Sziasztok!
Hát abszolút nem idevágó téma, de leírom miért nem jöttem tegnap... ráadásul hangulat romboló is, remélem az enyém után már csak jó hírek lesznek!
Anyukámat tegnap megtámadták itt a kertkapunkban, mikor jött haza. Épp nyitotta a kertajtót, egy ürge rárontott, kitépte a nyakából a nyakláncot (ami egy értéktelen vacak bizsu, bár ezt ő nem tudhatta, mert a sál alá nyúlt be, vagyis nem láthatta), erre anyu üvöltött egy nagyot, mire lefejelte. Majd elrohant.
Olyan durván, hogy anyu fejéből-orrából dőlt a vér, betámolygott, gyorsan leültettük és tettünk rá szorítókötést. Hívtuk a mentőket, rendőrséget... Mindez világos nappal, fél egykor, egy jó környéken, ahol ritka a bűnözés.
A mentők bevitték anyut, mert varrni kellett a fejét, széthasadt.
Egész délután itt voltak a rendőrök, órákon át, Pálmit le se tudtam fektetni...
Szóval durva... Anyunak annyira fel van dagadva a szeme-orra környéke, hogy alig lát... ma még fel se kelt - gondolom rosszul aludt éjjel - várom, hogy felébredjen, hogy hogy van...
Most így hogy mászkáljunk itt az utcán? Egy kis 2 évessel, stb? Mondjuk mondta a rendőr, hogy nem igazán van ilyesmi errefelé, vagy ha van is, akkor sem brutális, csak kitépik a táskát a kezedből és elrohannak, nagyon furcsállotta a lefejelést...
Hát így telt a tegnapi napunk... ja és hogy még jobb legyen, előtte való nap közölték a párommal, hogy hó végén vége a melójának... és ebben a hónapban már volt 6-7 ilyen dolog, csak nem panaszoltam el... nem túl jól indul az új év... Remélem már tényleg nem lesz más...