Beze: Bence a Milupa junior gyerekitalt issza... Tudom, hogy nem tej, de legalább van benne egy csomó vitamin... Olyasmi, mint a tápszer...
Nekünk a védőnőnk mondta, hogy azok a gyerekek, aki jó anyatejes babák voltak, sokszor nem szeretik a tejet... (Te is sokáig szoptattad Lexit, ha jól emlékszem.)
Bencus egész jól bírja a meleget. Szerencsére sokat kér inni, így még ha nem is eszik rendesen, legalább attól nem kell félnem, hogy kiszárad. Egyébként sokat vagyunk kint a kertben, csak állandóan kenegetnem kell a kis hófehér bőrét...
Most kezdjük a próbálkozást a szobatisztasággal, mert eddig hallani sem akart róla.
Kint a kertben leveszem róla a pelust és csak alsónaciban van. Még nagyon az elején vagyunk a dolognak, tegnap is tartogatta egy darabig a pisit, de végül nem szólt, hogy kell és becsurgatta... (Pedig mindig kérdezgettem tőle, hogy nem kell-e.) Na mindegy... érzem, hogy nem lesz könnyű menet...
Lexi bírja a meleget????
Képzeljétek milyen aranyosat mondott ma Bence. Miután bejöttünk a kertből, mondtam neki, hogy Anya gyorsan lezuhanyozik, majd utána fogtam a pocikrémemet és elkezdtem bekenni vele a hasamat. Megkérdeztem tőle, hogy bekenhetem-e a hasamat. Erre azt mondta, hogy "Anya, nem a pocit, hanem a Gergőt!" Azt hittem megzabálom!