Új privát üzeneted érkezett!

Gabi! Te kis szexmániás! :lol: :lol: 8 napja stukázol??? :shock: Nem semmi teljesítmény!!!! Totál együttérzek veked!

Arikon! Jó shoppingot, meg dumcsit!

Mindenkinek szép összebújós hosszú hétvégét!!!!

Drukk hegyek mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Na, szép..... bocsi Gabi, h Nórit írtam.... de látom, nem zavartalak össze :lol: :lol:

Jó pihenést kívánok nektek!!!!!
Nóri, ugye te is pihizel??????

babszika

Sziasztok lányok!

Annyi mindenkitől hallom, hogy ne akard görcsösen a gyereket, de ha eldöntöttétek, ezt hogyan lehet betartani.
Mi mondjuk most októbertől kezdtük élesben, és ma kiderült, hogy ez most éppen nem sikerült. Erre a férjem azt mondta, sebaj, majd újra próbálkozunk.
Mondjuk ez a része tényleg kellemes. :oops: :P
Nálunk csak egy gond van, hogy az Én drágám külföldön dolgozik mostanában, és így elég nehéz összehozni , hogy pont jókor legyünk együtt. Igazából azért keseredtem ma el. De most kiderült, hogy úgy néz ki, novemberben is a legjobbkor fogunk találkozni. Szóval remélem, karácsonyra a szülőknek a legjobb ajándékot adhatjuk.

Ez kicsit hosszúra sikerült, elnézést mindenkitől, csak a ma reggelem rosszul kezdődött.

Erika
cs_erika

Erika azaz druszám. Kivánom, hogy a Jézuska meghozza ajándéknak a babót.
Ne keseredj el, hogy elsőre nem jött össze. Kitartást és türelem :)
Puszi: Era-Csucsu

Kép
csucsu05

Csucsu!

Annyira nem vagyok elkeseredve, csak egy kicsit. Azért mert nálunk nem tűnik olyan egyszerűnek a dolog. A férjem külföldön, Én itthon, és ez még egy fél évig biztosan így lesz. És így eléggé nehéz összeegyeztetni, hogy pont abban az időben találkozzunk, amikor nekem éppen peteérésem van. De nem csüggedünk. Ha mást nem akkor szimplán gyakorlatozunk. :D

A baba úgyis akkor jön, amikor ő akarja. Csak az agyamat is erre kell ráállítani.
cs_erika

Sziasztok!

El sem tudom mondani, mennyire várom már a jöv.hetet.
Még 5 nap a tesztig........
piri jele sehol.... ezelőtt mindig fájt már a mellem ilyenkor, iszonyúan, és a farkaséhségem is óriási volt, most viszont étvágyam sincs, és a mellem sem fáj.... annál jobban viszont a derekam, és a hasikám alját érzem....
Ez mire utal szerintetek???

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Sziasztok Csajok,

Újaknak szió külön is, és persze mindenkinek kellemes hosszú 7végét!

Kislány, sztem ebből bármi lehet :wink:

Képzeljétek, túl vagyok végre a terheléses cukor és inzulin vizsgálaton, megvannak a leletek, és: NINCS PCOS-om!!! :lol: :lol: :lol: A dokim szerint ez a legfontosabb, a többit innentől már megoldjuk :D

Most mennem kell, mert Apával mászkálunk ma, de jövök majd!

Pusza mindenkinek,

Bien
bienvenue

Bien,
Tényleg nagyon szuper hír,h. nem vagy pco-s! Hajrá Nektek! :oops: :wink:
Vendég

Bien: Szupi a hír! Örülök nektek! Sok sikert! :wink:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

sziasztok!

Ismét rég jártam erre!

Nem vagyok még mindíg jól. Tegnapra elment a hangom, most pedig csúnyán köhögök. ( lázam nem volt szerencsére.) 8)

Ez a hír viszont nem fogható ahhoz, hogy ma reggel nem bírtam magammal, és halványan látszik ugyan, de z e b r á s lett a tesztem!!! :lol: :lol: :lol:

Mindjárt kiugrom a bőrömből!!! :lol:
Vendég

Húúú, Mária micsoda hírek! Tiszta szívből GRATULÁLOK!! :)
Ez nagyon szuper!!! Esetleg nem tudnád feltenni a zebrácskádat?
Vendég

[quote="kislany"]S írta:kislanyziasztok!

El sem tudom mondani, mennyire várom már a jöv.hetet.
Még 5 nap a tesztig........
piri jele sehol.... ezelőtt mindig fájt már a mellem ilyenkor, iszonyúan, és a farkaséhségem is óriási volt, most viszont étvágyam sincs, és a mellem sem fáj.... annál jobban viszont a derekam, és a hasikám alját érzem....
Ez mire utal szerintetek???

Reméljük arra, amit szeretnél. De múlt hónapban én is tök így jártam. A derekam azt hittem leszakad, a hasam alja feszült, a melleim viszont nem, aztán mégis... :roll:
Pedig így elsőre én is azt mondanám, hogy ez eléggé tipikus tünet.

Kép
Kép
anyaanya

A Jónás módszerről van tapasztalatotok?

Kép
Kép
anyaanya

Jaj, és természetesen minden jóhír hozójának nagyon gratula!!! :D

Kép
Kép
anyaanya

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a gratulációt és a jókívánságokat, én még csak nagyon halkan merem mondani a jó hírt.

Majd ha a dokim is megerősíti, akkor majd igen...
Addíg pedig megpróbálok mégjobban vigyázni magamra, mint eddíg.

Persze azért nem nagyon tudtam magamban tartani, és a 13 éves nagylányomnak elkottyintottam, nagyon jó fej volt, igazán örült neki.
kértem, hogy még ne élje bele magát, de a kistesó mára már nem csak terv...

Arikon!

A tesztet pedig próbálom, próbálom, de nem sikerül...
Vendég

Helló csajok!

Felgyorsultak az események, holnap reggel megyek a kórházba vérvételre és HSG-re.Nem kell bentmaradnom csak pár órát a vizsgálat után,(a kontrasztanyag allergia miatt), de kedd reggel be kell feküdnöm, aznap délelőtt megcsinálják a műtétet.2-3 napig kell bent lennem, attól függ, hogy hogy sikerült.Gondoljatok rám, eléggé be vagyok tojva...Jó sok baromságot összeolvastam a neten és azzal riogatnak, hogy eléggé fájdalmas a HSG....a műtétről meg ne is beszéljünk, az altatástól vagyok a legjobban kiborulva. :oops: :cry: Holnap még jövök du vagy este.Puszi.
Vendég

Sziasztok,

Nórikám: nagyon szorítok neked holnap. Szerintem ez jó, hogy végre túl leszel mindenen hidd el. Utána pedig tuti, hogy hamarosan jönni fog a bébi.

Kép
Kép
mirci74

Sziasztok!

t.maria, halk gratula! Mikor mész dokihoz? Holnap reggel csinálsz még egy tesztet?

Nóri, nem lesz semmi gond, nyugi! Gyorsan túl leszel rajta! Drukkolok és gondolok rád ezerrel!!!!!

Kép
Kép
gabi82

Szia Gabi!

Köszönöm! Én is csak halkan merem mondani, és szinte el sem hiszem!
Holnap reggel ismét tesztelek!
Aztán, ha ez is pozitív és nem is jön meg, akkor kb egy hét múlva tervezem, hogy elmegyek a dokimhoz.
Tudom,hogy a halvány + is +, de én akkor is alig merem elhinni...

Na meg az is eszembe jutott, (amiért ilyen korán kimutatta a teszt), hogy nem ikrek e?!
Akkor valószínűleg befonnám a hajam... :shock: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Még 2 napom van hátra a ciklusból...... T.mária, felbúzdulva, hogy látom Neked is van még 2 napod, és már teszteltél, csináltam én is egy tesztet.... sajna negatív,de szerintem ez még korai volt.....
De Neked nagyon örülök. Holnap írj, hogy hogy sikerült a teszt!
Egy kérdés: ha késik, akkor kb. mennyi a hő? Sajnos a napi hőmérőzést nem tudom megvalósítani, mert reggel, amikor már kipattantam az ágyikóból akkor jut eszembe, hogy mérni kellett volna.... :shock:

T.mária: milyen tüneteid vannak???

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Szia Kislány!

Reggeli pisi volt?

Egyébként semmilyen tüneteim nincsenek...
Csak a pocim fájdogál néha... De alig-alig.
Ha nem tudnám, hogy mi van valószínűleg nem is figyelnék rá.

Csak a cicim nőtt meg...Két gyerek után már nem volt az igazi, De most,,...!!!! :oops: :lol:
Vendég

A kérdésedre: Nem vagyok szakértő, a hőmet sem mértem, de úgy tudom, ha babás vagy, akkor egy helyben stagnál. Ha pedig megjön, akkor leesik pár tizedet.
Vendég

Sziasztok!

A ma reggeli is pozitív..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!!
Vendég

Kép
Vendég

jaj de gratulaaaaaaaaaaaaaa.... :))))))))) t.maria, egyszerűen fantasztikus ez a hír!!!! :)))
Vigyázzál nagyon magatokra!!! :)
Vendég

T. Mária: Gratula a zebrás tesztehez :) Ez nagyon jó hír.
Vigyázz magatokra nagyon. :)

Kép
csucsu05

köszönöm Csucsu4
igyekezni fogok!

Veled mi van?
Vendég

Jó reggelt!

Nóri,
nagyon drukkolok neked!!! De az a lényeg, hogy ezek után biztos, hogy össze fog jönni a bébike! :lol:

t.mária,
HATALMAS GRATULA!!! Ez bizony pozitiv! :lol:
sirkici

Mária!
Bizony bizony most már hangos GRATULAAAAAAAAA!!! :)

Nóri!
Nagyon szorítunk Neked!! A Hsg-ről én is olvasgattam, de van aki szinte meg sem érzi, úgyh. erre gondolj!! Mennek a drukkok!! Ha már jobban vagy írjál!

Mirci,
Veled mizu? Babaproject ezerrel? :oops: :D
Vendég

Ez a kép jobb: :lol: Kép
Vendég

Hali!
Mária, ez igen jó hír!!!!!

Kislány, drukkolok!!!

Nóri, gondolok rád!!!

Kép
Kép
gabi82

[quote="t.maria"][ írta:t.mariaimg]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1194241961.2076.jpg[/img]

Gratula Mária, ezt ügyesen összehoztátok :D
Mennyi ideje próbálkoztatok?

Kép
Kép
anyaanya

Szia Anyaanya!

Köszönöm!
Ez volt a második hónapunk... :lol:
Vendég

Sziasztok!

Tmaria! Nagyon nagy gratula!

Nóri! Mennek a drukkok!!! Ne aggódj túl fogod élni!!! Nem fog nagyon fájni nyugi! Nagyon várunk vissza a hírekkel!!!!

Bien! Szupi, hogy nem vagy PCOS! Reméljük jön hamar az a baba!!!

Kislány! Mi újság nálad??? Mikor tesztelsz???

Arikon! Gabi! Nálatok most jönnek vagy vannak az összebújós napok??!!! Mindent bele!!!!

Babszi! Hogy vagytok??? Sikerült pihiznetek a hétvégén? Írjál mi van veletek!!!

Én kis szorgalmas hőmérőzős dobok nektek egy görbuszt:

Kép
Vendég

Krisztinka,
Háát azt nem tudom, h. most vannak e az összebújós napok, de azért a mindent bele "teljesül"... :oops: :wink:

De úgy látom, h. Te (Ti) nem csak a hőmérőzésben vagy szorgalmas :oops: :D
Vendég

Hát, én is csak irigykedve nézem ezt a sűrű összebújást... Példaértékű:)

Nórikám.... kérlek szépen készülj fel lelkiekben egy icipici fájdalomra...de tudod, a cél érdekében mindent..És ahogy Anyukám mondaná.... A szülés ennél 100X nehezebb lesz... Ő mindenre ezt mondja:)

Szóval biztos hogy nem fog a legkellemesebb élményeid közé tartozni ,de ennyit túlélünk...mert veled együtt izgulunk, ugyanúgy fáj..és ugyanúgy örülünk majd mindennek!!!!

nagy ölelés, és kérlek gyere vissza a hírekkel!!!!

Pusza!
Én is hőmérőzök, de mivel nincs éles hónap még midnig, sőt még nem is lesz..nem érdemes feltennem...
majd ha lesz miért!!!! Akkor naponta ostromollak majd benneteket...De azt az időt meg türelmesen kivárom!
:)
Vendég

Szia Pötttye!

Már nagyon várom az "éles" görbédet!!
Remélem már rendben vagy(tok)!
Vendég

Pöttye! Én is várom az éles görbédet! Remélem lesz is eredménye a sok összebújásnak!
Vendég

Köszi a drukkot csajok -Arikon, Pötty, Gabi, Mirci, Sirkici, Krisztinka-...a HSG-n túlvagyok és a vérvétel, ekg...stb-n is.Hát, nem hiába riogattak, ez nagyon fájdalmas dolog.(még kicsit vérezgetek is)Nem részletezem és van akinek biztos nem volt ennyire kellemetlen, aki még előtte van, azt meg nem riogatom.De én azt hittem beszarok és ez most így utólag már nem érvényes, de a vizsgálat után elgondolkodtam, hogy akarok e gyereket...Persze hogy akarok!!!!
Amúgy kicsit kanyargós, de szépen átjárható mindkét petevezetékem.És ezzel a kontrasztanyaggal látszott igazán, hogy ez a kis myoma nagyon nem jó helyen van, mert benyúlik rendesen a méhürbe...szóval nagyon ki kell szedni!
Holnapra kérem a drukkokat, reggel fél 8-ra kell bemennem a kórházba, de csak kb fél 11kor műtenek.Remélem szerdán este már otthonról írhatok nektek.
Puszi mindenkinek.
Vendég

Nóri!
Húúú, de jó, h. bekuksiztam!
Sajnálom, h. fájdalmas volt a hsg! :( De az viszont szupi, h. átjárható vagy!! Gondolom millió kő zuhant le! :)

Holnapra drukk-drukk!!
Vendég

[quote="csnóri"]K írta:csnóriöszi a drukkot csajok -Arikon, Pötty, Gabi, Mirci, Sirkici, Krisztinka-...a HSG-n túlvagyok és a vérvétel, ekg...stb-n is.Hát, nem hiába riogattak, ez nagyon fájdalmas dolog.(még kicsit vérezgetek is)Nem részletezem és van akinek biztos nem volt ennyire kellemetlen, aki még előtte van, azt meg nem riogatom.De én azt hittem beszarok és ez most így utólag már nem érvényes, de a vizsgálat után elgondolkodtam, hogy akarok e gyereket...Persze hogy akarok!!!!
Amúgy kicsit kanyargós, de szépen átjárható mindkét petevezetékem.És ezzel a kontrasztanyaggal látszott igazán, hogy ez a kis myoma nagyon nem jó helyen van, mert benyúlik rendesen a méhürbe...szóval nagyon ki kell szedni!
Holnapra kérem a drukkokat, reggel fél 8-ra kell bemennem a kórházba, de csak kb fél 11kor műtenek.Remélem szerdán este már otthonról írhatok nektek.
Puszi mindenkinek.

Nah, így hogy már túl vagy rajta...Nővérem és Vörösbegy is hasonló élményen volt túl..csak nővérkém ráadásul mindkét oldalon le is volt záródva...Jobban fájt neki hoyg a kontrasztanyag nem tudott távozni...:(
Nah mindegy, ez egy másik sztori....
VISZONT a jó hír...ugye tudod, hogy HSG után általábn könnyebben esnek teherbe a nők??Ugyanis ez olyan, mint egy "Kéményseprés"....
Úgyhogy mindent bele nagylány...Sikerülni fog!!!!

És én is köszönöm a bíztatást, támogatást..Nem leszek hű hozzátok, csak valahogy mindig attól félek, mire mi belekezdünk a nagy csapat már "odaát" lesz...a másik fórumban..és akkor egyke maradok:)....
Lassan meg már kezdhetnénk egy 2008-as babaproject topicot... Bár még van egy hónapunk...
Nah Csajok, Babára fel....
Szorítok értetek!!!!
Vendég

Nóri, gratulálok a túléléshez!!!!! Nagyon ügyi voltál és holnap is az leszel!!!!!!!

Babszi, tényleg mi van veletek? Neked amúgy írtak elő diétát a gyógyi mellé? Nekem igen, de nem mindig tudom betartani

DE MÁR FOGYTAM 4kg-OT!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Pöttye, remélem hamarosan belefogtok a bébigyártásba!!

Kép
Kép
gabi82

[quote="csnóri"]
írta:
csnóriHolnapra kérem a drukkokat, reggel fél 8-ra kell bemennem a kórházba, de csak kb fél 11kor műtenek.Remélem szerdán este már otthonról írhatok nektek.
Puszi mindenkinek.

Nóri nagyon drukkolok Neked!!! És tarts ki!

Kép
Kép
anyaanya

Nóri: Minden jót a műtéthez!!!!! A HSG-s sztoridat akár én is írhattam volna...Nekem is baromira, elviselhetetlenül fájt, de megérte. :wink: Ha össze-vissza olvastál mindent - mint egykor én - akkor azt is tudod, hogy most piszok termékeny vagy kb. 3-6 hónapig. Szóval babára fel!!! Pussz!

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jó reggelt!

Nóri,
sajnálom, hogy fájt a hsg, de hidd el megérte, igy már legalább tudod azt is, hogy rossz helyen van az a mioma, ma azt is kiszedik, és utána babára fel! Sikerülni fog! Mára pedig drukk!!! :)

Pöttye,
remélem hamarosan már ti is belevághattok a projectbe!
sirkici

sziasztok!

T.Maria, gratula!!!! :))))))))))))))))))))))

Többiek!!
Ti pedig, kérlek szépen nagyon drukkoljatok!!! Még mindig semmi.....új ciklus kezdődik...........

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Kislány,
hajrá! Gondolok Rád! Érzel valamit? Hődet méred? Drukk hegyek!!!

Nóri, nagyon várunk szerdán!!!! Minden rendben lesz!

:D

Kép
Kép
gabi82

hű de elvonult mindenki....

Kép
Kép
gabi82

JUJ DE JÓ! ELSŐ VAGYOK!!

Kép
Kép
gabi82