Új privát üzeneted érkezett!

Christell: Szörnyű ez a hitel intézés. Én is átéltem 2éve. 3hónapos átfutást igértek. Úgy írtuk az átadást a tulajnak is ami a 3hónap utsó napja volt. Az utolsó napig húzták halsztották a dolgot. Majd a legutolsó nap szerintem utolsó órájában utalták a pénzt. Pedig csak 4Milliót vettünk fel.
Akkor én is a hajamat téptem.
Szörnyű amit csinálnak :( De a szocpol miattis huzzák szerintem. Állítólag az a hosszadalmas.
Együttérzek veled Christell bár ez sovány vigasz tudom.
De csapj oda az asztalra mert ez a bank hibája sorozatosan nem a tiéd!

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Ne riogassatok! Mi most állunk hitelfelvétel előtt!!!! :shock:

Kép
Kép
gabi82

Gabi: A legjobb módszer ha géppuskával mentek a bankba. Az gyors is :))) Na jó nem viccelek vele. Remélem ti szerencsések lesztek.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Babszi! Szerintem minde problémáddal gyere nyugodtan és ne csak olvass! Mindenkinek van valami nyenyenyunyája!
Azért vagyunk itt, hogy jóban rosszban támogassuk egymást!
Jó pihit hétvégére!

Gabi! Nem irigyellek a 3215313 napos ciklusod miatt! Reméljük rendbe tesznek a gyogyik!

Millió Pusszancs Mindenkinek! Jó hétvégét!!!!
Vendég

Köszi Lányok a bíztatást.
Annyit sikerült rendeznem a bankkal, hogy holnap kiküldik az értékbecslőt a másik ingatlanhoz, és a becslő sos-ben hétfőre megküldi az eredményt, a bank pedig átvállalja a 36ezer Ft-os értékbecslési díjat, mivel ez az ő hibájuk. És villámgyorsan elbírálják, és szerződést kötünk. Remélem tartják a szavukat.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Babszi,
ne hülyéskedj, azért vagyunk, hogy segitsük egymást, és ez normális, hogy néha az ember csak a saját problémájával foglalkozik, úgyhogy te csak irj is.
Egyébként jó pihenést Gyulán!
sirkici

Christell: Ügyi vagy. Ez is valami. Igaz, hogy sokat idegeskedtél miatta de legalább kerestél 36ezret magatoknak :) Remélem mostmár tényleg belegyorsít a bank.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Üdv innen Gyuláról! :lol:
Látom, nagyon hétvége van nálatok.... velem csak jó dolgo történt a hétvégén.
Mesélek, jó? Igaz off les, de ti akartátok, h "panaszkodjak" és úgy gondoltam, h akkor megosztom a jót is veletek :lol: :lol: :lol:

Szóval, elintéztük a cserepeket. Az exem nagyon rendses volt velünk, tök segítőkész volt. Itt Gyulán megrendeli és max 2 héten belül ott lesz nálunk Bp-en. Kb. 320.000Ft lesz. Végülis nem ezüst lesz, mert lebeszélt minket róla.
Azt mondta, h a szürke az homokszórt és a kosz is jobban megáll rajta emiatt. Ráadásul van egy diófánk közvetlen a ház mellett és szerinte körülötte nagyobb a pára, ami miatt hamarabb fog ott mohásodni (ráadásul pont az északi oldalon) és ez jobban látszik a szürkén.

Elintéztük a lakzi helyet. Szögeletes terítést választok majd, mert több hely marad a teremben a táncnak (az én családom nagoyn táncoslábú). Az ablakok feletti dísz és a függönyök ekrü és arany (ami jól megy majd a ruhámhoz), így a terítés fehér és bordó lesz, ami a menyecske ruhámhoz megy majd.
Kb. 8000Ft6főre kell számolnunk kaját és piát, de ebből még jön le pénz, mert az apukám szerzi be a húsokat (hiszen hentes). :wink:

Ráadásul megvan a ruhám is. Elmentem a gyulai kedvenc menyasszonyisomhoz és hát.... levett a lábamról. Mondtam, h nem akarok fehéret. Ő gyorsan előhozta a legújabb ruhát, ami most készült el (még neve sem volt). Egy ekrü, nyakba akasztós, hasnál enyhén húzott (pont jó helyen takar), kevés csipke és kevés csillogó gyöngy. Nagyon finom az összkép.
Ennél döntöttem így elsőre. Majdnem jó rám. Szerinte, ha fogyok 2 kilót, még alakítania sem kell.

folyt. köv.

babszika

Kérdeztem, h mibe fog kerülni. Erre gondolkodott, majd azt mondta, h ha az úgy jó lesz, nekem 45.000Ft-ért adja oda. Majd hozzátette, h ezt a ruhát el is teszi, én leszek az első viselője. És ha megengedem, akkor rólam nevezné el.
Olyan büszke voltam magamra... rólam még soha semmit/senkit nem neveztek el :oops: :roll: Rá is írta a ruha méretcimkéjére, h "Mariann" Szóval, a saját nevemre készült ruhát viselem majd :lol:

Néztem menyecske rucit is. Abból is egy nyakba akasztósat néztem ki. Azon semmi extra nincs. Pont ez tetszik benne.
Bordó és csak a mellrésznél van csipke minta. Ez olyan szabású, h még alsó szoknya sem kell alá. (jó pont :) )
Erre közölte a néni (15.000Ft a menyecske ruci), h nekem 8.000Ft, ha megteszi.... Naná, h megteszi :lol: :lol:
Ráadásul a Bálintnak is tud adni ugyanabból az anyagból bordó inget.

Na, szóval.... a sok sz@rság után végre vmi jó is történt.

Bocsi, h hosszú lettem, de .... végre a hétvégén mosolygok, mert boldog vagyok...... :lol:

babszika

Babszika

Örülök hogy boldog vagy!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Mikor lesz a nagy nap? :wink: :D
Vendég

Babszika: Csupa jó hírrel jöttél. A cserép kérdés is megoldodótt és a ruhád is. Biztos nagyon szép leszel. Persze képet feltétlen kérünk. Hányan lesztek a lagzin?
Hát izgalmas idők elött állsz az biztos. :)

Kép
csucsu05

Hali!

Babszika,
ezek nagyon jó hírek!!!!!! Csupa jó történt veled a hétvégén!

Nekem még mindig nem jött meg! Pedig már jöhetne. Még abarnázás is elmúlt! :? :cry:

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!

Gabi!
Hát, ez feledtébb érdekes :? :shock: Doki mondott vmit???

Köszi Ditke!!!!!
2008.máj. 24-ére tervezzük. Sajnos az önkormányzat csak januárban fogadja el az időpont kérést. De mi már mindent erre a napra szerveztünk, úgyhogy merem remélni, h mienk lesz 24-én 17h-kor a terem. (max. 18h tetszene még)

Era!
Kép majd tuti lesz, de sajna most nem volt nálam a gépem. :? Így ki kell bírnod az esküvőig :wink: :lol: Menni fog??? :lol: :lol:

babszika

Viszont tudok mutatni a teremről képet, ahol a lagzi lesz. Ugyanis a terítéket már kiválasztottam.
Jelzem, sajnos csak a telefonom volt nálam :roll: :oops: , de remélem, azért élvezhető így is.

Kép

Kép

Az alsón nem nagyon látszik, de ha olvastátok, akkor értitek, h arany és ekrü színű a díszítés. :roll: Persze, ezeket még ki lehet egészíteni bármiféle díszítéssel.

babszika

Babszika: Ne egészíts ki semmivel. Ez igy szép ahogy van. Izlé
ses és nem csicsás. Gratulálok hozzá. Azt hiszem az a nap nagyon szép lesz :)
Persze megértem, hogy a ruháról nincs kép kivárom a nagy napot. Azt hittem, hogy még idén lesz a lagzi. Nem tudom honnan vettem. Sebaj kivárom a májust :))) Hát van mit örömmel várnod :)))

Kép
csucsu05

Babszi,
örülök, hogy boldog vagy! Nagyon szép lesz a terem, nekem nagyon tetszik. A ruháért úgy néz ki muszály kivárni a májust, de talán lesz kép előbb is a próbáról?!
Ha nem ezüst lesz a tető, akkor milyen szinű?

Gabi,
hogyhogy nem jött meg? Mit modd rá a doki?
sirkici

Babszi,
örülök, h. ilyen boldog vagy, megérdemled!! Gyönyörű a terítés!! :) Tök izgi az esküvőszervezés! Én ezt a részét szerettem a legjobban, nálunk barack és fehér volt a meghatározó szín.

Gabi,
Úgy rémlik, h. szedtél vmit ami meghozza a menszit? Nekem a duphastont írta fel a doki, 10 napig szedtem és utána meg is jött. Elég pocsékul voltam tőle, de legalább megjött...
Vendég

Babszika.végre jó hírek!!!Nyagyon szépen elterveztél mindent, a terem pedig boztos csodás lesz.Január első munkanapján már muszáj lesz tolnod az ajtót, hogy sikerüljön a májusi foglalásotok!!!
vedresandi

Babszi! Végre csupa jó dolog! Nagyon klassz lesz a terem is! Nagyon izgi esküvőt szervezni! Én is imádtam! Kár, hogy többször nem lehet ilyen! Na tudom, hogy lehet másik pasival, ha elválik az ember, de én nem akarok!

Gabi! Nálad mi újság???

Kismamik! Hogy vagytok???
Vendég

HaliLÓ!

Babszi: Na végre! :lol:

Lányok, ehet, ritkábban jövök mostanság, ha nem alszom, rögtön hányingerem van, undorodok mindentől, egész elképesztő, de hülye fejemmel valahogy megnyugtat :lol:
Vendég

Ehet, ez jó. Tudat alatt is ez foglakoztat, nem tudom, mit főzzek ma, már a gondolattól is öklendezem :lol:

Naaaaaaaaaagyon szeretném, ha követnétek már! Flúgos futam, hajrá, hajrá, hajrá!
Vendég

Bíbi,
teljesen megértelek! Én is már nagyon várom, h. hányingerem legyen... :lol: Gondolom nálatok boldogság ezerrel...
Vendég

Sziasztok!
Babszi! Látod minden kellemetlenségért kárpótol a sors:) Tényleg Bálint munkahelyi problémája megoldódott? Képzeld csak, hogy nálunk hasonlóan pocsék a helyzet, a különbség annyi, hogy ez soha nem fog megoldódni: a párom mezőgazdász én pedig pedagógus, mikor ő van otthon, én dolgozom, mikor én vagyok otthon ő dolgozik. Lepkehálóval kepjuk el néha egymást:)

Fúú, csajok ez a leánybúcsú... :D bár a szívópálcikákat nagyon szolídan használtátok :D Amilyen őrültek a barátnőim remélem hasonló meglepivel készülnek majd. A chipandale fiút már beigérték:)

Sirkici! Édi a babód! Én is ilyen fotót szeretnék már végre a pocakomról!

Szia Ditke! Rólad is jó ritkán lehet hallani. Mi újság veled?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Hali!

Végre megjött!!! Bár már túl vagyok egy cataflanon, azért megnyugodtam.

Babszi, ez a terem gyönyörűűűűűűűűűűűű!!!!!!

Bíbi, irigylem a hányingered :)

Sirkici, te hogy vagy?

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!

Bekukk.

Babszika! Nagyon szép lesz!!!!!!
Tuti lesz időpont. :wink:

Pusszancs

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Kamilla,
köszönöm. Meglátod neked is lesz hamarosan ilyen képed, de ahhoz talán egy kicsit többször kellene lepkehálózni... :wink: :lol:

Gabi,
végre megjött, mostmár legalább tudod, hogy új lappal kezdheted a ciklust, és talán...
Köszönöm a kérdésed, jól vagyok, néha van egy kis émelygés, de az még gondolom az igazi hányingerhez képest semmi, úgyhogy nem panaszkodom. Maximum az a rossz, hogy állandóan birnák aludni, ami sajnos meglátszik a házon is... :oops:
sirkici

Sziasztok Lányok..Nem hanyagollak ám benneteket, csak torogyuszim van:(( Meg megvolt az esküvő..meg itthon volt a nővérkém..Ilyenek..de majd mindenről beszámolok... :D

Hanna: ((((Ölelés))))))

Jah, és Sas hívja Sólymot 8) , bár tutira nem leszek itt amikot sólyom bejelentkezik... :)De üzenem, hogy hiányzik a jó kis MSN:)))

Puszi nektek, igyekszem rendbe jönni!!!
Vendég

Mármint nem az én esküvőm volt a hétvégén, hanem a barátosnémé...:) 8)
Vendég

Pöttye! :wink:
Wazzeg, ne ijeszgess! Már azt hittem, lemaradtam a nagy napról. :roll:

Kép
hanna30

Pöttye: Értünk mindent :)))
Javulást a torkodnak. Reméljük hamar lezajlik.

Sirkici: pihenj nyugodtan ha azt kívánod ez most természetes. A házzal ne foglalkozz nem fog a KÖJÁL ellenőrzést tartani.:) Ha valakinek nem tetszik akkor segítsen be neked.

Kép
csucsu05

Sziasztok csajok!!!!!!!!!!!

Köszi, h velem örültök!!!!!!!!!!!

Sirki!
Ruhámat csak 24-e előtt pénteken fogom próbálni, mert azt mondta a varrónő, h nincs értelme többször. A ruha már most majdnem jó volt rám mindenhol.
Viszont azt mondta, h volt olyan menyasszony, aki vasárnap felpróbálta a ruhát, és pénteken mindketten meglepődtek, h lefogyott és nagy rá..... :shock: Szóval, tapasztalat az, h mivel ilyen jó volt rám a ruha, nincs értelme többször próbálni, csak előtte levő nap, mikor hazaviszem. vagyis kép csak valszeg utánna lesz... bocsi :?
Ja, a tető: végül narancsos lesz a cserép, mert meggyőzött a srác, h jobb lesz, mert az kevésbé koszolódik és nem látszik annyira a moha.... így a fal színe is változik kicsit, valszeg világos lesz.

Andi!
Ismerhetsz. Ott fogok topzódni az önkormányzatnál és az asztalra csapok, ha kell :lol: :lol:

Gabi!
Új ciklusra fel!!!!!!! :wink:

babszika

Hanna!
Köszi!
Olyan ritkán jösz és msn-en hiába írtam..... :?

babszika

Babszika: naracsos lesz a cserép? Én még oylat nem is láttam. De a ház színe attól lehet narancsos árnyalat az tudom tetszik nked. Csak más árnyalatú legyen és rögtön illik majd a cseréphez. De érdekes mert én még olyan cserepet nem is láttam.

Kép
csucsu05

Szia Babszi!

Voltunk Gyulán a kézművesbe fagyizni és gondoltam rád, hogy na, de jó lenne, ha összefutnánk!Szupi minden és nagyon örülök, hogy örülsz... :wink: Bár mostanság csal olvasok, azért tudok mindent!!!
Vendég

Era!
Biztos, h láttál már olyat. A legtöbb cserép olyan. :) csak jó a neve.

Nóri4
Remélem, nem a hétvégén voltál, mert akkor nagyon megharaxom, h nem hívtál!!!!!! :lol:

babszika

Babszi:vasárnap olyan 5-6 körül estefele...és a számodat meg nem is tudom, te dinka! :lol: :wink: :lol:
Vendég

Csucsu,
kösz, érdekes, hogy nem is érdekel annyira (pedig már azt mondták, hogy tisztaság mániás vagyok), de most nem is birom csinálni, úgyhogy igazad van, akinek nem tetszik, az csinálja meg. De azért ma délután megpróbálok kihozni valamit magamból, meg el kell kezdenem sétálni is, ha nem akarok annyira bálna lenni.

Babszi,
akkor kénytelen leszek várni vele, de nem baj, kibirom, muszály, mert érdekel a ruhád.

Nóri,
:( , látom új ciklus.
sirkici

Jó regg!

Babszi: told is az ajtót januárban.Ha kell segítség,szólj, megyek veled! Tolásban jó vagyok!!!

Nóri: hogy vagy?Rég láttalak!
vedresandi

Hali!

Babszi! Nem kaptam semmit. :cry:

Kép
hanna30

Szia Andi!

Nem jövök, mert én lenni magam alatt, nézegetni seggét béka lentről...lásd vonalzó.Szóval képben vagyok, mindent tudok, de nem tudok örülni-lelkesedni-bíztatni-bízakodni...nem leszek álszent, inkább csöndben nyalogatom a sebeimet.Ezek mennek, meg a barifelhők.Amúgy köszi, jól esett azért az érdeklődés. :wink:
Vendég

Nórikám!
12-én megyek haza megint, mert oszt. találkozóm lesz..... talán összefutunk :wink:
Jut eszembe!
Az iwiwen fent vana számom, szóval akár meg is lehet neked :lol:

babszika

Sirkici: Azért ne hajtsd túl magad. Addig csináld míg jól esik.

Babszika: akkor sejtem melyik az a cserép. Tényleg jó nevet adtak neki. Én meg szőkésen azt hittem tényleg az igazi narancs színű :)))

DrVedres Andi: Oylan csendes vagy mostanság. Nincs aki feldobja a topicot.

Kép
csucsu05

Jelentem, azt hiszem, h megint 21. napon volt pé-m!!!!!!!!!!! :lol:

babszika

Era!
Első hallásra én is ezt mondtam, de még amikor a honlapon megnéztem, akkor is ezt gondoltam.... de élőben tök más.

babszika

Babszika: Viszont ahoz azért szinte minden szín illik. A szürkével tényleg a szin téma nehezebb lett volna. Sebaj most így megoldódik ez a gond is. Amúgy mindegy milyen színű a fő, hogy új lesz a cserép. Sajna a mi házunkon még régi a cserép de a ház már nagyon gyönyörű. Kivül belül új lett egy gondunk van még a cserép. Ujra kéne rakni de arra már nincs pénz. Most lehet eladjuk mert van 2vevő jelöltünk is. Ha eladjuk akkor csak olyat veszünk aminek uj a cserepe és ha lehet akkor a szocpolt is fel lehet rá venni.

Kép
csucsu05

Jó reggelt!

Itten vagyok jelentem,éééés akkor most megmutatom nektek is a babás görbémet.Nem mértem már rég,de ez most a babás lesz :wink: :lol:

Kép
vedresandi

Era!
A cserép nálunk is úgy sikerült, h az exem tetőfedő. Egyébként mi sem tudtuk, h mi legyen.... a kutya nem segített még tanáccsal sem.

Andi!
:wink:

babszika

Csucsu,
ölelés, nem hajszolom túl magam, sőt sajnos semennyire sem, de remélem ez elmúlik pár hét múlva.

Babszi,
örülök, hogy jobb a kedved.

Nóri,
szerintem ne csendben nyalogasd a sebeidet, gyere és mondd el.

Andi,
:lol: , ez a görbe tuti lesz... :wink:
sirkici

andi: Ez most tényleg tuti lesz... :)
Egyébként én is nagyon gyatrán állok a görbékkel.... Nincs kedvem már méregetni...
Vendég

Húúú Lányok, h. eltűnt Mindenki! :roll:

Andi,
nagyon szorítok a szupi görbédhez!!!

Pötttye, Krisztinka, Csucsu, Mirci, Babszika hol vagytok (bocsi ha valakit kifelejtettem)? Mi újság Veletek? Egy gyors életjelet adjatok magatokról!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?