Új privát üzeneted érkezett!

Szia Omni,

Köszi, hát még én Neked :lol: :lol: :lol: Megvan még Neked a mobilszámom, ugye? Ha gondolod, küldj smst, és tájékoztatók majd mindenkit Dóra baba érkezéséről :wink:

Kép
bienvenue

Persze a tájékoztatok rövid "o"-val...

Kép
bienvenue

Bienvenue:
nekem 4 nappal a ciklus után mutatta csak a nagyon-nagyon halvány csíkocskát a teszt.
Viszont, ahogy írtam, a hasam már akkor 2 hete fájt!!
Én nem hőmérőztem, de már sokat tudok róla. A Te görbéd szerintem okot ad az izgalomra!!! hajrá, hajrá!!!
Tessék T.Maria és utánam jönni.
És kedves MIndenki, Ti is!!!!

:lol: :lol:

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Bien,
akkor még van pár napod. Nem mindenki egyforma, valakinek kimutatja már a 10. dpo-n a halvány pozitivat, van akinek, mint kislány esetében is csak később lesz pozitiv a teszt, akkor is halványan. Szerintem várj a tesztel a 31. napig legalább. Tudom, nehéz, de ha nem jön meg akkor és a hőd is fent van, akkor tuti. Addig minek idegesitsd magad egy nega tesztel. De te tudod! :wink:
sirkici

Bien, én azt tanácsolom, hogy aznap tesztelj, amikor nem fog megjönni. Én nem bírnám ki addig, de te kifogod bírni. Elvileg a nem várt menstruáció előtt 2-3 nappal már kimutatható a terhesség. De amint a fenti példa bizonyítja, ez nem minden esetben igaz. Én izgága, túlfigyelő, mindenben jelet felismerni vélő emberként általában nemb írom ki és ciklus végén rámtör a teszt láz. Ez van. De ha nem akarsz csalódni, akkor türelmes leszel. :shock: :D :D :D :D

Kép
Kép
gabi82

Kislány, Sirki, Gabi,

Bár AAAALIG bírom megállni, nem akarok idő előtt tesztelni - és remélem, nem is fogok 8) A Ferty szerint 19-én lenne jó, bár ha kibírom, akkor csak 20-án fogok, mert aznap leszek 30 éves, és olyan jó aji lenne egy zebrás teszt... Ugyanakkor a férjem szerint nem volna jó addig húzni, mert ha mégsem lesz rajta elegendő számú csík, akkor morci leszek aznap, ezt pedig Ő nem szeretné... Viszont Sirkinek igaza van, ha a hőm fent van, minek is izgulnék? :wink:

Kép
bienvenue

Sziasztok Csajok,

Ma délig tárgyalok, de gyorsan íme a mai hőm:

Kép

Délután jövök :wink:

Szép napot mindenkinek!

Kép
bienvenue

Bien,
eddig szupi a görbéd, ha 4-5 nap múlva is ilyen marad, akkor nagyon jó lesz... :wink: :D
sirkici

Bien: Szerintem a szülinapod előtt tesztelj egy nappal. Ha pozitiv akkor is lehet még szülinapi ajándék. Ha netán negativ akkor tényleg a szülinapodon nem leszel morci. De ez most ne is jusson eszünkbe mert bizzunk abban, hogy babás vagy :))) Tényleg csodaszép szülcsinapod lenne és emlékezetes :)

Kép
csucsu05

Hát Bien, ez nagyon jól néz ki. Ígéretes görbe. Én drukkolok, hogy ez szép szülinap legyen!!!

Kép
Kép
gabi82

Lehet, hogy én vagyok szerencsétlen, de nekem már 3 hete késik. A nőgyógyász szerint korai terhes vagyok, az UH-s doki nem látott mégsem semmit. És a tesztem is negatív. Tünetem totál nincs, max. hogy nőtt a mellem, de hányingeren sincs. Kívánós sem vagyok nagyon. Szóval nem tudom.
Abban maradtunk a dokival, ha 2 hét múlva sem jön meg, akkor visszamegyek, akkor már látni kéne valamit UH-n. Ha mégsem, akkor gyógyszerral megidítják a mikit. Szóval várok. .....
De én a tesztet messzire elkerülöm. ....
Vendég

Nekem elszálltak a reményeim. A hőm a béka feneke alatt, pedig tuti volt pém. De már nem érdekel. Nem mérem és kész!

Viszont most öntik a födémet! Ami azt jelenti lehet mégiscsak lesz tető az idén!(Bocs az offért, de olyan jó érzés!!!)

Csucsu, te hogy vagy?

Kép
Kép
gabi82

Picuranyu, drukkolok, hogy a dokinak legyen igaza!!! 2 hét múlva lesz ott valami!!!!

Kép
Kép
gabi82

Picuranyu,
A nőgyógyászod miből állapította meg, h. korai terhes vagy?
A tesztet hányadik napon csináltad meg?
Ja és azt nem értem, h. miért nem küldött el a dokid hcg-t csináltatni (vérből), az 100 % és már aznap megtudod, h. van e babó!

Bocsi a sok kérdés miatt... :oops:
Vendég

Nekem az első lányommal a vérből sem tudták kimutatni a terhességet.Negatív lett, pedig már 6 hetes kismami voltam. :shock:
A gyógyiban kapható teszt viszont pozitív volt.. :roll:
Tehát azt gondolom biztos nincs is...
Vendég

Picuranyu!

Nagyon drukkolok neked! :lol:
Vendég

Nem tudok új táblát felrakni... :cry: :cry: :cry:
(valami elállítódott a szerkesztő progiban)
Pedig nagyon kéne az új ... biztatásnak.

Bien:halkan drukkolok! :wink:
Vendég

A dokim azt mondta, hogy meg van nagyobbodva a méhem, puhább, a hüvelyem is tágabb és ezek korai terhességre adnak okot. Nem tudom. A tesztet múlt héten Csütörtökön csináltam, akkor tartottam a 16. napnál, ha hirtelen jól emlékszem.
Az negatívot mutatott. Ezért is ért totál váratlanul mikor közölte, hogy ez korai terhesség, hisz akkor a teszt miért nem mutatta ki? Azt mondta, hogy nem feltétlenül félidőben történthetett a fogantatás, és akkor még nagyon az elején lehetek, ezért sem mutatta ki az UH. De akkor is, a teszt miért nem mutatta ki???? Na mindegy, eléggé össze vagyok zavarodva. .... Azt viszont nem értem, hogy miért nem küldött el vérvételre. :(((

Nekem csak annyit mondott, hogy várjunk 2 hetet. Ha addig sem jön meg, akkor az UH-nak ki kell addigra mutatnia.

Most tiszta ideg vagyok. MIÉRT NEM KÜLDÖTT EL VÉRVÉTELRE????? Nekem eszembe sem jutott megkérdezni ezt, annyira padlót fogtam. :)))
Vendég

Piuranyu!

Ne aggódj!
Ha azt mondta a doki, hogy terhes vagy, akkor azt komolyan is gondolta! :lol:
Nem szoktak a levegőbe beszélni csak úgy..!
Neked most mennyi ideje is késik?

És miért nem csinálsz egy tesztet? :shock:
Szerintem az már biztosan kimutatná.
Mellesleg meg ne légy ideges, mert árt a babának! :wink:
Vendég

Picuranyu!

Egyik barátnőm azt mondta, hogy a teszt szerint Máté fia nem létezik!!! Pedig már egy 5 éves csodaszép fiúcska!!! :))))

T.Maria hogy vagy?
Én egy picit aggódom, fehérnél sötétebb folyadékom van, és nemtom miez. Holnap megyek dokihoz!

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Bienvenue mi a helyzet???????? :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Ma tartok a 22. napnál.
Igazából nem akarok tesztet csinálni, valahogy félek, hogy mi van, ha negatív. Akkor biztos baj van, mert különben miért késik ennyit. Mielőtt megyek majd vissza, csinálni fogok mindenképp, de egyelőre húzom. .... Lehet, hogy hülyén hangzik, de félek a negatívtól. Így valahogy jó, hogy még semmi sem biztos. Lehet, hogy kimutatná, lehet, hogy nem. Egyelőre a doki szavai éltetnek. ... És várom a 2 hetet. .... Ne nézzetek hülyének, de én így gondolom. :(
Vendég

Szia Kislány!

A terhesség alatt előfordulhat folyás.
(Nekem az előző terhességeimnél rendesen tisztasági betéttel kellet közlekednem.)
ameddíg nem változik a színe olyanra ami vérzésre vagy fertőzésre utal, nincsen semmi gond.

Ne aggódj te sem!
Remélem a doki csupa jót mond holnap.
Én ismét a jövő hét hétfőjén megyek hozzá, hátha addígra már látszik valaki a pocakomban.. :lol:

Jelenleg jól vagyok, még mindíg azt érzem, mintha meg akarna jönni.
De maj elmúlik.. :wink:
Vendég

Picúranyu:)
Azért azt tedd hozzá, hogy elvileg védekeztetek:) Szóval vannak még homályos tényezők, bár tudjuk semmi sem 100%:)
Nagyon szorítok érted, és ne félj a teszttől. Egy csomó aggoldalmat spórolnál meg, ha csinálnál.
Én teljes szívemből drukkolok érted! :lol:
Vendég

Babszi: Elfelejtettem írni, hogy írtó jó lett a csempe. Van egy ismerösünk akinek a fűrdője ilyen szinű. Na az övé nem nyerte el a tetszésemet. Igaz össze vissza volt rakva. De ezzel a mozaikkal feldobtad és nagyon jó lett. Te ilyet mersz csinálni? Én félnék, hogy nem sikerül. Vagy te ezt tanultad? Szóval nagyon szupi és remélem a konyhában is csinálsz valami hasonlót :)
Kérünk még képet :)

Kép
csucsu05

Hát, ami a védekezést illeti.... Nos igen, de utólag visszagondolva, mintha utána valami folyt volna ki belőle. :( Szóval, már nem is tudom. Én a sikosítóra gyanakodtam, de már nem tudom..... picurApu nem vett észre semmit a gumin, de nem tudom .....
Vendég

Igaza van Pöttynek maximálisan, tesztelni kell, nem aggódni. :wink:
Vendég

Miért aggódnék? :) Így vagyok tök nyugodt.
Akkor aggódnék, ha negatívot mutatna a teszt. Ezért nem is csinálok, inkább várok az orvosig.
Vendég

És miért védekeztetek?Még nem ment élesbe? :shock:
Vendég

Nem, még csak a novemberi miki után ment volna élesben. ...
Vendég

Sziasztok!

Babszi! Szuper lesz a fürdő! Nagyon ügyesen kimozaikozol! Nekem elsőre egy kicsit vadnak tűnt, de tuti jól néz ki, hogy így megdíszíted! Majd ha kész lesz teljesen akkor is kérünk képet!

Picurianyu! Ne idegeskedj, az csak árt a babónak!

Bien! Szuper a görbéd! Drukk hegyek!

Arikon! Már a 23. nap! Izgi! Érzések? Jelek? Drukk Neked is!
Vendég

Picuranyu:ne is mondd...dehát ez így szokott lenni :cry: ...de azért drukkolok neked! :wink:

Pötty:mi ez a nagy csend?Nincs kedved dumálni?Pedig rádférne egy kis móka...ahogy olvaslak.(nem mintha én olyan sűrűn jönnék mostanság, de nekem van mentségem) :wink:
Vendég

Nóri, mintha valamit sejtenél...;)
:(
De egyébként rengeteg a meló, azért vagyok eltűnve...
De minden nap jövök,é s figyellek titeket, szurkolok hangosan és hangtalanul...

Te jól vagy?
Vendég

Pötty:Mosmár egyre jobban, a műtét utáni fájdalom elmúlt, már nem vérzek és aminek örülök, hogy mensi előtti szurkálásaim vannak, ami azért jó, mert ha megjön, akkor mehetek kontrollra, ahol megnézik, hogy szépen gyógyultam e és megnézzük, hogy van e pé-m.És ha mindez megvolt, akkor nem megyek dokihoz, csak ha babás leszek!Elég volt 7 hónap dokihoz mászkálás, a HSG és a műtét.Mostmár csak egymásra koncenrtálunk oszt kész. :wink:
Nagyon remélem, hogy alakulnak majd a dolgok nálad, olvaslak mindennap. :wink:

priviben írok mindjárt valamit még
Vendég

Köszönöm, hoyg figyelemmel kísérsz...
Nagyon drukkolok neked... NAGYON!
És válaszoltam!
((ölelés)))
Vendég

Sziasztok Csajszik,

Picuranyu, mindenekelőtt Neked írnék: mindenképpen csinálj tesztet, és tudd mem, mi a helyzet, mert a felpuhult és megnagyobbodott méh, amelyben nincs / nem látszik petezsák, méhen kívüli terhsségre utal, és ez pedig életveszélyes is lehet. Persze, nem vagyok orvos, de sztem tesztelj, és ha úgy érzed, keress másik dokit, nehogy gond legyen! Én mindenesetre biztos vagyok benne, hogy van baba, jó helyen is, csak még nagyon picike - de egy teszt sztem mindannyiunkat megnyugtatna - Téged is!

Gabi, bocs, ha figyelmetlen voltam, de nem találom a görbuszkádat, mi alapján gondolod, hogy a béka popisja alatt van? A dokim szerint 2 tizedes emelkedésből is lehet baba, és ezt a Babanetre feltöltött babás görbék közül is sok megerősíti . Az se jó érzés, ha túlhevül az ember, mint én :wink: Ja, és köszi a drukkot, én is nagyon szorítok Neked!

Krisztinka, nagyon király a görbuszod :!:

Arikon, nagyon drukkolok, hogy vagy?

Sirki, Kislány, Csucsu, köszi a drukkot, meglátjuk... Most is fájdogál a pocim, de mintha napról-napra kevésbé fájna. Na, nem kombinálok!

A barátnőm szerint pénteken előhetnék egy tesztet... :roll:

Kép
bienvenue

Ha méhen kívüli lenne, akkor az UH-n látni kellett volna. Ugye????
Vendég

Nóri, Neked is köszi a drukkot - és igazad van, most már minden rendben, nem kell túlzásba vinni a dokihoz járást, Te most jó időre előre megkaptad a "dózisodat" :wink:

Pöttye, annyira ari vagy, hogy mindenkinek drukkolsz, én most akkor külön is gondolok CSAK Rád egy percet, jó? :D

Kép
bienvenue

Picuranyu, sajnos a barátnőm, akinek volt egy méhen kívülije, azt mondta, pont az volt a furi, hogy az UH nem mutatott semmit, és csak tapintással vette észre a doki, hogy megnagyobbodott és felpuhult a méhe. Jajj, ne gondold, hogy ijesztgetni akarlak, csak nem akarom, hogy bajod essen! Mikor is jött meg utoljára? Voltak már extra hosszú ciklusaid, esetleg peteérés gondjaid? Mert akkor tényleg lehet, hogy a késői PÉ kavar be :wink:

Kép
bienvenue

Picuranyu!

Milyen tüneted van azon kívül hogy nincs mensid?

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Bienvenue, mikor kezdett el fájni a hasad???

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Bien, köszönöm...
Ajj, de boldog leszek, ha már azzal a hírrel jöhetek, hogy beekezdtünk...
:(
Vendég

Na most jól rám ijesztettetek ezzel a méhen kívülivel. :(

Utoljára szeptember 23-án volt meg.

Igazából különösebb tünetem nincs. A mellem megnagyobbodott, egy kicsit érzékenyebb (de nem feszül), a hasam görcsölget alul. Viszont nincs hányingerem. Összesen 1 nap volt, amikor kiadtam magamból mindent, de szerintem a hurka volt abban a ludas. Kívánós sem nagyon vagyok, bár pár napja furcsa módon csak úgy beugrott, hogy nekem teavajas szendvicset kell ennem.
Amúgy nincs semmi különös tünetem. A mellbimbóm érintésre érzékenyen reagál.
Ennyi.
Vendég

Amúgy nem szoktak hosszú ciklusaim lenni. 30-max. 32 napra eddig mindig megjött.
Vendég

Kislány, a PÉ után egy nappal fájt 2 napig, aztán semmi. Most a hétvégén megint, aztán elmúlt. Ma egy picit megint. De nem igazi mensis fájdalom sztem, csak olyan szurkálós, jobb oldalon, meg alul. Ja, és a mellbimbóm nekem is érzékeny, meg hámlik :!: Illetve a hőm nagyon magas, eddig még soha nem volt ennyi napon keresztül 37 felett (ez 0 8. ciklus, amikor mérem). Más tünetem nincs. Hacsak az nem, hogy furi dolgokat eszem össze, tegnap reggel pl. tonhalpástétom, fekete olívabogyó, franciasalátával és paradicsommal, ma pedig kenőmájas tormával és majonézzel :lol: De sztem ez nem babás tünet, csak hülye vagyok...

Picuranyu, lehet, hogy most tényleg kitolódott a PÉ-d. Sztem szerezz egy 10-es erősségű tesztet, és csináld meg. Az úgyis mutatja, mi a helyzet. Amúgy a barátnőmnek erős fájdalmai is voltak, Neked meg az nincs, szóval nyugi - csak azért írtam le ezeket, hogy nagyon figyelj oda magadra :wink:

Kép
bienvenue

Bien:sajnos nem babás tünet a májkrém -torma-majonéz, én imádom a májkrémet majonézes tormával! :wink: Meg mindegy mit tormával...nyaminyami... :wink:
Vendég

Bienvenue! Szerintem TE BABÁS VAGY!!! :lol: :lol: :lol:
Mikor csinálsz már egy tesztet???? Szúrka a hasbn, hőem., mi kell még????????????????? IRÁNY A PATIKA!!! (de ha még negatív, ne csüggedj! )

T.Maria
Kösz az infot. Ma is van egy pici sárgás váladékom. De pénteken mrá megyek dokihoz. Gyógyszerész barátnőm azt mondta, addig, amíg nincs vérzés, nincs gond!!!!

Picuranyu: anyukámnak méhenkívülije volt előttem, és ahogy elmondta, igen fájdalmas!!! Szerintem ne aggódj, inkább keress fel egy másik orvost!

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Nóri,

Jaja, ezért is írtam, hogy sztem nem az - bár tény, hogy eddig még sosem párosítottam őket így. Vagy csak nem tudtam, mi a jó? ;-)

Kép
bienvenue

T.Maria, én (Kislány)

NO, KI A KÖVETKEZŐ?????

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Bienvenue????????

Kép

Kép
kislány és kislánya