Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Szóval mi egy éve próbálkozunk, de tudtuk, hogy nem lesz egyszerű, mivel a férjemnek volt gyerekkorában műtétje, nem szálltak le a heréi. Bár ennyire rossz eredményre nem számítottunk.

Kedden voltunk Krizsa dokinál az első konzultáción, a második augusztusban lesz addig egy csomó vizsgálatot meg kell csináltatnunk, úgyhogy ma megyek a nőgyógyihoz feliratni a beutalókat.

Hirtelen ennyit tudnék mondani.

Jeni veletek mi a helyzet? Annyira még nem vagyok képben, csak Erikát illetően! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Bella!

Az mit jelent, hogy rossz eredmény, abszolút nincs spermium?

Mi több mint 3 éve kezdtünk el próbálkozni eddig eredménytelenül. Két éve volt here biopsziája a páromnak, de sajnos semmit sem találtak, marad a donor. :cry: Az a legbosszantóbb, hogy okot nem tudtak rá mondani, előzménye pedig nem volt. A záróra pedig az volt ráírva, hogy korai érési gátlás. A doki csak annyit mondott: " az orvostudomány mai állása szerint önnek nem lehet biológiai gyereke." :cry: :cry: :cry: A lelki oldalát nem ecsetelem. :cry:

Jeni99
jeni99

Szia Jeni!
Igen az első vizsgálata alapján abszolút nincsen spermium. Most majd kell még egyet csináltatni.

Hát igen a lelki oldala a legrosszabb ebben az esetben, ez nálunk is így van. Mi még most reménykedünk, mivel csak egy vizsgálat volt.
Vendég

Bella!

Persze kell is reménykedni, én még mindig azt teszem. :oops:
Egyébbként az esetek többségében van rá remény, hogy találnak valamilyen megoldást a dologra, vagy gyógyszerrel, vagy műtéttel, vagy biopsziával tudnak segítenek a bajon. Fel a fejjel :wink: ! /bagoly mondja..... :lol: :lol: :lol: /

Jeni99
jeni99

Jeni,
Köszi, bár nagyon kevés esélyt látok rá!
Vendég

Bella!

Elhiszem, hogy világvége hangulatod van, de nem biztos ám, hogy nem találnak semmit.

Jeni99
jeni99

Sziasztok,

Erika, nálatok nagyon férfiuralom lesz :D , dratulálok a kis fütyishez :D . Örülök, hogy lassan a férjed is kezd helyrejönni.

Nyulasz tegnaptól én is szedem a fogigátlót.

Nyuszifül???????

Jeni feléd mi zujs? Szégyelem ,de nálam most tudatosult, hogy nálatok mi is a probléma :oops: . Akkor nálatok donor inszem lesz? Mikorr tervezitek?

Bella üdv közöttünk. Mi történetünk nagyon hasonló férjeinket illetően. Igaz nálunk találtak spermákat a biopsia után, de sajna csak nem mozgókat. Ezen sokat elgondolkodtam, hogy mi lett volna jobb, hogy találnak vagy nem találnak spermiumot . Nehéz dolog. Például a mi esetünkben tudtak lefagyasztani 2 szalmában spermiumokat, de nem mozgóak ergó nem 100%-ak.Felmerültek bennünk kérdések. Egészséges dolog így ez? Mekkora így egy terhesség esélye? Mekkora a fejlődési rendeleneséggel született baba esélye........... Én már túl vagyok az első lombikon, ami sajna nem sikerült. 1 szalmát már elhasználtunk. Már csak egy maradt.
7 petesejtből összesen csak 2 termékenyült meg, amik nagyon lassan osztódtak. 3. napon csak 4 sejtesek voltak, mig a normálisan ilyenkor 8-10 sejtesek az embriók. Gondolhatod, hogy milyen 2 hetem volta beültetés után, mert éreztem, hogy így semmi esélye sincs a dolognak. Vannak olyan ismerőseim, akiknek összejött TESE ICSI-vel a baba, de azoknak friss mozgó spermiumokkal történt a megtermékenyítés, és majdnem mindegyik babának lett valami baja. Egyiknek nem volt hasfala, a másiknak a lábával volt gond, de mondjunk volt olyan is akinek egészséges lett a baba. Elgondolkodtató. Valamilyen szinten a természettel való szembefordulásnak tartom így a dolgot. Nem todom, más mit gondol erről..
Nekünk van még egy esélyünk sajátra. Persze nem fogjuk otthagyni, hanem megpróbáljuk megint. Orvosommal, biológusommal megbeszéltük, hogy a petesejtjeimet, megfelezzük, az egyik részét saját anyaggal, a másik részét donorral fogják megtermékenyiteni, és azt kapom majd vissza, ami normálisan fejlődik. Párom is támogatja így a dolgot.
Tudod a lombiknak nem az a része a rossz, hogy szurkálnak, uh-nak, leszívnak,visszaültetnek, hanem, hogy nagyon sok idő telik el 2 lombik között. Én ezt viselem nehezen.

Bocsánat, hogy hosszúra sikerültem.

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!

Csibe őszintén ezek az aggódalmaim nekem is megvannak. Egyelőre a férjem gondolkodik Krizsa dokival való megbeszélés alapján, hogy belevágjon-e a biopsziába. De még lesz egy vizsgálat a Kaáliba, plusz egy konzi aug elején és utána kell döntenünk. Szóval nagyon nehéz.
Ja és akkor még kérdés, hogy velem rendben van-e minden.

Ha belegondol az ember, hogy mért pont ő. Nekünk az ismerettségi körünkben rengetegen vannak hasonló problémákkal, de ugye az ember lánya csak akkor szembesül igazán vele, ha belekerül ő is. És akkor ugye gyarló az emberi lény, ha már benne vagy még akkor is reménykedsz, hátha biopsziával találnak, vagy hogy mért pont neked ne sikerülne elsőre?!

Szerencsére Ti itt vagytok és meg tudjuk beszélni. Erikától (köszönet neki rengeteg infót kaptam, kapok és remélem kapni is fogok). Ráadásul még ugyanoda is járunk SOTE II. szülészete.

Lányok, asszonyok!
Mindenkinek kitartás. Mondom én, aki még tök az elején jár!
Vendég

Sziasztok!

Csibém!

Már volt donor inszem, és mostanság nem tervezzük, hogy megyünk újra (gyávaság, sültgalamb :lol:, pénz hiánya miatt, a naivításról nem is beszélve :lol: ).
Sajnos igazából új híreim nincsenek magunkal kapcsolatban.

Lányok!

Szerintem a biopsziának is kell adni egy sanszot, mert nélküle sohasem tudnánk meg, hogy van-e élő spermium.
Ha nekünk lenne, én biztos a sajáttal próbálnék teherbe esni. Soha sem jutna eszembe, hogy nem lesz egészséges, hiszen a sors már így is eléggé kibabrált velünk, nem teheti meg velünk még azt is, hogy a baba nem lesz egészséges. De ez egy vélemény, senki se hallgasson rám. :D

A másik dolog, hogy én akkor tudtam még, hogy ilyen létezik, hogy egy férfinek nincs az ondójában sprmium, amikor velünk közölték. Tök egyedül éreztem magamat a világban, nem volt NET-ünk sem. Nem tudtam mit csináljak. Előzménye sem volt, és nem ismertem hasonló gonddal küzdő embereket sem.

Jeni99
jeni99

javítás:

akkor tudtam még=akkor tudtam meg :lol:

Jeni99
jeni99

Csibe 32!
Nekünk valószínüleg ICSI lesz, augusztusban, az első... Olyan ismerősöd van esetleg, akinek így fogant a baba, és volt valami baja? Vagy ez más, mint a TESE ICSI? A baba, akinek nincs hasfala milyen esélyekkel indul? azon gondolkozom, hogy ha lehet választani, talán jobb lenne megadni az esélyt arra, hogy összeeresztős módszerrel termékenyüljön meg a petesejt (lombikban persze), csak ne szúrják a petesejtet..
Vendég

Szia Brummadzag,

Icsi és a TSE ICSI két különböző dolog, bár a technika,( ICSI) ugyanaz. Sima ICSI-nél megkeresik az egészséges spermát, és azzal történik a megtermékenyités. Tese-nél meg olyan anyaggal dolgoznak, amit a here szövetből vesznek ki. Tehát nem 100%-os spermával dolgoznak.

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!

Egyetértek azzal, hogy ha valakinél találnak valamit, akkor legalább egy esélyt kell adni a dolognak, különben ott marad a kérdés, hogy mi lett volna ha....?

Csibe,
elhiszem, hogy nehezen viseled és ráadásul nagyon hosszú a várakozási lista. Ha már elkezdi az ember, akkor kissé türelmetlenné válik.
Vendég

Bella azzal én is egyetértek, hogy az esélyt meg kell adni, és mi is élünk ezzel, na de meddig lehet elmenni? Tudod kicsit fájdalmas dolog látni az, hogy pl. az egészséges pároknak kb. 8-10 sejtes az embriójuk, míg például a miénk 4 sejtes volt( 4 nap körül) és a biológus utólag közölte, határeset volt a visszaültetés, és magadba érzed, hogy nincs a dolognak sok esélye. Nem arról beszélek, hogy fájdalmas a procedúra,míg eljut az ember a beültetésig, hanem arról amikor látod ilyen esetben a párod arcát, pontosabban az arcán a fájdalmat, mert bizony nagyon megviseli őket a dolog, kezdve onnan, hogy megtermékenyül-e a petesejt....

Kép

csibe
csibe32

Csibe,
Igen ezzel teljesen egyetértek, ebben az esetben a lelki dolog sokkal nehezebb. Az én páromat is már az is megviselte, mikor Krizsa doki megnézte a leleteit és hát látszott az arcán, hogy nem sok jót jósol!

Nagyon nehéz!
Vendég

Szép jó reggelt!
Sehol senki?
Vendég

Sziasztok,

Bella én vagyok. :wink:

Kép

csibe
csibe32

Szia Csibe,
Mi újság? Mikor mész szabira? Elutaztok valahová?
Vendég

Sziasztok

Na végre tudok írni, apjuk megcsinálta, mióta linuxozi (bocs ha rosszúl írtam) azóta kicsit káosz van!

Később amint tudok jövök!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Bella júl.23-tól leszek szabin. Elvileg azt tervezzük, hogy a Baltikumot járjuk körbe. Észtország... És Ti ?

Erika mi zujs felétek?

Kép

csibe
csibe32

Mi Lengyelországba szeretnénk menni egy hétre, de még nem tudom mikor. A nyári terveinkbe kissé belebarackolt ez a dolog. Úgyhogy talán majd augusztusban megyünk.

Csibe,
Repülős és kocsis út lenne, magánszervezésben?

Szia Erika!
Vendég

Bella nálunk is még befutó lehet Lengyelország, Zakopáne környéke. Kocsival mennénk, magánszervezésbe. 1-2 napja keressük gőzerővel a szállást. Elvileg Lengyelország érintésével mennhénk Észtországba.

Kép

csibe
csibe32

Mi is saját kocsival és mi is Zakopáne és környékére szeretnénk menni. Szállást nem tudom, hogy foglalunk-e még előre mivel azt sem tudjuk, hogy mikor megyünk!:)
Vendég

Sziasztok

Csibe
felénk?: nem sok, holnap megyek - megyünk bökésre
eddig úgy volt hogy egyedül megyek, de nemrég anyukám felhívott, hogy mit szólnék hozzá hogyha ő is jönne, erre apjuk is jelezte hogyha úgy gondolom akkor eljön ő velem, úgyhogy most úgy tűnik hogy jönnek velem 2-en, vagyis pesten találkozunk anyukámmal, és anyós pedig itthon marad Ákossal :cry: , de hát csak kibírja vele a gyerek azt az 1 napot. És utána anyukám jön tovább velünk haza és itt lesz vasárnap délutánig :lol: !
Neki nem fog gondot okozni, ha véletlenül boltba kell mennie a gyerekkel, mert amúgy meg anyós már a múlt héten közölte hogy mindent vásároljunk be előre (mert ő ugyan nem fog boltba menni, persze ezt nem mondta, de ez volt a lényeg)
ja és persze anyukám kb. 300km-re lakik tőlünk, míg anyós 10-15km-re (de hát ő már 70 éves, igaz nagyon jól bírja magát)De hát ez van.
Egyébként ettől félek én is, hogy 2 fiúnál a lányok nehogy énhozzám is így álljanak majd, persze tudom, hogy ez rajtam is fog múlni, de azért más egy lány számára az anyja, mint az anyósa!

Sziasztok

Erika

Ui: nem ígérem, hogy holnap jövök, de hétvégén tuti - feküdni fogok sokat

Kép

Kép
erika13

Jó reggelt!

Erika,
Gondolunk rád!

Az hogy a fiúk barátnői egyszer hogy állnak majd hozzád nagyban függ tőled is. De ezt az ember azért nagyrészt tudatosan is tudja befolyásolni. Valószínű anyósod alapjáraton egy házisárkány típus, ez ellen nincs mit tenni. Ha belegebedsz az ilyen típusnak akkor sem tudsz megfelelni.
Vendég

Sziasztok,
Erika nagyon drukkolok, hogy minden rendbe legyen.

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!

Erika!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Anyós kérdés, hát nem egyszerű. :roll: Az enyémnek van egy másik menye is, és a kedves párjával együtt nem sokat bagóznak rá, és ezt tudja ő is. Bár ha jobban belegondolok, akkor, ha én nem lennék, akkor az én páromtól sem kapna anyák napjára egy szál virágot sem. Bezzeg a kedves mama az én születésnapomat "elfelejtette", na persze. :?
Képzeljétek a sógorasszony ikerterhes, és az anyósom nem igazán érti, hogy mi miért nem ugrottunk ki a bőrünkből. /De mostmár, hogy babákat vár ne legyen semmi probléma+++++++++++++++/ Úgy néz ki a dolog, hogy mi kiesünk a mézespikszisből, pedig nem fogja az unokáit sokszor nézegetni.

Jeni99
jeni99

Sziasztok!

Erika,
Remélem jól vagy!

Jeni,
Meg tudlak érteni benneteket. Tudod az emberek furcsán működnek mindig az kellene nekik, ami elérhetetlen számukra. Az pedig ami van és jó természetes. Ez a Ti esetetekben is így van. Itt leginkább azzal nehéz megküzdeni, hogy nekik még a gyerköcök is pikk-pakk összejönnek és még ráadásként ikrek is.
Vendég

Sziasztok!

Bella!

Nem pikk-pakkra jött össze, lombikosok ők is, csak nem vagyunk valami jóban.
Én mindig szoktam örülni mások nehezen összehozott babájának, de ez esetben szégyen, nem szégyen meg kellett emészteni a dolgot. Annyira örültem a dolognak, hogy kishijján majdnem elsírtam magamat, és ezzel a párom is így volt. Amikor a férjem megtudta, és nekem még nem mondta meg, észrevettem rajta, hogy valami nem stimmel. Megkérdeztem tőle, hogy ki halt meg. :oops:
Nem beszélve arról, hogy az anyós szemében ezek után mi már nem leszünk annyira fontosak. Az én párom úgy nőtt fel, hogy , nézd meg a bátyádat, bezzeg a bátyád ebben is és abban is jobb....stb.
Néhány évvel ezelött sikerült változtatni a dolgon, mert a sógornőnk nem, hogy nem ragaszkodik, kifejezetten utál mindenkit, és senki sem jó neki. Én viszont mindig mondtam a férjemnek, hogy menjünk anyádhoz, vagy segítsünk neki, vagy ha valamilyen alkalom volt, akkor köszöncsük fel.
Hát ez van :cry: De persze ha már összejött drukkolok nekik, hogy ne legyen semmi bajuk.++++++++++++++++++++

Jeni99
jeni99

Erika!

Jól vagy? Fáj valamid?

Jeni99
jeni99

Azt nem tudtam, hogy ők is lombikosok. Nekik hányadikra sikerült, mi volt a probléma?

Nem tudok azonosulni azokkal a szülőkkel, akik egyik vagy másik gyermeküket jobban szeretik, vagy ha ez így is van miért kell ezt hangoztatni. Ennél jobban nem lehet egy gyerek önbizalmát és érzéseit romba dönteni, ha állandóan sulykolják bele, hogy hülye vagy édes gyermekem.

Sóginőd csak nem ezüstkanállal a szájában született, hogy ilyen sokra tartja magát, vagy mitől van ez a mindenki iránti utálat?!
Vendég

Bella!

Az utolsó alkalommal jött nekik össze, és mi ebbe is csak másodikak leszünk. :(
Figyu az anyosom a legjobb anya a világon szerinte, mert neki köszönhetem, hogy olyan keményfejű, és makacs a párom, és ha ez tényleg jó tulajdonság ezen a fokon, akkor tényleg az. Mind a három gyerek olyan mint a marslakó :lol: , de ismerni kellene a szitut. De ennek ellenére én tisztelem, becsülöm, és szeretem az anyósomat.

Nem, ezüstkanalat nem láttam a szájába, de lehet, hogy van. :lol:
Mire veri magát? Hát habosra. :lol:

Jeni99
jeni99

Ja, és azt elfelejtettem írni, hogy ott is a sráccal van a baj, állítólag kevés és rossz minőségű a spermium. Te nem látsz összefüggést? Szerintem ez egy örökletes dolog.

Jeni99
jeni99

A párom önbizalmával nincs semmi gond, több is van neki a kelleténél.

Jeni99
jeni99

Igen ez valószínű örökletes, de hogy két fiú is örökölje egyszerre! Ez azért nem túl jó!

El tudom képzelni milyen is lehet a sóginőd!

Nyugi nem lesztek a másodikok, nem így kell hozzáállni. Mindennek eljön az ideje, és egyébként is a párod a fiatalabb. Elvileg logikus, hogy nektek legyen később babóca, ha innen közelítjük meg a dolgot. Viszont ha a másik oldalát nézzük, akkor akár Ti is lehetettek volna az elsők.

Én azt szoktam mondani, hogy valamiért ezt rendelték nekünk. Biztos megvan annak az oka.
Vendég

A mi esetünkben nincs sperium, a sógi esetében kevés van, kíváncsi leszek a harmad srácra, nála mi lesz a helyzet.

Azért modtam, hogy ismerni kellene a szitut, az meg tök mindegy ki az idősebb. szerintem nem logokus, hogy náluk kelle elöször babának lenni. :(

Jeni99
jeni99

Hát én is, mert ha mindhárom fiúnak ilyen problémája lesz, az szinte hihetetlen. A statisztikák szerint általában csak az egyik fiú szokta örökölni.
Vendég

Sziasztok!

Merre jártok??????

Én elvagyok, Ákost szegényt szerda óta nem vettem ölembe, már nagyon hiányzik, a hajolgatás viszont rossz.

Jenni
anyós és a család nem számít, a lényeg hogy te és a párod megértsétek egymást, és ti szeressétek egymást, végülis ti számítotok, ti éltek együtt, a többiek csak vannak.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Hello Lányok!
Ma reggel voltam vérvételen! Hihetetlen, hogy egy ember csinálja az adminisztrációt és a vérvételt! Csupán csak 1 órát kellett várni!
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyunk, még mindig egyben és még mindig net nélkül. :? De gyakorlatilag már csak ez van hátra a beszerzésekből, úgyhogy van remény. :) Csak hétvégén tudnánk utána menni, azok pedig elég foglaltak, rengeteg családi esemény van júliusban.

De a lényeg: mindennel készen állunk, már voltam 2szer CTG-n, ott is minden renben volt, a baba befordult és a hét végén egy kicsit lejjebb is ereszkedett. Szerdán megyek az utolsó UH-ra, aztán már csak várunk.... :D :D :D

Erika! Remélem minden rendben volt/lesz a vizsgálaton. Ha betartod a pihenést biztosan nem lesz semmi baj!!!

Princess! Örülök, hogy jól sikerült a kiruccanás, nekem már most hiányoznak az utazások, de legalább a lehető legjobb oka van, amiért nem utazhatok :D

Jeni! Tök jó, hogy mentek nyaralni!!!! Anyóssal meg nem kell törődni (tudom, hogy ezt mondani könnyű). Ha nem vagytok jó viszonyban, hidd el, még jó is lesz, hogy nem nálatok lesz előbb unoka, mert legalább leköti az energiáit és nem veletek fog foglalkozni.

Csibe! Hajrá! Várakozni tényleg a legrosszabb ilyen esetben, de ez a terhesség alatt is folytatódik ám :wink: (UH-k, AFP, csak ne legyen koraszülött, befordul-e, most meg, hogy minden rendben legyen a szüléssel). És gondolom, ha már megvan a gyerkőc ugyanígy folytatódik :? Ha már a pocakodban lesz olyna gyorsan fog szaladni az idő, hogy el sem tudod képzelni. Én most úgy érzem, hogy minden olyan hirtelen történik, pedig két évet vártunk a babára és mégis....

Áfonya! Nekem is azt mondta a doki, hogy fürödjek nyugodtan a Balatonban. Ha zárt a méhszáj, akkor minden OK. Legfeljebb irass fel vele kúpot, amit fürdés után tudsz használni és akkor tutira nem lesz semmi baj.

Remélem még a baba érkezése előtt sikerül összehozni a netet otthon....

Mindenkinek kellemes nyaralást és/vagy pocakosodást!
nyusziful

nyusziful76

Sziasztok,

Nyuszifül, de jó olvasni rólad, és, hogy szalad az idő mindjárt szülni fogsz :wink: . Netet rendeld meg telefonon keresztül, és akkor nem kell utánnajárni :wink:

Erika, remélem pihengetsz.

Bella nem semmi 1 óra adminisztráció, és ez csak rosszabb lesz.

Jenni az anyós mindig anyós marad :wink: . Nekünk is nem azért nem jött elsőre össze a baba mert gyakorlatilag életképtelen volt a spermánk, hanem mert nekem nem volt jó a hormonszintem.

Áfonya régen jelentkeztél, nembeszélve a többiekről. Nyulasz, Princess.....................stb.

Kép

csibe
csibe32

Nyusziful,
vigyázz magatokra így a finishben nagyon!:)

Csibe,
Hát ettől tartok én is. Mondjuk a nő a klinikán nagyon ügyesen veszi le a vért, de mire felviszi egyenként mindenkinek a kémcsöveket stb. és utána áll neki levenni a vért.

A héten megyünk még a Kaáliba is vérvételre + férjuram eredményéért.
Vendég

Sziasztok!

Lányok!

Pont azt írtam, hogy eddig minden oké volt, amíg nem lett terhes a sógorasszony. Azt akartam, hogy amit évek hosszú sora alatt felépítettem, az úgy is maradjon.Azt akartam, hogy végre valamiben én legyek az első. Az én gyerekemnek örüljenek, és végre terhességem ideje alatt ránk figyeljen mindenki. Hát nem így lesz, de lassan már nem is érdekel.
Az anyósommal tök jól megvoltunk /remélem majd ezután is így lesz/. Most nem tudom, hogy mi a helyzet, mert a nagy bejelentés után csak egyszer láttam.
Szerintem velem az volt a baj, hogy féltettem a családi poziciómat, meg féltékeny voltam más terhességére. De nagyjából megemésztettem a dolgot. :)

Jeni99
jeni99

Sziasztok

Nyuszifül
de jó hogy írtál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
és hogy minden OK!!!!!
csak lesz hamarosan net-etek is.

Bella
hát igen a klinikán kicsit macerás a vérvétel, de az a jó benne hogy a nő profi benne, és simán leveszi!

Jenni
:lol:

Csibe
veletek mi a helyzet, most hol tartotok?

Princess?????????????????????????

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok,

Erika most szedem be az első levél fogigátlót, majd augusztusba dokibácsival konzultáció. Férjed rendbe jött? Eredmény mikor lesz?

Jenni, Ti mikor vágtok bele az inszembe?

Nyulasz?????????????

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok

Csibe
apjuk: 20-án veszik le rólla a járógipszet, utána gyógytorna, de ő augusztusban már dolgozni akar menni (pénz miatt)
eredmény: augusztus 2-án lesz
Húúúúúúúúúúúúú akkor hamarosan akció is lesz!

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Csibe!

Nem megyünk mostanában, az tuti. :cry:

Erika!

Rácsodálkoztam a vonalzódra, 22 hetes vagy :shock: , Istenem de megy az idő!

Jeni99
jeni99

Sziasztok!

Itt vagyok! Végre befejeztem a disszertációmat, tegnap!

Remélem jól vagytok. Még nem tudtam visszaolvasni mindent, de holnap megteszem.

Erika, Nyulasz, Csibe, Jeni és Nyuszifül! Írtam Nektek privit.

Princess
princess

Jó reggelt Lányok!

Remélem mindenki jól van ebben a hülye időjárásban. Én napok óta nem tudok magamhoz térni és egész nap szinte aludnék, már ha nem kellene dolgozni.

Erika,
Remélem már jobban vagy!

Jeni,
Fel a fejjel!

Csibe,
Mi is augusztusban megyünk vissza konzultációra, de ez még tudod az eleje!

Mindenkinek szép napot!
Vendég

Sziasztok

Jenni
igen nagyon telik az idő, mindjárt itt az ősz, én már nagyon várom :lol: !

Bella
igen szerencsére már jobban vagyok, és Ákost is emelgetem, igaz csak ha nagyon nagyon muszály, max napi 2-3 alkalommal :cry: !

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?