Helló Lányok!!
Bocsánat, hogy így eltűntem
....Úgy elszaladt a hétvége, hogy csak na....Szombaton kitaláltuk Apjukkal, hogy elmegyünk ruhát vásárolgatni, felöltöztünk, elmentünk...Sétálunk be az áruházba és pont a bejáratnál van egy Media Markt...Mondja Apjuk, hogy nézzünk be, szeretne majd szülinapjára egy játékot a Wii-hez....Bemegyünk és leszólított minket egy srác....Kiderült, hogy ő is magyar ( focista természetesen), ráadásul a barátnőjét ismerjük is, mert fodrász és voltunk nála már egyszer hajat vágatni...Úgyhogy velük szépen beültünk egy itókára, abból lett kettő, majd együtt elmentünk focimeccsre( nekik valami barátjuk játszott), utána még eljöttek hozzánk, este fél 12-ig dumcsiztunk, nagyon jó volt, tök jó fejek, teljesen olyan volt, mintha 100 éve ismernénk egymást
...Úgyhogy új barátokra tettünk szert!!
Vasárnap autót takarítottunk, mert már nagyon mocskos volt a "nagykocsi"....A kicsibe meg képzeljétek beköltözött Ödön a pók!!
Már észrevettem egy ideje, hogy csomószor találok pókhálót az autón belül....Na erre valamelyik este jövök haza, beszállok elindulok és egyszer csak azt veszem észre, hogy Ödön ereszkedik lefelé a hálóján épp a kezemre..ÁÁÁÁÁÁ
Úgy beszartam, mert alapból sem szeretem a pókokat, főleg nem vezetés közben, de nem tudtam megállni, így inkább gyorsan feloltottam a benti villanyt, hogy lássam Ödi merre kóborol!!Kikészít ez a dög
Kírus- Tiszta szívből örülök, hogy minden okés nálatok, nagyon sokat gondoltam ám rátok tegnap!!!!
Ezeket a dokikat nem tudom mi lelte, hogy paráztatják a kismamákat ha kell, ha nem...
Csip-Csip- Hát itt vagyok Csajeeee
...De cuki vagy, hogy hiányoltál!!!!...Ne is mond ezt az idő rohanás, kész vagyok tőle....Mindig vasárnap már rinyálok, hogy hétfő jön...Aztán csak azt veszem észre, hogy már megint csütörtök van és mindjárt jön a hétvége!!Ti is szorgoskodtatok ám a hétvégén, ahogy látom
-J- Na kiváncsi vagyok, hogy ennyi kavarás után mit mond doktor urad csütörtökön!!!Remélem most már kapsz valamit ami használ is, na meg a pé-re is gyógyír kellene!!
Iner- Gyomorégés a legújabb tünet??Húú, az nem kellemes, de hát a babóért mindent!Állítólag Rennie-t lehet enni terhesség alatt is, azt hallottam!!Esetleg kérdezz utána, hátha segít!...Hallod én tuti, hogy szívinfarktussal csuklottam volna össze, ha már beleélem magam, hogy egy hetet kell még dolgoznom, aztán közlik, hogy neeeem, még 2 hét
Kitartás!!!
Onlány- Sajnálom a pm cisztádat!!
...Biopsziát is csináltak??Az nem lehetett kellemes...Apjuknak is van időpontja november 2-re pajzsmirigy kivizsgálásra....Be van kicsit szarva, én meg nem akartam neki mondani,pedig hallottam, hogy állítólag nem túl kellemes a vizsgálat és majdnem 2 órás
...Megyek vele majd és támogatom lelkileg!!....Te kérdezted a focit...Apjuk otthon "profi" focista volt, már ha az otthoni focira lehet ilyet mondani
...Szóval az volt a munkája, azzal kereste a kenyeret, első osztályban játszott (Fradi, Sopron, Reac )...Aztán mióta kijöttünk, azóta csak másodlagos a foci, tehát munka mellett csinálja, de persze pénzt is kap érte, szerencsére
...Sajnálom Lizát a fogzás és a popó ügy miatt, reméljük azért nem kell a Heim Pálba mennetek!
Zsu- Nagyon drukkolok !!!!Ha már a 14 DPO-n vagy, én is tuti tesztelnék!!10-es erősségűt vegyél ha kapsz, mert az a legérzékenyebb!Egyébként azt hiszem, hogy pont Réka írta,hogy teljes nyugalom volt rajta, nem stresszelt a teszt miatt és látod mi lett a jutalma
...Nagyon drukkolok, hogy nálatok is így legyen!!
Gtunde- Szerintem ovu-s vérzés lehet az ovu előtt , alatt, után is, de nem vagyok profi a témában, mert nekem még egyszer sem volt ilyenem
Joli- Nagyon kis szorgalmas vagy, gratula!!Szerintem simán lehet, hogy már nőtt a pocakod a baba miatt!!
Tényleg
KIsmamik!!Kérünk szépen pocakfotót!!!Én legalább is úgy szeretem nézegetni őket,de gondolom a többiek is egyetértenek!!
Princzike- A tesztjeid egyszerűen gyönyörűek!!!
Én is , én is , én is!!!
Susytunder- te kis álomszuszék!!Nem szép dolog ám, hogy nem árulod el nekünk a neveket!!Hát most fúrja az oldalamat a kiváncsiság ezerrel
Légyszi, légyszi, légyszi!!
Réka hol vagy???
Betty- Helló te lány!!!Te csupa jó hírekkel jössz mostanában
...Bár most csak annyit értettem, hogy kövi hónapban mehet a lombik, de mi a fene az a short protokoll??
Hát lányok, ma megint elkeseredtem egy picit....De Apjuknak nem mertem mondani, mert nekem kell őt vígasztalni, mert ki van szegény, így nem láthatja, hogy én is...Na mindegy, a lényeg, hogy ma vettem észre a sperma eredményén a következőt:
Lassú: 3%
Helyimozgású:11%
Nem mozgó: 83%!!!!
Gyors: 3%!!!!
ÁÁÁÁÁÁ
.....Ez nagyon szar csajok, ugye???Mondjátok meg légyszi őszintén!...Meg valami oligozoospermie van ide írva, az mi a franc??...Abban reménykedek, hogy ha pár hónap múlva megnézik megint, talán jobbak lesznek az eredmények, hisz ezek az értékek folyamatosan változnak, lehet, hogy pont rosszkor adtuk le vagy nem tudom....Próbálok nem elkeseredni, de nehéz!!
....Ja és még valami amit már jó régen megakartam kérdezni tőletek....Szóval hogy ha alakilag is csak 13% a jó, akkor az azt jelenti, hogy amelyiknek nem jó az alakja ( 87%), azok nem is tudnak megtermékenyíteni, vagy ha igen akkor beteg lesz a baba???Bocs, ha hülyeséget kérdezek, de ezen már régóta gondolkodtam!!
Na most lépek Csajok, most fogok reggelizni
Mindenkinek szép napot!!
Jövök még!
Szeretettel:
Ancsa