Új privát üzeneted érkezett!

Szia Kislány,

Hát, igazából még várnék pár napot, bár kezdek csábulni :oops: Tudod, 14 hónapja próbálkozom, a dokim szerint hiába menstruálok rendszeresen 30-32 naponta, attól még nincs rendes PÉ-m... Szóval ezért is lenne csodás meglepi most egy spontán baba. Azt 1ébként már biztosan tudom, hogy a férjemen nem múlna, mert - nem is mondtam még Nektek - megvan az andrológiai vizsgálat eredménye, amely szerint a drágám egy igazi tenyészbika :lol: :lol: :lol:

Picuranyu, teszteljünk együtt? :wink:

Kép
bienvenue

Kislány, annyira jó lenne, szívesen lennék én :wink:

Kép
bienvenue

Bien:erről az össze-vissza kajálásról az Andival egyszer már dumáltunk, röhögtünk is jókat, hogy milyen fene jó bélésünk van!
Szóval a tormát egyed csak bátran melegszendviccsel, virslivel...stb. :wink: :lol:
Vendég

Nóri, eddig csak a virslivel és a sonkával tudtam elképzelni. Amúgy, most, hogy beszéltek róla, azt fogok enni este is - grillcsirkével 8)

Kép
bienvenue

Bien:ha beleszólhatok, a dm-be vegyél ONE STEP tesztet, jó érzékeny és nem drága, de a lényeg, hogy mindkét barátnőmnek az mutatta meg a babáját....ez olyan hülye babona, de ha odakerülök, én tuti azt fogom venni!Hátha bejön neked is, igazán megérdemelnéd ennyi idő után! :wink: :lol:
Vendég

Régi favoritom a vajas kenyér vegetával-nem fújjol, nem röhög-...de kolbásszal is isteni a torma, komolyan!
Vendég

Nóri, köszi a boszorkányos tippet, nem is tudtam, milyet vegyek. A gyógyszertárban pár hónapja egyszer kértem egy 10-es érzékenységű tesztet, azt sem tudták, mi az... Mi több, amikor mondtam a nőnek, hogy és ez ugye kétcsíkos lesz, úgy nézett rám, mint egy dara sz.rra, hogy naná, minden terhesteszt két csíkkal működik... :evil:

EZek szerint ez ilyen lenne? Húúú, gondolkodom, hol van DM a közelben... Ááá, nem fogom kibírni hétfőig

Kép
bienvenue

Nóri, Te vagy az én emberem, én a vajaskenyeret grillborsos fűszersóval csipizem :D Hú, kolbásszal, tényleg, nem is rossz ötlet :idea:

Kép
bienvenue

Ja, és gyerekkorom nagy szerelme volt a kristálycukros zsíros kenyér - ma már nem tudnám megenni :lol:

Kép
bienvenue

Na olyat még nem ettem, viszont kollégista éveimben a pilóta keksz májkrémmel simán elment lóvé hiányában, miután a hazai is elfogyott. :lol: Nálam a gyerekkori édesség:túró+nyers tojássárga+cukor!
Végre lazulhatok kicsit, de jó offolni.(bocsi :oops: )
Vendég

Picuranyu,
akkor ha jól számolom az 52. napon vagy. Akkor (előre is bocs a kifejezésért, de a dokidnak üzenem) mi a fenére vár???? :shock: :evil:

Nekem is volt már exrta hosszú menszim, de megvizsgált és bár azt mondta, h. akár terhes is lehetek, elküldött vérvizsgálatra, majd uh-ra, és akkor voltam a 40-45-nap környékén.
Szóval nem értem, h. a dokid, miért vár a 66. napig!!!!
Én is negateszt-fóbiás vagyok, úgyh. megértelek...

Bien, Krisztinka
Köszike a kérdést, de a fáradságon és a pufuláson (Férjecske szokta mondani) nincs egyéb izgalomra okot adó tünet.
A pufulás (=puffadt has) meg már olyan szintű, h. 1-2 kollégám gyanakodva mustrál, h. most "csak nem baba!?" De tényleg kb. 2-3 hónapos terhesnek nézek ki :shock: és főleg kajálás után jelentkezik...de egész nap kitart :lol:

Nóri,
tök jó, h. már jobban vagy! Akkor most drukk, h. minél előbb megjöjjön! :D

Pöttye,
Én is olvastalak, ez a hét kimaradt, de ezt gyors bepótolom! :wink:
Vendég

Űberelni szeretnék kajálási szokásokkal kapcsolatban:
hétfői vacsim: töpörtyű és szalonna puha vajas! kenyérrel, hagymával leöblítve forró kakaóval. :lol: És nem lettem rosszul! :D
Vendég

Arikon: fasza csatár vagy te is ám!:lol: :lol: :lol:
Vendég

Csajok!

Azonnal hagyjátok abba!!! :twisted: :twisted:
Úgy ennék valami finomat, mondjuk zsíroskenyeret trappista sajttal és almával, de ebéd óta azt érzem, hogy vissza akar jönni........... :( :(

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Kislány!

Ugye jól vagy?
Vendég

Nóri :lol: :lol: Tudok én ha akarok! :D
Ha meg terhesek leszünk abszolúte fel sem fog tűnni, mert totál nooormális lesz, ha a lekváros kenyeret paradicsommal esszük meg. :?
Vendég

Picuranyu helyében én is tesztelnék, illetve kikönyörögnék egy vértesztet...
De nem értem a dokikat.. :)

Éhes lettem mellettetek csajok!:)
Vendég

T.MAria, jól vagyok, csak a rókázás kerülget dél óta......
illetve már napok óta........... és ami furcsa, este erősödik.....
de ma délben azt hittem, hogy felállok az ebéd közepén és kiszaladok.................. :?

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

holnap veszek B6 vitamint, azt kell reggel bevenni hányinger ellen!!!

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Pötty:gyere, főztem neked finomat! :wink:

Kép

Kép

Kép
Vendég

Azt a gombócot Nekem is légyszi-légyszi!!!!!!!! :lol:

Kép
bienvenue

Csnóri!

Ez már kimeríti a kínzás fogalmát!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Csajok, tudom, hogy én mindig túlreagálok minxdent, de azt hiszem ma kaptam egy jelet.
Ma megölelhettem a fehér porcelán istent. Ezzel egyidőben meg iszonyú mellgörcsöm lett. És hát, bár nem vagyok egy nagy méhszájviizsgáló, de teljesen új helyzetben van és teljesen fenn van a méhem. Már le kellett volna jönnie.

Kép
Kép
gabi82

Picuranyu, egyetlen ondósejt is teherbe ejthet! :D

Kép
Kép
gabi82

megint túlreagálom, mi?

Kép
Kép
gabi82

Gabi, NEM!

Muti görbuszt légyszi :wink:

Kép
bienvenue

Holnap reggel elmegyek tesztért. Ha vissza tudom addig tartani a reggeli pisit, akkor holnap megcsinálom, ha nem sikerül, akkor Péntek reggel. Az első vizelet a biztonságosabb. .... Őszintén szólva valahogy félek attól, hogy mi lesz, ha negatív. :(

És hogy miért nem küldött a doki vérvizsgálatra? Fogalmam sincs. Nekem ez meg sem fordult a fejemben. Gondoltam, ő a doki, tudja mit csinál. ..... Legalábbis remélem.

Most leginkább attól félek, hogy kibukok, ha mégis negatív. Bár ha nem vagyok terhes, akkor hogy lehet nagyobb, és puhább a méh?
Semmit sem értek. .... De most már félek. ..... Holnap reggel vagy Péntek reggel kiderül attól függően vissza tudom-e addig tartani a holnap reggeli pisit, amíg eljutok gyógyszertárba.
Vendég

Mindenkinek, akinek rossz kedve van és annak is aki szeretne nevetni:

http://www.indavideo.hu/video/Neveto_ba ... i__Oriasi_

Kép
Kép
gyablonka

gabikám:ne figyeld ennyire magad...nem akarom, hogy aztán csalódj, mert "átvert" a tested.Én nagyon drukkolok neked, csak nyugi.Majd beszélek holnap megint a mikulással! :wink: :lol:

picuranyu:szerintem kár kibuknod, ha negatív, amikor majd csak következő ciklusban kezdtétek volna amúgyis...

bien:akartam még neked küldeni valamit, de ledobott a net az irodába, de holnap küldöm, ha jössz! :wink:
Vendég

Úgy tűnik, ha most nem vagyok babás, akkor 3 évig nem is leszek az. :( Mert addig még sem fog menni élesben. ... Na mindegy, ez hosszú.
Vendég

Nóri, nagyon kíváncsi vagyok :wink:

Picuranyu, holnap várjuk a zebrás tesztedet - 3 évig? Mi történt? Persze, csak ha szeretnél beszélni róla... :oops:

Kép
bienvenue

Picuranyu, hajrá! Nagy zebrát neked!!!!

Bien, nincs görbém, leszarom hónap van. Csak néha mérem....
Ezért nem mérvadó.

Kérdés: Tegyük fel megtörtént acsoda, szerintetek Canestent lehet ilyenkor használni? Árt az a babának?

Tegnap egész este fájt a mellem..

Kép
Kép
gabi82

Picuranyu: 3év? Az jó hosszú idő. Csak nem a párod megy valahova annyi időre?

Csajok szép mondhatom. Annyit beszéltetek a kajáról és még képet is rktatok be, hogy korog a gyomrom. Amúgy a férjem kedvence vajas kenyér vegetával. Én megkóstoltam nekem annyira nem jött be de ő imádja.

Kép
csucsu05

Picuranyu,
nagyon nagy drukk Neked!

Bien,
Mizu? Hőd remélem még mindig fent!!
Vendég

Jóóó reggelt mindenkinek :D

Gabi, ha lesz.rod hónap van, az a legtutibb! Valamilyen szempontból a miénk is az, mert a múlt hónapban diagnosztizáltak PCO-t nálam, most voltak az x napi vérvételek, és decembertől kezelne a doki, mert elvileg nincs PÉ-m, csak havi rendszeres mensim :wink: A cicim nekem is fáj...

Picuranyu, teszt?

Mai görbuszka:

Kép

Úgy tűnik, kezdek hűlni... :roll:

Kép
bienvenue

Kislány,
főleg a koraterhességnél normális a fehértől eltérő szinű folyás. Én már megőrjitettem vele az orvosokat, de hidd el, amig nem vérzel nincs semmi gond.

Picuranyu,
a 16. napon teszteltél és azóta nem??? :shock: Hát jóhogy nemtudod, hisz akkor még nem mindenkinek mutatja ki. Tesztelj megint!

Bien,
reméljük ez nem lehülés... :wink:
sirkici

Csucsu, én vegetamániás vagyok, úgyhogy megértem a férjed. Bár vajas kenyéren még nem próbáltam. Viszont lágytojáson nagyon finom!!

Picuranyu, 3év? Az nagyon sok.

Bien, ez még nem lehülés.

Én most 2 napig nem szedem a gyógyit, mert nekem nagyon gyanus ez a szag dolog, meg a hányás. 5 nap múlva kellene megjönnie, bár a múltkor 24. napra jött meg. Biztos ami biztos ma bevettem egy folsavat.

Nagyon gáz, de viszketek. Muszáj vennem canestent. Néha allergiás vagyok a mosóporra. Ciki, de a kiskatonáktól is szoktam ilyeneket produkálni.
Bocsika
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
gabi82

Picuranyu, vegyél 2 tesztet. Egyet ma délelőtt. Holnap meg reggeli pisiből. De tuti kismama vagy, hiszen a doki is ezt mondta!!!!!!! :D :D

Jaj, ha nekem végre ezt mondaná a doki ahelyett hogy: Hát igen ez egy kicsi bennragadt tüsző, vagy hát igen ezek cisztácskák. :( :shock: :lol:

Már nem hiszek a mellemnek, mert a múltkor is görcsölt. Ez most új szokása. Bár most a mellbimóm lüktet.

Annyira sajnálom, hogy ennyit írok, meg untatlak ezekkel a dolokkal benneteket, de rajtam és a férjemen kívül senki nem tud semmit. :( Ne haragudjatok, kérlek. Próbálom visszafogni magam, de nem megy. Pedig megpróbáltam visszafogni magam. Tök égő... :(

Kép
Kép
gabi82

[quote="csnóri"]P írta:csnóriötty:gyere, főztem neked finomat! :wink:

Köszi Nóri..rendesen csorgott most is a nyálam:)))
Vendég

Bien,
ez csak 1 fok esés, az még semmi rosszat nem jelent. Nagyon-nagyon drukkolunk Neked!!

Gabi,
Egyáltalán nem égő, h. ennyire izgulsz! Én is csak azért csitítgatlak, h. megóvjalak az esetleges csalódástól! De remélem még nem azon töröd a buksid, h. sutyiban tesztelj?? Mert akkor irgum-burgum! :D A tesztekre is rá van írva, h. 10 nap múlva mutatják ki pontosabban!

Krisztinka,
Veled mi újság? Esetleg egy friss görbét feldobnál? :wink:

Picuranyu,
Mizu veled? Teszteltél?
Vendég

Sirki, Arikon, Gabi, legyen igazatok :roll:

Ja, Gabi, a Canesten, ha babás vagy, akkor is használható. Várandóssága idején a barátnőmnek és a férjének is kifejezetten előírta a doki, hogy szerelmeskedés előtt kenjék be magukat, mert a baba előtt sokszor voltak hasonló problémáik.

Krisztinka, Picuranyu, merre vagytok????

Kép
bienvenue

Ja, nem bírtam ki, az este csináltam egy tesztet, tök nega lett :roll:

Kép
bienvenue

Bien, este?????? Reggel!! Mondjuk holnap?

Arikon, mivel szerintem 11. napon volt szerintem pé, így arra gondoltam pénteken lehetne egyet ellőni....De most így lehet várok ..

Andi, veled mi van? Merre jársz?????

Kép
Kép
gabi82

Itt vagyok. :)
Teszt nincs. :( Nem bírtam visszatartani addig amíg eljutottam a gyógyszertárba. :( Reggel úgy ébredtem, hogy hatalmasra volt puffadva a hasam, és majd szétszakadt a hólyagom. Ciki, de épp, hogy csak elértem a WC-ig, már csurgott is. :( Ilyen még nem volt velem, de valahogy nem tudtam visszatartani, még jó, hogy nem pisiltem be. :(
Viszont elmentem tesztért. Igaz, nem One Step, de szerintem megfelelő lesz. Úgyhogy holnap az első vizelettel megcsinálom. Addig várok.

Igazából lakásügy miatt valószínűleg 3 évig jobb, ha nem jön a baba, ha már nincs itt. ... Ez tényleg hosszú, meg nem is tudom mi legyen, ezért is egy kicsit össze vagyok zavarodva. ... Sokat veszekszünk a párommal mióta a lakás-téma terítéken van. :(

Akkor holnap reggel teszt. Csak 1-et vettem, úgyhogy kincsként őrzöm. :) Nem vagyok egy feltankolós fajta. ...

És drukk mindenkinek aki teszt előtt van.
Vendég

Gabi,

Az a helyzet, hogy ma éjjel 3-szor pisiltem (éjjel 1-kor, 3-kor, vagy 4:30-kor ), szóval nem tudom, melyik számítana reggelinek... A tegnapi negám után nem bíztatlak korai tesztelésre...

Picuranyu, Te aztán jól bírod :) Drukk holnapra!!!!!

Kép
bienvenue

Gabi,
Te kis cseles! Alig bírtam elolvasni! :lol:
Ha elfogadsz (sokadjára) egy baráti tanácsot várd meg a jövőhetet. Mert lehet, h. babás vagy, de a teszt még nem tudja kimutatni és csak elkeserednél, letörnél, és tönkretenné a hétvégéteket. KITARTÁS, ezen a pár napon már semmi sem múlik!!

Bien,
szerintem nem mérvadó a teszt eredménye, korai is és nem első pisi!

Picuranyu,
Remélem babás vagy, mert a 3 év túl sok idő lenne, pláne, ha már nagyon vágyódsz rá... :(
Vendég

Sziasztok!

Én emlékszem rosszul, vagy Kislány ma valóban dokihoz ment?!
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok!

Bien! Ez görbusz mit csinál??? Remélem nem akar tovább landolni??!!! A teszt még egy kicsit korai volt!!! Irgum-burgum!

Picurianyu! Legközelebb ilyen esetekre tessék a wc mellett tartani egy műanyagpoharat és abba is engedni egy kis pisit, hogy aztán mártogathass!!!!

Andinak sok a melója meg most nincs a toppon, de majd jönni fog!

Arikon, Gabi! Nagyon drukk!!!!

Nóri! Hmmmmmm 22. cn???!!! Akkor nálad is lehet izgulni!!!!

A görbém mindig ott van az aláírásban, vagy is a link, és mindig az aktuális friss görbémet láthatjátok, ha rákattintotok. Szóval, ha nem írok, de kíváncsiak vagytok rám, akkor visszamentek az utolsó írásomhoz és rákatta linkre és máris látható, mi is a helyzet.

Pusszantó

Pöttye! Már alig várom a bejelentésed, hogy indul a projekt!!!
Vendég

Krisztinka,
nagyon ígéretes felfeléívelős-babásnaktűnős görbuszod van! Drukk-drukk!!
Vendég

Krisztinka,

Ez a görbusz mesés :wink: Hát, az enyém sajnos gyengélkedik, ez van, majd kiderül, mi lesz. Mindenesetre a hasam most már egyáltalán nem fáj, gyakorlatilag csend van nálam...

Arikon, legyen igazad!

Kép
bienvenue

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?