Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Panny :wink: :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Most csak gyors bekukk mer minnya elalszom...reggel jovok es irok :!: De muszaj most bekukkantanom mert

HOlnapra egy kalappal kivanok Betty nek a pozi tesztert!Puszinak a beultihez!Chrissynek a pe-hez!Milyennek a szep es elvezetes 4d-s uhuzast!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hahó!

Vendégek most mentek el,.... :roll: :)

Betty: reggel jövök még indulás előtt!!! :wink:
Egy kalappal!!!!! +++++++++++++++++++

Bri: Neked is! +++++++++++++++++++++

Chrissy: mindent bele! :wink: :lol:

Milyen: jó mozizást!

Jó éjt! *

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Jó reggelt!

Betty:úúúgy izgulok.

Lilypie Premature Baby tickers
lujzedli

Na itt a termésem:
A kérdés, ez még lehet e a szuritól, vagy már amúgy pozi :?: :roll: :lol:

Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Bocsi, már nem bírtam ki amíg írsz a másikba. :lol: :lol: :lol:

Betty,
EZ MÁR NEM A SZURI. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Képtelenség hogy ilyen szép erős legyen, ha még a szuritól lenne.
Húúúú...én nagyon örülök nektek, el sem tudom mondani mennyire. Most legszívesebben megölelnélek. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT!!!

Ennél szebb ajándékot nem is kaphattatok volna. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Betty:ez nem lehet a szuritól. Tudtam én:-)

lujzedli

betty: csak miattad jöttem most fel a netre, annyira örülök Nektek, de komolyan :lol: Hatalmas halk gratula :!:

Többieknek is cuppp!
Vendég

Én még nem tom elhinni, fehér vagyok, meg minden :oops: :lol:
Azért még holnap nyomok egyet, az a biztos :lol:

Köszönöm csajok, köszönöm...nem is tudom mit mondjak :oops: ez tuti nem a szuri :?: :lol:

Na jó, nem akarom, hogy belőlem álljon az oldal :oops:
Összevissza beszélek..

betty615

Betty,
Nyugi, a tüszőrepi szuri 10-12 nap alatt kiürül a szervezetedből.
Ma pedig már ET+14-en vagy, és a tüszőrepi jó pár nappal előtte volt. :lol: :lol: :lol:

Amúgy is nagyon erős 2. csíkod van, szóval szerintem a HCG-d az egeket veri, ami nem csoda, hiszen 2 babóca lapul odabent. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ja, és bocsi mindenkitől, hogy csak úgy bepofátlankodtam. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Betty, én is miattad jöttem ma reggel, nagyon örülök a tesztednek, és tényleg erős!!!! GRATULÁLOK!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Én le vagyok maradva, ezután mikor kell dokihoz mennetek?
melike30
Győr

Judy
6 napja nyomtam egy fél ovitrelle-t :wink:

betty615

Betty, jaj, de boldog vagyok!!!! :D :lol: :D
Ez tuti pozi!!!!
Gyere ide, hadd öleljelek meg!

Reggel nem tudtam belépni a babanetre, én azt hittem megőrülök, ilyen izgis napon. :roll: na, de jó hírekre jöttem! Juhééjjjj!
Nagyon boldog vagyok Betty! Nagyon.

chrissy81

Ja, ilyet még nem hallottatok, tegnap a tojásfehérje nyák után gondoltam ellövök egy lh-t, hát egyforma lett a 2 csík. Nem is értem, ilyen hamar. Cn 8. Na, azért megtettük, amit meg kellett. :wink:
Gyere Betty, beszélj összevisszaságokat, én örömmel hallgatlak. :lol:

Tegnap esti kérdésedre: ez a lemegyek alfába dolog, ez úgy néz ki, hogy megpróbálok ellazulni, kizárom a külvilágot és nagyon erősen elképzelem azt, amire vágyom. Lehetőleg minél élethűbben.

chrissy81

Jóóóóóóóó reggelt!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Betty: ez igen!!!!!! Sztem sem a szuri!
Halk gratula Drága!
Boldog évfordulót!!! :D :D :D

Chrissy: engem is agykontrollozol?
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

*puszedli*

Betty,
És miért kellett még stimuznod magad a beülti után?Vagy mire kellett az ovitrelle?????Utánanéztem, és abban is van hcg, de én nem hiszem hogy ennyire erős csíkod lenne, ha ez csak annak a hatása lenne. :oops: :oops: :oops:

Vérvételre mikor kell menned???

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Most keltem :oops: :oops: Hajnal 3ig neztem a gray's klinikat es a lost-ot 8) 8) 8) 8)

Bettyiiii
Eloszor is

Kép

Aztan meg

Kép Kép

Itt szaraxik a netem wazze alig tudtam irni :x Ertem en a ketelyeid de ha latnad szuri 2.napjan mar mennyire nincs bennek a szuri...foleg ez egy 20-as teszt nem? :roll: Ugyhogy en azt hiszem ez mar nem ettol van :wink: En is ugyanebben a dilemaban leszek majd de ez mar baba szerintem bar en mosat a te helyedben futnek egy vv re hcg miatt :lol:

Tobieknek isa jo reggelt 8)

Chrissy
Voltunk tegnap a polus centerben 8) na ott nincs ez az akcoi :twisted: de van a duna plazaban csepel plazaban 8) ma megyunk anyuval 8)

Puszi kismami :!:
Borod elfogyoitt tegnap elott 8) tegnap ota mast kell inni :roll: Es matol te is csodas 3 bejbi anyukaja vagy :wink: (fo a pozitivitas 8) )

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Puszika
köszönöm :!:
mindjárt te is 4-en leszel, nagyon szorítok nektek++++++++++++++++++++++++++ Kép

Chrissy
hogy állsz a pé.-vel :?: :wink:
Ja, most olvasom full pozi az LH :shock: :?: Jó korán volt akkor :wink:
Csapjatok oda a lovak közé :!: :wink:
Köszönöm neked is a jó szavakat, nagyon izgulok még most is :oops: :lol:
Jó ez az agykontrol...és tényleg nekem is ezt megcsináltad :oops: :shock: :?: Mert akkor elmegyek hozzád, megpuszillak, meg még a talpad nyomát is :!: :lol:

Milyen 4D-hez+++++++++++++++++ :wink:

Judy
köszi a jókívánságokat :wink:
A megtapadáshoz kellett a hcg...

Lujzi
köszi neked is, az sms-t is :wink: Ari vagy :!: :wink:

Csibucka
köszönöm szépen :!:

Melike
köszönöm :wink:
Nálunk ET+21-en van először UH, v.v. nincs, ha nem egyértelmű az UH, akkor elküldenek, de egyébként nem jellemző.

betty615

Bri
köszike neked is 8) :wink:
És most te jössz ezután :lol:
Elküldenéd nekem a tesztedet a mait :?:
Egyébként ez 20-as teszt, csak olyanom van :wink:
Akkor nem is vettetek cipőt :?: Valamit :?:

betty615

Betty minnya fotozom Kép Nem vettunk hat minden egy azon arban van :roll: de majd ma 8) 8) 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Ok, akkor várom 8)
Meg azokról is várom majd a képeket, amiket vesztek :wink:
Remélem ma már találtok valami occcsóóságot :wink:

betty615

Betty, én megcsináltam az agykontrollt tényleg mindhármótoknak. :oops:
De ezért nem jár hála, ez nekem tök természetes. :oops:
Szóval nem téma, tényleg. Magamnak is szoktam persze. Nektek meg azért hogy sikeráljon! :wink:
Olvasgass róla, ha van kedved. www.agykontroll.hu
tök jó kis oldal.
De nem ez a lényeg, hanem a hozzáállás és az, hogy tényleg elhidd, hogy sikerül. Minden fejben dől el. Ez lehet, hogy közhely,de így van.

Puszikám, ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
És félre minden negatív gondolattal.

Bri, jó cipővásárlást!

chrissy81

Chrissy
köszi a kinket, utána fogok nézni, ez nagyon jó dolog :!:
Én csak gömbözni szoktam :lol: , akkor lehet, ez hatásosabb :lol:

betty615

Idaig itt szarakodott a net :twisted: Na talan majd most :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty
Te gombozni szoktal nem gömbözni :lol: :lol: :lol:

Chrissy
Koszonjuk az agykontrollt!!!!!!Nekem is sokat segitett :wink: Parod vett pipot? :roll:

Milyen
Olyan jo,hogy felhoztad ezt a pipo dolgot :D Teljesen bevgyok indulva,hogy veszunk cipot :lol:

Puszi
Gondolom most 2napos fekvesed lesz minimum :roll: aze gyere kukkancs be par szora 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

jah, téllleg nálam a gombozás megy :lol:
Pipőre kivi vagyok :wink:

betty615

Betty, mikor mered elhinni a pozi tesztet?

Bri, api nem vett cipőt, táskát vett, nagyon szép meg egy pólót. Nagyon szép mindkettő. Megemlítette, hogy látott egy tök jó cipőt, én meg mondtam neki, hogy még jó, hogy nem vette meg, mert azt most tuti kihajítottam volna. :lol: Annyi cipője van, hogy ha nekem a fele lenne, boldog lennék. :roll: Na, szerintem nem is merte volna hazahozni. :lol:

chrissy81

Betty!

Gratula!!!Ennél szebb házassági évforduló nem is lehet!!

Hogy elhesegesd a kételyeid én felhívnám a dokit a helydben hogy a szuri után 6 nappal okozhat -e pozi tesztet...és a másik h amit Bri is mondott mennék vérvételre.

(látom Judy te itt is :lol: :lol: )

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Betty
Legyszi gombozz nekem meg 8) :lol: Kép Masik tesztet is lottel?Mutiiii 8)

Chrissy
Nalunk pont forditva van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: annyi cipom van :oops: :oops: :oops: Ezert vgyok bajban 1-1utazasnal mert most a piros rucihoz piros pipo kell a masikhoz amaz megy aaahh :x :lol: Teszteljel ma is kiwi leszek mizu fotot nem hozol nekunk?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Panny,
Ó én nem vagyok itt, csak bepofátlankodtam Betty miatt, mert már tükön ültem reggel, de már megyek is vissza kukucskáló üzemmódba. :lol: :lol: :lol:

PERSZE MINDENKINEK DRUKKOLOK A HÁTTÉRBŐL.++++++ :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Bri, lh fotót? Hozhatok, de akkor majd a maival együtt.

chrissy81

Villámolvasást csináltam...

Bettykém

Hatalmas gratula itt is!!! :D :D :D

Többieknek szurkok-drukkok,később tudok jönni!!!
Vendég

Chrissy
hát elhinni még semmiképp nem tudom, max. UH után, ha minden rendben van (méhen belül...stb), de még a pozi tesztet sem hiszem el, majd holnap reggel lövök még 1-et, azon már tuti lesz összehasonlítási változás.......vagy hogy mondják :roll: :lol:

Panny
köszi, egyenlőre még nem örömködök annyira :oops: :wink:

Bri
most meggombozlak:
Hozz nekünk pár nap múlva... Kép .....pozi HCG tesztet Kép csiribúúú Kép csiribááá Kép ................pukk Kép
De addig is....szúúú-szááá :wink: Kép

betty615

Milyen
köszönöm szépen neked is :wink: :!:

betty615

Puszi
most néztem a kaálisban 3 kismanó a pocidban :!: :!: :!: :D
Dejódejódejó :lol: érted is megy a drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++
pihengess :!: :wink:

betty615

Betty!

Ez aztán a pozi teszt :!: Ez már nem lehet a szuritól! Annyira örülök hogy ilyen jó hírek vannak mostanában :!:

Chrissy!

apára fel :!: :lol: Húzzatok bele :!: Nekem is volt már úgy hogy a 9.nap volt totál 2 csíkos az lh-m pedig 28 napos általában a ciklusom :!: Kép Kép

Bri kismamink hogy van ma :?: Remélem te is egy ilyen tesztet hozol nekünk :lol: tényleg :!: te mikor tesztelsz :?: :roll:
Vendég

Sziasztok!

Ne haragudjatok a bepofátlankodásért, Betty, gratulálok, nagyon örülök, ez gyönyörű pozi teszt! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok, csak gyors bekukk!

Megírtam Brinek és Chrissynek a nagy hírt, sajnálom, hogy nem ért ide. No de a lényeg: 3 Gyönyörűség van a pocakomban! :D

Köszönöm a sok rám gondolást, este még jövök! :wink:

Betty: holnapra még erősebb zebrád lesz! :wink:

Bri: várom a Te zebrádat is! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

BETTY nagyon nagyon nagy gratula, én a mult honapban kaptam Choragont 10.000E minden nap teszteltem és az meg egy hetre ra csak szellemcsikosat produkalt mar......ennek babanak kell lennie :)

nagyon örülök neked....udv nomina
Vendég

Puszi: neked is megy a drukk

Bri:a te pozidat is várom.

lujzedli

Helló mindenki!

Nagyfiam lázas lett,így délután helyette én aludtam,nemrég ébredtem fel.Na önzőzök kicsit:

Kisasszony nem volt kegyes ma hozzánk,jól belefúrta a lepénybe az arcát :lol: nagy nehezen egy félprofil fotót kicsikartunk belőle,de ennyit volt csak hajlandó tenni.
Méretei alapján hosszúcombú és karcsú derekú lesz(combja több,mint 2 héttel idősebbnek felel meg, a pocija pedig 1 héttel kisebbnek,mint amennyi idős valójában)Ja,és már 1220 g-os :) Ez a méret hihetetlenül megnyugtató már számomra,hiszen egy ekkora baba már életképes,bármi történjen...
De naggyon lány,ezt a testrészt elég egyértelműen mutogatta!

Bettykém

Hiszed-e már a tesztet?Nyomoztál a bmc-s topikban hcg-szuri ügyében?

Puszi

Neked is gratulálok a hármasikrekhez :wink: Csak annyit feküdj,amit feltétlenül muszáj,mert állítólag fekve annyira nem jó a méh vérellátása!

Bridget

Nem erőltetem ezt a felvilágosítás témát Kolosnál,alapszabály-majd megtudod hamarosan Te is-hogy a gyereknek annyit mondunk,amennyire kíváncsi az ilyen kényes témákban :wink:
Na lett végül cipőd?
A nőnapi virágon átsiklásért bocsi,mi sem nagyon ünnepeljük,így nem tulajdonítok neki jelentőséget,ahogy a valentinnek sem.De nagyon szép a csokor és imádom a tulipánokat-a kertemben már bújnak kifelé a földből.

Melike

Köszi a gratulációt és üdv itt Neked is!Mekkorák a gyerekeid?Fotó??

Chrissy

Jó utat Nektek és aztán hárman hazajönni :wink:

Csibuc

Na végre életjelet adtál!!Jól vagytok?

Lujzi

Nem küldted még a privit, a blogost... :wink:
Vendég

Milyen: elküldtem, csak nem priviben.
De küldöm, mindjárt.

lujzedli

Itt vagyok lányok!

Sajnálom, hogy nem tudtam közvetíteni a Puszi üzijét, de le volt merülve a telom. :oops: :oops: :oops: Ezer bocs.

Holnap reggel indulunk síelni! Alig várom. Szóval nem valószínű, hogy hétfőig fogok jönni, nem tudom, hogy lesz-e ott net vagy sem. :roll:
Addig is mindenkinek óriási, hatalmas drukkok mennek és mivel jóval több időm lesz, mint most, így fokozott agykontrollt fogok alkalmazni. :wink:

Betty, még egyszer :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

És Milyen sajna nem látta meg a kiscsaj cuki pofiját, mivel a bébi a méhlepény felé volt fordulva és hiába kérlelte drága anyucija, hogy forduljon meg, nem tette. :roll:
Remélem Milyen nem haragszol, hogy közvetítettem. :oops:

Még ma lehet jövök.
Pusz mindenkinek.

Puszi, Bri ha valami rendkívüli történik itt topikon belül, akkor egy sms-t dobjatok! :wink:

chrissy81

Sziasztok!

Köszönöm a kedves fogadtatást, igen sokan vagytok akiket a másik topicból már ismerek. Bocsi hogy eddig nem jöttem, de mostanában elég szétszórt vagyok. Próbálok beilleszkedni közétek. :oops: :)

Bettykém: Itt is mégegyszer GRATULA! Annyira jó nektek! :D

Nagyon nehéz időhiány miatt visszaolvasnom, de megpróbálom a mai naptól felvenni a fonalat.

Rólam annyit, hogy már jó rég óta küzdünk a kistesóért, mert nekem van egy 7 éves kisfiam. Szóval először Clostyval próbálkoztunk, de nem sikerült, oedig vagy fél évig szedtem folyamatosan, voltak szép tüszőim is tőle, de sehol semmi. Egyébként a kisfiam is Clostys baba. Nála bejött.

Voltam már 2 inszemináción sikertelenül. Novembertől leálltunk az influenza miatt, spontán próbálkozunk azóta. Ezen már csak röhögök. :lol: Nemtudom miből gondolo, hogy majd így sikerülni fog.
Most fűzöm apust, hogy próbáljunk meg mégegy inszemet. Úgy érzem befogja adni a derekát. :P 8)
Ennyi dióhéjban rólam.

Chrissy: Jó utat, érezzétek jól magatokat! :)

Puszedli: Gratulálok neked is a 3 pocaklakóhoz. :D

Bridget: Te most itthon vagy?

Kép
babicsek

Annmari, Beze, Nomina
köszönöm nektek is :!: :!:
Nagyon aranyosak vagytok :!: :wink:

Puszi
én közben már kinyomoztam a kaális topicba, hogy 3 béjbid veled van :wink:
Drukkolok nektek nagyon++++++++++++++++++

Bri
hun vagy :?:
Ennyit vásároltatok :?:

Milyen
azért nem nyomoztam, mert mondom ezt az egy éjszakát már kibírom, reggel meg úgyis kiderül a frankó :wink:
Kép nincs esetleg a 4D-ről :?:
Mert akkor rakjál ám fel a hosszúcombú, karcsú kiscsajsziról :!: :lol:

Chrissy
de kár, hogy elmész.....mármint érezzétek jól magatokat meg minden, de csak hétfőn leszel :?: :roll: :lol: :lol:
Na majdcsak kibírjuk valahogy...hiányozni fogsz :!:
Aztán 3-an jönni már haza ok :?: :!: :!:

betty615

babi
itt is köszi :wink:

betty615

Betty

van egy fotó,de érteni kőne a beszkenneléshez....szal holnap lesz,okés?Igazad van,1 nap már semmi a 3 évhez képest!!!

Babicsek

Nincs peteérésed,azért kellett az inszem?

Chrissy

Nem baj,hogy leírtad,pont előtted gépeltem be :wink:
Vendég

Milyen
akkor holnap várom :wink:
Azéé megkérdeztem az előbb :lol: :lol: hátha valaki tudja :lol:

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?