Új privát üzeneted érkezett!

kírus!
én is nagyon várom már, hogy mi van :?: :!: :?:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

[quote] írta:n is nagyon várom már, hogy mi van

sztornó!
egyszerre írtunk.

nagyon örülök :lol: akkor most már minden rendben lesz... mert rendben kell lennie :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

kírus

hurrá!!!!! akkor meg lehet nyugodni, hátra lehet dőlni, és lehet várni a babát!!!! :lol: :lol: :lol:
a legjobbakat kívánom Nektek!!!

Kép
gtunde75

Zsu, azért várd ki a holnapot. Amúgy van valami olyan tüneted, ami a pirivel kapcsolatos?
Jah, szegénykémmel kínlódunk rendesen.... a hülye fogzás miatt van :evil: csütin kell úgy is menni tanácsadásra, ahol megkapja a kötelező oltást és megmutatjuk megint a fenekét, ha nem javul, megyünk a Heim Pálba.
Nekem tsh és ellenanyag vérvizsgálat lett volna, de majd megint utazom 25kmt.... (csak oda)
Juli, mennek a drukkok csütire!!!!

Kirus, ezek nagyon jó hírek! Szuper! Akkor vajon mit láthatott a kedves szonográfus? :shock: :roll: A semmit hogy lehet ennyire félrenézni??? Képet kaptál? Ha igen, tegyél fel!

Kép
Kép
onlány

Kirus

Tudtam én! Nagyon örülök, hogy minden rendben. Mondtam én, hogy nem a legjobb szakember nézett meg! És akkor finom voltam!
Csajok én még nem voltam semmilyen vérvételen. Nekem azt mondták, hogy csak a 16. heti AFP lesz egyelőre. Ugye nálunk már nincs a 12. heti genetikai vérvétel. Azért remélem az AFP is megbízható eredményt ad...
Egyébként most lettem kész a gépeléssel. Csini lett. Ebből már jobb lesz tanulni.

Joli
Kép
Kép
joli83

Joli: Most mit gépeltél be???Mit tanultok most, hol tartotok???Anatómiát veszitek???Az eléggé bekell seggelni sajna :? Mert arra kell majd alapozzni :? Én semm voltam oda érte :wink:

Kírus: Hurrrrrrráááá!!! Ezt mondjuk én semm értem amit Onlány írt, hogy lehet ez???Nem értem, tiszta gáz, az embert teljessen bestresszelik, aztán szerencsére sehol semm :)
csip-csip18

Joli, mennyi ideig tart a suli? Jaj írtad múltkor a nagy könyvet... ki a szerzője és mi a címe??? Leírnád?
Anyós hozott nekem naggggyon érett fügét! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁh, isteni volt! Nyamm :!:

Kép
Kép
onlány

Joli, ugye jól emlékszem, mész a fizetős vérvételre? :roll: A drim azt mondta, hogy ez egy arány szám (pl 1:4.500.000 az esély bármilyen problémára)

Kép
Kép
onlány

Sziasztok!

Jajj lányok jövök én, olvasok, csak erőm nincs írni. Szét alszom magam :oops:
Ma délután is 3 órát aludtam, de este 9- kor már dőlök az ágyba. Na mindegy csak vége lesz ennek lassan.

Kírus
Jajj de jóóóóó! Tudtam én is, hogy nem lesz baj!!! :lol:

Joli
Még semmilyen vizsgálaton nem voltál? Nekem csütörtökön mennem kell vérvételre, és EKG- ra. Nálunk ez az alap, 12 hetesen már csak uh- ra kell menni.
Lassan 11 hetesen igen is lehet már a babától a pocakod, a sógornőmnek 16 hetesen olyan pocija volt, mint másnak 25 hetesen.

Zsu
Nagyon drukkolok neked!!!!!! Sikerülnie kell!!!!

Lányok azt hiszem megvannak a neveink, de nem árulom el még! :lol:
Majd hamarosan megtudjátok. :wink:

Kép
Kép
susytunder

Joli
Megkívántam a jázminos teádat, szerencsére van itthon, nagy teásak vagyunk. :wink:

Kép
Kép
susytunder

Kírus, annyira örülök mondtam Én, hogy aggodalomra semmi ok!nyugi van!!!
Általában írtam is akkor, hogy nem szokott baj lenni, mert gyorsan felszívódnak, de azért idegeskedjen az ember, nincs elég más baja ugye!

Onlány, igen görcsöl a hasam, feszül a mellem és a hőm alacsonyan van!

Joli, az AFP megbízható és mellette az uh!

Suzy, végre, hogy itt vagy!Már aggódtam...pihenj csak, ha Kristóf is engedi!?
Köszi a drukkot, holnap reggel is mérek egy hőt!
Kíváncsian várom a neveket!? :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzytündér: Ez csalás, hogy pont nekünk nem árulod el a neveket!!!Szégyeld magad!!!
Nagyon kiváncsivá teszel itt minket!!! :lol:
Kérjük a név listát!!!!
csip-csip18

Sziasztok!

Benézek én is hozzátok, bár nincs sok időm visszaolvasni!
Kírusnak gratulálok...szorítottam ám én is! Örülök, hogy minden rendben van és jól vagytok!

Joli! Gatyát nekem már vennem kellett, gumisat, mert a csípőnacik már nekem is nyomták a pocakom...hát meg kell mondanom nekem már elég rendesen látszódik a pocakom...

kiderült ma, hogy még 2 hétig mennem kell dolgozni...azt hittem már csak ez a hét lesz ááááá
Már nagyon fáradt vagyok, de aztán rájöttem, hogy talán jobb is, mert 2 nap után elunnám magam itthon....
De azéért már jó lesz pihizni!
Az émelygés még tart, és már semmi nem használ ellene....
És ami most kezdődött a napokban az a reggeli gyomorégés..nagyon durva...
Holnap megyek védőnöhöz, először...

pussz mindenkinek!

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Anita
Ti lesztek az elsők, akik tudni fogjátok, csak még apa nem bólintott rá a lánynévre 100 %- ig, azért nem kiabálom el.

Zsu
Drága vagy! Szerencsére nincs baj, kicsit meg is szaporodtak a teendők hétvégén, tegnap állatkertbe voltunk, aztán anyóséknál ebédeltünk, majd búcsúba voltunk, 5- re értünk haza. Kristóf nyűgös volt csak 1 órát aludt. Az állatkertbe minden állathoz be akart menni, főleg az oroszlánhoz. :shock:
Az ebéd nagyon jó volt rántott zöldségek voltak, és juhtúróval töltött rántott gomba, birsalma kompót... hát majd ki durrantam. :oops:
Ma délelőtt is úton voltunk, délután meg aludtam. :oops:
Kristóf hagy aludni, akkor alszom amikor ő. :)

Kép
Kép
susytunder

Suzytündér: Kitti vagyok nem Anita :)
csip-csip18

Óóóóóó kitti ezer bocsi :oops: :oops: :oops:
Itt látszik mennyire fitt vagyok. :?

Kép
Kép
susytunder

Ma voltunk v.v.-en férjecskémmel, hepatitis B, hepatitis C, HIV, és ruis (azt hiszem így írják ).
Férjecském még ment genetikára is, úgyhogy Őt kétszer bökték :twisted:
3 hét múlva eredmény, 21.-én konzi, és azt mondták, a kövi ciklustól akkor kezdhetnénk a lombikot valószínűleg short protokollal :!: :D

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Tényleg nagyon köszi mindenkinek hogy szorítottatok és gondoltatok rám!!!!
Aranyosak vagytok!!! :wink: :wink:

Iner!
Hu ez milyen hidegzuhany lehetett mikor megtudtad még +1hetet menned kell :roll:
Legalább is nekem tuti az lett volna :shock: !
De kitartás,és rád fog férni a pihenés!!!

Zsu!
Igen szerencsére bejött amit írtál!!! :wink:
Azért megnyugtató mikor tapasztalatból írtok!! :)

Susy!
Kíváncsiak vagyunk bizony a nevekre!! :wink:
Ez tök érdekes hogy mindenhol másképp zajlanak a vizsgálatok :roll:
Nálunk pl 16 hétig nincs vérvétel,akkor van elöször afp,akkor 18 hetesen van uh meg belgyógyászati vizsgálat ahol csinálják az ekg-t..
Szoval tényleg nagyon változó ezek szerint...

Onlány,csip-csip!
Hát igen érdekes :lol:
Megkérdezte az uh-os is hogy miért jöttem mondtam neki miért,azt mondja de mit látott az orvos mondom azt mondta hogy nem tudja de valamit lát...na és akkor csak néztek...
Utána bekellett menni a dokihoz is,az is megkérdezte hogy miért küldtek,ja és hogy ki,na akkor elmondta hogy ki és az elég is volt,hümmögött egyet :lol:
Nem kaptam képet,igazábol eszemben sem volt hogy megkérdezzem kaphatok-e mert annyira kész voltam a jó hírtől hogy el is felejtettem :)
De 5 hét mulva tuti kérek ha nem onnan akkor innen Bajáról,jópénzért adnak :)

Joli!
Arra te is számíts ha nem éri el az afp-d a határt ami azt hiszem 0,9 akkor elfognak küldeni téged is...
Ott volt egy Bajai csaj 0,86 lett az afp-je és elküldték Kecsóra...
Annyira bebiztosítják magukat itt hogy ez már tulzás komolyan...

:roll: Ha alacsonyabb ha magasabb elküldenek...Kíváncsi lennék hány kismaminak egyezik meg az eredménye..
De egyébként megnyugtató tényleg amit ott mondanak :!: :!:
Akkor most már tanulhatsz 1000-el :),.. van türelmed hozzá??

Tunde!
Hát igen probálunk hátra dölni,csak tudod mindig van miért aggodni...és annyira érdekes mert Kíránál egész terhesség alatt nem idegeskedtem meg izgultam ennyit mint most ezzel a 3hó alatt... :roll: 100%ig elég nehéz megnyugodni,de most így ez után 1 nagy kő leesett már a szivünkröl!!

Szép estét mindenkinek!!!
Vendég

Az nagyon jó hír akkor Betty ügye???Mert nem vagyok ebben jártes, nem értek ezekhez... :oops:

Ancsa: Csajééééééééé el vagy tünve, HIÁNYOLLAK!!!!!
csip-csip18

Igen Csip, ez nagyon jó hír nekünk :D

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Na csajok szép estét mindekinek!!!
Megyek zárni aztán haza :)
csip-csip18

Sziasztok!
Nem csináltam tesztet, de tudom a múltkor azt írtam, hogy a 14.DPO-on fogok először, de nincs is otthon tesztem lehet, hogy így jobb is!
Lányok, annyira fura ez nekem, nincs depis hangulatom, tiszta nyugodt vagyok, pedig ilyenkor már meg szoktam őrülni!
Melleim duzzadnak igaz, a bimbóm körül nagyon érzékeny, ennyi a tüneteim mára!

Iner, úúúú, de rossz lehetett azzal szembesülni, hogy még menni kell, engem nagyon megviselne azt hiszem!
Kitartás :wink:

Betty, majd csak egyenesbe kerültök és indulhattok a cél felé! :wink: nagyon, de nagyon drukkolok!

Nincs sok munkám!

Vidám, szép napot!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt mindenkinek!

suzy78 erre nem tudok mást mondani, csak hogy :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

mikor is nem kéne megjönnie???

Kép
gtunde75

Tünde, pénteken!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt lányok!

Zsu
Ez egy nagyon jó dolog/hír szerintem. Ha már rossz kedvű szoktál lenni és most nyoma sincs. Mellérzékenység is. :)
Hát ennyire senkiért nem izgultam mint érted. Annyira drukkolok!!!

Kírus
Tényleg érdekes. Mifelénk, ha van már szívhang a doki adja is a papírokat, és menni kell különféle vizsgálatokra.
Én holnap megyek dokihoz, alig várom már!!! :)

Betty
Annyira jó, hogy nálatok is szépen alakulnak a dolgok, sok sikert nektek!!!

Na úgy tűnik ez egy ilyen szép nap, remélem továbbra is az marad.
Legyetek ti is mosolygósak! :)

Kép
Kép
susytunder

Suzy, annyira aranyos vagy, köszi!

Azért motoszkál bennem, hogy kellene egy tesztet csinálnom, de napközbenit!
Milyet vegyek, milyen érzékenységűt???

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

jó reggelt!

Suzy, de 14napig szokott tartani a dpo :roll: vagy volt már olyan, hogy tovább? Már múltkor is mondtam, hogy ha valaki túlzottan nyugodt, az szerintem már tünet... Nálam így volt. És akkor ma nem is fogsz tesztelni? vagyhogy lesz?

Kirus, valószínű nem te voltál az első félrediagnosztizált eset....

Csip csip, hányadik kerben van a szoli?

Jaj Liza annyira édes volt reggel! A barinőmtől kaptam egy pendrivet és rajta volt egy malacka, amit Liza mindig simizett és puszilgatott. Véletlen letépte. Ma reggel megtalálta a pendrivemet és elkezdett vagy 10 percig pörölni velem, hogy hol van a malac. Mondom a mamánál nyaral, na erre kiakadt. Olyan cuki volt :!:

Kép
Kép
onlány

Zsu, ha tudsz, akkor 10eset, amúgy meg 20 as is jó. (gabriell, medilab)

Kép
Kép
onlány

bár én még soha nem találkoztam 10essel gyógyszertárban. A fennebb említettek olcsóbbak kb 1000ft körüliek, de van a clearblue, az is nagyon jó, bár az 25ös aszem

Kép
Kép
onlány

Onlány, köszi :wink:
Liza aranyos lehetett, ez jó, tetszett!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
Szerintem is a clearblue a legjobb, az a mensi előt 4 nappal már kimutatja, de azt írják hogy reggeli pisiből.
Nagyon kiváncsi vagyok, és nagyon szorítok!!!!!

Kép
Kép
susytunder

suzy78
én itt csak halkan reménykedek, hogy mégiscsak tesztelsz 1et...
nem szeretnénk mi itten Téged befolyásolni, de lécci tegyél mááááá fel képet, ha megvan a teszt!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Onlány

Suzy, de 14napig szokott tartani a dpo :roll: vagy volt már olyan, hogy tovább?
Ezt nem értem :roll: :oops:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

NEM OLYAN NINCS HOGY TOVÁBB :wink:

Kép
Kép
onlány

Tünde, kép semmiképpen nem lesz, mert dolgozok!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Egyetértek Tündével... Nem akarunk mi befolyásolni :D :wink:

Kép
Kép
onlány

amúgy meg ha baba van, akkor az inszemeseknek valami hormonpótlót szoktak adni. Nemde? :roll: Meg én már tiszta streszben lennéka helyedben :oops: , de a lényegre térve, tényleg, ezt neked kell eldöntened, hogy mikor tesztelsz. Bár véleményem szerint inkább ne várd a pirit, mert már megjött volna :wink:

Kép
Kép
onlány

találtam egy nagyon jó kis oldalt http://www.helimexbaby.com/ persze ez nem a reklám helye -nincs érdekeltségem benne-, csak az ütött szeget a fejemben, hogy mi ugyanennyiért vettük Liza ágyát és fele ennyit se tud és nem ilyen tömör...

Kép
Kép
onlány

Onlány, Én nem várom a pirit!!!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt a Hölgyeknek!

Csip-csip

Azt gépeltem le, amit eddig írtunk a füzetbe. Iszonyú az írásom és az átláthatóság kedvéért, vázlatszerűen legépeltem. Összevissza megyünk a tananyagban. Minden részt más tanár oktat. Eddig a hagyományos manikűrt vettük a mani-pedi tanártól. A műkörmöstől meg a köröm felépítését, meg a műköröm fajtáit.

Onlány

Január első hetén már vizsgázunk. Addig minden héten péntek szombaton suli van.
Végül nem megyek a fizetős vérvételre. Sajna nem állunk úgy. De remélem jövő csütörtökön a 12. hetu UH rendben lesz, aztán majd a 16. heti AFP. Remélem ez a kettő is elég.

Susytunder

Védőnőnél voltam eddig, meg a belgyógyászaton EKG-én. De a kretén orvos alig akarta megcsinálni, azt mondta még korai. Aztán magyaráztam, hogy a szívbillentyű hibám miatt korábban kell jönnöm. Mire nagy nehezen megcsinálták. Persze addigra 140/85 volt a vérnyomásom. Mondta is, hogy ez még éppen határ értéken belül van, mérjem gyakran. Persze, hogy fölment, ha felhúz előtte.
Pihenj sokat!!Ha teheted használd ki az időt. Én végre kezdek kijönni a zombiságból.

Iner

Most már nekem is vennem kell lassan kismama gatyákat, mert nekem ráadásul minden gatyám derékmagasságú, mert a csípő gatya fura lenne a nagy seggemen. Nekem is kezdi a hányingert felváltani a gyomorégés. Iszonyat. Viszont ez mellé kezd igencsak megjönni az étvágyam. Én ez miatt még jobban aggódom.

Kismamik és anyukák.
Ti mennyit híztatok az első 12. hétben. nekem tegnap óta 1 kilóval mutat többet a mérleg. Ki is akadtam rendesen.

Zsu

Amikor én terhes maradtam, szintén az esélytelenek nyugalmával vártam a mensit. Aztán csak nem jött! Jaj, nagyon szorítok neked!
Hődet mérted reggel?

Joli
Kép
Kép
joli83

onlány

és olyan van, hogy a DPO rövidebb 14 napnál?

suzy78
gondolom nem dobod ki a tesztet... ráér a kép, amikor hazaértél!!! :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Kép
gtunde75

Zsu, nem úgy értettem tudod... :wink: nem megbántani akartalak vele.
Tünde, az ismeretségi körömben volt már rá példa, hogy valakinek rövidebb volt -pl nekem egyszer 13 nap-de szerintem ritka az olyan, sőt bátran ki merem mondani, hogy esetleg a háttérben kis homonzavar áll. (nekem is ez volt)

Kép
Kép
onlány

Joli, korábban feltettem egy honlap címet... meg telefonszámot, felhívtad? Mert ajánlom figyelmedbe -ez ingyenes, csak meg kell mondani, melyik kórházba jársz!-

Kép
Kép
onlány

sziasztok!

a dpo lehet rövidebb, mint 14 nap, de akkor ott van vmilyen szintű sárgatest-elégtelenség. egyébként a 13-15 napot van ahol még normálisnak mondják.
zsu! nagyon drukkolok neked azért a +++++++++++++++ért :)

joli!
aranyos ez a vérnyomás-ügy... imádom az ilyen orvosokat :) már én is megkaptam többször a foglalkozás-eü-n, diabetológián, kardiológián, hogy magas a vérnyomásom (150/90).
juli: tudom.
doki: akkor ezt azért időnként meg kellene mérni.
juli: miért? ha méregetem, akkor lejjebb megy?
:lol:
erre még választ sosem kaptam... de azt egyiknek sem adta ki az agya, hogy felrakjon egy holtert :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára -j- 2009.10.06 09:47-kor.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Zsu
Én türelmesen várom az eredményt akármikor is csinálod. :wink:

Joli
Én eddig 3 kilót fogytam. :shock:
Nem tudom hogy csináltam, de végeredménybe örülök neki. Bár részben tudatos, mert este, vagyis 6 után semmit nem eszek, egy ideje már teljes kiőrlésű kenyeret eszünk, semmi péksüti, csak csirke és pulyka hús, sok tejtermék, gyümölcs, és zöldség.
Ha a doki holnap mindent rendben talál, jöhet a kismama torna is.
Csak annyit akarok hízni amennyit feltétlen muszáj, mert így is sok fölösleg van rajtam.

Kép
Kép
susytunder

éééén is fogyni akarok! Kicsit irigyke vagyok :oops:
Juli, tényleg megkérdezted, hogy
[quote]m írta:iért? ha méregetem, akkor lejjebb megy?
:lol: :lol: nekem is ennyi, ha drnál vagyok

Kép
Kép
onlány

Onlány, nem bántásként vettem :wink: Szerinted Én nem vagyok lázban már, azért is gondolkodom egy teszten :?: :roll: de nagyon nem merem még megcsinálni nehogy a tüszőrepi még bekavarjon!!!
Nem akarok fars eredményt!

Tünde, nem dobom ki, Én úgy értettem, hogy akkor azonnal!!! :roll: :oops:

Suzy, köszi, hogy megértesz!
Ügyi vagy fogyást illetően, csak így tovább!!!

Réka???

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Juli, hát ennyit értenek hozzá a nagy okosok, de hogy valamit is megoldjanak???
A családban van magas vérnyomásos?

Joli, ma nem mértem!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

onálny!
persze, hogy megkérdeztem :lol: ha magas, akkor kellene vele valamit csinálni. na de méregetni??? legalább a kardiológián gondolhatták volna, hogy oda sem unalomból megyek (mitralis prolapsusom is van ám... gyűjtöm a nyavajákat :lol: )

susy!
fogyni én is akarok! én is! én is! én is!

zsu!
csak ne kapkodd el! amikor úgy érzed, hogy már kell a teszt, akkor már tuti jó lesz :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

[quote]A írta: családban van magas vérnyomásos?

zsu!
van hát :) sőt: a fél családnak infarktusa volt, a másik fele II. tipusú diabeteses. rajtam meg kiütköztek ezekből a legjobb gének :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?