Új privát üzeneted érkezett!

Kepzeljetek vettunk pipoooot anyunak 8) :D 22helyet volt 11 :wink: es egy klafa felsot is kaptam ami 14 helyett volt 7 :wink: jo jartunk na :lol: Apacska irt mielott mentem mert kiderult tudom itt is hasznalni az amcsi kartyamat 8) erre azt irta nehogy megvegyem az egesz boltot :lol: :lol: :lol: :lol: Hule :lol: :lol:
Aztan bementunk az ismimhez mert o a duna plkazaban melozik es fel 7kor indultunk haza 8) Voltam szoliban CSAK ARCBARNITOSBAN!!!!! :wink:

Chrissy
LH fotot varom!!!!Igen azt kerek :wink: Megkukkeroljuk 8) Holnaptol sieles dejoooo 8) Mi nem most megyunk hanem amjd jovohetvegen mert uncsitesom mar bevasarolt vasarnapra hogy megyunk ebedre :roll: de nem baj majd jovoheten megjobb lesz menni :wink: szombat vasarnap megyunk mi amugy is :wink: Jo sielest cshaje es vigyazzatok magatokra :wink: Kép Kép

Babicsek
Es mi a problema nalatok....vgy konkretan nincs? :roll: Igen itthon vgyok itthon volt ugyanis a lombikom 8)

Betty
Koszi a gombozast es a vegen ez a Pukk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: allandoan megnevettetsz :wink:

Annmari
Jol vgyok bizakodom es 150%ban biztosra megyek :wink: Tudod nagyot kell aldomni :wink: :lol: Hetfon tesztelek :wink:

Puszikam
Ne haragudj de mikor irtal en mar nem voltam itthon :oops: most ertunk haza 3/4 8korul :oops: en reggel vgyok meg este csak :roll: De nagyon orultem az sms-ednek :wink: dejo dejo 3bejbi a pociban :D most is alairattak veled minden felet :roll:

Lujzi
Igyekszem igyekszem :wink: Aztan majd neked is hozni kell lassan lassan...apacskanak mikorra van idopontja? :roll:

Milyen
Hosszucombu es karcsudereku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ez jo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Akartam mondani egyel csokit mielott mesz :roll: Nekem nem lett pipom de anyunak vettunk..aztan mikor hazajottunk nezegetem ahh mondom milyen jo ez a csuka lehet visszamegyek veszek egyet magamnak :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty

Ez kérem egy lapalja vóóóót.. :wink:

Bridget

Félbeszakítottuk a vizsgálatot és a szomszéd cukiban benyomtam egy sütit meg egy rohadt rossz cukros lét...meg is mozdult:még jobban befúrta a fejét,pedig csak egy biccentést kellett volna tennie és már jó lett volna. :lol: Most bezzeg amíg írok,úgy mozog,hogy kiesik az oldalamon...aszonta dokibá,ha mutatja a pofiját,ugorjak be és csinál egy fotót róla!Szal,ha a normál uhg-n szemből lesz-ahogy 3 hete-már rohanok is!!

Anyja lánya már most,szófogadó 8)
Vendég

Bri
Anyud pipőjéről dobhatnál képet :wink:

Milyen
ja, lapalja vóóót, de nem loptam :!: :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Bri, nagyon jók a képek! A síelősek! Na látod, milyen jó, hogy elmentetek vásárolni? Nem mindegy, mennyit spóroltatok mááá! 8)

chrissy81

Itt vannak a tesztek, a felső a mai. Kép

chrissy81

Chrissy
ez tök egyértelmű :!: :!:
Akkor pont időben is utaztok el...nekem aztán mindent bele :!: :!: Csapjatok a lovak közééé :!: :!: :!:
Drukkolok++++++++++++++++++++++++++baba nélkül nem ééér hazajönni :wink: :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Milyen
Hat akkor ez nem jott ossze... :? doki amugy kozel van?

Bettyi
Maj dobok 8) Te nem lottel el tobb tesztet? :roll:

Chrissy
Latod...jott milyen a csukaval aztan te ezzel a klafa akcioval :wink: Sielos az te vgy...profi :lol:

Most epp taplalkozunk 8) :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Chrissy
Tenyelg jooo es a felso erossebb szal ez meg lehet holnap megerosebb!!!!!!!!!! :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
mit táplálkozóóó éppen :?:
Mármint hogy ma több tesztet :?: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, nem mertem :lol: :lol: , most vagyok igazán a holnapitól is bekakálva, hogy nem lesz rajta semmi :roll:
Szal a sport szelet már itt van a gatyában, de azért bízunk a legjobbakban :wink:

betty615

Hat ha tudnaaad 8) :lol: Szalonna meg jo kis videki szalami friss ropogos kenyerrel es lila hagymacskaval :lol: :lol:

Sport szelet...ilyen dumat :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty
Na mos meg hova tuntel?Azt mondtad csak holnap mesz aludni :lol: :lol: :lol: :lol: Amugy te nem erzed se a petefeszkeid se a mehed semmit? :idea:

Puszi
De jo holnap netkozelben leszel te is 8) :lol: Mondjuk en elmeletben nem :roll:

Chrissy
Akkor tenyleg erezzetek jol magatokat es agykontrolloz be most mar magatoknak is egy babat :wink:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt Csajok!

milyen: nem baj ha a csajszi nem mutatta a pofiját, majd legközelebb :) Hosszúcombú, karúcs derekú :lol: Na ezen jót kacagtam kora reggel.

chrissy: jó utat és kellemes pihizést kívánok Nektek!

puszi: olyan jó ilyen jó hírekre jönni :) Nagyon örülök Nektek és növeszd a manócskákat :)

betty: mai tesztre nagyon kiváncsi vagyok, szerintem sem a szurit láthattad a tegnapi csíkon :)

bri: hétfő mindjárt itt van. Nőnapi virágocska nagyon cép volt :) Majd a cipőt én is szívesen megnézném.

babicsek, beze: üdv itt

lujzi: átküldöd nekem is az oldalad elérhetőségét?

panny: gyere gyakrabban ha tudsz, olyan ritkán jössz (bár igaz, hogy a gyerkőcök mellett érthető is) :)

Mi jól vagyunk, tegnap megjött a múlt heti tenyésztés ereménye, megint 2 hét antibiotikum jön :evil: :evil: :evil: Már komolyan nem tudom mi a cart csináljak, mindig van valami a kenetben...
Bezzeg a hiperpigmentáltak halomra szülik a kölyköket, náluk meg nincsenek ilyen vackok :evil:
Doki azt mondta, hogy most ezzel a kúrával megpróbálkozunk még, ha nem öli el a bacikat, akkor úgy maradok és a kövi találkozón elmondja, hogy mi lesz a teendő szülés előtt.

Tervezzük, hogy jövő héten elmegyünk babamoziba, már nagyon szeretnénk tudni a pici nemét. Ígértem pocifotót, amit máig nem sikerült elkészíteni, igyekszem ezt ma pótolni Nektek :)

Ma reggelre totál havas lett minden, a rossz idő meg monnyon le! Tavaszt akarok, virágokat, 15-20 fokot, kiskabátot, jó illatokat és napsütést vééééééééééééégre :roll:
Vendég

Jó reggelt!!!!

Csak gyorsan benéztem, minden ok, mindjárt indulunk, jól fogjuk magunkat érezni, ez tuti! Köszi a jókívánságokat!
Azért lh-t viszek.

Mindenkinek ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
És sok-sok puszi.
Hétfőn este leszek. és nem elfelejteni! :wink:

chrissy81

Jó regggelt :!:
Na erre varjatok gombot, nem sötétedik :twisted: :twisted:

Kép

betty615

Bri
tegnap este már kidőltem, aztán elmentem aludni :lol:
Egyébként nem igazán érzek semmit, ez is aggaszt kicsit, de én azt mondom, hétfő UH, aztán kiderül minden :wink: most itt hiába találgatunk. A mai szurin viszont gondolkodom, beadjam-e :roll:

Chrissy
jó utat, jó nyaralást/telelést :wink:
Siess vissza azééé :lol:

Csibuc
nálunk is esett a hó egész tegnap reggeltől, és még most is :shock: Kb. 15-20cm már biztos van :roll:
Hát igen, várjuk már a pocifotót, amivel elmaradtál :!: :wink:
A bacik már jó messzire elhúzhatnának tőled :twisted:

Puszi++++++++++++++++++megy továbbra is a drukkom :wink:

Bri, teszteltél ma is :?: Már végig fogsz nem :?:

Pusszantás :!:

betty615

Chrissy

Mi a fenének mentek el,gyertek Pákozdra,garantált a hómennyiség-és még most is esik :evil: :evil: :evil: :evil:

Betty

Ne agyalj,gondolj arra,Csibucnak olyan halvány volt a tesztje,h alig látszott,pedig tutkó terhes volt!!!Igaz Csibuc??Nem tudsz AKÁRKIHEZ beugrani egy uhg-ra??Pici pöttyöknek már tuti látszania kéne!!

Bri

Te már tesztelsz??
Nem aggaszt,hogy nem láttam a pofit,jobban utálnám,ha a rózsaszín cuccok nem kellenének(na de a puncit megmutatta) :D

Csibuc

Nálatok vannak már nevek?

Többieknek csóka és együttérzésem-kinek mihez kell!
Vendég

betty: ne aggódj, mert a tesztek erőssége változó lehet. Nézd meg még egyszer az enyéimet, ezek is totál haloványak voltak:

Az első tesztem:
Kép

A második tesztem:
Kép

A Tieid ennél sokkal szebbek, no para, ott vannak a bébik :)
Vendég

Jó reggelt!

Bettykém: no para, nem kell ennek erősödnie feltétlenül!!!!!
Minden rendben!

Milyen: jó kis story! :wink:

Csibuc: nagyon várom a képet ám!

Bri: te nyomtál tesztet esetleg? :wink:

Chrissy: érezzétek jól egymást! :wink:

Nálam minden ok! :D

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Köszi Csibuc,
és itt hányadik Dpo-n voltál :?:
Készen vagyok már :!: :twisted:
Az előbb elnyomtam egy 25-öst....hát necces, kb. olyan mint neked az első :roll:
hogy a picsába :?:
Áá, sztem ez még a hcg :arrow: valahogy bennem maradt :lol: :lol:

Puszi
hogy vagy :?:
Remélem pihengetsz :!: +++++++++++++++++

betty615

Itten vgyok en isd 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Milyen, Bridget: Peteérésem az van, csak szerintem rásegítettek. Illetve a kisfiamnál volt olyan, hogy előtte volt hogy 2 hónapig se jött meg. Azóta megjön, de általában barnázok. Valami bibi lehet velem is, de szépen megnőttek a tüszőim a kezelésektől. Mondjuk az első terhességem előtt mondták hogy policisztás ováriumaim vannak, de most a Kaáliban azt mondták, hogy nem látják nagyon annak. Aztán apus katonái gyengék voltak, mikor elkezdtük az inszemet szeptemberben. De nem értem miért nem sikerül így hogy segítenek is nekik. Na mindegy. Most beindult a környezetemben a babazápor, ugyanis 6 új kismamiról tudok, úgyhogy ez nagy lendületet ad, hogy igenis sikerülni fog! :)

Bridget: Most látom hogy már csak 5 nap van hátra! Nagyon szorítok.

A barátnőm is lombik babát vár, ma hallgatták meg a szívhangot is. 5 éve próbálkoznak, szóval aki nem adja fel, annak meg lesz a jutalma.
És minket, akik itt vagyunk nem olyan fából faragtak.... :)

Betty: A te teszted ami a képen van az 10-es? Ne aggódj, most termelődik majd igazán a HCG. Nyugi. Más maradt benned, nem a szuri. :wink:

Kép
babicsek

Megyek takarítani, mert itt járt egy kandúr és már, megint a mi ajtónkat jelölgette meg a jó kis illatával. Megyek ledomesztozom a házat, mielőtt apus hazajön, mert neki meg aztán olyan szaglása van, hogy mindent kiszimatol. :? aztán jön a vitatkozás megint.

Kép
babicsek

Babicsek
Es akkor most ti epp hol alltok? :idea: Hat en sem vgyok az a felados tipus en anya leszek vgy lombikkal vgy petesejt donorral vgy orokbefogadassal ugyhogy nincs para :lol: Igen 5nap csak ne verjuk nagy dobra 8) :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty
Az a masik teszt akkor miert volt olyan jo eros? :roll: Kuldtem privit :roll: Szurival mi lett?Beadtad?Hat en mar nem bizti,hogy beadnam de nehogy ezert kapj ki :roll:

Csibuc
Na vegre te is megjottel :!: Remelem most mar maradol 8) :lol: piporol hozok fotot de az en felsom se piskota :wink: Basszus ez a baci nem egyszeru...de mondom a barinomnek is volt allandoan... :roll: Remelem kiuzi onnan a dogokat :twisted:

Chrissy
nana,hogy vigyel lh-t :lol: jajj de jo lesz nektek en meg majd megyek jovoheten 8)

Milyen
Hetfon kaptam szurit...nem tudom mikorra urul ki de a hetfo a tutker....mondhatni tesztelek de sajat szakallra...es egyenlore nem is mutogatom mer nana,hogy pozi :lol: :lol: en nekem meg mensi napja se volt 3+4-en azert meg nem is ngyon jelzi a babat :roll: szal varunk majd ugyis tudatom ha jo vgy rossz hirem van :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Puszi
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Babi: nagyon drukkolok Nektek! :D Jó takarítást!
Bnődnek 5 év után hányadik lombik sikerült?

Betty: holnapra zebraerősödést kívánok! :wink: Kép

Brí: neked ugyanezt pár nap múlvára!! :wink:

Chrissy: gondolok Rád! :D

Anyci, Milyen, Lujzi, Panny, Annamari...: :?:

Kép

Kép

*puszedli*

Bri: de édesek! :D :D :D Köszi!

Kép

Kép

*puszedli*

Puszedli: Köszi. :)
Azt hiszem a 7. vagy 8., de ebből 3 alkalom volt hogy vissza is tudtak ültetni. A 3. a mostani, ami sikeres.

Kép
babicsek

Babicsek
Mi volt a barinod baja?Csak nem neki is magas fsh? :shock:

Puszi
Ez az egyik kedvenc kepem 8) de van meg sok 3babas 8) :lol: kaptam is oket meg nekem is voltat :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

betty: 12-13 dpo készültek a fotók, de sokkal halványabbak, mint a tiedek. Ne aggódj már légy szíves és ne tesztelj eszeveszetten. Én ezt a 2 tesztet nyomtam el összesen, aminek a fotóját látod.
Holnap reggel csinálsz még egyet, erősebb lesz, mert a HCG 2 naponta duplázódik a szervezetben. Tényleg elcsépelt, de +++++++++ gondolatok visznek előre. Kitartás és várom holnap kora reggel a híreket Felőled.

Bri: ez nem egy baci, hanem már a 3. különböző. Egyiket kiűzik, jön a másik, de már tele van a t...m velük. Mindegy, nem foglalkozom már ezzel, kezemben a grépfrútmagcsepp, veszek lúgosító aloe verás cuccot, regeteg zöldséget fogok magamba tömni és az édességeket végleg száműzöm. Mást nem tudok tenni.
Felsődet megnézném :)

babicsek: ha pco-t láttak Nálad, akkor az okát kellene kezelni, nem elsősorban stimulálni (szerintem). Nekem nem csak pco-m van hanem megvan a komplett szindróma sajna, inzulin rezisztenciával, alulműködő pajzsmiriggyel és mégis spontán teherbe estem az első ciklusban amikor azt mondták, hogy jöhet a baba. A barnázás a progeszteron hiányra (is) utalhat, velem is sokszor előfordult hasonló. Nem kell megfogadni, de szerintem érdemes lenne egy cukorterhelést csináltatni inzulinszint-méréssel. Ha picit magas, egy kis metformin származék és diéta pikk-pakk helyretesz. Drukk!!!!

puszi: mesélj hogy vagytok? Érzel valami különlegeset? Pocifotó megvan, csak az adatkábelt vadászom amivel fel lehetne tölteni a gépre.
Vendég

Hi Csajok!

Lopom a netet... valami netkávézóra rácsatlakoztam. :lol: Elég gyengus, de a semminél jobb.

Betty, no para! Holnapi erősebb lesz!
Puszi, érzem a szavaidból az aggodalmat! :twisted: Ne már légyszi!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Bri, Neked is drukk! Api hogy van?

Csibuc, kiírtják a bacikat, ne aggódj!

Mindenkit puszilok. Megyek, pihi van, mindjárt elmegyünk sétálunk egyet, felfedezzük a környéket. Jó sok hó van, és tök jó a szállásunk is, nem régen érkeztünk meg. 8)

chrissy81

Csibuc
vadászd le az az adatkábelt :lol: :lol:

Babi
szijja :wink:

Puszi++++++++++++++++++továbbra is :!: :wink:

Bri
neked is++++++++++++++++++++++++++
Jah, és nem adtam be a hcg szurit már, nem is fogom :lol:

betty615

Csibuc: köszönöm, jól vagyok! Tegnap és ma "kivégeztem" a Betty-féle Szüli Felit, már Chrissyét nézem.
Holnap már kimerészkedek a hóesésbe :lol: , megyek reikire.
Várom a fotódat! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Betty: miéééért nem??????? :shock:

Chrissy: jól vagyok, rosszul érzed! :wink: De tényleg! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Chrissy
te netlopóóóós :lol: :lol: :lol:
Húúú irigyűlek ááám, remélem nagyon jól fogjátok magatokat érezni :lol: :lol: élvezzetek ki minden egyes pillanatot :arrow: szó szerint :lol:

Ide nem tettem fel a déli tesztem, csak hogy megnyugodjatok, hogy tényleg nincs semmi Kép
Csibuc, azééé, ha DPO-ban számolok, ez a 20-dik, és valahogy sehogysem oké ezt belátjuk már ebből :wink:
De nincs veszve semmi, hisz megyünk tovább nem igaz :lol: :wink:
Most ez van...de lesz jobb is...majd.

betty615

kicsi bettyke ha hiszed ha nem elbőgtem magam, olyan rosszul esett ez a legutóbbi teszt........
hogy a csuda vigye el ezt az egészet ....

én már úgy vagyok vele ha jünni akar jöjjön persze szedem a hormonokat de ha nem jön össze a köv hónapban nem fogok már semmit szedni......

te egy nagyon erős ember vagy csodállak és puszillak, kívánom babók legyenek mégis . pusz meg ölelés.
Vendég

Betty: óóóóó,.... :shock: Most akkor mi van? :shock:
Kívánom, hogy a holnapi erős legyen, ok????
+++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

Csibuc
Jaaaj ez nem jooo :? ...de mondom barinom ugyanigy volt mintha csak ot hallanam :roll: De ne is idegeskedj ezen.A felsom tutko majd hozok fotot 8) Ami meg Betty tesztjet illeti a tied meg menzi elotti...betti meg mar 5hetes majdnem :roll: jah es en mar lattam a ma deli tesztjet jo nem elso reggeli de akkor is ennyi idosen csak kene mar valaki szep pozinak lennie :? de a reggeli meg tok szep :roll: szal nem ertem en sem...valamelyik tul erzekeny lenne :? na majd holnap kiderul

Chrissy
Jaaah akkor azert vagy rte neten :lol: :lol: :lol:

Betty
Es a holnapi reggeltol fugg hogy benyomod-e? :roll:

Puszi
8)

Csajok en vgyok msn-en is meg skype csak rejtozkodom mert egy ismim akarja hogy majd en beszelek a barinojevel...de mit beszeljek en vele nem is ismerem :shock: ismimet meg mar 12eve 8) de most mit mondjak a barinojenek :roll: ezek olyan hulye helyzetek :? mert meg szemelyesen mas de most mit skype-oljak egy baratom csajaval??????????? :roll: :? Komment please!!!

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Vagyok, csak behavaz a munka.

Betty: én úgy bízok benne, hogy baba van a pocakban.

Meg persze Briében is, Puszinál is van, egyszóval mindegyikőtöknek sikerül és kész.

Én nagyon fáradt vagyok és még két munkanap... :? :evil:

Chrissy: lazulj sokat.
CSibuc: küldöm a privit.

Lilypie Premature Baby tickers
lujzedli

Lujzi: ölellek és kitartás!

Kép

Kép

*puszedli*

Bri
sztem mond meg neki mi újság őszintén :roll: jobb ötletem nincs :wink:

Puszi
köszike
én sem értem, senki sem érti, de én már érzem hogy ez is bukta.
Nincs semmi gond, nincs rossz kedvem meg minden, meg nem akarom, hogy most 1oldal megint arról szóljon, hogy sajnálom...érted remélem miről vakerászok :lol: :lol: jó kedvű akarok lenni, mert csak így lehet tovább menni :wink:

Lujzi
kitartás :wink:

Nomina
köszi :wink:

betty615

Betty: ezért imádlak téged!

Szombaton munka utána megyünk szüleimhez két napra........ Már előre félek, mert útközben megállunk egyik munkatársaméknál, még nem voltam náluk. Tuti, kiakad anyám, hogy nem egyből hozzájuk megyünk. Na de mindegy.... De jövök, nyugi,mert mobilnetezni tudok csak elég lassan tölt a nett, de mindegy. Csak vasárnap F1 alatt nem jövök...

Munka: most nagyobb feladatot kaptam, mint szoktam.....Odafigyelést igénylő és nagyon alapos munka..... Durva, hogy pont nekem kell csinálni.... De örülök is,mert megbíznak bennem.... Meg nem kell beszélnem ügyfelekkel....

lujzedli

Nézzétek kit hoztam Kép
Vendég

Milyen: gyönyörű! :D

Lujzi: előre ne parázz, jó? :twisted:
A feladathoz gratula!

Bri: kösziiiiiiiiiiiiiiiiiii! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Milyen :D :D
de ééédi...igaz jól látom, a feje látszik meg a keze :oops: :?:
Kicsit el van mosódva a kép :wink:
Örülök, hogy végre hoztad a képet a kiscsajról :wink:

Lujzi
a lényeg, hogy jössz hétvégén is közénk 8) :wink:

betty615

Milyen
Ngyon csodaszep a lanyod :D Nem is olyan rossz kep ez :wink:

Bettyi
Azert en azt mondom varjuk meg azt a reggeli tesztet mert azok jok ez meg lehet rossz is :roll: ennyire nem lehet maaaas :roll: Ha meg a reggeli szuro akkor delben hol volt a szuri hatasa?

Es a nagy szabalyt is megszegted...csak egy fele teszttel nyomulunk vegig...es amikor tutko akkor lehet minden fele fajtaval :? Azert meg en is bizom...mert ez a ketto annyira mas,hogy nem tudni melyik a nem jo :roll:

Puszi
De szep a vonalzid 8) :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Milyen:gyönyörűséges :)

lujzedli

Puszi: nem parázom,drukkolok neked is. Na jó éjt mindenkinek.

lujzedli

Bri
értettem :!: :wink:

betty615

Betty
Ez most jutott eszembe...mer igy van csak is egyfelevel tesztelunk!

Puszi
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?