Új privát üzeneted érkezett!

Gabi!
A 3-at csináltam eddig,a mai is negativ lett.A tegnapi nap maradt ki.
Vendég

Sziasztok!

Kriszti! Nagyon szívesen, de milyen segítséget? :oops:

Monyo!
Sztem rákérdezek majd én is, h adják-e recept nélkül (ezek után).

Viki!
:cry:

babszika

Sziasztok Lányok!

Ez egyben elköszönés is. Délután indulok a táborba. :cry: Jövő hét vasárnap dél körül érek haza. Nem tudom, hogy az nap tudok-e jönni még, de hétfőn (16-án) mindenképp jelentkezem a Bmc után este.
Addig is legyetek jók!
Drukkolok, akinek kell!

Puszi nektek!

Kép
vikike0429

Jó reggelt!
Vikike!
Jó táborozást!!!!!!!!!!!!!!!!
Hiányozni fogsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Babszika!
A segitség,hogy megmondtad,hogyha 16 dpo-n vagyok hagyam abba az utrót!!!

SZÉP NAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Viki!
Már is hiányollak! :roll:

Kriszti!
Azt nem én mondtam.... :lol: Én nem értek az utrohoz. :wink:

babszika

Sziasztok! :lol: :lol: :lol:

Vikike! Jó táborozást! Vagy inkább kitartást?

Látom nem szaporodunk, de most már javában itt a nyár, a szabadságolások, a pihi! Majd most! :lol:

Kép
bettike
Eger

Hát, nem nagyon... de ami késik, .... :lol: :lol:

Te hogy vagy????

babszika

Babszika!
Bocs,fegyelmetlen voltam,Gabi irta!
Vendég

Köszönöm jól vagyok! Ismét hőmérőzöm lelkesen, bár most azért, hogy lássam a nyaraláskor megjön vagy később, hogy tervezzem be!
Keddtől szabin leszek, remélem lesz egy csomó szabadidőm is!

Prücsök én 3-szor Clostyztam és csak a 2. alkalommal volt UH! Egyébként jobb az, ha van UH, mert akkor tudod, hogy mikor volt pé-d! De tényleg doki függő!

Kép
bettike
Eger

Bettike!
Örülök,hogy jól vagy!
Nagyon ritkán irsz!!!!
Jó nyaralást!!!!!
Mikor mentek és hová??
Vendég

Igen tudom, hogy ritkán tudtam jönni, de most már leszek ezerrel! :lol:
Augusztus második hetében megyünk Miskolc mellé, Kistokajba egy hétre!

Kép
bettike
Eger

Bettike!
Gondolom,hogy nem volt időd!!!
Mi is augusztusban megyünk nyaralni első hetében Siófokra!!!!
Már mi egyszer voltunk egy hétig,Bogácson júni utolsó hetében!!!!
Vendég

sziasztok.

mindenkinek kellemes vasarnap delutant.

betti az se lenne gondolom gond ha mondjuk kismamakent mennel nyaralni:)

kriszti,ne legyel mar enyire turelmetlen.14dpo elott meg jo hogy nem jon meg.az lenne a gaz ha megjonne.
varj turelmesen.kulonben is nekem utro mellet nem jott meg,a ho ilyenkor nem mervado mert az utro megemeli a hot.

vikike.jo taborozast.

baszika probald meg.ha veletlen van idevalosi ismerosod,rokonod akkor tudnak segiteni.

Kép
monyo83

Gabi!
Nem vagyok türelmetlen!!!!
De van aki azt javasolja,hogy nehagyjam abba az utrót!!!!
Reggel is volt egy pici vérzés,de jelentéktelen!!!!
Sőtt ajánlották az lh tesztet is,ma délelőtt megcsináltam,és halvány pozitiv volt,már nem tudom mi van velem!!!!
Hogy terhes vagyok vagy nem,szedjem e az utrot????
De ha ez mensi akkor a clostyt is elkellene kezdeni,tanácstalan vagyok!!!!
Vendég

figyi kriszti.

12 dpo elott hiaba tesztelsz az nem nagy valoszinuseggel lesz pozitiv.
akkor meg minek idegesited magad.
az lh tesztet mar egyaltalan nem ertem minek,azt peteereskor szoktak nezni nem akkor mikor mar tul vagy pe-n.lh tesztnel nics halvany pozitiv,az meg negativnak szamit.akkor pozitiv az lh ha a tesztcsik ugyanolyan eros vagy meg erosebb mint a conrol csik.

az utrot mindenkepp abba kell hagynod ha nem vagy terhes.
szerintem varj 16-17dpo-ig es ha akkor is negativ a teszt akkor hagyd abba,nekem a doki azt mondta hogy 14dpon teszteljek ha nega hagyjam abba.
az inszemesek es masok is akik kapnak utrot abbahagyjak egy bizonyos dpo utan.
mint mar mondottam a utro vissza tarthatja a menzit.nekem spec nem jott meg tole es miutan abbahagytam masnapra megjott.

szoval osszegezve:varj,tesztelj ha nega abbahagyhatod nyugodtan.

Kép
monyo83

Gabi!

Az lh tesztet szokták használni orákel tesztként. Vagyis jós ként. Ha az ember lánya terhes, az LH teszttel lehet egy gyenge pozitívat csinálni, ha nincs otthon rendes teszt.

babszika

Igazad van Babszika!
Több helyen is olvastam a neten róla!!!!!!!!
Vendég

na mondjuk ez erdekes,meg nem hallotam rola es nem is tartom valoszinunek hogy ez jelenthet valamit.

na mindegy meg en is tanulok folyton.

mondjuk nekem is volt mar par napon keresztul halvany "pozitiv" de pco soknal ez nem nagy szenzacio.
mivel altalaban a pcosoknak magasabb az lh hormonjuk.

Kép
monyo83

Gabi!
én ezért nem is használok lh-t.

de ha bemész a www.babattervezok.otthona.net oldalra, egy csomó lh tesztet láthatsz, amit Németo-ban nap mint nap használnak!

Kriszti!
Te meg nyugodj meg! Pár nap és kiderül!

babszika

Bocsi!
ez a jó link:
http://babatervezok.otthona.net/

babszika

babszika elolvastam,de oszinten szolva nem gyozott meg.
mert pl akinek magas az lh sot sokaknak duplaja az fsh.nak(pco)akkor azoknak mert nem pozitiv soha a terhesegi teszt.
mer ugye azt irja hogy az lh nagyon hasonlit a hcg hez es azert mutatja ki az lh is a korai terheseget.akkor akinek amagas az lhja annak mar kellene hogy pozitiv tesztje is legyen.

Kép
monyo83

Persze, Gabi!
De aki tudja, h PCOS, az nem fog lh-zni.... mint ahogy én sem!!!!
Az orákelt annak jó használnia, akinek nincs semmi gondja (makk egészséges), csak próbálkoznak...

babszika

babszi es mondjuk aki csak ugy probalkozik es fogalma sincs rola hogy pco-s?ezert gondolom hogy ez nem erre valo,tevesdesi aranya tul nagy,aztan ha az ember beleeli magat es aztan....kopp,na az tud igazan piszkosul fajni.
en is kiprobaltam mar minden vackot,de rajottem hogy csak feleslegesen lovalom bele magam,aztan nagyon faj a csalodas.
szemelyszerint mostmar csak a terhesegi tesztnek hiszek.

Kép
monyo83

sziasztok%! első hónapos clostys vagyok. ma kellett a negyedik szemet beszednem, és már tegnap óta szúrkál a hasam. nem olyan vészes, de egy határozott szúró fájdalom, utána elmúlik, aztán megint. ez normális?
előre is köszi
kokor

sziasztok.

kriszti?fejlemeny?

Kép
monyo83

Kokor,
nekem is szurkált már a 3. naptól. Végül is 4 óriási tüszőm lett, az uh-on a doki azt mondta, ilyenkor a szurkálás teljesen normális. A petéréskor két napig szinte menni nem tudtam rendesen, úgy fájt a hasam, de miután megrepedtek a tüszők, elmúlt minden kellemetlenség. Kaptam a negyedik tüszőmre choragont is, mert az nem akart magától megrepedni.

Kriszti,
én is utroztam. a nega teszt után abbahagytam és két napra rá meg is jött rendesen. Azt írtad, ha mensi, már kellene szedned a clostyt. Te már az első naptól szeded?

Monyo,
nekem az utro nem emelte a hőmet, hasonló volt az előző hónapokhoz. Talán nem mindenkinél van ilyen hatása?

Csajok,
meddig lehet folyamatosan clostyt szedni? Van erre valamilyen "szabály"? nekem ez volt az első hónapom és nem tudom, kell-e szünetet tartani vagy mehet-e tovább a következő hónapokban.

Kép
wandrea

Wandrea en kihagytam mindig egy honapot(foleg az anyagiak miatt:()meg hogy kicsit pihenjen a szervezetem.
azt hiszem nem kell kihagyni,majd a lanyok megmondjak.
nekem az utro megemelte a hom.

Kép
monyo83

Sziasztok!
Ma is pozitivat mutat az lh teszt!
De ma már van egy kicsi barnás folyásom is,kételkedek benne,hogy terhes vagyok!!!

Wandrea!
Én a 3-ik napon kezdtem mindig a clostyt!!!
Vendég

kriszti holnap csinalj egy terhesegi tesztet.

Kép
monyo83

en nem tom, de az IH teszt szerintem is csak a peteerest jelzi... en nem koltenek ra ha terhesseget akarnek tesztelni...
gyongyi1971

Köszi monyo,
bizti hülye vagyok, de nálad mi emeli meg annyira a költségeket? :roll: A dokinak kell sokat fizetned?
Mi tavaly lombikon voltunk, ezek után a closty szinte ingyen van. A lombikos hormonokat tuti nem tudnánk újra és újra kifizetni. Nem értem, miért nincs lombik clostyval. Ettől is 4 tüszőm lett, a "profi" szurikból meg dupla-tripla adag kellett :twisted:
Ránéznél esetleg a hőgörbémre? Nem tudom, miért nem marad fent a hőm hosszabban pé után.
Kép [/img]

Kép
wandrea

Gyöngyi!
Na végre, h jösz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

babszika

Eddig én is úgy tudtam,hogy az lh teszt az ovulációt mutatja ki!
De én még nagyon távol vagyok pé-ig akkor miért mutat pozitivat?????
Sok helyen olvastam róla korai terhességet is kimutat!
Reggel kérdeztem a házi orvost,és azt mondta,hogy jól tudom,korai terhességet kimutat!
Vendég

Sziasztok!

wandrea!
3 hónapnál tovább ne szedd, mert az már veszélyes lehet. Én kihagytam 2 hónapot és közben ki is derült, h nekem mit sem ér önmagában a closty...

Kriszti!
Azt már én sem értem, h minek csinálod az LH-kat.
Legalább erősödött a 2 csík??

babszika

kriszti te voltal mar 3 napi vervetelen?

Kép
monyo83

Nem voltam 3.napi vérvételen!!!
Vendég

ha netan most nem sikerul a baba,akkor lehet erdemes lenne elmened.
semilyen vervetelen nem voltal eddig?

Kép
monyo83

kriszti remelem nem erzed ugy hogy cseszegetlek.
nem artani akarok hanem segiteni.

Kép
monyo83

köszi a választ, wandrea.
valaki meg tudja irni lécci, hogy mikor a legnagyobb az esély a teherbeesére? amikor az lh teszt mutat, közvetlenül utána? vagy egy napra rá?? köszi
kokor

Én lh-t nem használok kokor, úgyhogy ebben nem tudok segíteni.
De talán 24-36 órával utánn, nem?

babszika

Lh a poz teszt utáni 48 órán belül, de már aznap is jó.

Babszi, téged nem lőtt le a melóhely vagyis nem dolgozol most????

Kriszti, ha meg akarsz győződni arról, van- e gyerek, kérj hcg tesztet vérből.Az biztos. Ha - lesz az eredmény, hagyd abba az utrót. Nem jó eddig húzni egy ciklust.
Vendég

Sziasztok lányok!

5 nap Clostil szedés után (3-7 napig -napi kettő)- ma voltam 12. napi UH-vizsgálaton.
Bal petefészekben: 9mm és 12mm tüsző
Jobb petefészekben : 16 mm tüsző

Orvosom szerint úgy néz ki ,hogy működik a dolog! Remélem:)

Szerdán 14.napon megyek Choragon injekcióra.
Most váltottam ki a gyógyszertárban, két dobozt írtak fel 13.000 forint. Nem semmi! Miért kellett két dobozt vennem??

Mindenkinek ennyit írnak?

Plusz UTROGESTAN kupot (4.000 ft) , melyet szombattól kell napi 3X1 használnom.

Szerdán reggel kapom a Choragon injekciót, és utrána kell 24-36 órában többször akciózni.
Hát kiváncsi leszek ,hogy működik -e dolog?
Szerintetek nem kicsik ezek a tüszők amit a mai UH-án látott az orvos?

Szép napot Nektek:)

Vanda
k.vanda

Nem kicsik, megnőnek majd.

Nyilván több choragont ad majd be, ezért kellett ennyi.
Vendég

Szai vanda

hat a dokid gyorsan beugrasztotta mely vizbe, a choragonban 3 hormon 3 oldoszer uvegcse van, A baratnomnek1-1-et adott be, nekem mindig( eddig 4-szer ) 2-2-t. Igy ha 2-t megveszel es 2-2-t kapsz akkor 3 ciklusra egleg, de ha a sors veled van es az elso ciklus ban osszejon a baba, akkor a masik csomi ( es az elso fele) felesleges...

Wandrea

milyen koltsegek voltak a lombiknal? Hany lombikod volt eddig, elotte inszem.
Nekem a 4. ciklus clostival sem segitett, most 1.5 het mulva egy normal ciklus fejezodik be....aztan human inszeminacio? Aszem meg az sem olyan koltseges, masodik babat szeretnenk, de nem igazan akarnek lombikozni....per pill anyagilag sem a legjobbkor jonne, de aszem az inszem is eltart fel evig vagy tovabb....vegulis az anyagiak miatt alltatok le a lombikkal vagy mas okbol?
gyongyi1971

Lafi!
2 hét szabin vagyok :lol: De milyen jó a megfigyelésed :wink:

Vanda!
A másik topikban válaszoltam neked.

babszika

Vanda,
én egy dobozzal kaptam, abból is csak egyet adattam be.
Biztos nőnek még a tüszőid :D Nekem a doki nem mondta meg így előre, mikor adja be a choragont, az uh-tól tette függővé.

Gyongyi,
inszemen nem voltunk, mert páromnak rossz lett az eredménye és nálam a laparon a kontrasztfolyadék átfolyt ugyan a petevezetőkön, de lassabban mint kellene. Ezért a zárómra azt írták (közös megegyezéssel), hogy el vagyok záródva és IVF javasolt. Egy lombikunk volt két beültivel. Nem az anyagiak miatt nem akartuk idén - persze az sem lényegtelen. Én eléggé megszenvedtem a dolgot - autoimmun pajzsmirigy gyulladásom lett, amire életem végéig gyogyit szedhetek, aztán tele lettem ragyákkal a sok hormontól. Lelkileg sem voltam rendben. De a legnyomósabb ok talán, hogy van egy 10 éves kisfiam, és olyan rossz volt, hogy nem mondhatunk neki semmit, de látja, hogy nap mint nap szúrom magam, kétnaponta dokihoz megyek, hogy fetrengek a görcsöktől (hiperstimuláltam), hogy kórházban vagyok, aztán sokat fekszek, majd teljesen depis vagyok és mindezt kétszer egymás után.
Közben páromnál kiderítették, mi a gond. Most műtötték, ezért is lett volna hülyeség, egyből ugrani és lombikozni.
Egy évig még szeretnénk "spontán" próbálkozni, ha nem, jövő nyáron újra lombik. Nekem csak a nyár jöhet számításba, mert tanítok és év közben túl nagy a stressz.
Gondolkodtam inszemen is, csak apánál várni kell a javulásra :D Az egy évbe még az is beleférne.

Hogy érted, hogy nem segített a closty? Nem volt peteérésed tőle vagy arra gondolsz, hogy nem sikerült összehozni a babót? Egyébként ha a neved mellett az a születési éved, akkor nem kell mind a hat inszemet végigcsinálni. Előtte is mehettek lombikra, de megértem, hogy nem akarsz. Nekem a doki azt mondta tavaly, megpróbálhatjuk az inszemet, de az esélyek nem olyan jók és már 31 vagyok (voltam). Ilyenkor inkább a lombikot ajánlják.

Kép
wandrea

Sziasztok!

Vasárnap volt két hete,hogy bevettem az utolsó clostilt.Tegnap negatívat teszteltem,de mensi sincs. A mellem viszont feszül meg érzékeny,mint annak a rendje meg át tudnám aludni az egész napot.Dokihoz jövő héten kell mennem.Szerintetek van esély arra,hogy ott van az a kis bébi,csak korán teszteltem?Mert,ha nem,akkor miért nem jött még meg?Tanácstalan vagyok. :(
prücsök2

wandrea

Hat igen 36 leszek szilveszterkor.....nalunk apa epp egy jo honapja volt vizsgalaton( normazoospermia) szoval nala minden ok...nalam meg a jo eg tudja mi a palya....a ferjem epp a napokban mondta, nem kell ide lombik :lol: :lol: ...megnyugszunk( nalunk egy kis munkahelyi athelyezosdi volt ez talan a kelletenel jobban stresszelt engem) aztan osszejon.....

amugy meggyozodesem, hogy ez a fo gond...amugy a clostira tuttiul reagaltam, jo mehnyalkavastagsag mind a negyszer 1-2 darab 20 mm feletti tusszo 15-napok korul...szoval ( atjarhatosag tavaly nvemberben oke volt) es van egy edi sracunk, aki 3 eves elmult...szoval varakozunk, meg szeptemberig
gyongyi1971

wandrea

viszont veled is jol kibabralt a termeszet....nagyon durva ha igy felborult a hormonhaztartasod...valojaban ha az orvos azt mondana, hogy hasonlo vagy komolyabb kovetkezmenyei lehetnek, a lombikot ki is torolm az agyambol, akkor nem lesz teso....bar az eloerzetem azt sugja a psziches nyugalom meghozza gyumolcset...drukkolok mindenkinek

ja es vagyok minden nap...de nem tortenik velem semmi abbahagytam a homerozest, nincs nekem ehhez turelmem, es folyton kimarad.....a ciklusmercet is kivettem, nem akarok rakattani az odafigyelesre.....inkabb csak benneteket olvaslak
gyongyi1971

sziasztok.

wandrea.privatul jarok dokihoz.a gyogyszer is sokba kerul(stimus gyogyszer +utro)na meg ugye a dokinak is minden uh nal leperkalokegy vagyont.
szerintem jo ez a gorbe.pe utani szakasz 14 napnak kell lenni,ha nem vagy terhes.

kriszti??

gyongyi hajra spontan baba.mi is csak szeptemberben kezdjuk ujra a stimukat.

Kép
monyo83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?