Új privát üzeneted érkezett!

lyly ez annyira de annyira jóóóóóóóóó!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lyly: jajj de jó, hogy Bencus jobban van :) Jó kis vírust szedett össze :( Leírod majd végül hogyan kerültetek a kóriba? Neked gratula, de csak halkan :)

Nita: apa nálunk az ügyeletes zseni

ez a kép a szülinapja után készült, minden évben elvisszük őt fotóshoz, mire kirimánkodtunk belőle egy-két mosolyt.....van olyan kép is amelyiken olyan, mint a vakbélgyulladás.....

királylány

általába nálunk is api a tudorka..... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszönöm, lányok.
3-án kellett volna megjönnie, de nekem elég pontosak a ciklusaim.
A tesztet azért csináltam, mert hányós lettem, infúziót kaptam, és nem tudtam, kell-e majd gyógyszer, ezért megnéztem. És pozitív lett. :lol: :lol: :lol:
De még én is csak halkan örülök (de azt nagyon).
Valszeg a névnapom körül fogant, most éppen 4+1 hetes vagyok (hét+nap). Kb. okt. közepére várható.
Királylány, igyekszem majd leírni, borzasztó volt, végül is mentő vitt el minket, csillapíthatatlan lázzal, szeptikus tünetekkel.

Kép

Kép

Kép
lyly

lyly de az a lényeg hogy már jol van!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lyly: gondoltam, hogy nagy volt a baj.........csak azt nem értem, hogy miért kellett ezt megvárni :twisted: ...és most nem rátok gondoltam

királylány

na sziasztok vagyok én is!
most csak sorba mucus még tesztelj 2 napig főleg ha nem óramű pontos piri mert ha 30 napos lesz akkor csak 15. napi teszt kell pozitiv legyen, még ne csüggedj. a hőmérőhöz nem értek pé-kor :oops:

lyly sajnálom Bencust remélem hamar kiheveri és elfelejtítek az egészet és csak egy rossz emlék marad. Pozitiv tesztedhez pedig gratula most jól jönn annyi aggodalom után kis jutalom :lol:

izisz remélem a karod hamar helyrejönn gondolom, hogy nem kellemes. Kitartást neked, hogy tudjad tartani a frontott egyedül!

boganna nem tudom milyen a hisztis gyerek de milyen egy hisztik kutya igen :twisted: . Mikor vinni akatram edzőhöy 1 órát kínlódtam, hogy betegyem őnagycságát az autoba végére állandóan a főldhöz csapta magát és nem is tudtam megmozgatni a kapuból, hát majd felrobbantam!

nita szoritok, hogy holnap uh-n minden jó legyen, lesz már szivhang? :oops: tudod butus de annál kiváncsibb vagyok

királylány és azt hiszem már irtam, hogy szép fiatok vannagyon helyes srác!

kirus te hogy vagy? Vannak már tünetek?

nyuszifül pihiz és ügyes légy a szakdoli irásában :wink:

melinda mit csinál Pistike, a pocakodban levő baba remélem jól van!

csucsu, dunakavics, mandarin ti jól vagytok?

nállunk inkább én vagyok a komputer zseni, fárjem csak annyit tud, hogy hol kell bekapcsolni kikapcsolni e-mailt kezelni meg wordot és világvége ha valmi nincs ahol ő tudta, már rohan vele a barátjához ő programozó:wink:

jaj csajok érzem, hogy valakit kihagytam kérlek ne haragudjatok :oops: . Hót fáradt vagyok 7 után értem haza volt egy gumidefektem az automnál kellett hivjam öcsémet csinálja meg, párom már itthon volt, aztán főztem, ettün és most borozok!

Kép
Kép
melisch

Csajok,gondoljatok a dolgozó anyukákra is! :twisted: Kész kínzás több oldalt visszaolvasni egy este és még emlékezzek is mire mit akartam reagálni. :D :?
Szóval előre bocsi ha nem mindig írok mindenkinek. :wink:

Lyly!
Óriási gratula(de csak halkan teszem). :D Ugye Te nem voltál lázas vagy ha igen nem huzamosan ill.kezelted? :roll:
Mi is átestünk 15 hónaposan a Rotán majd egy hétig feküdtünk Domival a Lászlóban.Az ellenségemnek se kívánám. :evil: Örülök,hogy jobban vagytok.

Melisch!
Köszi de most letörtem kicsit. :( Elvileg a gyógyszer miatt pontos 28 napos lesz a ciklusom.Holnap kezdem a duphastont 10 napig(méhnyálkahártya erősítő).tegnapelőtt voltunk együtt és ma........ :? " naponta vagyunk együtt. 8)
Dius

KépKép
Kép
mucus75

2 naponta. :wink:

KépKép
Kép
mucus75

mucus mindent bele vesziteni nincs mit vesztsetek a 2 naponti együttléttel! :lol: testelj estleg még holnap is ha kicsit erősebb a csik akkor még lehet elkapod a későibb pé-t. Mindent bele, látod a csajok nagyon belehuztak! :lol:

Kép
Kép
melisch

Melisch!
Szerinted már nem sok esély van a sikerhez?
Én már komolyan nem tudom. :(
Most beírtam 2 kalkulátorba,hogy szerintük mikor is lennék Én fogamzó képes. :D
Nos az egyik szerint holnaptól vagyis hatodikától kilencig.
A másik szerint nyolcadikán.
Áááááá miért van az,hogy egyes nőkre csak rá néz a férjük és máris teherbe esnek... :( :lol: :lol:

KépKép
Kép
mucus75

mucus ocsi de nem akartam ujra leirni ezért idézek egy régi uzenetem FIGYELEM idézek "Szóval már beletörödtem, hogy nincs pé.- de ma reggel nem teszteltem, hogy megpróbálom délután. Aztán estére gondoltam már nem tesztelek mire, 5 negativ után kár álltassam magam. Leülltem babattervezek.hu-t olvasni, gondoltam összehasonlitom az ott levő tesztekkel az enyémeket, amiket öriztem féltve. Egymás után huztam elő öket és láss CSODÁT a 15.-ei pozitiv volt. Azt hiszem annyira nem biztam benne, hogy gyorsan visszatettem a csomagolásba és ráirtam a +15-öt elkönyvelve, hogy az is negativ. A + tesztet látva rohantam tesztelni és ma a 16.-ik este győnyőrű 2 csikom van. ... " tehát még lehet holnap sőt holnapután is a teszt pozitiv!

na megyek aludni párom már lelépett nem akarom hagyni aludni!

Kép
Kép
melisch

melisch bizzunk benne hogy már lesz!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mucus,
volt hőemelkedésem, de 38 fölé nem ment, vagy csak 1-2 óráig. Azonnal kaptam infúziót, C-vitamint és B6-ot, remélem, ezek azért segítettek. Másnap már jól voltam, lábra álltam, jöttünk haza.

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly!
Akkor nincs baj :wink: .Én azt hittem közel 40 fokos lázad volt azért aggódtam. :?

Melisch!
Nagyon köszi,hogy bemásoltad ezt a hsz-t.Kicsit megnyugodtam pedig ma reggel is csak 36,7 volt a hőm (most vagyok a bűvös 14.napon :roll: ).

Szép napot Mindenkinek,lassan megyek dolgozni. :)

KépKép
Kép
mucus75

Sziasztok Lányok!
Ne haragudjatok, hogy tegnap úgy eltűntem, csak Párom ült a gép előtt... :)

Lyly: Nagyon örülök, hogy jobban vagytok, hihetetlen mennyire felerősödtek ezeka mai vírusok, egyszerű gyógyszeres kezelés már nem is elegnedő... Remélem mihamarabb teljes gyógyulásról számolhatsz be!!!!
A pozi teszthet hatalmas gartula, vigyázz magatokra nagyon. pihenj amennyit tudsz. apa mit szólt?

Nita: majd írj, hogy mi volt az UH-n,szorítok, hogy minden rendben legyen! :wink:

Királylány: Nagyon aria fiad, helyes kissrác, tényleg jók a gének... :wink:

Ízisz: hogy vana karod, jobban vagy már? Végül milyen módszer alakalmaztál?

Mucuc: ne keseredj el, ha még az Lh nem nagyon erősödik, nekem is hirtelen volt erős, a két napi együttlét, meg tuti, mi is úgy csináltuk... :wink: Nagyon drukkolok! :wink:

Melisch: Örülök, hogy jobban vagy, remélem már játszol Mayával?!
Látom lassan itt a pé-d sztem két nap múlva esténként szépen elkezdhetnél LH tesztelni! :wink: :wink: :wink:
Íziszéknél is összejött a babó, hátha nálad is....! Szorítok! Remélem ma nem kell sokáig dolgoznod!

Duna: Máris írom a privit! :) Bocs, hogy nem tegnap, csak nem lehett Kedvesem kiírtanai a gép elöl...aztán gondoltam nem zargatom.

Melinda: Veled mizuj?

Kép
nyuszifül16

Ja, még annyi, hogy halál pontos piri az sehol nincs.... :lol: :lol: :lol:

Kép
nyuszifül16

Látom senki nincs, akkor elkezdek mosni , takartíani, szakdolival nem igen haladok... :(
Ja, a vezetéknevet mindenki kérdezte: Krüpl :)

Kép
nyuszifül16

Nyuszifül: Na igen tényleg nem tucat vezetéknevetek van. De szerintem nem is baj.
Én is mosok és mindjárt kezdek takaritani is.
Nálunk hétágra süt a nap:)

Kép
csucsu05

bocsi anita vagyok csak veránál!!!!!!szóval ő az én babóm.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: tök szép a babó nagyon édi a pöttyöcske ám, gretulálok... :lol: :wink:
Hm, a méhszájsebre azért vigyázz, mert könnyebben lehet összeszedni fertőzést, mert amiatt a hülely ph-ja változik...egyébként sokan azt mondják szülés előtt nem tanácsos hozzá nyúlni, csak, ha nagyon kell... enegem is mindig ezzel riogattak, és hogy kell a műtét, ami kellett is...
De ha babás vagy, akkor nem lesz vele semmi, max kapsz kúpot, ha véletlen összeszedsz vmit...
Doki mit mondott.

Csucsu: igen , nem semmi a vezetéknév utálja is párom, mondta vegyük fel az enyémet, de az meg milyen már...
Csajok nekem még mindig semmi tünetem, azt leszámítva, hog nagyon álmos vagyok...

Kép
nyuszifül16

nyuszi annyit mondott hogy most terhesség alatt nem tud mit csinálni vele........veszélyeztetett terhesnek nyilvánított a két vetélés miatt.......nincs házasélet..... :( de a babóért mindent.............

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok! :)
melisch! Semmi tünetem nincs kivéve a hasamat,még mindig érzem azt az érdekes bizsergést(néha).

Csajok képzeljétek tegnap elszomorítottak kicsit :cry:
én meg mindjárt magam alatt voltam.
Végülis csak egy ismi véleménye volt...de akkor is carul esett :(
Azt mondta hogy mivel nemrég hagytam abba a gyogyit(január elején) lehet az kavart be a tesztnél....
De hát a fog gátló nem produkálhat hcg hormont...vagy mégis??
Pirinek ma vagy holnap kéne jönni...remélem nem jön,semmi olyan érzésem nincs is. Mert elötte a fejem szokott fájni vagy görcsölgetek,de most még semmi!!! :)....csak ne kiabáljam el
Vendég

Uh-on mikortol látni hogy terhes vok? :)
elvileg 4 hetes 2 napos leszek mikor megyek :)
Vendég

Nita: igaza vana dokinak, ha már ennyit küzdöttetek érte, vigyázni kell rá ám

Kirus: sztem az ismerősőd, ha nem is akart rosszt, tök butus...gyógyzserszedés nem csinál HCG-t, vagyis nem szedés.
Én viszontolyanról már nem egyszer hallottam, hogy könnyebben fogan a baba, miután abbahegyják a gyógyszerszedés!

Olyan álmos vagyok, aludtam egy órát, de megyek iszom egy lightos kávét, mert megint kell mennem negyed kettőre dolgozni és még semmit sem csináltam...
Szerintetek lányok a migrén gyógyszer nem árott, ne hívjam fel a neurológusomat Gyulán...?

Kép
nyuszifül16

Ja , a másik nem tudom, hogy válaszzsak dokit, most a 8.kerben lakom, júnitól a 11.kerben... Sztem jobb lenne már az elején majd egy védőnőhöz menni. A 11.kerben egy köpésre lesz tőlünk a Szent Imre, elég jól felszeret, de amagándokim meg sikeresen megműtött, de a SOTE II. a hozzállás, borzalmas volt, akinek nem adtunk pénzt, az még bottal sem piszkált meg volna... Nem akarok így ott szülni, de a doki nem megy máshova... meg tele van orovostanhallgatókkal.Nem tudom mit csináljak, mert jövő héten meg el kellene menni orvoshoz...
Bár arra is gondoltam, hogy járok a magánhoz, meg egy körzetihez, amint Melinda...és közben döntök, csak a sok vizsga meg nem jó a babának,. Tök jó magán dokikat láttam, de nem egy helyen 10.000 körül van a reneldelés, az így hogy egyetemista vagyok, az nekem sok, a magándokim 5.000ért rendel...a műtét volt 20.000 szóval nem tudom...

Kép
nyuszifül16

nyuszi!
Állítolag olvasta valahol...én meg itt utána néztem hát nem írnak ilyenröl :)...de tök rossz érzés hogy ezt mondta,elbizonytalanodok..
Vendég

Kirus: most ne foglalkozz ezzel, max tesztelj holnap is, de két teszted elég egyértelműen pozitív volt sztem....

Kép
nyuszifül16

nyuszi!
Köszi a bátorítást :)
Pont holnapra iktattam be még egy utolsó tesztet :)
Vendég

Ja, még annyi, hogy szerintetek, ha most 36-os felsőt hordok akkor, kb hányas méretem lesz, mondjuk június elején ill. szeptember ben, vékony vagyok, de alkalmanként nagyon gyorsan magamra tudok szedni...azért lenne fontos, mert egyik ismerősöm ingyen adna rucikat, most selejtez, ha el tudnám tárolni, csak nem tudom, hogy, akkor mihez nyúlja...
Még nem akarok ruhákat venni, namcsak babona, hanem egyébként sem...csak azért sztem anyagilag nem moindegy, hogy picében eláll e egy darabig, és ingyirt van...
szóval kellene a sagetíség!

Kép
nyuszifül16

nyuszi!
Ebben sajna nem tudok segíteni,mert én nem figyeltem a méreteket,azt huztam ami rám jött :lol:
Vendég

Azért köszi :)

Kép
nyuszifül16

nincs mit :)
csak mi 2-en vagyunk itt ??? :lol:
Vendég

Sziasztok csajok!Hát Kirus úgy látszik ez a nap ilyen jó akarókban bővelkedő.Nekem ma a fiam egyik ovónője azt mondta,mikor megmutattam neki az 5hetes uh-képet,hogy hát ő nem tudja de az ő gyereke 3 hetes terhesen volt ekkora.Mondtam neki,hogy eleve nincs 3hetes terhesség minimum4hetes van a mensihez képest,ha meg a fogamzástól számitja akkor az én 5 hetesem is 3 hetes volt akkor.Egy másik ismerősöm kérdezi,hogy van e valami bajom,mondom hálistennek semmi,mert a fiammal széthánytam az agyamat,erre ő,hogy ,,terhes vagy te egyáltalán?..Na hát az ilyenektől vonja az ember kétségbe,hogy ugyan ott lesz e az a gyerek a jövő heti uh-on.Nita!Hála az égnek,hogy volt szivhang!Mi majdnem egyidős terhesek vagyunk,akkor ha neked ma volt szivhang,nekem is lenni kell jövő pénteken.Remélem...
Vendég

nyuszifül!Ruhákba nem nagyon érdemes pénz fektetni,amikorra kezded kinöni a ruháidat,az kb.az 5-6.hónap,tehát késő nyárra kell 1-2tunikát beszerezni amit utána is elhordasz,és vannak olyan szoknyák-nem kismamásak-amiknek nagy pamut passzés a dereka,azokat utána is elhordod.Inkább a téli nagyterhesség a gáz,mert akkor télikabát se jó akármilyen,meg vastag ruhák.Én februárba szültam a fiamat.Na az már nagyon gáz volt,de akkor is csak egyetlen passzés bársonygatyót vettem,és a bő régi pulcsikkal hordtam,amikor meg kijöttem a kórházból,már a régi nadrágjaim mind jók voltak. :D
Vendég

A kismamiknak találtam egy nagyon édes oldalt! Olvasgassátok! :D
http://kisbabam.uw.hu/terhesseg.htm
Puszi mindenkinek!

Kép
adiadi

Szia izisz!
Hát akkor téged is nagyon megvigasztaltak...de olyan rosszul tud tényleg esni az ilyen... :cry: Nyugi ott van a pocidban az a picurka :)

Én meg azért aggodom hogy nem fogják látni még uh-on mert 4hetes 2 napos lesz akkor (elvileg) mikor megyek dokihoz(hétfön)...
Vendég

sziasztok!
Kirus nődoki mondta nekem, hogy sokszor felir 3 hónapra fogyigátlót és utána legtöbbször hipp-hopp jön a baba mert pihent a petefészek és uj erővel kezd ujra dolgozni tehát ott a pocakban baba van!

izisz az az ovonő tuti annzit ért a terheségghez mint egy 16 éves, hipp hopp terhes lett és soha nem mondta neki senki, hogy nem együttléttől számitják a baba korát. 1 hónapja még én sem tudtam :oops: :oops: , és ha van uh-s képed akkor van baba és valahol a babanetten olvastam, hogy a babák nem fejlődnek egyforma gorsassággal az ő maga ritmusukban nővügetnek de nőnek és fejlődnek!

tehát semmi pánik. Nyuszifül neked nincs tippem de a barátnőm is nagyon sovány volt 47 kg-mmal kezdte és 7.ikre 12 kg-ot tett magára és inkább csak pocakja van. Azt nem tudom milyen ruhákat hordott tuti kell bővebb nadrág meg nagyobb meltartó de tényleg a terhesség végén.

nita gratula az életképes folthoz a hasadban, a sebbed meg remélem nem fogja bántani a babát ahhoz sem értek :oops:

Kép
Kép
melisch

Sziasztok Csajszik!!
Gyorsan visszaolvastam..
Nitacska! Édes a kis bébi-bogyó-tesó!! :) Gratulálok Hozzá!
Lyly! Gratulálok a poz teszthez!! Nagyon jó hír!! :)
Dunakavics! Mi van Veled?? Jól vagy, megvagy??
Királylány! Ari a fiad, hajrá tesó-baba! :wink:
Mucus! Mi a mai lh teszted eredménye?? A kétnaponta-szeretkezős állítólag ideális... :wink:
Melisch! Hogy vagy? Lh tesztelsz hamarosan?
Izisz, Kirus! Ilyen jóakaró okostojások mindig vannak... Ti pedig most ugyebár hiper-mega-giga érzékenyek is vagytok... :) Főleg erre a témára. Ott vannak azok a babók, és maradnak is, úgyhogy tessék Őket már most nagyon-nagyon szeretni! :)
Nyuszifül-kismami, Te hogy vagy ma?
öööööö hirtelen nem jut más eszembe, pedig még akartam vmit..
Jaj, lányok, de jó hogy elindult a babaeső... :) Szép lassan mind bebabázódunk, meglátjátok!
Ki van tesztközelben??
Nekem a napokban volt a pé. Lh tesztem, nyákom is ezt bizonyította. Hát, meglátjuk lesz-e eredménye... :)
mandarin7

Képzeljétek rájöttem miért hisztizik illetve nyűglődik a kis picurom, Hááttt a foga miatt, annyira régen volt nyűgös hogy el is felejtettem milyen is az. Szóval a tegnapi vacsinál nem akart enni és ekkor jöttem rá. Szóval Bekenem a az ínyét semmi baja. :wink: Majd csak kibukkan az a fránya 9. fogacska is.

Csináltam reggel egy tesztet, és hát negatív volt de még van kemény 5 napom, hogy megjöjjön szóval addig reménykedem, mert a tüneteim elég bíztatóak, de az is lehet bebeszélem magamnak. Azért egy pohár bort engedélyezek maganak a farsangra. :wink:
Nyuszifül, te mikor is csináltad a tesztet amikor negtív lett még, és milyen tesztet használtál. A ruhákról annyit hogy én egyet értek Ízisszel nem kell sok ruha max egy nagyon nagy hasnak való nadrág a többibe mind beleférsz majd hidd el. Max a melltartóidat kell lecserélni. :wink:

Kirus, Ízisz ne adjatok ezeknek az embereknek a véleményükre. Biztos ott vannak a pocaklakók, és jó helyen az is biztos. :D

Nita nagyon szép a kis 3mm-es pocaklakód, hát az biztos nem lesz könnyű hogy no együttlét, de azok után amin keresztül mentél én is kibírnám. A lényeg hogy már szívhang is volt, ez csodálatos.
Kép
Kép[/quote]
boganna07

Megvagy, Boganna!!! Téged akartalak még kérdezni, hogy mikor tesztelsz... Milyen érzékenységűt csiláltál?
Ja, és Izisztől felejtettem el kérdezni, hogy van a vállad?
mandarin7

Mandarin, én ma reggel egy pisibe mártogatos 10-est csináltam és negatív lett, szóval legközelebb csak jövőhét szerdán csinálok amikor már biztosan késet egy napot, csak ma megyek a nődokimhoz magánrendelésre, mert már egy hónapja bejelentkeztem, szerinted/tetek ha megvizsgál azzal nem bolygat meg ott valamit. Mindenesetre majd mondom neki hogy próbálkoztunk, és majd eldönti megvizsgál-e.
Kép[/quote]
boganna07

mandarin! Köszi :) neked is nemsokára ott lesz pocidban a babó!!!! :)
Vendég

Esthajnalcsillag topicjából másoltam be, remélem, nem haragszol érte, csillag! Nagyon érdekes, és elgondolkodtató a teszteléssel kapcsolatban...

"Miután megérkezett a méhbe, a blastocista 3-4 napig tovább fejlődik, aztán hozzá tapad a méh falához. Ez kb. egy héttel a petesejt megtermékenyítése után kezdődik, s további egy héten belül a blasticista teljesen beássa magát a méh belső felszínének tápláló szövetébe (az endometriumba).
A blastocista méhfalba merülésének ezt az egész folyamatát beágyazódásnak nevezik, s ez hozza létre a terhességet.
A beágyazódás csak bizonyos feltételek esetén történhet meg. Ha például a zigóta még blastocistává fejlődése előtt ér a méhbe, akkor nem tud beágyazódni, s így terhesség sem következhet be. Hasonló a helyzet, ha a méhfal nem készült fel a blastocista fogadására. A sejtcsomó mindkét esetben elhal és szétesik."

Nos, ezt csak azért másoltam be nektek, hogy lássátok, mennyire tág az az idő, mire egy "baba" beágyazódik a méh falába, tehát nem egyik napról a másikra történik meg, idő kell neki. Sajnos még a legérzékenyebb 10 mIU HCG teszt sem mindig tudja kimutatni 9. DPO-n a terhességet, mert lehet, hogy addigra még meg sem történt a beágyazódás, és a szervezet még nem tudott HCG-t termelni, pedig ez a teszt már 5 mIU mértékű HCG-t is kimutatHAT!
Pontosabban ha számolunk az idézet alapján, 4 nap+7 nap= 11 nap, és itt már a megtermékenyülés utáni időt számoljuk, addig még el is kell jutni, az megint legalább 1 nap, de inkább több, szóval durván 11-12 napot vegyünk alapul az ovulációtól!!!
Persze itt most a max. időt vettem figyelembe.

Szóval ha valaki a 9-10. DPO-n még negatívat tesztel, nem biztos, hogy a rákövetkező napon is így lesz, kérek mindenkit, hogy ezt vegye figyelembe, mert nem a teszt minőségével van gond, csak egyszerűen a szervezetünk nem egyforma. Van, akinek már az ovuláció utáni 7. napon zebrás tesztje van, valakinek csak a 12-14. napon.

Boganna, nem hiszem hogy bajt csinálna a doki... De azért szólj neki, hogy fenn áll a lehetőség. :) A méhszájadat egyébként sem hiszem, hogy megpiszkálná.. Nekem mindkétszer az első terhesvizsgálatkor (kb. 6 hét) csinált rákszűrést is (pedig tudjuk, az nem egy kellemes dolog...) Úgyhogy ebből nem lesz gond! :wink:
mandarin7

Lyly!
GRATULÁLOK!!!

Nita!
Szép kép, nagyon édes a babácska :D

Nyuszi!
Szerintem is elég egy két terhes gatya. Nekem volt egy lenvászon egy fekete és egy bordó. Én combra, és fenékre híztam. :) És egy két póló, tunika, ahogy Ízisz mondja :)

Kírus!
Lehet, hogy látnak már vmit, de nálam 4hetes+4 napos terhességnél csak a megvastagodott nyálkahártyát látták. De lehet, hogy a miénk később fogant, a tiétek pedig korábban :D
Vendég

Mandarin nagyon köszi az előbbit, sokat segített. :D :D
Olvastam a másik topicban hogy milyen ügyik voltatok ti is. Szurkolok nagyon.!
Kép
Kép[/quote]
boganna07

Boganna! Köszönöm! Hát, jó lenne... Csak még messze van az a fránya teszt. Pedig ott lapul már a fiókban.. :)
De a köv. a zebrás a Tied kell, hogy legyen!!
Gyerünk lányok, tessék babásodni!! Megvuduzlak Titeket!! VUDU-VUDU-VUDU
mandarin7

És merre jár Melinda-kismama??
mandarin7

Lányok,
nagyon édesekvagytok, de ma teszteltem egy NEGATÍVAT (másik teszttel). Most vagy rossz valamelyik (de melyik?), vagy nem bírta a vírust a kicsi és elment...
:cry: :cry: :cry:
Fájogat a hasam, lehet, megjön, csak az elhalt terhesség miatt később...
Szóval most várakozó állásponton vagyok.
Többiek vigyázzatok magatokra!!!
Megyek, mert a párom is fosizik, Bence hányt, szóval a mai napra is kijutott...

Kép

Kép

Kép
lyly

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?