Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Krisztinka, nem hiszem el!!!! Annyira sajnálom..... :(

Csucsu, kitartás!!!!

A Jézuska hozza itt a sok-sok zebrákat!!!!!!!!!!

Kép
Kép
gabi82

Krisz,
sajnálom... :cry:

Gyabi,
nektek viszont hatalmas GRATULA! Sok egészséget kivánok, és vigyázzatok magatokra! Ha gondolod gyere a babás topicba!
sirkici

Jó reggelt mindenkinek!!!

Hát, a ma reggeli tesztem is nega. Viszont a hőm fenn. Moccani se akar.
Sose lesz már kedd......

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!

..... jobb reggelt....
az estém eléggé tönkretett....

semmi komoly, csak Született feleségeket néztünk DVD-n.... és aki nézi, az fogja tudni: ott tartunk, h Gabrielék elhozzák a babát, majd elviszik tőlük.... 3 napig tartottam magam.... de ez kihozta belőlem a fájdalmat...

De összekaparom magam.... csak pár nap :roll:

babszika

sziasztok,

basszus :evil: ez a november nem egy szerencsés hónap. Elöbb Bien most meg Krisz...mindkettőtöknél biztos voltam a babóban.
Sajnálom (((((((((((((nagy nagy ölelés)))))))))))))))))

De igaz ami igaz ha jézuska meghallgat minket akkor ott lesz a sok zebrás teszt a fa alatt.

Amúgy én is többször jártam úgy, hogy a hancúr után jött meg. :oops: Vajon miért van ez így?

Kép
Kép
mirci74

Drága Jézuska, hozzál légyszi sok-sok zebrát!!!!!!!

Nekem is többször volt már, hogy hancúr miatt már tudtam előre, hogy mensi lesz...

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok Csajok!

Mindenkinek - előre - nagyon szép hetet kívánok! :)

Babszi,
én születettfeleségek-függő vagyok :D Úgyhogy tudom melyik részről beszélsz. Valóban nagyon szomorú, h. csak úgy elviszik a kisbabát, én is kiborulnék. :( De úgy látszik, h. valami érzékenységi front lehet, mert én meg a history tévén néztem a ruandai mészárlásokat feldolgozó dok.filmet. Borzalom! Felháborító! :evil:
Vendég

Sziasztok!

Krisz:sajnálom... :cry:
Babszi:ne légy szomorú légyszi, bár az jó, ha kijön belőled, de utána gyorsan válts vigyorgósra mert mi azt szeretjük! :roll:
Arikon:született feleségek=újabb közös bika pont :wink:

Szép, nyugis és vigyorgós hetet kívánok én is mindenkinek (főleg magamnak, nem vagyok csúcsformában...)!
Vendég

Babszi, az a rész tényleg szomorú. Remélem nemsokára jobban leszel! Jönni fog a babó, hidd el!

Amúgy én is született feleségek mániás vagyok!!!!! Csak a mostani részek túl későn vannak..... :evil:

Kép
Kép
gabi82

Nórikám,
Mi a baj? Csak nem a műtéti seb miatt? Nem akar gyógyulni?

Gabi,
egyetértek! Azt a hülye fogyisóóót tették elé! :evil:

Tessék mindenkinek jó kedvűnek, mosolygósnak lenni, mert ebben a hónapban sok-sok zebrácskát szeretnék látni...beleértve az enyémét is! :wink: Különben irgum-burgum :D
Vendég

Sziasztok!

Na akkor CSajok tessék belehúzni, hogy karácsonyra, de legkésőbb új évre, azaza. jan. 1-re(ez a legkésőbbi időpont) nincs több határidő :lol: :lol: meglegyenek azok a kétcsíkosak!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Én is született feleségek fan vagyok! :lol:

Nagyon szép hetet gyors mensi eltakarítást, akciódús estéket Mindenkinek!!!
Vendég

Sziasztok mindenkinek!

Lányok, fel a fejjel, akinem nem jött most össze a babó.... még nekünk sem :cry: :cry: :cry:

Csatlakozom a Született feleségek fun klubhoz..... imááááááádom őket :lol: :lol: :lol:

Nekem is marha rosszul kezdődik ez a hét..... tegnap majdnem kórházban végeztem..... nem elég, hogy nem babásodom, de még a asztmám is boldogít :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Most nődoki helyett mehetek tüdőgondozóba :twisted: :twisted: :twisted:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Arikon:a sebészeti ügy nagyon nem jó, péntek éjjel óta vérzik...lassan szívódik fel a véraláfutás is.(még mindig kilóg a drágám nem apró tenyere alól, ha rárakja...)
A héten meg megyek a mioma műtét utána kontrollra, mert úgy néz ki, hogy nagyjából elmúlt.(így 9 nap után) :lol: Már alig várom, hogy mit mondd és hogy közben megnézze, hogy hogy vannak a tüszőcskéim! :wink:
Vendég

Akkor most ez a született feleségek-zebrás karácsony klub :D :D :D

Kép
Kép
gabi82

Nóri, drukk, biztos vannak szép tüszőcskéid!!!!!!!(Akár többet is lehet kívánni? :) )
Sajnálom a sebed. Jó lenne, ha gyógyulna.

Kép
Kép
gabi82

Gabi:naná, hogy vannak, de igazság szerint elég nekem egy is! :wink: Mondjuk engem jobban érdekel az, hogy szépen gyógyult e seb és hogy szép lett e a méh-falam.
Vendég

Nóri, biztosan szép lett a méh-falad!!!! :D

Kép
Kép
gabi82

Végre a 65. napon megjött!!!! :D
Nem hallottátok, hogy mekkora kő esett le a szívemrő? :lol:
Vendég

Nóri,
Nagyon sajnálom! Bizti minden rendben lesz, csak hát érzékeny területen volt a beavatkozás és mint anno írtad, mélyebben vágtak! Ne ficánkolj sokat és akkor tuti, h. hamar meggyógyul! :wink: Akkor, majd kérünk beszámolót!

Picuranyu,
Gratula a menszidhez! Magától jött meg, v. szedtél valamit? Dokinál voltál?
Vendég

Magától jött meg. Holnap kellett volna dokihoz mennem. Már csak abban reménykedem, hogy következő hónapban is normálisan megjön, nem fogok megint 60 valahány napig idegeskedni.
Vendég

Nah, Picúranyu.... Örülök, azért menj el dokihoz, mit mond erre az extra hosszú ciklusra...

Lányok, kövezzetek meg, de én még egy részt se láttam a Született feleségekből..:))))))
Se a Grace kilnikából, se a Lostból.....

:)))) :shock: :shock: :lol: 8)
Vendég

Pötty:na most lecsúsztál 2-3 helyet a szimpatikusok listájáról... :lol: :lol: :lol: Amúgy a Lost-ból én sem láttam, de grace kilinika nagyon kis aranyos, a született feleségek meg óriási, úgyhogy kedves Pötty, lemaradásodat saját érdekedben pótold, különben nincs mikulás! :wink: (kérdőív visszavonva) :lol:
Vendég

:))))))
Majd ha babás leszek, és nem lesz mit csinálnom, megszerzem az összeset DVD-n, és bepótolok mindent:))))
Így is megfelelő??? (Bekapcsolódni nem szeretek ilyen sorozatokba, mert azt se tudom ki kicsoda:))) )
Vendég

Pötty, a Lost-nál szerintem nem vesztettél túl sokat. De hogy nem nézed a született feleségeket.. hát.... :D :D :D
Nóri szerintem is tök jó a Grace klinika. Régebben szerettem a vészhelyzetet is, de a mostani valahogy nem az igazi.

Helyszinelőket, NCIS-t nézi valaki? Nekem ezek is nagyon bejönnek. Na meg a Dr. House. Ez viszont nagyon-nagyon... :D

Van egy jó Mikulásos kérdőívem. Szerintetek felrakhatom?

Kép
Kép
gabi82

Picuranyu, örülök, hogy megjött! :)

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!

Gyablonka,
Most láttam hogy babás vonalzód van :lol: Hatalmas gratula vigyi nagyon magatokra boldog 9 hónapot kívánok :wink:
Vendég

Nah, NCIS-t nézünk, meg néha Dr. House-t is:))
Ígérem egyszer megpótlom az össze született feleségeket... De most valahogy mgé nem visz rá a lélek:))))
Vendég

Gabi:arra a kérdőívre céloztam én is az előbb :wink:
Pötty:azt a dr House-t meg én nem láttam egyszer sem!Úgyhogy kiegyezhetünk egy döntetlenben. :D

De a helyszínelők az jóóóó, csak egy jó ideje nem láttam, mert ő nem nézi, engem meg nem enged át a másik szobába... :lol: :evil: :lol:
Vendég

Gabi, én nézem mindegyiket :) kivéve a született feleségeket. Valahol az elején elvesztettem a fonalat :) Ja és a Barátok Közt sem az én világom.

De NCIS, Miami helyszínelők, Dr. House, Grace Klinika, Vészhelyzet mind-mind műsoron van :)
Férjem nézte még a Dexter című sorozatot is. De most épp szünet van :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Nóri, nagyon tuti az a kérdőív! :D :D
És most ne nagyon menj tvzni a másik szobába. Lassan nekiláthattok filmnézés helyett huncutkodni!!!!!!!!!
:oops: :D

Pinkiné, hogy vagytok? A Dexter nem tudom melyik. De a többi..... :D

Kép
Kép
gabi82

Ha arra a Helyszínelőkre gondoltok ami a viasat-on megy és egy cuki mackós doki a főhelyszínelő :lol: azt IMÁDOM! Na meg a vámpíros Angel! Férjecske nagy dvd mániás és többek között ezt is megvette. Az 1. évadot egy 7vége alatt elfogyasztottuk... :oops: :D
Nóri most csalódtam benned! :lol: Milyen bikuci az aki nem nézi a dr.house-t?!!! FELHÁBORÍTÓ! :D
Vendég

Kétoldali munkaundorom van. Legszivesebben lefeküdnék aludni... Még csavarogni sincs kedvem. Ez borzasztóóóóóó.

Nálatok milyen az idő? Itt napos, de néha olyan fekete hófelhőket fúj erre a szél, hogy csak na...

Kép
Kép
gabi82

Arikon:de izééé vagy! :lol: :lol: :lol:
Gabi:hát igen, mehetne a keksz és kisváros, de mivel itt ez a sebészetes ügy...egyenlőre még szétteni sem bírom a lábamat és a zoknifelhúzás is döcögve megy...tehát max fejben szexelek. :lol: :lol: :lol:
Úgyhogy kedves MIKULÁS BÁCSI, én azt szeretném kérni, hogy végre tudjaK már egy irgalmatlanul nagyot kekszelni a drágámmal...és szerintem ő is ezt kéri!Ígérjük nagyon jók leszünk jövőre is.(nem dobáljuk kaviccsal a repülőt...) :lol:
Vendég

Bibibííí nálunk mától szabad a pálya! :lol: :oops:

Szerintem pár nap és nálatok is! :wink: Tökjó, h. itt mindig van amiért drukkolhatunk egymásnak. Hol azért, h. ne jöjjön meg, hol meg azért, h. jönne már meg...most meg, h. gyógyuljon az a fránya seb! :D
Vendég

Édes pofa vagy Arikon, de varratszedés csak jövőhét kedden van...de sebaj, mikulásra becsomagolom magam és beleülök a cipőjébe, ha lesz sebem, ha nem. :lol: :oops: :lol:
Gabi:Na mizu munkaundoros?Elaludtál?Itt tökre be van borulva és hideg lett nagyon..brrr...brrr.
Vendég

Sajna nem alszom, de már nagyon kell. Még gürizek....... :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
gabi82

Egy kis off, de szerintem nagyon cuki, ezt egy webkamera rögzítette szentgotthárdon.

Kép
Vendég

Dr. Haus és a Jerico a tuti!!!! :)))) Legalábbis nálunk. Na meg a Barátok-közt! :lol:
Vendég

Há ismét sziasztok csajszik!!!

Látom, mindenkiből előbújt a sorozatimádat :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Haust imádom.... Jerico milyen? ...erről lemaradtam :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Köszönöm Panduskismami!!!! Úgy látom a finishben vagy már nagyon! Remélem majd raksz fel képeket, a szoba nagyon tetszett!!! :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi,
Köszi :D persze majd teszek fel tudod melyik topicokban lehet megtalálni :wink: Mikor mész uh-ra szívecskét nézni?
Vendég

Dec.6, remélem minden oké lesz!!!

Kép
Kép
gyablonka

Sziasztok!

Pötty!
Én az első 2 évadot át tudom majd adni, mert én megkaptam.... alig várom, h a 3. is kijöjjön, mert már az utsó DVD-t fogyasztjuk
:D

Gyabosz!
Csúcs a vonalzód! Tudtam, h egyezik az ízlésünk (igaz, ez már kiderült számomra a zöld-sárgából is) :wink:

PIRI MONDJON LE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

babszika

Nekem is ilyen vonalzóm volt de a végén már nincsenek rajta jó képek :? Sőt egyszer fekete volt a babám két hétig :lol:

Gyabi,
Olvastam hogy fáj a hasad. Ez ilyenkor teljesen természetes nem kell tőle megijedni a dokid meg ne paráztasson! Nekem is sokat fájt mert rengeteg változáson megy keresztül a poci majd elmúlik. Baj csak akkor van ha erősen görcsöl és vérzel meg ilyenek. Magnézumot szedjél az segít meg pesrze kímélő életmód. Biztos minden rendben lesz majd tegyél fel képet!
Vendég

Én azt várom, hogy délután ismételjék, mint a múltkor!!!!!! Született feleségek hiányom van!!!!!

Minket kikerültek a hófelhők, de körülöttünk mindenholesik. Van ahol esik?

Azt hiszem ma nem alszom sokat. Hőm magas. Menszinek jele nincs. Nagyon rettegek mi lesz holnap. 4-re megyek. Egy icipicit majd azért gondoltok rám? Tudom, hogy nega teszt miatt az esélyem apró, de azért még küzdök egy picit, jóó?

Kép
Kép
gabi82

Ne picit küzdjél, nagyon tessék küzdeni...

Kép
Kép
gyablonka

A XVI. kerületben is esik a hó :?

Gabi!
Szurkolok és nagyon-nagyon kíváncsi vagyok!!!!!!

babszika

Nem volt a gyógyszertárban MagneB6 csak valami hasonló a Bérestől. Ahogy olvata hasonló az összetétel, következő hónapban majd veszek másikat! Kicsit idegesít, hogy nem olyan rég volt a lapar, remélem minden renbden begyógyult odabennt. Mondjuk idekinn már nem is látszik semmi... :wink:

Kép
Kép
gyablonka

Nyugi Gyabi!!!!!!!!
Ez így normális egy egészséges nőnél. Megvan az átjárhatósági, és azonnal jön bébi! :wink:

babszika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?