Új privát üzeneted érkezett!

Keditke,
órák???? Bakker, akkor pakolnom kell a Vészhelyzet helyett!!! :? :?

Nolina,
nemtom neked mid van, szerintem a dokid kérdezd, ő ért hozzá, meg ő lát. Ne haragudj, de ebbe nem akarok beleszólni. Nem tudom, hogy mikortól kell feküdnöd. Szerintem amíg nincs gond, zárt a méhjszáj és a baba is pici, addig nem. 8 hónap fekvéstől csak begolyózik az ember....
A terhességet mindenkinél az utolsó mensi első napjától számolják. Aztán UHval korrigálhat a doki. Én is csak mensi szerint hordom túl, mert a pém a 19. napon volt, nem a 14-en. De az a pár nap nem számít sokat...persze neked az elején igen, hogy látod-e már a babót, meg hallod-e a szívét, de a 18. hét után ez már nem is lesz annyira fontos. :wink:

Angyal,
:D :D :D
Nekem sem volt tiszta az a Szilvia. :lol:
potter_76

Moni!!! :D :D

De jó,hogy jöttél!!!Drukkolok nagyon holnapra!!!!Csak nyugodtan!!És gyere mindenképpen!!! :roll:
Hordozót kaptuk,barátnőméktől,Pierr Cardin,(remélem jól írtam)így azt nem kellett venni!!De a kocsi is az a típusu,és én úgy emlékszem ha rá nem is lehet pattintani,bele lehet tenni,mert mintha próbálták volna a boltba mikor nézelődni voltunk!!

Megyek barátokat nézni,lehet még jövök,Apa még dolgozik!!! :oops:
csanita

Móni! :) Nagyon szorítok! a pé-től hanyadik napon vagy? Én a 14. napon (amikor meg kellett volna jönnie) reggel mértem hőt: 37,1 lett, teszteltem és pozitív lett! Nem hittem a szememnek és három perc alatt hármat csináltam :lol: Remélem Neked is így lesz!!!

Ági :) Épp ilyen választ vártam ám! Teljesen igazad van! De azért most még 5+ 3 helyett csak 4+6 -nál tartok. Egyenlőre. Kösz, hogy leírtad, hogy Neked sem látszott még 5 hetesen. Ez és hogy Gyugyinál is még pici volt, hogy látsszon a baba rávett,hogy szóljak a dokinak, hogy csak jövő héten menjek. Szerdán amúgy is szabin vagyok, akkor leszek 6+0, így inkább akkor megyek. Ugye akkor már valószínű, hogy látszik, hogy egy van , vagy két petezsák?

Csanita, holnap reggel írok, mert a kedves férjem már igényt tart Ránk. :lol:
nolina 25

Sziasztok!

Anita!
Nagyon edik a babarucik! :D Ugy szeretem nezegetni foleg a kislany ruhakat!Most nagyon rakattantam,mert a noveremnek is kislanya lesz 5het mulva(ha kibirjak addig)!Mar nezegetem en is hogy miket lehetne venni nekik!
A babakocsi is nagyon jol nez ki!Minden szempontbol tokeletes!Sulyra nem nehez?

Agi!
Ma este jon a front :wink: Drukk-drukk hogy a kis lurko vegre kijojjon!
Koszonom kerdesed,nem tudok mit irni! :( Szombaton megyek megint tuszonezobe de en mar nem hiszek a spontan sikerben!Meg kapok egy honapot es utana jon az atjarhatosagi! :cry: Azt mar kezdem varni!

Mara megszunok,mert nem hagy a gyerek!JO EJSZAKAT MINDENKINEK!

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!!!

Húú én olyan béna vagyok!!!
A kedvencek közül próbálom előhívni a babanetet 1 hete, és azon bosszankodom, hogy miért nem jó ilyen régóta. Aztán ma reggel leesett, hogy mi lenen, ha a kezdőlaptól indítanék, és tessék!

Elég lesz megszokni. Csak nagyjából kezdtem el visszaolvasni, de azt sikerült meglátnom, hogy

\red{\2{NOLINA!!!!}} Annyira örülök Nektek!!!!!! :D :D :D
VÉGRE VÉGRE VÉGRE!!!!! NAgyon megérdemeltétek már!!!!!!!!!!

Bea
17+3
beuka

[quote="beuka"]S írta:beukaziasztok!!!

Húú én olyan béna vagyok!!!
A kedvencek közül próbálom előhívni a babanetet 1 hete, és azon bosszankodom, hogy miért nem jó ilyen régóta. Aztán ma reggel leesett, hogy mi lenen, ha a kezdőlaptól indítanék, és tessék!

Elég lesz megszokni. Csak nagyjából kezdtem el visszaolvasni, de azt sikerült meglátnom, hogy

NOLINA!!!! :D :D :D
Annyira örülök Nektek!!!!!! :D :D :D
VÉGRE VÉGRE VÉGRE!!!!! NAgyon megérdemeltétek már!!!!!!!!!!

Bea
17+3
beuka

Ági!!!

Végig azon izgultam, míg nem tudtam belépni, hogy már biztos kiújt a pici! De látom, hoyg még itt vagy!
Sokat gondolok rád!! Kitartás!!
Azért kérdeztem a DVD-t, mert megvásárolnám Tőled, ha már nem tartasz rá igényt. Persze csak ha tényleg nem kell már Neked.
NAgyon drukkolok, hogy minden rendben menjen!!!!

Móni!!!!
NAgyon nagyon nagyon szorítok!!!

Hétfőn voltam dokinál. Jövő héten újra kell mennem, mert addigra lesznek meg az AFP eredmények, de megnéztük UH-n, mert ott volt a párom is. Minden rendben van, azt mondta a doki, kb 17-18 cm, és megerősítette, hogy fiú :D

Szép napot mindenkinek!!!!!!!
Este megpróbálok visszaolvasni!

Bea
beuka

Nem tudok elszakadni :)

Nolina!
Nem térek észhez!!! Szerintem pénteken már látszani fog a petezsák, gondolom a bébik száma még nem. El sem tudom mondani mennyire örülök Nektek!!!! Sokszor gondoltam Rád, hogy mi lehet Veled, és annyira jó hírrel jöttél!!!

Zafír! :)
Nagyon nagyon édes a Dórika!!!!!! Gratulálok!!!!

Na megyek, mert elkésem a munkahelyemről
Még pólóban és bugyiban ülök itthon :D

Este jövök, és várom a további jó híreket :o

Bea (17+3)
beuka

Jó reggel Lányok!

Ági!

Front?? :) Engem nem hatott meg, sőt sokkal jobban érzem magam, mint tegnap reggel. :lol: Néha érzem a derekamat, meg a combtövemet, régen mensi előtt éreztem ilyet. Majd holnap kiderül, hogy zárva vagyok-e még.
Akkor legkésőbb kedden meglesz a gyermek?? Jaj, de izgi!!!! :roll: Annyira drukkolok!!!!!!!!

Móni!

Neked is nagyon drukkolok!!!!!!!!!

Beuka!

Üdv. a leendő fiús mamák táborában! :)

Betti
37+6
betti73

Jó reggelt! :D
Betti,Ági!Olyan izgi.Nagyon drukkolok hogy minden jól és gyorsan menjen.
breni

[/quote][url]

ez csak próba[/url]
breni

Jó reggelt!!!!! :D

Hát milyen hülye egy időjárás!!!Esik az eső!!!És leszakad a derekam a változatosság kedvéért!!!!Pedig most olyan jól voltam,semmim nem fájt.

Ancsa!!! :D

Köszi a ruci dicséreteket.Imádom nézegetni őket Én is!!!Annyira édes ruhákat lehet venni kislányoknak!!!babakocsi nem vészes,elég könnyű,ez is szempont volt mert az elsőn lakunk,nincs lift,cipelnem kell majd.Jó kis fogyókúra lessz!!!

Beu!!!!! :)

De jó,hogy jelentkeztél!!!!Már azt hittem elvesztél!!!!! :lol: Gratula a fiatalemberhez!!!!! :lol: És micsoda méretek!!!!!Nem mozdult még meg???Jól vagy?????

Ági!! :D

Megjött a hideg front!!!!Még egyben?????
csanita

Sziasztok!

Móni nagyon várom, hogy jelentkezz! Szorítok!++++++++++++

Betti, Ági nagyon izgulok értetek!

Puszi mindenkinek.
pihi

Szia Pihi!
Táblázat olyan régen nem volt már!
Vagy már nincs kedved hozzá?Csak kérdezem.

Én 30 cn-on vagyok.
breni

Üdv Csajok!

PotterÁgi,
még jó hogy tisztázódott, és nem nézzük egymást tök hülyének! :mrgreen:

Na, bejött Editke megérzése? :wink:

Drukk neked, most már minden pillanatban!!! :)

Betti,
mindjárt itt a te időd is! Tényleg tök izgi!!! :D

Móni,
van már eredmény??? :wink:

Reni,
drukk! :wink:
angel37

Angel!
Mizu?Hogy vagy?
breni

SZiasztok!

PotterÁgi - Betti - Móni - Breni Drukk!!!!!!!!!!!!!

Ági! Szüljél május 29-én, engem is akkor szült az anyám! Az egy jó nap!

Én a szülinapomon akarok tesztelni és méghozzá pozitívat!!!!!!! Ráadásul akkor már férjnél is leszek! Hi-hi! :)

Kép

Kép
kamilla306

Csak gyors bekuk!!

Ági???

Moni!!!
Nagyon drukkolok egy erös + miatt :D +++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!

Bocsi de rohanok dolgozni,de olyan kiváncsi voltam a kismamikra :D !!

Puszi!!

Sziasztok!!!!!!

Kép
Vendég

Kamilla!!

Drukk neked is megy ++++++++++++++++++!! :)

Puszi!!
Vendég

Kamilla!Most lesz az esküvőd?De jó.
Én is május 29.-én születtem.Tök jó.Te melyik évben?Én 81-ben.
Nekem a héten kiderül mi van.
Drukkolok.Én már nagyon régen eldöntöttem hogy a 25.szlinapomon vagy terhes leszek vagy már meg lesz a babám.De jó lenne.Még 5 nap.
breni

Reni, tennék fel táblát, de nem működik! El kellene olvasgatnom, hogy ezzel az új rendszerrel hogyan lehet, de sajnos ennek a tanulmányozására most nincs idő. Egyébként mindenkinek frissek az adatai, a Hajni és a Lara kivételével!
Írjátok meg lányok és megpróbálom majd kiböngészni, hogy hogyan lehet táblát csinálni!
pihi

Hát, ja. Most szombaton. Nem lesz nagy felhajtás, majd jövő nyáron a templomi után szeretnénk lagzit.

Én 78-ban születtem úgyhogy már lekéstem arról, hogy a 25. szülinapomon terhes legyek. :( Tavaly, mikor kezdtük a "projektet", akkor azt gondoltam viszont, hogy a következő szülinapomon már egyel többen leszünk. Hát ez nem nagyon jött be.

Kép

Kép
kamilla306

sziasztok!

Péknéanita pozítvat tesztelt!:) tök jó!!! nagyon örülök nekik, ők igazán megérdemlik.

A Barátnőm(legjobb) is hívott, hogy pozítvat tesztelt reggel...aug 26-án lesz az esküvője...

Ki tud abban segíteni hogy (engem kért meg rá) járjak utána hogy ő most csinálja a doktoriát, nem dolgozott még, hogy mennyi pénzt fog kapni...tud valaki segíteni??
zsuzska80
Szombathely

Kamilla,
gratula a menyasszonynak! :D
És drukk a teszthez is! :wink:
Szép ajándék lenne! :)

Régen úgy terveztem, hogy 30 alatt szeretném megszülni az elsőt. Na erről már lemaradtam :( Most már csak abban reménykedem, hogy még 35 előtt összejön az az egy...

Zsuzska,
közalkalmazotti bértábla? A törvényben magyarázat is van hozzá, ha jól emlékszem!
angel37

és az hol van Angel?? segítség segítség!!!!!!
zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

Zsuzska,
lehet hogy félreértem, de a babafalva.hu oldalon vannak különféle szakértők, tőlük lehet kérdezni. Talán tudnak abban segíteni, hogy mennyit kapna a barátnőd.

Lányok,
tudja valaki, hogy az AFP-t éhgyomorra veszik-e le? Vagy lehet előtte kajálni?
Vendég

Ha beütöd keresőbe, akkor sztem kidobja a bértáblát!

Vagy esetleg ha van CD jogtár, akkor ott a közalkalmazotti törvény!
angel37

Sziasztok!
Teszt az autómban, még dolgozom, de nagyon félek megcsinálni. Holnap reggelre tervezem. Ismeretlen márkájút vettem, eddig még iylet nem láttam, olasz, remélem szerencsét hoz. De a pocakom görcsölget, mintha meg akarna jönni... :cry: Semmi jóra nem számítok...
moni

Angel!Én is kiváncsi vagyok arra a táblára,de az jó köztisztviselőknek is,ugye?
Pihi!OK! :)
breni

Moni!SZIA!Nagyon drukkolok.Nagyon megértelek,hogy félsz.
breni

Sziasztok!

Kamilla!
Nem is mondtad,hogy mire keszultok!Sok boldogsagot kivanok nektek! :D

Zsuzska!
En is nyomon kovettem Anitat!Nagyon orulok hogy pozitivat teszetelt!! :D Remelem most minden rendben lesz naluk! :!:

Reni!
Nagy-nagy drukk!!!!

Pihi!
Ha jol sejtem a neved akkor igy utolag
Kép !

MONI!
????????????????????????????????????????????????????????????

AGI!
??????????????????????????????????????????????????????????

Kép
Kép
ancsa81

Potter Ági :D
Mi a helyzet?
Csak nem?.... :lol: :lol: :lol:
Front?
Vendég

Reni,
nem, a köztisztviselői más!

A közalkalmazotti bérek (most hirtelen ez találtam a google-ben):

http://www.tudosz.hu/bertabla02szept.html
angel37

köszi mindenkinek..a babafalván próbálkozok, de ott sem tudom elküldni...én vagyok ilyen szerencsétlen??

angel ez a tábla 2002-es...elég régi nem?:)
zsuzska80
Szombathely

Szerintem azóta nem változott... de ha van jogász a közelben nyilatkozzon!!!
angel37

Zsuzska,
mi nem megy? Segítsek? Még fél órát vagyok
Vendég

beregeltem magam...te be vagy oda regsiztrálva? elküldöm e-mailben mit akarok kérdezni, Te meg elküldenéd???

ezer köszönet!!!
zsuzska80
Szombathely

Szerintem azóta nem változott... de ha van jogász a közelben nyilatkozzon!!!
angel37

igen, én regisztrálva vagyok.
jöhet mailben, vagy privi üziben :lol:
Vendég

igen, én regisztrálva vagyok.
jöhet mailben, vagy privi üziben :lol:
Vendég

Haga! Ment a mail!!!!köszi nagyon
zsuzska80
Szombathely

Ági!

????? Merre vagy??? Nagyon izgulok érted!

Kamilla!

Drukk a teszthez hétfőn. Az esküvőhöz meg gratulálok. :) Sok boldogságot!!!!

Móni, Reni!

Jaj, de izgi! Várom a tesztek eredményét!
betti73

Zsuzska,
oké, elment. Tán holnap válaszol is. :D
Vendég

Köszönöm Ancsa! :) Igen, hétfőn volt!

Kamilla! Micsoda hír! Nagyon gratulálok az esküvőhöz. Nem a felhajtás teszi naggyá az eseményt. Remélem a nászajándék is jól összejön! :) :)

Móni, nagyon szorítok! Csak megnyugtatásul: az én barátnőm annyira görcsölt, hogy gyógyszert is vett be és mégis pozitívat tesztelt. Aggódott is utána az erős görcsoldó miatt. De nagyon mensinek érezte, biztos volt benne, hogy nem babás és mégis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Úgyhogy hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon várunk !

Zsuzska, sajnos nem nem tudok segíteni, de nagyon kerülget Téged az a gólya!:)

Pékné Anitának gratulálok!emlékszem min ment kereszül! Problémamentes babásodást!
pihi

köszi haga!

beírtam az üzenetet, utánna nem tudtam hova kikkelni hogy elküldje... hova kell ?? olyat írt hogy ki van kapcsolva a modul...
zsuzska80
Szombathely

Zsuzska, írtam privit, majd olvasd el.

Én lassan lépek, megyek fogdokihoz :lol:
Vendég

Lejjebb van két KIS téglalap, a bal oldali az előnézet, a jobb oldali az elküld. Na, arra :D
Vendég

Ja, és szívesen :D
Vendég

Haga! Én is írtam megkaptad? mert ez is azon az elven műkszik....ki kell választani a fórumot???
zsuzska80
Szombathely

Zsuzska,
igen, megkaptam, bár nem voltál bőbeszédű :lol: :lol: :lol:

Na:
1. babafalva.hu
2. szakértők
3. Mónikánál a "kattints ide"
4. új hozzászólás
5. beírod a kérdést
6. elküld

A társalgóba nem kell belépni :)