Új privát üzeneted érkezett!

Arikon: :lol: én is várom már, hogy mehessek délben!Remélem jó hírekkel jövök!
Tegnap olvastam az elixírt és van benne egy hastáncos cikk...eszembe jutottál! :wink:

Andi:jól látom? :cry: :cry: :cry: Neked most a feladatod, hogy átvedd az új pozíciót.Aztán jön a bébi.Ennek ez a rendje ezek szerint.

Babszi:nagyon szép cipők!!!
Vendég

Sziasztok,

Krisz: nagyon tuti a görbéd, és hát azt már nem mondhatod, hogy nem volt éles a hónap mert pont jó időben huncutkodtatok apával, úgyhogy lehet izgulni.

Gabika: kicsit túlparázod a dolgokat. Nyugi majd ráérsz a 30. nap körül agyalni.

Nóri: én is nagyon vároma híreket Rólad...szerintem minden ok lesz

Babszi: nagyon szépek a cipellők, és a zokin is tuti darab. Én is imádom az ilyeneket. Szóval feri nem vette ki a pét? Akkor lehet, hogy majd át kell kicsit szabatnod az esküvői ruhádat.

Kép
Kép
mirci74

Nóri,
remélem csupa jót írtak a hastáncról? Már nagyon várom a következő alkalmat...
Vendég

Andi,
basszus! :( Úgyis a november szebb hónap!! :wink:
Vendég

Andi,
megszavazásra került, hogy PIRI MONNYON LE!!!!!

Babszi, kérünk görbuszt!

Tudom, hogy túl parázom, de eddig nem paráztam ennyire. Most nem tudom mi lett velem... Pedig CSAK június óta próbálkozunk.
Egyszerűen passz. Ilyen ez a hónap. Szerintem jön az évvége és ezért. Azért még elviselitek egy kicsit? Igérem következő hónapban rosszabb lesz!!!

Nóri, már csak 3 óra!

Csucsu, veled mizu? Émelygés, egyebek?
Arikon, jelek?
Dobok egy görbuszt

Kép
Kép
gabi82

Kép

Na ez igazán lesz*om hónap, nem mérek görbe.

Kép
Kép
gabi82

Babszika,
hány napos ciklusaid szoktak lenni?

Kép
Kép
gabi82

Babszi: He-he, nekem is van egy ilyen zoknim. :lol: :lol: Tényleg marha jó, meleg. J Press gyárt ilyesmit pl.

A ház is jól alakul, nem gondoltam volna, hogy már ilyen "előrehaladott" állapotban van. :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Gabi,
persze, h. "elviselünk" sőt így szeretünk. :D
Haspuffadás (mondjuk már nem annyira vészes), viszont gyomorégésem van egy pár napja. Vasárnap olyan rossz volt, h. gyógyszert is be kellett vennem. Bár nem tudom, h. ezek esetleg jelek lennének...igazából nem szoktam figyelgetni magamat, mert akkor begolyózom. Ebben a hónapban nagyon jó a kedvem és Isten ments, h. elrontsam a stresszeléssel.
Vendég

Babszi!
Nagyon jól álltok a házzal. Mikor költöztök be?
Szépek a cipők is az a zokni nagyon tuti. Nekem örökké fázik a lábam. Általában 2 zokni is van rajta. :wink:

Andi!
Gratula a kinevezésedhez! :lol: Pirihez nem! :? :cry:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Ez aztán a görbe Gabi:)))
Vendég

Sziasztok!

Babszi! Nagyon szép cipőket vettél! Rajtam ezer éve nem volt tűsarkú, mert most inkább laposban nyomom, mert abban lehet szaladni Manó után!
Ilyen zoknim nekem is van barnás én a piacon vettem a zoknisnál, ahol tele van Evidence zoknikkal ás csak valami 390 pénz! Én is állandóan fázok!

Ja és a ház tutkó jó lesz!

Christell! Hogy vagy? Atya ég már 14 hetes kismami vagy! Poci látszik???

Jaimee! Te is már a végét taposod! De jó is! Múltkor megkuksiztam az iwien a pocid nagyon helyes kismami vagy és jó az új frizkód is!

Gabi! Ne agyalj csak szexelj!!!! :lol:

Mirci! Te is nagyon a végén vagy! Egyébként attól tartok, hogy 2 nappal előbb volt a pé-m, mint a ferti jelöli és akkor pénteken jön a piri!

Igen jól emlékeztek a doki szerint nincs baba, de volt már nem egyszer, hogy ilyenkor még nem látták rendesen!
De nem hiszem, hogy olyan szerencsés lennék, hogy pont most sikerülne!
MA a hőm még 37, de olyan mensis érzésem már van. Szerintem holnap zuhanórepülésbe kezdek!

Arikon! Reméljük a hastánc csodát művel veled! HAnyadik napon vagy most???

Kislány! Vonalzóval boldogulsz??
Vendég

Sziasztok

Krisztina: nem igazán:: Már e-mailen megkaptam a vonalzó html kódját, csak nem tudom most mit kell vele csinálnom... :(
kislany

Krisztinka,
na most már látszik :D
Mivel hőt nem mérek, elfelejtettem beikszelni egy-két "dolgot" :oops: :wink:
Vendég

Kislány! Melyik program vonalzóját csináltad???
Vendég

Krisz: 37 a hőd ez izgalmas, és az, hogy mensis érzésed van lehet babótól is, úgyhogy szerintem még ne írd le ezt a hónapot.

Én fel vagyok puffadva, fáj a derekam, meg a mellem is, a hőmet vizsont nem mértem, úgyhogy nem tudom mi van...bármi lehet.

Kép
Kép
mirci74

Mirci! Nem bármi baba! :wink: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szia Kislány,
a lap tetején keresd meg azt a feliratot, hogy segédlet. Ott válaszd ki a profilt. Majd ha bejöna profil ott másold be a megfelelő helyre a html kódot!

Kép
Kép
gabi82

Jelentem megjöttem.A tüszőm megrepedt, a méhnyálkahártyám szuper vastag és a méhem mögött van jó sok folyadék.Ez mind nagyon jó hír, még ennyire nem klappolt soha, általában valamelyik nem stimmelt.
Ha nem jön össze ebben a hónapban, akkor következő ciklusban biztos kiszedi a miómámat, mert nagy valószínűséggel amiatt nem jön össze.
Vendég

Krisz: amit írtál természetesen rád is vonatkozik :lol:

Kép
Kép
mirci74

Nóri ez nagyszerű hír éljen, éljen!!!! :lol:

Kép
Kép
mirci74

Mirci:igen igen igen!!!Én is nagyon örülök. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nóri! Ez fantasztikus! REméljük sikerül a dolog! Mekkora volt a nyálkahártyád???
Vendég

Nem mondta a méretet, csak hogy nagyon jól megvastagodott. :roll: (igaz a mondás:nem a méret a lényeg...)
Vendég

jaj, de szuper!!! Annyira örülök!!! Nagyon bóódog lehetsz (lehettek)! DrukkHEGYEK!!! Lehet, h. ez a hónap a tiéd (IS) lesz! :wink:
Vendég

Az aláíráshoz írd be: [url]http://ide írda linket[/url]

Kép
Kép
gabi82

Nóri! Persze nem a méret a lényeg, csak kíváncsi voltam! Drukk hegyek!
Vendég

Nóri,
ez szuper hír!
Ha sikerült mindkettőnknek akkor majdnem együtt szülünk!!!!!

Kép
Kép
gabi82

Gabi:ámen :wink:
Vendég

Sziasztok!

Először is a görbém:
Kép
Messze menő következtetéseket ne tessék levonni, hiszen PCOS vagyok!!!!!!!!!

Mirci!
Nagyon örülnék, ha így lenne :wink: De ha nem lesz így, akkor sem fogok kiakadni. Túl sok most a stressz az életemben, úgyhogy nem fogok még a bébi miatt is stresszelni. :roll:

Gabi!
Nálam a ciklus napjainak száma változó... egyenlőre még a rossz hormonok miatt em tudok pontos számot mondani :roll: Nálunk PCOS-oknál bármikor lehet pé....
A Te görbéd nagyon tuti :lol: :lol:

Jaimee!
És ha tudnád, h már megint csak áll a ház 4 napja, mert a munkások nem jönnek dolgozni (hétvégén fizetést kaptak és most azt isszák el éppen vmelyik kocsmában) .... és már legalább 3 hetes csúszásban vagyunk.

Chris!
Milyen nagy már a te babácskád is... rohan az idő.
Gőzöm nincs, h mikor költözünk, de a karácsonyunk már ott lesz. Ha kell, akkor a nappaliban alszunk :lol:
Ha fázik a lábad, akkor nagoyn tudom ajánlani! Nekem érszűkület van a lábaimban (is) és nekem nagoyn bevált már egy este alatt. Teljesen igaz, h az ember alulról fázik. Tegnap pólóban sem fáztam, mert a lábam jól érezte magát.

Nóri!
Nagyon jó hírekkel jöttél!!!!!!!!
Szurk-szurk-szurk :wink:

babszika

Sziasztok!! Hát ideértem.... :)
Olyan jó olvasni a soraitokat.... :))))

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Gabi 82, Krisztinka: jelentem sikerült felraknom egy vonalzót!!! :)
Most próbálkozom az aláírás beállításával...:)

Bízom benne, minden ilyen pozitívan alakul..... :)

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Azt hiszem ezt a vonalzót nekem találták ki ! :)
Minden reggel elkezdem az újjaimon számolgatni a napokat... :oops:
Igaz, még csak az első hetem van, de szerintem nagyon fontos, mert készülhetek pé-re!!
Csak győzze Apa!!! :) :lol:

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Sziasztok Csajok,

Talán akadnak, akik még emlékeznek rám, jó rég jártam erre. Babszika, Te még emlékezhetsz :D

Immár egy éve próbálkozunk a babával, és tegnap este végre elmentem nődokihoz is. Hát... Sanszos, hogy PCOS vagyok :roll: Még most kezdjük csak az érdemi vizsgálatokat. Tudjátok, mi a szörnyű az egészben? Hogy az elmúlt 6 havi görbém szerint mindig volt PÉ, és ezt LH teszt és tojcsi is mutatta... No comment. Majd íok még, most emésztem...

Üdv,

Bien
bienvenue

Nóri: A méhnyálkahártya ha megvan vastagodva az jó hír? Mert én hétfőn voltam dokinál mert nem jött meg. Azt mondta van eg y pötyöm amit még nem tud behatárolni. Vagy nagyobbodik vagy vissza szívódik. De a nyálkahártyám vastag . És én nem értettem az miért baj? Félre értettem őt akkor?
De vissza térve rád kívánom, hogy sikerüljön és beköltözzön egy pocaklakó hozzád :)

Kép
csucsu05

Csucsu:az nagyon jó jel, mert vastag nyálkahártyába tud jól, kényelmesen befészkelődni a megtermékenyített sejtecske. :wink:
Még mindig semmi???? :shock:

Kislány:a vonalzód szerintem nem jó...ez babás vonalzó...
Vendég

CSnóri: Igen a helyzet változatlan. Még mindig piri sehol. Ma a 38napon vagyok.

Kép
csucsu05

Jó reggelt!

Kislány!
Jó az a vonalzó, de sztem cseréld le olyanra, ami a ciklusodat mutatja :wink:

Bien!
Naná, h emléxem!!!!!!!!!!! Remélem, sűrűbben fogsz jönni hozzánk!!!!
Ha volt pé-d, akkor sztem nem vagy te pcos, max pco beteg. Hogy mi a különbség a kettő között? Ezt én nem magyarázgatnám. A legjobb, ha beleásod magad a honlap okosságaiba: www.pcos.hu
Itt mindent leírnak! És szurkolok, h ne légy pcos, mert .... :(
Azt azért hozzáteszem, h a tojcsi még nem igazolja, h meg is repedt a tüsző!

Era!
Teszt??

babszika

Hali mindenkinek!
Ma reggeli hőm: 36,7! Folyamatosan növekszik! Ami azt jelenti volt pém!!!!
Kicsit csaltam a fertiben, hogy lássam hányadik dpon vagyok! de 16.ától igazi a hőm!!!

JAJ DE JÓÓÓÓÓ

Kép
Kép
gabi82

Era!
Nagyon boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

babszika

Era:

Kép
Vendég

Szia Babszika,

Hát ez az, hogy a görbuszom szerint még a vizsgálat előtt a dokim is azt mondta, hogy szerinte volt PÉ-m nagy valószínűséggel, csak kicsit lapos a vonal íve, de ezt megoldjuk. Aztán az UH már mutatta a fekete gömböcskéket a petefészkemben... Szóval persze, lehet, hogy PCO és nem PCOS, de ez még idő, míg kiderül. Úgy egyeztünk, hogy vérvétel az új ciklus 3. napján, majd még abban a hónapban 2-szer, aztán meglátjuk, hogyan tovább. A férjecském szerint érdemes lenne ettől függetlenül egy endokrinológussal (huh, remélem, jól írtam) is konzultálnunk mielőbb, mert a PCOS honlap eléggé megrémített - mármint jó, hogy van egy ilyen portál, csak hát eléggé beijedtem, hogy mivel is jár ez a szörnyűség :roll: :cry:

A dokim mindenesetre bíztat, hogy minden rendben lesz, és már alig várja, hogy babás UH-t csinálhasson nekem - hát, én is... :wink:
bienvenue

Csajok4
Du. jövök!!!! Pusza!!! :wink:

babszika

köszi a köszöntést csajok :)

Kép
csucsu05

Csucsu:
Kép

Bien:hát még én is emlékszem Rád!Gyere gyakrabban :lol:
vedresandi

Babszi,
képzeld épp tegnap mondta anyu, hogy az egyik munkatársa tud kötni ilyen vastag zoknit, igy nekem is csináltatott. Biztos, hogy aranyat ér, ahogy te is irtad. Gratula a pé-dhez! :D

Arikon,
köszönöm, már kezdek egyre jobban lenni, ami az émelygést illeti. Már nem tör rám annyira. Egyébként általában mindig délután kezdődött és este volt a legroszabb. Most éppen itthon vagyok, megfáztam sajnos, de kúrálom magam, meg délután megyek a dokihoz, hogy adjon valamit, mert sosem fogok kikeveredni belőle, és még csak a 10. héten vagyok. De pozitiv vagyok, és nem lesz semmi baj!
Egyébként tuti ez a zöld vonalzó meg aláirás! Nagyon megfogott!

Csucsu,
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Nóri,
ezek nagyon nagyon jó hirek, ebből még bármi lehet. Én is akkor voltam csak úgy dokinál, amikor még nem tudtam, hogy baba van a dologban, és persze nem látott semmit, csak azt, hogy a méhnyálkahártya meg van vastagodva, ami nagyon biztató jel volt. Úgyhogy Csucsu nálad is biztató, plusz, hogy nem is jött meg. Én akkor kezdtem el gyanakodni, hogy talán, de el is hessegettem a gondolatot, hogy ne stresszeljem magam. Elég volt az a 4 nap a tesztig, túl sok is volt a stressz.

Bien,
én is emlékszem rád! Ezek nem túl jó hirek, de még ne ird le magad. Ha hiszed ha nem, pont a múltkor jutottál eszembe, amikor toxoplazma vizsgálaton voltam, hogy mi van veled, összejött-e már a bébi. És ha igen, akkor mi van a cicával. Nem lehet elfelejteni azt az aranyos mikulás cicát. Meg emlékeztem az avatárodra, a cica az ágyon, igy gondoltam, hogy nálatok is bent van a macska.
sirkici

Sziasztok!

Babszi! Nincs is olyan messze az az időpont! Majd meglátod, hogy elszalad! A ruhát kiválasztottad már? A cipőid nagyon szépek! A házikótok pedig szép nagy! Hány gyerekszobának van benne hely?

Bien! Ne szomorkodjatok! Legyen igaza a dokidnak és vérjuk a babszemes képecskét!

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

várjuk

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Sziasztok!

Csucsu: Isten éltessen sokáig!

Csajok, a vastag ményálkahártya az nagyon jóóóóóóóóóó, nekem is a 20. napon 19 mm-volt, ezért is mondta akkor a doki, hogy vagy polip, vagy baba! Húúúú, úgy izgulok értetek!

Hastánc: az marha jó, én elvégeztem pár éve egy kezdőt meg haladót, nagyon muris volt! :lol:

Pussssssssz Nektek!
Vendég

Kedves Csucsu!
Én is NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok!!
Kívánom, h. az ajándék a pocaklakód legyen!! :wink:

Sirkici,
gyógyulj meg gyorsan!! Pihi és sok citromos tea.
Köszi a dícséretet én is nagyon meg vagyok velük elégedve. :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?