Új privát üzeneted érkezett!

Lanyus, okes, majd irjal!

En meg mar tenyleg lepek mert megint itt ragadok egesz delelottre! Az en netes barinoimmel es akkor apa meg ehen hal, es akkor el leszek tiltvaaaaa!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Puszi, majd jovok am, nem menekultok Bogi eloooool!
Vendég

bogi: így fogok nevetni, ha nem lesz kaja és gézu az asztal körül kerget majd abban a gyönyörű konyhátokban: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)

lanyus: ha 12.ik hét előtt magától indul el a baba kifelé annak mindig valami oka van és így fogd fel hogy hiába küzdött a pici manótok annak oka volt hogy ő nem maradt köztetek.fel a fejjel és hidd el a következő terhességedből egy nagyon egészséges csudaszép babótok lesz.hinni kell benne.

Én ma nem főzök mert tegnap lesütöttünk egy egész csirkét és a fele még megvan azt eszem majd :)

nika70
Salgótarján

szörnyű,borzadalmas éjszakám volt. sztem ha 3 órát aludtam mélyen akkor sokat mondok. torokfájás,fetrengés,nátha,citrom evés, negra szopogatás ez ment felváltva, olyan gyenge vok, mint a harmat.
el kéne mennem bababoltba,meg játék boltba,mert holnap lesz a férjem keresztfiának a szülinapja,meg vasárnap készültem Pápa mellé, volt osztálytársamhoz babalátogatóba. semmi erőm vásárolgatni, férjem dolgozik. viszont holnap délelőtt nem tudok, mivel megyünk csernyére már reggel 8ra,apa focizik,kupa lesz,én meg ha jól leszek nézem,mert imádom, de ha nem, akkor passz. de ha holnapra jó leszek akkor elmennék vasárnap pápára is,viszont, akkor nem tudok venni ajándékot.nem tudom mit csináljak. de holnapra mindenképp kell ajándék:(

KépKép
dike

Kataaaaaaaaa!Boldog Évfordulót nektek! csajok olyan gyenge vok, ne haragudjatok, de reagálni sincs erőm,végem van. :cry: :cry: :cry:

KépKép
dike

Lányok, köszi, hogy megtartotok! :D :D :D :D :D :D :D

Kati, nagyon boldogságos évfordulót Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nika, légy nagyon büszke magadra a fogyással kapcsolatban. én is azt mondom, hogy sokszor nem is a kg-ban mért eredmény a lényeg, hanem a centik!

Lanyus, mintha az én történetemet írtad volna meg, csak nálam nem tartott 3 hétig a dolog, csak kb 10 napig. Mármint a reménykedés. A mi babánk sem fejlődött rendesen és mellette is volt egy nagy haematóma. Nálunk viszont 10 nappal az első uh után már nem dobogott a szíve, ezért volt a műszeres befejezés.
Gergővel is úgy indult a terhességem, hogy vérezgettem, pecsételtem és mellette is volt egy haematóma. DE!!!!!!!!!! És itt jön a lényeg, nagyon mélyen a lelkemben tudtam, hogy Vele nem történhet meg ugyanaz, mint pár hónappal korábban, Ő itt fog maradni Velünk és meg fog születni! IGAZAM LETT!!!!!!!!!!! Rettentő fontos, hogy bent az igazi érzések mit mondanak és hogy csak pozitívan indulj neki az újabb próbálkozásnak. Én azért mertem 2 hónap szünet után vállalkozni az újabb pocakosodásra, mert kész voltam rá lelkileg. Van akinek ennél több időre van szüksége.
Ja, és nálam sem derült ki, hogy mi volt a baj...

Kép

Kép
csillagvirág14

Dike, szerintem ne menj így sehová... babalátogatóba meg pláne ne! Inkább maradj otthon és kúráld magad! Jobbulást!

Kép

Kép
csillagvirág14

köszi csajok bár én magamat mindennap látom de nem sok különbséget látok magamon :) csak a nadrág öve ami bizonyítja hogy lejjebb ment de majd kedden a cm mérésnél kiderűl minden :)

dike: jobbulást és ne menj tényleg sehová ha náthás vagy főleg nem gyerekek közé :(

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Kati Nagyon Boldog Évfordulót Kívánok Nektek!

Dike jobbulást Neked! Egyél mézet!!! Tényleg nagyon hatásos! Nah meg a sok gyümölcs, zöldség!

Nika gratulálok Neked, ha már más látja rajtad akkor biztosan fogytál is!!! Nagyon ügyi vagy!

Lanyus üdv köztünk! Nagyon sajnálom, hogy ilyen dolgokon mentetek keresztül, de most már csak jó jöhet! Szorítok Nektek!

Én tegnap egész nap feküdtem, szó szerint, csak addig keltem fel, amíg összedobtam egy kis paprikás krumplit! Azt hiszem ennek köszönhetően ma már egy kicsit jobban vagyok, köhögés szerencsére ritkán van már, és nem is annyira durva mint volt!
Tegnap már csak estére lett hőemelkedésem!
Ma takarítok, mert "szalad" a ház! :)

Később jövök még!

Kép
Kép

Moncsi
monalux

Kati, na, megallllljacsak!! :lol: :lol: Leves fo, furdo kitakaritva, mint allat, a csempet 2x is atmostam, egyszer siman cifffffcaffal aztan meg ecetes vizzel, de mondjuk mindent igy csinaltam, csaptelepeket, kagylot, kadat, zuhanyt, padlot, mindent. Szoval ocsem, hofeher. Illetve hobarna! hehehee

Mona, jobbulast, ugyes vagy, hogy igy kikuraltad magad de azert ma is vigyazz, nehogy a takaritas az egeszseg rovasara menjen MonaLisa! :wink: :D Pocak, hogy van? Nott mostanaban? Es, mint kismami, hogy erzed magad?

Dike, ne menj sehova, menjetek jovoheten, ne legyel meg betegebb es a gyerekek se kapjak el. Inkabb kurald magad otthon.
Vendég

Csillagvirág: köszönöm a biztatást!!!!
Igen tudom,hogy pozitiv gondolkodás kell, és mikor megtudtam terhes vagyok sírtam az örörmtöl...nagyon örültem!!!!
Öszintén persze ,hogy volt egy kis félsz,de öszintén melyikünkben nem volt mikor megláttuk a tesztet....hisz itt minden változik és már azonnal máshogy gondolkodsz!!!!
Neked menyi idö szünetet javasolt a doki? nem bukott ki,hogy terhes lettél? Egyik ismim orvosa kibukott nagyon,.bár azmár idösebb terhesség volt 11 hetes....
Én 7-et töltöttem mikor megállapiották,hogy kezd felszivódni.
Ráadásul,ugy hogy mensi szerint már akkor 11 hetes voltam:(
Ennyire késői volt....Nálunk apa nagyon szeretne minél elöbb babát.....én meg imádom öt és tudom ez az ür ami bennem van,csak úgy töltödik be ha egy pici baba jön....és ö meggyógyit minket!
Azt apának megigértem ha törik ha szakad lesz idén baba,hogy már kibujt állpotban nem tudom de lesz!!!!!Tavaly a karácsonyfánál mikor diszitettünk ,és kicsit megzuhantunk sírva kérdezte ,hogy ugye jövöre már itt lesz a baba???
Én is azt érzem minél elöbb szeretném....de ezt a babát még gyászolom,de tény napról-napra jobban vagyok!!!!
Ma és tegnap már tényleg jól voltam,és teljes szivvel tudtam mosolyogni!!!!3-4 hete nem volt ilyen öszinte mosoly az arcomon.....
Tudom minden okkal történik ,az a babó már mi ránk vigyáz és majd a testvéré!!!

Monalux: köszööm neked is!!!
Vendég

Lanyus, vallld be, miattam volt oszinte mosoly az arcodon! hehehehihihihihi :lol: :lol: :lol: ez most is total viccc am, hulyulok, hatha megint nevetsz! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na, huzok vissza a dooogomra! Asszony konyhaaaabbbaaaaa!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bogi túl sokat nem változott a pocakom. Betegséget leszámítva minden oké, mondjuk a sok köhögéstől fájt a pocakom a köldököm körül, kicsit féltem is, nehogy baja legyen a Babunak! De már elmúlt :)
És Te hogy vagy? Gézuval sikerült megbeszélni mindent?

Kép
Kép

Moncsi
monalux

Mona, szerintem maradj nyugton a fenekeden még ma, vagy csak light-osan takarítgass. A porcicák megvárnak, viszont a Babuci és Magad miatt fontos, hogy ne légy beteg! Puszi!!!!!!!!!!!

Lanyus, nekem 2-3 hónapot mondott a dokim és egyáltalán nem volt kiakadva mikor beállítottam hozzá, hogy megint várandós vagyok. (2 hónap pihi után elsőre sikerült, de én fogékony vagyok, mert Bence, a nagyobbik fiam is elsőre jött és az Angyalka is)
Az orvosommal úgy beszéltem meg a dolgot, hogy abban a pillanatban ahogy pozitív lesz a teszt, rohanok hozzá a rendelőbe és felír Utrogestant, hogy hormonálisan meg legyen támogatva a terhesség. Így is tettem és valószínűleg szükség is volt rá.
A lelki dolgokról azért írtam Neked, mert az elvesztett Babánknál bizony amikor kiderült, hogy lehet, hogy nincs minden rendben, nem tudtam pozitív maradni. Még azt is kimondtam, hogy ha mennie kell, menjen... és Ő ment is.
Gergőnél meg sem fordult ilyen gondolat a fejemben.

Kép

Kép
csillagvirág14

Én is lépek, ma délután elmegyünk a kis hapsijaimmal Anyuékhoz.

Kép

Kép
csillagvirág14

Nah mentem én is,megyek a leletekért!!!sziasztok!!!
Vendég

Sziasztok!!!!!!!!!

Bogi nekem öcsém született 19-én de júniusba:):)
amikor Barni harapott mondtam neki nem szabad ez fáj.meg irgum-burgum-macska jajj..ezt szoktam mondani:):)

Kati SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK A 8. ÉVFORDULÓ ALKALMÁBÓL!!!!!!!!!!!

Brita azért kérdem mi lesza neve a lányzónak mert mondtad hogy Luca se lesz a neve....

ati van nyaralóto balcsin????????
na akkor nyáron összeröfenhetnénk ott nem???????

Lanyus jól mondo hogy valószinű a haematóma volt a luds.....a második vetélésemnél volt és a Barnikámnál is de hála kaptam valami bogyót ami segített felszívódni a vérömlenynek......

Dike puszillak......gyógyulj meg!!!!!!!!!!!:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

"Kati van nyaralóto balcsin????????
na akkor nyáron összeröfenhetnénk ott nem???????"

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, Te most összekeverted Britát Miával. 8) Brita mindjárt szülni fog és Zalán baba lakik a pocijában! Miáéknak lesz Lucájuk vagy nemLucájuk.

Kép

Kép
csillagvirág14

Fiúk mindketten alszanak, pedig már napok óta csak Gergő szunyált délután, de Ő is keveset. Na sebaj, inkább örülök neki.

Ami pedig a nagy s@ggemet illeti, ma rámerészkedtem a mérlegre és szomorúan láttam, hogy az a 2 kg, amit szülés után leadtam, szép lassan vissza is kúszott. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Pont annyi vagyok, mint amivel hazajöttem a kórházból. Ettől annyira elkeseredtem, hogy délelőtt tornáztam kb 15 percet popóra meg combra. Tudom nem sok, de többet nem merek...

Kép

Kép
csillagvirág14

Virág véletlen össze cseréltem igen Miát és Britát:)
bocsiiiiiiii:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

hogy jobban aludjatok, találtam nektek valamit ami talán segíthet :)

http://pocifix.hu/pocifixrol

Kép
selyem
Pécs

betegeknek jobbulást!!!!!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)

Csajok 12 hetes vérvétel eredménye mennyi idő alatt volt meg nektek?
Kedden voltam két hete a vérvételen, azt mondták sms-ben kapok majd kódot, és a sejtbank oldalán meg tudom nézni az eredményt, kb. 2 hét mire megvan az eredmény...

Kép
Kép

Moncsi
monalux

szia mona. én aug 10-én voltam és 19-én jött az sms. nekem azt mondták, ha 10 napig nem jön az üzenet, akkor csörögjek rájuk.

Kép

Kép
@ka(ti)

Sziasztok!

Azta, tudtok ám írni! :lol:

Én sem erőltettem meg ma magam. Vásárolgattam a városban a holnapi babalátogatásra. Viszont annyira keményedtem, meg jósolgattam, hogy a Tecsóba már be se mentem. Hazafelé mentem anyósékhoz,ott pihentem ebéd előtt egy órát, majd ebéd után is egy kicsit, és most nemrég értem haza. Kiderült, hogy ma nem lesz szülésfelkészítő, így még 4ig feltett lábakkal semmit teszek, utána gyors összeállítom azt a két sütit, amit holnap vinni akarok, és utána megint pihi.

Kati! Persze, hogy nem túrjuk ki Csillagot, nekem is nagyon hasznosak a nevelési tanácsai, tapasztalatai, mert én is nagyon egy hullámhosszon vagyok vele e terén, ahogy Veled is! :wink:

Dike! Én is csak megerősíteni tudom a többieket! Ilyen állapotban sehova, csak max az ágyba menj! És tessék szót fogadni!

Mona! Szerintem Neked sem kellene ma még nagyon aktivizálni magad, max ide gyere dumcsizni, de tessék pihenni!

Rita! Regi tényleg nagyon nagyon ügyes! Köszi, hogy feltetted ezt a versikét, le is írtam! :oops: A múltkor akartam kérdezni, hogy a térded mostanság rendben van? Te még vezetsz egyedül?

Bogárka! Hú, megint finomat főztél! Ide is jöhetnél csempét takarítani, ugyanis annak csak a felét csináltam meg tegnap, de tervben van, hogy még az egész fürdőt megcsinálom szülés előtt, csak nekünk földtől a plafonig csempe az egész, úgy meg nem egyszerű. Tegnap azért sem csináltam meg mindent, mert képtelen lettem volna rá egyszerre.

Selyem! Köszönjük a cikket, és a tippet, nem vagy semmi, hogy ennyit "fáradozol" értünk, nagyon kedves tőled! Reméljük, hamarosan Neked is hasonló dolgokra lesz szükséged!

Most lépek, mert nem akar begyulladni a tüzem! :evil:
Majd jövök még!
pedi
Kalocsa

pedi: magnézium mellett is ennyire érzed a jóslókat? :shock: :shock: :shock:
még a 2 hétből neked is van ám!!!! de mondjuk lassíthatnál, mert a nem csináltam ma sem semmit... attól messze vagy!!!
én most fekszek, szerintem reggelig. :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)

Kati! Igen, ez az ami engem is aggaszt egy picit, de próbálom tudatosítani magamban, hogy nem lesz semmi gond. Illetve, most tényleg lassítottam. Tegnap is egész du-án feküdtem, pihentem.
Ma is sokat feküdtem, és fogok is, közben meg korcsolyát nézek, mint eddig egész héten! Imádom nézni, csak amíg dolgoztam nem nagyon volt rá időm.
Annyi, hogy most gyorsan begyúrom a kalácsot, meg megcsinálom a keksztekercset!
Az egyik ez:
http://www.mindmegette.hu/gyors-kakaos-kalacs.recept
A másik ez:
http://www.nosalty.hu/keksztekercs_recept_1530
pedi
Kalocsa

Ja, Mona! Nekem is nagyon gyorsan megjött az eredményem. Én azt hiszem aug.19-én voltam vv-n, és már következő hét pénteken jött is az sms.
Jaj, Kati! Neked nem furi így visszagondolni ezekre a dolgokra. Olyan gyorsan elment, ha így visszagondolok. Mondjuk most nem szeretném visszatekerni az idő kerekét, még véletlenül se! :D
pedi
Kalocsa

pedi: anyósommal pont ma beszélgettük, hogy milyen gyorsan eltelt. még júli 7-én, amikor meghallottuk a szívhangot és megnéztük a születés idejét, akkor csak röhögtem magamban. és itt van!!!! mondhatni pár nap és ANYUKÁK leszünk!!!

Kép

Kép
@ka(ti)

bennem azóta tudatosult minden, mióta dec 22-én voltunk a dokim magánrendelőjében és megkérdeztem, hogy mikor kell újra jönnünk. mire mondta, hogy ide már semmikor, majd nst a kórházban. :shock: :shock: :shock: és már abból is eltelt az első!

Kép

Kép
@ka(ti)

Pedi, Kati, haaaat, mar nem sok van hatra Nektek ez igy igaz. Eletcsere kezdodik. Mar nem szuleitek gyermekei lesztek, hanem valakinek a szulei. Es megvaltozik minden egy egesz eletre. Ez az elet egyik legnagyobb kihivasa es feladata. Gyerekneveles. Na, megyek mielott meg itten tulfilozofalom! :lol: :lol: :lol: :lol:

Pedi, ismerek en olyat, aki a 31-32. hettol josolt, megis tulhordta majdnem 2 hettel a fiat! :wink: Te hany hetes vagy?
Vendég

pedi 3 nappal "fiatalabb" nálam!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)

Igen, lányok, ezek tényleg nagy dolgok! És bár ez a manó nap mint nap itt mocorog a pocakomban, és rajta már érezni, hogy nem egy ici-pici vki, mégsem tudom felfogni, hogy tényleg már csak "pár" nap, és anyuka leszek. Pár nap, mert ahhoz képest, hogy majd 3éve várjuk, ez a 34nap semmi. Zoli minden nap elsorolja, hogy mennyire várja már, és aztán mindig hozzáfűzi, hogy jaj de jó lenne egyből szülői értekezletre menni!
Tisztára dilis, de azt hiszem, jaj lesz neki, ha ez a gyerek kibújik! :lol: Látom magam előtt, ahogy nézi a sportközvetítéseket és a gyermeke a mellkasán szuszog. Jaj, mindjárt el is bőgöm magam! Na, ez az a pillanat, amit annyira de annyira várok! Életem két értelmét együtt látni!
pedi
Kalocsa

mona! nekem is kb 1 hét után jött sms.

köszi csajok! de vééééééégem van, rég voltam ennyire gyenge...csak hőemelkedésem van, de nagyon durván érzem magam.már ettem citromot,mézet,mézes fokhagymát, teát iszok,plussz c vitamin!
a derekam leszakad szó szerint.egész nap ülök, fekszek,sehogy se jó! annyira de annyira félek az éjszakától,mi vár rám4:((((((((

vasárnap nem megyek látogatóba, anyós ma megvette a nevembe holnapra az ajándékot!ugyh ma nem mozdultam ki.:(

KépKép
dike

Ja, igen, Bogárka!
Ma kezdtem a 35.hetet! Amúgy nekem is mindig ez jár ám a fejemben, ha Rita kihúzta eddig olyan görcsökkel, amik neki voltak, meg még egy jó pár ismerősöm, akkor az én méhem is bírni fogja, tudom, érzem! Csak hát azért néha kibújik az ember lányából a "paramami", na, ezt engedjétek meg nekem! :oops: :lol:
Na, megyek megcsinálom a tekercset, a kalács már a tepsiben "várja" a sütést! :D
pedi
Kalocsa

Dike! Ha ennyire rosszul vagy, akkor holnap se szabad menned sehova! Meg kell értsék, ezzel nem szabad játszani! És ha nem vagy jobban, irány az ügyelet!
pedi
Kalocsa

En azt hittem Pedinek rossz a vonalzoja! Es tenyleg a 35. hetbe leptel??? Akkor meg tenyleg no para paramamikam, csak ne melozz sokat! Pedi, a korodhoz kepest tenyleg tok jol nezel ki! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

dike: ma még házi patika, de holnapra ha nem javulsz ügyelet, vagy ügyeletes gyogyitár, ahol kérjetek vmi homeos bogyót!!!

pedi: én is látom, hogy zsolti ledúrja bogit a játszószőnyegről!!! :lol: :lol: :lol: és közben magyaráz neki.

Kép

Kép
@ka(ti)

Kati, tok egyszerre irtunk! hihihih
Vendég

bogi: azt hiszem ezért még leszkapsz peditől!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)

Maar megint egyszerre irtunk! :lol: :lol: :lol: :lol:

aaaaa, nem hiszem, hogy kikapok! Pedi szereti a humorom! hihihihihihi
Vendég

Aztan lehet, hogy paros csizmas labbal rugja kette a valagam! :lol: :lol:
Vendég

sztem most nincs olyan jó erőben! :D :D :D :D :D

Kép

Kép
@ka(ti)

Bogikám! Nem bántalak én téged! Köszke a koromra való megjegyzést! Ja, meg a '83-ban születettek nevében is! Kérdezd csak meg Kati születési évét! :lol:

Amúgy, amikor Zoli beszól, neki is lábbal szoktam menni! (hihihi) Persze, ez a legutolsó eset, először kinyitom a szám! :lol: Mostanában ez rá a válasz: "Már alig várom, hogy megszülj, hogy jól megverhesselek!"
Jól el vagyunk ám mi is! Azt mondja, mióta kismama vagyok, nagyon "kinyílt a csipám"! :oops:

Kalács kisült, keksztekercs félresikerült, de kész! Most már akkor is elvisszük, ha kiskanállal kell megenni!
pedi
Kalocsa

keksztekercset kiskanállal is hajlandó vagyok megenni!!!! 8) 8) 8) 8) éljenek a '85-ösök!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)

No, megjöttem! :D

Jelentem, már pizsiben, hajat mosva, szárítva, zuhizva!

Zuhanyzás közben eszembe jutott vmi, amit most muszáj leírnom!
Bocs, Bogárkám!

Az jutott eszembe, hogy Neked nem a Bogárka nevet kellett volna választanod ide, hanem mondjuk rovarkának! :lol:
Egészen pontosan Vakhangya vagy drágaságom! Hát, ottan ficeg a vonalzóm a hsz-em alatt a gyengébbek kedvéért(mint amilyen én magam is vagyok!) Azon látnod kellett vóna, hun is tartok pontosan, csájé! :lol:

Hát, akkor éljenek azok a '85-sök, egye fene! :lol:

Na, meg a '70-es, '74-sek, '75-sök(azt nem tudom van-e 75-sünk), '76-sok, '77-sek......'89-sek! :wink:
pedi
Kalocsa

Na, ide figyelj, Te, 83as! :lol: :lol:

Sorolnam:

1. a korodra valo megjegyzest az a heteid szamara ertettem :lol: :lol: hogy a 35. hethez kepest jol nezel ki! Se hizas, se orias es nagy pocak! hehehe

2. a vonalzod aszittem nem jol mutat mert valamelyik nap irtad, ohgy mindig elore szalad es mar nem is foglalkozol vele. Es ugy gondoltam meg csak 32 korul vagy, foleg mert a korodhoz kepest jol nezel ki! (pocak)hihihihi

3. es a tisztelet hol marad a 74esek fele TEeeee, 83as!!! Mi az, hogy vakhangya! :lol: :lol: Igaza van Zolcsikanak, kinyilt a csipaja Kendnek! hihihihi Itten osztja a lapokat! hihihihi Puszi!!:):)
Vendég

Katocam, Teged meg aztan meg sem ismerlek! 85??? Na, nemar!!! Az, meg, hogy Selyem 90` es vagy mi, egyenesen felhaboriiitooooo!!! Pukkadokmegdurranokki,hogy90ben meg egyaltalan de most aztan komolyan, szulettek emberek! Pukkkk! Kidurrantam, megyek is tusolni.+befestem a szemem. Vagyis a szemoldokom, szempillam!
Katocaaaam, ugyanis en magamnak vagyok a kozmetikusa! Jozsef Attila meglepte Maga, Magat, (32 eves lettem en) hat en meg befestem magam, magam! hehe
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?