Sziasztok!
Ez még nem otthonról, hanem a munkahelyemről. Bejöttem még cuccokért, amiket nem tudtam egyszerre hazavinni és használom az infrastrukturát.
A nyaralás jó volt, nem csináltunk gyakorlatilag semmit: evés, jó sok alvás, olvasás, kicsi séta, napozás. De nagyon jól esett egy hétig. Most meg "belevetettem" magam a beszerzésekbe, csak a meleg miatt lassan haladok.
Csibe!Jól hangzik ez a kettős próbálkozás, így tényleg megmarad a saját baba lehetősége és azért az esélyis nagyobb. Sok sikert augusztusban!!!
Csibe! Nyulasz! Jó lesz nektek, hogy nem nyáron lesz nagy hasatok!!!
Mi a párommal arra jutottunk, hogy igazából augusztus a legjobb időpont a babagyártásra, mert akkor tavasszal van nagy pocak és mire megszületik, addigra sok gyümölcs van a mamának és ki is lehet hamar vinni, de még nincs hőség. Szóval hajrá!
Erika! Remélem a párod már jobban van. És persze ti is;o)Szerintem most az új rendszer miatt "dobják ki" ilyen hamar az embereket. Mikor a férjem biopsziája volt, még aláírattak vele egy egész hetet, mikor hazajött, hogy annyival több pénzt kapjon a kórház.
Jeni! Hát ez tényleg nem sok pénz
Remélem azért jóra fordulnak a dolgok!
Princess! London szuper hely. Néha bennem is az van, hogy itt kéne hagyni ezt az országot úgy ahogy van, mert semmi nem működik, csak mutyizás van, a politikusok még mindig egymást marják, ahelyett, hogy végre valamit csinálnának is, az emberek meg teljesen besavanyodnak.
És a munkám miatt viszont látom, hogy van, ahol lehet normálisan, méltósággal élni....
Na lelépek, még veszek pár dolgot hazafelé. Remélem legközelebb már otthonról tudok jelentkezni.
Sziasztok!