Új privát üzeneted érkezett!

Néhány kép Bálintkáról :P

szuletés után pár perccel
Kép

Kép

Kép

Kép
szerencsére Ádi imádja a kisoccsét. Egész nap puszilgatja és símogatja. Most nem jár oviba, tavaszi szunet van nekik ezen a héten :wink:
Vendég

carpediem:olyan gyönyörűek együtt.Mos nagyon boldog lehetsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Judy
Hatalmas gratula Barbi babához, és sok-sok tejcsit kívánok

Betsy
Sebem már elég "jól van :lol: ", bár hazudnék ha azt mondanám, hogy nem fáj. Egész nap turheto, de estére már egy kicsit rossz, foleg a sérv tájékán érzek szúró fájdalmat.

Tejcsi az van elég szerencsére. Ha Bálint nem ébred idoben,akkor muszáj fejnem, mert szét durranak a melleim :oops: :lol: . Egész napot átalussza ez a kis álomszuszék. Éjjel kicsit bajosabb, de nem olyan vészes, remélem minél hamarabb átáll.
Ádám nagyon segítokész, o a pelusfelelos is.

Sajnos a szulés nem volt igazi megható szulés. Inkább ijeszto mutét volt, de megérte minden perc félelem és fájdalom. Nagyon boldog vagyok, és imádom a fiaimat. :P
Vendég

olyan jó lehet most neked carpediem.Nagyon lennék már én is a helyedbe!!!!!!!!!!! :wink: :!:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Carpediem: Jajj nagyon szépek a fiaid:) Köszönjük a képeket :) Szabin is itt nézte a képeket és mondta baba. Miért volt rémísztő a szülés? VOlt valami gond?

Kép
csucsu05

csucsu:kicsit visszább lapozol és ott leírta carpediem a történetet:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

csucsu ez a carpediem szűléstörténete:
Szuléstorténet:
Február 11-én hétfon befekudtem a veszélyeztetett terhesek osztályára /"rizikó", ahogy mi hívtuk/. Ott naponta 3x mentem CTG-re, persze soha semmi fájás nem volt. Kedden reggel tudtam meg, hogy csutortokre tervezték be a csaszit. A napok nagyon lassan teltek, foleg, hogy nagyon hiányzott az Ádám. Szerencsére o jól elvolt az anyuéknál, oviba is szépen eljárt. Szerda délután, kb. 5 óra korul szóltak, hogy azonnal csomagoljak, visznek le arra a helyre, ahová majd mutét után fogok kerulni. Ketten mentunk, mert mint akkor megtudtam, másnapra még egy császár volt betervezve. Mikor leértunk, elkapott a sírás. Az a hely elso ránézésre siralomvolgy volt. Ez egy nagy terem volt, ahova 8 mutét utáni no fér el. Tele volt az egész, kivéve két ágy volt ures a számunkra. MIndenki jajgatott, mutét után voltak. Szóval nagyon ijeszto és félelmetes volt. Este megkaptam a beontést, és mehettem aludni. Gondolhatjátok, hogy talán egy órát sem sikerult pihennem. Nagyon féltem. Másnap reggel már korán ébresztettek, megkaptuk a szukséges szurikat, és kb. 9 óra korul átkísértek a szuloszobára. Ott még várnom kellett kb. negyed órát, nem akartak telni a percek. Szerencsére apa velem volt. Megengedték, hogy bárhova bejojjon, mivel o is ott /abban a kórházban/ dolgozott. Végul nem spinált kértem, hanem altatást, mert nagyon féltem. Bekísértek a mutoben, ott elokészítettek, láttam, ahogy bemosakodnak az orvosok, és korulállnak engem. Ekkor már csak arra vágytam, hogy aludhassak. Beszúrták az infúziót, éreztem, hogy csukódnak a szemeim, és filmszakadás. Aztán arra ébredtem, hogy valahol mellettem beszél Apa. O hozott ki a mutobol, és o fektetett le az ágyba. Beszélni akartam hozzá, de nem tudtam megszólalni, csak elkezdtem sírni. O torolgette a konnyeimet, és puszilgatott, símogatott. Késobb már pár szót tudtam szólni, de a szemeimet nem tudtam kinyitni. Egybol Bálint felol érdeklodtem. Kb. 2-3 óra múlva már hozták is szopiztatni. Szóval így szuletett meg Méri Bálint, 2008. február 14-én, 3150 grammal és 49 cm-vel. Apgarja 8/9.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Én is olvastam amit a carpediem írt. Figyelek.
De szerintem ahogy leírta nem volt rémisztő. Neked is császárom volt igy zajlott. Én azért kérdeztem, hogy mi volt hátha ezen felül volt valami. Szóval figyelek és olvasok csak érdeklődtem:)

Kép
csucsu05

csucsu:bocsika akkor:)
én nem tudom milyen császárral szűlni így nem tudom elmondani,hogy rémisztő e vagy sem

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Reméljüka másodikat is simán szülőd. De nekem a császár nem volt rémísztő. Igaz én nem aludtam végig fent voltam és láttam szinte mindent. És a babót is oda adták olyan volt mintha természetesen szülnék csak nyomnom nem kellet.

Kép
csucsu05

sziasztok!
szerintem nem rémisztő császárral szülni. persze császár és császár között is van különbég, ahogy olvasom mások történeteit.én ébren voltam és nincs rossz tapasztalatom.

sajna betegek vagyunk, Apa kezdte és most már én is érzem a torkom, meg 37,6 a hőm. jó lenne megúszni. illetve jó lenne, ha Máté nem kapná el.

tegnap megkapta Máté élete első lábbeliét. egy kis bőr szandit. (a vaterán vettem, alig használt, 1500 ftbe került.) tegnap ráadtam picit, ismerkedett vele. még nem indult el, hamarosan 13 hónapos lesz. de nem aggódom, mert magabiztosan áll két lábon, kapaszkodás nélkül is. idő kérdése és el fog indulni. (egyik mozgást se csinálta túl korán: megfordulás, felülés, felállás. úgyhogy számítottam rá, hogy nem fog az első szülinapján elindulni.)

Kép

Kép
syrynx

syrynx:én már eltettem máté első lábbelijét mert hamar kinőtte :? de olyan édes volt ahogy tipegett benne :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Szilvi, Judy! Még egyszer gratulálok Nektek!!!!
Velünk semmi újság, voltam megint dokinál. Azt mondta, hogy tankönyvbe illő tüszőm van. Mondjuk a múltkor is ezt mondta. A hőm egyébként borzalmas. Tegnap sikerült a forgalmi vizsgám, úgyhogy most már több időm lesz netezni. Igaz, most beterveztem egy nagytakarítást. Enyhén szólva ráfér a lakásra. :roll: :oops:
Vevőnk nincs azóta, úgyhogy egyelőre maradunk.
Syry: nem vagytok lekésve semmiről. A szomszéd kislány azt hiszem volt már vagy 20 hónapos mire hajlandó volt elindulni, egyszerűen nem volt kedve. :wink: Egyébként amikor Máté megtanult menni, utána még egyszer meg kellett tanítani a szandiban is járni, mert ha ráadtam mindig elesett. Nagyon jó a vonalzódon a kis kép! :D
Kinga

Kép
németh

Csucsu
Ammiatt volt rémíszto, ahogy az egészet "tálalták". Ádámnál bennem sem volt semmi félelem, sot. De most, ahogy állandóan beszéltek róla, olyan volt, mintha egy életmento mutétre készulnének, és nem egy szulésre :? .

De csak ez a "felkészítés" volt ijeszto. Utánna már semmi. Nagyon konnyen ébredtem az altatásból. Csak most jobban fájt a hasam. Novérkék szerint azért, mert csinálták a sérvet, és nem vágtak még egy helyen, hanem onnan nyúltak le /bocsi, nem tudom szakszerubben írni/, tobb mindent megbirizgáltak ott, és azért fáj jobban.

Egyébként más rossz tapasztalatom nincs ezzel kapcsolatban. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Szilvi: nagyon édesek a fiúk és tök jó, hogy Ádám ennyire szereti a kistesót. Kíváncsi leszek Olivérre. Mostanában, ha megfogok egy picibabát (elég sok van a környezetemben) Akkor egyből kijelenti, hogy az ő mamája vagyok. Persze megnyugtatom, hogy ez így van, de azért próbálom felkészíteni, hogy a kisteső mamija is leszek, ha megszületik és együtt fogjuk szeretgetni. Te hogy készítetted fel Ádit?

Most Veszprémben vagyunk a nevelőapámnál. Nagyon jó a levegő és Olivér negyon élvezi az ittlétet. ma találkoztunk egy volt osztálytársnőmmel, akinél dec. közepén megszületett a második babóca. Elmentünk a játszótárre ás az ő nagyfia (1 hónappal fiatalabb Olivérnél) és Olivér nagyon jól eljátszottak. Az idő nagy részét azzal töltötték, hogy a murvában hemperegtek. :D :lol:

Szép napot mindenkinek! :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Carpediem: Igy érthető. Az szörnyű mikor hangoztatják mi hogy lesz. Jobb arról nem beszélni hisz nagyjából úgyis tudtad mi lesz. Azért is fájhatott most jobban mert a második császár jobban fáj állítólag. Illetve egy császáros mamától halottam aki a 3-szülte ezzel. És ő mondta , hogy a harmadiknál már majdnem beszart a fájdalomtól. De a te esetedben ez még érthetőbb hisz a sérvedet is megműtötték. Azért jó, hogy azon is túl vagy. Mostmár csak a szép dolgok jönnek és hamarosan nem is lesz rossz emlék emiatt.

Syrynx: ne félj el fog indulni az biztos. A Szabina már 8hónaposan lépkedet segítséggel. Ő akart menni. Majd megtorpantunk mert az istenért nem akart menni. Elmúlt 1éves és semmi. Majd 13hónapos lett és az egyik este elindult. Rögtön tett 14lépést esés nélkül. A következő nap már magától folyamatosan ment. El se hittem. És akkor mondta a védőnő, hogy van aki korán elindul és csetlik botlik és van aki megvárja amig biztosan jár. Nézd az előnyét amikor elindul nem leszkék zöld folt a sok eséstől.
Szerintem hipp hopp menni fog a kicsi.

Németh: áruljártok a lakást? Hogy hogy nincs vevő? Hol hirdetitek? Hidd el jön a tavasz beindul majd a lakáskeresők száma.

Kép
csucsu05

sziasztok lányok.olyan jót sétáltunk megint a csucsuval.Az én kicsi mátém végre csúzdázot és olyan jókat kacagot,azthittm megzabálom olyan cuki volt :lol: :lol: :lol: :lol:
carpediem:hogy telnek a napjaitok?
Bálintka még mindíg felcseréli a nappalt az éjszakával?
puszi nektek :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Szabina megint elaludt este 8-kor. Kiszivja a levegő és korábban elalszik ez nagyon jó :)

Kép
csucsu05

csucsu:éljenek a jó séták.
lányok hol vagytok? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Krisztinka

?Mi volt az orvosnál?!

Bocsi lányok de egy kicsit OFF leszek :(
Úgy néz ki ez a hónap sem jött össze :( ennek fényében reggel elhatároztam, hogy adok magunknak egy utolsó esélyt.Elmegyek dokihoz, lehet megint Closty lesz belőle, de kérek egy teljes vizsgálatot is.annyit olvastam a neten az endometrozisról, hogy már felis állítottam magamnak a diagnózist :wink: :? Iszonyatos fájdalmaim vannak a mensi első napjaiban, úgyhogy lehet itt a baj.
Lassan 3 éve próbálkozunk a kistesóval és a türelmem kezd véges lenni.Totál kész vagyok attól, hogy aki drogozik, iszik annak sikerül, nekünkmeg nem :evil:
Ha nem hoz eredményt a következő pár hónap akkor azt hiszem beletörődöm, hogy Máté egyke marad.A napokban betöltöttem a 32-őt, így az esélyeim sem túl rózsásak már.

Na nem is OFFolom tovább a topikot :wink:

Carpediem

Nagyon helyesek a fiúk együtt!!

Puszi mindenkinek

málna2162

álna ne add fel,harcolj !!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Málna
ha elmész orvoshoz és megvannak a kivizsgálások eredményei, többet látsz. lehet, hogy csak egy kis rásegítés kell és lesz tesó. a 32 év még nem sok. én 35 múltam, mikor Mátét szültem (első baba) és még szeretnénk tesót. sokan vannak, akik 35 felett is szülnek. még van időd, ha nem is sok, de épp elég ahhoz, hogy összejöjjön a tesó. én mindenesetre szurkolok neked!!!!!!!! :lol:

Kép

Kép
syrynx

hajrá málna...mennek a pozitív energiák++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Málna: ne butáskodj nem vagy te öreg. Az jó lesz ha elmész dokihoz megnyugszol legalább és lesz kistesó meglátod.El hiszem, hogy a türelmed véges. 3év hosszúidő de nem szabad feladni. :)

Kép
csucsu05

mért van az hogy néha megállnak a vonalzók???megint újra kellett csinálnom :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Szilvi! _Nagyon édesek a fiaid! Nagyon nagy gratula!!

Málna! totál megértelek! És bizony szerintem menj el a dokihoz.

Na sajnos nem igazán jó híreket kaptam:
Szóval a helyzet a következő, idézem a leletet: a 30x19mm-es, bal oldali ovariumban 26 mm-es echosűrű bennékű cisztózus képlet helyezkedik el.

Tehát van egy cisztám ami lehet endo is. Meg kell várni a következő ciklust is és utána kell viszzamennem és akkor megkuksizzuk, hogy ottvan-e. He nincs pé serkentőt kapok, ezt kaptam volna most is csak nem lehet míg nem tisztázzuk mi van a bal petefészkemben. Ha ciszta mégis vagy endo, akkor ugye azt kell kezelgetni.
Na ez van. Álamaimban sem gondoltam, hogy velem ilyen történhet. Az biztos, hogy 2008-ban már nem szülök! :cry: :cry:

Bocsi, hogy nem sokat jövök, de nem nagyon van kedvem, eléggé magam alatt vagyok.

Puszi
Vendég

Krisztinka
elhiszem hogy magad alatt vagy. de bízzunk benne, hogy a következő ciklussal felszívódik az a fránya :evil: ciszta.

Kép

Kép
syrynx

krisztinka:sajnálom hogy ez van veled de fel a fejjel.ha idén nem is de jövőre tuti lesz egy szép és egészséges babócád!!!
tudod ahogy szokták mondani a remény hal meg utolára!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Krisztinka: Hidd el a következő hónapra már el is tünik az a ciszta. Nyugi ne idegeskedj.

Kép
csucsu05

NITÁCSKA: De jó lesz Nektek 2 hétig 3-asban egész nap! ;)
KRISZTINKA: Drukkolok, hogy a ciszta minél előbb felszívódjon!!! Megértem, ha nem szívesen jösz.. Viszont olvass vissza a 43.oldalra a 2008. Február 04 .Hétfő - 12:36 -i hozzászólásom, amit Neked írtam, szerintem az elterelné a figyelmed! ;)
Vendég

Bettsy! De emlékszem, de nem vagyok annyira vállalkozó szellem! :lol:
Meg van itthon más ami elterel azért, mert nem agyalok állandóan ezen.
Tudod tavaly alapítottunk a párommal egy Kft-t és most készül a webáruházunk weblapja, azzal is foglalkozom és remélem lassan készlesz a honlap és beindul az üzlet is lassan és akkor bizony még ennyit sem lesz időm agyalni. Egyébként ez egy autós bolt lesz.
Vendég

KINGA: LH tesztet nem próbáltad ki még?
MÁLNA: Utólag is boldog szülinapot! Kedden ünnepeltél, igaz? ;) Szerintem sem vagy még lekésve semmiről, én úgy tervezem, hogy ha esetleg lesz 3. gyerkőc, akkor 33-34 évesen szeretnék majd szülni..
Vendég

Lányok!

Nagyon köszönöm mindenkinek a pozitív gondolatokat, és a bíztatást!!Nagyon aranyosak vagytok!!
Tudom, tudom...Csak már olyan türelmetlen vagyok :roll:

Krisztinka

B@sszus! :twisted: Drukkolok, hogy eltünjön az a kis csúfság!!

Bettsy

Igen, kedden tartottuk :)
Megkérhetlek, hogy Jónásolsz :wink: nekem
1976.02.26
12 óra 05 perc(délelőtt)
Előre is köszi

málna2162

MÁLNA: A délelőttöt úgy érted, hogy éjfél után 5 perccel, igaz?
Vendég

KRISZTINKA: Pedig szerintem nagyon esélyes lettél volna a nyerésre.. :wink: Majd ha kész a honlap, írd meg a címét!
Vendég

Bettsy

Neeeeeeeem :oops: Délután :D Éppen elkongatták a déli 12 -őt amikor úgy döntöttem ebédidő!Ideje előbújni :lol:

málna2162

betsy:tényleg nagyon jó lesz az a 2 hét.de a párom itthon is dolgozni fog mert építkezünk és most épp a kerítés lesz soron azt csinálja majd.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

MÁLNA: Itt a táblázat. A megadott idő előtt, de még 24 órán belül kell akciózni. Tehát legközelebb március 4. 00:58 és március 5. 00:58 között.

Kép
Vendég

betsy:nekem is megcsinálod ezt a táblázatot?kiváncsi vagyok :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Krisztinka: remélem felszívódik majd a cisztád. Azért ne legyen nagyon rossz kedved! És nehogy eltűnj! Hiányoznál közülünk!
Betsy: próbáltam egyszer, de nagyon sokba kerül. Azért lehet, hogy veszek majd megint.
Málna: boldog szülinapot! Dehogy vagy te öreg!!! Az én volt kolléganőm pont 40 volt, amikor az első gyereket megszülte.
Csucsu: igen, áruljuk. Már egyszer úgy nézett ki, hogy meg is veszik és az utolsó pillanatban visszaléptek. Most meg nem jelentkezik szinte senki.
Nita: akkor nektek jó kerítésezést! :D Én irigyellek érte.
Titanilla: tök jó, hogy Olivér ilyen jól eljátszott. Máté vagy bebújik a szoknyám alá, vagy verekszik vagy csak bámul és meg sem mozdul. :oops: Olivér nem kezdte még félteni a dolgait? Máté most kezdi kapisgálni, hogy mi az hogy mienk, meg hogy enyém. Csak azt nem tudja még, hogy mi az hogy nem az övé. Azt hiszem lesznek még gondok nyáron a játszótéren.
Szilvi: írjál majd magatokról ha lesz időd! Meg rakjál fel sok-sok képet!!!!!
Kinga

Kép
németh

németh:mért irigyelsz?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hogy van kerítésetek! :)

Kép
németh

hát ami most van kerítés az nem mondható annak mert a kutyák már teljesen szétszedték és össze vissza van toldozva foltozva.szóval most undórító ahogy kinéz.de majd az új talán már szép lesz. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok

Bettsy

Köszi a táblát.Az nem gond hogy pont akkor menstruálok?!Igaz akkor már a végén leszek :roll:
Ahogy elnézem az ide évre az esélyeket,hát nem sok lehetőség van, a rizikófaktorokról meg inkább...

Tegnap este megnéztük a barátnőmmel a Cirque de Soliel előadását a sportarénában.Fantasztikus volt!!!

Megyek mert Máténak dolga akadt a wc-n :lol:
Puszi

Szép napot mindenkinek

málna2162

Nita
nálunk is beindul a kerítésprojekt tavasszal. (nincs is bezárva soha a kapunk. :evil: a kocsibeálló kapu gumipókkal van összekötve, úgyhogy azon Máté simán megszökne.) majd ha kész a kerítés teszel fel képet?

Mi mind a 3-an betegek vagyunk. párom kezdte egy hete, aztán én. (rettenetesen köhögök, nehezen szakad fel, és ég olyankor a mellkasom.) sajnos szegény Máté is belázasodott tegnap, életében először kapott lázcsillapítót. úgy nézem ma nem lázas (bár tudom estére szokott felszökni.) ő is köhög, és picit az orra is elkezdett folyni. :evil: pedig ma családi szülinapra lettünk volna meghívva. de hát ez most elmarad (mármint mi nem leszünk ott.) :( meg őszintén szólva a 100 km-es széltől is félek, amit beharangoztak. és ketten mentünk volna Mátéval, mert Apa dolgozik ma. :? elég lehangoló az idő, reméljük jövő hétre jön már a tavasz. ma már március van. :D :D :D

Kép

Kép
syrynx

Syrinx: Hú akkor ti is elkaptátok ez a fránya virust. rajtunk is átment mostanra vagyok én jobban meg a lányom is. A párom kezdte mi folytatuk. Az jó kis meló a kerítés készítés. Mi tavaly csináltuk már komyolan mondom a sok tákolmányból elegem volt mert mig készült a kutya miatt is minden féle dolgokat tettünk oda ne szökjön meg. Szóval kész káosz volt nálunk is. De mikor kész lett én egy nap többször kimentem megnézni milyen szép. nagyon jó érzés volt. Meglátod hamar kész lesz és te is majd nézheted a szépséget:)
Javulást nektek!

Kinga: Sajnos a házeladáshoz sok szerencse is kell. Mi most 3hónap alatt eladtuk ami jónak számít. De az előtte levő lakásunkat egy évig árultuk. És képzeld 3-an is az ügyvéd előtt mondták vissza. aztán mikor megvették akkor utána csörgött a telefon megvan e még mert megvennék. Sajna ez tényleg szerencse kérdése is. De én csak azt mondom , hogy jön a jó idő meglátod most megveszik. Húsvét előtt meg karácsony előtt nem vesznek nagyon házat ez tapasztalat. Viszont kíírtátok rá, hogy eladó? Mert az a legjobb módszer. Nekünk ingatlanos is foglalkozott vele de úgye a jutalék nem kevés és ha te adod el jobb is.
Tegyétek fel a lakást az exresszre azt nagyon keresik meg a www.ingatlannet.hu-ra. az is jó és ingyenes mindkettő. Vagy a www.ingatlanbazar.hu az is ingyenes. Ezeket nézik a legtöbben. Én már profi vagyok e téren:) Szorítok hogy megvegyék:)

Kép
csucsu05

syrynx:persze majd teszek fel képet a kerítésről. :o én is remélem ,hogy mihamarabb jön a tavasz.tegnap it olyan vihar volt.a hugomra majdnem ráesett a lovarda házteteje :? :cry:
kinga:drukkolok,hogy sikerűljön eladni a házat :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Syry: jobbulást nektek!!!
Csucsu: nem írtuk ki, de Apa felrakta az internetre, igaz ezt az ingatlanbazárt nem ismertük, majd mondom neki. Köszi! Most nekiállok nagytakarítást csinálni, hátha kabalából bejön. Anyu házát is akkor vették meg, mikor kimeszelte a spájzot.
Nita: :roll: vigyázzatok magatokra!

Kép
németh

németh:vigyázunk magunkra.
jaj lányok olyan elegem van az anyósomból,ma annyit sírtam miatta mert nem hagy békén. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: ne sírj! :( Ott lakik a közeletekben?

Kép
németh

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?