Csibe!
Csak azért írok szűkszavúan,mert most nem történik semmi.Illetve ma voltunk Krizsa dokinál megbeszélésen,nagyon rendi volt,mint mindig.Átirattam vele a dátumot,mert aug első hetére írt be anno,és csak 18-tól vagyok itthon.Szuper,mert nagyon rugalmas volt.Szóval,ha megjön,úgy juni 10 körül,akkor kezdem szedni a fogigátlót.Augusztus 3-án UH.10.-től 17.-ig szurik,17-én mégegy UH,és kb 22-én punkció.Hát kb így állunk.
Többször rákérdezett,hogy nem megyünk-e nyaralni.Nem értettem miért.Mondtam neki,hogy álltalában aug.20-tól szoktunk menni,a párom munkája miatt,de most találtunk jobb programot
Aztán később megint kezdte a doki,hogy a Balcsira sem megyünk?Egy hétvégére sem?
Hát végül csak megkérdeztem,hogy ez miért lényeges,mire azt mondta,hogy nagyon jót tesz a langyos sós tengervíz,vagy akár édesvíz mindenféle gyulladásra(bár nem tudok róla,hogy nekem lenne),nagyon ajánlgatta.Úgyhogy van még üdülési csekkem,lehet,hogy egy hétvégére elmegyünk Harkányba.Vagy valahova.Gondoltunk Horvátországra is,de két nap olyan rövid.
Meg tavaly Spanyolban voltunk,és csak egyszer fürödtünk a tengerben,annyira szuper medencerendszer volt a szálloda kertjében.Nekünk az jött be.Nem szeretem,amikor az orromon folyik be a sós víz,és marja a torkom.
Szóval ennyi történt,még 2 hónap,és beindulnak nálunk is a dolgok.Már nagyon várom.
Te meg csak pihengess,csináld amihez kedved van,én egyfolytában drukkolok nektek.
Princess!
Remélem rendben megérkeztél,írj,ha tudsz,hogy hogy vagy!
Áfonya!
Igen valószínű,hogy Enikő már lány marad.
De a picinek még kinőhet
Vagy nem ?:oops: Én remélem fiatok lesz,biztos jó lehet egy vegyes páros.Igaz a kinőtt ruhákat nem mind tudod majd ráadni,bár a rózsaszín határozottan divat a férfiaknál is,de a csipke még nem annyira
De ki tudja,lehet,mire megszületik,már ezen sem lepődünk meg.