Sziasztok!
Üdv innen Gyuláról!
Látom, nagyon hétvége van nálatok.... velem csak jó dolgo történt a hétvégén.
Mesélek, jó? Igaz off les, de ti akartátok, h "panaszkodjak" és úgy gondoltam, h akkor megosztom a jót is veletek
Szóval, elintéztük a cserepeket. Az exem nagyon rendses volt velünk, tök segítőkész volt. Itt Gyulán megrendeli és max 2 héten belül ott lesz nálunk Bp-en. Kb. 320.000Ft lesz. Végülis nem ezüst lesz, mert lebeszélt minket róla.
Azt mondta, h a szürke az homokszórt és a kosz is jobban megáll rajta emiatt. Ráadásul van egy diófánk közvetlen a ház mellett és szerinte körülötte nagyobb a pára, ami miatt hamarabb fog ott mohásodni (ráadásul pont az északi oldalon) és ez jobban látszik a szürkén.
Elintéztük a lakzi helyet. Szögeletes terítést választok majd, mert több hely marad a teremben a táncnak (az én családom nagoyn táncoslábú). Az ablakok feletti dísz és a függönyök ekrü és arany (ami jól megy majd a ruhámhoz), így a terítés fehér és bordó lesz, ami a menyecske ruhámhoz megy majd.
Kb. 8000Ft6főre kell számolnunk kaját és piát, de ebből még jön le pénz, mert az apukám szerzi be a húsokat (hiszen hentes).
Ráadásul megvan a ruhám is. Elmentem a gyulai kedvenc menyasszonyisomhoz és hát.... levett a lábamról. Mondtam, h nem akarok fehéret. Ő gyorsan előhozta a legújabb ruhát, ami most készült el (még neve sem volt). Egy ekrü, nyakba akasztós, hasnál enyhén húzott (pont jó helyen takar), kevés csipke és kevés csillogó gyöngy. Nagyon finom az összkép.
Ennél döntöttem így elsőre. Majdnem jó rám. Szerinte, ha fogyok 2 kilót, még alakítania sem kell.
folyt. köv.