Sziasztok!
Itt vagyunk, még mindig egyben és még mindig net nélkül.
De gyakorlatilag már csak ez van hátra a beszerzésekből, úgyhogy van remény.
Csak hétvégén tudnánk utána menni, azok pedig elég foglaltak, rengeteg családi esemény van júliusban.
De a lényeg: mindennel készen állunk, már voltam 2szer CTG-n, ott is minden renben volt, a baba befordult és a hét végén egy kicsit lejjebb is ereszkedett. Szerdán megyek az utolsó UH-ra, aztán már csak várunk....
Erika! Remélem minden rendben volt/lesz a vizsgálaton. Ha betartod a pihenést biztosan nem lesz semmi baj!!!
Princess! Örülök, hogy jól sikerült a kiruccanás, nekem már most hiányoznak az utazások, de legalább a lehető legjobb oka van, amiért nem utazhatok
Jeni! Tök jó, hogy mentek nyaralni!!!! Anyóssal meg nem kell törődni (tudom, hogy ezt mondani könnyű). Ha nem vagytok jó viszonyban, hidd el, még jó is lesz, hogy nem nálatok lesz előbb unoka, mert legalább leköti az energiáit és nem veletek fog foglalkozni.
Csibe! Hajrá! Várakozni tényleg a legrosszabb ilyen esetben, de ez a terhesség alatt is folytatódik ám
(UH-k, AFP, csak ne legyen koraszülött, befordul-e, most meg, hogy minden rendben legyen a szüléssel). És gondolom, ha már megvan a gyerkőc ugyanígy folytatódik
Ha már a pocakodban lesz olyna gyorsan fog szaladni az idő, hogy el sem tudod képzelni. Én most úgy érzem, hogy minden olyan hirtelen történik, pedig két évet vártunk a babára és mégis....
Áfonya! Nekem is azt mondta a doki, hogy fürödjek nyugodtan a Balatonban. Ha zárt a méhszáj, akkor minden OK. Legfeljebb irass fel vele kúpot, amit fürdés után tudsz használni és akkor tutira nem lesz semmi baj.
Remélem még a baba érkezése előtt sikerül összehozni a netet otthon....
Mindenkinek kellemes nyaralást és/vagy pocakosodást!
nyusziful