Szia Babszika,
Akkor most jól kipihented magad, Apa sem lesz fáradt, gondolom, sűrű lesz az estétek
Gabi, biztos, hogy abba akarod hagyni a Met szedését? Szerintem előbb egyeztess a dokiddal, aki felírta Neked...
Agisol, szerintem én lehetek (az egyik legalábbis), akire gondolsz, hogy PÉ nélkül is rendszeresen menstruál. Nos, igen. Mi 14 hónapja próbálkozunk, és a múlt hónapban kértem a dokim tanácsát. Akkor derült ki, hogy bár vezetek hőgörbét, és a Ferty is berakta a PÉ-ket, az UH szerint policisztásak a petefészkeim, tehát PCO-m van (a PCOS immár kizárva szerencsére). Ebben a hónapban megvolt a 3 vérvétel, várom az eredményeket, aztán a dokimmal egyeztetünk, hogyan tovább. Tudod, mi az érdekes? Hogy bár a ciszták arra utalnak, hogy nincs PÉ-m, ebben a hónapban, akárhogy is lesz a vége, az eddigieknél is szebb volt a hőgörbém. Szóval én már nem tudom, mi van velem...
Voltál már dokinál a hosszú ciklusaid miatt? Az én nőgyógyászom szerint a 35 napnál hosszabb semmiképpen sem normális, és azt "rendezni kell". Kérlek, semmiképpen ne akard házilag megoldani ezt a problémát, mert rengeteg időt vesztegethetsz el a kísérletezéssel! A doki meg valszeg azonnal tudná, hogyan tovább. Ja, és nekem is nagyon durva orvosfóbiám volt eddig, ám most, hogy ennyire nagyon szeretnénk már babát, leküzdöttem. Csak egy jó doki kell, akihez szívesen mész. Ha nincs ilyened, szívesen megadom a dokim számát. A Kútvölgyiben rendel, de van magánpraxisa is. Alapos, udvarias, kedves - még a férjemnek is szimpi