Új privát üzeneted érkezett!

Visszaigazolsz iwiwen?
lujzedli

Áááááááááááááááááááááááááááááááá,megint laptető. Esküszöm,nem erre hajtok.....
lujzedli

lujzi ezt már nem tudod lemosni magadról :D
tesztet mikor csinálsz, hmm?
Vendég

:D :D :D
Majd csinálok:-)
lujzedli

Hááát merem remélni...
Végülis nem rontjuk a boltját, sőőt, mindenkit ideinvitálunk, mert

Itt vannak a legolcsóbb tesztek!!!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Tényleg hol van Csillag?
Vendég

Lujzi
van teszted? Akko csinálj!! :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Jó lenne, ha jönne, megkérdezném,megkapta-e a pénzemet?
lujzedli

Nemtudom hol lehet!
Már rákérdeztem tegnap is, de sehol semmi :roll:
Pedig jó lenne ha adna valami füstjeleket magáról, vagy valami...

betty615

Mindjárt kezdődik a Dallas
lujzedli

micsoda? Dallas? Hol?
Vendég

Mindenki rajta van az iwiwen? :lol:

lujzedli tényleg mikor készül az a teszt? Nagyon várjuk ám! :wink:

Kép
Kép
akella

Story tv-n. Imádom, már 200akárhányadik rész megy.
lujzedli

igen akella, és Te?
Vendég

Nem tudom, akella. Várok,aztán majd a hétvégén.
lujzedli

nemá lujzi, tesztet akarok!!!!!!!!!! :D
Vendég

Természetesen én is :lol:
Érzel valamit? Nekem nem volt semmi tünetem, talán egy pár napig égett a gyomrom minden nap és más érzés volt, mikor meg kellett volna jönnie.

Kép
Kép
akella

Melyikőtök írta nekem a méhszájas infót? Az alapján tutifix,hopgy nincs baba, ezért nem csinálok még.
Nyugi csajok........Akella: iwiw?
lujzedli

Ne hamarkodd el, mert én is korábban előtte csináltam tesztet pl reggel és délután megjött. Nagyon rossz volt. Most kivártam, hogy mikor kellene megjönnie és másnap reggel csináltam a tesztet.

Kép
Kép
akella

lujzi, 26-án lenne a napja, nem?
Vendég

Lujzi, én írtam, de ezt is mint minden mást, embere válogatja....nem kell készpénznek venni.
De várj, mindjárt kimásolom egy másik topikból érthetőbben a dógot...

betty615

NA AKELLA: EZÉRT NEM CSINÁLOK. Tavaly nagyon letörtem,amikor késett a mensim 2hetet, és csiánáltam tesztet, negatív lett.

csajszik: aggódom apáért. 18éve cigizik. tegnap reggel ment dolgozni, és rágyújtott. Azt mondja, olyan hányingere lett,szédült, hogy megijedt. Remélem nem lesz baja
lujzedli

Méhszáj állapota a ciklus folyamán Tontica-tól:

"A menstruációs ciklus során a méhnyak helyzete és keménysége is változik: a termékeny szakaszban megemelkedik, tapintása puha. A ciklus egyéb szakaszaiban pedig kissé keményebb és lejjebb ereszkedik."
Menzi elott ujra megemelkedik es kinyillik a mehszaj, ha terhes vagy akkor a mehnyak font van ugyan DE zart! Ha font van es kinyillik akkor meg fog jonni, de ez csak a menzi napjan vagy az elotte valo napon erdekes.

De mint mondtam is, ezt ne vedd készpénznek, mert minden ember más.
Ez az átlagos, azért írtam le. :wink:

betty615

jó,betty
lujzedli

lujzedli küldtem privit :lol:

Kép
Kép
akella

Köszönöm, drága,aranyos vagy
lujzedli

Lujzi
az én párom is cigizik nagyon régóta.
Hiába beszélek neki, hogy szokjon le. A spermiumoknak is nagyon rossz ez.

betty615

Norbi most azt mondja, megijedt, és le fog szokni. Hiszem,ha látom. Én sosem dohányoztam.
lujzedli

Sziasztok és estét! Álmodjatok szépeket!!!

Kép
Kép
akella

Szia Akella!
Jó éjt !

betty615

Jó éjt akella!
Vendég

jó éjt akella
lujzedli

Csajszik, én is lépek, kell mennem férjecskémért, mert megint délutános.. :roll:
Írjatok sokat, további jó dumcsizást!! :)
Kép

betty615

Lányok én is elmegyek pihizni, további szép estét mindenkinek!
Vendég

én is megyek, pusszancs. holnap csak 5 után leszek, sziasztok
lujzedli

Sziasztok, köszönöm, hogy kerestetek, megvagyok ám, csak tegnap igen rossz volt az éjszakánk, aztán nekem a nappalom, totál betegek voltunk, de mára kész, mintha elvágták volna... :roll:
Hányás, hasmenés, láz, persze ez nem mind egyben. Ma szegény picúrkámnak volt éppen hasmenése, de amúgy már kutya baja. :P

Nos, Lujzedlikém, tegnap már postára lett bocsájtva a tesztcsomagod, sőt, Bettynek is. Úgyhogy holnapra mindenki készülhet, hogy tesztelhet, aki küldte a lóvét :lol:

Bocsi, de csak ez utóbbi oldalt tudtam olvasni hébe-hóba, mert ma kellett pótolnom a tegnapi kiesést a gyerkőcöknél meg a háztartásban.

Megérkeztek a Clearblue digit terhességi korkijelzős tesztek, és a Babatesztek is, lehet rendelni bátran. :wink:

Pusza mindenkinek, jók legyetek, és ne féljetek, mindenképpen jövök, ha nincs gond nálunk, ha van, úgyis írok, amint tudok, ha meg nem, akkor annyi nekem meg egy Bambi... szóval akkor kipusztultam, mint a dínók. :lol:

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Hé mire megjövök mindenki elmegy???Nem ér :shock: Nem is hiányoztam????!!!!

Akkor magammal beszélgetek :shock: :roll:

Akella én is bejelölhetlek?

Betty vidúútam ám :lol:

Csibuc ez nagyon jó hír :D

Lujzi te is itt hagysz :cry:

TÖBBIEK HOL VAGYTOK?!

Kép
anyci

Szia csillag már hiányoztál :D Jaj szegények jól elkapott bennetek ez a nyavaja.Akkor már minden oké?
Itt beindultak a csajok rendesen,írnak ezerrel győzöm kapkodni a fejem :lol:

Kép
anyci

H.Csillag
Remélem gyorsan kilábaltok ebből a kórból.
Bár ahogy hallom másoknak is ilyesmi van mostanság... nem lehet, hogy van valami járvány szerű megint a levegőben?

Csibuc
Csak így tovább! Jó felé haladsz :) Ennek nagyon örülök!

Kép

Kép
princzike

Szia princ...hogy vagy?

Kép
anyci

Sziasztok.

nem csináltam tesztet, de hogy megnyugtassalak titeket, a hőm 36.4 volt, itt nincs az égegyadta világon semmi.

ma nem tudok nagyon jönni napközben, de este leszek.
lujzedli

Sziasztok ismét csak irtatok és irtatok :shock: :shock:

Melike én aztán jól melléfogtam valahogy nem ilyennek képzeltelek :oops: kicsit idősebnek és barnának. Nagyon szép csaj vagy és a kislányod egy tündér, egész nap tudnám dédelgetni 8)

csibuk végül is akkor csak nem olyan rossz a helyzet, de jó.

Mindenkinek szép napot pozitiv hozzáállást és a vágyakozóknak mielőbbi babázást kívánok.

Bridget nagyon bátor vagy, minden tiszteletem a tied!!!

Csillag puszi neked és a picuroknak :wink:

Kép
Kép
melisch

Anyci
Csak azert kerdeztem mert annyi helyen hallani a sok arva kutyirol es to edik...kovi kutyam nekem is onnan lene de csakis kertes hazba :roll:

Betty
nem az,hogy eg csak olyan ciki :roll: hat maramikor idoben er haza mert az en parom marha sokat melozik es este 8-9utan mar nem eszik mert diatazik :twisted:

Lujzi
Nekem a kutyamat se ment szobatisztasagra tanitani :oops: de nagyon edi a nyuszid :wink: hat akkor hajra agusztus de aztan nem kitolni :!:

Csibuc
En mar irtam neked...a magas prolactinnal nincs koze a pco hoz arra kapsz majd bromot van egy olyan topik is(nekem is magas volt tavaly nyaron) az inzulinos problemara is van szupi gyogyi es en nem talaltam magasnak az LH szinted :roll: Ugyhogy en abszolut nem latom borusnak a helyzeted :wink:

Melike
En is aztg mondom,hogy kiscsaj lesz :wink:

Csillag
Nekem mar napok ota nem irsz pedig mindig irok neked valamit :roll: Jobbulast a gyerkocnek :( Bar ezeket a csajokat visszaolvasni en sem birnam 2gyerek mellett :oops:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Melisch
Miert mondod ezt?Mit irtam :oops: :roll: 8) :lol:

Jelentes
Jah ma csorgott a dokim a vereredmeny miatt... estrogen ugyben E2 68 :shock: :D ami marha jo a 2hettel ezelotti 1200hoz kepzest azaz tenyleg az allaga mar nem ugyanaz annak a valaminek...

Azt mondta menjek be penteken ha akarok egy konzultaciora es megbeszeljuk mit szeretnek :roll: marhara bizonytalan vgyok :? most mit csinaljak :roll:

Meg nekem meg az is kerdes,hogy ok nem termel estrogen mehet a stimu de ott van ez a nagy tuszo szeru valami hogy fog oda elferni meg ha ez ott van :roll: Tudom nem lesz hiper mennyisegu tuszom ugyse a magas FSH-el de akkor is :?

Ha megirnatok a velemenyeteket megkoszonnem :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok lányok!

Bridget: igen, elvileg a prolactinnak nincsen köze a PCO-hoz, de gyakran kísérő tünet a magas prolactinszint, ez is egyfajta hozadéka a felborult hormonháztartásnak

LH szintem nem magas, ezt a doki is mondta, tulképpen minden más rendben van, "csak" az inzulin és a prolactin rossz...

anyci, betty, melisch, melike, lujzi, princzi, csillag, recon, akella és a Többiek: puszi Nektek és szép napot!
Vendég

Bridget én a helyedbe azt hiszem bedugtam volna a fejem a földbe, mint a strucc és kész depis lennék a sikertelen lombik miatt és nem tudnék tovább lépni még. Te meg erős vagy hamar túltetted magad, majd ott volt a tekid, azt is túllépted és akár a második lombikot is bevállalnád most.

Nem tudom mit tanácsoljak neked beszéld meg a pároddal és hallgasd meg a doki véleményét is ha ő azt mondja, hogy a tüsző szerű valami nem gond és mehet a lombik szerintem vágj bele, most míg benne vagy a lendületbe.

Kép
Kép
melisch

Csibuc
Akkor megsincs pcod? :roll: Vgy en ertelmezem rosszul :oops: mert az LH nak nem is kicsit magasabbnak kene legyen az FSH-hez kepest bar azt sem tudjuk melyik napi a vervetel ugye :roll: ne erts felre nem kotoszkodom csak probalom megerteni :wink: Na meg persze ezel teged is megnyugtatni mert szerintem nincs akkora baj egyaltalan :wink:

Melisch
Jaaa :lol: en mar mashol tartok...muszaj menni es kuzdeni...en mar 32leszek es fogyok ki a tuszokbol :roll: ugyhogy nekem nincs mire varni... :wink: A nem sikerult lombik aznap es masnap volt rossz erzes :roll: aztan ugy fogtam fel ez csak egy ujabb nem sikerult honap :wink: mert igy is van...es nagyon kevesnek sikerul az elso lombik foleg nekem hogy meg stimuzas se volt...na mind1 a tekim mar kicsit jobban megviselt azert megiscsak egy kis elolenyt veszitettem el :( de az elet megy tovabb es erre ugy probalok gondolni,hogy o mar a teki menyorszagban van :roll: tenyleg mar az elejetol fogva baj volt vele...es szeme se volt...egy ilyen genhibas tekinek lehet igy is hosszunak mondhato amit nalam volt...en tenyleg mindent megtettem :roll:

Koszi a velemenyt este leulok apacskaval es megbeszeljuk aztan penteken a dokival is :roll: ha ugy lesz hogy minden tuti akkor szerintem maradok :wink: mert a baba a legfontosabb es mindennel fontosabb :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Bridget,szerintem is beszéld meg apácskával,aztán a dokit hallgasd meg ő mit mond és akkor még eldöntheted te mit érzel hogy akarsz-e most belevágni megint vagy vársz vele.Itt az a kérdés ha te itt maradsz és apácska elutazik te egyedül végig tudod -e csinálni :?: :roll:

Csibuc feliratkoztam a blogodba mint olvasó :D Ma is dolgozol?
Az a három fúria pukkanjon meg :evil:

Betty merre vagy ma?Nagy nehezen megtaláltalak iwiw-en :shock: Képzeld el,lujzinál böngésztelek ki mert ahányszor beírtam a neved azt írta nincs találat,már nyóc féle képpen bírtam és akkor se talált,már a hajam téptem :x De megvagy :D :!:

Kép
anyci

Anyci
en nana hogy belevagnek 8) eloszor is itt mar ismr a doki,itt felarban van es meg most elkezdhetem :roll:

De akkor egyedul kell maradjak es egyedul fogok utazni is :x azert 3het nem a vilag vege foleg a babaert :roll: csak en ezt nem igy terveztem :?

Ha amcsiba egyutt megyunk akkor ott meg uj dokit keresni...meg parom nem hinnem,hogy ezzel lesz elfoglalva az elso heten mar :roll: es majdnem 2.5milla :shock: es ha nem sikerul az elso... :roll:

Nehez dolgok ezek... :? de ha a dokim szerint semmi akadalya tuti maradok es belecsapunk a lecsoba 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget akkor azt mondom vágj bele ha a doki azt mondja mehet :D Három hetet féllábon is kibírod meg hát vannak ott barátaid és ők majd pátyolgatnak addig,csak apácska fog biztos hiányozni,de hamar fogtok úgyis találkozni utána :D

Kép
anyci

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?