Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Az a helyzet, hogy nálunk a hétvégék még rosszabbak, mint a hétköznapok, a házfelújítás miatt, mert a párom csinálja az egészet. Képzeljetek el egy tatarozást pénz nélkül! :lol: :lol: :lol:
Ebben az a legaggasztóbb, hogy nem látom a végét. :(
Nagyon aggódok a férjem miatt is, mert jelenleg csak a nagyfokú fáradtság látszik a szemében, és nem igazán látunk ebből kiutat.

Tudjátok miben töröm a fejemet? Legszívesebben meglepném valamivel ami felvidítaná, mondjuk egy olcsóbb Welness hétvégével. Lehet, hogy jót tenne nekünk egy kis maszírozás, egy kis punnyadás...... :roll: :roll: :roll:

Most talán egy kicsivel jobb a kedvem , mert szabadnapos vagyok, és nagyon szép az idő. :)

Ennyit a nyafiról.

Csibe!

Pihenj nagyon sokat, és próbáld valamivel lekötni magad!

Erika, Nyuszifül, Áfonya!

Annyira jó érzés lehet, hogy egy kis élet van a pocitokban! :) :roll:

Jeni99
jeni99

welness=wellness :)

Jeni99
jeni99

Sziasztok!

Csibe!
Gratulálok! Hogy vagy? Pihengetsz sokat?

Áfonya!
Az Emese olyan szép név. És ha kisfiú lesz? Van már nevetek?
Sajnos még nem leszek doktor Princess, kint a master fokozathoz is disszertációt írunk. De ha ezután még lesz elég erőm és főleg pénzem, akkor csinálnék egy PhD-t.

Erika!
Nektek is van már fiú nevetek? Emlékszem, kislánynál a Réka Sarolta a nyerő. Vagy ez már változott?

Jeni!
Jó ötlet a wellness hétvége. Arra nem gondoltál, hogy tengerhez menjetek? Tudom, írod, hogy kevés pénzből gazdálkodnotok, de én eddig már háromszor voltam Tunéziában, mert olcsóbb, mint a wellness.

Nyulasz!
Még mindig ilyen korán kell kelned? Nem úgy volt, hogy irodában fogsz dolgozni, és akkor nem kell ennyire hajtanod?

Nyuszifül!
Már nem sokáig dolgozol, ugye? Lesz valamilyen búcsú party a munkahelyeden?
Hogy halad a babaszoba berendezése? Meg az internet bekötése?

Princess
princess

Princess,
hát a lánynevünk tűnik biztosnak, a fiúnévért még verseng pár jelentkező, de minden valószínűség szerint ha kisfiú akkor Zalán. Szóba került még a Csanád és az Etele is, ezek mind mind magyar nevek, nekünk fontos szempont ez is.
Rettentő rosszul aludtam, izgulok nagyon, nagyon szeretném már tudni mindent amit csak lehet róla, mekkora, jól van-e, fiúcska-e vagy kislány, mi lesz belőle ha felnő :D (ha fiú akkkor villamosmérnök lesz mint az apja, ha lány akkor meg valami hasznos foglalkozása lesz, mondjuk orvos vagy szülésznő :D :lol: )
Na befejezem, nemsokára indulunk, jó későn jövök, majd mesélek.
Vendég

Hazajöttünk, sajnos a genetikus orvos aki UHozott nem vette a fáradságot hogy megnézze a nemét, így még mindig nem tudom :(
Viszont változatlanul minden rendben, és hoztam egy képet is a kis arcáról:
Kép
Vendég

Áfonya milyen nagy már a babád, irigykedek ám nagyon :wink:

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!

Áfonya!

Elhiszem, hogy szeretnéd tudni a nemét, de ahogy írtad bármilyen nemű lesz sokra viszi az életben. :wink: :lol:

Princess!

Az a helyzet, hogy nekem bármilyen kikapcsolódás sokba kerül, ezért még csak álmodozás szinten marad minden.
Teszem azt elmennénk egy "olcsó" wellness hétvégére, akkor vagy a csekkek maradnának el, vagy nem lenne mit tenni az asztalra. Talán ha fele annyiba kerülne, akkor megreckíroznám, de így nem merem. Na mindegy, mert készül a zuhanyzó, és csodaszép lesz. :) :) :)

Jeni99
jeni99

Sziasztok!

Áfonya!

De jó ez a kép. Olyan jól látszik a kis arca. Formás. Én kislányra tippelek. Kár, hogy a genetikus nem nézte meg a nemét.

Jeni!

Azért ne add fel, nézelődj, hátha bejön egy olcsóbb út. Jó lenne egy kis kikapcsolódás.

Princess
princess

Áfonya!

De jó,köszönjük a képet!

Princess!

Mégse mentem irodába. :?
Kicsit megijedtem,még sose dolgoztam ilyen kötött munkakörben.A fizetésem a fele lenne,és ki tudja milyen kollegák és főnökök.Csupa nő...
Most meg csupa fickó,de így jobb.30 férfi/4 nő az arány.
Abban bízom,hogy csak augusztusig kell kibírnom.

Szeritem jól hangzik a Dr.Princess! :wink: És biztos a kisújjadból kirázod :D
Férjeddel mi újság?

Csibe!

Hogy vagytok?

Erika!
Pihiztek?

Jeni!

A férjed sem kap üdülési csekket a munkahelyén?(pedig az adóból leírható).
Egyszer csak kész lesztek,és akkor már jöhet a baby.
Vendég

Sziasztok!

Már csomagolok, hajnalban indul a repcsi. Viszem a laptopomat, így be tudok majd írni Nektek.

Nyulasz!
Én is örülnék, ha egyszer dr. Princess lenne belőlem.
Annyiban javult az itthoni helyzet, hogy sokat beszélgetünk. Mindketten hibáztunk, elmondtuk a sérelmeinket. Most úgy áll a dolog, hogy külön folytatjuk. De majd akkor hozzuk meg a végső döntést, ha túl vagyok a vizsgákon és hazajöttem.

Princess
princess

javítás: tudok majd írni nektek (be nélkül).
princess

Sziasztok,

Princess sajnálom, hogy így alakult a férjeddel :cry: , drukk a vizsgához.

Nyulasz,
Megvagyok, szenvedem a hyperstimu tüneteit, néha fekszem kicsit sétalgatok házon belül. Hasam nagyon feszül időnkét enyhe görcsöt is érzek-ilyenkor pihizek, estére rosszabb a helyzet mert akkor már a butyit sem viseli el a pocom :oops: Próbálom betartani, hogy csak pihizés, de mivel a hátamat nagyon meghúztam a beülti elött, időnkét kinszenvedés a fekvés, ekkor klell mozognom kicsit. Szorgalmasan dugogatom az utrót is, nekem már olyan érzésem van töle, mintha csipne. :oops:

Kép

csibe
csibe32

Princess,
én is nagyon sajnálom hogy így alakulnak a dolgok :( Remélem mégiscsak meg tudjátok oldani a gondjaitokat, vagy legalábbis sikerül úgy döntenetek ahogy a legjobb.
Csibe,
nem irigyellek a hasfájás miatt, és akkor még pont most szenvedsz a hátaddal is... :( Murphy nem alszik. De lesz ez még így se mikor reggelente belekiabálsz a nagy fehér kagylóba :lol:
Vendég

Áfonya próféta szóljon belöled :D :D :D :D :D
Régóta akartam kérdezni töled, hogy Enikő spontán jött össze?

Kép

csibe
csibe32

Csibe,
igen, Enikő az elhatározás utáni harmadik hónapban spontán összejött. De nagyon fiatal voltam, 22 éves, akkor még a PCO sem tombolt ennyire, és valószínűleg a petevezetőim is átjárható(bb)ak voltak mint most. Akkor még nem is sejtettem hogy nekem valaha is gondom lesz a teherbeeséssel, hovatovább kishíján lombik lesz a dologból.
Vendég

Az a lényeg, hogy sikerültek a babák spontán módon :D

Kép

csibe
csibe32

Princess!

Jó utat,és egy nagy kalappal!
Szomorúan olvasom,hogy eddig jutottatok a párotokkal.Már nem szeretitek egymást?

Csibe!

Szegénykém,ezért duplán megérdemled a kis lúrkóidat! :lol:
Mindjárt június!Én már nagyon izgulok,kezem-lábam csuriban értetek.
Tesztelni fogysz vagy vérvétel?

Áfonya!

Hát,egyikönk sem így képzelte a családalapítást,de téged ott fenn nagyon komáznak :wink:
Reméljük rajtunk is megesik a szívük...
Vendég

Nyulasz,
ha fentről megkérdeznek megígérem hogy innen kivétel nélkül mindenkit beprotezsálok, oszt majd győzitek megszülni a kocsideréknyi gyereket! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Princess!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Nyuszifül!

Sajnos nekünk nem jár üdülési csekk.

Áfonya!

Tényleg ránkférne már az Isten kegyelme.

Csibe!

Szegénykém, most eleged lehet!+++++++++++++++++++++++

Jeni99
jeni99

Sziasztok,

Erika merre jársz, nagyon eltüntél.

Áfonya hát ránkférne a protezsálás :D :D :D

Princess remélem sikeresen megérkeztél Londonba szoritok, hogy minden rendben menjen.++++++++++++++++++

Jenni remélem minden rendbe jönn, találsz jó állást, bebabásodsz, szurkolok nagyon+++++++++++++++++++++++++++++++++

Nyulasz mesélhetnél mi van veletek, mit tervezgettek nyárra, magadról nagyon szükszavúan nyilatkozol, légyszi, légyszi..... :D :D :D :D :D :D :D

Magamról, úgynéz ki, hogy a hátfájás elmúlt, és vele együtt a hasam is javulófélben van. Utró hatása erösödött, feszülnek a melleim, tudom, hogy ez csak a hormonok hatása, mert terhesség miatt ez még nem lehet, mert túl korai lenne.

Kép

csibe
csibe32

Csibe,
nekem az Utró miatt igen rossz volt a szám íze is, és folyton olyan voltam mint akit agyonvertek, fáradt is meg nyűgös is, meg hagyjon már engemet mindenki, szóval ha ilyet érzel az is az Utró :?
Vendég

Sziasztok!

Nem tűntem el, csak a meleg miatt alig bírtam létezni :?

Csibe! Örülök, hogy jobban vagy. Mellfeszülés éppen lehet terhességi tünet is, már ilyenkor is, de az utro miatt tényleg nem szabad odafigyelni ezekre, mert attól is lehet. És ne keseredj el akkor sem, ha elmúlik a cicifeszülés. Én már teljesen biztos voltam benne, hogy nem sikerült, mert leapadt a mellem, aztán tessék, mégiscsak... :lol:

Áfonya! Nagyon helyes a babátok a képen. nekünk sajnos nem sikerültek ilyen jól a felvételek. (a szüleink is folyton kérdezik, hogy hol vannak a képek és amikor megmutatjuk, csak zavartan mondják, hogy ezen ők nem tudnak kivenni semmit. erre mi mondjuk, hogy na ezért nem mutogatjuk. :wink: Pedig ott élőben tényleg mindent jól lehet látni, csak úgy tűnik a doki állóképben annyira nem profi. hát végülis nem a fotóstehetségére vagyunk kíváncsiak. :lol: ) Akkor most legközelebb mikor van rá esélyetek, hogy kiderüljön a neme? van megérzésed? (nekem nem volt)

Princess! Hajrá a vizsgával! A pároddal sajnálom, hogy így alakulnak a dolgok. Kívánom, hogy úgy oldódjon meg a probléma, hogy mindkettőtöknek jó legyen.

Lányok! Már csak egy hetet dolgozom!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Alig várom, hogy csak a manóval , a babaszobával és a kis ruhácskákkal foglalkozhassak. Majdnem három évet vártam erre a pillanatra. Úgyhogy nem feladni, mindenkinek eljön egyszer!!!!! :D

Szép és kicsit hűvösebb hosszúhétvégét mindenkinek!

nyusziful76

Nyuszifül,
megérzés... Enikőnél esküdtem hogy fiú. Oszt lánynak néz ki azóta is, innentől kezdve leszámoltam a megérzésekkel. :D
Azért feltehetnéd a képeidet, én szeretem nagyon az UH fotókat, szerintem fantasztikus hogy képet tudunk csinálni egy gyakorlatilag nem látható dologról, mégha olyan is amilyen :wink:
Vendég

Csibe!
Csak azért írok szűkszavúan,mert most nem történik semmi.Illetve ma voltunk Krizsa dokinál megbeszélésen,nagyon rendi volt,mint mindig.Átirattam vele a dátumot,mert aug első hetére írt be anno,és csak 18-tól vagyok itthon.Szuper,mert nagyon rugalmas volt.Szóval,ha megjön,úgy juni 10 körül,akkor kezdem szedni a fogigátlót.Augusztus 3-án UH.10.-től 17.-ig szurik,17-én mégegy UH,és kb 22-én punkció.Hát kb így állunk.
Többször rákérdezett,hogy nem megyünk-e nyaralni.Nem értettem miért.Mondtam neki,hogy álltalában aug.20-tól szoktunk menni,a párom munkája miatt,de most találtunk jobb programot :lol: :lol:
Aztán később megint kezdte a doki,hogy a Balcsira sem megyünk?Egy hétvégére sem?
Hát végül csak megkérdeztem,hogy ez miért lényeges,mire azt mondta,hogy nagyon jót tesz a langyos sós tengervíz,vagy akár édesvíz mindenféle gyulladásra(bár nem tudok róla,hogy nekem lenne),nagyon ajánlgatta.Úgyhogy van még üdülési csekkem,lehet,hogy egy hétvégére elmegyünk Harkányba.Vagy valahova.Gondoltunk Horvátországra is,de két nap olyan rövid. :?
Meg tavaly Spanyolban voltunk,és csak egyszer fürödtünk a tengerben,annyira szuper medencerendszer volt a szálloda kertjében.Nekünk az jött be.Nem szeretem,amikor az orromon folyik be a sós víz,és marja a torkom. :?
Szóval ennyi történt,még 2 hónap,és beindulnak nálunk is a dolgok.Már nagyon várom.
Te meg csak pihengess,csináld amihez kedved van,én egyfolytában drukkolok nektek.

Princess!
Remélem rendben megérkeztél,írj,ha tudsz,hogy hogy vagy!

Áfonya!
Igen valószínű,hogy Enikő már lány marad. :wink:
De a picinek még kinőhet :shock: Vagy nem ?:oops: Én remélem fiatok lesz,biztos jó lehet egy vegyes páros.Igaz a kinőtt ruhákat nem mind tudod majd ráadni,bár a rózsaszín határozottan divat a férfiaknál is,de a csipke még nem annyira :roll:
De ki tudja,lehet,mire megszületik,már ezen sem lepődünk meg. :shock:
Vendég

Nyulasz mindjárt utánnanézek, van valahol egy hely Mo-on, ahol a termálvíz kifejezetten nőgyógyászati bajokra való. Régen sok meddő párt utaltak oda szanatóriumba..

Kép

csibe
csibe32

Ez nem Mo-on van, de szép hely:[url]http://www.new.sacr.sk/article?id=26&category=1&lang=hu

Megvan amit kerestem: Hajdúszoboszló
A szálloda saját gyógyászati részlegén reumatológus szakorvos segítségével gyógykezelések állnak a vendégek rendelkezésére.
A program tartalma:
- 2 éjszaka szállás,
- félpanziós ellátás (svédasztalos reggeli + 1 főétkezés menüválasztással),
- gyógymedence, szauna, fitnessterem és nyitott élménymedence (2007.04.28.-09.28. között) használata,
- ÁFA.

THERMAL HOTEL VICTORIA 3*

A szálloda Hajdúszoboszló üdülőövezetében, a városi gyógyfürdőtől 5 percre, saját pihenőparkkal, szabadtéri élmény- és fedett termálmedencékkel, 72 szobával várja vendégeit. Minden szoba fürdőszobás, erkéllyel, telefonnal, rádióval, minibárral, széffel és műholdas televízióval ellátott.

A szálloda étterme nemzetközi és magyar ételek mellett diétás, fogyókúrás és reformkonyhával várja vendégeit. Konferenciatermünk 100 fő befogadására alkalmas.

A szálloda földszintjén lévő fedett fürdőben egy 32 oC-os és egy 36 oC-os termálvizes medence található. A 270 m2 vízfelületű szabadtéri élménymedence nyolc élményelemmel (nyakzuhany, masszázspad ) májustól októberig áll vendégeink rendelkezésére. Az 1000 méter mélyről feltörő 75 oC-os termálvíz az alábbi betegségek gyógyítására javallott: idült ízületi gyulladások, degeneratív gerinc- és ízületi elváltozások, izomfájdalmak, idült nőgyógyászati megbetegedések, meddőség, idült bőrbetegségek hatásos kezelése, műtétek utáni utókezelés.[/url]

Kép

csibe
csibe32

Köszi Csibe!

De lehet,hogy a balcsi mellett döntünk,mert ami nekem jó,ez a 75C-os víz,az pedig a páromnak nem jó.Mivel neki kerülnie kell a forró fürdőt,szaunát meg ilyeneket.Meg igazából nem is nekem kell,hogy segítsen,vagyis az sem árt,de első a párom.Szóval még nem tudom.De az tuti,ha holnap jó idő lesz,lemegyünk a Velencei-tóhóz.
Vendég

Nyulasz,
ha érdekel én is tudok segíteni egy javaslattal: mi Keszthelyre megyünk, találtunk egy nagyon szép és olcsó(!) apartmanházat ott. Ez nektek azért volna nagyon jó, mert a Balaton párszáz méter, ami meg neked kell gyógyvíz az van Hévízen, az is ott van Keszthely mellett! Így mindkettőtök igénye megoldható lenne. Az apartmanház üdülési csekket is elfogad.
http://www.zimmerinfo.hu/keszthely/villamonika/hu.htm
Vendég

Szia Áfonya!

Köszi neked is.Az igazság az,hogy a párszáz méter az elég sok.Spanyolban is ennyi volt a távolság,és akkor megfogadtuk,bárhová is megyünk,csak közvetlen vízparti kell.Az olcsóság nem fő szempont,mert ötvenezret kéne lenyaralnunk 2 nap alatt,mert július végén lejár az üdülési csekk.Viszont Hévíz lehet,hogy jó.Még meglátjuk.Innen tőlünk minden olyan messze van,néztem több helyet is,de minimum 200 km az út.
Vendég

Áfonya!
Különben nagyon szép ez a ház,amit ajánlottál :wink:
Biztos jól fogjátok magatok érezni.Mikor mentek?
Vendég

Nyulasz,
június legutolsó hetében megyünk, 25-júli 1ig. 22én lerakom az utolsó záróvizsgám, összepakolunk és irány a Balaton! Nagyon boldog vagyok, mert idén megyünk legelőször nyaralni, eddig sosem voltunk, nem telett rá. Idén kapott a párom üdülési csekket, így el tudunk menni. Június még előszezonnak számít ebben az apartmanházban, és olcsóbb, meg addig akarunk menni míg nem bálnásodok el nagyon. Én is remélem hogy jól fogjuk érezni magunkat! :D Jóidőben Balcsi, rossz időben Hévíz! :D
Vendég

Áfonya!

Pedig a bálna köztudottan vizi állat. :lol:
Na jó,nem akartalak megbántani ám ezzel.Biztos tutijól fogjátok magatok érezni.Mi lenn voltunk ma a Velencei-tónál,nagyon szuper a víz!Jó sokat úszkáltam,meg a nap is jól megfogott.Most meg egy jó vihar volt nálunk.
Vendég

Sziasztok!

Csibe!

Az a helyzet, hogy a munkámat szeretem, csak hát ugye a bejelentés.... :roll:
Köszi a drukkokat, nagyon jól jön! :)
Én is küldöm ezerrel++++++++++++++++++++++++++++++++

Nyuszifül!

Húúúú, de jó Neked! :wink:

Nyulasz!

A sok munka után legalább jóléreztétek magatokat! :)

Áfonya!

A pocakot tessék mindenkinek mutogatni, hogy milyen szép! :D :wink:

Jeni99
jeni99

Nyulasz,
ma mi is fürödtünk! :) Domboriban voltunk (dunaholtág) és ott is nagyon jó volt a víz, Enikő a beleülős úszógumijában kepesztett, nagyokat visongott, lángosoztunk, nagyon jól éreztük magunkat. Nálunk a "megfogott a nap" az úgy néz ki hogy apának és nekem ronggyá égett a háta-válla, mert a gyereket bekentük nagy faktorú naptejjel, magunkat meg nem... minket se az eszünkért lopnak el, a gyereknek semmi baja, mi pecsenyepirosak vagyunk mellmagasságtól felfelé :lol:
Jeni,
mutogatom én a pocakom, bár már most tekintélyes :D Félek nehéz lesz mozogni a babásság végén, meg a meleget sem jól viselem...
Hogy értsd felteszek egy 20 hetes fotót, kizárólag erős idegzetűeknek! :P
Kép
Vendég

Áfonya!

Nagyon tete! :D Én is szeretnék "bálna" lenni! :wink: :lol:

Jeni99
jeni99

Engedjétek meg hogy bemutassam a fiam:
Kép

Ő Barna. A kukiját szépen közszemlére tette az első percben, az arcát azonban nagyon sokáig vadásztuk, ez az egyetlen valamire való kép llett róla, vagy mindkét karja az arca előtt volt, vagy a pofiját a méhlepénybe fúrta. A kép jobb oldalán egyébként az a lepény.
Vendég

Éljen Barna!!!!!!!!!!!
Kép

Ja,és én is szeretnék bálna lenni.Végüls a vizet is szeretem... :wink:

Gratulálok a fiatokhoz!Szép munka volt!
Vendég

Jeni!

Igen,jó volt egy kis pihenés.Ti nem szoktatok néha a nagy lakásfelújítás közepette csobbanni egy kicsit a Balcsiban?Vagy Horvátországban?
Pedig biztos rátokférne.
Állatkáid jól vannak?
Vendég

Sziasztok

Végre hazaértünk! Vagyis még jó lett volna maradni, mert nem kellett főznöm, többnyire reggel 6-kor leadtam a nagymaminak az unokát és én vissza mentem apjuk mellé aludni! :lol:

Nyulasz
voltatok a Mágusnál? De jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!
Bor: én sem tudom az összeset meginni, csak 1-2 fajtát és abból is csak az édeset, max a félédeset

Nyuszifül
húúúúúúúúúúúúúúúúúúú 31. hét, és már csak a héten dolgozól!!!!!
Jaj de jóóóóóóóóóóóóó!

Csibe
hogy vagy?????????

Áfonya
végre kiderült hogy kis kukija van!!!!!!!!!!!!! Éljen éljen! és a család mit szólt hozzá! Vagy ez volt a vágy?

Jenni
raksz majd fel képet a zuhanyzóról?
és azért pihenjetek is, ne csak dolgozzatok!!!!

Princess
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nevek: ha lány: igen: Réka Sarolta
ha fiú: még nem tudjuk, majd ha kiderül hogy van-e kukija, de apjuk lányt szeretne, aki egy kicsit nyugisabb mint Ákos :lol: és persze nekem mindegy hogy fiú vagy lány, csak egészséges legyen, és egy ici-picit nyugisabb

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Áfonya! Gratulálok! Szerintem mi is kiegyeznénk egy ilyen nemi aránnyal. :D A Barna nekem is a kedvencek között volt, csak van az ismeretségi körben. Szuper! Jó pihenést a Balcsin is, biztos jó lesz ennyi kihagyás után.

Erika!
Én azért lányban is ismerek olyat, aki felér 2-3 fiúval. :lol: Én is olyan voltam, szóval most egy kicsit aggódom is, hogy a mi babánk is olyan lány lesz mint én. :oops: Bár így pocakon keresztül nagyon nyugisnak tűnik (egészen addig, amíg minden úgy történik, ahogy ő szeretné). :lol: :lol: Tetszenek a lányneveitek is!

Nyulasz! Hamarosan ti is kezdetek. Izgalmas nyár lesz! Mi is Hajdúszoboszlón voltunk tavasszal, ott tényleg ki volt írva, hogy meddőségre is jó (mármint nőknek), de ha jól emlékszem Bükkfürdő is. Mivel én nem mehettem termálvízbe, mi eleve olyan helyet választottunk, ahol volt sima vizes medence/élményfürdő. Oda a párod is bemehet. Biztosan találtok valamit, ami mindkettőtöknek jó, a lényeg meg úgyis az, hogy együtt legyetek, nem? :wink:

Csibe! Mikor kell tesztelned?

Mi ma megyünk dokihoz. Manó szerintem még mindig farfekvéses. Tapasztalt anyukák! Meddig kell, hogy megforduljon? Meddig van még elég helye? Beszéltem a szülésznővel is telefonon, jövő héten tudunk találkozni. Telefonon nagyon kedves volt. :D Pénteken védőnő, jövő héten pedig irány a Balaton. Egy ideig most nekünk is ez lesz az utolsó nyaralásunk. Még azt sem bánom, ha végig esni fog, legalább nem fogok vizesedni. :wink:

Nyugodjatok meg, mindenki lesz még bálna, aki most nem az!!! :lol: :lol: :lol: Én már elképzelni sem tudom, hogy még mekkorára képes nőni a hasam. :shock: Pedig első terhesség. :oops:

nyusziful76

Látom a bálnám nagy sikert aratott :lol:
Nyuszifül,
lassan biztosan befordul, bár tény hogy egyre kevesebb helye van rá... nem tudok pontos időt ameddig kell neki. Egyelőre nekem is farral csücsül, de ez még nem jelent semmit. :)
Erika,
apukámnak Barnus lesz a negyedik unokája, és az előtte levő 3 mind lány, így ő most örül nagyon. Mi inkább kislányt szerettünk volna Enikő miatt, de a fiúcskával is nagyon boldogok vagyunk. Anyósnak meg második unokája, eddig a nagylányom volt az egyetlen neki, ő magának a második unokának örül nagyon, tán mindegy is lett volna neki, de mikor vigyorogva megkérdeztük mit tippel mi lesz, fiút mondott. :) Nekem fura lesz a kuki a pelusban, de megszokom hamar :)
Csibe,
hogy vagy? Vérvétel, teszt mikor esedékes? Szorítok ám nagyon!!! :)
Nyulasz,
neked is köszi a gratulát, leszel te is bálna, nem is sokára! Én tudom! :wink:
Vendég

Sziasztok csajok,

Áfonya gratula a fiacskádhoz. :) Legalább egyenlő lesz a nemek elosztása nálatok;-)

Tegnap csináltam tesztet és sajna negatív lett, mostmár menstrisen görcsöl a hasan, tehát úgy néz ki, hogy részünkről eldölt a téma :oops: :)

Kép

csibe
csibe32

Negatív tesztem mellé ezt szerettem volna tenni :( :( :( :( :oops:

Kép

csibe
csibe32

Csibe,
míg vér nem folyik nem ér feladni!!! Én szorítok tovább, lehet hogy csak korai volt a teszt!
Vendég

Sziasztok!

Hát nekem nincsenek túl jó híreim. A tegnapi kemény 4400FT-os forgalom után a főnöknek elege lett, és azt mondta, hogyha ő dolgozik a munkahelyén, akkor kell csak mennem melózni, ez azt jelenti, hogy a fizum kb. a felére csökken, és kézhez kapnék nagyjából 30 000FT-t. Na ebből jöjjön ki valaki. :lol:

Jeni99
jeni99

Áfonya!

Gratulálok a fiadhoz! :D :D :D
Látod, csak megmutatta magát! :lol:

Jeni99
jeni99

Nyulasz!

Ritkán kapcsolódunk ki, túl ritkán. A párom már annyira belesavanyodott a mindennapokba, hogy sokszor beszélni sem lehet vele, és ez a legkiborítóbb. Tényleg nem tudom mit csináljak, hogy jobb legyen. :(

Balatonra egy-egy napra szoktunk menni, de tavaly sem voltunk.

A jövő hét végén megyünk kertipartira. Az én tippem volt. Jó ötlet szerintetek?

Jeni99
jeni99

Erika!

Ha majd elkészül a zuhanyzó, akkor majd megmutatom, persze.

Abban teljesen igazad van, hogy mindegy milyen nemű a baba, csak egészséges legyen. :)

Jeni99
jeni99

Csibe!

Nem volt még korai a teszt?
Mensis tünetekkel is lehet ám babát várni! :wink:
Még ne add fel, szorítok! :) ++++++++++++++++++++++++++

Jeni99
jeni99

Nyuszifül!

Nagyon örülök, hogy már nem kell sokáig dolgoznod!
Ha letetted a munkát, akkor add át magadat a készülődésnek, és élvezzd ki minden percét a babavárásnak! Kívánom, hogy életreszóló élménykben legyen részed! :wink: :D

Képzeld teljesen elkerülte a privid a figyelmemet, pedig már nagyon régen írtad, legyközelebb írd be légyszi a fórumba is, hogyha írsz, köszi. :oops: :oops: :oops: /tudod a gyengébbek kedvéért :oops: / Pedig nagyon jól esett, hogy nézegetted a boltokat, és kerestél engem.

Jeni99
jeni99

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?