Tényleg nagyon köszi mindenkinek hogy szorítottatok és gondoltatok rám!!!!
Aranyosak vagytok!!!
Iner!
Hu ez milyen hidegzuhany lehetett mikor megtudtad még +1hetet menned kell
Legalább is nekem tuti az lett volna
!
De kitartás,és rád fog férni a pihenés!!!
Zsu!
Igen szerencsére bejött amit írtál!!!
Azért megnyugtató mikor tapasztalatból írtok!!
Susy!
Kíváncsiak vagyunk bizony a nevekre!!
Ez tök érdekes hogy mindenhol másképp zajlanak a vizsgálatok
Nálunk pl 16 hétig nincs vérvétel,akkor van elöször afp,akkor 18 hetesen van uh meg belgyógyászati vizsgálat ahol csinálják az ekg-t..
Szoval tényleg nagyon változó ezek szerint...
Onlány,csip-csip!
Hát igen érdekes
Megkérdezte az uh-os is hogy miért jöttem mondtam neki miért,azt mondja de mit látott az orvos mondom azt mondta hogy nem tudja de valamit lát...na és akkor csak néztek...
Utána bekellett menni a dokihoz is,az is megkérdezte hogy miért küldtek,ja és hogy ki,na akkor elmondta hogy ki és az elég is volt,hümmögött egyet
Nem kaptam képet,igazábol eszemben sem volt hogy megkérdezzem kaphatok-e mert annyira kész voltam a jó hírtől hogy el is felejtettem
De 5 hét mulva tuti kérek ha nem onnan akkor innen Bajáról,jópénzért adnak
Joli!
Arra te is számíts ha nem éri el az afp-d a határt ami azt hiszem 0,9 akkor elfognak küldeni téged is...
Ott volt egy Bajai csaj 0,86 lett az afp-je és elküldték Kecsóra...
Annyira bebiztosítják magukat itt hogy ez már tulzás komolyan...
Ha alacsonyabb ha magasabb elküldenek...Kíváncsi lennék hány kismaminak egyezik meg az eredménye..
De egyébként megnyugtató tényleg amit ott mondanak
Akkor most már tanulhatsz 1000-el
,.. van türelmed hozzá??
Tunde!
Hát igen probálunk hátra dölni,csak tudod mindig van miért aggodni...és annyira érdekes mert Kíránál egész terhesség alatt nem idegeskedtem meg izgultam ennyit mint most ezzel a 3hó alatt...
100%ig elég nehéz megnyugodni,de most így ez után 1 nagy kő leesett már a szivünkröl!!
Szép estét mindenkinek!!!