Új privát üzeneted érkezett!

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánunk! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ÉS BÉKÉS KARÁCSONYT KIVÁNOK!
sirkici

Kedves Kismamik, és Anyukák!

Nagyon bolgod karácsonyi ünnepeket kívánok Nektek, és a babácskáknak!

Kép
Kép
mirci74

Kép

Sziasztok!!!

Úgy néz ki, hogy pont mára a csibém lebetegedett, még tartja magát, de már van hőemelkedése, dugul az orra és hebe húba köhög :( Így nem mehetünk mamáékhoz vacsorára, mert ott lesz még 2 gyerek, nem szabadna fertőzni :( Pedig ott várja a bicikli...

Amúgy jó a hangulat, most fogunk fát állítani és "LIZUSKÁT" várni :lol: Sütöttem fini zserbót és bejgliket, zajlik az élet :lol:

Puszi

Kép
Kép
Kép
olik22

BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MIDENKINEK!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kép

Boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!

KépKépKép
bambika

Mindenkinek nagyon kellemes ünnepeket kívánunk!

Kép
Vendég

Sziasztok!!!
Jobban vagyunk, Nurofen csodákra képes :lol:
Este megvolt a nagy öröm!!!
Pár kép róla:
Kép
Kép
Kép

Puszi

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!

Nagyon boldog karácsonyt nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

babszika

Kép
sirkici

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól sikerült a karácsony!!

Barbi: most már nagyon kevés van hátra:) Hogy vagy??

Olik: Te is mindjárt szülni fogsz :shock: Összepakoltad már a kórházi cuccokat?

Betsy: neked mennyit eszik Bence? Van elég tejed? Nálam most apró probléma merült fel....Átaludt egy éjszakát előző héten, amitől az egyik mellem nagyon begyulladt...-pedig lefejtem, de úgylátszik egy mirígy nem ürült ki...A kórházban leszívták, viszont azóta csappan a tejem...Most próbálom tunningolni....

Jaimee mami: tudom, hogy mostanság nem tudsz jelentkezni, de annyira kíváncsi vagyok, hogy miként telnek napjaitok :lol:

Vigyázzon mindenki magára ebben a francos influenzás időben....

Heni

Kép
Kép
csheni26

OLIK: Nagyon jók a képek, jó kis ajándékokat kapott Zozi :) Ismerős dolgok ;) Fotókat majd nem raksz fel a kis Tündi lakhelyéről? ;)
HENI: Nekem van elég tejem, már fagyasztottam is le. Amúgy mi még mindig 3 óránként eszünk 120-150ml közötti mennyiséget, ami szerintem továbbra is rengeteg, dehát a kisúrfinak ennyi kell. Szerencsére a hasa nem fáj tőle. Próbáld meg masszírozni a mirigyeket, meg jó forró vizzel mosni, és teljesen fejd ki, ha nem szívja ki rendesen, akkor szívd ki, amennyit csak bírsz. Nekem is volt begyulladva. Ha sok folyadékot iszol, esetleg homeos bogyó, tejserkentő tea, és teljesen kiszívod, akkor vissza fog jönni a tejcsi.
CHRISTELL: Vannak hírek Jaimee-ről? Megnéztelek az iwiw-en, igazán csini vagy a karácsonyfás képen, és a házikótok is látom, szépen épülget.. :)
BARBI: Egyben vagy még? ;)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 09:21-kor.
Vendég

Sziasztok!!!
Betsy: Nagyon édik a babácskáid :lol: Bencus sokat változott :wink: Hamarosan elkészül a Tüncsike lakhelye. aztán rakok fel róla képeket.

Heni: A hétvégén pakolom össze magamat, ma megvettünk minden hiányzó dolgot.

Barbi: mi újság? Nagyon hallgatsz...

Babszi: Köszike szépen a köszöntést!!! Viszont kívánunk minden jót!!!

Megvolt az NST, minden ok, egy hét múlva újra 8)

Kép
Kép
Kép
olik22

Ja, és letettem a mgneB6-t és elkezdem majd a málnalevél teácskát. :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok Csajok!

Nagyon aranyosak a gyerkőcök, egyik szebb mint a másik!!!!

Tegnap voltunk vizsgálaton, doktorbácsi rákszűrésre készült, hüvelyfertőzést talált, most írt fel krémet, jan. 14-én újabb vizsgálat!!!!!
A picuri jól van, keze lába járt, haláli volt, csak azt nem értem, miért ír egy héttel kevesebbet a terhesség időpontjára??? na de mindegy, nem oszt-nem szoroz! Valakinek volt már ilyen fertőzése???????

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi: Nekem nem volt ilyen, de állítólag könnyen kezelhető és mindenkép foglalkozni kell vele. A picurka jól van, ez a lényeg :lol: A méretekkel meg nem kell foglalkozni, nagyon könnyen elmérhetik. Nekem is volt nemrégiben, azt mondták, hogy nem fejlődik., aztán kiderült, hogy csak elmérés. Jaimee-nek is volt. Legközelebb meg előrébb leszel egy héttel :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!

Persze egyben vagyok még. Az Internetünk volt rossz, mert végre megvolt a nagy átalakítás, ami egy csomó festéssel, villanyszereléssel, költözéssel kupival és egyébbel járt, na de a lényeg az hogy készen vagyunk. Mikor is csinálnánk, mint pont karácsony és szülés előtt. Úgyhogy végre kész a gyerekszoba (még jó, hogy nem szültem meg a múltkor) és minden ami kellhet. Utána pedig szerintem lepukkantam a sok munkától vagy a kisfiam hozta haza, de benyaltam egy őrült hasmenéses vírust. 2 napig el sem mozdultam a Wc-ről, iszonyú görcsökkel lázzal, többször majdnem mentőt hívtunk. Ettől minen folyadék kiment belőlem, lecsökkkent a magzatvíz, szegény baba alig mozgott. A Ctg-m nagyon rossz lett, már majdnem megcsászároztak nehogy baj legyen, aztán tegnapra meggyógyultam. Végre bennem marad minden, rengeteget ittam és a mai eredményem jó is lett. Baba újra magára talált. Én is lakás is egyben úgyhogy ha legközelebb eltűnök akkor már biztos, hogy szülni mentem. :roll:
Pokoli napjaim voltak, de most visszaolvasok és örülök, hogy veletek minden ok.
Ja és utólag mindenkinek BOLGOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK! Nagyon jók a képek, édesek a babák.

Olik! Én is elhagytam a magnéziumot, iszom a teát, homneós bogyót is szedek. Nekem keményedik is a hasam szinte óránként, ctg-n is állandóan látszódnak az összehúzódások remélem már nincs sok hátra. Az orvosom szerint lehet, hogy megindul ma, lehet hogy egy hét múlva nem lehet tudni. Szerintem ők azért csak sejtik, de nem tudom belőle kihúzni mennyi időm lehet még.
Na most elolvaslak titeket! Szép napot!

Kép
barbi5

Betsy,
már megint nagyon jók a képek, látszik, hogy Bence már nagyon belevaló kis fiúcska... :lol:

Gyabi,
én is úgy tudom, hogy egy ilyen fertőzés nem okoz problémt, kikezelik és kész! Nem lesz semmi gond!

Barbi,
neked sem volt semmi ez a hajsza, de mostmár pihengess, mert nemsokára megszületik a picúr, és akkor nem szabad, hogy fáradt legyél... :D
Azért, ha tudsz üzenj valakivel, hogy tudjuk, hogy megszültél, és hogy mi van veletek!!!

MINDENKINEK BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNOK!
sirkici

Sziasztok!

Nagyon boldog új évet nektek!!!!!!!

Kép

babszika

Sziasztok,

Mindenkinek Kellemes estét és Boldog Új Évet Kívánok.

Most nem tudok jönni, de szerintem megértitek 2 lurkó mellett. Csütörtökön már ujra egyedül leszek akkor már tudok majd netezni.

Rólam csak annyi, hogy szombat este a Tesco-ban azt hittem szülök. Kb 45 percen keresztül 10 percenkénti görcseim voltak. Nagyon megijedtem. Gyorsan hazajöttünk, bevettem 2 Magne B6-ot és lepihentem. Szépen elmulott.
Azt hiszem ez a történet arra nagyon jó volt, hogy megtanuljam sajna nem szabad már egyfolytában sokat mászkálnom. Január 23-a után már megnyugszom. Utána jöhet.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Mindenkinek nagyon Boldog és Sikeres Új Évet Kívánunk!!!
Olgi és csapata

Kép

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon
BOLDOG ÚJ ÉVET kívánunk!!!!

Kép
Vendég

Nagyon boldog új évet kismamik, kispapik és kiscsaládok! :lol:
Vendég

Boldog új évet mindenkinek!

Kép

KépKépKép
bambika

Én is csatlakozom a többiekhez, BUÉK Mindenkinek!

Kép
barbi5

Jó reggelt,

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDEN MOST ÉBREDŐNEK.

Már 2008-at írunk ami azt jelenti, hogy jövő hónapban szülök. Én egyre izgatotabb vagyok, várom is és egy kicsit félek is, hiszen tudom mivel jár. De nagyon jó lenne már látni az én kislányomat végre. :lol: :lol:

A tegnap este nálunk négyesben telt. TV2-n néztük a humort, ettünk, ittunk és az ablakból néztük a tüzijátékozókat. Már este 6 körül elkezdték, és meg sem álltak hajnalig. Gyerekek nagyon élvezték, szinte odatapadtak az ablakhoz. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Betsy,

Megnéztem a videokat, és mégegyszer csak azt tudom mondani, hogy nagyon szép családod van.
Édesek a fiuk, nekem még mindig az a mosolygós alvós tetszik Bencéről. Ott annyira ennivaló. (persze máshol is) :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Betsy: köszi az infókat!

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok!!

Kismamik: csak így tovább, szépen pocakosodjatok! :lol:

Teszek egy karácsonyi képet: amúgy már nagyon nagy babám van 5080 g :lol: :lol: Kép

Puszi mindenkinek:

Heni

Kép
Kép
csheni26

BUÉK MINDENKINEK!!!!! Kép

Kép
Kép
gyablonka

Boldog Új Évet Mindenkinek!

Betsy!
Köszi a pocak dícséretet. Szépen növöget a pocakom, szinte látványos. Szerintem elég nagy. Mindenki azt hiszi, hogy még a tél közepén megszülök. Amikor mondom, hogy április közepe, majdnem leesik az álluk. Nagyon aranyosak a fiaid. Szuper képek. :wink: Majd teszek fel az iwiw-re frissebb képet a házról. Ez még akkor készült, amikor elkezdtek falazni.

Jaimeeről friss hírek:
Átszopizták magukat az új évbe Rékával. Sok puszit küldenek mindenkinek, főleg Barbinak, és Oliknak. Hiányzunk nekik.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Jó reggelt!!!
Betsy: nagyon szépek a videók!!! Zolcsika velem nézett az ölemben és kérte, hogy kapcsoljam még babát :lol:

Heni: Nagyon csinike vagy és a kisfiad már kész legény :lol:

Chris: Én is megskubiztam a pocidat 8) Tényleg nagyon formás :D Köszi a Jaimee hireket, Ő is nagyon híányzik nekünk 8)

A Tündérke kisasszony eléggé lelassult :? Alig érzem a mozgását, a hasaljam eléggé fájdogál, remélem azért, mert befurakodott a helyére :roll:

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!!
Szeretnék én is csatlakozni hozzátok ha közétek engedtek!!Már voltam itt egy másik fórumban, de most hogy megszületett a kisfiam igazából nem is tudtam hova tudnék irogatni!!Itt ahogy olvastam jó kis csapat van!!Most 2,5 hónapos a kisfiam és szeretnék esetleg majd tanácsot kérni, vagy csak úgy irogatni, oké??Most mennem kell etetés lesz, de majd még jövök!!A női voalról, hogy kell ide berakni a szülinapos vonalzót!!Valaki légyszíves irja le??Puszika:Anita
anita21

Sziasztok!

Olik mami: köszi a dicséretet:) Húú, most már 36 hetes vagy, nem semmi....Mindjárt szülni fogsz...Milyen izgalmas.....Olyan furcsa, hogy én is 36+3 -ra szültem, mintha tegnap lett volna, pedig már eltelt 10 hét.... Gondolok Rád sokat ám:))

Christell: de jó, hogy írtál Jaimeeről is!! Mi is szó szerint átszopiztuk magunkat 2008-ra..Pont éjféli etetést tartottunk! Hogy vagy mamika???? Egyszerűen csak ámulok, hogy mennyire telik az idő!! Te is már 25 hetes kismami vagy:)

Anita: szia! Azt hiszem akkor mi nagyon "egyidősők" vagyunk! Holnap lesz Alexim 10 hetes....Hogy vagytok? Mennyit eszik a mókuska? Ténylg, mi a neve a kisfiúnak? Tejcsid van elég?? Mi most mentünk keresztül egy hullámvölgyön....Volt egy mellgyulladásom a jófej védőnőm miatt, aztán apadt a tejem, de most már ismét rendben mennek a dolgok...Hála az égnek megúsztuk tápszer nélkül.... Éjszakák milyenek? Azt hiszem most már lekapcsolom magamat, mer túl sokat kérdezek... :lol:

Betsy: Ti hogy vagytok? Olyan helyes képeket teszel mindig fel!!Vannak frisss karácsonyi képek??

Barbi: egy kalappal a mostani időszakhoz!! :lol: Nagyon várom a híreket Rólatok! Remélem hamar meglesz a bébike....

Azt hiszem ennyi fért bele, hív az én Hercegem!

Puszi mindenkinek:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Rosszul számol a vonalzóm...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok nem tudom írtam-e már de ha igen akkor még1x:Boldog Új Évet mindenkinek.A babócák aranyosak és még mindig irígylem azokat akik már finishben vannak.
Vendég

Jó reggelt!

Judy,
vigyázz magadra, és ne sétálj olyan sokat, pihengess amennyit csak tudsz!

Olik,
tényleg nemsokára megszülsz, hihetetlen!

Barbi,
valami hir rólatok? Még mindig jobb a babócádnak odabent?

Heni,
nagyon jó a karácsonyi képetek!

Chris,
örülök, hogy Jaimee-ék jól vannak! Várjuk, hogy jöjjön, nekünk is nagyon hiányzik!

Csajok,
senkinek nem kell sehova mennie? Valami birni való a tábliba???
sirkici

Kép
sirkici

Halihó!!!

Anita: Üdv. a csapatban és GRATULÁLOK a kis babádhoz!!!
A vonalzót megszerkeszted, aztán az url-es kódot bemásolod a profilodba. Azt meg felül a segédletek legördítésével megtalálhatod. ( Na ezt jól megmagyaráztam :roll: ).

Heni: 10hét :shock: Emléxem, hogy Zozival eléggé lassan telt el az első 6 hét... Akkor már túl vagy a 6 hetes vizsgálaton!!! Hogy van a sebed?

Sirki: Már csak 5 nap :wink: De izgi :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

CHRISTELL: Várom a friss fotókat a házikóról :wink: Köszi a híreket Jaimeeről, olyan kíváncsi vagyok már Réka babára! :roll:
OMNIA: Hogy telnek a napok? :lol: Megnéztem Dórit az iwiw-en, nagyon szép kislány, és már mennyit nőlt :lol: Édes nagyon :wink:
NIKI: Hogy vagytok? :lol:
CHRISSYY: Mi újság Veletek? :roll:
OLIK: Holnap NST.. Szerinted Tündi megvárja a kiírt időpontot? :wink: Zozi várja már a kistesót?
ANITA: Üdv köztünk! :lol: Mesélj valamit a kisfiadról, rakj fel képeket Róla :wink:
SIRKICI: Hogy telt a szilveszter? Várod már nagyon az UH-t gondolom.. :lol:
BARBI: Merre vagy? :roll: Kinek fogsz üzenni, ha megszületik a pici? :wink:
JUDY: Jól vagy? :lol: Nem volt azóta görcsölés? Fiúk hányadik hétre születtek?
HENI: Tényleg nagyon csini vagy a karácsonyi fotón! :lol: :lol: Alexi meg tiszta apukája :wink: Ti mikor álltatok át a 4 óránkénti evésre? A BCG oltás kifakadt már? 2 hós oltást hogy viselte a kisúrfi? Hány centit nőlt 2 hónap alatt a kisfiatok?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 09:21-kor.
Vendég

Olik,
igen..., már nem is tudok nagyon másra gondolni, alig várom, hogy lássam a babócámat, és persze remélem a neme is kiderül... :lol:

Betsy,
igen, nagyon várom már... :lol:
A szilveszter jól telt, jobban, mint gondoltam. Ott voltak a barátnőmék, és egész gyorsan elmúlt az idő. Hajnali 3-ig birtuk.
Ezek a képek is nagyon jók, sok jó képetek van mostanság! :D

Anita,
üdv. közöttünk!

Csajok,
nektek hogy telt a szilveszter?

Tényleg, Omniától sem kaptunk még sem szüléstörténetet, sem képeket... :(
sirkici

SIRKICI: Omnia kislányáról a képet meg tudod nézni az iwiw-en, ott van az ismerőseid között (9.).. :wink:

-------------------------------------------------------------------------------------
Karácsonyi képeink:
http://babaszoba.hu/services/albums?alid=22107
Bence:
http://youtube.com/watch?v=DbkByZpAAjE
Peti első éve:
http://www.youtube.com/watch?v=j_J_KMZitQM
Vendég

Sziasztok!

Betsy: elég korán, már 6 hetes korában 4 óránként evett, de most, hogy gondjaim voltak a tejjel, így visszaálltunk a nappali 3,5 órára és éjszaka hagyom aludni. Ekkor alszik simán 4-5 vagy akár 6 órát is egyben... A BCG szerencsére nagyon csúnya és már régen kifakadt...Most már csak egy piros kis pötty emlékeztet rá...De nagy gennyes pattanás félére érlelődött, amiből zöldes váladék jött.. A 2 hós oltást ma kapja meg, remélem jól fogja viselni....Kicsit tartok tőle... Hétfői adatok: 5080 g, 60 cm.
Ti megkaptátok már az oltást? Volt valami utána, láz, stb.? Bencus mennyit nőtt? Akkor Ti 7x-8x esztek egy nap?

Olik: bizony :lol: Minden rendben szerencsére a sebemmel, annak ellenére, hogy első héten ugye be volt gyulladva...Méhem visszahúzódott és bezárult teljesen a méhszáj...Szóval jól vagyok :lol: Bár tegnap előtt megjött, amire nem számítottam :shock:

Puszi mindenkinek:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok Lányok!

Heni!
Köszi jól vagyunk. Pocaklakóm elég sokat mocorog, de örülök neki, mert így legalább érzem. :lol: Kicsit vizesedik a lábam, de ásványi anyag cseppektől lemegy szerencsére. Nagyon szép a karácsonyi fotótok. Pici fiad nagyot nőtt. Kész kislegény. :wink: Te is nagyon csini vagy. Nem maradt rajtad plussz kiló semmi.

Olik!
Ti hogy vagytok így a finishben? Hogy érzed magad? Gondolom nagyon várod már Tündi babát. :wink:

Anita!
Üdv közöttünk. :wink:

Gitka!
Már nemsokára te is a finishben leszel. Milyen gyorsan eltelt ez a 20 hét is. Szerintem repül az idő.

Sirkici!
Nemsokára eljön a jan. 8. és láthatod a picikédet. Nincs is annál szuperebb élmény. Talán amikor megszületik és a kezedben tarthatod, az lehet fantasztikusabb.
Nekem írd be légyszíves, hogy jan. 8 védőnő, jan. 16 doki. Közben pedig péntekente járok vénás vasra. A múlt héten összeszúrkált a háziorvosom, és a végén nem tudta beadni. Végül egy körzetis nőgyógyászt kért meg a szomszéd városban, hogy adja be. A kézfejembe is próbálta, de oda se sikerült. Bekékült mindkét kézfejem, és feldagadt, no meg fájt is rendesen. Mostanra talán helyrejött. :wink:

Betsy!
Nagyon édesek vagytok. Bence mekkora lett már. Jó kisbaba? Pocakja nem fáj? Éjszakát végig alussza?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Azt majdnem elfelejtettem megírni nektek, hogy úgy tűnik nő a bölcsességfogam. :wink: :lol: 30 éves koromra még bölcs is lehetek. :wink: Na de hogy fáj... :?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

HENI: Bence még csak 7 hetes volt tegnap, így majd csak január 15-én, betöltött 2. hónap után kapja az oltást, de Petinél soha nem volt gond az oltásokkal, nem volt semmilyen mellékhatása. Biztos ügyes lesz Alex, és nem fog nagyon sírdogálni. Jó sokat nőlt, jól emlékszem, 50 centivel született? Igen, 7-8-szor eszünk egy nap, mostanában 7-szer, mert éjszaka berak egy 4-4,5 órás pihit is Bence, és napközben is van, amikor 3,5 órát is kibír tejcsi nélkül. A súlya tegnap 4600gramm volt, a hosszát nem mérjük. Még azt akartam kérdezni, hogy a görög nagyszülőknek Alex az első unoka? :wink:
CHRISTELL: Bence tüneményes gyerkőc. :lol: Hangját alig hallani. Napközben is rengeteget alszik, ha ébren van, elnézelődik, egyre többet mosolyog. Hason már átfordítja a fejét, és kézben is ügyesen megtartja. Pocakja nem fáj, pedig sokat eszik, viszont minden este, az esti etetés után valamiért nyöszörög, sírdogál, nehezen lehet megnyugtatni. Az éjszakát nem alussza át, még pici ahhoz szerintem, hogy 8-10 órákat tejcsi nélkül legyen :) Peti a mai napig felébred éjszaka, pedig már 3 éves lesz. Felkel pisilni, inni stb. Amúgy ő is csak 6 hónapos korától aludta át az éjszakát, utána meg kezdtek jönni a fogacskák, onnantól az miatt ébredt sokat. Szóval addig aludd ki magad, amíg Klári baby a pocakodban van ;)
Vendég

Betsy,
kösz a tippet! :wink: :lol:

Chris,
egyetértek veled! Mondjuk én már nagyon várom, hogy a karomban tarthassam, de gondolom ezzel mindenki igy van...
Hát ez a háziorvosod nem semmi! Hogy lehet igy összeszúrkálni valakit, aztán meg ráadásul elküld máshova. :twisted:
sirkici

HENI: Még egy kérdés: Ti minden nap jártok ki sétálni? Ha igen, mennyiszer, mennyi ideig? Én a ködös, párás időkben nem vittem ki a fiúkat, de ma kimerészkedtünk, mert olyan szépen sütött a nap, bár -4 fok volt, de mégis kellemes az idő.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 09:22-kor.
Vendég

Sziasztok!
Hoztam nektek néhány képet! :)

Jaimee-ék Réka babája! :D
Kép Kép
Kép Kép
szilbee

Sziasztok!

Utólag ugyan, de Békés Boldog Karácsonyt És Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!

Mi jól vagyunk, 9-e óta átalusszuk az éjszakát. Nappal is sokat alszik, remélem nincs baja, hogy ennyit alszik. Már sokat beszélget, vigyorog.

Pár karácsonyi kép:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Betsy!
Szerencsés vagy, hogy Bence ilyen jó kisfiú. Remélem Klárika is ilyen lesz. :wink: Jó lenne addig kialudni magam, de sajnos nem nagyon jön össze. Mióta ő a pocakomban van, nagyon rossz alvó lettem. Én sem alszom végig az éjszakát, mint Peti. Én is pipilek, iszok, na és sokat forgolódok. Tündéri Bence baba. :wink:

De aranyos Réka baba. Már nagyon vártuk a képeket! :wink:

Chrissyy!
Köszönjük! Nektek is minden jót kívánunk! Nagyon aranyos Martin baba. Nagyot nőtt, mióta nem láttuk. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?