Új privát üzeneted érkezett!

Igen, azóta is észben tartom és úgy vagyok vele, h diab. dokker - házidoki - és ha egyik sem, akkor irány a mensm.

babszika

BABSZIKA!
Hát,én is izgulok magam miatt,ezek a legnehezebb napok!!!!
Piri /még/nincs!!!!!

Köszi a kabalát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon tetszik!!!!!!

Ahogy olvasom,te is jó úton haladsz,jó kezekbe kerülsz!!!!!!
Megoldódik lassan minden!!!!!
Hipp-hopp jön a baba!!!!
Csak egy baj van velünk,kissé türelmetlenek vagyunk!!!

JÓ ÉJT!!!!!
Vendég

Kriszti!
A türelmetlenség kijár nekünk :wink: :lol: :lol:

babszika

Kriszti mikor tesztelsz???????Izgulok érted!

Babszi, azért érdekes....még jó múltkorjában épp azt ecseteltem nektek, mi az a pcos, mi a bajom pontosan....ezután kezdett gyanús lenni, hogy neked is az van....és tessék!!!
És ha jól rémlik azt írtam, hogyha kiderül, hogy neked pco-od van, akkor nyugodj meg, mert lesz rá megoldás, és ha nem is hipp-hopp, de még idén babás leszel!!!!!!!
Vendég

Fruzsi!
Valójában tényleg neked köszönhetem, h végre jó úton vagyok!!!!!!

babszika

:oops: :oops: :oops:

Háááááááááát azért a dokink is kellett hozzá, na meg az ő totál + hozzáállása!!!!!!
Vendég

De tőled tudtam meg a sok okosságot és miattad kzdtem el olvasgatni!!!!!
Szóval, igenis neked köszönhetem!!!!!!!!!! Kép

babszika

Na most már nagyon irulok-pirulok.........nem kell megköszönnöd semmit!!!!Ezért van a topik, nem???Szívesen segítek bárkinek, amennyiben tudok..........
Vendég

JÓ REGGELT!

Még nem teszteltem!!!
Még várok,mert volt már 30 napos ciklusom is!!!
Piri még nincs!!!!!!
De előjelét sem érzek,most még!!!!!!
A hőm 37.1!!!!

SZÉP NAPOT NEKTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!
Lafi! Örülök, hogy tudtál segíteni Riának!
Ria! Nálad meg annak örülök, hogy elindultál a jó úton, ami egyenesen a baba felé vezet! Remélem, nem lesz túl hosszú. Drukkolok neked nagyon!
Kriszti! Ne csigázz! Lássuk azt a + tesztet!!!!!!!!Drukkolok ezerrel!
Nálam: még mindig nincs net. :evil: A szerelő ígérget, de nem jön. Telefonon nem lehet elérni. Ha egyszer ideér, meg fogom kérdezni, hogy nem tud-e maga helyett javasolni valaki mást?! Mert ezt már nagyon unom! Tegnap estére ígérte, és még semmi.
Most átjöttem a könyvtárba, itt netezek egy kicsit. Ha holnapig sem ér ide a szerelő, akkor megint átjövök asszem. Főleg, mert meg akarom tudni a jó hírt Kriszti!!!!!!!
Ja, és nagyon halvány ugyan, de már barna.... :? Holnap, vagy holnap után megjön! Teljes energiánkkal tehát Krisztire koncentráljunk!
Holnap benézek!
Puszi nektek

Kép
vikike0429

Vikike!
Sajnos ma egy negativat teszteltem!!!!!!!!!!
Igazhogy mensi és jelei nincsennek!!!!!!!!!!!!!!!!
A cicim szét durran,még a csontok is fájnak,néha hányingerem van,de abszolut nem kombinálok,mert 31 nap lessz holnap ez is igaz,de ha a mensi utolsó napjától számolom a mensi megjövetelét,akkor holnap lessz a 28-ik nap!!!!!!!!!!!!
Ha pozitivat tesztelnék rögtön megirnám,de ez nagyon negativ lett!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vikike!Sajnálom hogy piri beköszönt,de te is lassan jó kezekbe leszel mint Babszika!!!!
Vendég

Kriszti! Sajnálom.....De bízzunk benne, hogy csak korai volt a teszt!!!!
Egyébiránt nekem még Piri nincs, csak barna....
Na, megyek! Holnap jövök!
Puszi

Kép
vikike0429

Sziasztok!

Én új vagyok az oldalon. Sok értékes infot olvastam a beszélgetéseitekből.
Gratulálok az kismamáknak! És sok hajrá a kivitelezőknek!

Tudna nekem valaki segíteni? Kapott már valaki Choragon injekciót? Nekem hétfőn adta be az orvosom, a Clostyl szedése utáni 3. napon. És az utóbbi napokban a jobb petefészkem szurkálódik. Abban látott egy tüszőt a doki (19 mm)
Nagyon megköszönném, ha valaki tudna írni nekem erről..
Köszi
Szilvi
szilvia80

SZILVI!
Én személy szerint,nem tudok segiteni,de biztos lessz valaki!!!!!!!!!!

DRUKK NEKED IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Szilvi, a Choregon cinció egy tüszőrepi egyik fajtája, teljesen természetes, hogy fájsz!!!!Érik a petécskéd!!!Beadás után 24-36 órával kell keksz apával! :wink:
Vendég

Kedves Lafead!
Köszi a hozzászólást! Hát remélem tényleg érik! Egy 19 mm-es tüszőt látott a doki! De nekem azt mondta, hogy aznap este akciózzunk! Mi meg is tettük. De azóta még nem volt semmi! Mert azt hittem két naponta a legjobb szeretkezni!
Remélem nem szalasztottunk el egy hónapot! Ráadásul hétfőn indulunk nászútra, úgyhogy remélem nem fogok megbetegedni!

És Te jól vagy???
Szilvi
szilvia80

Sziasztok!
Üdv Szilvi!
Én is kaptam choragont (még van is itthon belőle). Tök jó, h szurkálsz, ahogy a Lafi mondta!!!!! Szorítok és mielőbbi babásodást! Bár, a nászút meghozza sztem gyümölcsét :wink: :lol:

Kriszti!
Az nem túl jó....

Viki!
Te meg ne gondolj pirire! Ne csalogasd még véletlenül sem! :wink:

babszika

Jó reggelt! (?)

Kriszti!
Mizu?

Dana, Gyöngyi, Monyo ...... ki, hol bújkál?????????

babszika

SZIASZTOK!
Piri nincs,de jele sem!/Eddig/
Egy újabb teszt is negativ!!!!
Hogy mi van velem!!!!
A hőm igaz ugrik ezelőtt 3 nappal 37.2 37.1 ma 37.
Lehet holnap megjön!!!!!

SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

babszika en itt vok de nincs mirol irnom

Kép
monyo83

Sziasztok!

Lányok, segítséget kérnék, ha szabad :oops:

A ciklus 2.-6. napjáig napi 2x1 Clostyt szedtem, a doki utasítása szerint. Most a 14. napon vagyok.
Tegnap reggel volt egy nagyon minimális tojcsi és egész nap szurkáltak a petefészkeim. Hol az egyik, hol a másik. Tegnap este össze is bújtunk apával.
Szerintetek ma és holnap is bújjunk vagy "elég" csak holnap?

Hőmérőzni nem szoktam, mert sosem igazodom ki a görbén. Meg mindig elfelejtem :(

A 12. napon nem volt utlrahang, mert a dokim szabin van és jövőhéten jön csak vissza.

Igazából amióta elmúlt a mensi 2 naponta együtt vagyunk, szóval ha akar, csak megfogan az a baby, nem? :roll:
pinkiné
Kistarcsa

Szia Pinkiné!
Ez az első clostys hónapod?
Reméljük és drukkolunk,hogy elsőre össze jöjjön!!!!!
Hát,hogy ti mikor bújjatok össze ezt nektek kell eldönteni!!!!
De ha pé elmúllik utána nem sok esély tudok arra,hogy össze jöjjön!!!
Pé előtt lemegy a hőd,pé után felmegy akkor már én úgy tudom,hogy nincs termékeny napok!!
Persze van kivétel!!!
Ja és én úgy tudom,hogy tojcsi fehérje pé előtt van,1-2 nappal!!!
Akkor a pé vagy ma vagy holnap lessz a héten akkor mindent bele!!!!!
Sok sikert!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!
Most ment el a szerelő. Ki kellett cserélni a modemet.
Szilvi! Nekem a dokim anno a 2 naponkénti összebújást javasolta, hogy újra tudjanak termelődni a kiskatonák!
Kriszti! Sajnálom a hőleesést. :(
Gabi! Látom, lassan jön a pihi. Mentek valamerre? Ciklusod hogy áll?
Barnázom.....igazi mensi még nincs.

Kép
vikike0429

Sziasztok!

Én most Clostilos hónapban vagyok, 3-7. napig kellett szednem napi két szemet.
Tegnap este vettem be az utolsót, ma vagyok a 8. napon.
Nekem semmi problémát nem okozott, mellékhatást nem tapasztaltam.
Hétfőn megyek 12. napi UH-ra.
Ott mi számítana jó eredménynek?
Gondolom fogok kapni tüszőrepesztő injekciót is?
Szerintetek melyik napokon a legjobb szexelni?
Persze minden nap Jó)
Köszi

Vanda
k.vanda

Vanda! Nekem anno 2 naponta javasolta a doki. 20 mm(vagy nem tudom milyen mértékegység) körüli tüszők már jók.Nekem a 12. napon 13mm volt, a 16-ra viszont 26-ra nőttek.

Kép
vikike0429

Vikike!
A hőm annyira nem esett le,37.
piri nincs,de még jelei sem!!!!!
Olvasom,hogy még neked sincs piri,a barnázás viszont nem jó!!!!

Vanda!
Én voltam 12 napos uh-on nekem csak annyit mondott a doki mindig,jó,van peteérés!!!!
A szex igen 2 naponként ajánlott,de a 3 se árt,mert úgy több ideje van újra termelődni!!!
Vendég

Helló!

Köszi mindenkinek a segítséget. Tegnap akcióztunk! Nagyon remélem hogy sikerrel! Ma már nem is szurkálok annyira. Val.színűleg elmúlt a középidő. Jó lenne ha megnézhetnénk ultrahangon, dehát a doki szabin van...

Kriszti! Nagyon drukkolok neked!!! Nem voltál még orvosnál?

Sok sikert mindenkinek!

Szilvi
szilvia80

Szilvi!

A lányom is Szilvi.
Köszi a drukkot!
Én is drukkolok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó reggelt!
Kriszti???

Kép
vikike0429

Sziasztok!

Ne haragudjatok, de kicsit tegnap összetörtem. Nem jártam sikerrel és most újabb fondorlaton töröm a fejem, h gyogyihoz jussak.....

babszika

baszika nalatok privat gyogyszertarban nem lehet megvenni recept nelkul a gyogyszert?

viki.ide nem messze megyunk egy kis kirandulasra.ciklusomban nem tudom hol tartok,kb a 10 ik nap kornyeken.

kriszti azert mennek a drukok.

lanyok hogy mikor kell egyutt lenni azt mindenki erzi szerintem.a masik dolog hogy azt a dokinak is mondani kell.nekem megmondta.
a lenyeg hogy pe elott legyen sex,utanna mar ugyis mindegy.

Kép
monyo83

Ria! Ügyes lány vagy Te, biztosan meg fogod tudni oldani a gyógyszer kérdést! Valaki csak felírhatja?!

Én ma tiszta hülye vagyok. :oops: Tele vagyok feszültséggel. Biztos ez a rohadt tudat, hogy mindjárt el kell mennem itthonról a táborba. Sztem ez teszi. Neki is állok takarítani, hátha terelődnek a gondolataim.

Kép
vikike0429

Sziasztok!

Még mindig piri és jelei nélkül!!!
Ma nem teszteltem!!!!

Szép napot!
Vendég

Kriszti! Drukkolok! Mennyi időt adsz magadnak az újabb tesztig? Mondjuk 1 hét?

Kép
vikike0429

VIKIKE!
Csak egy egy pár nap,ha nem jön meg!De jelen pillanatban nem úgy néz ki,mind aki megakar jönni!!!
Nálam ez már maratoni ciklus!!!
Vendég

Oksi. Vasárnap délután elmegyek. Addig jó lenne jó hírt hallani. :wink:

Kép
vikike0429

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Hét napja hagytam abba a Clostylt (öt napig szedtem), négy napja kaptam Choragon repesztő szurit. Ma egyre jobban fájogatok mind a két petefészkemmel. Elég kellemetlen fájdalom ez, nem szurkálás. Nehéznek érzem a két oldalamon a hasam. Ez szerintetek a mensi jele??? Mert gondolom ha baba lenne, az nem itt fájna! Nagyon szeretném, ha mégis az lenne!!!
Van valakinek ilyen tapasztalata? És ha nem vagyok terhes, akkor a szuri után hány nappal kell megjönnie a vérzésnek??

Hálás köszönet!

Szilvi
szilvia80

Szilvi!
A closty pé-t csinál, úgyhgoy nem tartom valószínűnek, h mensiznél. Gondolom, most van pé-d... Szóval, apára fel!!

babszika

Sziasztok Lányok.

Én hétfőn megyek repesztő szurira, és 12. napi UH-ra.
Persze gondolom csak akkor kapok szurit, ha lesz mit repeszteni...
Hová adják ezt a szurit?

Jó éjt Nektek!
k.vanda

Jó reggelt!

Szilvi! Sztem a peteérést érzed!
Vanda! Én nem kaptam ilyet, ezért nem tudom hova adják.

Kép
vikike0429

Jó reggelt!
Nem túl jó hir legalábbis számomra,egy pici vérfplt van,pedig a hőm is felment 36.8-ról 37-re!
Már nem tudom szedjem e az utrót???!!!!!

Nem kell sajnálni,mert már mindegy!!!!!!!!!!!!!

SZÉP NAPOT!!!!
Vendég

Sziasztok!

Ugye valaki meg tud nyugtatni?
Szedtem a clostilt 5 napon át 1 szemet.Holnap lesz két hete,hogy az utolsót bevettem.De nekem az orvosom egy szóval sem mondta,hogy menjek uh-ra ,hogy megnézze hogy állunk!Ez elég gáz nem? Csak,mert olvasom,hogy mindenki jár uh-ra.Kicsit kétségbe vagyok esve. A beszedés után egyébként fájt is rendesen a bal petefészkem,még a járás és a leülés is fájdalmas volt.Ez amúgy jó jel ugye?
prücsök2

Prücsök!
Az első hónapban voltam,most nem!!!!
Vendég

Sziasztok!

Kriszti! Most akkor megjött??? Mert az egy csepp vér nem mensi...

Prücsök!
Az első hónapban nekem sem volt UH. De tény, h nagoyn kell, mert bármikor cisztásodhatsz a clostytól. Én mikor megtudtam, onnantól fogva megjelentem a dokimnál, h nézzen csak UH-val.
Szóval, tényleg fontos... ráadásul te is megnyugszol, h volt-e pé-d. :wink:
De sztem megvolt ott a pé! Remélem, kihasználtátok!

Vanda!
A popódba kapod a szurit. Vagyis kicsit feljebb is adhatja. De ne aggódj, mert ez aztán a gyenge szuri (az én dokijaim tök jól adták be) :lol: :wink:

babszika

sziasztok.

baszika nalunk is kiadjak a metet veny nelkul,sot barmilyen gyogyszerhez hozza tudok jutni recept nelkul.

kriszti,hany napja szeded az utrot?mert ha mondjuk 16dpon is negativ a teszt akkor abba kell hagyni mert lehet az miatt nem jon meg.

prucsok az jo jel ha faj,az azt jelenti hogy szep nagy tuszod van.mondjuk uh-ra nem art jarni,mert tenyleg cisztasodast okoz.

Kép
monyo83

Azért ez elképesztő ,hogy valahol UH-nélkül adják a clostilt.
k.vanda

Sziasztok!

Nem jön semmi,reggel volt egy kicsi vérfolt,és egy kis barna.
Semmi mensi előjel!!
12 dpo-n vagyok!

Délután még jelentkezek!!!!

Babszika!
Köszi a segitséget!!!
Vendég

kriszti ha most vagy 12dpon akkor hanyadik naptol kezdtel el tesztelgetni??????

Kép
monyo83

Prücsök! Én 3 hónapig szedtem a Clostit, és a 2. hónapban voltam Uh-n!
Vanda! Abszolút doki függő....nem kell ezen meglepődni.
Kriszti! Én akkor továbbra is DRUKKOLOK!!!!

Nekem megjött rendesen, de a vonalzóm holnap úgyis lép, már nem állítom át.

Kép
vikike0429

Köszi VIKIKE!

Már nem tudom hanyadán állok,vagy megjönne,vagy lenne már egy pozitiv teszt a kezembe!!!!!
Pirileg olyan száraz vagyok mint a szahara.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?