Vanda,
én egy dobozzal kaptam, abból is csak egyet adattam be.
Biztos nőnek még a tüszőid
Nekem a doki nem mondta meg így előre, mikor adja be a choragont, az uh-tól tette függővé.
Gyongyi,
inszemen nem voltunk, mert páromnak rossz lett az eredménye és nálam a laparon a kontrasztfolyadék átfolyt ugyan a petevezetőkön, de lassabban mint kellene. Ezért a zárómra azt írták (közös megegyezéssel), hogy el vagyok záródva és IVF javasolt. Egy lombikunk volt két beültivel. Nem az anyagiak miatt nem akartuk idén - persze az sem lényegtelen. Én eléggé megszenvedtem a dolgot - autoimmun pajzsmirigy gyulladásom lett, amire életem végéig gyogyit szedhetek, aztán tele lettem ragyákkal a sok hormontól. Lelkileg sem voltam rendben. De a legnyomósabb ok talán, hogy van egy 10 éves kisfiam, és olyan rossz volt, hogy nem mondhatunk neki semmit, de látja, hogy nap mint nap szúrom magam, kétnaponta dokihoz megyek, hogy fetrengek a görcsöktől (hiperstimuláltam), hogy kórházban vagyok, aztán sokat fekszek, majd teljesen depis vagyok és mindezt kétszer egymás után.
Közben páromnál kiderítették, mi a gond. Most műtötték, ezért is lett volna hülyeség, egyből ugrani és lombikozni.
Egy évig még szeretnénk "spontán" próbálkozni, ha nem, jövő nyáron újra lombik. Nekem csak a nyár jöhet számításba, mert tanítok és év közben túl nagy a stressz.
Gondolkodtam inszemen is, csak apánál várni kell a javulásra
Az egy évbe még az is beleférne.
Hogy érted, hogy nem segített a closty? Nem volt peteérésed tőle vagy arra gondolsz, hogy nem sikerült összehozni a babót? Egyébként ha a neved mellett az a születési éved, akkor nem kell mind a hat inszemet végigcsinálni. Előtte is mehettek lombikra, de megértem, hogy nem akarsz. Nekem a doki azt mondta tavaly, megpróbálhatjuk az inszemet, de az esélyek nem olyan jók és már 31 vagyok (voltam). Ilyenkor inkább a lombikot ajánlják.