani sikeres projekteket lebonyolító cég mindenese kezdek lenni, közben ha minden jól megy elindulhatok a jogászi szakvizsgám felé is.
Női létemet tekintve annyi a helyzet, hogy lassan 20 hónapos fiam nem akar lemondani a ciciről, ciklusaim (most van a 3. március óta
:shock: ) kb 2 hónapos hosszúságúak, hőmérőzgetek, azt már kétszer sikerült kisilabizálnom a hőimből hogy mikor fog megjönni. És meg is jött mikorra jósolta a hőm. Nálam már ez is eredmény :)

Legyetek jók
Dana

Kép
danaaia

Sziasztok!

Viki!
Remélem, jól telt és minden ok. 8)

Dana!
Tényleg nagyon ritkán jösz. Már többször hiányoltalak...

Én megvagyok, bár az építkezés nagyon leköt. Elolvasok mindent, de írni már nincs erőm.... :oops: :?

babszika

Jó reggelt!

Ria! Hogy álltok az építkezéssel?

Nagyon jó volt a tábor, a vártnál sokkal jobb.... :wink: :oops:

Kép
vikike0429

Sziasztok!

Viki!
A lábazat kész van és most csak locsoljuk a betont ezerrel.... Kb. 6-8 percenként muszáj, mert fehéredik a beton. :? Talán pénteken vagy szombaton elkezdik a falazást. :D
Ma megrendeltük az összes nyílászárót is.... a pénz vészesen csökken :shock: De az tény, h minden nagyon csini lesz! :roll:

babszika

Sziasztok!

Clostilos hónapban vagyok, 14. napon kaptam Choragon injekciót, aztán akciók sora.
Viszont ma a 21.napon is kaptam egy choragon injekciót!

Volt Nektek is ilyen?
Miért kaptam a 21.napon is?
Lehet,hogy most lenne tüszőrepedés?

Előre is köszi:)
k.vanda

Hát azt nem értem most....uhu volt mostanában ?Mit látott a doki?Mert ha nem volt, akkor nem értem, minek adott megint.....
Vendég

Olyamire gondolok, mert valahol olvastam, hogy a feltételezett terhesség támogatására szolgál.
érdekes így a gyógyszer hatása, hiszen ezek szerint jó tüszőrepesztésre is és már meglévő terhesség támogatására is .
talán...
k.vanda

hát ennyire ezzel nem vagyokképben. az tény, hogy a choragon injekció hcg tartalmú, tüszőrepire szolgál. megemelkedik benned a hcg szint ezért nem érdemes túl korán tesztelni, mert álpoz eredményt adhat. de hogy védi-e a terhességet????
nem tom.
Vendég

uhut nem csinált véletlenül????
Vendég

Bocsi hogy belekotyogok,csak Lafi nevét látva kukkantottam be
Igen a szurit a megtapadás segítésére és a terhesség támogatására kaptad!!
Sok doki így csinálja,álítólag sikeresebbek így a ciklusok!
Az uh-n nem lát ilyenkor semmit azt nem szoktak csinálni.

Sok sikert!
Vendég

Köszi Kincsecske, nem tudtam, hogy arra is való!
Sajnálom a reggelt!
Kérdezz rá a dokinál feltétlenül a dolgokra!
Vendég

Köszönöm!
Akkor most már értem, Uh-most valóban nem csinált.
Ezek szerint abszolu profi módon jártak el, hiszen annyit mondott szűkszavúan ,hogy ilyenkor nincs értelme UH-t csinálni.
Akkor most várakozok.
Ma a 22 .napon vagyok és nagyon reménykedek.
Mi minden vizsgálatot megcsináltunk, mindkét petevezték átjárható és apánál 80 milliós tökéletes spermium számot mértek.
Most már csak reménykedek ,hogy jókor voltunk együtt.
14.napon volt a tüszőrepesztő szuri, aztán együtt voltunk 14. nap este, 15,nap este, 16. nap reggel és 17. nap este.
Most utrogeston kúpot használok 3X1 darabot.

Köszi:)

Vanda
k.vanda

Sziasztok,

én még nem írtam ide, de szeretném a segítségeteket kérni.

Ez az első hónap, hogy clostilt kellett szednem 5*1-et, de nekem ez is soknak bizonyult, először kb tíz tüszöm volt, majd a 10. napon csak egy nagy (22-es) volt, a többi kissebb (18-20-asok), de a dokim szerint csak egy téved(t) vándorútra. :lol:
Már az 5. naptól fájt a hasam, innen jött a gyanu a túlstimulálásnak. Tüszörepi szurit nem kaptam, azóta nem voltam uh-n, de a hasam azóta is fáj. Néha jobban, néha kevésbé. Olyan, mintha az egész ciklus alatt tüszőrepedésem lenne.... :oops:

Volt már valamelyikőtöknek hasonló problémája, tünete? Mi lett a vége?

Köszönöm a válaszaitokat!
Üdv,
Tnati
Vendég

Szia Tnati!

Nem túl jó talán a sok tüsző sem, de ez szerintem még határeset.
Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid?
Tüszőrepi szuri nem is jött szóba?
Mikor voltál együtt a pároddal?(peteérést talán sikerült elkapnotok)
Szerintem menjél minél előbb Uh-ra.

Vanda
k.vanda

Szia Vanda,

26 napos ciklusaim vannak általában, most nem tudom a clostil mit hoz elő :lol: . Remélem semmit és most már meg sem jön... :lol: :lol:
Tüszőrepit nem kaptam, mert rendszeres a ciklusom, illetve megérezni is megszoktam, csak a prolaktinom magas, ezért a clostil... 10. nap óta folyamatosan együtt vagyunk, azzal nem volt gond :oops: :oops: , csak nem értem miért fáj még mindig a hasam.... :roll:

Köszi
Tnati
Vendég

thati!
Arra nem is gondolsz,hogy azért fájhat a hasad,mert terhes vagy????

Egyébként nekem is szokott pé után lenni fájás,de gyenge!!!
Vendég

Szia Kriszti,
ez a második napos clostil óta tart, kisebb-nagyobb szünetekkel és intenzítással, nem babás fájás (bár még nem voltam az, így nem tudom az milyen :shock: , ilyen lenne :lol: , hát akkor elviselném, sőt még örülnék is neki :wink: .
Vendég

Sziasztok!

Hát megjöttünk a nászútról! Sajna csak ketten, úgyanis az utolsó napon megjött aminek nem kellett volna! Elég rosszul telt az elmúlt pár nap! Vagyis nem jött be az első clostylos hónap! Most meg szabin van a doki, úgyhogy a köv. hónapot a természetre bízzuk. Az tényleg igaz, hogy a clostylnak a következő hónapban is van még hatása?
Abban tudnátok segíteni, hogy mi az, ami a terhességet támasztja (hogy jobban megtapadjon a bébi?)??

Prücsök, veled mizu? Teszt volt?
Kriszti, én nem bírnám ezt a bizonytalanságot. Orvosnál nem voltál?

Üdv mindekinek!
Szilvi
szilvia80

Thati!
13 éve voltam terhes már nem emlékszem rá milyen fájás vlt vagy volt e egyáltalán!!!
De én elég sűrűn olvasok ilyet a babaneten hogy pé után akinek sikerül a beágyazódás ilyen fájásokról beszélnek!!!!
Bizzál benne,hogy az miatt fáj!

Nekem ez a 3 hónap,de ez az utolsó!!!
Eddig sikertelenül!!!!

Szilvia!
Sajnálom pirit,hogy megjött!!!
Ismerem az ilyen érzést amit te is éreztél!!!
A closty hatásáról nem tudok!!!
De ha nem szedsz clostyt,szedjél E vitamint 100mg-sat 2x2
Peteérést és beágyazódást elősegitő,receptnélkül is lehet kapni!!

Ami még a terhességet segiti az utrogesztán,méhnyálkahártya erősitő.

Miért irtad nekem a bizonytalanságot??
Nem értem!!!
Vendég

Kedves Kriszti!

Köszi a hozzászólást.
Arra értettem a bizonytalanságot, hogy nem tudod most mi van. Terhes vagy-e, vagy nem...
Azóta sem jelentkezett vérzés?

Jó éjt!

Szilvi
szilvia80

Szilvia!
Nem lehetek terhes,nézd csak a vonalzóm,most jön a pé-m!
Vendég

Szilvi,

én szedtem méhpempő kapszulát egyet naponta, folsavat neked elég 1 szem naponta, ferro-folgammást 1 szemet hetente, és e vitamint 2 szemet naponta.
Vendég

Sziasztok!

Ma vagyok a 23. napon, 21. napon is kaptam egy choragon injekciót, állítólag terhesség támogatására.(feltételezett terhesség)
17. naptól napi 3 utrogeston kúpot használok.

Ezt a kúpot meddig használjam szerintetek?

Mert ez ugye a terhesség támogatására van, viszont ha nem vagyok terhes nem kell.
Amíg szedem ugye nem jön meg?

Teszteljek talán a 30-32.napon.?
k.vanda

még annyi ,hogy éjjel volt egy kis görcsöm és feszülnek a cickóim:)
k.vanda

Vanda!
Ha nem vagy terhes nem kell szedned az utrót,vagyis használnod.
Nekem tablettába van!
Ha terhes vagy akkor szedjed!
Mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12 dpo-n már lehet pozitiv a teszt!
Vendég

Mit jelent a 12 dpo :oops:
k.vanda

Sziasztok!

Vanda! Szorítok neked!!! Tök jó orvosod lehet! Nekem beadta a dokim a szurit, aztán utamra engedett.

Lafead! Köszi a tanácsot! Ennek a méhpempő kapszulának van konkrét neve? És mi az a ferro-folgammás? Hol tudom beszerezni? És ezt egész hónapban szedted? Vagy a peteéréstől?
Val. színűleg jövőhéten elmegyek vérvételre, mert olvastam pár dolgot erről a pcos-ről, és úgy vélem, velemis ez a baj! Ráadásul a hőmérsékletem is tök alacsony! 35,1 Fok volt ma reggel!

Hu, de sokat regéltem! De elég tanácstalan vagyok sok dologban!

Előre is köszönöm a segítséget!
Kriszti, bocsi, szerintem akkor valamit félre értettem!

Jó éjt mindenkinek!

Szilvi
szilvia80

Vanda!
A 12 dpo azt jerlenti,mikor pé utáni vagy ,az utáni napok.
A ciklusodnak a második fele!

Szilvi4
Semmi baj,előfordul!
Vendég

Szilvi, honnan tudod, hogy te is pcos vagy??????????

ez a neve, méhpempő, dm-ben vagy drogériákban lehet kapni.
ferro-folgammának ez a neve, körzeti is felírhatja, de nem kötelező.

mindegyiket mindig ettem.
Vendég

Sziasztok!

Csajok, én nagyon szenvedek a melegtől. És ráadásul holnap már dolgoznom is kell..... :cry: :cry:

Ti hogy bírjátok ezt a rekkenő hőséget?????

babszika

Jó reggelt!

Ria! Semmivel sem jobban, mint te.Bár ma reggelre, mintha kicsit lejjebb hűlt volna.

Kép
vikike0429

Szia!

Igen, most én is azt érzem, h kicsit jobb az idő... Bár, az éjjel a melegtől elkezdett véerzni az orrom (miközben aludtam).... reggel örömmel konstatáltam, h szerencsére nem fulladtam meg. :roll:

A munkám nagyon sok..... :cry:

babszika

Kitartás Ria!!!

Kép
vikike0429

Sziasztok!

Kitartást a meleghez, holnap állítólag jön az enyhülés.
Én ma vagyok a 26. napon, már nagyon izgulok.
14. napon kaptam tüszőrepesztő szurit, így szerintem pár nap múlva vagy meg kell jönni vagy teszt.....
Holnap azért elugrok Clostilt iratni,mert ha megjön akkor viszont 3-7 napon ismét szednem.
Holnap estétől nem vagyunk itthon, így jobb ha van nálam recept.
k.vanda

Vanda,
te 5 napig szeded? Nekem kb. 10 napon keresztül kellett, de lett is megint 3 óriási tüszőm :roll:
Szedsz duphastont? Nem tudom, mennyit kell ebből szedni, eddig utrom volt.
Tudtok segíteni? :shock:

A meleg tényleg szörnyű, már 3 napja kint alszunk az erkélyen. Napközben meg medencézünk ezerrel, de lassan már ott is forr a víz :twisted:

Kép
wandrea

Vanda! Drukkolok!!!!!!

Wandrea! Anno én is 5 napig szedtem.

Kép
vikike0429

Sziasztok!

Ez az első clostis hónapom, előtte volt lapar műtétem, mert PCO gyanús voltam.
A műtét ezt nem igazolta, petefészek rendben -petevezetékek átjárhatók.
Férjem sperma erdménye tökéletes lett.

Most ez volt a menet:

Menstruáció végre megjött az 52.napon.
Egyébként átlag 33-37 nap.

Clostil napi két szem a 3-7 napig.

12 napon UH vizsgálat, 3 db.tüsző.
Egy 9mm ,egy 12 mm és egy 16 mm.
Doki szerint működik a dolog, mondjuk nem lettek óriás tüszők.

14.napon Choragon injekció.

17.naptól napi 3 Utrogestan kúp.

21.napon még egy choragon injekció.

Ja és a lényeg :lol:

Szex:
12.14.15.16.17. napon:)

Ma a 26. napon vagyok. Semmi extra, clostil szedése alatt volt egy -két hőhullámom, most van egy kis mellfeszülés.
k.vanda

Sziasztok Csajok!

Hogy bírjátok a meleget? Én szörnyen! Hol van az a lehülés, amit ígértek?

Lafead!

Azért gondolm, hogy PCOS vagyok, mert benéztem a pcos.hu oldalra, és elég sok tünet stimmel rám is. Persze nem biztos, hogy ez azt jelenti, hogy az vagyok, de szerintem egy vizsgálatot megér. Nem nagyon szeretném húzni a hónapokat a babuci érkezésével (munkahelyi megfontolás).

Mindenki jól van? Senkinek nincs jó híre?

Üdv.
szilvia80

Szilvi, ha bármi kérdésed lenne a pcos-val kapcsolatban, kezelés, milyen véreredmény mutatja ki stb. kérdezz nyugodtan.........van tapasztalatom sajnos benne, de eredménye is van, bár hosszú a kezelés, de lesz eredménye!!!
Vendég

Sziasztok!

Ma sincs kedvem dolgozni.... :?

Lafi!
Nem tudok belépni a PCOS topikba.... nem enged be ez a .... :evil: :cry:

babszika

Igen, Babszika, engem sem :twisted:
Tűű dokihoz mikor is mész????????Az inzulint tudod már????
Vendég

Csütörtökön megyek a dokihoz.
Hívtam ma már a MM-t, de nem tudom, h jó számot hívtam-e, mert csak hangposta volt.... :? Szóval, még nem tudom az eredményt.

azért dobok egy görbét:
Kép

Szted?
Kéne mennem "21." napira is, de mikor menjek? Higgyjek ferinek, h ez volt a pé-m??

babszika

Hát nem tom........kiderül úgyis később, hogy akkor volt a pé!!!!!!Várj még!Tudod, nálunk nem lehessen tudni, mikor van volt pé.......

Csütörtökre megtudod majd , ha addiog nem éred el őket, az a gond, hogy MM csak 3 után van,addig hangposta veszi fel!!!!!Akkor próbáld őket!
Vendég

Hol van mindenki???????????

babszika

Sziasztok!
Nem tudom, emlékeztek-e rám, nem rég én is costyval próbálkoztam. Sajnos elment a babám. Még nem igazán tudtam túltenni magam rajta. 19.-én lettem volna 4 hónapos. :cry:
Most tejlesen a természetre bízzuk magunka, se gyógyszer,se vitamin, se hőmérőzés. Sikerűlt találnom egy nagyon aranyos dokit, majd szeptember elején kell vissza mennem hozzá.
Próbáltam vissza olvasni, de 1 hónap az nagyon sok idő.
Lafi, úgy örülök nektek! Látom, hogy minden rendbe van Ha legközelebb mész Uh-ra, és kapsz képet rakhatnál föl, hogy lássuk. Nől már a pocakod? Ahogy olvastam nem sok mindent írsz magadrol.
Na most eldugulok, majd még jövök, bár nem ígérem, hogy túl gyakran, mert még mindíg nehéz.
Pusz
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?