Új privát üzeneted érkezett!

Bakker Csucsu!!
Van halvány csíkod?????????
Az tök szuper!!!!!!!!!! Halkan kiabálok, hogy hajrá, hajrá!!!!!!!!
Drukkmesterek száguldanak feléd ezerrel!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Kép
Kép
gabi82

Csucsu! Et fantasztikus! Drukk hegyek!

Gabi! Tök jó orvonál minden oké és még szimpi is!

Kedves új pocakosodni vágyók! Üdv közöttünk és mihamarabbi babásodást! Ja és írjatok!!!!

Bíbi! Nagyon szép a kép a babócádról! Gratula érte!

Babszi! Le az ÉKG görbével magasan ívelőt szeretnénk!

Képzeljétek nekem szombatra a ferti berakta a pé-t és és pénteken hancúroztunk egyéb védőfelszerelés nélkül. Na kíváncsi vagyok mi sül ki belőle!
Meg is örvedeztetlek benneteket egy görbusszal!

Kép
Vendég

Nóri: Igazad van. Már az is egy mázli, hogy egy gyerekem van. Megértelek, hogy rossza várakozás. Engem is türelmetlenné tesz pedig tényleg itt a lányom. De bizzok abban, hogy ha nagyon akarjuk akkor teljesül az álmunk. Remélem mindannyian hamarosan babázunk :)

Kép
csucsu05

Jajj azt nem írtam le, hogy milyen jó tesztet vettem. Akcióban volt!!! Adtak hozzá ajándékot! És vaj mit? Hát egy doboz óvszert! Na ezek hülyék. Hisz van aki azért evszi mert gyereket akar és tudni akarja, hogy megvan e. Na az nem fog óvszert használni. Ha van baba azért ha nincs akkor azért.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Ezek valóban nem normálisak...
Persze nem m indenki örülne úgy egy pozitív tesztnek, mint mi.

Nem mondtam el még valamit.

Az apukám két éve, hogy meghalt. Nagyon szoros kapcsolat fűzött minket össze, nagyon nehéz időszak volt. Ma is úgy hiányzik, mint akkor..
Soha a két év alatt nem álmodtam vele, csak tegnap.
És mit?
Volt egy pici babám, akivel indultunk haza a kórházból,és nem a nővér, hanem ő adta a kezembe..
Olyan jó érzés volt. Vele beszéltem meg régen minden fontos dolgom, és úgy érzem még most is vigyáz rám..
Nem fura?
Ne nézzetek hülyének, de soha eddíg még hasonlót nem tapasztaltam, mióta elment, csak most.
Azóta ilyen furcsa gondolatok keringenek a fejemben, és érzem, hogy ő még küld nekem egy kisbabát.
Vendég

T. Mária: Az álmok valóra válnak :))))

Kép
csucsu05

Csucs:sztem se aggódj.A HCG másfél naponta duplázódik,ezt tudjuk.Tudom ilyenkor a legrosszabb türelemre inteni az embert,de nyugodj meg,és 2 nap múlva,ha nincs piri,tesztelj megint.Nagyon drukkolok Neked!!!
vedresandi

Köszönöm Andi a drukkot! Igyekszem türelmes lenni.

Kép
csucsu05

Hali lányok!

Mirci: Túlélted a léböjtöt? :D :D Akkor itt baba lesz, de hamar. :wink:

Picuranyu: Üdv! A toxo csak akkor veszélyes, ha már babás vagy. Ha még nem, úgy fertőződsz meg, akkor a szervezeted ellenanyagot termel és védett leszel ellene. Szóval most tök fölösleges toxo-t szűrni. Igazából nálunk a kismamákat sem szűrik, mert a fertőzés annyira nagyon ritka.

Bíbi: No, le vagyok maradva. Már a rókákkal is haverkodsz? :D :D

Csucsu: Gratula! :wink: :wink:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Szia Jaimme:küldessz majd pocakfotót?Még csak egyszer láttunk az esküvőn lévőt...örülök, hogy minden oké, te jó ég, marha gyorsan elrepült!(én könnyen dumálok)
Mi itt dekkolunk látod, de reméljük egyszer átköltözünk! :roll:
Vendég

Csucsu,
ne keseredj el, két nap múlva megint teszt, ha addig nem jön meg. De egyébként én is minden nap azt mondtam, hogy tuti meg fog jönni, mert fájdogált a hasam meg a derekam, ami megjegyzem még a mai napig is szokott. Úgyhogy a mensis fájdalom is lehet jó jel. A barátnőmnek akkora mensis fájdalmai voltak a babánál, hogy még gyógyszert is vett be ellene, annyira nem birta elviselni a fájdalmat, és most már megvan a lánya.
sirkici

Sirkici: De jóhogy ezt írod. nem annak örülök, hogy neked is meg a barátnődnek is fájt a hasa hanem annak, hogy akkor ez nem kórós dolog. Mert ha nem is egészen olyan mint a mensinél a görcs de fáj a hasam. Azért nem annyira, hogy gógyszert vegyek be de érzem és fáj. Igyekszem türelmes lenni. És 2nap múlva tesztelek megint talán egy erős csiktól megnyugszok majd.

Kép
csucsu05

Csucsu: Egy hajóban evezünk, nálam ugyanez volt, nyugi. Premens voltam, mint állat. Minden oké lesz! :wink:

Nóri: Tettem fel az iwiw-re tegnap készült képeket! Nem a legjobbak, de a lényeg kb. látszik. :wink:

jaimee

Szia Jaimee! Mindjárt megkuksizlak az iwiwen! Nemsokára szülsz!
Hogy álltok a vásárlással?
Vendég

Csucsu! Drukk-drukk nagyon!! De tudod, nyugi kell a babához is :wink: úgyhogy csak semmi idegeskedés!!

Mária
szomorú ami Apukáddal történt :( és bizony az álmok valóban teljesülnek, csak nyitott szemmel kell járni, h. észre is vegyük amikor megtörténik velünk. :)

Húú, tök jó, h. megint beindult a topic! :D
Csajok csak azt nem tudom, h. mi lesz akkor ha mindannyian babásodni kezdünk...ki marad a topicban?? :D (nem mintha ez visszatartana... :lol:
Vendég

Szia Arikon!Én maradok még tuti egy darabig, nyugi, majd eldumálok magammal. :wink: :lol:
Vendég

Nóri, persze-persze! Most küldtek Neked egy rókát (s.k.) úgyhogy Te nemsokára arról fogsz regélni, h. hogyan ölelgetted a .....wc-t és mi meg arról fogunk anekdotázni, h. "emlékeztek még amikor a Nóri a lepedőt szaggatta" :lol: :oops:
Vendég

Krisz: Hááát, azért még odébb van karácsony! :D :D

Nóri: Halkan mondom, meg ne dobáljatok érte, de: Élvezd még egy kicsit, hogy nem hánysz egyfolytában, nem is émelyegsz, a csípőd sem fáj, a medencéd sem, sőt a szeméremcsontod sem, egyáltalán, nem fáj minden lépés, és nem fáradsz el egy 15 perces sétától, éjszaka nem pisilsz legalább 2x, nem vagy mimóza érzékeny, nem pisilsz be, ha tüsszentesz....és még sorolhatnám. :lol: Persze tudom, oké, az ember mindent bevállal egy babáért, de azért mondom, egyelőre élvezd azt, hogy nincsenek korlátaid. Eljön még az idő, amikor nosztalgia lesz a jelen...

jaimee

Nóri: Dehogy dumálsz te el magaddal. Meglátod lassan a babóval fogsz dumálni :)

Kép
csucsu05

Háát, én is itt vagyok csajok, úgyhogy a topic egyhamar még biztosan nem fog eltűnni:))
Vendég

Hahóóó!
én is itt vagyok ám!!!!!
tök ritkán, de remélem, h januártól kicsit többet.... bár, addigra már talán mindenki babás lesz :roll:

babszika

Jó reggelt!

Hát én nem vagyok feldobva. Megcsináltam reggel a második tesztet. És semmi. Pedig a férjem is mondta, hogy a másikon tényleg halványan de csik van. Ma reggel már fél 7óta hányingerem van. Piri sehol. Hasam fel van puffadva. Mondjuk ezt nem tudom, hogy jó jel e?
Szóval most akkor várok. De ez a legrosszabb benne.
Hát ez van.

Kép
csucsu05

Szia Csucsu,
A "semmi" azt jelenti, h. még halvány 2. csík sincsen?
Bocsi, de egy picit szétszórt vagyok, hányadik napon is tartasz?
Vendég

Csucsu,
tényleg hanyadik napon vagy? Vagyis inkább hanyadik dpo-n? Én 4 napot vártam a tesztel.
sirkici

Csucsu,
esetleg még mérd meg a hődet holnap reggel, független attól, hogy nem mérted, abból nagyon sok minden kiderülhet!
sirkici

Ma vagyok a 30napon. Majd meglátjuk mi lesz ebből. Igen a második csik mégcsak halványan sem volt ott. Lehet a teszt nem olyan érzékeny vagy az is lehet tényleg meg fog jönni. Ki tudja. Azt is írtátok, hogy másfél naponként duplázódik a HCG. Lehet ezért nem volt csik. Vagy legalábbis remélem.

Kép
csucsu05

Csucsu:Bármennyire is nehéz várni kell és bízni abban,hogy a következő,a holnapi,teszten már ott lesz az a második csík!
Egy nap alatt még nem megy végbe annyi változás,hogy egy ilyen kis műszer pontos adatot mutathassson ki!
Türelem!Szorítunk!

Csubi
csubi

Csubi: Köszi a szorítást de én is ebben bizok.

Kép
csucsu05

Csucsu:szorítok,hogy erősödjön a csíkod.
Ma ezek szerint semmi nem volt?
vedresandi

SZIASZTOK!

Csucsu!
Tilos feladni!!!!!

Én most jöttem vévételről. Még a 21. napi..... sajnos nem volt pé-m, úgyhogy ezért mentem most.....

Viszont el is köszönök, mert sok a munkám! :roll:

babszika

Andi: Ma a nagy semmi volt :( De várok türelmesen. Lehet a teszt sem volt olyan érzékeny mint a tegnapi. Várok és ha megjön akkor majd ráérek keseregni. Meg készülni a következő hónapra.

Kép
csucsu05

Sőt, az én dokim azt mondta, h. mégha a teszt nem is mutatja ki attól még a baba ott lehet, csak várni kell a várt menszesz időpontjától számítva legalább 4-5 napot. Annó én mondjuk 1 hét elteltével csináltam meg a tesztet, bár én nem vagyok nérvadó az extra hosszú ciklusom miatt... :D
Csucsu, nyugi semmi idegeskedés, hisz ha van baba az egy pár nap elteltével is ott lesz. De szerintem most várj még egy pár napot a teszteléssel, mert csak stresszeled magad. SZORÍTOK!
Vendég

Arikon: Nem hergelem magam most úgy vagyok ha van baba akkor úgyis kiderül ha netán nincs akkor megyünk tovább és melátjuk mi lesz a következő hónapban. De most meglepően nyugodt vagyok nem stesszelek.

Kép
csucsu05

Csucsu!
Megy a drukk! :wink:

Andi!
Neked is! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sziasztok!
Látjátok sosem jövök, elkeserítő... Valahol jó, hogy elhalmoztak, de nem tudom követni kivel mi van. Annyit leszűrtem most, hogy Csucsunak nagyon kell drukkolni!!!! Szóval DRUKK!!!!!!!!!!!!!!

Velem azóta babaügyben annyi, hogy az összes vér és katonamintát leadtuk. Undorító volt a terheléses vérvizsgálat: vérvétel, utána injekció, fél óra múlva újra vérvétel. Önmagában ok, kb 5 percig azt hittem hogy oh hát nincs ebben semmi... de aztán negyed óra 20 perc szörnyűség... szerencsére nem lettem annyira rosszul, de vert a víz meg gyenge lettem ilyesmi... volt egy lány akit elvittek lefektetni. A párom is mesélhetne a mésfél szer másfeles 1 mosdókagyló, egy türcsi, egy fotel szobáról ami előkészítő álnéven fut :) De mindenünk megvan, egy ultrahang hiányzik csak utána konzultáció. Hát itt tartunk...

Puszi és drukk mindenkinek,... ja, üdv az újaknak és türelem és kitartás és szex!

Kép
mercure

Hú, Mercure, nem semmi amiket leírtál. Ezek a vizsgálatok! :( De legalább már túl vagytok rajta! Drukk, h. minden oké legyen!
Vendég

Mercure: a nehezén már túl vagy. A konzultáción kiderül mi a további lépés.

Kép
csucsu05

Sziasztok!
Csak nem összebújós nap volt??? :wink:

Képzeljétek!
Ma megint láttam a homelesst..... de ma végre én voltam az első a pirosnál... és egyszerűenéreztem, h neki most muszáj adnom egy kis aprót. Bevallom, h nem sűrűn szoktam, de msot már napok óta gyötör ez az érzés. Soha nincs nálam apró, de ma szinte mintha tudtam volna, h a kocsiban van pár száz forint apró. Benyúltam és kedvesen mosolyogtam a bácsira.... ő meg olyan hálás volt, h azonnal kicsorgott a könnyem.... nem tudom, h mi van velem.... de nagyon örülök, h adtam, mert mellettem a másik sávban álló pasi észrevette, h én mit működök és ő is lőhúzott egy 200Ft-ost.
teljesen hülyének érzem már magam, h ennyire a szívemre veszem a homeless sorsát, de vmi nem enged elmenni mellette. :roll:

bocsi, h ezzel fárasztok itt mindenkit.... :oops:

babszika

Babszi,
Egyáltalán nem fárasztasz minket. Nagyon rendi emberke lehetsz... :)

Amúgy hogy vagy? Látom cd 30!!!

Ja és a tegnap este télleg jó volt... :oops: :D
Vendég

Arikon!
Ne örülj!
Megint anovus lett a ciklusom..... :cry: És ráadásul tegnap este megmértem a cukromat és 7 fölött volt :shock: Szóval, vmit ki kell találnom, mert nem hogy hatna a gyógyszer, de még egyre rosszabb lesz.... muszáj lesz nagyon gyorsan beköltöznünk, mert anyóséknál egyszerűen nincs lehetőség a saját életmódom kialakítására.

viszont a tegnap este nekem is jó volt: olyan hamar elaludtam, h ihajj :lol: :lol: :lol: jó, h otthon van velem Bálint :)
(tudom, h neked nem ezért volt jó, csak nem hagyhattam ki - bocsi :wink: )

babszika

Babszi,
a cukrodra szedsz valamit v. azért, h. péd legyen? Bocsi, lehet, h. már írtad, de tyúúúúkeszű vagyok :) :oops:

Amúgy olvastam egy tök jó cikket a pé-ről, ha érdekel Benneteket felteszem. Igazából nem csak a fizikai hanem a lelki tényezők befolyásoló hatását is elemzik benne.
Vendég

Na szóval:
PCOS vagyok. A cukrom tökéletes (volt eddig). Az inzulinom viszont 15x magasabb a megengedettnél..... Erre szedem a gyógyszert, amit amúgy cukorbetegek is szednek.

Ha az inzulinom a helyén -> hormonok is rendbe - > pé-m is lesz.

Dobd a cikket, bár én már csak este tudom elolvasni.

Puszka!

babszika

"Túlélő tüsző" szindróma
A valódi PCOS sokkal ritkább, mint azt feltételezik: a PCOS-t a nőgyógyász szakorvosok rendszeresen összetévesztik a meg nem repedt ("túlélő") tüsző szindrómával (folliculus persistens). Ebben az esetben a tüsző megérik, de nem reped meg, nem érlelődik a helyén sárgatesthormon. Ez az elváltozás féloldalas, és magukat a meg nem repedt tüszőket keverik össze a cisztákkal. Jellegzetes stresszbetegség. Elhízást, fokozott szőrnövekedést is okozhat, amely azonban sohasem olyan kifejezett, mint PCO esetén. Nem veleszületett, így a betegnek lehet gyermeke. Folliculus persistens esetében is ritkák lehetnek a vérzések, de jellemzően erősek, elhúzódóak, fájdalmasak, alvadékosak, bőrszerű foszlányokkal és nyákos folyással ürülnek. Mivel - mint az emlősállatok zöménél - a stressz (avagy szorongás) letiltja a szaporodást, emiatt az egyik (de csak az egyik) petefészek tele lesz meg nem repedt tüszőkkel, amelyek ciszta formájában "élnek tovább". Az emlők a menzesz közeledtével egyre érzékenyebbek. Míg a valódi PCO-t úgy kezelik, mint az időskori cukorbajt (hiszen a probléma ott is az inzulinreceptor-érzéketlenség), ez utóbbit megfelelő ovulációindukciós kezeléssel gyógyítják, mely nem nélkülözheti a kiváltó stressz eredetének felismerését és hatékony lelki gyógyítását. Az érintettnek el kell fogadnia, hogy nem beteg, és teherbe is fog esni, ha nem is azonnal: a betegségtudat feloldása nagy lépés a stresszoldásban és ezzel a gyógyulásban is.

Én erről a "betegségről" még nem is hallottam, de szerintem érdekes, h. a stressz mennyire befolyásolja a szervezetünket...

(Bocsi, h. hosszú voltam) :oops:
Vendég

Szép Napocskát Mindenkinek!

Babszi! Nagyon rendi vagy! Én tegnap az Árpád hídnál láttam eyg sántikáló kisfiút a kocsik között nagyon szívszorító látvány volt!

Mercure! Egyre közelebb kerülsz a babához! Meglásd hamarosan a pociba költözik!

Csucsu! Mi újság???? Hő, teszt?

Arikon! Te egy kétlábon járó lexikon vagy! Most te sem mérsz hőt???

Építkezős kispajtások! Hogy állnak a házikók???

Gaby! Nálad mi zu???

Képzeljétek én tegnap voltam hajdiagnosztikán, hogy hullik a hajam, tök érdekes volt egy kamerával megnéztük a fejbőrt és a hajtöveket, hát elég siralmas látvány volt! Először is előtte mostam hajat és így is látszott hogy zsírosodik, másodszor 1 hajtüszőből 3 hajszálnak kellene kinőlni, na nekem a legtöbb helyen 1 vagy 2 volt. De látszódott sok kicsi haj is. Na a vizsgálat ingyenes volt, de a samponért. a gélért és a vitamin kpaszuláért potom 10000 pénzt hagytam a gyógyszertárban. Na ha megoldja a gondom akkor nem érdekel. 1 hónap múlva kell visszamennem.
Ha valakit érdekel, akkor Pesten van az Árpád hídnál, az Árpádhíd Patikában (VÁci út 134/b). Be kell jelentkezni, mert nincs minden nap.
Bocs az OFF-ért!

Ja és ma megyek dokihoz! Remélem eltüntettük a gombuszaimat!
Már alig várom!

Azért én dobok egy görbét:
Kép

Pusza!
Vendég

NA, lányok új vonalzóm van, hátha ez nagyobb szerencsét hoz... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Maria! Na akkor most hozzád költözött miki?! Nem jó hír! De reméljük tényleg szerencsét hoz az új vonalzó!
Nem értem ezeket a gólyákat, hogy miért kerülnek el minket!!!???? :?
Vendég

Hja.
Reménykedtem, de most nem jött össze, igaz, ez az első hónap, de akkor is fáj. :cry:
Vendég

Krisztinka,
:D Nem mérem a hőm, mert múlt2hónapban (tudod 60 napos ciklus) tök meguntam a végére, meg nem jó ómen. Pont az első mérős hónapomban tolódott ki a menszim... :(
Anyukám is volt hajdiagnosztikán (ráadásul fodrász is a drágám) és ő is egy szép összeget hagyott ott. Remélem sikeres lesz a hajkúrád!

Maria,
sajnálom azt a hüle menszit! A fene vinné el! Na de majd most!!
Vendég

Csucsu???

jaimee

Csucsunak és minden leendő kismaminak küldöm sok szeretettel ezt a képet:
Kép
Sziasztok!!!:)
...gyuszi megint jön vissza... köhögés formájában..de azt nagyon!:(
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X