Új privát üzeneted érkezett!

Erika! :(
Apának mielöbbi gyógyulást kívánok!
Kép
Vendég

Jeni!
Szívesen :wink:
Vendég

Erika!

Jobbulást kívánok a párodnak!

Jeni99
jeni99

Sziasztok

Hol vagytok? Merre jártok? Mi van veletek?

Apjukot hétfőn délután meg is műtötték, és ma délelőtt már haza is engedték.
Számomra csak az a furi, hogy hétfőn műtét, tegnap volt kötözés, és ma meg már semmi, a doki nem is látta a lábát a műtét óta!
Kötözés stb. csak 21-én lesz.
Valszeg hogy nem fogadott doki volt, de hát balaeset esetén hogy fogadjon az ember orvost hétvégén?
De amúgy másokat is úgyanígy dobáltak ki, akinek nem volt hőemelkedése, láza annak utilapú a talpára.

Én pénteken megyek a klinikára UH-ra (AFP-s) és bemegyek a dokihoz is (igaz azt mondta hogy telcsizzek), de jövő szerdán nincs kire hagyni Ákost, és ugye apjuk nem tud utána szaladni!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Szia Erika!

Itt vagyok,megvagyok.Szőrnyű ez az egészségügy. :evil:
Majd gyere mesélni a vizsgálat után.
Vendég

Sziasztok!

Én is jól vagyok, vasárnap megyek haza.

Princess
princess

Sziasztok!

Ez még nem otthonról, hanem a munkahelyemről. Bejöttem még cuccokért, amiket nem tudtam egyszerre hazavinni és használom az infrastrukturát.

A nyaralás jó volt, nem csináltunk gyakorlatilag semmit: evés, jó sok alvás, olvasás, kicsi séta, napozás. De nagyon jól esett egy hétig. Most meg "belevetettem" magam a beszerzésekbe, csak a meleg miatt lassan haladok. :?

Csibe!Jól hangzik ez a kettős próbálkozás, így tényleg megmarad a saját baba lehetősége és azért az esélyis nagyobb. Sok sikert augusztusban!!!

Csibe! Nyulasz! Jó lesz nektek, hogy nem nyáron lesz nagy hasatok!!! :wink: Mi a párommal arra jutottunk, hogy igazából augusztus a legjobb időpont a babagyártásra, mert akkor tavasszal van nagy pocak és mire megszületik, addigra sok gyümölcs van a mamának és ki is lehet hamar vinni, de még nincs hőség. Szóval hajrá!

Erika! Remélem a párod már jobban van. És persze ti is;o)Szerintem most az új rendszer miatt "dobják ki" ilyen hamar az embereket. Mikor a férjem biopsziája volt, még aláírattak vele egy egész hetet, mikor hazajött, hogy annyival több pénzt kapjon a kórház.

Jeni! Hát ez tényleg nem sok pénz :( Remélem azért jóra fordulnak a dolgok!

Princess! London szuper hely. Néha bennem is az van, hogy itt kéne hagyni ezt az országot úgy ahogy van, mert semmi nem működik, csak mutyizás van, a politikusok még mindig egymást marják, ahelyett, hogy végre valamit csinálnának is, az emberek meg teljesen besavanyodnak. :? És a munkám miatt viszont látom, hogy van, ahol lehet normálisan, méltósággal élni....

Na lelépek, még veszek pár dolgot hazafelé. Remélem legközelebb már otthonról tudok jelentkezni. :wink:

Sziasztok!

nyusziful76

Sziasztok!

Erika!

Apa jobban van?

Princess!

Vizsgáid?
Holnapra jó utat!
Remélem ez a kis távollét jót tett a kapcsolatotoknak... :wink:

Nyuszifül!

Örülök,hogy jól vagytok,már biztos óriási a pocid :D
Jó nagy meleg van,biztos így még elviselhetettlenebb.
És most tényleg arra gyúrunk,hogy tavasszal szüljünk.
Ugye,Csibe?

Áfonya!

Hogy sikerült az első vizsgád?

Jeni!

Milyen volt a kerti parti?
Vendég

Nyulasz,
köszi a kérdést (meg akartam ám írni, csak elmaradt :oops: ) úgy tűnik sikerült az írásbeli képesítőm, pénteken lesz a szóbelim. Nem tudok se jegyet se pontot, csak annyit hogy "megfelelt", de végülis a lényeg ez. :D
Kedden megyek dokihoz UHra, majd hozok magzatkás képet. :wink:
Egyébként épp ma elértük a koraszülöttség alsó határát, és valamiért örülök ennek, kicsit megnyugvás hogy ha baj van is meg tudnak minket menteni. Persze nem lesz baj. :roll:
Vendég

Áfonya!
Mondtam én,vigyáznak rátok az égiek.Gratula.
Nagyon szalad az idő,24 hét úgy repült el,mintha csak most irogattunk volna arról,hogy várod a mensit.
Várjuk a képet!
Vendég

Sziasztok

Apjuk elvan itthon, tv - számítógép és bicegés 2 mankóval, vagy ugrálás 1 lábon, még két gipsze (félgipsz) lesz - emelik a lábfejét, leghamarabb állítólag július végén kerül le róla, és augusztus = gyógytoran, leghamarabb szeptemberben mehet állítólag dolgozni.

Én is megjártam tegnap a klinikát :cry:
az AFP 0,8 - szerintük kevés - Mágus szerint OK!!!!!
+ 18+3 helyett a gép csak 17+2-re számolta szegénykémet
így mégegyszer kell mennem a klinikára UH-ra a fő UH-os orvoshoz (hétfőn kérek időpontot)
+ a dokim elküldött az I-es klinikára genetikai tanácsadásra és bökésre
Mágus szerint tök fölösleges és veszélyes, így még ha sikerül megyek egy szülész-nőgyógyász genetikushoz is, ismeri valaki a Szabolcs utcából Dr. Hajdú Krisztinát????????????????

Ja és a dokim szerint + hogy 34 éves vagyok + lombik + ICSI a fentiekhez még ezért akar böketni :cry:

Sziasztok

Most mennem kell mert Ákos mostanában nagyon nyügi tud lenni + az apja is :wink:

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Erika,
a 0,8as AFP biztosan nem kevés!!! Megnyugtatásul: nekem 0,48 lett, na az tényleg kevés, de szerencsére semmi baja a manónak. Te tudod vállalod-e a magzatvíz mintavételt, de nekem fel sem ajánlották, azt mondták hogy ha genetikai UHon is és az ismételt vérteszten is minden oké, akkor nem kell amnió. Én nem is vállaltam volna, csak akkor ha UHon is eltérést találnak. Az AFP egy rettentően elavult vizsgálat, sok országban épp emiatt nem is végzik.
Vendég

Szia Áfonya!

Igen én is tudom, hogy az AFP már elavult, és a Kaális dokim is mondta hogy OK minden, csak a Klinikás aggódik sajna!
És szerinted hogy 8 nappal kisebb szerintük, vagyis a gép szerint mit jelent, azt tudom, hogy ahány gép és ahány ember nézi annyi féle mérési adat!
Te egyébként hány éves vagy, ha szabad megkérdeznem?
Ha akarsz válaszolj priviben!

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13

Erika,
nem titkos az adat: 26 éves vagyok.
És ha kisebbnek mérték a babát, akkor teljesen normális a viszonylag alacsonyabb AFP. De a 0,8 akkorsem alacsony, és nyilván te is tudod hogy magzatvíz mintavételnek vetélési kockázata van. Ha UHon minden rendben, akkor nem biztos hogy megéri (hacsak nem vagy 35 év fölött).
Vendég

Szia Áfonya!

Köszi a választ!
Én januárban töltöttem a 34-et, ezért akarja szerintem a doki az egészet :cry:
Azt tudom, hogy mi a kockázata, éppen ezért nem is szeretném, max végszükség esetén.

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

A kerti parti szuper jól sikerült, nagyon-nagyon régen nem nevettünk ennyit. :D

A hot-dog árulást már nem csinálom, mert osztottam-szoroztam, és rájöttem, hogy időben, és anyagilag is csak vesztek a dologgal.

Erika!

A párodat tényleg hamar kidobták a kórházból. Mielöbbi gyógyulást neki!
A babával szerintem sincs semmi baj, nyugi! :wink:

Áfonya!

Te is fent vagy az iwiw-n?

Princess!

Jó utat hazafelé!

Nyuszifül!

Várunk vissza!

Jeni99
jeni99

Jeni,
írtam privit iwiw-el kapcsolatban :)
Vendég

Áfonya!

Ez gyors volt. :D
Be is jelöltelek. :)

Jeni99
jeni99

Sziasztok!

Képzeljétek megyünk nyaralni a jövő hónapban! :lol:

Jeni99
jeni99

Szia Jeni!

Mesélj!!!
Vendég

Sziasztok!

Írtam privit Mindenkinek!

Jeni! Hova mentek nyaralni?

Princess
princess

Sziasztok!

Hát az úgy volt, hogy az egyik ismerős nyert egy balatoni egyhetes nyaralást, és mi 70 000FT-t átvettük tőle.
A 3* szállodában kapunk svédasztalos reggelit, és a vacsit is állják.
Szerintem szupi lesz, már nagyon várom. :lol: :lol: :lol:

Jeni99
jeni99

Ezt nézzétek meg, mert nem túl régi:

www.abbcenter.com-n az őssejtel a férfimeddőség elleni cikket!

Szerintem ebből elöbb-utóbb lesz valami, és lehet, hogy gyógyszert kell szednünk majd. :roll: :lol:

Jeni99
jeni99

Szia Jeni!

Úgy örülök, hogy mentek nyaralni! Végre egy kis pihenés.

Nem tudom megnyitni a linket, pedig nagyon érdekelne.

Princess
princess

Princess!

Próbáld meg n nélkül, azt is hozzáteszi ilyenkor a címhez. :lol:

www.abbcenter.com

Jeni99
jeni99

Ja és az alrovatot /meddőség/ le kell gördíteni, és rá klikk.
Bal oldalon lesz a cikk. :)

Jeni99
jeni99

Sziasztok,
voltunk dokinál, a doki 2x megmérte a gyereket! És számoltatta újra az UHgéppel, egyszer 95 deka lett, egyszer 1 kiló felett volt.
Megint nem lesz 4 kilónál kisebb babám (Enikő is annyival született 38 hétre), előre közölte a doki a császárt. Akármennyire szeretném, nem látszik esély a hüvelyi szülésre. Végtelenül sajnálom, de nem baj hogy időben kiderült, így van időm emészteni.
A cukromra diétát mondott (nemrég voltam terhelésen, és nem lett fényes :? ), nem lepett meg vele. A jó hír hogy a falu bikáját hordom, a pöcse arányos a méreteivel :lol: Külön rákérdeztem a Balatonra, azt mondta fürödjek bátran. A méhszájam zárt, ám a kölök még mindig faros. Nem baj, még befordulhat. :)
Vendég

Áfonya!

A falu bikája :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , bizti úgy lesz :wink: .

Jeni99
jeni99

Sziasztok

Jenni
gratula a nyaraláshoz!!!!!

Princess
köszi az üzit

Áfonya
gratula a nagy fiúhoz

Nyulasz
hogy vagy? Mikor kezdesz?

Csibe
merre jársz, mit csinálsz?

Hát én pénteken voltam UH-on és dokinál :cry:
a curkorm az OK!
de elküldött genetikai tanácsadásra az I-es klinikára + bökésre :cry:
az AFP (MOM) 0,8 szerintük alacsony, mindenki más szerint OK (Krizsa dr. szerint is)
18+3 hetesen a gép 17+2-re mérte
+ lombik és ICSI
és mindezért a sok apróságért bökés :cry:
ajánlottak mást a szabolcsban, de a magánba csak júli 14-re lett volna időpont, míg az Istenhegyi Géndiagnosztikába vérvétel + UH majdnem 30 :cry:
a szabolcs utcai klinikán meg senki nem vette fel a telefont,
úgyhogy most a következő napokban belenyugszom az I-es klinikába, és csak arra gondolok hogy minden OK lesz!!!!!!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok,

Princess köszi az üzenetet.

Áfonyaaa gratulálok a falu bikájához :wink: , ezek szerint megfelelő lesz a családban a nemek elosztása. :) Sajnálom a cukros dolgot.

Erika drukkolok, hogy minden rendben legyen. Nem lehetne vérvétel formájában intézni a genetikát? Úgy tudom, hogy valahol Pesten TB alapon is csinálják. Utánna kell nézni. Nem akarlak elkeseríteni két helyet is tudok, ahol többet is kell majd fizetni mint 30000 ft a szúrásért :oops: ( Söfi, Szabolcs Söfibe 42000 ft-ot kell fizetni) Ha jól emlékszem a pcos topikban olvastam erről. Férjed, hogy van? Hogy birod a dolgokat egyedül ( gyerek, párod ápolása, terhesség)? Lehet, hogy rosszul emlékszem, de mintha lakást is akartatok cserélni, nézni.

Jenni jó fürdözést, látod mégis összejött a nyaralás :D . Munkaügyben hol tartasz?

Próbálkoznék a fogyással sikertelenül ez idáig. Nem eszem kenyeret, lisztes dolgot, kruplit, rizst a többit is csak mértékkel. Vacsorám is egy natúr joghurt gyümit teszek bele, és mégse fogyok :cry: .Ja és minden másnap tornázok, egyszerűen nem értem, hogy miért nem mozdul meg a mérleg nyelve.

Elkezdtem inni az aleo vera berryt, és szedem mellé méhpempőt is. Remélem szeptemberig hatni fog. Honap végén kezdem el szedni majd a fogigátlót is.

Nyulasz veled mi van?

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok

Csibe
ház csere: igen de jövőre akartuk meghírdetni a házat, de ez most tolódik 1 évvel apjuk balesete miatt :cry:
Mi voltunk genetikán (Istenhegyi géndiagnosztikában) a 12 héten, de a dokim már előtte is a bökést mondta, és én azt hittem hogy megúszom, de sajna nem, vagy ha igen az lehetne hogy csak úgy menne ha dokit cserélnék, de akkor már a klinikán sem maradnék,
szúrás-bökés: ha van beutalóm akkor is fizetnem kell, (a dokim kért személyesen nekem időpontot :cry: )
apjuk: hát el van, holnap megyünk varrat szedésre, és azt nagyon utálja hogy ott a sok munka ő meg csak tv - számítógép, ma jön anyukám és csak vasárnap megy el, így fogok tudni egy kicsit füvet is nyírni, ablakot is kéne, de azt mondták hogy fűnyírás az ablakon még kilátunk
nevelés-ápolás: hát most még megy, főleg hogy jővő hónaptól rendeljük az ebédet,
de majd az lesz érdekes mikor bökés után nem igazán csinálhatok majd én sem semmit, és hát ügye múszály lesz betartani, hogy nehogy baj legyen, úgyhogy valakit ide kell majd szervezni minimum 1 hétre hogy 3 embernek segítsen, előre sajnálom az illetőt :cry:

fogigátló hónap végén? - Jaj de jóóóóóóóóóóóóóóóó!

Vigyázz nagyon magadra!

Fogyás: idő kell neki!

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációt a nyaralással kapcsolatban. :)

Erika!

Hát most nagyon összejöttek a dolgaid! :(
A bökést azt viszont nem igazán értem, hogy miért eröltetik annyira. :cry: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csibe!

Munkaügyben sehol sem tartok jelenleg. Havonta most csak pár napot megyek az állatkáimhoz, és ennyi. Legalább eltudunk menni nyaralni. :?

Princess!

Megnézted az oldalt az őssejtel kapcsolatban?

Jeni99
jeni99

Erika, végülis a szúrás a Te döntésed, azt a kezelődokid felajánhatja, és neked van jogod azt mondani, hogy mindenkép ragaszkodsz a babádhoz. Erről irtok egy papirt és kész, ettől még nem kell kezelőorvost váltani. a döntéseteket viszont köteles elfogadni!!!!
Géndiagnosztikába mit mondtak a babáról?

Kép

csibe
csibe32

Ja a fogigátlót nem a stimu miatt kapom, hanem mivel pco- s jellegű a petefészkem ( labor szerint viszunt nincs pcom). Én mondtam még a kezelés legelején, hogy amikor szedtem nagyon lefogytam. Az eredményhirdetéskor mondtam, hogy a 3 hónapos szünetbe szeretnék fogyizni, erre kapott az alkalman, és azt mondta, hogy szedjem, hátha segíit a fogyásba.

Kép

csibe
csibe32

Csibe,
a hormoneredmény NEM feltétele a PCOnak! Ez fontos! Ha cisztásak a petefészkeid, és
-vagy rendszertelenek, hosszúak, anovulációsak a ciklusaid
-vagy ragyás, szőrös, hízásra hajlamos vagy
akkor igenis PCOd van, amire van gyógyszer!!! Csak nagyon nehéz a megfelelő dokit kifogni, nem is nőgyógyász kell a dologhoz (ez a titok nyitja) szóval szerintem ezt még a következő lombikod előtt tisztázni kéne. Én is PCOs vagyok, és nekem sem PCOra tipikus a hormonképem!
Nézz körül itt:
www.pcos.hu
www.mensmentis.hu
Vendég

Áfonya én szedem az Adebitet 2x850 -est már majdnem egy éve :wink: , most a diéta miatt egy kicsit soknak is tünik, mert fáj töle a hasam, igaz direkt szénhidrátot nem is eszem, max. 4 db Hamlettet eszek 1 nap.
[quote]s írta:zőrös, hízásra hajlamos vagy
- ez vagyok én :(
Nekem mindenhogyan lombik kell, abból is a TESE-ICSI fajta, párom problémája miatt.

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!

Jeni!
Igen, elolvastam a cikket. Nagyon bíztató.

Erika!
Biztos jó ötlet, hogy neked kell lenyírni a füvet? Szerintem, nem kellene ilyen munkát végezned. És hova szeretnétek költözni?

Csibe!
Biztos elindul majd a fogyás! Valami előírt diétát követsz? Azért halat, túrót, meg párolt dolgokat egyél. Otthon tornázol? Vagy eljársz valahova?

Princess
princess

Erám,
tudom én hogy neked mindenképp lombik kell a párod miatt, de ha a hormonháztartásod nincs rendben, illetve kezeletlen olyan betegséged van ami a női szerveidet is érinti, sokkal kisebb az esély a lombik sikerére, hiszen a babóknak meg is kell tapadniuk, és meg is kell ott maradniuk!
Szerencsére szedsz gyógyszert (megkönnyebbült sóhaj). Nagyon sok párnál önmagában a nő PCOs mivolta a gyermektelenség oka, ezt komolyan kell venni. A gyógyszer amit szedsz metformin hatóanyagú? És a fogigátló amit kaptál Diane?
Vendég

Áfonyaa az Adebit hatoanyaga a metformin. Metforált nem tudtam szedni. Hormonszintem szerintem az tette helyre, csak a kis cystákra nem hatott.
Bingó Dianet kaptam :wink:

Kép

csibe
csibe32

Csibe,
akkor minden a legnagyobb rendben! Nagyon jó dokid lehet! Így már tuti tuti sikerül a következő lombik! :wink:
Vendég

Ja azt elfelejtettem irni neked Áfonyaa, hogy az szól a pcos ellen, hogy a adimet mellett fogynom kellett volna, mert akinek ir-je van így reagál erre, de én nem fogytam sőt hizni kezdtem.

ADEBIT helyett ADIMET-et akartam irni, rendszeresen felcserélem a két nevet.

Kép

csibe
csibe32

Csibe,
általában tényleg fogynak metformin mellett a PCOs lányok, de nem hiszem hogy az IRed nemlétének bizonyítéka volna az, hogy te nem fogytál. Sajnos én összesen 3 hónapig tudtam szedni a metformint mert van egy bélrendszeri zavarom, és már vészes mértékeket öltött az állandó hasmenés, így abba kellett hagynom, szóval saját tapasztalatom nincs fogyás ügyben. De ez szerintem nem feltétel.
Vendég

Sziasztok!

Jeni
bökés: a dokim szerint életkor + lombik + ICSI miatt

Csibe
bökés: 1x a sógornőm azt mondta hogy a doki (ugyanaz) máshogy nem vállalta volna a terhesgondozását (igaz ő spontán lett terhes 38 évesen harmadszor is) 6 éve
Géndiagnosztika: 12+6 naposan OK volt minden életkoromhoz képest minimális az esély a vérvétel + UH alapján a Down szindrómára + a 13-18-as triszómára (nem tudom mi ez)

Princess
fűnyírás: nincs más ki megcsinálja, végülis nem ráz, és szerintem egyszerűbb és talán valamivel könyebb is mint Ákos után szaladgálni és őt emelgetni
Költözés: vissza Esztergomba, én legkésőbb mire Ákos a sulit kezdi ott szeretnék lenni - mert úgyis oda fog járni ő is és a tesója is :lol: , mert én eltemetve érzem magam, mintha a világ végén lennénk, apjuk el is nevezte zsákfalunak, mert ide csak cél irányos busszal és kocsival lehet eljutni!
Végülis apjuk maradna is és menne is, de én megmondta, hogy nem maradok itt hosszú távon a világtól elzárva, itt nincs semmi de semmi a szép kilátáson kívűl, mint sokan mondták is kirándulni OK, de itt lakni azt már nem, és tényleg így is van!

Nyulasz
Mi van veled???????????????????

Nyuszifül ?????????????????????????

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Erika!

Megértelek, én sem tudnék falun lakni!

Jeni99
jeni99

Falu és falu közt nagy a különbség... én Pesten és nagyvárosokban nem laknék. Kipróbáltam milyen, 2 évig voltam pesti leány, most méginkább értékelem a falusi létet. :)
Vendég

Sziasztok!

Én köszönöm megvagyok,szedem a fogigátlót,augusztus 5-ig.Aztán 10-től szuri.
Mindenkinek szép hétvégét kívánok!
Vendég

Sziasztok!

Erika biztatására csatlakoznék én is. Tegnap voltunk az első konzultáción Krizsa dokinál. Még nagyon az elején vagyunk. Következő konzi augusztus elején lesz addig nagyon sok vizsgálatot kell még elintéznünk.

Kismamik vigyázzatok magatokra ebben a szélsőséges időjárásban. Tessék sokat pihenni. Hétvégétől ismét kánikulát mondanak!
Vendég

Szia Bella!

Üdv nálunk!
Mesélj magadról valamit, mióta nem jön össze a baba?

Erika!

Jobban van a férjed?

Jeni99
jeni99

Sziasztok

Tegnap is írtam de az istenért nem ment el.
Így ma újra próbálkozom.

Üdv itt Bella!

apjuk: köszönöm szépen jól van, ha minden jól megy pénteken járógipszet kap, és azt hiszi akkor már ővé lesz a világ :lol: !
Én tegnap voltam az I-es klinikán, és az UH szerint ismét fütykös van a pocakban :lol: ! Ahhoz képest hogy apjuk lányt akart, örült neki hogy pár év múlva ennyi segítsége lesz, nekem meg :cry: !
De hát ez van, bánom is én, csak egészséges legyen!
Bökésre jövőhéten szerdán megyek 11-re.

Sziasztok

Erika

Többiek hol vagytok, merre?

Kép

Kép
erika13

Erika!

Gratulálok a fiadhoz! :D
A bökéshez pedig küldöm a drukkokat!++++++++++++++++

Jeni99
jeni99