Sziasztok!
Persze egyben vagyok még. Az Internetünk volt rossz, mert végre megvolt a nagy átalakítás, ami egy csomó festéssel, villanyszereléssel, költözéssel kupival és egyébbel járt, na de a lényeg az hogy készen vagyunk. Mikor is csinálnánk, mint pont karácsony és szülés előtt. Úgyhogy végre kész a gyerekszoba (még jó, hogy nem szültem meg a múltkor) és minden ami kellhet. Utána pedig szerintem lepukkantam a sok munkától vagy a kisfiam hozta haza, de benyaltam egy őrült hasmenéses vírust. 2 napig el sem mozdultam a Wc-ről, iszonyú görcsökkel lázzal, többször majdnem mentőt hívtunk. Ettől minen folyadék kiment belőlem, lecsökkkent a magzatvíz, szegény baba alig mozgott. A Ctg-m nagyon rossz lett, már majdnem megcsászároztak nehogy baj legyen, aztán tegnapra meggyógyultam. Végre bennem marad minden, rengeteget ittam és a mai eredményem jó is lett. Baba újra magára talált. Én is lakás is egyben úgyhogy ha legközelebb eltűnök akkor már biztos, hogy szülni mentem.
Pokoli napjaim voltak, de most visszaolvasok és örülök, hogy veletek minden ok.
Ja és utólag mindenkinek BOLGOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK! Nagyon jók a képek, édesek a babák.
Olik! Én is elhagytam a magnéziumot, iszom a teát, homneós bogyót is szedek. Nekem keményedik is a hasam szinte óránként, ctg-n is állandóan látszódnak az összehúzódások remélem már nincs sok hátra. Az orvosom szerint lehet, hogy megindul ma, lehet hogy egy hét múlva nem lehet tudni. Szerintem ők azért csak sejtik, de nem tudom belőle kihúzni mennyi időm lehet még.
Na most elolvaslak titeket! Szép napot!