Új privát üzeneted érkezett!

Bocsánat a keménységemért, de saját tapasztalatból tudom, hogy pozitívan kell gondolkozni.
Tudom, nem könnyű.......... nehéz elfogadni dolgokat. De még nehezebb lesz, ha hagyjátok, hogy uraljon a negatív dolog. Nem szabad elhinni semmit sem..........
Egy barátnőmet elkötötték........... kivették a fél méhét méhnyakrák miatt.................... kétszer is megműtötték.........
Most az orvosok fogják a fejüket!!! A méhe regenerálódott, és még egy parányi élet is dobogott a méhben, mindenki legnagyobb megelpetésére!!! :lol:
Ennyit számít a NEM TÖRŐDÖK BELE, KÜZDÖK, ÉS KITARTOK!!!!!!

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

kislány: én 20 éve vagyok pikkelysömörös. Vagy ekcémás, mert, mint írtam, mindig mást mondanak rá. Állítólag ez valami átmenet a 2 betegség között. Múlt hónapban voltam dokinál, akkor azt mondta, hogy most már inkább pikkelysömör. :) De ahogy tapasztaltam, 2 hónap múlva ekcéma lesz belőle. :D Amúgy, nekem elég szép a bőröm. 2 évig teljesen tünetmentes voltam egy krémnek köszönhetően, fél éve jöttek megint elő. (könyök, térd, vádli, kéz) Hiába kentem a tünetmentessé tett krémemmel, csak nőtt. Múlt hónapban mentem dokihoz, kaptam rá krémet, és nagyon jó. A pikkelyeket eltüntette, viszont kifehéredett a helyén a bőröm- állítólag ez természetes. :( Bár, még mindig jobb, mintha viszketne, és takargatnom kéne a piros foltoka. (azért ne nagy foltokra gondolj, mert szerencsés vagyok ezen a téren is, inkább kisebb foltjaim vannak, csak sajnos pont rossz helyen.)
Mi is voltunk a tengernél, de nekem csak ártott a víz. Még jobban elterjedt akkor. :(

Pöttye: akkor mégsem kezdtek bele? ... úgy tűnik, picurapu is meggondolta magát. Jön nekem itt a hülye kifogásaival, de szerintem beijedt. ... Ez van. ... Én már jól kibőgtem magam. ... A legrosszabb az, hogy miért nem szólt hamarabb, látta, hogy készülök, hogy napról napra várom a november végét, erre meg. ... Inkább megyek, mert megint bőgnöm kell!
Vendég

Arikon: mi májusban voltunk családtervezési tanácsadóban, ott kivizsgáltak minket a párommal, mindent rendben találtak, és élesben június óta próbálkozunk. Azért szeretnék jövőre elmenni további kivizsgálásokra, mert már 33 éves vagyok.

Pöttye: ne búslakodj. Tudható, hogy miért kell még várnotok a baébiprojekttel.

Krisz: most meg te fáztál fel :( . Gyorsan kúrálgasd magad. Én az orvos által felírt antibiotikum mellé még az Urogin tinktúrát szedtem, az is nagyon jó hólyaghurutra.

Kép
Kép
mirci74

Pöttye: Beszélj a férjeddel újból. Hátha csak rossz paszban volt .

Kép
csucsu05

Ezek a FÉRFIAK!!! Komolyan mondom olyan gyáva kukik, h. hihetetlen!!! :x
Picuranyu,
Ha megkérdezhetem, hány éves a párod? Nem mintha ez mentség lehetne csak kíváncsi vagyok...
Amúgy mivel indokolta a dolgot? Persze nem akarok tolakodó lenni...
Pöttye,
nem tudom, h. mi történt nálatok és miért tolódik a babaproject, de hidd el nem éri meg szomorkodni. Viszont az is tény, h. nagyon érződik, h. Te már nagyon vágysz babóra, amit teljesen meg is értek!!! Végülis még dec. odébb van, addig sok víz lefolyik a Dunán, még bármi lehet...

Nagyon szorítok mindkettőtöknek, h. úgy alakuljanak a dolgok ahogy szeretnétek!!!!
Vendég

Jaj lányok......Picuranyu: néha rájön az ember párjára az elbizonytalanodhatnék, tudom elég szar dolog amikor már tombolnak benned az anyai ösztönök. De ha meglesz a babó szerintem ő lesz a legjobban elolvadva tőle.

Kép
Kép
mirci74

Jajj Lányok! Ennyi szomorúságot egyszerre!

Pöttye! Mi a baj?? Ha tudsz beszélni róla, akkor oszd meg velünk! Tuodm mit érezhetsz, mert nekem augusztusban mondta a doki, hogy 2 hónap szünet a gombám miatt, ami most telt le, mert tegnap fogyott el a gyógyszerem. Most várom, hogy megjöjjön! Borzasztó volt ez a 2 hónap, hogy nem csinálhatjuk élesben és már a 13. hónapnál tarunk! És egyszerűen nem értem, hogy miért nem sikerül, amikor már van egy.
Tudom át kell esni a mélyponton, de gyere és öntsd ki a szíved, mi azért vagyunk, hogy megpróbáljunk segíteni, lelket önteni beléd!

Picianyu! Beszéljétek át újra apával! Meglátod megváltozik minden, ha ott lesz a pocidban a baba és ő is bemegy veled az uh-ra és látja és hallja pici szívét dobogni a Ti szerelmetek gyümölcsének!
Fantasztikus érzés! Kár, hogy az ember életében csak néhány ilyen alkalom van.
Sajnos nálam korlátozódott 3 babára a császár miatt, de már a 2.-nál is megakadtunk, mert nem akar jönni.
De apa azt mondta, ha az anyagiak nem számítanának és nem miattunk, hanem hogy a gyerekeknek mindent megadjunk (Tudjuk, hogy a szeretet a legfontosabb,de sajnos az anyagiak is számítanak), akkor ő akár 4-5 gyereket is szertne.

Lányok fel a fejjel, minden megoldódik!
Vendég

Kislány,

Igazad van, a barátnőm is ezt mondja mindig, szóval a napra nézek, és babára fel :lol:

Picuranyu, az én férjem is az elmúlt egy évben hol akarta, hol nem, de azért amikor akcióztunk, sosem akart védekezni. Szóval tényleg furcsák néha, de a párom szerint azért, mert tudja, hogy én nagyon szeretném, és emiatt nem volt szíve nemet mondani. Aztán meg néha felülkerekedik benne a racionalitás, hogy jaj, mi lesz anyagilag, stb., ám szerelmeskedéskor meg újra az érzelmei kerülnek előtérbe. Most szerdán a dokim meg is kérdezte Tőle, hogy ugye tényleg akarja? Most döntse el, mert ha igen, rengeteg vizsgálat vár ránk, amelyekből Neki is ki kell vennie a részét. Azt mondta, már nagyon itt volna az ideje, hogy babánk legyen, így természetesen jöjjön, aminek jönnie kell - olyan büszke voltam rá :lol:

Bocs, ha hosszú voltam.
bienvenue

Jaj elirtam! Nem Pötyének akartam azt írni, hogy beszéljen még egyszer arájával. Hanem a picurnak.
Szóval picur beszélj a picurapuval erről.

Kép
csucsu05

A párom 28 éves lesz.
Hogy miért lett bizonytalan? Felsorolt pár érvet, de ez tényleg kifogás, mert nincs alapjuk. Előbb is jól kibőgtem magam, akkor odajött, közölte, hogy sajnálja, és szeretne babát, csak feszült volt. ... De ezek után, hogy tudnék nyugodt szívvel belekezdeni? Mi lesz akkor, ha megint rájön, hogy mégsem akar, de akkor már ott van a pocimban?
Meg már nem is hiszek neki. ... Ha előbb azt mondta, hogy nem akar, aztán később meggondolja magát (kb. 15 perc alatt), nekem ez fura. ... Azt nem akarom, hogy azért menjen bele, mert látja rajtam, hogy én akarom. ... Ennek nincs értelme. ...
Vendég

Picuranyu,

Nyugodj meg, semmi baj, látod, pont úgy viselkedik, mint az én férjem. Ilyenek a pasik - de hidd el, csak a felelősség nyomasztja őket, akarják ők a babát, legalább annyira, mint mi! Minden rendben lesz, hidd el :wink:
bienvenue

Ezért írtam beszéljetek. Lehet tényleg csak feszült volt. Azért az ő védelmében írom, hogy őket is aggaszthatja valami na meg nem tudja mi lesz ha lesz babó.Tessék neki elnézni ezeket. Ha viszont utána azt mondta akarja akkor nincs baj. Hisz ő sem tudja mi lesz majd. De ez érthető. Na meg egy pasi nem mondja, hogy akarja csak azért mert látta, hogy sirsz.
IRGUM-BURGUMM tessék kibékülni és jön az a babó is :)

Kép
csucsu05

Köszönöm, aranyosak vagytok..kcisit összeszedem magam, és leírom.
Nálam még oda se jött, hoyg megnyugtasson..de nem őt bántom. Más okok miatt van ez..és nagyon megértem az ő oldalát is...
Majd jövök... majd leírom...
És csak bízni tudok... hoyg a gólya akkro is felénk repül:(
(lakás ügyhöz köze van..meg a büdös pénzhez.:( )
Vendég

Pöttye: Sajnos az egész világ a pénzről szól. De remélem minden megoldódik.

Kép
csucsu05

Pöttye, az én párom is a pénz miatt parázik állandóan, ami érthető is, és ha jobban belegondolunk, normális is, mert az ember lánya inkább egy komolyan gondolkodó férfinak szüljön, mint egy felelőtlen kalandornak.
bienvenue

Csak és kimondottan emiatt értem meg őt..mert legalább van felelősség-tudata...
De q.....va nehéz:(
Majd jövök, megcsinálom a dolgomat, és kicsit írogatok nektek...
Vendég

Pöttye, nyáron mi is sokat balhéztunk emiatt, mert nem bírtam megérteni, hogy mit is gondol. Néha már üvöltöttem, hogy miért jétszik velem, ha nem akar babát, húzzon gumit, de Ő ilyenkor mindig azt mondta, hogy mert szeretne, csak össze van zavarodva... Fiúknál ez a folyamat nehezebben megy, de hidd el, meg fog oldódni. Főleg, ha nehézségek jönnének ne adja Isten, mint most nálunk is - úgyis melléd fog állni, és küzdeni fog Veled együtt a babáért. Ja, és a pénz nálunk is gond volt, sosem leszünk milliomosok sztem, de végre 32 évesen belátta, hogy ha mindig az ideális anyagi helyzetet hajszolja, akkor sosem lesz gyerekünk. Sokáig én is osztottam a véleményét, hogy majd csak akkor akarok szülni, ha mindent meg tudunk adni a picinek, de most már nem így látom. Sztem annyi kaja mindig lesz itthon, hogy ne haljunk éhen, a turkálóban is vannak szép gyerek és felnőtt ruhák is, és mi is felnőttünk valahogy - szeretetben. És sztem ez a legfontosabb, a többi majd lesz valahogy. A férjem eddig ez utóbbi mondattal nem tudott mit kezdeni - mondván, hogy Ő mérnökemberként ennél szeretne racionálisabb lenni, de hál' Istennek most már látja, hogy ketten erősek leszünk, és megoldunk majd mindent :!:

Na, megint hosszú lettem, bocsi... :oops:
bienvenue

Jaj, lányok, ennyi szomorúságot. Igy hogy fog műküdni a dominóelv?
Egyébként ne kövezzetek meg, de mi sem állunk valami fényesen anyagilag, sőt, nem panaszkodok, de még nemtudom miből fogjuk megvenni a legszükségesebb dolgokat is a babának, plusz még a házunk is olyan kicsi, hogy nem fér el a hálószobában a kiságy sem (persze több szoba nincs), de nem idegesit annyira, mert a párom igenis akarja ezt a gyereket, és mindig azt vallottuk, hogy ha arra várunk, hogy annyi pénzünk legyen, hogy mindent meg tudjunk adni a gyereknek, akkor sosem lesz gyerekünk. Én bizom benne, hogy meg lehet oldani a dolgot, csak akarni kell! Biztos, hogy senkinek sem könnyű, de csak pozitivan!
sirkici

Sirkici, ez a beszéd :lol: Már én sem érzem olyan sz.rul magam
bienvenue

Na lányok, tényleg már ez olyan szomorú....

De vígasztalásképpen nálunk is nehez indult a projekt. Volt hogy sírtam, mert olyan kifogások jöttek, hogy még fiatal.(27) Én meg mondtam, hogy azért ez nem kifogás. Végül is belement, de szerintem először csak miattam. Szerintem eleinte nagyon félt. De mostmár folyamatosan azt kérdezi, hogy terhes vagyok e. Ha egykicsit elsápadok, vagy bármit csinálok megkérdezi. Szerintem várja. Talán azért is jó, hogy nem jött össze rögtön,mert így volt ideje felkészülni.

Viszont én mostanában megingok. Talán attól félek, hogy megint nem jött össze. Aztán elhesegetem a gondolatok és elképzelem magam pocakosan, vidáman!!!

Vidámságra fel kedves terhes társaim!

Kép
Kép
gabi82

ábli állása:

Csucsu 5hetes 4napos
Babszi 5hetes 3napos
Krisztinka 4hetes 4napos
Arikon 3hetes 6napos
Nóri 3hetes
Gabi 2hetes 5napos
Kislány 1hetes 3napos
Pöttye 1hetes
Andi 4napos
Mirci 1napos

Kép
Kép
gabi82

Éljenek azok, akik elhiszik, hogy sikerült!(Vagy fog)
:lol:

4napos ünnep=szex a lelke mindennek!!!!!!! :oops: :oops:

Annyira belejöttem, pedig nem is igaz, hogy éhes a disznó! :oops: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
gabi82

A pénzről: Nekünk van hol lakni, eltudnánk látni egy gyermeket.
A férfiak mindig találnak kifogást. Ha a körülmények adottak, akkor ők még fiatalok, fáradtak, buliznának, építenének. :lol:

Ne adjátok fel lányok! Ha nem húz gumit, akkor minden ok!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ha meg húz, van tű!!!csak vicceltem :lol:

Kép
Kép
gabi82

Szeretem magamat szórakoztatni, de kicsit uncsi....
Hol vagytok??????????

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok lányok!

Alig győztelek visszaolvasni titeket, annyit írtatok! :D

Bien: Hát persze, hogy emlékszünk rád! PCO ügyben egyetértek Babszival. Nagy gond egészen biztosan nincs nálad. Az hogy selejtes vagy, jó hogy visszavontad!!! :wink:

Babszi: Ilyenek a munkások, nekünk 2 hónapja igérgeti a Mesterember, hogy jön és elkészíti az új kaput, színét sem láttuk! :shock: :shock: Az erkély is félkész...

Nóri: Szupi hírek!! Csak ügyesen!!

Csucsu: Várom a híreket!

Sztem Elevittől nem fáj senkinek a hasa, hányni is inkább a Gravidától szoktak.

A vastag nyálkahártya akkor nem jó, ha nem vagy terhes és nem tud lelökődni, nincs mensi sem. Egyébként a terhességhez kell kb. 7 mm nyálkahártya, vagy még vastagabb. Ha bebabásodik az ember, UH-n látszik az ötödik hét táján, hogy még vastagabb a nyálkahártya.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Gabi :D :D :D

Jaimee, szió, hú, Te már a finisben :wink:

Na, nekem is jobb a kedvem, mert dec. 20 helyett jövő szerdán fogad egy endo doki :lol:

Ja, és a nőgyogyim által Apának ajánlott andrológus doki pedig, bár év végéig szabin van valami projekt miatt, tekintettel rá, hogy a sokim ajánlotta, bejön soronkívül a klinikára, hogy fogadjon bennünket. November első hetében vár :lol:
bienvenue

Na, most nézem, mennyi gépelési hibát ejtettem, de annyira izgatott lettem :roll:
bienvenue

Bien: Ez remek! Ki nézi a gépelési hibákat, összeizguljuk itt magunkat egymásért, nem jut másra figyelem! :wink: :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Ari vagy Jamiee :)
bienvenue

Sziasztok!

Bocsánat a betolakodásért, egy jótékonysági felhívást szeretnék közölni Veletek!

Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h
Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár
Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005
kkriszi

Itt vagyok csajok! A dominó egyik darabkája :) Most ezte 8kor csináltunk tesztet miután vissza adtam a vacsimat a WC-be. Szóval két csikos a teszt :)

Kép
csucsu05

Csucsuuuu!
Tiszta szívből gratulálok!!! TUDTAM!!!! De biztos Te is sejtetted!!!
Mégegyszer nagyon gratulálok!!!!
Dominó!!! :wink:
Vendég

Hurrráááááááááááááááááááááááááááááá!
Örülök neked Era!!!!!!!!!!!!!!!!

babszika

Te Era!
És a tesztet nem láthatjuk??????

babszika

Sziasztok!

Csak most értem ide... :( De itt vagyok!!!!! :)
CSUCSU!!!!!! hURRÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!! GRATULA!!!!!!!! (De ezt mindenki tudta már!!! ):) :) :)

Képzeljétek, voltam ma dokinál. Azt mondta, hogy elevit egy régi vitamin, nem igazán tartozik a Nr. 1 kategóriába. MOndott egy másikat, húú, annak a neve a pénztárcámban van a papíron, holnap előbányászom és leírom Nektek. Szóval arról azt mondt,a hogy hiper-szuper, és felejtsem el az elevitet.

Aztán megnézett ultrahanggal!!!! :)
3-4 napon belül beérik a petesejtem, teljesen kivehető volt a monitoron. És ami a lényeg, kettő petesejt volt!!!! Akár kétpetéjűek is lehetnének. Bár a dokim szerint nagy az esély, hogy az egyik felszívódik, de így indul az ikrek élete!!!! :))) Ritkán fordul elő, de előfordul!!!!
Szóval, én már annak is örülni fogok, ha legalább az egyik megtermékenyül!!!! Nagyon vágyom rá!!!
És a férjem is nagyon kedves. Úgy szeretem. Most már nagyon várja Ő is a kis Jövevényt!!! :))))
Csajok,bízom benne, Nektek is ilyen szerető párotok van!!!! NAgyon sokat számít!!!!!!!

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Ja, a hasfájásról! Nem nőgyógyászati fájdalom az tuti, mert nem fájt a vizsgálat alatt. Viszont az elevit okozhat székrekedést, amit Ti is írtatok. Bár székrekedésem nem igazán volt, csak fájt a hasam, de lehet, hogy csak azt piszkálta.

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Úgy látom, elkéstem..... :roll:
Már mindenki alszik......, vagy akciózik??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Akkor hajrá, hajrá, hajrá, hajrá!!!!

Hatásos éjt, szép álmokat Nektek!
puszi

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Jó reggelt!
Hát, a mai napom hosszú lesz.... egy Red Bull (sugarfree) befigyelt a táskámba és ezzel próbálom túlélni a mai napot :wink:

babszika

Csajok tennék én fel tesztet de sehogy sem sikerül. Hiába kicsinyitem le. :(

Kép
csucsu05

Egy történet nektek:

A piros üveggolyó

A nagy depresszió évei alatt egy dél idahoi falucskában laktam.Reggelenként megálltam Miller úr zöldséges standja előtt, hogy az éppen szezonban levő zöldségből, gyümölcsből vásároljak. Az étel és a pénz igen kevés volt abban az időben, ezért sokszor cseretárgyakat ajánlottak fel a vásárlók az árúért. Egyik nap Miller úr egy zsák krumplit pakolt nekem, amikor észrevettem egy nagyon sovány kisfiút, aki szakadt, de tiszta ruhában epekedve nézte a zöldbabot. Kifizettem a krumplimat, de közben engem is megragadott a gyönyörű zöld babos kosár látványa. Miközben azon gondolkodtam, hogy vegyek-e belőle, végighallgattam Miller úr és a rongyos ruházatú kisfiú beszélgetését.

- Hello Barry, hogy vagy?
- Hello Miller úr. Jól, köszönöm jól. Csak csodálom a babot... nagyon jól néz ki.
- Nagyon finom is. Hogy van az anyukád?
- Erősödik, napról-napra erősödik.
- Az jó. Segíthetek valamiben?
- Nem uram. Csak csodálom a babot.
- Szeretnél belőle hazavinni?
- Nem uram. Nincs mivel fizetnem.
- Nos, mid van, amire elcserélhetném a babot?
- Csak egy üveggolyóm van.
- Tényleg? Hadd nézzem csak.
- Tessék, itt van. Nagyon szép.
- Igen, azt látom. Hmmm, csak egy baj van, ez kék és én a pirosat szeretem.

Van esetleg egy piros üveggolyód otthon?
- Nem egészen... de majdnem.
- Mondok én neked valamit. Vidd haza ezt a zsák babot és mikor legközelebb erre jársz, hozd magaddal a piros üveggolyódat, hogy megnézhessem.
- Rendben van. Köszönöm Miller úr.

Miller asszony, aki a közelben állt odajött hozzám, hogy segítsen. Egy mosollyal így szólt:

- Van meg két ilyen fiúcska ebben a faluban, mindhárman nagyon szegényes körülmények között élnek. Jim szeret velük üzletelni babért, almaért, paradicsomért vagy ami éppen van. Amikor visszajönnek a piros üveggolyóikkal, és mindig visszajönnek, Jim úgy dönt, hogy mégsem tetszik neki a piros, és hazaküldi őket egy zsák valamilyen zöldseggel, és azzal, hogy hozzanak valamilyen más színű üveggolyót, narancssárgát például.

Mosolyogva jöttem el az árusbódétól, teljesen meghatódva Miller úr tettén. Nem sokkal később Colorado államba költöztem, de soha nem feledtem ennek a férfinak a "csere" üzletét. Aztán eltelt jó néhány év... Nemrégiben látogatóban jártam Idaho államban, és felkerestem néhány barátomat abban a régi kis falucskában. Mikor megérkeztem hallottam, hogy Miller úr meghalt és pont akkor van a temetése. Mivel a barátaim el szerettek volna menni a temetésre, hát én is velük mentem.

Mikor megérkeztünk a ravatalozóba, beálltunk a sorba, hogy a halott hozzátartozóival együtt részvétünket kifejezhessük Miller asszonynak. Előttünk a sorban állt három fiatalember. Egyikőjük katonai egyenruhában volt, a másik kettő pedig fekete öltönyben, igen elegánsan volt felöltözve... Mikor rájuk került a sor Miller asszonyhoz léptek, aki mosolyogva nézet rájuk férje koporsója mellől. Mindhárom fiatalember megölelte, és megpuszilta az asszonyt, beszéltek vele pár szót, majd a koporsóhoz léptek. Az asszony lágy, könnyes kék szemei követték lépteiket, amint ők egyenként megálltak egy pillanatra a koporsónál, megfogták a halott kezet, majd tovább indultak. Mindhárman szemeiket törölgetve hagyták el a ravatalozót.

Mikor ránk került a sor, elmondtam Miller asszonynak, hogy ki is vagyok, és megemlítettem neki azt a régi történetet, amit mesélt nekem három kisfiúról és az üveggolyóikról. Csillogó szemekkel megfogta kezemet, és odavezetett a koporsóhoz.
- Az a három fiatalember, akik épp ön előtt voltak, az a három kisfiú, akikről akkor meséltem. Épp most mondták el, hogy mennyire értékelték, ahogy Jim bánt velük. És most végre, hogy Jim már nem tudja meggondolni magát a
színt vagy a méretet illetően... eljöttek, hogy kifizessek tartozásukat...
Soha nem voltunk gazdagok ezen a földön, de biztos vagyok benne, hogy Jim ebben a pillanatban a leggazdagabb embernek tartaná magát.

Ekkor szerető gyengédséggel felemelte az élettelen újjakat. A férje keze alatt három fényes piros üveggolyó pihent.

A történet arról szól, hogy a szavainkra nem fognak emlékezni az emberek, de kedves cselekedeteinkre annál inkább. Egy kívánságom számodra a mai napon: kívánok neked mára egyszerű csodákat - frissen főzött kávét, amit más készített el helyetted. Egy váratlan telefonhívást egy rég nem látott barátodtól. Zöld jelzőlámpákat a munkába menetben. Kívánok neked apróságokat, amiknek örülhetsz, a legrövidebb sort az élelmiszerboltban, egy jó éneket a rádióban. Hogy a kulcsaidat ott találd, ahol keresed. Kívánok neked egész napra boldogságot és apró örömöket, hogy ezek által érezhesd, hogy Isten mosolyog rád, és gyöngéden fog, mert különleges és ritka ember vagy. Kívánok neked erre a napra békességet, boldogságot és örömöt. Azt mondják, hogy egy pillanatig tart csak, hogy megtalálj egy különleges embert, egy óra, hogy értékeld, egy nap, hogy szeresd, de aztán egy egész élet, hogy elfelejtsd.

NE FELEDD AZOKAT, AKIK EGYKOR OLYAN SOKAT JELENTETTEK NEKED ÉS VALAMILYEN MÓDON MEGÉRINTETTÉK AZ ÉLETEDET, JOBB EMBERRÉ TÉVE TÉGED

babszika

Csucsu!!!
Szívből gratulálok!!! Hurrá, lesz új kismamink!!! :wink: :lol: Gyere át hozzánk is, ha van kedved!!!
A tesztedet felrakom, ha gondolod, csak küldj el az e-mailomra. Ment privi.

Kép
Kép
Kép
olik22

Csucsu!Egyszerűen fantasztikus ami veled történt!!!!!!
Annyira szívből gratulálok!!!!!!
Tudjunk ám rólad...!!!

((((ÖLELÉS)))))
Vendég

Csucsu,

Itt is gratulálok neked. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Köszönöm szépen. Kicsit barnáztam reggel meg is ijedtem de aztán megnyugtatak ez néha előfordul.

Kép
csucsu05

Kép
Kép

Íme CSUCSU gyönyörűséges tesztje!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Babszikának is elküldtem meg Oliknak is a tesztet. Na akkor most duplázzodva láthatjuk.
De olyan homályos lett a kép. Nem tudom mi van a fényképezőnkkel. Amit a férjem a telefonjával csinált az olyan éles, hogy elbújhat a fényképezönk mögött.
Jajj a férjem már a tesztet rakta be a telefonjában háttérképnek :) Tiszta örült! :)

Kép
csucsu05

Jóó reggelt :)

Csucsu - HATALMAS gratula :lol:

Kislány - ezek csupa jó hírek - extra drukk!!!

Babszika, ez annyira szép volt, meg is könnyeztem :oops:
bienvenue

Babszika: Tényleg nagyon szép ez a történet . El is pityeredtem rajta.

Kép
csucsu05

Babszika,
tényleg nagyon szép ez a történet, jól indítja a napom. :)
39. napon vagy, tudom, h. pco-s vagy, de attól még érhet meglepi. Tesztelni mikor fogsz?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?