Új privát üzeneted érkezett!

Kislány!

Itt már jártál?

http://www.babaszoba.hu/topics/9month/week
Vendég

Na szevasztok csajok!

Gabi, sajnálom a piridet :cry: Az Augmentinnel viszont vigyázz, egyszer én is kaptam felfázásra, aztán jó kis folyás lett a vége. A nődokim nem is dícsért meg, azt mondta, ez egy olyan ócska gyógyszer, hogy ha rajta múlna, már rég betiltotta volna!

Babszika, örülök, hogy jöttél, kár, hogy elkerültük egymást.

Nóri, az a fránya net - ma mindenesetre várom a szajrét :wink:

Kislány, drukk mára, várjuk a híreket!

Picuranyu, a teszted lett nega..? Mész dokihoz?

Kislány, Sirki, nem merek reménykedni, szerintem leszállóágban a görbém, és bár eddig zömében csak oldalt fájt a hasam, illetve pár napja középen is. Tegnap óta fájdogál a pocim, mensisen, szóval - bár nem akarom elkiabálni - de sztem csak idő kérdése sajnos :roll:

Kép
bienvenue

Mária, sajnos nekem még nincs gyakorlati tapasztalatom, mert sosem voltam még várandós, de ismerőseim közül sokan görcsölgettek az elején!

Kép
bienvenue

T.Maria, köszi a linket. ITt sztem még nem jártam. MIndjárt meg nézem.

Tegnap egész nap nem voltam net közelben, amikor pedig hazamentem, bezuhantam az ágyba, hogy pótoljam az alvást.......

A dokihoz persze apácska is jön velem. Ragaszkodik hozzá, hogy jöhessen!!! Annyira aranyos!! Látja, milyen kimerült vagyok, mi tagadás....... tegnap még a smink sem segített........................... :cry:
Mindenben segít!!!

Drága Picuranyu!
Ne aggódj, ne izgulj. Próbálj megnyugodni. A babácska csak akkor jön, ahol nyugodtság van!!!

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Bien: ezzel lógtam... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
Vendég

Picuranyu,
sajnálom a nega tesztet (((((ölelés)))))))) :cry:

Majd gyere és mesélj...

Nóri,
kora reggel micsoda brutál finom dolgokkal csábítgatsz minket. :D
Vendég

Nóóóóóóóóóóri, óóóóóóó... Fényposta? :lol: :lol: :lol:

Kislány, sztem a babád szeretné, hogy többet pihizz :wink:

Szia Arikon, hőddel mizu?

Kép
bienvenue

Bienvenue.

Nem tudok többet pihizni....
a háztartás már így is szalad, nem csinálok semmit!! Ahogy hazaérek, tusolok és ágybavetem magam, és alszom , amíg fel nem ébredek.....
Vagy már most táppénzre kéne mennem????

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Bien:kűűűdöm... :lol:

Arikon:sziaaa, végre van net...hát, én ilyesmikkel foglalkozom most, nem stresszelek a bébimen, van más, ami leköt.(De azért várom most pirit nagyon és a zöld lámlpát szex ügyben) :oops: :wink:
Vendég

Kislány, sztem nem, egyszerűen csak kérd meg a párodat, hogy segítsen. Biztos vagyok benne ismeretlenül is, hogy nem haragszik, ha nincs minden élére vasalva a szekrényben, hiszen életetek legnagyobb ajándékát kaptátok meg. Szerintem nyugesz, ha ezen izgulsz, csak árt a babádnak, felesleges :wink:

Kép
bienvenue

Nóri, már nyitom is az ablakot :lol: :lol: :lol: Drukkolok, hogy a Te pirid mielőbb érkezzen - sőt, tudod, mit? Átküldöm az enyémet, és akkor Neked lesz, mert Neked most kell, nekem pedig nagyon nem hiányzik. Deal? :wink:

Kép
bienvenue

Bienvenue: a férjem, olyan, mint egy angyal!!!Nem is engedi, hogy bármit is csináljak. Kijön elém az állomásra, kocsival hazavisz, és azonnal ágyba parancsol!!!! Nem is álmodhatnék jobbat!!! :D :D :D
Vacsit csinál nekem, elpakol a konyhában, mindent csinál......... én meg tényleg semmit sem.......... :oops: Mondtam is neki, hogy lelkiismeretfurdalásom van, hogy semmit nem csinálok, és erre azt mondta, hogy most az a legfontosabb, hogy pihenjek!!!

Inkább a munkában nehéz. Szellemi munkát végzek, és nehéz koncentrálnom napi 8 órában..... lehet, hogy egy pár napra otthon maradok pihenni........ táppénzt még nem tervezek egyébként, majd csak jövő tavasszal valamikor...

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Bien:áll az alku! :lol:
Vendég

Hali mindenkinek!

1 augmentin és azóta nem fáj a hasam, nem kell wcre mennem. Egy csoda!!!

Kislány, nyugi és pihi!

Nóri, pirinek hajrá!!!

Bien, ez még jó görbe.!!! :D

Kép
Kép
gabi82

Kérdés: Lehetséges enyhe barnázás a terhesség elején? Sovány vigasz, de tegnap volt egy pici barnázás szerű, de ma meg semmi.

Na jó, tudom, hogy meg fog jönni... :?

Kép
Kép
gabi82

Gabi!!
Vedd csak le a vonalzód addig, amíg az előző ciklusban vagy!!! :lol: :lol:

A barnaságról: annyit tudok már, hogy lehet! Igen, lehet, de addig amíg nem vérzel, és nem görcsöl a hasad, nincs baj!!! Nyugi!!!!
És lécci, ne legyenek negatív gondolataid!!! :lol: :lol:

CSAK POZITÍVAN!!!! NEM FELADNI!!!!

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Nóri,
:D :D Kitartás!

Bien,
én babonából nem mérek hőt! 1 ciklus alatt mértem, és a 60. napra jött meg, ezért úúúúúúgy elment tőle a kedvem, h. hanyagolom a mérőzést.
Lehet, h. már írtad, de Neked mikorra nem kéne megjönnie?
Vendég

Kislány, látod, mondtam, hogy a párod sem várja el, hogy a háziasszonyok gyöngye legyél az elkövetkező hetekben :wink:

Gabi, kérlek, ne érts félre, de az Augmentin egy állati erős antibiotikum, és nem szabad csak úgy szedni, mert ha csak néha be-bekapsz egyet, azzal többet ártasz magadnak, mint használsz. Olvasd el a tájékoztatóját, és kérlek, légy óvatos - nehogy már baja essék a kisoroszlánodnak :D :D

Arikon, mostantól bármikor megjöhetne, de elvileg vasárnap. Ezt azért írom így, mert a PÉ után 12-14 napra szokott megjönni, tehát vasárnap a legutolsó nap. Hát, nem vagyok túl bizakodó, de azzal nyugtatom magam, hogy a PÉ-m 36,5-nél volt, és bár már nem vagyok 37,1-37,2 körül, de a 37 is azért jóckán fölötte van :roll:

Kép
bienvenue

Gabi!!!

Kora terhességben a pecsételő vérzés gyakori jelenség. Többnyire abban az időpontban jelentkezik, amikor menstruációja egyébként esedékes lenne. Oka, hogy a méhlepény termelte hormon nem elegendő a méhnyálkahártya enyhe leválásának a megakadályozására. Általában nem veszélyezteti a terhességet, de helyes, ha orvost hív és lefekszik.
Kezelés: Ha orvosa is így látja, valószínűleg azt fogja tanácsolni, hogy a vérzés megszűntéig maradjon ágyban, esetleg hormonkészítményeket is rendel injekció vagy tabletta formájában.

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Bienvenue:
fogalmam sincs a hőmérőzésről, csak annyit tudok mondani, hogy kíváncsiságból az elmúlt napokban megmértem a hőmet, és 37 alatt van!!! Pedig kisbabám lesz!!!! :lol:

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

www.terhesseg.lap.hu
www.varandos.lap.hu
www.kismama.lap.hu

Itt számos hasznos info van Mindenkinek! :D

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Kislány, köszi a hasznos infókat. Tényleg 37 alatt vagy? Érdekes... Mindenesetre azért nem merek nagyon bizakodó lenni, mert túl sokszor reménykedtem már az elmúlt 14 hónapban, de ha hétfőn sem jön meg, na, akkor aztán elkezdek majd reménykedni :wink:

Kép
bienvenue

Bien: egész pontosan 36,6 ill. 36.7!!!!

Bízz magadban!!! Babás vagy sztem!!!

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Úgy legyen :wink:

Kép
bienvenue

Sziasztok!

Jelentem: felkeltem 8) :lol:

babszika

Nóri!
ezer éve ettem túrógombocot.... és nálam mindig nyitva van az ablak :wink:

Csucsu!
igazad van. csinálok szórólapokat és a környéken bedobálom: "fürdő megbolondítást vállalok!!" :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabi!
Miért nem hívod fel a dokid? Nézess HCG-t!

Picuranyu!
sajnálom :cry:

A migrénről csak anyit, h szerencsére volt oly rendes a dokim, aki olyan gyogyit írt fel, amitől nem lesz baja a babának. :roll:

babszika

Babszi:ne izgass, hogy nemrég keltél....HÉTALVÓ!!!! :lol: Mizu Bálintoddal, tetszik neki az új hely?A balesetet kiheverte már?És jól vagytok?
Vendég

Hét???? 12alvó vagyok ma :lol: :lol: :lol: nem is tudom, h mi ütött belém.... főleg úgy, h csak azért keltem fel, mert Bálint hívott a vezetékesen :roll: (nem szoktam én ilyen lenni :shock: )

Tetszik neki, még úgy is, h itt simán dolgozik 12 órát. De onnan látom, h nem fáradt, h utánna még kapható bármire. Ráadásul az együttléteinken is észrevehető. A balesetet kiheverte, főleg, h megcsináltattuk az autót 271.000-ért..... és végre tudja használni.

Amúgy elúszni látszik a költözés, úgyhogy nem vagyunk jó paszban.... de mindegy.

A legjobban az izgata, ha végre nekem is zebrásom lehetne.... de nem úgy néz ki. (csak marad a jövő év :wink: )

babszika

Babszika,
szerintem felesleges hcgt nézetnem. Ha megjön ugyis mindegy. Ha nem, akkor ugyis megnézem a jövő héten.

Bár meg kell mondjam igen kellemetlen betétben járkálni, mikor semmi nincs. Tampont meg nem merek, mert hát elvileg ha babás vagy akkor tilos.

Na mindegy, a remény hal meg uccsóra.

Babszi, amúgy asszem abbahagyom a metet. Most 2 napja nem szedem és bár hányinger még van, de közérzetem jobb. Tesómnak iszonyatos hasfájása van tőle. Nekünk ugylátszik nem bírja a szervezetünk. Meg hát PCOS sem vagyok. A cukrot meg kordában tartjuk diétával....

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!

Olyan jó Titeket olvasgatni, már tök függő vagyok, eddig az iwiw-re jelentkeztem be egyből, mostmár a babanetre :D

Kislány, nagyon nagy gratula, Nóri, mielőbbi sikert Neked is, persze mindenkinek aki még itt van, T. Mária, háát nem semmi turbótempó :)
Szerintem még sokan vagyunk, akik nem szólnak hozzá nap, mint nap a beszélgetéseitekhez, de rendszeresen olvassuk és drukkolunk és figyelemmel követjük az eseményeket!! Biztos rengeteg embernek adtok erőt és tanácsokat anélkül, hogy tudnátok róla!!! Így tovább!!

Sajnos én a kis 42 napos ciklusaimmal nem tudok olyan gyakran hozzászólni a történetekhez, egy normális ember 2x is tesztel, amíg én 1x :(

És ezzel kapcsolatban már arra is gondoltam, lehet, hogy nincs is pé-m??
Ezt miből lehetne megállapítani házilag? Hőmérőzésre alkalmatlan vagyok, rendszertelen időbeosztás(munka) miatt nem tudok minden nap uakkor mérni.

Vki írta, h 28 napos ciklusával együtt is a doki szerint nincs péje...ezt nem értem. és akkor mitől jön meg? Úgy látom, nagyon amatőr vagyok, hátha Ti tudjátok a válaszokat!

És bocs a sok szövegért!
:oops:
agisol

Kedves Édesanyák!

Újabb ingyen letölthető érdekességek kerültek feltöltésre a www.pszichologia.multiply.com oldalra Látogassatok el.

A lenti linken az "Érdekességek" menüpontnál találtok egy listát a feltöltött darabokról.

Sokak kérésére sikerült kedvezőbb feltételeket kialakítani a pszichologiai tanácsadásban: www.pszichologia.mlap.hu

barátsággal, Nisreen
nisreen

Szia Babszika,

Akkor most jól kipihented magad, Apa sem lesz fáradt, gondolom, sűrű lesz az estétek :wink: :oops:

Gabi, biztos, hogy abba akarod hagyni a Met szedését? Szerintem előbb egyeztess a dokiddal, aki felírta Neked...

Agisol, szerintem én lehetek (az egyik legalábbis), akire gondolsz, hogy PÉ nélkül is rendszeresen menstruál. Nos, igen. Mi 14 hónapja próbálkozunk, és a múlt hónapban kértem a dokim tanácsát. Akkor derült ki, hogy bár vezetek hőgörbét, és a Ferty is berakta a PÉ-ket, az UH szerint policisztásak a petefészkeim, tehát PCO-m van (a PCOS immár kizárva szerencsére). Ebben a hónapban megvolt a 3 vérvétel, várom az eredményeket, aztán a dokimmal egyeztetünk, hogyan tovább. Tudod, mi az érdekes? Hogy bár a ciszták arra utalnak, hogy nincs PÉ-m, ebben a hónapban, akárhogy is lesz a vége, az eddigieknél is szebb volt a hőgörbém. Szóval én már nem tudom, mi van velem...

Voltál már dokinál a hosszú ciklusaid miatt? Az én nőgyógyászom szerint a 35 napnál hosszabb semmiképpen sem normális, és azt "rendezni kell". Kérlek, semmiképpen ne akard házilag megoldani ezt a problémát, mert rengeteg időt vesztegethetsz el a kísérletezéssel! A doki meg valszeg azonnal tudná, hogyan tovább. Ja, és nekem is nagyon durva orvosfóbiám volt eddig, ám most, hogy ennyire nagyon szeretnénk már babát, leküzdöttem. Csak egy jó doki kell, akihez szívesen mész. Ha nincs ilyened, szívesen megadom a dokim számát. A Kútvölgyiben rendel, de van magánpraxisa is. Alapos, udvarias, kedves - még a férjemnek is szimpi :wink:

Kép
bienvenue

Agisol:az én javaslatom, cickafark tea, olvass utána, érdemes lenne kipróbálnod, vesztenivalód nincs, hiszen 100 % gyógynövény.Nekem bejött peteérésre, de ARIKON barátnőmnek a maratoni ciklusát kapta rendbe...de várjuk meg az ő véleményét is. :wink:
Nekem is 28 napos általában és egy időben nem is volt pé-m. :oops: :cry: de mostmár van! :lol:
Amúgymeg gyere és szóljál hozzá bátran, mi is csak itt okoskodunk, nem tudjuk a tutit sajnos... :wink:

Bien:én is nagyon szeretem a dokimat, és nagyon örülök, hogy mertem váltani.Ő is kedves és elismert szakember ráadásul udvarias, ez tényleg nagyon sokat számít.Én tök szívesen dobtam le a bugyimat nála 7 hónapon keresztül! :lol:
(mennek a hőfenntartó enerdzsik éjszakára)
Vendég

sziasztok!

Voltam dokinál. Sajnos nagyon picike még a petezsák, korán mentem a vizsgálatra. Így jövőhéten vissza kell mennem. Dokim szerint ha ez baba, akkor jövőhétig 1-1,5 cm-ert kell nőnie. Úgyhogy jöv.hét megyek újból.
De nem vagyok szomorú!! Korán mentem és kész!!!

T.Maria Te mikor mész???

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Ja, Csajok!

Képzeljétek! Dokim azt mondta, hogy azt javasolja, hogy a következő 1 hétben apával ne legyünk együtt, mert igencsak megnöveli a vetélés esélyét!!! :roll: :roll:

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Bien, én is a Kútvölgyibe járok. Én most váltottam! :D

Kislány, a bébiért mindent!!!!!

Visszaraktam a vonalzómat!

Jó hétvégét mindenkinek

Kép
Kép
gabi82

De jó, h. bekuksiztam! :D

Szóval, mint ahogy NÓRIka barátném és szülinaptársam írta, valóban csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni a cickáról! Össze-vissza ciklusomat (ált. 42 naposak voltak és 3 napig is alig volt meg) rakta rendbe, és az utolsó menszim 28. napra, normál mennyiségben (4 napig tartott) meghozta.
Csak ajánlani tudom, szerintem próbáld meg 1-14. napig kell inni, de ha érdekel el tudjuk Neked küldeni a leírását. :wink:

Gabika,
Na most mi van...v. mi nincs?? :shock:

Lányok,
ez nagyon izgi hétvége lesz! Remélem senkinek sem fog mejönni és jövőhéten csupa pozitív tesztes képek fogják tarkítani a topic-ot! :D
Vendég

Arikon:jaaaaajj, mostmá' nagyon izgulok érted bakker!!! :lol: :lol: :lol: Nagyon drukkolok!
Vendég

Jóóó reggelt mindenkinek!

Kislány tuti, hogy csak hamarabb mentél, hiszen még 6 hetes sem vagy. Nem szabad szerelmeskedni? Hajjaj, mi sem voltunk együtt másfél hete, mert szünet kellett az andrológiai vizsgálat előtt, azóta meg Joci nem akar problémát, ha esetleg babás lennék :roll: Szóval megértelek, nekem is elvonási tüneteim vannak... :cry: :oops:

Arikon szívem, én is nagyon drukkolok ám Neked!!!!

Nóri, így van, ez számít csak, hogy klassz dokid legyen, utána simán szétteszed neki a lábad :oops: :wink: Ja, és köszi az enerdzsit:

Kép

Kép
bienvenue

Apropó, cicka. Szerintem is jó kis növény, tényleg hasznos, nekem pl. a mensis görcseim sem voltak olyan durvák tőle, amikor ittam. Ja, és Agisol, mindenképpen javaslom (sztem a többiek is), hogy szedj babavitamint (Elevit, Gravida, ami tetszik), mert az is fontos a fogantatás előtt min. 1 hónappal, és nem utolsósorban a fogantatás esélyét is növeli. Tudományosan azért, mert a benne lévő E vitamin jó hatással van a hormonokra, józan paraszti ésszel pedig sztem azért, mert ha baba lennék, én is szívesebben cuccolnák oda, ahol előkészített fészekkel várnak :wink: Én ebben a hónapban nem cickázom, ez a dokim kérése volt, hogy lássuk, mit tud a szervezetem anélkül, ém az Elevitet szedem. Az eredményről még nem tudok beszámolni :roll:

Kép
bienvenue

Gabi, most nézem, Te visszatetted a vonalzódat? Juhuhúú, kezem-lábam keresztben :wink:

Kép
bienvenue

Nórikám, Bien
De aranyosak vagytok! Állati jól esik a "rám gondolás, drukkolás"! :)

Nóri,
Már nagyon várom, h. viszonozhassam a drukkokat! :wink: Hogy vagy? Vannak már menszire utaló jelek? (de fura, h. most ezért drukkolok) :D

Bien,
Nem akarlak hergelni (gondolom, már így is eléggé izgatott vagy), de szerintem egyre jobban baba-gyanús a görbéd. Nagyon-nagy drukk!

Megyek elkezdem lassan az ebédet (Húsleves és brassói lesz nyami-nyami). Muszáj időben elkészülnie, mert moziba megyünk Férjecskével az "Agyő, nagy Ő"-t nézzük meg. Biztos jókat fogunk röhögni! De addig még bekuksizok... :wink:
Vendég

Jóóó reggelt, én persze megint dolgozok!!!

Hűű Bien, küldök még enerdzsit, de úgy látom már nem is kell annyira...drukk-drukk-drukk.Én nem szedek elevitet, csak folsavat, c vitamint meg e vitamint április óta, mióta leraktuk a cigit.De az eleviten elgondolkodok... :wink:

Arikon:én csak vacsit tudok ma főzni, örülök, ha hazaérek 2-3 körül...így jártam...én ma pipcombot sütök vacsira, holnap meg babgulyás lesz és süti vagy fánk.Jó mozizást nektek!
Ja, fájdogál a pockóm, tipikus mensisen, a cickóm is megugrott a drágám legnagyobb örömére, de csak nem akar kitörni, megvárja a 28 napot.Én vagyok az egyetlen a babaneten, aki várja a pirit! :lol:

Na puszkó, én itt leszek, vigyázok a melegre! :lol: :wink:
Végre itt is esik a hó, idén először!!!!!!juhéjjjjj!!!!!!
Vendég

Jó reggelt!!!!!

Csajok! Az én hőm egy hülye ... na jó, csak mint a gazdája :lol: :lol:

Viszont vmelyik nap már én is akartam mondani, h elég egyforma időpontokban fognak a zebrás tesztek landolni a fórumra :wink:

Arikon!
mehetek hozzátok ebédelni??? :roll:

babszika

Bien!
én nem akarok itten izééé..... öööö..... de .... ennek a vége zebrás kell legyen!!!!

babszika

Sziasztok!

Szép napot mindenkinek!

Kislány!

Én hétfőn megyek, mert akkorra rendelt vissza a dokim.

Én is korán voltam egy hete, de szerintem most is korán megyek, viszont a múltkori görcsölgetés miatt nem bánom, megyek.

Remélem, nem lesz semmi gond.
Amúgy nem lesz, mert így döntöttem. :) :wink:

Az elmúlt napokban kissé magamba zuhantam, nem tudom, miért, szerintem a hormonjaim játszadoznak velem...

Minden elismerésem a családomé, mert azt gondolom, nagyon nehezükre esett elviselniük ebben a pár napban engem.

Igaz, a munkahelyemen is sok minden összejött, van, amit még mindíg nem tudom, hogyan oldok meg, de most ezzel sem foglalkozom!

Hétvége van, és semmi sem számít, csak hogy kipihenhetem magam, és szeretgethetem a családomat!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hello Csajszik!

Kislány, tudom mit érzel :)

Mi hétfőn töltjük a 8. hetet és kb. 3 hete nem volt szex! :oops: :oops: Mondjuk ami nagyon érdekes, nem is kívánom, pedig előtte Apa le sem tudott magáról vakarni :)
Valahogy átalakulnak a dolgok és - legalábbis nálam - elveszti a jelentőségét. Nálunk doki bácsi nem mondta, hogy nem lehet. Mondjuk azt sem, hogy igen :) :wink: :wink:

Hétfő reggel van a kövi uh, remélem már lesz szívhangja a kis Porontyunknak. Egyébként hihetetlen, hogy rohannak a napok :) Kb. 2hét s mehetek kismama nacit venni, addig tart ki nagyjából a farmerom :)
Tegnap sógornőm mondta, hogy olyan meggyötört, fáradt az arcom. Mosolyogva mondtam neki, hogy reggelente egy intenzív, 1 órás hányinger+hányás, majd a egész napos émelygés meglátjuk belőle mit hoz ki :) De szerencsére aludni jól alszom :) bár egyre kevesebbet hason.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok csajok!!!

Én uj vagyok még nálatok. De azert be fogadtok?? :idea: :?:

Mi is nagyon szeretnenk babot, es most kezdenenk el probalkozni. Most pont pirizek, de ahogy lesz pém ra allunk a dologra. Sok jo dolgo tanultam tolletek.

Sajnos én dohanyos voltam, mondom voltam!!!
Nem vagyok buszke ra de sajna ez van. Egy hete teljesen elhagytam és nem is kell többet soha. Szerintetek ha teherbe esnék ebbe a hó-ba (ami latom nem megy olyan konyen), akkor baja lenne a picinek? marmint ugy ertem hogy eshet baja ha mar 3 hettel fogamzasa elott abba hagytam??

Párom azt mondja varjunk meg 6 honapig vele. De addig megorulok, nekem most kell pocaklako.

Mindenkinek kellemes kismamasagot, es akik probalkoznak azoknak hajra!!! Szurkolok ertetek
Vendég

Sziasztok!

Kortyolgatom a cickát, már korábban tanácsoltad Arikonnal egyetértésben, remélem ebben a hónapban a 42 napot sikerül redukálnom...

Korábban is volt cisztám, 8 éve, mielőtt szedtem gyógyszert, most július óta próbálkozunk, még várok egy kicsit, tavsaz felé elnézek a dokimhoz. Köszi Bien, aranyos vagy, egyelőre meg vagyok vele elégedve, nővéremmel már régóta hozzá járunk (Jánosban van) már ismeri a családi kórtörténetet :) tesómnak is egyébként ilyen 40 feletti napokra jött meg, végül clostyt szedett ami hatásos is volt, 2 unokaöcsi a tanú rá :D

Kislány, csináltál azóta tesztet? Én biztos nem bírnám ki, csak a látvány kedvéért, meg ha már egyszer a doki még nem látja, legalább a tudat meglegyen :D :D

Bien, Te szerintem Kislány nyomdokaiba léptél... 8) drukkolok!
Nóri, neked meg már "gyerekjáték" lesz innentől kezdve!!!

További jó hétvégét, mozizást, főzést, stb :oops: :oops: Kép
agisol

Pintyus, hajrá Neked is!! Sajna nem tudok hozzászólni a dohányzás okozta ártalmakhoz, de azt tudom, hogy koraszülést okozhat, ha vki terhesség alatt dohányzik. Úgyhogy csak módjávall...vagy egyáltalán nee!!!
agisol

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?