Éééés igen...én is megjöttem. Még nem vagyok otthon, de legalább már a fatornyosban.
nikiee:
Ne ijesztgess itt minket! Minden rendben van. Csak behívott volna sürgősen a doki, ha rosszra gondolna. Azzal ne törődj, hogy mit mondasz bent...van most éppen elég vírus, bármelyikre ráfoghatod.
malna:
4 kémcső
...a saját lábadon jöttél ki?
sz.veronika:
Sajnálom, hogy nem vagytok jobban.
Kíváncsi leszek, hogy mit mond a doki.
Szörnyű éjszakám volt, semmit nem aludtam.
Fél 11-kor mentem aludni, de nem voltam álmos, mert éjjeli bagoly vagyok. 1-kor ért haza az ember, mert munka után az ügyeleten kötött ki akut mandulagyuszival. Persze ő sem az ágy felé vette az irányt, hanem gondolta, hogy oszt még egyet. Bekapcsolta a tv-t, amit a gyerek előzőleg csutkára hangosított...felébredtem. Mikor kicsit később bejött a hálóba, nagyobb volt a lendület és becsapódott az ajtó....ébredés2. A bedagadt mandula és a fáradtság olyan horkolást generált, hogy milliókat adtam volna azért a horkolásgátló sprayért, amin tegnap akkorát vihogtam....ébredés3. Átvánszorogtam a nappaliba a kanapéra fél 3 magasságában és számolgattam a rugókat fél 4-ig, akkor felkeltem. Ehhez képest jól sikerült a vizsga, zökkenőmentes volt.
Anyuék épp most fetrengenek ettől a hányós vírustól, így bízom benne, hogy holnap hárman osztozunk egy wc-n.
Viszont...ma megettem az idei év első fagyiját és igen finom volt.