Új privát üzeneted érkezett!

Juli, nem szeretném!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Juli, akkor jutott a hibás génekből neked rendesen :cry: sajnálom!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Helló Lányok!!

Bocsánat, hogy így eltűntem :oops: ....Úgy elszaladt a hétvége, hogy csak na....Szombaton kitaláltuk Apjukkal, hogy elmegyünk ruhát vásárolgatni, felöltöztünk, elmentünk...Sétálunk be az áruházba és pont a bejáratnál van egy Media Markt...Mondja Apjuk, hogy nézzünk be, szeretne majd szülinapjára egy játékot a Wii-hez....Bemegyünk és leszólított minket egy srác....Kiderült, hogy ő is magyar ( focista természetesen), ráadásul a barátnőjét ismerjük is, mert fodrász és voltunk nála már egyszer hajat vágatni...Úgyhogy velük szépen beültünk egy itókára, abból lett kettő, majd együtt elmentünk focimeccsre( nekik valami barátjuk játszott), utána még eljöttek hozzánk, este fél 12-ig dumcsiztunk, nagyon jó volt, tök jó fejek, teljesen olyan volt, mintha 100 éve ismernénk egymást :wink: ...Úgyhogy új barátokra tettünk szert!!
Vasárnap autót takarítottunk, mert már nagyon mocskos volt a "nagykocsi"....A kicsibe meg képzeljétek beköltözött Ödön a pók!!
Már észrevettem egy ideje, hogy csomószor találok pókhálót az autón belül....Na erre valamelyik este jövök haza, beszállok elindulok és egyszer csak azt veszem észre, hogy Ödön ereszkedik lefelé a hálóján épp a kezemre..ÁÁÁÁÁÁ :shock: Úgy beszartam, mert alapból sem szeretem a pókokat, főleg nem vezetés közben, de nem tudtam megállni, így inkább gyorsan feloltottam a benti villanyt, hogy lássam Ödi merre kóborol!!Kikészít ez a dög :wink:

Kírus- Tiszta szívből örülök, hogy minden okés nálatok, nagyon sokat gondoltam ám rátok tegnap!!!! :lol: Ezeket a dokikat nem tudom mi lelte, hogy paráztatják a kismamákat ha kell, ha nem... :roll:

Csip-Csip- Hát itt vagyok Csajeeee :lol: ...De cuki vagy, hogy hiányoltál!!!!...Ne is mond ezt az idő rohanás, kész vagyok tőle....Mindig vasárnap már rinyálok, hogy hétfő jön...Aztán csak azt veszem észre, hogy már megint csütörtök van és mindjárt jön a hétvége!!Ti is szorgoskodtatok ám a hétvégén, ahogy látom :wink:

-J- Na kiváncsi vagyok, hogy ennyi kavarás után mit mond doktor urad csütörtökön!!!Remélem most már kapsz valamit ami használ is, na meg a pé-re is gyógyír kellene!!

Iner- Gyomorégés a legújabb tünet??Húú, az nem kellemes, de hát a babóért mindent!Állítólag Rennie-t lehet enni terhesség alatt is, azt hallottam!!Esetleg kérdezz utána, hátha segít!...Hallod én tuti, hogy szívinfarktussal csuklottam volna össze, ha már beleélem magam, hogy egy hetet kell még dolgoznom, aztán közlik, hogy neeeem, még 2 hét :shock: Kitartás!!!

Onlány- Sajnálom a pm cisztádat!! :( ...Biopsziát is csináltak??Az nem lehetett kellemes...Apjuknak is van időpontja november 2-re pajzsmirigy kivizsgálásra....Be van kicsit szarva, én meg nem akartam neki mondani,pedig hallottam, hogy állítólag nem túl kellemes a vizsgálat és majdnem 2 órás :? ...Megyek vele majd és támogatom lelkileg!!....Te kérdezted a focit...Apjuk otthon "profi" focista volt, már ha az otthoni focira lehet ilyet mondani :lol: ...Szóval az volt a munkája, azzal kereste a kenyeret, első osztályban játszott (Fradi, Sopron, Reac )...Aztán mióta kijöttünk, azóta csak másodlagos a foci, tehát munka mellett csinálja, de persze pénzt is kap érte, szerencsére :lol: ...Sajnálom Lizát a fogzás és a popó ügy miatt, reméljük azért nem kell a Heim Pálba mennetek!

Zsu- Nagyon drukkolok !!!!Ha már a 14 DPO-n vagy, én is tuti tesztelnék!!10-es erősségűt vegyél ha kapsz, mert az a legérzékenyebb!Egyébként azt hiszem, hogy pont Réka írta,hogy teljes nyugalom volt rajta, nem stresszelt a teszt miatt és látod mi lett a jutalma :lol: ...Nagyon drukkolok, hogy nálatok is így legyen!!

Gtunde- Szerintem ovu-s vérzés lehet az ovu előtt , alatt, után is, de nem vagyok profi a témában, mert nekem még egyszer sem volt ilyenem :wink:

Joli- Nagyon kis szorgalmas vagy, gratula!!Szerintem simán lehet, hogy már nőtt a pocakod a baba miatt!!

Tényleg KIsmamik!!Kérünk szépen pocakfotót!!!Én legalább is úgy szeretem nézegetni őket,de gondolom a többiek is egyetértenek!! :wink:

Princzike- A tesztjeid egyszerűen gyönyörűek!!! :lol: Én is , én is , én is!!! 8)

Susytunder- te kis álomszuszék!!Nem szép dolog ám, hogy nem árulod el nekünk a neveket!!Hát most fúrja az oldalamat a kiváncsiság ezerrel :wink: Légyszi, légyszi, légyszi!! :lol:

Réka hol vagy???

Betty- Helló te lány!!!Te csupa jó hírekkel jössz mostanában :lol: ...Bár most csak annyit értettem, hogy kövi hónapban mehet a lombik, de mi a fene az a short protokoll?? :shock: :lol:

Hát lányok, ma megint elkeseredtem egy picit....De Apjuknak nem mertem mondani, mert nekem kell őt vígasztalni, mert ki van szegény, így nem láthatja, hogy én is...Na mindegy, a lényeg, hogy ma vettem észre a sperma eredményén a következőt:
Lassú: 3%
Helyimozgású:11%
Nem mozgó: 83%!!!!
Gyors: 3%!!!!
ÁÁÁÁÁÁ :shock: :( .....Ez nagyon szar csajok, ugye???Mondjátok meg légyszi őszintén!...Meg valami oligozoospermie van ide írva, az mi a franc??...Abban reménykedek, hogy ha pár hónap múlva megnézik megint, talán jobbak lesznek az eredmények, hisz ezek az értékek folyamatosan változnak, lehet, hogy pont rosszkor adtuk le vagy nem tudom....Próbálok nem elkeseredni, de nehéz!! :roll: ....Ja és még valami amit már jó régen megakartam kérdezni tőletek....Szóval hogy ha alakilag is csak 13% a jó, akkor az azt jelenti, hogy amelyiknek nem jó az alakja ( 87%), azok nem is tudnak megtermékenyíteni, vagy ha igen akkor beteg lesz a baba???Bocs, ha hülyeséget kérdezek, de ezen már régóta gondolkodtam!!

Na most lépek Csajok, most fogok reggelizni :lol:

Mindenkinek szép napot!!

Jövök még! :wink:

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Zsu- Laptető!!!!!! :lol: :wink:

KépKép
gyancsi

Ancsa, köszi a drukkot!
Az oligozoospermia annyit jelent, hogy kevés sperma, nem megfelelő a minősége, mint írtad is, hogy 83%-a nem is mozog!
Na erre kell, hogy adjanak valamit!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsa, jajjjjjjj... láttam... :wink: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Köszi Zsu!!! :wink:
Nagyon drukkolok érted!!Minden kezem-lábam, fülem-farkam csuriban van :lol:

Elvileg szed most valamiket Apjuk! :roll:

KépKép
gyancsi

Ancsa, köszi aranyos vagy!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy78 tudom én, hogy úgy értetted...és én se úgy értettem... :lol: :lol: csak próbálom egy kicsit humorosabban megközeliteni a dolgokat....
egyértelmű, hogy Te döntöd el, hogy mikor tesztelsz és teszel-e fel egyáltalán képet... (és ez a mondat most nem Neked szólt!!!)
mi csak (illetve én, és még páran mások) naaaaaon kiváncsiak és türelmetlenek vagyunk, de nem kell velünk foglalkozni, legalább is nem komolyan... :lol: :lol: :lol:

gyancsi nekem se volt még ilyen, azért kérdeztelek Titeket...mindenesetre szórakozik velem a szervezetem, mert megint leesett a hőm, tehát nem is volt ovu...akkor meg minek barnáztam??? nem értem... mindenesetre megúntam, és vettem lh tesztet... szóval mostantól esténként tesztelgetek... :):):)
az ilyen Ödön féléket én se bírom... az egyetlen állatfajta, amitől félek és pánikrohamot kapok... :)

Kép
gtunde75

vicces, ahogy jártam:

rendeltem a babaproject-ről még a múlt hétfőn lh teszteket...pénteken kaptam a csajtól egy mailt, hogy megérkezett-e a csomag, mert nem kapott visszajelzést a postáról... mondom neki, hogy nem kaptam meg, valszínű visszament acsomag anélkül, hogy értesítést kaptam volna... mondja nekem, semmi gond, hétfőn újra feladja...
ma meg is jött a cucc, kibontom, hát 10 db lh teszt helyett 10 db hcg tesztet kaptam (remélem ez jó jel)... :lol: :lol: :lol:
rögtön írtam is a csajnak, hogy megint gubanc van, erre azonnal felhívott, hogy bocsi, most rohan a postára, és feladja...postaköltséget se kell fizetnem, és ráérek utólag utalni... :):):)

szóval elég korrekt eljárás volt, ha azt az egy apróságot nem veszem figyelembe, hogy nem kérdezte meg, hogy a hcg teszteket meg akarom-e tartani... :lol: :lol: :lol:
a lejáratuk 2010.09, addig meg csak elfogynak végül is... :)

Kép
gtunde75

Tünde
Ez tényleg valami jel lehet. :)

Nekem ma székely káposztát kell főznöm, megőrülök érte. :oops:
Már szóltam apának, hogy hazafelé vegyen hozzávalót. :)

Kép
Kép
susytunder

susytunder
Úgy legyen!!

székelykáposzta?!?! hmmmm.... imádom!!! jóóóóó sok tejföllel és friss kenyércsücsökkel!!! :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Tünde, akkor Én most nem vagyok vicces kedvemben azt hiszem, mert nem értettem meg elsőre :wink: :roll: :oops:
Ez óriási jel azt hiszem...akkor most aztán mindent bele!!! :wink:
Szerintem a barnázás progeszteron hiányra utal, nálam volt ilyen sokáig!

Suzy, az naoooooon fincsi, én is, én is kérek belőle... :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Tünde, hm... égi jel :D
Suzy, a progi szint mármint ha alacsonyabb, az a mensi előtt szokott jelentkezni ->barnázás. Na ezt jól leírtam

Kép
Kép
onlány

Onlány, ha a progi szint alacsony akkor barnázás lehet egy jel és az a ciklus 2. felében így jelentkezik vagy nem :?: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

középidőben teljesen normális, ha kicsit barnázik valaki, mert amikor a tüsző kireped, kiszakad, kevés vérzéssel jár. Valakinek többel és ezt látja barnázásnak, de menzesz előtt akár 2-4nappal is lehet barnázás, ez már progi hiányra utalhat

Kép
Kép
onlány

gyermekem nem óhajt aludni :shock: én meg emelgetem, nagyon nem kéne pedig.... Tegnap is egész nap dorbézolt, meg ma is :shock:

Kép
Kép
onlány

onlány ok, kezdem érteni: tehát
1, ha volt félidőben barnázás, az a tüszőrepi jele...
2, de ha nem megy fel a hő és nem marad ott legalább 3 napig, akkor nem volt tüszőrepi...
az én esetemben ezt most egymás után produkálta a szervezetem... :roll: :roll: :roll: akkor most mi van?

Kép
gtunde75

onlány tudod mit... rájöttem: azért barnáztam, mert apa kicsit jobban örült nekem pénteken a szokásosnál!!! :lol: :lol: :lol:

Csak ez lehet a magyarázat!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
gtunde75

tünde!
ha nem megy fel a hőd, szintén progihiányra utal (a barnázás mellett), mert a progeszteron felelős a lut.szakasz megemelkedett ébredési hőjéért.

a sok teszt viszont égi jel :) lehet, el kéne menni egy kis progi-pótlásért :?:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

-j- az előző ciklusban felment a hőm... gondolom ez nem vátozik hónapról hónapra... vagy igen? mindegy, most egyenlőre mindent jegyzetelek, aztán ha nem jön össze semmi, év elején megyek dokihoz komplett, mindenre kiterjedő megfigyeléssel...

Kép
gtunde75

Gyancsi
a short protokoll, mikor mindjárt a ciklus elején el kezdheted szúrni magad, felkészíteni a szervezetet a lombikra.
A long protokoll, mikor előtte meghatározott ideig fogamzásgátlót kell szedni, és csak utána indulhat minden.

Azt mondtad őszintén: Hát az eredményetek szerintem nagyon nem jó...természetes úton szinte kizárt a teherbeesés lehetősége :roll: Bocsi, hogy leírtam, de te kérted, hogy őszintén...az olgigozoospermia, mikor a minimum (20 M/ml) határ alatt van a spermiumszám.
Tovább kell menjetek ezzel sajna... :?
Nekünk is ilyen eredményeink vannak, de látod, a mai napig nem adjuk fel :!: :!: :!:

Kitartás :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Köszi Betty, nagyon aranyos vagy, hogy tényleg őszintén leírtad!!
Mert tudod nem akarom magam álmokba ringatni és nem akarok hosszú hónapokat elvesztegetni, ha egyszer tisztában vagyok azzal, hogy esélyünk kb 0-a :roll:
Írok neked privit, mert te vagy a professzor asszony ebben a témában :lol:

KépKép
gyancsi

Sziasztok!

Székelykáposzta kész, és szerintem oda lett a -3 kilóm, három tányérral ettem belőle. :oops:
Délután eljöttek Kristóf keresztszülei, nekik van egy 3 éves lányuk, nagyon jól elvoltak a gyerekek. Lesz náluk is kistesó, 3 hónap a különbség köztünk, nekik februárban fog születni.

Holnap ultrahang 14- re megyek, aztán jövök majd a hírekkel, és a nevekkel. :wink:

Kép
Kép
susytunder

Jó reggelt mindenkinek! :)

betty615 ezek szerint ideális esetben a következő ciklusodban már lehet, hogy be is ültetnek? hát ez szupi!

susytunder ez tök jó!!! akkor a kistesók is el tudnak majd játszani egymással!!! megértem, hogy nem tudtál ellen állni a káposztának... :lol: én is biztos repetáztam volna belőle...

gyancsi semmit nem jelent, ha nem volt ovus vérzésed, a legtöbb nőnek nincs... nagyon pozitív a hozzáállásod a problémákhoz! remélem minden jóra fordul, és valahogy megoldódik a dolog!!!

szép napot mindenkinek!

Kép
gtunde75

Jó reggelt Lányok!!!

Zajlik itt rendessen az élet :)

Suzy: Drukk, lesz ma tesztelés???

Suzytündér: Hány órára mész ma???Siess várjuk a neveket...

Iner: Remélhetőleg tényleg nemsokára elmulik a gyomorégés...

Joli: Mi mindent sorba vettünk...Nekünk csak 2 tanárunk volt...Én is hétvégén jártam...

Kírus: ez szupi, hogy minden rendben van :)

Betty: Akkor neked most Októberben beültettnek és Novemberre már bizti, hogy kismami leszel???

Most csajok nekem muszály ezeket tőletek megkérdeznni, mert én ebben nem vagyok jártas, nagyon kezdő vagyok ebben...
Mi az a dpo???(a utolsó menzi nap utáni napok)???Meg a 10-20-25 tesz között mi a külömbség???És általában mikor melyik mutat ki a terhességet menzi elött...
Én még soha nem teszteltem :oops:

Kívánok Mindenkinek Szép Ragyogó Napot!!!!!!!!!!!!!!!!
csip-csip18

Ancsám: Pont téged felejtettelek, basz ki :cry:
Jó, hogy jelentkeztél, gondoltam rád, hogy sürű volt neked is a hétvégéd!!!!!
Gyere ma is korábban ha tudsz, Ölelés Neked :D
csip-csip18

csip-csip18

a dpo a tüszőrepedést követő napok a mensiig...

a tesztekhez nem tudok hozzászólni, mert semmi gyakorlatom nincs, de engem is érdekel a válasz... sőt, ha valaki használt már INNOVACON teszteket, akkor meg tudja mondani, hogy az milyen?[/u]

Kép
gtunde75

Jó reggelt!

Huhh... annyit írtatok, hogy most még vissza sem tudlak olvasni benneteket, mert melózok.
Viszont gyorsan csak annyi hírt hoztam, hogy 15-én kell UH-ra menni :) Az összes doki bácsi gratulált :lol:
Remélem, hogy addigra lesz már szívhang. Annyira izgulok, hogy minden rendben legyen. 15-én leszünk 5 hetesek és 5 naposak. :lol:

Kép

Kép
princzike

Szasztok!

Kitti
A teszteknél a szám a teszt érzékenységét jelöli. A gyógyszertárban tudomásom szerint csak 25- öst árulnak, de a 10- es hamarább kimutatja a terhességet. Érted?

Dokihoz kettőre megyek, utána még kicsit vásárolgatunk, Kristófnak semmi ruhája, szét nézek, de lehet jövő héten kimegyünk a börzére.
De amint tudok jövök a hírekkel, nagyon izgulok. :)

Réka, Anita? Merre vagytok?

Zsu
Hogy vagy ma?

Kép
Kép
susytunder

Csip, csip
Tünde

21.-én lesz a konzi, és utána november elején jön meg piri kb., akkor kezdünk...

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

susytunder hát most már én is izgulok!!! :D olyan kis titokzatos vagy!!! :lol: :lol: :lol:
azt nem tudod véletlenül, hogy az Innovacon 10-es vagy 25-ös?

betty615 :):):) akkor lehet, hogy csatlakozol a fa alá fekvők közé!!! ha csak egyet kívánhatok, akkor Téged kívánlak a fa alá magam helyett!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
gtunde75

jó reggelt!

Gyors bekukk, mert utána megyek postára egy valag pénzt otthagyni :evil:
Suzy, mi van?????? :roll: Izgulok!
Dpo-t Tünde már leírta, a 10-20-25 az azt jelenti, hogy egy bizonyos mennyiségű vizeletben már mennyi hcgt képes kimutatni -nemtom a mértékegységet- Tehát a korai terhességnél ugye baromi kevés a hcg szint, tehát a 10es kimutatja, mert 10 már bizti van benne, de 20as lehet még nem mutatná ki. Remélem nagyjából érthető voltam.... :oops:

Kép
Kép
onlány

Tünde, neten nézd meg a tájékoztatóját, rajta kell legyen

Kép
Kép
onlány

Tünde
köszönöm...

betty615

onlány megnéztem :) mindkétféle van, de nem tudom melyiket kaptam, mert volt egy kis keveredés...nem is hcg teszteket rendeltem... :lol: :lol: :lol: na mindegy...

Kép
gtunde75

Onlány, Suzytündér:Igen érhetőek voltatok, megértettem köszönöm :)

Tünde: És a tüszőrepedés, honnan tudom megállapítani nekem mikor van???De láttom te semm vagy jártas ezekben a tesztekben, nem vagyok egyedül, ez jó :lol:
Mért pont az INNOVACON teszt érdekel téged amúgy???Aza legjobb, az 10???

Suzytündér: Akkor siess vissza hozzánk délután...
csip-csip18

Betty: Kellene lassan egy táblit nyomni???Nem???Már totálissan nem tom, hány kismamink van...

Meg igaza van azt hiszem az Ancsa írta, hogy Kismamik igazán rakhatnátok fel pocakos képeket ... Én is elnézegettném ...
csip-csip18

csip-csip18 azért az érdekel, mert most olyant rendeltem, és nincs rajta a csomagoláson... :)
háááát, a tüszőrepit sokmindenből meg lehet állapítani: hő, hüvelyváladék, középidős fájdalom, lh (ovulációs) teszt...

ajánlom Neked ezt az oldalt:

http://fogamzas.mindenkilapja.hu/?m=1728787

tök alaposan és érthetően leír mindent, én is ebből szereztem hasznos infókat... :)

Kép
gtunde75

megjöttem!

Tünde, milyen számok vannak rajta? A hátulján? pl a lejáratnál? Mert rajta kéne hogy legyen! Az lh tesztről azt olvastam gyorsba, hogy nagyon érzékeny

Kép
Kép
onlány

Lányok még 7 hetesen nincs pocim. Esetleg Kristófos pocakos képpel szolgálhatok. :roll:
Délután sietek!

Zsu
Merre vagy?

Kép
Kép
susytunder

Annyit hozzátennék, hogy én is minden tünetet produkáltam középidőben, de soha nem volt nekem (legalábbis amióta figyelem magam és ezt a hormon labor is megerősítette) peteérésem, csak clostyval! Én az lh teszt mellett vagyok, meg a hőmérőzés + amit Tünde írt kiegészítő jeleket. Ezek összeségében tökéletesen megmutatják, hogy volt e vagy sem ovud

Kép
Kép
onlány

Suzytunder, :D nekem szülés óta van :shock: :D így apumékat át tudom verni karácsonyig, mert karira kapnak egy dvdt, amin a 2. kisunokájuk látszik!

Kép
Kép
onlány

onlány
hát most nem tudom megnézni, mert otthon van és dolgozok... az az igazság, nem is foglalkoztam vele, hol van az még, hogy én hcg tesztet kell használjak... :( szóval csak elraktam a fiók mélyére... :) de most hogy előkerült a téma, meg fogom nézni este... :)

Kép
gtunde75

Onlány
Szülés utáni pocakom nekem is van, de az még nem babás pocak, minek mutogassam? :oops: :lol:

Kép
Kép
susytunder

[quote]m írta:inek mutogassam
:D Jajaja, egyetértek!

Kép
Kép
onlány

onlány
azt megkérdezhetem, hogy a ciklus második felében Neked is felment a hőd annak ellenére, hogy nem volt ovud?

Kép
gtunde75

Tünde: Megnézztem, elolvastam, köszönöm :)
csip-csip18

Sziasztok!
Itt vagyok, most jöttem a mosdóból... és vérzek, annyira éreztem tegnap, nem véletlen, hogy nem akartam tesztet csinálni tegnap!
28. cn
Azt hiszem, hogy ma nem sokat van kedvem jönni...bocsi!
puszi Mindenkinek!!!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?