Új privát üzeneted érkezett!

Es igen, akarom tudni a nemet, a 12 hetesen meg nem, mert akkor sokmindenkinek meg rosszat mondanak, de a 18.heten meg fogom kerdezni...nekunk mindent meg kell venni, nem szeretnem a fiamat piros babakocsiban tologatni, mert meglepetes baba lett...

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5

Egybol Lapteto!!!
Meselj Bbercsi ez mibol all.. Kapsz speci hormonokat, parod gyogyszert, vagy nem kapsz semmit, csak o? hogy van ez?

malna5

Ne legyel szomoru, biztosan sikerulni fog!!! addig is gyere minden nap es beszelgessunk!

malna5

Bbercsi:
És igen....neked is lehet szerencséd. :wink: :) A kerék forog...a rossz után jó jön. :)
Én is kíváncsi vagyok, hogy hogyan megy ez majg Győrben. Feltétlen kérünk beszámolót. :roll:

malna5:
Igen, főleg, hogy nem is nagyon lehet kapni már semleges ruhát. Még a fehér rugira is rá van hímezve valami vagy kékkel vagy rózsaszínnel.

A másik fő kismami neve...csak lány van, de azt hiszem, hogy már írtam, hogy malna5 druszája lesz. :roll: :D :D
Fiú nincs...sok tetszik, de nem tudom elképzelni azt, hogy úgy hívjam a gyerekemet. Ráadásul olyat szeretnék, amit lehet becézni. :? Már a Daninál sem találtunk másikat. Nagyon bántott, hogy a névnapja és a szülinapja ennyire közel van. Végül nem találtunk és maradt az eredeti felállás.

Kép

Kép
mirci09

Helló,
hát már annyira lemaradtam, hogy nem is próbálkozom mindenhez hozzászólni... :roll:

Bercsi,
örülök, hogy előkerültél :)

A hülye nevekről ne is beszéljünk a gyerekorvosnál is szólítottak egy Ketrin - t. De ugye tudjuk hol szokás ilyen neveket adni :) Nem is csalódtam mikor kiderült melyik kislány is az :)
Van egy volt osztálytársnőm, szintén Ketrin tesója :) Na az ő kisfiát úgy hívják Ramszesz... :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: A Dzsenifereken már meg sem lepődöm :lol:

Mondjuk a Pálma hallatán is néha úgy elhallgatnak az emberek :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Én is tudni akarom a nemét, hogy úgy gondolhassak rá, úgy vehessem a cuccokat, stb. Eleinte Pálminak próbáltam semleges dolgokat venni, hogy majd a tesónak is jó legyen, de úgy egy éves kora körül kislányosítottam :)
A babakocsink sötétkék, az jó lesz akárki jön hozzánk :) Hordozó fekete, bundazsák fekete, stb...

Elárulom a fiú-lány ikerneveimet :)

Olivér - Olívia
Ádám - Adrienn

:)

Kép

Kép
sz.veronika

Veracskam iker project van? Nem is tudtam rola...Az Olivia nagyon szep!! Ha nem tudtok donteni, legyen mind a ketto. Tenyleg ti adtok harmadik nevet is?

malna5

Bercsi, jön és győz! :) Gratula a laptetőhöz, minden rendben lesz. Nagyon szerencsések vagytok, hogy ilyen korai időpontot kaptatok, látod ez is veletek van. Biztos nagy erő kell, hogy mindezeket megemésszétek, de kukkants be néha hozzánk azért. :)

Még nem írtam, de én is rettegek attól, hogy ezzel a terhességgel is valami történhet, meg is őrülnék ha nem lennének a lányok, és nem tudnánk beszélgetni! Ugye még nem tudja senki, így beszélni sem tudok róla senkivel. Malna egyszer már írta, hogy neki is nagy lelki erő kell majd a következő terhességnél, hát én is be vagyok @va elég rendesen!

Neveken én még nem gondolkozok, majd ha előbbre jutunk időben. Nemet szeretnénk tudni, de igaza van Malnanak, a 12 héten felesleges is megkérdezni, mert nekünk is rosszat mondtak, bár hozzátették, mintha az lenne, de még nem biztos....

nikiee
Budapest XI. kerület

Nem, remélem nem lesznek ikrek :) Ha fiú lesz az Ádámot szeretnék, az biztos. Ellentétben Mircivel én a lány nevekkel állok hadilábon.

Pálmit eredetileg Adriennek akartam volna, akkor most nem lenne gond, Vivienn lenne. De mivel apa leszavazta Adrikámat, így a Pálma mellé más dukál.
Anno tetszett még a Jázmin is, de abból most Dunát lehetne rekeszteni. Jópofa lenne a Pálma mellé a Gréta, de most abból is sok van.

Az egyik húgocskám Olívia, nekem nagyon bejön, de a párom szerint ne legyen olyan, ami már a családban van, így esett ki még Pálmi idejében a Viki is...

Ráadásul a párom pár nap különbséggel is képes mindennek az ellenkezőjét mondani, szóval ez még nagy kérdés :)

Kép

Kép
sz.veronika

Én nem vagyok híve a harmadik névnek, csak bonyolult mindenhova odaírni... és csak ritkán látom, hogy valaki a második nevét használja igazán... ha felnő és mást akar, akkor majd megváltoztatja...

Pálminál mondtam még bosszúból apának, hogy akkor Pálma Adrienn, te Pálmizod és Adrizom :DDD De ez hülyeség :)

Kép

Kép
sz.veronika

malna és nikiee: A meg nem született angyalkáknak adtatok nevet anno? Gondolom azok a nevek szóba sem jöhetnek. Az én angyalkámnak annak idején a doki nem mondta meg a nemét. Azt mondta nem lehet azt ilyenkor tudni. 16 hetes volt és tudtam, hogy lehet tudni, de akkor nem erőlködtem. Most nagyon sajnálom, mert úgy érzem szükségem volna rá, hogy tudjam...

Na de ez a kis babszem Olivér vagy Eszter lesz. Erről már korábban írtunk itt. Szerintem a sorsunkban a nevünk. Tehát nem véletlenül kaptuk anyánktól azt amit, és nem véletlenül adjuk a gyerkőcünknek azt amit... ez fontos a számmisztikában is, aki jártas benne ezt tudja is... bővebben nem akarok senkit untatni...

sz.veronika:Eddig is Olivér párti voltál? Arra nem emlékeztem, csak malna-ra. Jót röhögtem a gyerekneveken és a célozgatásokon. Anno amikor a barátnőm szült éppen a Dallas ment a tévében. A kórházi látogatáskor a babákat csak monitoron lehetett megnézni. Rengeteg volt a "benszülött" ... nos volt ott Kolompár Pamela, és Orbán Bobi és társai.... nagyon vissza kellett fognom magam, hogy el ne nevessem magam nehogy meglincseljenek a rokonok :D:D

bbercsi:
Örülök, hogy jobban vagy. Picit jöhetnél sűrűbben!!

csucsu: A toxoplazma szűrést külön kérni kell, mert maguktól nem jutna eszükbe... :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára korenka 2011.01.26 14:33-kor.
korenka
Szár

Niki,
persze, hogy sokszorosan izgulsz, ha előtte gond volt, még normál esetben is annyira izgul az ember, pláne előzmények után!

Kép

Kép
sz.veronika

Amúgy szarul vagyunk, semmit sem aludtunk, végigköhögtük az éjszakát... most Pálmi 10 perce alszik, de folyamatosan köhög, azért is nem maradtam ott mellette én is aludni, mert reménytelen. Remélem ő azért alszik valamennyit, totál K.O. volt egész délelőtt.

Kép

Kép
sz.veronika

sz.veronika: Mit nézett Apa a József Attilában? Mi a Hello Hellot néztük meg két ünnep között.. azt nem kommentálom..
Szedsz valamit ?
korenka
Szár

csucsu: Elég jól vagyok. Te hogy vagy? Látszik már a pocak?

Harmadik gyereknél gondolkodtam rajta, hogy nem nézetem meg a nemét... de ahhoz én túl kiváncsi vagyok, úgyhogy biztosan megnézzük, meg jó elképzelni vagány pasinak, vagy királynőnek..
korenka
Szár

Korenka,
Pameláról és Bobiról lemaradtam :D De jó! :D

Szerintem is jó ha az ember tudja a kis meg nem született babácskáját valahogyan megnevezni, emlékezni rá, hiszen ő is létezett, része az életednek.

Nem, nem vagyok Olivér párti, csak ha ikrek lesznek az úgy összeillene az Olíviával :)

Ha kisfiam lesz, Ádám lesz. Ez tuti :) Ebbe apa se szólhat bele :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Korenka,
a "Balfácánt vacsorára" nézte. Jó volt, vicces.

Pálmi előtti évben volt bérletünk a József Attilába (azt is anyós intézte :) ) , hát vegyes volt, volt egy ami kifejezetten rossz volt, de már meg nem mondom mi volt az... :roll: De volt jó is.

Eleinte oscillo-t és neo citrant, mivel 3 nap alatt nem javult semmit és kiderült, hogy Pálminak hörghurutja van, ezért tegnap óta Stodal-t.

Pálminak meg Spiropent nevű hörgőtágítót adtak és diétáznia is kell, mert hasmenése is van. Nem tudni hogy összefügg-e a kettő. Ma is hasonlóan sokat eszik mint tegnap, kortyonként diktálom bele a vizet... evett 3 falat főtt krumplit.

Igen, szerintem is jó elképzelni már előre, hogy fiad lesz-e vagy lányod... már említettem ugye a meleg haveromat, akit kislánynak vártak? :)

Kép

Kép
sz.veronika

Veronika:
Esetleg a banánt is próbáld meg, jó hasfogó és hátha elfogadja Pálmi!

nikiee
Budapest XI. kerület

A párom is ikrekről álmodozik, most is megkérdezte, hogy csak egy volt? Nekik a családban van iker. Ha ketten jönnének, biztosan nem küldeném vissza az egyiket :) de még nem gondoltam bele komolyabban, hogy kettő együtt milyen lenne. Biztos megbirkóznánk azzal is! :)

nikiee
Budapest XI. kerület

Korenka!

Most jutott eszembe, hogy még nem láttuk a képet! Hol az a megígért kép a hasadról?? :lol:

nikiee
Budapest XI. kerület

Nekem Korenka megmondtak a 16 hetesre, hogy kislany volt, o Laura. A 23 hetesem pedig David. Szoba sem johet az o nevuk, hiszen oket igy emlegetjuk, az a nev mar foglalt a szivunkben!

malna5

Niki,
igen, köszi, a dokinéni adott egy listát hogy mit ehet. Közte van a banán is, abból tegnap evett 4 falatot :) Azt is csak játékból, hogy ő volt a kutyuska, mászkált négykézláb, ugatott és kapta a szájába a falatokat :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Mircinek akartam még írni, hogy jó hogy valamelyik nap közöltem, hogy 1 napig szokott tojásfehérje lenni, most már a harmadik napja van :shock: Ovus teszt még mindig nem mutat semmit... Pedig apa már vagy 2 napja kérdezgeti, hogy mikor??? :)

Kép

Kép
sz.veronika

Málna,
igen, szerintem is így jó, Laura és Dávid az ő nevük!

Kép

Kép
sz.veronika

Ezt találtam, teljesen véletlenül, csak kattintgattam...

http://www.teherbe-eses.hu/

Kép

Kép
sz.veronika

Hú, ezek jók. Anno én olyan síkosítót kerestem ami nem bántja a spermiumokat, látnotok kellett volna a gyógyszertáros fejét mikor megkérdeztem, hogy van e? :lol: :lol:

nikiee
Budapest XI. kerület

Niki,
hehehe :D

Kép

Kép
sz.veronika

nikiee: Elképzeltem a gyógyszertárost :D:D:D

sz.veronika: Miért nem hagyod apát játszani, úgyis olyan ritkán akar.... :D
korenka
Szár

nikiee: Te nem is tudod mit kívánsz amikor a hasamat akarod látni :D
korenka
Szár

sz.veronika:
Ramszesz… :shock: ezt még nem is hallottam, de a Ketrin is jó. :roll: :D :D
A mi lépcsőházunkban van 2 Dzsenifer is, teljesen átlagos családban, nem is romák. Először én is tekergettem a szemeimet, mára már nem is tartom olyan különlegesnek. 8) :D

Elárulom a fiú-lány ikerneveimet
És ha nem ikrek, akkor mást kapnak.? :D :D Én az Adriennes párra szavazok. :wink:
A Gréta nekem is nagyon tetszik.

Ma voltunk a másfél éves oltásokon és volt pár hányásos, lázas gyerek a rendelőben. Remélem összeszedtünk valamit mi is. :? 8)

ő volt a kutyuska, mászkált négykézláb, ugatott és kapta a szájába a falatokat
Elképzeltem a jelenetet…. 8) :D :D :D :D

Közben nem hagyott nyugodni a tojásfehérje téma….tök normális, ha több napig van, de az ovuláció leginkább az utolsó tojás után van. Tehát ovu után már nincs tojás. Ezek a tapasztalatok és ha belegondolok , tényleg így volt nálam is. Ha most február elején megjön, akkor felkeresem a Bélát és mindenképp részletes magyarázatot kérek. :D

malna5:
Nálunk szó sem lehet 3. névről. Nekem van, így 4 nevet kell aláírnom az okmányirodában. A másodikat sosem használtam, csak ha kötelező volt.

korenka:
Igaza van nikieenek, sunnyogsz a képpel. :roll: :twisted:
Jobban vannak a gyerekeid?

nikiee:
Síkosító… :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
mirci09

Miért nem hagyod apát játszani
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Most már a gyerekre is lehet mindent fogni. :wink: :D

Kép

Kép
mirci09

sz.veronika: A lányomnak is volt ilyen korszaka, hogy Ő volt a kutyuska.... bevallom férfiasan nem tudtam azonosulni a szereppel... :( Aportíroztam vele .... :D jobb nem jutott az eszembe...

mirci: Mi a francot keres beteg gyerek a tanácsadáson? Vagy nem tanácsadáskor vitted oltatni?
korenka
Szár

Most olvastam, hogy nem is a méhem látszik még, ami lúdtojásnyi, hanem a rossz emésztésem.... na bumm... akkor nem mutogatom a szeleimet :D:D:D:D:D
korenka
Szár

Mert van olyan paraszt, aki oda hozza…..”már nem beteg, csak megnézetem még egyszer a doktor úrral” Gondolom azért hozta a végére. Mi meg épp befutottunk, mert ugye a Dani alszik délután.

„Kiengedem a szelemet a palackból”

Kép

Kép
mirci09

mirci: Gondolom "szépen" néztetek a paraszt szülőre.... sírt az oltás miatt a Dani fiad? Be szokott lázasodni?
korenka
Szár

Eddig még nem volt baja oltástól, de lekopogom gyorsan. Sírt sírt, már amikor meglátta az ajtót, akkor elkezdett hátrálni. Az aszisztenstől is fél, nyávogott már a mérésnél is. Közben folyamatosan emlegettem a McQueen-t és a gyógyszurit. 8) :D :D

Gondolhatod, hogy méregettem a famíliát. :lol: Ettől az volt szebb, mikor tavaly a Kolpingba hozta el anyuka alázas gyerkét, akinek a taknya összeért nyálával. 2 nappal később a családok sorban szivárogtak haza, mert lázasan nem tudtak mit csinálni a gyerekkel és kevés volt a porszívó. Mi a végét kaptuk ki szerencsére, az utolsó két nap szörnyű volt. Pedig írta is a hotel, hogy ha beteg a ded, akkor keresnek másik időpontot. Idióta.

Kép

Kép
mirci09

mirci: mi a gyógyszuri? :)
korenka
Szár

én úgy hallottam hogy március április a kifizetés na ezek is ellentmondóak :) majd meglátjuk a végén :)

nekem tesónév
lány: Anna Zsófia
fiú az még passz

bercsi: vedd jó jelnek odafentről hogy ilyen ügyesen sikerült időpontot egyeztetni :):):)

nika70
Salgótarján

Mirci,
igen, ha nem ikrek mást kapnak :) Ezek párban jók, illetve hát az Ádám amúgy is favoritom és mellé be lehetne csempészni az Adriennt, mert összeillik :) Amúgy Adrienn nem jöhet szóba apánál.

Szegény Dani, Pálmi is mindig tépte ki magát a kezemből amint az orvosi rendelőt meglátta (kívülről...). Pont jókor költöztünk, mert a régi doktornéni beadta az utolsó oltást, az új doktornénit meg már úgy ismerte meg, hogy az nem bántja :)

Reméljük nem kaptátok el :roll:

Korenka,
naná, hogy örülök, csak pont beteg vagyok...
De most az előbb, mikor apa hazaért közölte, hogy ma és mától 2 naponta! Megkaptam a feladatot! :lol: Megyek is fürdeni, jó éjt! :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Az enyémnél jobb reggelt!

Ma reggelre teljesen eldugult mind a két fülem, csak sistergést hallok. A legszebb az egészben, hogy holnap reggel szóbeli vizsgám lesz. :shock:
dulidu
Fajsz

Khm....mondom, hogy ez nem az én napom....tehát dulidu is én voltam. 8) :D

Kép

Kép
mirci09

Sziasztok!

Mirci
Ki az a dulidu? :)

nikiee
Budapest XI. kerület

Sziasztok lányok!

Na, ma reggel nincs itt senki? :(

nikiee
Budapest XI. kerület

De, már hárman vagyunk... :D :D :D

Kép

Kép
mirci09

Sziasztok
baromi hanyingerem van, eddig a torkom fajt 2 napja, most meg majd kidobom a taccsot. Ez vmi virus lesz, meg mielott egyeb kovetkeztetest vonna le vki.
Dulidu, akarki is vagy, "Hello".. Latom elso hozzaszolas, ugye Mirci nem te szivozol itt velunk?

malna5

Ma megint megszivtam az elore dolgozassal. Megcsinaltam elore az osszes ram beosztott munkat, hogy ma tudjak fozni stb, erre a fonokom megkert, hogy mivel latja, hogy mar keszen vagyok, vegyem mar at egy kolleganom munkajat, aki MINDEN HONAPBAN IGY LEMARAD, most csinalhatom helyette!
Kivagyok, nem rontom itt a hangulatot tovabb, majd jovok kesobb :( :(

malna5

Na, akkor jó! :)

Malna
Csak nem Te is beteg leszel? Mindenkit elkap ez a vacak?
Mirci "álnévvel" is próbálkozik a laptetőért! :lol: :lol:
Milyen vizsgád lesz holnap, te vizsgáztatsz, nem?

nikiee
Budapest XI. kerület

malna5:
Húúú...de szeretem az ilyen kolleganőket. :evil: Aranyat érnek... :? :twisted:

Én szívózom, de véletlen volt.... :roll: 8) :D :D :D

nikiee:
Persze, én vizsgáztatok...pont ezért kellene a fül. Legalább az egyik.. :?

Mirci "álnévvel" is próbálkozik a laptetőért
Tényleg, ez eszembe sem jutott...jó ötlet. :shock: :D :D :D

sz.veronika:
Még mindig a tegnap este hatása alatt vagy??? :shock: Akkor ebből biztos lesz gyerek. :wink: :D :D

Kép

Kép
mirci09

Vagyok :)

Csak Pálmi lóg a nyakamon... nemhogy írni, olvasni se tudok. Azt azért látom, hogy Mircinek annyira elment a hallása, hogy skizofrén lett és két néven is irogat :)

Mi semmit se javulunk... :shock: Holnap kell visszamenni a doktornénihez, hát kíváncsi vagyok mit mond.

Hát nem tom lesz-e a tegnapiból gyerek, de volt minden, gyertya, hasonfekvés, stb., szóval nem menekülhettek a kisfickók :) Csak a petécském is érhetne... :roll:

Kép

Kép
sz.veronika

Na Veronika ujat mondtal (irtal) megint. A gyertya okes, azt mar tudom mire jo, de a hasonfekves? Az is segit?
Azt meg nem is irtam errol a kolleganorol, hogy mindenkinek van 10 bonyolultabb konferencia hivasa egy heten, es 10 konnyebb. Szerintetek melyikbe kell besegitenem? Hat persze, hogy a rohadt bonyolultba, amire fel orat kell keszulni, mire egyaltalan felveszed a telefont. Valoszinuleg latja a fonok is, hogy bibi van, de nem szol soha semmit, csak idesunnyog hozzam.
Mostmar a fejem is faj...nem baj egy kis palastfu tea mezzel, az az igazi...
Vegul mit mondott a doki, mi van Palmival? Virus?

malna5

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?