Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Lapteto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5

én a négy együttlétből egyiken este volt már csak aludtam szóval nem keltem fel talán ez ért valamit.ha valentin napig nem jön meg tesztelek addig nem akarok :) mert nehogy megint csak feleslegesen dobáljam a pénzt :)

Málna: úgy tudom akinek hátrahajló méhe van vagy milyen annak érdemes hason feküdnie aktus után :)
Málna te mit dolgozol? lehet írtad már de figyelmetlen voltam :( sorry

nika70
Salgótarján

Egy hotellancnak dolgozom, 4 nyelven kell a kulonbozo szallodakkal kapcsolatot tartani, amolyan marketing melo... en trainingeket es ellenorzeseket is vegzek es mindezt itthonrol... de azert ulnek a nyakamon rendesen..
Hat a mehemre meg senki sem mondta, hogy hatrahajlo lenne..
Veronkanak az?
en februar otodiken tesztelek... es holnap verszivas...mar elore rosszul vagyok...

malna5

sz.veronika:
Hát nem tom lesz-e a tegnapiból gyerek, de volt minden, gyertya, hasonfekvés, stb.,
:shock: :oops: :D :D :D :D

malna5:
Nagyon rákészültél te erre a hónapra…foglalod az összes laptetőt. :twisted: :D :D :D :D :D :D :D :P
Ezt a hasonfekvést én sem tudtam. :shock:
És miben kapod a fizetést, wellness hétvégékben? 8) :D :D

A mai napért tényleg kár volt felkelni. Le sem írom, mert nem akarom még egyszer végiggondolni sem. Lényeg, hogy már hallok, elmentem kimosatni a fülem. Az embert eligazítottam, a gyerekemet leadtam anyámnak és megyek kettőre megbeszélni a következő csoportot. De jó most itthon…csönd van.
Megnyújtottam a vonalzómat, mert úgy érzem, hogy hétfőn volt peteérés.Hétfőn volt spermadömping is, így remélem feltapad a kis huncut nekem is végre.
Lehetséges, hogy a premens nyújtott a ciklusomon...és mindjárt az első hónapban?

korenka, bbercsi?

Kép

Kép
mirci09

Nem is tudtam, hogy premens-t szedsz Mirci. Siman elkepzelheto, hogy belenyul a ciklus-hosszba, nekem hosszabbakat csinalt anno. Ebben a honapban nem szedem, mert a vervetelre nem akartam bekavarni. Akkor mindannyian lehet, hogy elcsiptuk? Jujj de izgi

malna5

Pedig írtam.... :roll: :D Mikor bbercsinek felírták, akkor én is elkezdtem, Pont akkor voltam a ciklus elején. Állítólag 3 ciklus után hat csak, azért csodálkozom, hogy máris nyújtott volna. Lehet, hogy egyébként is így alakult volna.

Kép

Kép
mirci09

Veronika
Na, akkor mindent belőttél a cél érdekében. :) Már alig kell várni és jönnek a pozitív tesztek, figyeljétek csak!

Malna
Akkor érdekes munkád lehet, bár szerintem ne nagyon legyél maximalista (saját példámon okulva), mert így mindent rád akasztanak. Én sem vagyok egy tökölős típus, és párszor már megszívtam, hogy gyorsan befejeztem valamit, a kolléganő meg közben a felével sem végzett és elment 2 órás ebédszünetre. Persze azt senki nem vette észre.

Mirci
Jobb már a füled?

Korenka
Hol vagy? Minden rendben?

nikiee
Budapest XI. kerület

nikiee:
Sokkal jobb, köszönöm. :) Azért félelmetes volt reggel. Kerestek telefonon és az csak a kisebbik baj volt, hogy nem hallottam a csörgést...a férjem tolmácsolt. :shock: :? Szokott ilyen lenni, de mindig fokozatosan dugul be, most meg csak úgy ukkmukkfukk reggelre. Nagyon szűk a hallójáratom és nem tudom semmivel sem takarítani. Minden évben egyszer kimosatom és utána jó. Csak most nem hiányzott a mai napra. :twisted: :D

Az én pozitív tesztemben sajnos annyira nem bízok most. Valahogy semmisem jön össze mostanában.

Kép

Kép
mirci09

Még az előző terhességem megállapításakor mondta a doki, hogy hátrahajló a méhem. Néztem bután, hogy az mit jelent? Azt mondja semmit.

Na persze mikor hazaértem, rögtön fel a netre hogy mi ez. Hátrahajló méhhel nehezebb teherbe esni. Gondolom azért mondta a semmit, mivel már akkor terhes voltam, ergo nem volt érdekes...

1-2 hónapja olvastam ezt, hogy hátrahajló méhhel az aktus után hason kell feküdni, hogy odataláljanak a spermiumok, ahova kell :)

Málna,
gratula a laptetőhöz :D

Nika,
hát akkor drukkolunk Valentin napig! Milyen jó kis ajándék lenne apának! :)

Mirci,
örülök, hogy rendbejött a füled!

Kép

Kép
sz.veronika

Mirci csak pozitivan!!! Semmi se sikerul, de pont ez az egy fog!!
Az en bal fulem is ilyen, uszo voltam, es ez maradt belole...Fajos, nyugos, bedugulos ful. Ha hideg van odakint 10 perc mulva mar nagyon szokott fajni, csak a bal. Bevallom 5x volt felszurva, meg 3 eve is fel kellett.

malna5

Tegnap megint filmes este volt "Eltemetve" a cime, eleg koltsegkimelo film volt, vegig egy koporsoban forgattak. A parom valasztotta... azt mondta ma is hoz egyet, mar elore varom.....

malna5

Mindig kiderül, hogy a komoly sportolásnak később megvan a hátránya... mindegyiknek van valami, az úszásról nem gondoltam, erre tessék...

Mindenesetre a gyereknél azt akarom, hogy sportolgasson, de csak "lájtosan", semmiképp se versenyszerűen.

Mirci,
nálad mitől lehet?

Málna,
szétröhögtem magam, hogy egy koporsóban forgatták végig... nagyon jó filmeket hord haza a férjed :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Igen Veronika, capa, koporso, de ma vegre allitolag vigjatek jon!!!
Jol raszoktunk erre a filmecskezesre, legalabb fejlodik az angolunk...
Az az igazsag Veronika, hogy viszont rengeteg uszot ismerek, akiknek kutya baja a fuluknek, en inkabb a genetikara gyanakszom, bar teny, hogy az uszas sem tett jot neki. A versenysportok kozul a gimnasztika a leggyilkosabb szerintem, a szertorna stb.. mi sem igy indultunk hidd el, hogy versenyuszas, csak igy alakult... addig, amig tetszik neki, szivesen megy, benne vagyok, de sosem eroltetnem. Hatalmas kitartasa van az en kis torpimnek, fegyelme, kivalo hozzaallasa.. ha csak ennyit nyerunk, hogy ilyen felnott valik belole, mar megerte!

malna5

sz.veronika: Nekem is hátrahajló méhet diagnosztizáltak első babónál, azóta és "marha nehéz" teherbe esnem. :D:D:D:D Gondolom tapasztaltátok.... azt olvastam, hogy első szülés után már helyre áll.... de azért hasalj csak! :D

mirci:
Sajnálom a napodat. Ez fáj is?

nikiee:
Én is ilyen vagyok mint te. Nem szeretek pöcsölni... és ki is használnak.... próbáltam már, de nem tudok szöszölni... viszot ... hogy mindig úgy tünjön dolgozom, ide járok... :D:D:D:D Kicsi lézengés, utána turbón nyomom tovább... :D
korenka
Szár

malna5:
Szóval úszó voltál :shock: . Akkor volt honnét örökölnie a lányodnak.... :wink:
A férjem fülét is 18 éves koráig szúrták, nagyon érzékeny, mint a tiéd.

Hatalmas kitartasa van az en kis torpimnek, fegyelme, kivalo hozzaallasa
Igen, ez az egyik legnagyobb előnye a sportolásnak.

költségkímélő
koporsóban forgattak :shock: ....bizarr....jól aludtál. Ti kávé helyett nézitek az ilyen filmeket? :D :D :D :D

sz.veronika:
Nekem csak a külső fül volt gyulladt, de az is ritkán.Gyakoribb a dugulás a szűk hallójárat miatt. Nem tud tisztulni rendesen....legalábbis egyszer azt mondta a doki. Most is kérdezte, hogy "ugye nem piszkált bele?" Áááá...nem. "Jó, mert vattadarabot máris látok benne" :roll: :D :D :D

korenka:
Neem, a fülmosás nem fáj egy kicsit sem. Mikor szívják a vizet egy kicsit kellemetlen talán.

Kép

Kép
mirci09

mirci: Egyszer láttam a tévében egy reklámot valami csodaszerről amit bele kell spriccelni a fülbe és hupsz tiszta lesz.... azt nem próáltad... én nagy marhaságnak találtam, mondván a fülzsírnak az a dolga, hogy a fülben legyen nem kell azt ott vegyszerrel bolygatni... de lehet, hogy neked meg kimondottan jó lehet?

malna: jesszus... én nem bírom az ilyen filmeket. nekem az élet elég nagy triller, nem dolgozok rá ilyen filmekkel... :D A férjem nagyon szereti... neki a Fűrész a kedvec filmje..... nekem csak elmesélni szokta, de már attól oda vagyok... :D
korenka
Szár

korenka:
Még nem láttam azt a csodaszert, amit mondasz (írsz).Majd mindjárt utánanézek itt a neten. Köszi. Eddig parafinolajat és babaolajat próbáltam.

Én sem nagyon szeretem a horrorfilmeket és kizárólag csak a férjemmel együtt nézem meg, egyedül hülyére idegesíteném magam. Így is sokszor néztem egy-egy jelenetet paplan alatt. Mióta meg terhes voltam nem néztem egyet sem.
A Fűrésznek az első két része pedig nem rossz. Igaz horror, de nem kiszámítható. :)

Kép

Kép
mirci09

Tényleg van ilyen, nem is gondoltam volna. :shock:
Méghozzá többféle is. Van megelőzésre is, dugulásra is, olíva olajos stb. :shock: :D
Nahát nahát....be kell szerezni.
Úristen! Horkolásgátló spray is van. :shock: :shock: :shock: :roll:

Kép

Kép
mirci09

mirci: Örülök, hogy segíthettem.. pedig már egyszer visszatöröltem - gondoltam úgyis ismered, - aztán újra írtam az ötletet.... :)
A paplan alól nézős dolgot ismerem :D ... és közben kérdezgeted, hogy mi van, mi van? Megölte? Meghalt? stb... :D Apa "szereti" :D
korenka
Szár

és közben kérdezgeted, hogy mi van, mi van? Megölte? Meghalt? stb...
Akár én is írhattam volna... :D :D :D :D :D De szemét ám az uram, mert nem mondja el vagy csak erőteljes faggatásra. :twisted:

Nem kell itt semmit törölgetni...sosem lehet tudni. Tényleg köszi, nem is hallottam róla. Annyira nem nézünk tv-t, hogy kimaradt ez is.

Kép

Kép
mirci09

Málna: aztaa nem semmi munkád van :)

Mirci: hallottunk már ilyet hogy ez a hónap úgysem jött össze és azóta babázik az illető :)nem ebben a topikban volt:)

nika70
Salgótarján

Jó reggelt lányok!

Sajnos ma reggel észre vettem, wc-nél, hogy van egy kis világosbarna folyasom. Hivtam a dokit, mondta, hogy semmi pánik fekudnom kell, es megemelte az ultrot. Bevettem a gyogyszert gyorsan azota nincs semmi. Kevés volt, de azt hittem ott kapok infarktust. Kedden megyek a dokihoz, azt mondta az a legjobb ha fekszem, ha van valami hivjam. :( Miért nem tud egyster minden normálisan működni?????????

nikiee
Budapest XI. kerület

nikiee: Jesszus! Tartsd be szigorúan a fekvést, nehogy vagánykodj akkor ha már elmúla a rózsaszínezés!!!! Nagyon vigyázz magatokra kérlek!!!! Szorítok ne legyen semmi.
Ja és légy pozitív, beszélgess vele (ha erre nyitott vagy)
korenka
Szár

Nikiee: semmi pánik. tessék pihenni sokat. És ha az utrót megemelte a doki akkor az használni fog,. Ha van kis barna az nem gáz. Ha piros akkro van baj de akkor is van mit tenni. tehát elővenni a pozítívitást és nem lesz baj. Igen beszélgess a kicsivel. Hidd el már most rád van hangolódva.

Kép
csucsu2005
Halásztelek

Niki minden gyermekemmel barnaztam, az utro meg sehol nem volt, csak a masodiknal kaptam, fekudtem, es szep lassan egyre vilagosabb lett, majd elmult. Ennel a babanal is barnaztam, es itt Angliaban nem adnak utrot, vele is fekudtem nagyon szigoruan...2 het barna volt, de sosem piros!
Ne aggodj es kerlek, ne olvass batorito cikkeket, mert csak jol radijesztenek, itt az en pozitiv peldam!!! Jo pihenest!!! Nezz tv-t, massz be az agyba a laptoppal, es egyel...

malna5

Köszi lányok! Mit csinalnek nelkuletek? Fel kezzel gepelek, mert itt van mellettem az ágyban.
Megijedtem,mert erre aztan nem szamitottam, de bizom en is benne, hogy minden rendben lesz. Nagyon vilagos volt es keves, remelem nem jon vissza! :twisted:
Malna
koszi a peldat, megfogadtam, hogy nem nezem az internetet, mert csak megjobban peparaztat. A doki is azt mondta, hogy a terhessegek 70%nal van ilyen. O is azt mondta, hogy fekudni kell. Fekszem is, csak pisilni jarok ki. Jovo heten sem dolgozom, meg nem tudom mit is mondjak...
Étvágyam nem sok, de probalok azert enni, most nezem, holgy mit rendeljek majd ebedre.
Azert felek, hogy a baba rendben van e.... :roll:

nikiee
Budapest XI. kerület

nikiee: no para minden rendben lesz :) pihenés ezerrel gyógyszert szedd rendesen és nem lesz semmi gond.
csak pozitív gondolatok semmi más.olyat ne is gondolj hogy mi lesz ha........
olyan van hogy egészséges szép babám lesz 7 hónap múlva stb ilyen gondolatok és nagyon sok ilyen gondolat :)

nika70
Salgótarján

Niki,
azért az megnyugtató, hogy ha 70%-ban van ilyesmi, és nem volt sok, nem? Kedden akkor megnézi gondolom, addig pihengess! Hát igen, valami jó ürügyet ki kell találni a melóhelyre... :roll:

Mirci,
na tessék, én meg azt nem tudtam, hogy ennyi féle van! :) Csak az audispray-ről hallottam, azt vettünk is, de nem használjuk. Páromnak van nagyon sok fülzsírja, neki azt mondta a fülész, amit te is írtál, hogy parafinolajjal kell tisztogatni, azt szoktuk.

Életemben kétszer nekem is kimosták már a fülem, az tök kellemes :) Nekem nem szívták utána, lehet hogy amiatt kell mert szűk?

Mi,
ma megyünk vissza dokihoz, Pálmi alig javult, ugyanúgy hurutosan köhög és orrszívózunk ezerrel... Pechem van, jövő hétre is itthon marad, pedig már annyi dologom lenne... :roll: Amúgy én sem javulok. Ja, azt hiszem még Málna kérdezte, szóval hörghurutot állapítottak meg. Majd ma kíváncsi leszek mit mond, hogy nincs változás.

Kép

Kép
sz.veronika

Niki itt is azert nem adtak nekem utrot, mert azt mondtak ez teljesen normalis. Most furja magat melyebbre es melyebbre, kozben egy-egy hajszaleret felserthet, a mehed oriasi utemben novekszik! Emlekszem, a hugomnak is volt, es most egy ordogfiokat kerget nap, mint nap, aki lassan 4 eves lesz.

malna5

Nem is irtam, hogy 4 kemcso vert csapoltak le, jovo hetre lesz eredmenyem, csak akkor szolnak, ha vmi nincs rendben. Hat kivancsi vagyok. A mostani hom nem cikk-cakkos, csak eppen nem emelkedik sehova...

malna5

Köszi Nika neked is a támogatást.
Aludtam, ettem, várom apát haza, ma korán jön.
Malna
neked hányadik hét környékén voltak ezek a barnazgatasok?

nikiee
Budapest XI. kerület

Nekem az otodiken kezdodtek, egy hetig vartunk, elkuldtek UH-ra, minden rendben volt, es a 6.het kozepetol halvanyult, 7.-re elmult. Jott helyette allati eros esti hanyinger...

malna5

Mindegyik terhességednél akkor kezdődött?

Fájt a vérvétel? :(
Megnezhetem a gorbed?

nikiee
Budapest XI. kerület

http://www.fertilityfriend.com/home/31c068
Azt hiszem mukodik.
De akkor mondd is meg oszinten a magadet... Szerinted? Remenykedhetek? te nem tudod nekem elkuldeni a mostani sikeres gorbedet?

malna5

sajnos a korabbiakra nem emlekszem, de igy az elejen volt az biztos. Na a tobbiekkel meg mi tortent? Pentek hangulat?

malna5

Megnéztem és nekem is hasonlo volt az ovu uan. Ovu utan meg valtozo a ho az osztogen miatt. Holnap vagy holnap utan viszont mar fel kene mennie. Hogy mersz hot? Én szajban csenges utan meg 1 perc.
Elkuldom priviben, hogy kell?
A fertilityfbol kulenem en is...
Tobbiek?

nikiee
Budapest XI. kerület

Bal oldalt az egyik fulon sharing es home page set up, a vegen kiloki ezt a kodot. En honaljban merem es en is varok meg a beep utan, mert eszrevettem, hogy neha meg utana tovabb emelkedik.
Hat most mar egy teljes kannanyi palastfu teat ittam, hatha segit....

malna5

Malna!
itt a bibi! honaljban nem er semmi,teljesen masokat lehet merni. olvastam egy cikket a homerozesrol es abban van. az elso probalkozasnal en is ugy mertem, tok cikk-cakkor volt. probald ki, merd meg itt-ott is.

Na mejott a parom, kuldom majd..lekuldom a boltba :)

nikiee
Budapest XI. kerület

nekem a dokim mondta, hogy alacsonyabb lesz honaljban, de minden nap aranyosan lesz alacsonyabb, ugyhogy igy is jo.
Most annyira nem is cikk-cakkos, a mult havi az volt. Varom a tied!

malna5

Malna,
elkuldtem priviben. szajban, nyelv alatt kell vagy huvelyben, csenges utan meg min 30 masodperc.
Bocsi az ertelmetlen mondatokert, fekve, egy kezzel csak igy megy...

nikiee
Budapest XI. kerület

Éééés igen...én is megjöttem. Még nem vagyok otthon, de legalább már a fatornyosban. :D

nikiee:
Ne ijesztgess itt minket! Minden rendben van. Csak behívott volna sürgősen a doki, ha rosszra gondolna. Azzal ne törődj, hogy mit mondasz bent...van most éppen elég vírus, bármelyikre ráfoghatod.

malna:
4 kémcső :shock: :shock: :shock: :shock: ...a saját lábadon jöttél ki? :roll:

sz.veronika:
Sajnálom, hogy nem vagytok jobban. :shock: :? Kíváncsi leszek, hogy mit mond a doki.

Szörnyű éjszakám volt, semmit nem aludtam. 8) Fél 11-kor mentem aludni, de nem voltam álmos, mert éjjeli bagoly vagyok. 1-kor ért haza az ember, mert munka után az ügyeleten kötött ki akut mandulagyuszival. Persze ő sem az ágy felé vette az irányt, hanem gondolta, hogy oszt még egyet. Bekapcsolta a tv-t, amit a gyerek előzőleg csutkára hangosított...felébredtem. Mikor kicsit később bejött a hálóba, nagyobb volt a lendület és becsapódott az ajtó....ébredés2. A bedagadt mandula és a fáradtság olyan horkolást generált, hogy milliókat adtam volna azért a horkolásgátló sprayért, amin tegnap akkorát vihogtam....ébredés3. Átvánszorogtam a nappaliba a kanapéra fél 3 magasságában és számolgattam a rugókat fél 4-ig, akkor felkeltem. Ehhez képest jól sikerült a vizsga, zökkenőmentes volt.
Anyuék épp most fetrengenek ettől a hányós vírustól, így bízom benne, hogy holnap hárman osztozunk egy wc-n.
Viszont...ma megettem az idei év első fagyiját és igen finom volt. :P

Kép

Kép
mirci09

figyelj Niki csak akkor kapom meg, ha irsz be targyat .az uzenet targyat...mert eddig meg nem latom. Sajnos....pedig mar tukon ulok... :lol:

malna5

hat Mirci, "kutyaharapast szorivel" jol elokezelted a torkod a fagyival....
Pihenjetek a hetvegen! Az en lanyom is itthon van, azt mondta faj a torka, de erosen ugy erzem, csak a hulyet jaratta velem, es nem akart suliba menni. Az elobb kozolte, hogy mar meg is gyogyult.....es bevagott 2 tanyer paloc levest biztos ami biztos.
Mirci az nem lehet, hogy a hormonok nem hagynak aludni? Elso babanal nem volt ilyen?

malna5

Malna,
elemnt, bocsi arra nem emlékeztem. :)

Mirci
Vegre! Mar ugy hianyoztal a csapatbol! Fekszem, viselkedem, pedig nem vagyok egy egyhelyben ulo.
Sajnalom az ejszakadat, tudom mennyire idegesito ha nem birsz aludni.
Malnanak igaza lehet. Mikor vartam, hogy megjojjon, meg az elso hetekben, nem bitram aludni, alig aludtam valamit.

Korenka,
Ti jól vagytok már?

nikiee
Budapest XI. kerület

Így visszagondolva...én nem voltam olyan kómás, mint nikiee. Ngyedik hónaptól jókat aludtam, de azt annak tulajdonítottam, hogy már nem dolgoztam, szabad a pálya.
Azért terhesnek nem gondolnám magam, semmit nem érzek és szerintem csak hétfőn volt peteérés.

Péntek van, igazán "fájhat" annak a kislánynak a torka, különösen, hogy ő vasárnap is munkában volt. Elfáradt bizti és kiíratta magát mára. Valljuk be...jól tette. :roll: :D :D

Ó...én nagy fagyis vagyok ám! Attól még nem fájt sosem a torkom. Ha a kefírt nem veszem ki a hűtőből étkezés előtt órákkal, akkor másnapra nekem kaszáltak. De a fagyi az mááás.... :roll: :oops:

Kép

Kép
mirci09

nikiee:
Most ez lesz a dolgod szeptemberig...hogy viselkedj. :) :wink:
Nem hallottam még ezt a hormonos dolgot. :shock: Vagy az is lehet, hogy ideges voltam a mai nap miatt...udjátok, én már nagyon ritkán kelek órára. :oops: Mindegy...a lényeg az, hogy nem volt kellemes. :?

Korenka és bbercsi igen lazít újabban. Kihúzók. :twisted: :cry:

Kép

Kép
mirci09

Megjöttünk doktor nénitől, állítólag sokkal jobban van, a tüdeje már szinte tiszta, csak azért köhög, mert még az orrából lefolyik a váladék a torkára és azt köhögi fel. Ahhoz képest, hogy én semmi javulást nem látok, nem erre számítottam ... :roll: :lol: Kedden kell még visszamennünk, remélhetőleg szerdától már bölcsi... 8)

Mirci,
jaj, ez borzasztó, nekem is voltak ilyen éjszakáim, szegénykém! Én sem aludtam túl jól, köhögőrohamokat próbáltam visszatartani, hogy se a gyereket se a páromat ne verjem fel... :roll:

Hajrá fagyi :) Hú, remélem nem kell harcolnod holnap a WC-ért...!

Málna,
4 kémcső... hm :roll: Várjuk az eredményt!

Kép

Kép
sz.veronika

Niki, most nezd meg a gorbem! Igaz, kicsit faj a torkom, de mar 5 napja faj, remelem nem azert! jo hetveget lanyok, lakasnezos lesz nekunk.. A lanykamnak kutya baja, miutan nem ment suliba, este feloltozott es elment edzesre. Beszelgettunk 1 kicsit utana az iskola fontossagarol....

malna5

Jó reggelt!

malna5:
Most akkor örülni kell? :roll: Én azt veszem ki ebből..... Vagy várjam meg, hogy nikiee leellenőrizze? :D

sz.veronika:
Akkor sokra nem mentetek ezzel a doki látogatással....aztán lehet, hogy tényleg így van, csak látszólag nem változott a helyzet.

Én ma semmit nem akarok csinálni. Nem sikerült még utolérnem magam az alvással és egyébként is zűrös napok vannak mögöttem.

Kép

Kép
mirci09

Mirci a tegnapi hozzaszolasomban van a gorbem, aggodtam, hogy tul alacsony a hom erre ma, nezd meg, felugrott, persze, hogy orulok, nem jelenti persze azt, hogy babas vagyok, de legalabb ad egy pici remenyt.... Es te? Jobban aludtal?

malna5

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?