Új privát üzeneted érkezett!

GYerekek, ezt megint elraboltam.... :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5

Nem csak hogy a görbéd tökéletes....napok óta foglalod a laptetőket. :wink: :) :) :)

Én is így gondoltam a görbét, csak nem voltam benne biztos, hogy jól értettem.

Alvás :arrow: Éjfél után feküdtünk le, akkor ért haza a férjem. Akkor már majdnem 24 órája voltam fent. :shock: :shock: Igen, jót aludtam, reggel még nehezemre esett felkelni. 8)

Kép

Kép
mirci09

Mirci,
és tudsz Danitól aludni? Vagy ő keltett reggel? :)

Mi tegnap kihagytuk a dolgot, pedig apa mondta, hogy kétnaponta... :roll: És szerintem pont tegnap volt PÉ... :roll: De apa is fáradt volt, ugyan mondta, hogy jöjjek vissza hozzá, ha nem alszom el, de bealudtam Pálmi altatása közben... :roll:

Na akkor Málna, mennek a drukkok, ennyi laptető, hőemelkedés, stb... :)

A lánykád meg legalább ne kamuzzon :) Én ha nagy ritkán volt valami, azt megbeszéltem anyuval és igazolt :) De őt nem vertem át sose... Persze lehet, hogy azért, mert tudtam, hogy mellettem áll, meg tényleg nagyon ritkán volt ilyen, lehet, hogy a lánykád meg azt tudja, hogy rövid úton beküldenéd a suliba :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

sz.veronika:
Igen, reggel keltett a kisfiam 6 órakor. Odafeküdtem mellé és beszéltem neki sokat, hogy mennyire fontos lenne még szundizni és hogy sötét van még stb. Fél 9-ig vissza is szundított. :)

Akkor úgy jártatok lehet, mint mi a múlt héten...pont akkor maradt ki, mikor fontos lett volna. :? Honnét tudod, hogy pé-d volt? Teszteltél?

Kép

Kép
mirci09

Vera az az igazsag, hogy nem kamuzott akkorat, tenyleg ronda a torka, es csak azt mondta nem erzi jol magat, ami igaz is lehetett...a reggeli torokfajas mindig rossz. De aki uszni elmegy, annak kutya kotelessege az iskolaba is elmenni. Ismerem ot, orokre megtanulta a lecket.
Hatha ma meg nem keso Veronika. Van, hogy hamarabb erzi az ember... ne hagyjatok ki a mait!!!

malna5

Málna szépen megugrott a hőd :):):) bízzunk benne hogy így is marad :)és a laptető meg nem véletlen hogy a tied hosszú ideje :) biztos mutat valamit ha ilyen makacsul neked dobja :)

Vera lehet még a ma nem lesz késő :)

nika70
Salgótarján

Malna,
bocsánat, éreztem is mikor leírtam, hogy kicsit kötekedősre sikeredett, nem is ismerem a szituációt, aztán beledumálok :oops: :lol: Mindenesetre a sok laptető ígéretes! :lol:

Ma délutáni alvás alatt pótoltuk a dolgot :) Kár, hogy Pálmi rögtön utána felébredt, így nem volt idő a trükkökre (gyerya, stb.) mert szaladni kellett hozzá...
Amúgy igen, a teszt végre jelzett, bár még ma is tart a tojásfehérje, én nem is értem, már vagy 5 napja... :shock: :roll:

Ja, még múltkor nem reagáltam Korenkának, hogy nem is tudtam, hogy a hátrahajló méhet korrigálja az első terhesség :) Na, ez szuper :)

Kép

Kép
sz.veronika

én azt hallottam hogy a teszt mikor első nap halványodik vissza a teljes pozi után akkor van a pé
a teszt is egy nappal vagy hogy mutatja szóval ajkkor mindent bele és még legyetek együtt apával

nika70
Salgótarján

sz.veronika
Örülök, hogy ilyen jól sikerült a délutáni alvás. :oops: :oops: :D :D :wink:
Örülök, hogy nem vagyok mutáns és másnak is van napokig tojásfehérje. :) Nekem tegnap múlt el, addig minden nap volt egy kevés. Ma viszont egy barna pöttyel találkoztam. :shock: Sajnálom, hogy nincs tesztem, megint ellinkeskedtem. :? :D

Kép

Kép
mirci09

Sziasztok.

Hátrahajló méh a lányomnál is volt akkor is azt mondta a doki csoda a lányom annyira hátrahajló. Most pedig megint hátrahajlót mondtak tehát nekem az első terhesség nem korrigálta. Mondjuk nincs két egyforma eset.

Mi újság?? Nincs nagy mozgás itt.

Én extra álmos vagyok. Délben is aludtam meg már most is majdnem leragad a szemem.
Ki ,hogy van?

Kép
csucsu2005
Halásztelek

mirci barna pötty volt a tüszőrepedés szóval apára fel :):):)

nika70
Salgótarján

Jó reggelt! :)

csucsu:
Sajnos igen, leppunnyadt a fórum. :(
Neked most az a dolgod, hogy álmos legyél és kergesd a rókát. :wink: :) :D

nika:70
Nem tudom, hogy mi volt az, de nem is érdekel...lehet az a baj, hogy túl sokat foglalkozom ezzl a terhesség témával. :?
Te mikor akarsz tesztelni?

Kép

Kép
mirci09

Nika,
igen 24-36 órán belül jelez peteérést a teszt és másnapra visszahalványodik. Aszerint volt péntek estére PÉ, reméljük a szombat délutánnal még elkaptuk, ha 24 órán keresztül lehet megtermékenyíteni.

Mirci,
látom nálad is előjött a negatív hullám :) Fel a fejjel! Nekem még egy napon belül is változik néha, mit gondolok :) Tegnap du. pl. arra gondoltam mennyire jó lenne egy kisfiú és hogy most az jött össze, 2 órával később, meg már úgy gondoltam, hogy ha most nem jött össze, akkor most hagyjunk ki pár hónapot a próbálkozással, aztán 1 óra múlva meg azt gondoltam, hogy mivel nem jön össze olyan hipp-hopp mégse kéne abbahagyni a témával való foglalkozást...

Azt figyeltem meg, hogy a hangulatom abszolút attól függ, hogy Pálma mennyire fáraszt le :) Tegnap apa aludt vele, tudtam filmet nézni este (ami nagyon ritka) és jól kialudtam magam, így ma pl. azt gondolom jöjjön csak az a tesó! :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

sz.veronika:
Jaaa...hogy most már kisfiú? :shock: :D :D :D

Igen, lehet, hogy hullámvölgyben vagyok....nagyon rágörcsöltem szerintem...az sem jó. Nem tudom, hol lehet a hiba, de jövő hónapban úgyis kiderül, hogy az én készülékemben van-e. Mindenképp elmegyek dokihoz én is. Ahogy megjön, máris kérek időpontot, akkor már tudom, hogy mior tudok menni.
A télnek ezt a részét már iszonyatosan utálom..biztosan ez sem segít a hangulatomon. :? :D

Nikiee hogy vagy? Tudom, hogy a hétvége gépmentes, de adhatnál helyzetjelentést. :roll:

Kép

Kép
mirci09

sziasztok először is egy eredmény csak nektek :) egy hónap alatt -3,5 kg :D:D:D

cm-ben ez
derék -4 cm
csípő -3 cm
comb -3 cm
kar -1 cm
mell -5 cm

Ez egy hónap eredménye és én most nagyon de nagyon boldog vagyok :):)

Vera akkor hajrá :):):)

én Valentin nap előtt nem tesztelek :):):)

nika70
Salgótarján

Nika,
hű, gratula, csak így tovább! :)

Mirci,
hát ez az, hogy tegnap éppen kisfiú volt :) Ennyire változó a hangulatom :)

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok.

Nika: Nagyon nagyon ügyes vagy:) Büszkék vagyunl rád. Most meglátod a kistesó is jönni fog.

Veronika: Nem baj ha változó a hangulatod. Lehet már babás vagy és akkor természetes is.:)

Mirci: Én a telnek az egész részét utálom. Nagyon tavaszi és nyári emberke vagyok. Útálom a sötétséget a hideget.
A télben egy jó dolog van a karácsony. De ahogy az elmúllik én már zizi vagyok.

Kép
csucsu2005
Halásztelek

nika70:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :wink: :) Nagyon nagyon ügyes vagy! Csak így tovább! Épp gondoltam rád a héten, hogy vajon hogy haladsz a fogyókúrával...és íme. :D Húúú de nagyon irigy vagyok a kitartásodért. Nekem most ez sem megy... :?

csucsu:
Én a telnek az egész részét utálom. Nagyon tavaszi és nyári emberke vagyok. Útálom a sötétséget a hideget.
A télben egy jó dolog van a karácsony. De ahogy az elmúllik én már zizi vagyok.

Ezeket a sorokat akár én írtam volna. Ilyenkor úgy érzem, hogy sosem lesz a hidegnek és a sötétségnek vége. 8)

sz.veronika:
Javasolnék akkor egy fiúnevet...Pál. :P Úgyis hangsúlyoztad, hogy passzolnia kell a Pálmához. :D :D :D :D :D :D 8)

Kép

Kép
mirci09

Jo napot!
Nika gratulalok! Nagyon ugyes vagy! Tovabbi kitartast!
Niki nem irtal, elmult a barna? Remelem igen!
Mirci miert vagy ilyen bus, honnan gondolod hogy nem jott ossze, vagy, hogy hiba van? Persze menj dokihoz, nem art, ha neznek egy vert, de az meg nem jelenti, hogy baj van... Hanyadik honapotok ez? Ugy emlekszem meg nem olyan regota probalkoztok... mindenesetre a dokinak mondj 1 evet, es mindjart komolyabban veszi a dolgat....

malna5

Sziasztok! :roll:

Nem írtatok valami sokat. :(

malma5:
A negatív hullám a bűnös. :D :wink: Egyébként már éreztem tegnapelőtt este, atán tegnap estére begyűrűzött ez a hányás+ hasmenés. 8) Tudjátok, már pénteken délután borítékoltam. Most kezdek magamhoz térni, most már csak hidegrázás van. Azért jó lenne, ha Dani kimaradna ebből.
Hogy sikerült a lakásnéző körút? Mi pont ellenkezőleg, épp áruljuk a lakásunkat. (Nem akarjátok megvenni? :P :D :D ) Ma jelentkezett egy érdeklődő....mikor máskor. 8) :D :D

nika:
Most én is fogyókúrázom. Ki kell használni, mert ritkán adódik ilyen, hogy nem bírok ránézni sem kajára. Nem is főztem. Amit kigondoltam majd megcsinálom du., vagy a férjem, ha hazajön.

Többiek??????? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
mirci09

Sziasztok!

Sajnos nincsenek jó híreim. Hétvégén elvetéltem, a kórházban már be is fejezték. :(
Most kicsit negatív vagyok, meg eléggé el vagyok keseredve de majd jövök, hogy erőt öntsetek belém!
nikiee
Budapest XI. kerület

O niki nagyon sajnalom, mi tortent?
egyszer voltal UH-n ahol rendben volt nem? Valami veromleny volt, vagy mi tortent? Egyaltalan tudtak mondani vmit?
Varsz 3 honapot es ujra nekivagsz remelem...meg harmat se kell 2 eleg. Doki mondott valamit?
Egy percre se tunj el! Te hozzank tartozol, es velunk egyutt gyursz a babara 2011-re! Erdekes azert, hogy utrot is szedtel.... na mindegy, ezek szerint nem hormonalis nyug volt.

malna5

Úristen nikiee! :shock: :roll: Nem is tudok mit írni....hihetetlen, hogy mennyire sajnálom.
Malnanak mindenben igaza van, újra kell kezdeni és mi megpróbálunk segíteni a lelkednek, mert szeretünk.

Kép

Kép
mirci09

Sziasztok. Csak olvasgatni járok fel, mert nagy a káosz, de nem bírtam ki, hogy ne írjak nikiee-nek: Mérhetetlenül sajnálom ami történt. Ha van kedved, energiád és lelkierőd, akkor írjál. :( Nagyon szorítok neked!
korenka
Szár

nikiee: nagyon nagyon sajnálom :(:(:(:(:(( de fel a fejjel csak kicsit legyél negatív mert meg kell hogy gyászold de NE tűnj el légyszíves.ha lesz erőd akkor leírod mi történt?

nika70
Salgótarján

Ó, jaj :cry:

Kép

Kép
sz.veronika

Nikiee: nagyon sajnálom azt , ami veled történt. ilyenkor nem is lehet mit mondani, majd szépen lassan, idővel rakosgasd össze a lelkedet, szívedet.
Vendég

mi ma megyünk Győrbe , fél kettőre. azért egy kicsit izgirizgizek.....
Vendég

Jó reggelt!

bbercsi:
Gondolunk majd rád délután és mindenképp gyere az élménybeszámolóval. :)

Kép

Kép
mirci09

Sziasztok
Bbercsi majd meselj, mi itt leszunk!
Niki, remelem jobban vagy!!!! Most rohanok dolgozni, de majd jovok meg!

malna5

Na visszajottem, hatha irt Bbercsi...de latom meg nem. Tobbiek? Veronika mi ujsag? Palmi mostmar jol van? Te Mirci?
Niki te sem irsz, megertem, hogy szukseged van egy kis maganyra, de azert kukkants be!
KOrenka, Csucsu? Ennyi a melo?
Csak en vagyok itt arvan, egymagam.....
Kép

malna5

Sziasztok!

Kicsit hátrébb vonultam nyalogatni a sebeim, de néha bekukkantok olvasni Titeket, pontosabban olvasnálak ha írnátok! :)
Egy picit talán már jobban vagyok, próbálok nem miérteket keresni, hisz annyi oka lehetett, hanem inkább előre nézni, és bízni benne, hogy a következő sikeres lesz. Arra tényleg nem gondoltam, hogy másodszorra is megtörténik ez velem. A doki azt mondta, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz, hisz teljesen más stádiumokban voltak a veszteségek. Most egy kis szünet következik, az orvos akkor azt mondta, hogy ő úgy gondolja, hogy 2 ciklust kéne megvárni (majd pontosítunk a kontrollon).
Remélem Ti jól vagytok és készülődnek azok a pozitív tesztek!
nikiee
Budapest XI. kerület

Sziasztok lányok! Látom mindenki el van tűnve. Rengeteg a melóm most, olvaslak titeket, csak időm nincs írogatni.

nikiee:Ha van lelkierőd meséld el mi történt tulajdon képpen. Vérezni kezdtél, rosszul lettél? Sokat gondolok rád!!

bbercsi: Na mi volt? Tessék mesélni.

Remélem, hogy tesztelős időszakban, ami mindjárt itt van, megint nagy nyűzsi lesz. Már nagyon várom.

Kicsit panaszkodom mert naaaaaaaaaaaagyon szarul vagyok lányok. Az émelygés estére már úgy felerősödik, hogy sírni tudnék. Néha éjszakánként arra ébredek fel, hogy rosszul vagyok, de nagyon. A gyomromban mintha vízzel telt lufi volna. Időnként pedig úgy érzem a vérnyomásom az egekben van. (egyszer megmértem apuéknál ilyen érzést követően) de semmi. 110 volt. Én 90-en élek . ha nem múlik el ez 2-3 héten belül, akkor dokihoz megyek majd... szóval szenvedek piszkosul.

Jaj hagy meséljem el. Andris fiam tegnap töltötte be negyedik életévét. Olyan nagy fiú már!!! :D
korenka
Szár

Jó reggelt!

Én is többször bekukkantok egy nap, de sehol senki. :(
malna5:
Sikerült lakást kinézni?

nikiee:
Érződik a hangulatodon, hogy picit jobban vagy...örülök. :wink:

Nálunk:
Túl vagyunk a gyengélkedős napokon, bár még Dani eddig kimaradt, azért még számítok rá. Annyira hideg van, alig tudunk kimozdulni és elég nyűgösek vagyunk már mind a ketten. Kínomban megnéztem a Castle sorozatból 2 évadot. :oops: 8)

Kép

Kép
mirci09

Sziasztok!

Hát abszolút nem idevágó téma, de leírom miért nem jöttem tegnap... ráadásul hangulat romboló is, remélem az enyém után már csak jó hírek lesznek!

Anyukámat tegnap megtámadták itt a kertkapunkban, mikor jött haza. Épp nyitotta a kertajtót, egy ürge rárontott, kitépte a nyakából a nyakláncot (ami egy értéktelen vacak bizsu, bár ezt ő nem tudhatta, mert a sál alá nyúlt be, vagyis nem láthatta), erre anyu üvöltött egy nagyot, mire lefejelte. Majd elrohant.

Olyan durván, hogy anyu fejéből-orrából dőlt a vér, betámolygott, gyorsan leültettük és tettünk rá szorítókötést. Hívtuk a mentőket, rendőrséget... Mindez világos nappal, fél egykor, egy jó környéken, ahol ritka a bűnözés.

A mentők bevitték anyut, mert varrni kellett a fejét, széthasadt.

Egész délután itt voltak a rendőrök, órákon át, Pálmit le se tudtam fektetni...

Szóval durva... Anyunak annyira fel van dagadva a szeme-orra környéke, hogy alig lát... ma még fel se kelt - gondolom rosszul aludt éjjel - várom, hogy felébredjen, hogy hogy van...

Most így hogy mászkáljunk itt az utcán? Egy kis 2 évessel, stb? Mondjuk mondta a rendőr, hogy nem igazán van ilyesmi errefelé, vagy ha van is, akkor sem brutális, csak kitépik a táskát a kezedből és elrohannak, nagyon furcsállotta a lefejelést...

Hát így telt a tegnapi napunk... ja és hogy még jobb legyen, előtte való nap közölték a párommal, hogy hó végén vége a melójának... és ebben a hónapban már volt 6-7 ilyen dolog, csak nem panaszoltam el... nem túl jól indul az új év... Remélem már tényleg nem lesz más... :roll:

Kép

Kép
sz.veronika

sziasztok
Hat ez nagyon durva Vera, nagyon sajnalom anyukadat, gondolom a fizikai fajdalom melle meg sokkos allapotban is volt.
Remelem mihamarabb rendbejon.
Bbercsi meg nem irt? Azt hittem o lesz ma az elso, remelem csupa jo hirrel szolgal majd, ugye Bbercsi?? Bujj elo!!!!
Niki nagyon jol teszed, hogy itt vagy!! 2 ciklus az kutyafule, elrepul sitty-sutty!
Mirci fogsz elore tesztelni, vagy megvarod a napjat es akkor?
Nekem szombaton kene tesztelnem, de nem tudom... te erzel vmit? En nem vagyok biztos benne, hogy ez volt a mi honapunk - sajnos. elegge gorcsol a pocim... A vervetelemnek sincs meg eredmenye...

malna5

Hát sziasztok Lányok!

Sajnos én is rossz hírekkel jövök. lényege: a 37 év az tényleg 37 év.
Ahogy írtam tegnap a Kaáliban voltunk az első konzultáción. Vittem minden eredményt részemről, párom részéről. Aztán jött a hideg zuhany. Az én drága vőlegényem!!!!! :) eredményei jók. nem probléma. A baj nálam van. Sajnos elkezdődött az öregedés, ami petefészek kimerülésben jelenik meg. Azt az érzést amikor a főnővér a szemembe vágta, " hogy mit gondolt magáról, maga már nem fiatal" leírni nem tudom. tartottam magam, de az orvosra várakozva egy elszeparált szobában utat engedtem a könnyeimnek.
Piszkosul nehéz percek voltak.
a dokinál már megnyugodtam ő rendes volt, kedves és minden kérdésemre válaszolt.
A következők fognak velem történni: a jövő hónap pirikézés 3. napján vérvétel. utána 5 napig closty tabletta. aztán újabb hormonvizsgálat majd méhüregi vizsgálat lesz. aztán meglátjuk.

bocsánat ha én is rossz hírekkel jöttem.
Vendég

viszont az jó hír, hogy.........
......... hogy...........
:) :)
március 5. napján 17 óra után pár perccel már feleség leszek. :) :)

ma megyek anyuval ruhapróbára. :) :)
Vendég

Bercsi,
basszus :( Nem lehetett könnyű, én is sírtam volna az tuti. Olyan érzéketlenek tudnak lenni... ráadásul pont egy ilyen helyen?!?

Kép

Kép
sz.veronika

Bercsi,
gratulálok! :) Jó ruhapróbát! :)))

Kép

Kép
sz.veronika

en ezt most bizisten nem ertem Bbercsi. Honnan veszik ezt, ha az eredmenyeid jok voltak (ver). A parode meg nem, es akkor most azt mondjak o rendben van.
Valami vereredmenyed nem lett jo, vagy ezt hogy allapitjak meg, hogy kimeruloben van....? megirod nekem, en is fosok egy kicsit emiatt - es en is 37 vagyok...??
A mehuregi vizsgalat a hiszteroszkopia nem? Az volt nekem oktoberben...
Ez azt jelenti, hogy clostival azert meg lehetsz babas, az jo, sokaknak sikerul igy!
Gratulalok az eskuvohoz! Kivanom neked, hogy az mar pocakos buli legyen (kis pocakos).. :lol: :lol:
Veraval egyetertek. Egyes noverkek olyan stilusban kepesek az emberrel kozolni a rossz hirt, hogy legszivesebben behuzna nekik az ember.

malna5

Korenka: Andriskának nagyon nagyon sok boldogságot kívánunk :)

neked meg jobbulást. huss rosszullét..............

Mi Gergővel reggel a dokinál kezdtünk,mert tegnap mikor mentünk érte mondta óvónéni hogy sokat köhögött.adtam neki lándzsás utifűvet este meg reggel már sokkal jobb de azért megnézettem doki nénivel nehogy valami komolyabb legyen.azt mondta szedje továbbra is a lándzsásat de mehet oviba. Szóval most oviban van :)

Megkaptam az edényeket :) juhéj
Kép
nagyon szuperek és nagyon nehezek is :) remélem sokáig jó lesz vele főzni :)

Vera nem semmi:( sajnálom anyukádat remélem mára már minden rendben van vele .anyukámat is kirabolták egyszer.jött haza a munkából és két szemétláda kikapta a kkezéből a táskáját.mikor hazaért nem tudott semmit sem mondani csak hogy kiraboltak olyan sokkot kapott.szerencse nem bántották.és másnap a táskája is meglett a suli udvarába volt bedobva de gondolhatjátok milyen sokk volt neki utána sötétben közlekedni. nagyon szar lehetett nektek is főleg hogy a kertkapuban történt.Párdonak meg drukk hogy legyen munkája.

Bercsi hát ezek nem jó hírek.nővérke meg menjen a sunyiba.annyira érzéketlenek tudnak lenni az emberek.de most már sinen vagy szerintem sikerülni fog lombikkal .csak nyugalom.

ja és nagy wow esküvő lesz de szupi :) jó ruhapróbálást neked:)

nika70
Salgótarján

Korenka latom mar 10 hetes vagy. Nem tudok semmifele tanacsot adni, csak annyit vigasztalasul, hogy masfel-ket het mulva mar nem leszel ilyen rosszul...addig nem tudsz esetleg szabira jonni?

malna5

Juj....a negatív hullám nem csak engem talált meg. :( :roll:

sz.veronika:
Szegény anyukád....az enyém is így járt tavaly, őt biciklin támadták meg, elvitték a táskáját. Ő mondjuk ennyire nem sérült meg.
A párod munkahelyén tervezték az elbocsátást vagy teljesen váratlanul ért benneteket? Mondjuk mindenhogyan idegölő érzés....ebben is volt már részem. :(
Azért csak gyere panaszkodni...sokszor az is jó lehet, ha kibeszéled. :roll: :wink:

bbercsi:
Mekkora k@cs@g az a főnővér...! :shock: :shock: :evil: :evil: Nincs elég baja az embernek, hogy hozzájuk kell fordulni? :roll:
Eljegyzés és esküvő: jajdejó jajdejó :D :D Gratulálok. :wink:

malna5:
Egyáltalán semmit nem érzek (illetve most erős hányingert, mert elég lett volna egy tányér is abból a lecsóból :oops: ), én hétfőre tervezem a tesztelést...ha addig nem lesz semmi.
Korenkának is görcsölt előtte, aztán hirtelen elmúlt és pozitív lett a teszt...úgyhogy azért ne add fe! :wink:

korenka:
Hú szegény! Én egy napot is alig bírtam ki ezzel a hányingerrel, te meg már jó ideje küzdesz vele. Jó...két hét múlva talán megszűnik, de gondolom az most olyan távolinak tűnik. :roll:
Nekem is alacsony volt a vérnyomásom terhesség előtt és a normál 120-nál utána úgy éreztem, hogy az egekben van. Azért gondolj bele...2 emberét keringeti a szíved. :D
Azért gyere többet, hiányzol innét. :wink: :D
Puszi a kisfiadnak. :) :wink: Ha nem vagyok indiszkrét.....milyen torta volt? :roll: :D :wink:

Kép

Kép
mirci09

Nyamm lecso!
Eppen en is tudnek csinalni...hmmm. Szoval mar sokat eszel Mirci...gyanus. :lol: :lol:
ez igen erdekes, hogy mindannyiotok anyukajat megtamadtak. Kiderul, hogy ez nem is ritka dolog?
Korenka en is boldog 4. szulinapot kivanok Andrisnak! Mit kapott ajandekba?

malna5

Tényleg furi, hogy ennyi mindenkit megtámadtak... Most önzőségnek fog hangzani, de remélem "csak" az idősebbeket támadják, gondolván, hogy aranylánc van náluk és kevésbé tudnak védekezni, anyukát kisgyerekkel csak nem... nem?! :roll:

Kép

Kép
sz.veronika

Engem Milanoban raboltak ki. Taskam a babakocsira volt akasztva. Tudta, hogy egy ekkora varosban nem fogom otthagyni a gyereket es utana rohanni. Lattuk is, hogy egy no volt. ugyhogy nem vennek merget Veronika, hogy gyerekkel nem. Inkabb ne vigyel taskat, tedd a zsebedbe a cuccod. ja es a fo szabaly, adj oda mindent, amit csak akarnak, akkor talan nem vagnak kupan!

malna5

Sajnos a mai világban már az sem mérvadó, ha normális környéken lakunk. :( :?
Az is érdekes, hogy nyakláncra utazott...télikabát, sál...miből gondolta, hogy van anyukádon nyaklánc? Ráadásul arany? :shock:

malna5:
Szoval mar sokat eszel Mirci...gyanus
:D :D :D :D

lecsó:
Anyuék szoktak elrakni üvegben...isteni. :wink: :D

Kép

Kép
mirci09

Mirci,
csak mi gondoljuk, hogy azt gondolta aranylánc van a nyakában - gondolván, hogy idősebb nő és jó környéken... ez csak tipp. De a táskája nem is érdekelte, azonnal a sál alá nyúlt be...

Na mindegy.

Nekem is gyanús vagy Mirci ezzel a sok evéssel :lol: :lol: :lol:

Nekem se nagyon megy a keveset napi 5-ször, néha késő délutánra olyan ehetnékem van és akkor még többször eszem... szóval a napi 5-ször keveset helyett van 8-szor keveset :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Málnám!

ahogy mondod, úgy ért engem is váratlanul a rossz hír. egy pillanat alatt megfordult a kocka. a párom eredményei jók, az én 3. napi eredményem szerint az FSH hormon szintje mutat eltérést. azt mondta a doki, hogy ez lehet csak figyelmeztető jel és a következő hónapban már jó eredményt mutat. ti is tudjátok, hogy 35 év felett már nem biztos, hogy minden hónapban ugyanúgy működnek a petefészkek. tehát elképzelhető, hogy ez nálam egy rossz hónap, a következő pedig jó lesz. de nem biztos, ezért kell az újabb kontroll.

én nagyon bízom abban, hogy valamilyen módon orvosolni lehet a problémát. (zárójelben megjegyzem: 40 éven felüli nők is szülnek) sőt a tegnapi depi után már sokkal szebben és optimistán látom a jövőt.
naná :) :)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?