Sziasztok lányok!
Jaj Bíííbi annyira örülök a jó hírnek
sok sok puszi
Tudtam, hogy sirkici beíndította a dominóelvet, vagy talán már christell, de ha így folytatjuk lassan kiürül ez a topic, persze a kis csapat együtt marad, mert szépen mindenki átköltözik a babásba.
Andi: szerintem még tök jó a hőd, kicsi leesés nem számít de látom nem adtad fel megy a megadrukkk ++++++++++++++++++ milyen nagyszerű is lenne két kismami egymás után.
Nóri ha minden ilyen jól alakul lehet, hogy ez a te hónapod...aztán dolgozni apával szorgalmasan
Lányok köszönöm a vígasztaló szavakat. Rájöttem, hogy jobb itt lenni mint egyedül keseregni. Csak egy kicsit szégyellem magam mert itt mindenki annyira optimista, én meg néha rendesen el tudok kenődni. De talán azért is van ez a topic, hogy a fájdalmunkat, bánatainkat is megoszthassuk egymással. Meg persze az örömünket, úgyhogy nem is kesergek tovább ilyen szép napon
Pöttye: beleolvastam a barátnőd blogjába ahonnan a babás görbét küldted nekem. Sokat segített, és rájöttem nem vagyok egyedül az érzéseimmel. Örülök, hogy kibékültetek a kedveseddel, és belevágtok decemberben a projektbe.
Gabi: ha pár napig még mindíg semmi akkor csinálj egy tesztet, vagy ha gondolod kíváncsiságból mérd meg a hődet. Az is mondhat valamit.