KEDVES CSAJSZIK!
ZEBRA LETTEM!!!!!!
Na, mit szoltok?
Mariann tegnap elültette a bogarat a fülembe a teszteléssel.
De ugy volt, hogy tulorázom, ezért válaszoltam is neki, hogy ááááá, annyiszor poruljártam már a tesztekkel..
.. De egész délután azon filoztam, hogy milyen igaza is van Mariannak.
Ezért ezerrel tüztem haza, és az elsö patikában betáraztam tesztekkel.
Kettövel is.
Különbözökkel, mert ugye az a tuti. Amint hazaértem, megcsináltam azt, amelyik a nap bármely szakában jo. Pisi, aztán csörgött a telefon. Pont nem láttam a lényeget. ... De mire visszamentem, ott viritott rajta a dupla csikocska.
Igaz, nagyon vékonyka volt, meg picit halovány, de ott volt!!! Vigyorgás a köbön, párom nem volt otthon, tudtam, hogy csak hajnalban jön. Ezért a mérgezett egér lajhár volt hozzám képest, annyiszor rohangáltam a fürdöszobába, hogy megnézzem ujbol és ujbol a tesztet, hogy tutira jol láttam-e. Aztán rájöttem, hogy egyszerübb, ha viszem magammal. Mosogatás közben a konyhapolcon viritott, porszivozásnál a zsebemben. Aztán hajnalban hazajött a párom, én felébredtem, és amilyen hülye vagyok, fél 5-kor elmentem WC-re. Pont a reggeli teszthez szükséges "anyagot" engedtem eluszni....
Na mindegy, ugysem tudtam már visszaaludni, fél 6-kor igyekeztem összegyüjteni, ami maradt. Persze, hogy ez a teszt is csikos lett, csak sokkal halványabb.
A párom még nem tudja, Édesanyám sem, Ti vagytok az elsök, akivel megosztom, mert muszáj kikiabálnom a világnak.
A szüléskalkulátorral számolva dec. 10-én fogok szülni. Karácsonyra a fa alatt lesz a Kisbabám!!
Mindig kérdeztem a mamákat, hogy miböl vették észre a teszten kivül a terhességet, ezért sejtem, hogy benneteket is érdekelhet:
Amint már irtam, feszült a mellem, föleg a jobb oldali fájt. És nekem visszatérö, naponta párszor megismétlödö szuro fájdalom jelentkezett bal oldalon alhasi tájékon. Ja, és elég sürün csuklok.
Képzeljétek, szombaton lesz az esküvöm, és már hárman leszünk az oltárnál. Hát kell ennél szebb ajándék???
A páromnak asszem ma este mondom el, a teszteket elhoztam magammal a munkába, nehogy kiszurja otthon. Már elöre látom, mennyire boldog lesz.
Még valami, tanácsot kérek töletek. Nyáron olyan kertes házba költözünk, ahol most rengeteg a macska. És van ez a toxo... nem tudom a nevét fertözés. Hogy lehet kivédeni? Növényeket sem ültethetek a macskakakik miatt? Akartunk menhelyröl kutyust kihozni a kertbe, akkor ezt se tegyük? A kutya is fertözhet???
IMÁDLAK BENNETEKET, KÖSZI, HOGY MEGHALLGATTATOK, ÉS 10 HONAPON KERESZTÜL TARTOTTÁTOK BENNEM A LELKET. Én bennetek fogom tartani, mert mindannyiotoknak sikerülni fog, meglátjátok.
Pusz,
Niki