Új privát üzeneted érkezett!

Lányok..... szívfájdalom, de mennem kell öltözni :?
Vár az iskola.... milyen unalmas lesz.... hat körül jövök vissza.... mindenkinekszép napot kívánok
kuzsanna

Például nézd meg az én előzőmet...van mensid...utána egy bizonyos érték közelében mozog a hőd, ovulációkor leesik a hő (ez az első fázis), aztán szépen lassan emelkedni kezd, és a maradék 14 napon 3-4 tizeddel magasabb a hő, mint az első fázisban (ez a második fázis)....
Ha 25-19 nap között van a teljes ciklus, az azért jó jel, mert rendszeres!!!!!!!!!!!!
Szerintem bátran és türelemmel méricskéld magad, és egy ferti -féle táblába, vagy ciklus.hu-n érdemes vezetni a hát, mert ott láaszódik igazán minden....
Vendég

Köszi pöttye a tippet.... ha visszajöttem, megnézem.
Sziasztok

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pöttye! Akkor semmit nem figyeltem, nem is gondoltam, hogy terhes vagyok, mert 35-48 napos ciklusaim vannak, vagyis voltak és bizony soha nem tudtam mikor fog megjönni, de aztán már sokalltam a 48 napot és a barátnőm unszolására vettem tesztet, akkor az 50. napon teszteltem. Szóval ez volt.

Egyébként most nagyon reménykedek, mert már így 14 hónap után kezd elegem lenni a sikertelenségből!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Nemrég ébredtem! Na most ne tessék irígykedni, mer totál sz@rul voltam éjszaka. Azon kívül, h. fájt a hasam, és émelyegtem, még wc-re is szaladgálhattam. Úgyh. megjött teljes egészében. De nem szomorkodom, mert úgy vagyok vele, h. áprilisig belefér a "babaproject". Mi június-július, augusztus, novemberben (szept, okt. gyógyszerkúra :( ) próbálkoztunk és ebből a november volt "tudatos". Nos ezért nem vagyok kétségbe esve. Csak ez a hülye rosszullét, hát jól meviselt! :evil: De legalább már megjött és miénk a kövi ciklus! :wink:
Vendég

Kislány: Boldog Szülinapot!!! Jó kis ajándékot kaptál :wink: Mármint a babára gondoltam :wink:
Nem tudjátok Biennel mi van? Ő is emlékezetem szerint tesztközeli állapotban volt legutóbb! Ez a szülinap úgy látszik, szerencsét hoz :)
Gabi: mai teszt???

Szép napot!

Kép
agisol

Bien 4. CD-n van:( :cry:

Krisztinka, de akkro menyni idő kellett ahhoz hoyg összejöjjön? vagy nem is próbálkoztatok, csak úgy jött?:)
Most vagy 15 DPO-n, nagyon drukkolok neked!
Vendég

sziasztok!

Mégegyszer köszönöm Mindannyiotoknak a köszöntést!

T. Maria: igen, jól emléxel, ma du. megyek dokihoz 16.45-re.... Utána bejelentkezem. Én is kíváncsian várom minden sorodat, hiszen 1 nap van közöttünk. Hülyeség a hasonlítás, de valahol jó érzés, ha tudom, hogy hasonlóak vagyunk... és a babák is hasonlóak. Persze ez nagyon sok mindentől függ, tudom jól, de valamiért mégiscsak megnyugtat, hogy vagy!! :))
Szóval este jelentkezem.

Puszi Mindenkinek!

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Pöttye! Gyógyszerabbahagyás után 6. hónapban költözött a pocimba félig meddig védekezős szex-ek közepette!
Vendég

Sziasztok!
Teszt nega, de nem adom fel. Ne nevessetek, ki de olyan történt ma velem, ami 5 éves korom óta nem. Ettem hamburgert. Eddig a szagától is rosszul voltam. Most meg a falat kapartam érte. Emelett folyamatosan fáj a hasam és áálandóan rosszul vagyok. :D

Kép
Kép
gabi82

Szia Gabika!

Az előző terhességem alatt én is majd' megvesztem a hamburgerért, ráadásul hagymával, amit azelőtt soha sem ettem meg! :wink:
Vendég

Babszi, sajnálom a hőesést!!!!!

Szóval lehet ultranagyot fogok zuhanni, ha mégsem baba, de eddigi cisztáim miatt nem fájt a hasam. Meghát a méhszájam is fenn van még. Annyira izgulok, hogy csak na. tudom, hogy gáz, hogy még mindig nega a teszt, de reménykedni szabad azért addig, amíg a doki kimondja az eredményt, nem?
A reggeli hőm 36,8. A tegnap esti pedig 37. Ez jó jel, nem?

Picuranyu, a ciszta rögtön látható az uh-n.

A drágám nem mer szexelni velem, nehogy baj legyen. És semmivel nem tudom rávenni. Pedig mondtam neki, hogy nem biztos, hogy baba van a dologban. Hiányzik a szex nagyon :shock:

Kép
Kép
gabi82

Gabi, mi kb. 5 hete nem szexeltünk :( Mióta pozitív lett a teszt. A doki nem javasolta, Apa meg úgy vigyáz ránk, mint a hímes tojásra :) Esténként lefekvéskor mindig van egy poci simogatási rituálé :) ennyiben merül ki a szexuális életünk :):):)

Ma idáig a sült halért és a káposztás tésztáért tudtam volna ölni :) Persze egyik sem volt a közelemben, így lemondtam róluk. :) Meg az a baj, hogy ha akkor nem eszem amikor megkívánom, utána már nem is kell :shock: De most hogy mondjátok, este hazafelé (ha apát hozom haza munkából) lehet, hogy bemegyünk egy hamburgerért :)
A mérlegünkben lemerült az elem, úgyhogy nem tudom mennyit nyomok, de a héten kb. 3 embertől kaptam meg, hogy a., olyan nyúzott az arcom (egész napos émelygéssel és 2x-i hányással nem is csodálom) b., mennyit fogytam! :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!

Pötty!
A tickereddel az a baj, h ha feri nem teszi be a pét, akkor nem lehet 2. dpo-d.... ki kellene javítanod.
egyébként a színe nagyon tetszik (tudod, a narancssárga a mániám) :wink:

babszika

holnaptól 1. cn ....
de talán karira zebrásat kapok!!!! :wink:

babszika

Sziasztok!

Kislány, mi volt a dokinál???
Ismét egy szakértőhöz fordulnék: az LH teszt babásoknak pozitív?
:shock: :shock:

Gondolom igen. De mint eddig is kiderült számomra, ennél az anyagnál hiányoztam az iskolából :oops: :oops:

Persze nekem már megint negatív az LH teszt, de ha már 5 db van egy csomagban, még 3szor próbálkozhatok...végülis még csak a 30. napom... :roll:
Kép
agisol

Agisol!
az Lh tesztet jóstesztnek is hívják :wink:

babszika

Kislány!

:roll: :shock: :roll: :shock: :D :) :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
HOOOOOOOOL VAAAAAAGY???????????

Türelmetlen vagyok és fáj a hasam!!!

HAHÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
Vendég

Sziasztok!

Szép estét mindenkinek, aki még mindig fent van:-)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Megjöttem az UH-ról!!! :lol: Persze már 7 kor itthon voltam, csak a barátnőm aki velem volt, most ment el, és nem tudtam feljönni, mert csak csacsogtunk, és csacsogtunk, és csacsogtunk.... :lol: :lol:

Szóval, hogy írjam a lényeget:

11,5 mm petezsákom van, benne látható szikhólyag!!!!
2 hét múlva lesz a köv. UH-m, akkor a férjemmel megyünk, mert a szívhangot kell már hallanunk akkor. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

T.marria: Neked milyen értéked volt?

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Kislány: Jajj, de jóóóó!!!!!! :D :D
Babszika:azaz, ha + akkor ++?? :roll:
Húú, nagyon kezdő vagyok, bocsi :shock:

Jó éjt!!!
Ági
agisol

Szia Kislány!

Sajna nem mérte meg nekem a nagyságát, meg a szikhójagot sem látta rendesen, ezért is megyek hétfőn ismét... :(

De már nagyon várom.
Szerinte már lehet addígra szívhang is... :wink:
Vendég

Agisol, az LH tesztet sokan tartják jóstesztnek. De inkább ovu meghatározásra kell használni. Mintha lenne erről egy fórum is.

Kislány, gratulálok!!!!!! :D :D :D

A hőm ma reggel :36,9. Azért én reménykedem egy picit.

Kép
Kép
gabi82

Jó reggelt mindenkinek!

kislany: hatalmas gratula nektek :P :P :P :P

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Kislány! Szuper!!! De jó Neked!!! Már láthattad!!!

Gabi! Még van remény, fel ne add! A hőd is klassz!!! Drukk!

Tmaria! A szívhangot általában a 7. héten szokták látni, úgyhogy ne aggódj!!!

Babszi! A fenébe már azzal a pirivel! Pedig én annyira reménykedtem. Most akkor mi is van? :oops: Mész dokihoz, vagy meddig próbálkoztok? Jajj teljesen nössze vagyok kavarodva, azt tudom, hogy PCO-s vagy, meg bogyót szedsz. Csak azt nem hogy most dokihoz is kell majd menni. Bocsi hogy olyen feledékeny kiselefáni vagyok! :oops: :oops: :oops:

Mirci! Hogy vagy. Elmúl már a mensi?? Gyakorolhattok már szorgalmasan????

Puszika mindenkinek!!!
Vendég

Kedves Mindenki!

Van aki emlékszik rám, van aki kevésbé, de ezennel tudatom kedves fórumozó társaimmal, hogy 1 év és 3 hnap után pozitív teszt és orvosi vizsgálat boldog tulajdonosa vagyok!!! Szívhang ugyan még nem volt, de minden jó helyen van, ott ahol kell. 2 hét múlva megyünk ismét!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi! Szívből gratulálok!!!! Ez fantasztikus! :lol: :lol:

És én emlékszem ám rád!!!! :wink:

Puszi!!!!
Vendég

Köszönöm Krisztinka!
Felétek mi újság? 16 DPO????

Kép
Kép
gyablonka

Sziasztok!

Gyabika!
én már gratutáltam, de végre itt is megtehetem! :wink:
Az Andi is puszil!!!!!!!!!!!!!!!

Krisz!
Nem megyek dokihoz. A pcos-os orvosomhoz januárban kell menni.
A nőturkászhoz meg nincs kedvem. Majd, ha nekem is zebrásom lesz :wink:

babszika

Akkor Babszi! Mielőbbi zebrásat!

Látod Gyabi is csak úgy bedobta közénk!!!! :lol: :lol: :lol:

Gyabi! Még várok, mert sajna nekem jött már 17. dpo-n.

Puszi lépek, mert aranygaluskát sütök, meg gulyás levest főzök.
Vendég

Krisztinka!
hol a zebrás teszted???? :wink: :lol:

babszika

Szia gyabii!! Én nem emlékszem rád, de valami fantasztikus, hogy ennyi idő után sikerült... :)))
mesélj, miko voltak az előzmények?? vagy majd elolvasom..:)
De valami fantasztikus!!!!! GRATULÁLOK!

Krisztinka: Ez olyan babás görbe, mint a sicc... Hétfőn akkor már jó hírre jövök??:))))

babszi:
Szia:))))

Kislány, gratulálok Neked is!!!! :))

Agisol: Az LH teszt nem babásoknak is dobhat II-at vagyis pozitívat...hiszen az pont az ovuláció meglétére, előrejelzésére szolgál...

ergo ha én is használhatok olyat, de mégse vagyok babás...
nem tudom érthethő-e...
Vendég

Pöttye!
Köszönöm szépen a gratulációt,az előzményekről pedig röviden.
Végigmentem azokon a szösszeneteken , amiken itt mindenki. Itt ismerkedtem meg az alapfogalmakat Pandus és a többi "öreg"segédletével! Sokakkal együtt kezdtem a hőmérőzést, E vitamint stb. Majd jópár hónap után peteérés kukucsra jártam 2 naponta. 3.-és 21. napi vérvétel majd closty. És mindig mindenhol a legnagyobb rendben volt minden. Majd körülöttem az ismerősök között már sorra babás lett mindenki, itt is és a családban is, aztán eltüntem a fórumról szép lassan, nem "hergeltem" magam tovább.
A dokival közöltem, hogy szeretnék egy olyan vizsgálatot , ami kicsuk minden szervi bajt. Ekkor javasolta altatásban a Laparoszkópiát. Ez volt szeptember végén. Felvágtak, minden átnéztek, itt is minden oké volt, átjárható voltam. Októberben ég megjött(nem is igazán voltunk együtt a műtét után ), de most végre itt van Pötyi. Remélem minden a legnagyobb rendben lesz, én nagyon bízom benne.

Bocsánat , kicsit hosszura sikerült....

Kép
Kép
gyablonka

Gyapi, gartula!!!!!!!! :D :D

Nem bírtam ki, de ma du is teszteltem. Full nega. A hitem kezd elhagyni..... :?

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!

Gyapi!
Mi ugyan nem ismerjük egymást, de szívből gratulálok Neked!
Vigyázz magadra!
Az előzmények tükrében már igencsak megérdemelted azt a zebrás tesztet! :lol:

Krisztinka!

Sajna nem is a szívhang miatt aggódtam, hanem amiatt, hogy a szikhólyagot nem látta egyértelműen....
Pedig ugye az táplálja, amíg nincs méhlepény. Szóval ezért... :(

De remélem hétfőn csupa jó hírrel jövök!

Gabika!

Reggeli volt?
Amúgy pedig, tudod, amíg nincs mensi....
Szerintem akkor is babás vagy!!! :wink:
Vendég

Gyapi!
Most nézem, teljesen azonos időben járunk! :lol:
Vendég

Gyablonka!
Én is tiszta szívből gratulálok! Nagyon-nagyon boldog lehetsz! Titkon nagyon drukkoltam Neked is, mert múltkor bár pici-fehér betűkkel de azt írtad, h. késik...és íme! :) Nagyon vigyázz magatokra!
Vendég

Sziasztok!

Látom, megint van friss kismama...... irigykedem ám nagyon

:oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kedves Édesanyák, Édesapák!

Ezúton szeretném megköszönni bizalmukat azoknak a kedves látogatóknak, akik már írtak. Bízom benne, hogy sikerült megfelelő lelki támaszt nyújtanom azok számára, akiknek erre volt szüksége, és megoldást találni és kivitelezni azt mások esetében.

Továbbra is várom leveleiket a pszichotanacs@freemail.hu címre. További információkat a www.pszichologia.mlap.hu oldalon olvashatnak. Újabb értékes, érdekes gyerekdalok stb. kerültek feltöltésre a www.pszichologia.multiply.com oldalra – érdemes ellátogatni és kinek mi tetszik letölteni.

A legjobbakat kívánva: Nisreen
nisreen

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Gyablonka, volt valami tüneted?

Kép
Kép
gabi82

Igen Gabi, fájt a hasam. vagyis inkább éreztem, hogy van hasam. Ez a mai napig megvan, sőt a mellem is fájdogált, most ez egyre erősebb lett. A doki azt mondta, hogyha nem pihenek akkor 2 hét múlva veszélyeztetettre vág!!! Írt fel MagneB6-ot az Elevit mellé.

Kép
Kép
gyablonka

t.mária!
Tényleg napra pontos a dátumunk!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
gyablonka

Jó reggelt! Bár erre felénk szakad az eső.... Sajnos...

Ma reggeli hőm 36,8. Mostmegmár 37. A hasam most nem fáj. Tesztet nem csináltam, ugyis nega lenne. Majd holnap reggel!!!!

Mindenkinek gyönyörű vasárnapot(az eső ellenére)!

Gyablonka, köszi az infót. Nekem is fáj a hasam. A mellem nem nagyon. De ha babás lennék akkor a tesztnek már mutatnia kéne... Mégegyszer gratula és vigyázz magatokra! Tessék pihenni sokat!!!!!!

Kép
Kép
gabi82

Gyablonka, Kislány: hatalmas Gratula!

Ezek a hírek amik szerintem minden babára vágyót feldobnak. Hisz egyszer mindenki sorra kerül. Ki elöbb ki később.
Nekem sajna pont egy hét csúszás után demegjött.Már éppen kezdtem reménykedni. :( De ez van ezt kell szeretni. Azért jó látni, hogy van akinek sikerül.
na de nézzünk előre és lesz még következő hónap is. :)

Kép
csucsu05

Krisztinka....

Komolyan... ez hihetetlen..:(((
((((ölellek nagyon)))))
Olyan hülyén érzem magam, annyira beleéltem magam én is...erre meg....:(

Most nem nagyon jönnek a szavak.... Sajnálom...:(
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

[quote="gyablonka"]P írta:gyablonkaöttye!
Köszönöm szépen a gratulációt,az előzményekről pedig röviden.
Végigmentem azokon a szösszeneteken , amiken itt mindenki. Itt ismerkedtem meg az alapfogalmakat Pandus és a többi "öreg"segédletével! Sokakkal együtt kezdtem a hőmérőzést, E vitamint stb. Majd jópár hónap után peteérés kukucsra jártam 2 naponta. 3.-és 21. napi vérvétel majd closty. És mindig mindenhol a legnagyobb rendben volt minden. Majd körülöttem az ismerősök között már sorra babás lett mindenki, itt is és a családban is, aztán eltüntem a fórumról szép lassan, nem "hergeltem" magam tovább.
A dokival közöltem, hogy szeretnék egy olyan vizsgálatot , ami kicsuk minden szervi bajt. Ekkor javasolta altatásban a Laparoszkópiát. Ez volt szeptember végén. Felvágtak, minden átnéztek, itt is minden oké volt, átjárható voltam. Októberben ég megjött(nem is igazán voltunk együtt a műtét után ), de most végre itt van Pötyi. Remélem minden a legnagyobb rendben lesz, én nagyon bízom benne.

Bocsánat , kicsit hosszura sikerült....

Köszönöm szépen a kis összefoglalót....
Nagyon jó ilyen híreket is kapni...

A kitartás meghozta gyümölcsét... Nagyon sok egészséget kívánok az elkövetkezendőkhöz.... :lol:
Vendég

Pöttye! Köszi aranyos vagy! Hát pont ezért nem teszteltem, mert tudtam nekem ki kell árnia 17.dpo-t, de már este tudtam, hogy mi lesz, mert összebújtunk apával és bizony már akkor látszatját adta a kis szemét, hogy jönni fog.
Én is nagyot csalódtam, de majd most megmutatjuk! :lol:
SAjnálom, hogy csalódást okoztam Nektek!!!!! :cry:

Csucsu! Akkor Te is újra nekirugaszkodsz! Hajrá!!!!!!!!!!!!
Vendég

Krisz,
(((((ölelés))))))) Csalódás...ne viccelj már! De nemsoká itt a karácsony és úgy látom, h. mindannyiunknak gyönyörű karácsonya lesz sok-sok pozitív tesztel a fa alatt :wink:

Amúgy nekem is pont ilyen szitu hozta meg a kis szemetet... :oops:
Vendég

Sziasztok!

Hát, nem ilyen hírekre számítottam.....

De ha vki ír a Mikulásnak, akkor arra kérem, h nekem is kérjen zebrásat, jó? :wink: :D

babszika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?