Új privát üzeneted érkezett!

Arikon, köszi. Pozitív enerdzsik befogva! :D
Amúgy ma már jól vagyok, de szerintem ettől az érzéstől szabadulni nem lehet. max elnyomni.

Azért is sikerülni fog!

Kislány, veled miújság?

Kép
Kép
gabi82

Gabi:sajnos ismerős az érzés, nekem is van két lány, aki a közvetlen környezetemben terhes, egyidősek és az egyik ráadásul jó barátnőm...Nehéz ügy, tudom.Néhanapján én is kiborulok és útálom, hogy nekik összejött.Régebben szégyelltem is magam emaitt, de ez tök természetes.És nem vagy egyedül az ilyen érzésekkel, bár ez sovány vigasz.Szóval tényleg meg kell próbálni hinni benne.Mi mostanság például úgy beszélünk róla, mintha tény lenne, hogy nemsoká lesz.Merthogy lesz és kész.Nah, pont én bíztatlak, a kis pesszimista... :roll: :wink:
Arikon:minnyá elolvasom :wink:
Vendég

sziasztok!

Csajok, velem nemtom mi a helyzet..... :shock: :shock:
Se mensi, se pozitív teszt.
Csak cici feszülés, fehér folyós, éjszakai pisilés, és már nem fáj a hasam......... ki érti ezt???

(3. nap késés)
kislany

Sziasztok!
Ezer éve nem jártam erre. Mióta új főnökeink vannak elhalmoznak, ami nem baj, csak másra sincs sok időm. Nem is tudtam nagyon visszaolvasni :(

Gabi "türelmetlensége" adta a lökést, hogy megírjam tegnai élményemet. Tudjátok, hogy meddőségibe mentünk, sote. Namármost végigcsináltuk a vizsgálatokat. Tegnap visszamentünk a második beszélgetésre. Maga a prof fogadott minket, megnézte a papírokat teljesen ridegen, 1-2 dologra rákérdezett. pl hogy az előző terhességem spontán volt-e. Mondom igen... És egyébként hányadik napon jöttem vérvételre, pozitív lett-e az lh-teszt, mondon mnézem... ne nézze, itt van 10. nap... akkor kikérdezte a párom hogy miért nem az ő andrológusuknál volt. (mert november végére kapott volna a kórházban időponot, amúgy magánba lehetett volna menni) na mindegy... aztán közölte, hogy amúgy minden értékem normális, a pé is a hormonok is... Vártuk hogy na most akkor mit javasol. Ő: "most azt csináljuk, hogy vegyen továbbra is lh tesztet és ha pozitív azona napon és rá 2 napra legyenek együtt, ha 3 hónapig nem jön össze akkor menjünk vissza, egy ultrahang és finoman elkezdjük stimulálni.
Hát ennyi... nem tudom mit képzel eddig mit csináltunk??? fogtuk egymás kezét a tv előtt? 2 éve estem teherbe, azóta semmi... mit akar még ettől a 3 hónaptól... Szóval jól fehúztuk magunkat! Ha az ember "egészséges" akkor úgy látszik nem foglalkoznak vele anyyi. De könyörgöm 38 évesek vagyunk, eltelik 3 hónap... aztán simulálgat, és???? nem értem egy inszem miért nem jár ilyen esetben?
Na bocs hosszú voltam, csak megnyugtatásul Gabi, hogy légy türelmes!!!!!

Kép
mercure

Óramű pontos a mensim. :shock:
Legalább ez működik.

http://www.fertilityfriend.com/home/13454e
Vendég

Nóri: Jujjj, de jó, örülök, hogy jól ment a műtét! :lol: :lol: Pihenj tényleg sokat! És legyél nagyon pozitív most, mert az is kell a babához, ez meggyőződésem. A HSG után és folyton azt mondogattam, hogy tök jó, nemsokára terhes leszeeeeek!!
Figyellek még, amíg tudlak, de sztem mire márciusban megint gép elé kerülök, már bőven babás leszel! :wink:

Merucre: Na, szép kis prof az ilyen. :evil: :evil: Azért én el is mondtam volna neki azt, amit itt írsz, hogy szte mit csináltatok eddig??? :evil: SOTÉ-ról nem sok jót hallottam a dokimtól, mondjuk...

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Kislány,
akkor Neked drukk ezerrel!

Mercure
Jó, h. itt vagy! :) Ez a prof. egy hülllllye! :evil: Egyszerűen mire vár??? Mert még ha 1 éven belül lennétek...de már 2 éve! Szerintem keressetek egy másikat, bár tudom bizti nehéz ügy...

Gabi,
örülök, és ha bármikor kell még pozitivitás szólj nyugodtan és küldöm! :D Asszem most elég sok van bennem. De ahogy magamat ismerem leszek én is padlón, úgyh. tartalékolok gy kicsit belőle! :D
Vendég

Sziasztok!

Nóri! Látom nem nagyon megy a pihenés! Pedig használd ki, mert aztán jönnek a dolgos hétköznapok!

Mercure! Tényleg kereshetnél egy jó dokit!

Kislány! Drukk továbbra is!!!

Babszi! Hol vagy eltűnve!

Na meg Vandi! és a többiek!

Arikon! Nagyon jó, hogy ilyen pozitív vagy! El is kel most a csapatban! Drukk hegyek! Lassan jön az izgulós időszak!

Gabi! Sajnos mindenki életében vannak ilyen gondolatok, mint a tiéd! Tudom nehéz, de majd csak túl leszel rajta és hidd el hamarosan a Te pocidba is beköltözik a baba!

Pöttye! Nektek mikor is indul a projekt? Mert most ti nem csináljátok élesben ugye? BOcsi ha figyelmetlen voltam!

Képzeljétek nekem ma kezdett felfelé menni a hőm, remélem meg sem torpan és 37 fölé szökik! Jajj nagyon reménykedem még ebben a hónapban!

Kép

Puszi
Vendég

Hogy mikor kezdjük, azt nem tudom, de ti rögtön fogjátok tudni, az is biztos..Még nem éles hónap....

DRUKK HEGYEK NEKTEK!!!!
Vendég

Sziasztok!!!

Ez a 4. napom, hogy késik. Ma reggel is csináltam egy tesztet. Íme!

Kép

SZERINTETEK?????? :lol: :lol: :lol: :lol:
kislany

Szia Kislány,

Hát ez bizony egy pozitív teszt :lol: :lol: :lol: Szóval halk gratula :wink:
bienvenue

Kislány.... GRATULA!!! Ez bizony tényleg halvány második csík:)

:))))
Vendég

Kislány,
halk gratula! Drukk-drukk az erősebb csíkig!! :wink:
Vendég

Kislány, ez tényleg látszik!!!! Halk gratula!

Kép
Kép
gabi82

Rólam csak annyit, hogy sokkal érzékenyebb vagyok a szagokra és sokat vagyok rosszul. De szerintem a mettől.

Kép
Kép
gabi82

Kislány, kezdetnek ez elég bíztató!!! Hurrá! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm Mindenkinek a kedves szavakat!!!

Az igazat megvallva kicsit bizonytalan vagyok a csík halványsága miatt. Úgy döntöttem, hogy legközelebb hétfő reggel tesztelek, addigra már erősödnie kell.

Viszont apácska máris a tenyerén hordoz!!! :lol: :lol:
Tegnap jól esett volna egy pohár borocska, és nem adott!!!! :shock: Azt mondta, terhes mamák nem ihatnak!!! :lol: :lol: De azért ha az orvos igazolta, akkor koccintunk egy picit!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Gratula, és addig is mi koccintunk az egészségetekre:)

Kép
Kép
anyaanya

Sziasztok!

Nagyon nem olvastam vissza, csak gondoltam, jelentkezek, h még élek..... :oops:

A pozitív tesztekhez gratula!

Nóri!
Nagyon szurkolok, h a HSG meghozza a gyümölcsét!!!!!!!!!!!

Gabi!
Nekem is előírták a diétát, de én nem nagyon tudom tartani... szégyen, de most nincs energiám arra is. A szagokra én is jobban érzékeny vagyok a mettől.

Köszönöm a hiányolást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jól vagyok (ez jól hangzik, de már hetek óta nagoyn fáj a fejem - most kértem beutalót a neurológiára, megyek CT-re), csak a ház.....
Minden este ott vagyok a festővel és a burkolóval (uncsitesóm), bár ő ma hazament.
Ígérem, h fotózok, mert már van mit :roll: :wink:
A fürdőt én is urkolgattam, mert elővettem a kreativitásomat és csináltam mozaikokat. Holnap fotózok és töltök majd fel nektek.

Nagyon hiányoztok már!!!!
Vigyázzatok magatokra!!!!!!!!!
(akinek nem írtam, az ne haragudjon. jövök sztem holnap és visszaolvasok rendesen) :roll:

babszika

Kislány,
szerintem ez nagyon halvány pozitiv, valószinűleg te is olyan vagy, akinek később mutatja ki a teszt. A HCG másfél naponta duplázódik, úgyhogy hétfőn vagy kedden csinálj még egyet. Sajnos egyenlőre csak a tesztben bizhatsz, mert még a doki sem látna semmit... De azért halk gratula!

Babszi,
várjuk a képeket!
sirkici

Sziasztok!

Ma szintén csináltam egy tesztet. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ez azért már erősebb!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Kislány, ez tök jó!!!!
Mikor mész dokihoz?

Kép
Kép
gabi82

Csajok, szerintetek csak az ovulációkor megy fentebb a méhszáj? Vagy ha terhes vagy fenn is marad? Vagy csak ovu után megy fel? :oops:

Kép
Kép
gabi82

Kislány,ez egyre jobb, sőőőőt! :lol: :lol:

Gabi: " terhesség esetén a méhszáj a várt menstruáció idöpontja körül kemény és zárt, és a hüvelyben középen vagy teljesen behúzódva helyezkedik el. Ha utánagondolunk, ez logikus is, mert egy zárt és nehezen elérhetö méhszáj védi a babát a felszálló fertözésektöl.

... legtöbb nö méhszája kemény, zárt és jól elérhetö volt a várt menstruációt megelözöen, ha nem sikerült teherbe esnie. "
Vendég

Sziasztok!

Hát, a fotók elmaradnak ma.... ma egész nap majdnem megőrültem, mert iszonyúan fájt a fejem. Egyszerűen már elviselhetetlen!!!! :(
Ráadásul a hideg házban megfáztam és fáj a torkom is. :evil:

Gabi!
Mit akartál kérdezni????

babszika

Kislány: Gratula. Ez már a babó hisz két teszt is kimutatta. Mikor mész dokihoz?

Babszika: Kitartás lassan már nem lesz ilyen hajtás a ház körül. Kérünk képet biztos nagyon nagyon szép lesz.
Pihenj is azért és kúráld magad nehogy beteg legyél jobban. Biztos nagyon fáradtak is vagytok de meglesz majd a jutalom. Mikor beköltöztök a házba minden fáradtságot el fogtok felejteni :)

Kép
csucsu05

Sziasztok!
Babszi, csak annyit, hogy hogy bírod a diétát. Én eleinte nagyon rosszul voltam. De most, hogy nem figyelek annyira sokkal jobb.... Viszont nem tudom, hogy így használ e.

Amúgy asszem tegnap ráéreztem a nyitott méhszájra. Mert ma nem bírtam ki és megnéztem a hőmet. 36,2. Azaz leesett. Vagyis szerintem elkaptuk!!! :D

Remélem fenn marad a méhem :oops: :D

Kép
Kép
gabi82

Ja, és Babszi: Mi már öntenénk a födémet, de az ácsok nem dolgoznak hétvégén, a villanyszerelő csúszott. Azaz ma befejezik a zsaluzást és mint a messiást úgy várjuk a 6-10C fokot. Min. 1 nap kell és akkor megtudnánk csinálni... Még nem adjuk fel az idén tető alatt lesz projektet!!!!!!

Kép
Kép
gabi82

Kislány,
ez szuper! Ezen már tényleg jól látszik a második csik is! Gratula!!!

Babszi,
egyezek Csucsuval, amint beköltöztök már el is fogjátok felejteni a sok fáradtságot... :D
sirkici

Sziasztok!

Köszi a bíztatást. Most rám is fér, mert nagyon úgy néz ki, h mégsem tudunk az új házban karácsonyozni..... :cry:

Gabi!
Én elvoltam a diétával, csak ugyebár ez a stressz, meg a rohangálás .... nincs időm arra, h kaját csináljak magamnak és estére meg már fáradt/lusta vagyok ahhoz, h előre gyártsak kaját. (ráadásul az anyósomék mindig megeszik) Így marad az, h itt-ott bűnözök.
Nagyon szurkolok nektek, h tető legyen még idén, mert legalább akkor a belső munkák haladhatnak.
Nálunk a burkolás azért állt meg, mert a tetőfedő csak az egész cserepeket tette fel és beázik az egész fürdő..... :x :evil:

babszika

Sziasztok Lányok!

Nálunk tegnap egész nap esett a hó, gyönyörű volt! Viszont reggel olyan "szépen" visszagurultunk a hegyről...ma muszáj lesz feltenni a téligumit!

Babszi,
A fejfájás szerencsére eddig elkerült engem. Össz-vissz 2* 3* fáj a fejem egy évben, de akkor belead apait-anyait. :(

Úgy látom kezdünk finisbe érni, nagyjából 1 hét amíg nem kéne megjönnie! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Kislány! Hatalmas gratula! Ez bizony két csíkos!

Gabi! Reméljük Neked is olyan klassz teszted lesz a hó végén , mint Kislánynak! Drukk!

Babszi! Kitartást! Meglátos milyen édes lesz a beköltözés, még ha később is lesz! De gondolom, hogy nehéz kivárni! De az sem éri meg, ha totál széthajtjátok magatokat!
Párosnak milyen az úk munkahely? Te kaptál már visszajelzést valahonnan?
Mikor mész CT-re?

CSucsu! Hogy vagy? Nálad most mi a helyzet?

Bíborlány! Sirkici! Azta már elmúltatok 12 hetesek, hogy rohan az idő!!! Jól vagytok???

Arikon! Jönnek az izgis napok! Drukk hegyek!!!
Vendég

Babszi:nagyon vigyázzatok magatokra ebben a nagy hajtásban és nagyon drukkolok, hogy mégiscsak ott tudjatok karácsonyozni!
(((Ölelés)))
Vendég

Sziasztok Lányok!

Igen kezdődnek az izgis napok. Mindenkinek óriási drukk hegyek++++++++++++++++++++++++++++++++++

puszi

Kép
Kép
mirci74

Sziasztok!

Megjöttem a dokitól.

Az uterus kissé megnagyobbodott, homogén szerkezetű.Terhesség még nem látható. Nyálkahártyavastagság 13 mm.

ezt pedig utána csináltam, nem reggeli pisiből: Kép

Túl korán mentem? :roll:
Vendég

Arikon:Nálunk nem esett még egy szemecske sem... :cry:
Remélem nekem is megjön veled együtt, alig várom, hogy mehessek kontrollra, addig nem merünk hancúrozni, nehogy baj legyen. :roll: :oops:
Vendég

Krisztinka,
:lol: Kösz a kérdésed, jól vagyok! Egyre jobban!

Babszi,
drukk, hogy ott tudjatok karácsonyozni!

Nóri,
Remélem mihamarabb megjön és aztán babára fel! :D

t.mária,
nem látom jól, ez most egy negativ teszt?
sirkici

Krisztinka,
szépen ivel felfelé a görbéd! :wink: :D
sirkici

SIRKICI!

NEM, EZ EGY POZITÍV TESZT.
Vendég

Sirkici! Izgulok is, hogy menjen csak feljebb!

Tmaria tesztje pozitív, csak hamar ment nagyon dokihoz és ekkor még uh-on nem látszik. Én anno csak a 7. héten voltam először, igaz az 50. ciklusnapon teszteltem, a maratoni ciklusaim miatt.
Vendég

Nórikám,
én azért most remélem, h. nem jön meg :lol: de ha ezen múlik miattad várok még 1 hónapot és akkor decemberben együtt pozitívoskodunk. :lol:

Kirsz,
valóban szupi a görbéd!

Mirci,
Hogy vagy? Tudom, h. neked hosszabb a ciklusod, de esetleg érzel valamit?

Lányok pékor szokott lenni tojcsi? Mert akkor lehet, h. pont lemaradtunk... :( Mondjuk pont 11-14-ig mindennap volt szeretelmeskedés :oops: de rá 3-4 napra volt tojcsi...
Vendég

t.mária,
BOCSI, mondom, hogy nem látom jól. De ha pozitiv, akkor meg mindenképpen egyértelmű, hogy korán mentél. Én a 6. héten voltam, de a babót még nem látták az UH-n, majd csak a 7. héten. Úgyhogy nyugi, az ott babó, csak várj még legalább 2 hetet a dokival!
sirkici

Arikon,
attól még lehetséges minden! :wink: Bár ez engem is érdekelne, hogy lehetséges-e, hogy pé után 3-4 nappal legyen tojcsi?!
sirkici

Arikon:na jó, akkor én csúszok egy hónapot, nagy kaland...időm az van. :wink:
Lehet, hogy a pé kicsit később volt?Szerintem igen...akkor van tojcsi, de szerintem lehet utána is, van akinek 4-5 napig van.Nyugi és hancúr. :lol:
Vendég

Köszike, igazából nem vagyok ideges mert adtam időt magamnak (magunknak) márciusig. Ha addig nem akkor doki! :evil:
Úgyh. Nóri decemberben babásodunk!!! Meg persze MINDANNYIAN!! :wink:

Mivel nem hőmérőzöm ezért nem tudom, mikor van pém, csak a múlt havihoz viszonyítottam, amikor 28 napra jött meg, és ugye akkor előtte 14 nappal van pé? Vagy rosszul tudom... :shock:
Ebből is látszik, h. folyton szerelmeteskedni kell és akkor tutira összejön... :oops: Csak hát ciki nem ciki egy egész napos stresszes-meló után van amikor egy jó szunyát részesítünk inkább előnyben. :?
Vendég

T. mária: Hát ez bizony pozítív teszt. De jó :) Na sebaj majd én megyek utánatok . Legalább jó tanácsokkal látok el ha utánatok kullogok :)

Kép
csucsu05

Arikon:nem szentírás a 14.nap!Nekem pl a 18-20.körül volt a múlt hónapban, de olyan is volt, aki a mensi előtt esett teherbe.Ez a 14. nap csak a nagy átlag.(ha a 14.nap lenne a nyerő, akkor elég lenne mindnekinek egyszer szexelni előtte és máris babásak lennénk...)
Sokszor mi is bedőlünk az ágyba egy egy hajtós nap után és bár én tudom, hogy kéne akciózni, de nincs kedvem meg enerdzsim...és szerintem olyankor hagyni is kell, a muszáj dolgok nem jók.
Vendég

Arkon: úgy vagyok vele, hogy nem figyelek a "jelekre", mert csak stresszelném magam......
Szerintem az, hogy pár nappal később volt tojcsid, még nem jelenti azt, hogy nem jött össze. Különben is a spermák még pár napig életképesek az együttlét után.

Krisz: tényleg nagyon szép a görbéd, szorítok nagyon++++++

Kép
Kép
mirci74

Helló Mirci!

Nálad itt a vég hamarosan, ami a reméljük a 9 hónap végtelenjébe nyúlik!!!! Drukk! ++++++++++++++++++++++++
Vendég

Köszi Csajok, hát remélem a legjobbakat! Fő az optimizmus! :D

Nóri,
Egyetértek! Nincs is a kényszer szexnél illúzió rombolóbb dolog. A babának is az a jó, ha mindkét fél élvezi a "dolgot" és nem csak kötelességből van az együttlét!
Már látom is magam előtt a szitut: "Na gyere Apjuk, ma van peteérésem!" :lol: Húú, de izgi, biztos erre gerjednek a pasik... :lol: :oops:
/off vége :wink: /
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?