Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak néhány mondat erejéig, mert aztán rohanok évzáróra, meg dokihoz.

Mona
Abszolút megértelek, igazándiból még én is irigykedem, minden kismamát megpityeregnék, pedig már itt van a pocaklakó, csak valahogy a 12. hétig nem érzem biztosnak, és ezért még én is irigykedem, nagyobb hasat szeretnék már, valahogy az adna egyfajta biztonságot, nyugalmat.
Nagyon édes a baba, a képen. Hidd el neked is lesz hamarosan majd ilyen tündérkéd.

Kati
Ne izgulj, vegyél egy jó minőségű tesztet, és tudod a halvány csík is csík. Nem emlékszem mi volt a neve az én tesztemnek, de ha megmutatják a patikában a dobozokat, ez olyan világoskék-fehér doboz volt, egy babaképpel. Lapos, viszonylag széles-nagy dobozban.
Ma reggel olyan erős hasi görcsöm volt, hogy fél percig megmozdulni sem tudtam, de igen is fontos, hogy kizárd a rossz gondolatokat. Én is igyekszem, és köztünk csak egy hét eltérés van, igenis együtt fogunk pocakosodni :) !

Zsóka
Beszélgetek egy másik fórumon is, ahol sok lombikos baba van, szóval tényleg minden rendben lesz, és amikor nem gondolod, kopogtat is a gólya :)

Most ennyi, sajnos nem tudtam teljesen visszaolvasni.
Vendég

kati

a halvány teszt az tök jó :) :) :) :) ott van a bébike :)

KépKép
bettike83

sziasztok! köszönöm, tudom, h a halvány is+++. csak ismeritek az előzményeket. volt már halványom, aztán nem erősödött. most is ettől tartok. vettem egy coraxot. reggel megcsináljam, vagy várjak vele csütörtökig? amit reggel csináltam is azt írták, hogy a beágyazódás után 3nap. bár tényleg nevenincs, legalábbis nekem. valami hgc-line.

csillag: amikor a délután után halványan teszteltél reggel, mikorra lett erős?

ez normális, hogy a 35.napomon még csak ez van? 30-as a ciklusom.

Kép

Kép
@ka(ti)

Kati: Minden attól függ, hogy mikor volt peteérésed!!!!
Ne hozzám hasonlítsd magad, hisz az én ciklusaim 26-29 naposak szoktak lenni. Soha nem hőmérőztem, így nem tudom, hogy mikor szokott a pé-m lenni. De szerintem hamarabb, mint félidő, mert Bence is mindig kicsit nagyobbnak látszott az uh-kon és 5 nappal előbb is bújt ki...
Na és hogy válaszoljak a kérdésedre, én a 26. napon teszteltem nagyon halvány pozit (ez kedden volt) és valamikor a hétvégén már erősebb lett, a köv. hét második felében meg aztán nagyon erős! (és ekkor kezdtem barnázni... ami egészen a 13. hétig megmaradt..., de láthatod, hogy ennek ellenére itt van a baba a pocimban!)

Kép

Kép
csillagvirág14

Sziasztok!

kati, szerintem a coraxot nyugodtan megcsinálhatod reggel, én drukkolok nagyon!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Kati csináld meg nyugodtan a tesztet reggel!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

köszi lányok! akkor reggel tesztelek, aztán a jövő hét elejéig nem foglalkozok a dologgal.

nagyon csodálkoznék, ha akkor fogant volna akis drágánk, amikorra gondolok. szerintem volt még egy pém. úgy a 21.nap körül, de csak az újabb nyák miatt gondolom. most füleket becsukni: másnap délelőtt egy amolyan szaladósat, de annál jobbat, hát "bújtunk", majd zuhany, mert tényleg időre mentünk, de apa...na mindegy. ha az ilyesztget itt a pocimban, akkor az minden irodalmat és mindent felrúg. gondolok itt gyertyaállás, kispárna, hagyományos póz, no tusolás, ágynyugalom 1-2órát. én mindennek az ellenkezőjét csináltam akkor vasárnap délelőtt.

de majd reggel kiderül.

beze: hogy vagytok? hány hetes vagy? vonalzót mikor teszel? fiú, lány?

brita: úgy legyen, h együtt pocisodunk!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)

Kati nagyon de nagyon drukkolok es orulok Neked!!! Varom a reggelt, hogy tesztelj!:):) Ne aggodj, minden rendben lesz!! Es holnap csak 13.00ra kell mennem melozni, itt fogok lesben allni! Drukk meg ragacs, kuldok mindent amit csak szeretnel!!
A babo meg ugyis akkor jon amikor O akar, a konyvek meg a tudomany.... Te is elo pelda vagy! A kis lelkek tudjak mi a dolguk!:):)

Rita, Neked is megy a sok drukk tovabbra is! Remelem jol vagy!

Betti, Veled mizus? Minden okes? Tunetek? Uh-ra mikor mesz?

Beze, Neked meg volt mar a pe??:):) Drukkoljunk?:)

Csajok most csak ennyi, nincs erom visszaolvasni.:( Sorry!

Nekem meg mindig semmi, holnap v azutan erkezik postan a sok-sok teszt, ugyhogy....:) Mondjuk tenyleg "tudom", hogy nega lesz, Nekem tunetem sincs. Illetve van, az, hogy nem jott meg.:)
Vendég

kati

én várnék a teszteléssel 1-2 napot,az a biztos.annak már jóval erősebbnek kell lennie.

28-án megyek uhra,down szűrés meg ilyesmi lesz akkor.

KépKép
bettike83

Bettike nem semmi már a 12.hetes uh-ra készülsz!!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Voltam dokinál, a vizsgálat szerint már 7-8 hetes lehetek, bár a 8 hetes nem tudom hogy jön ki, úgyhogy beutalt uh-ra, holnap megyek. Szerinte az eltérés lehet attól is, hogy a menzesz utáni napokban történt a fogantatás, illetve ikerterhesség is.

Jajj, de jó lesz, úgy örülök, hogy mehetek uh-ra, remélem lesz akkor már szívhang is?!
Azért + egy hetet jó lenne letudni, úgyhogy a 7. hétben én is kiegyeznék, de majd holnap kiderül.

Amúgy továbbra is nagyon rosszul vagyok, tiszta kóma egész nap.
Vendég

Rita, gratulalok a 7.-8. hetedhez!:):) Ma mesz uh-ra? Huuu, majd irjal mi volt!!!:):) Az elmeny meg lesz!:):)

Kati, nem teszteltel?
Vendég

Sziasztok!

Rita: Gratulaaa!!! Szuper!!!

KATIIII??????

kovacszsuzsi

Rita de jóóóó ):) mit szólnál ha ikrek lennének? én biztosan először megőrülnék aztán csak simán örülnék :):):):):

nika70
Salgótarján

brita juj de jó.akkor lehet ketten vannak???!!!! :) :) :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Voltam uh-on, egyedül van és 6 hetes. Ici-pici, de a szívét is láttam dobogni, rendes volt a nő jól kinagyította, és megmutatta. Remélem ilyen jó egészségben tud majd tovább fejlődni.
Szóval biztos középidőben fogant, és nem jónás napon :)))
Így még aggódhatok 6 hetet. Nagyon hosszú idő, és ezek a rosszullétek is, anyuéknál ettem zöldborsófőzeléket, először jól is esett, aztán majdnem kidobtam a taccsot evés közben.

Kati
Várjuk a teszteredményt!
Vendég

Rita: Ez szuper! Azért könnyebb lesz, hogy egyedül van... szerintem. Nekem is majdnem ikrek lettek. Ketten is voltak, csak ketteske úgy gondolta, hogy felszívódik. Bevallom, kicsit be voltam tojva...

kovacszsuzsi

Hol vagy Kati??? Nem bírom máááá!!! :roll: :shock:

kovacszsuzsi

sziasztok!

nem teszteltem, mert úgy érzem, bezizzenek. felébredtem, összebújtunk és indultam dolgozni. viszont most voltam pisilni és van a tisztaságimon 2 pötty barna. gondolom mégis megjön. jövő héten irány a doki, mert akkor már másodszorra járok így. halvány pozi után megjön. mondjuk semmi hasfájás, pattanás, ilyesmi.
a teát szorgalmasan iszogatom. majd meglátjuk lányok!

brita! ez szupr hír!!!! jó egészséget nektek!!!!
én nagyon szeretnék ikreket. nekemm vannak ikertesóim és imádnivalóak! késői babák, most 10 évesek. a család szeme-fénye mindkettő. egy fiú, egy lány.

bogááááár!!!! hol vagy? teszteltél???? nálad tutira baba!!!!
indulok haza, szép napot, még jövök!!!

Kép

Kép
@ka(ti)

kati

még ne add fel,barna az elején lehet egy pici,sokaknak van.nekem mondjuk nem volt.

brita

gratulálok a kis picurhoz :)

nita

én is elvagyok képedve h már lassan itt a 12 hetes :shock: :)

KépKép
bettike83

Kati nem lenne jobb, ha minél előbb elmennél orvoshoz? Esetleg egy vérvétel? Lehet, hogy valami gyógyszerre lenne szükséged, nem????

Mondjuk én nem értek ezekhez a dolgokhoz, csak egy ötlet volt...

Nagyon szorítok Neked!!!! Tudod, csak pozitívan!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux

kati

probálj phizni és ne idegeskedj...holnap tesztelj és ha erősebb és nem múllik a barna akkor menj a dokihoz,lehet kell progipotlás és minden rendben lesz.

KépKép
bettike83

mona: nem szaladok orvoshoz. most várom, h megjöjjön, majd utána kérek egy teljes vérvételtől, hormonokon át mindent. szerintem még a szervezetem sem heverete ki az előző babát. össze van zavarodva. igazából csodálkoztm is volna, hogyha egy vetélős hónap után újrafogan egy bébike.

bettti: köszi a bíztatást, jól esik, de ebből már "megjöttem". a barna az nem jó, nem normális, sőt a vérzés sem. tudom, h vannak kivételek, de én nem élem ezekbe a kivételekbe bele magam. elég volt a múlt hónap. ez most nem fog annyira megviselni. van már pocid? tehetnél fel képet!

Kép

Kép
@ka(ti)

brita örülök hogy minden rendben és hogy dobog már a pici szive.
Kati én nem várnék addig a dokival.mert ha baba van én akkor is azt mondom a barnázás nem jó...........
én most elmennék dokihoz.......de ezt neked kell eldöntened!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kati: Igen, Nitával értek egyet. Nem biztos, hogy megjön ezután, lehet, hogy baba van és csak pótlás kell. Nekem pl. ez volt most. Barnáztam rendesen, először csak 1-2 pötty, aztán több. Dokihoz mentem, látták a két babát és kaptam utrogestant. Most meg minden rendben van (igaz, hogy egy baba maradt, de valszeg az már akkor sem élt, amikor először voltam uh-n). Szerintem ne várj, mert a barna nem biztos, hogy a mensi jele.

kovacszsuzsi

ha életképes babám lenne, akkor 48óra alatt a tesztnrk ki kellene ütnie a szememet, nem pedig éppen csak-csak látszódnia. amire te gondolsz, az szerintem olyan 5-6 hétnél kell tényleg dokihoz szaladni, ha barna van, vagy bármi.
én most árok és kivizsgáltatom magam, mert ezeknek oka van, ami nem izti, h megér egy sérült gyereket. a hormonutánpótlás a múlt hónapban sem hozta meg a várt eredményt. sajnos. ha így lenne, már ezseveszett szaladnék.

Kép

Kép
@ka(ti)

Kati te tudod....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni :wink:

Rólam röviden: van egy 3 éves kisfiam,a kistesóval már több mint 2éve próbálkozunk...Áprilisban teszteltem egy pozitívat, de sajnos elvetéltem...

Régen fórumoztam, onnan ismerem Bettit :wink:
Betti :!: Hogy vagytok :?:
Vendég

zsuzsi, de neked volt már erős pozi teszted, ami pedig azt jelenti, h elhezdett élni a babód! nekem nem kezdenek el élni, csak összetalálkoznak. egyébként délelőtt óta semmi nincs.

Kép

Kép
@ka(ti)

Brita: De jó, de jó, de jóóóóó!!!! Nagyon örülök és nyugi, el fog telni az a pár hét, ami még rizikós és minden rendben lesz!

Kati: Köszönöm az anyagot, amit küldtél emaliben. Időm még nem volt átnézni, mert még itt vagyok a suliban... Szegény gyerekek... van aki még csak most kezdi a feleletét... Az én diákjaim ügyesek voltak, csak egyet tudtam volna egy kicsit s@ggbe billenteni, mert felelet közben feladta... Az angol előtt húzta a töri tételt és az nem ment neki és valahogy az angolra sem tudott koncentrálni, pedig órákon ügyesen, magabiztosan beszélt. Na de mindegy, így is sikerült neki az ötös, mert jó lett az írásbelije.

Ami a helyzetedet illeti, Neked kell döntened... Nálam kereken az 5. héten kezdődött a barna de a hormonpótlás meghozta az eredményét. Először nekem is csak egy-két pötty volt. Ha jól emlékszem az előző hónapban a gyengébb hormonbogyót szedted. Nita, Zsuzsi és én is a hatékonyabbat kaptuk, az Utrogestant.

Kép

Kép
csillagvirág14

Kati: De ha nem középidőben fogant, hanem később, akkor az erős pozi teszt is csak később jelenik meg!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14

a múltkor sokkal pozitívabb volt a tesztem és akkor sem látott sokat még a doki. akkor a 33.napon voltam nála. a 31.en teszteltem, majd nem full pozitívat. most jó indulattal pozitívocska, de csak reggel. délután szinte semmi. le is akartam fényképezni, h nézzétek meg, de semmi nem látszik a fotón. sajna.

Kép

Kép
@ka(ti)

csillag: ne szorongasd meg őket nagyon... :lol:
én megint nem élném át, mint az előző hónapban, hogy látom, elnevezem, becézgetem, majd semmi...

Kép

Kép
@ka(ti)

Kati!megy a drukk!!!!! :wink:
Vendég

Kati: Ha úgy érzed, várj még, mert ilyen korán nem is látni semmit az uh-n. Ha esetleg görcsölnél vagy ilyesmi, akkor úgyis mész dokihoz. Ha pedig 1-2 nap múlva tesztelsz, akkor az már biztos jobban látszik. Nekem egyébként nem volt annyira erős Pankánál (ő ugye egyes terhesség volt), csak az ikreknél. Ott nagyon erős volt valóban, mert akkor magasabb a hormonszint.
Egyébként nálam a barnázás azonnal megszűnt, ahogy elkezdtem használni az utrót. Tégy a legjobb belátásod szerint, de szerintem azt nem tudod eldönteni egy tesztnek az erősségéből, hogy a babád életképes-e. Ha így lenne, akkor sokmindentől meg lehetne kímélni magunkat.

Mia: Üdv köztünk, szívesen látunk! Mesélj még magadról :)

kovacszsuzsi

Ja, a barnázás nálam is a 4.-5. héten kezdődött és a 6. héten mentem el dokihoz. Addig vártam én is, mert az uh nem bizti, hogy látja (kivéve Nitánál :) )

kovacszsuzsi

Zsuzsi :!: Köszike :) Mit írjak,mire vagy kíváncsi :?: :wink: :lol: :lol:
Vendég

Nálam kisfiamnál,több mint 2 hét késés után is full nega volt a teszt,akkor mentem dokihoz,aki közölte a jó hírt :wink:
Most áprilisban 1nap késés után meg szép erős csíkocska volt...
Vendég

Hú, Mia, ez nem semmi! Full nega teszt egy babával. Biztos izgultál :)
A vetéléseimnél nálam is erősebb volt, mint Pankánál. Érdekes dolgokat produkál a természet és a szervzetünk.

Mia, bármit mesélhetsz. Pl, hogy hőmérőzöl-e, stb. nem tom... :D

kovacszsuzsi

Zsuzsi :!: áhh,hőmérőzni nem,azért annyira nemakarok rágörcsölni a babatémára... :roll: :wink:
Iszom a cickafark-palástfű teákat és reménykedek,hogy mostmár nekem is sikerülni fog!!!!!

Látom,te kismami vagy,nagy gratulám :!: :wink: Nektek mennyi idő alatt sikerült a bébi? Vetéléseid???Jajj :shock: :(
Vendég

Zsuzsi!!!
Izgultam-e??? :lol: már beképzeltem mindent,hogy biztos vmi nagy bajom van,amiért nemjött meg :lol: :lol: Nemkívánom senkinek azt a 2hetet :lol:
Vendég

mia: üdv köztünk, aranyos vagy és gratulálok neked!!!! bármit elmesélhetsz magadról.

zsuzsi: én is azt gondolom, h semmit nem lát még az uh-on. A múlt hónapban erősebb tesztnél sem látott, csak olyat, ami bármi lehet. ha 2napon belül nem megy át mensibe, akkor repülök pénteken a dokihoz.

Kép

Kép
@ka(ti)

Kati!mióta késik :?:
Vendég

szia Mia.mi is ismerjük egymást.fórumoztunk 1 topicba.......
sajnálom a vetélésed..:_(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Nita! igen-igen :lol: Hogy vagytok?
Vendég

köszi jól vagyunk.........gyorsan telnek a napok.Barnikám holnap lesz 9 hónapos..még csak most született......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Már 9hónapos :?: :?: :shock: azta,szalad ám az idő :)
Vendég

Mia: Igen, vetéléseim, sajnos... :( Van egy háromévesem, vele semmi gond nem volt. Utána 2008-ban volt egy méhen kívüli terhességem, aztán egy évre rá egy spontán vetélésem. Szóval elég gáz, de talán most sikerül!

Kati:
Okés csajszi! Szuper! Akkor remélem, valami pozitív irányba tolódnak az események. ÉrteeeD? Pozitííív... sálálá

kovacszsuzsi

mia: olyan 5-6 napja késik.
zsuzsi: pozitív vagyok, vagyis nem görcsölök rá, mint a múltkor, így kisebb lesz a csalódás, vagy nagyobb lehet az öröm! sálálálálá!!!

Kép

Kép
@ka(ti)

kati

én pé után 20 nappal teszrteltem full pozit,37.napon.az előzőek szépen 2 naponta erősödtek.

neked mikor volt péd?és most hanyadik napon vagy?

mia

jaj de jó h jöttél :wink: :) örülök neked.drukkolok neked,mostmár te is zebrásodj ám :)

KépKép
bettike83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?