Babszi,
képzeld épp tegnap mondta anyu, hogy az egyik munkatársa tud kötni ilyen vastag zoknit, igy nekem is csináltatott. Biztos, hogy aranyat ér, ahogy te is irtad. Gratula a pé-dhez!
Arikon,
köszönöm, már kezdek egyre jobban lenni, ami az émelygést illeti. Már nem tör rám annyira. Egyébként általában mindig délután kezdődött és este volt a legroszabb. Most éppen itthon vagyok, megfáztam sajnos, de kúrálom magam, meg délután megyek a dokihoz, hogy adjon valamit, mert sosem fogok kikeveredni belőle, és még csak a 10. héten vagyok. De pozitiv vagyok, és nem lesz semmi baj!
Egyébként tuti ez a zöld vonalzó meg aláirás! Nagyon megfogott!
Csucsu,
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Nóri,
ezek nagyon nagyon jó hirek, ebből még bármi lehet. Én is akkor voltam csak úgy dokinál, amikor még nem tudtam, hogy baba van a dologban, és persze nem látott semmit, csak azt, hogy a méhnyálkahártya meg van vastagodva, ami nagyon biztató jel volt. Úgyhogy Csucsu nálad is biztató, plusz, hogy nem is jött meg. Én akkor kezdtem el gyanakodni, hogy talán, de el is hessegettem a gondolatot, hogy ne stresszeljem magam. Elég volt az a 4 nap a tesztig, túl sok is volt a stressz.
Bien,
én is emlékszem rád! Ezek nem túl jó hirek, de még ne ird le magad. Ha hiszed ha nem, pont a múltkor jutottál eszembe, amikor toxoplazma vizsgálaton voltam, hogy mi van veled, összejött-e már a bébi. És ha igen, akkor mi van a cicával. Nem lehet elfelejteni azt az aranyos mikulás cicát. Meg emlékeztem az avatárodra, a cica az ágyon, igy gondoltam, hogy nálatok is bent van a macska.