Sziasztok!
Azta, tudtok ám írni!
Én sem erőltettem meg ma magam. Vásárolgattam a városban a holnapi babalátogatásra. Viszont annyira keményedtem, meg jósolgattam, hogy a Tecsóba már be se mentem. Hazafelé mentem anyósékhoz,ott pihentem ebéd előtt egy órát, majd ebéd után is egy kicsit, és most nemrég értem haza. Kiderült, hogy ma nem lesz szülésfelkészítő, így még 4ig feltett lábakkal semmit teszek, utána gyors összeállítom azt a két sütit, amit holnap vinni akarok, és utána megint pihi.
Kati! Persze, hogy nem túrjuk ki Csillagot, nekem is nagyon hasznosak a nevelési tanácsai, tapasztalatai, mert én is nagyon egy hullámhosszon vagyok vele e terén, ahogy Veled is!
Dike! Én is csak megerősíteni tudom a többieket! Ilyen állapotban sehova, csak max az ágyba menj! És tessék szót fogadni!
Mona! Szerintem Neked sem kellene ma még nagyon aktivizálni magad, max ide gyere dumcsizni, de tessék pihenni!
Rita! Regi tényleg nagyon nagyon ügyes! Köszi, hogy feltetted ezt a versikét, le is írtam!
A múltkor akartam kérdezni, hogy a térded mostanság rendben van? Te még vezetsz egyedül?
Bogárka! Hú, megint finomat főztél! Ide is jöhetnél csempét takarítani, ugyanis annak csak a felét csináltam meg tegnap, de tervben van, hogy még az egész fürdőt megcsinálom szülés előtt, csak nekünk földtől a plafonig csempe az egész, úgy meg nem egyszerű. Tegnap azért sem csináltam meg mindent, mert képtelen lettem volna rá egyszerre.
Selyem! Köszönjük a cikket, és a tippet, nem vagy semmi, hogy ennyit "fáradozol" értünk, nagyon kedves tőled! Reméljük, hamarosan Neked is hasonló dolgokra lesz szükséged!
Most lépek, mert nem akar begyulladni a tüzem!
Majd jövök még!