Új privát üzeneted érkezett!

A nyulak nekünk bejött :lol: És mindjárt okt. 25! :lol:
Vendég

Nóri,
azért kell szednem a duphastont, h. végre megjöjjön a menszeszem. Már nagyon várom... :D
Te esetleg ismered (szedted)?

Ma vagyok az 57. napon, asszem rekord... :(
Vendég

Krisztinka, miért is maradsz te velünk olyan sokáááá???
Szerintem nem ám.. Okt. 25 hamarabb van jóval, mint december..
Addigra remélem csak a sereghajtók maradnak itten... :)
Vendég

Totál OFF, de annyir aszeretem a kis képeket, ha beszúrtok... Lesz mivel illusztrálnom a blogomat :D
Vendég

Krisz:azért hagytalak ki, mert te már anya vagy....mi meg az elsőért küzdünk...de remélem nincs harag! :wink:

Arikon:mert úgy emlékszem, a doki bácsi valami ilyesmit akar nekem felírni nyálkahártya vastagítás céljából...de lehet, hogy rosz névre emlékszem. :roll:
Hát a te ciklusod nem piti!Rekord!Így gyakorolsz a 9 hónapra, mi? :lol:
Vendég

Jól van igaz, nekem már van egy Manóm, de szeretnék még legalább egyet. Na de persze, hogy nincs harag! :wink: :lol:
Vendég

Lehetséges, h. nem emlékszel rosszul, mert ezt a gyógyszert sokmindenre fel szokták írni. Utána olvastam, és menszesz zavaroktól elkezdve a korai terhességnél - veszélyeztetettek esetén - vetélés ellen, beágyazódás elősegítésre, és méhnyálkahártya erősítésre is alkalmazzák.
Mindenki válassza ki a reá illőtt... :lol:

Ja, gyakorlat teszi a mestert! :wink:
Vendég

Arikon:csütörtökön megyek megint UH-ra, hogy megrepedt e az egyszem csodatüszőm, akkor fogja felírni, úgyhogy majdnem egyszerre kezdjük szedni!Újabb közös pont! :wink: Most olvastam utána én is, tuti ez az.
Vendég

Hát egy 20mm-es csodatüsző nem is tehet mást :wink: :D
Vendég

Csak ne fusson el Apa úszóbajnokai elől! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Bíborlány gratulálok!!!

Andi mennek a drukkok!
Persze mindenkinek mennek a mielőbbi babásodáshoz!

KépKépKép
bambika

Nóri,

Hajrá!!

Csajok, nálam még mindig semmi...... :D

Kép
Kép
gabi82

Hát már sohasem lesz péntek????????????

Szerintetek érdemes még tesztelni addig, vagy várjak? Vagy ez már egyértelműen arra utal, hogy nem vagyok terhes?

Kép
Kép
gabi82

Gabi:mindig ilyen hosszúak a ciklusaid????
vedresandi

Gabi:én sem tudnék várni, de a csajok biztos azt mondanák, hogy várjál 2-3 napot...az a biztos.Szóval...te tudod, de ha ellenállhatatlan vágyat érzel egy darabka papír lepössentésére...hááát, meg fogjuk érteni! :wink:
Vendég

Szerintem pisild le. :)
Vendég

Jó napokat!

Bibí ilyen hírre jönni.. nem semmi!!!! Gratulálok! Jó egészséget!

Drusza drukkolok azért én is, sosem lehet aztat tudni...

Gabi te hogyan is állsz?

Rólam semmi különös, nagy nehezen megkaptam az utolsó szűrés eredményeimet, szerdán azt is viszem az okosdoktorbácsihoz.

Kép
mercure

És te leszűrtél belőle valamit Mercure?
Vagy nagyon orvosososdi??
Vendég

Pöttye ez még a múltkori cytológia meg clamydia teszt eredmények, ezeket értem :D

Kép
mercure

Nóri,
ez tök jó! :D A Föld napján csak ilyen szupi emberek születhetnek, mint MI is. :wink: :D Szorítok a csütörtöki uh-hoz! Biztos megrepedt.

Gabi,
Tudod én mindig azt mondom, h. türelem babát terem! :wink: Nézd meg, h. Bíbinek is hogy bevált. Ha ott van, akkor azt a pár napot kivárja, hidd el. Csak NYUGI! De ha ne adj Isten nem most jött el hozzád, akkor csak megkíméled magad a csalódástól. Nagyon drukkolok és kívánok erőt!
Vendég

Ja, még azt kérdezném, h. a cickafarkfűt hogyan kell alkalmazni?

A gyógynövényes lány azt tanácsolta, h. a menszi első napjától 20 napig, utána szünet a köv. mensziig... (nekem nem filteres van, úgyh. a mennyiség ilyenkor mennyi kell h. legyen?)
Vendég

Arikon: ez így van!:lol: (naná, hogy megrepedt) :wink:
Vendég

Arikon:én először most ebben a ciklusban ittam 1-14-ig, reggel és este.Forraltam kb két közepes bögrényi vizet és belelapátoltam kb 5-6 kiskanálnyit.(bögrénként 2-3 kanál) Oszt ennyi.Ajánlom, hogy mézzel idd, mert nagyon keserű.De csak működik, nekem lett egy csodatüszőm!!!
(és ráadásul tudtam wc-re menni normálisan tőle...)
Vendég

Nem, nem csajok! Itt rosszul terjed a hír, cickafarkat peteéréstől szabad csak inni! Nekem totál rendbejött 3-4 hónap alatt a ciklusom, előtte össze-vissza véreztem ciklus közben, görcsöltem meg miegymás, majd mensi alatt 7-8 nap alatt két doboz szuperplus tampont fogyasztottam, hatalmas görcsök közepette.....mostanra meg elég rendesen rendbejöttem, semmi pecsét, görcs, meg 5-6 nap mensi egy doboz tamponnal, és csak a tea volt, amit folyamatosan ittam a következőképp: málnalevél tea 1-14-ig a peteérés támogatására, majd 14-től palástfű tea+ cickafark beágyazódás segítésére és mensi görcstelenítésre! Klubtársak, légyszi, légyszi hallgassatok most rám! :)
Vendég

A gyógynövényes oldalon az van fent,hogy szigorúan mensitől középidőig,mert vetélés okoz! (vérbőség miatt!!!)

Kép
kicsimálna

Igen, igen, tudom, hogy így van ott, meg egyéb helyeken is...Más szerint meg a palástfűhöz hasonlóan gesztagén hatású, ezért csak a 2. periódusban szabad. Én az utóbbinak hiszek, előtte pár hónapig én is középidőig ittam, s összevissza a fenti bajaim voltak...
Vendég

Sziasztok!

Bibí!

Gratulálok, nagyon tetszik a zebrád!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Andi!

Még nem olyan rossz az a hő!!!!! Bizakodjunk!!!!! Drukkolok!!!!! :D :D :D
Vendég

Nem vitatkozom ám! :)
Csak én is úgy ittam,aztán ezt olvastam és tele lett a nacim rendesen utána!
Ki tudja vajon a tuttit ez ügyben???

Kép
kicsimálna

Ditke Neked is köszönöm!

Kicsimálna:Tudom, tudom, hogy nem vitatkozol, fél éve én is riadtan öntöttem ki a valag cickát a 2. periódusban...Nézd, nekem bejött, én ezt hiszem el.
Vendég

Gabi, VedresAndi: Nincs még mensi sehol??? Az akkor már kecsegtető nem?

Kép
csucsu05

Jelentem nekem még nincs semmi sehol :!: :lol: :lol:
vedresandi

Ez az csajok!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok lányok!

Jaj Bíííbi annyira örülök a jó hírnek :lol: :lol: sok sok puszi

Tudtam, hogy sirkici beíndította a dominóelvet, vagy talán már christell, de ha így folytatjuk lassan kiürül ez a topic, persze a kis csapat együtt marad, mert szépen mindenki átköltözik a babásba.

Andi: szerintem még tök jó a hőd, kicsi leesés nem számít de látom nem adtad fel megy a megadrukkk ++++++++++++++++++ milyen nagyszerű is lenne két kismami egymás után.

Nóri ha minden ilyen jól alakul lehet, hogy ez a te hónapod...aztán dolgozni apával szorgalmasan :oops:

Lányok köszönöm a vígasztaló szavakat. Rájöttem, hogy jobb itt lenni mint egyedül keseregni. Csak egy kicsit szégyellem magam mert itt mindenki annyira optimista, én meg néha rendesen el tudok kenődni. De talán azért is van ez a topic, hogy a fájdalmunkat, bánatainkat is megoszthassuk egymással. Meg persze az örömünket, úgyhogy nem is kesergek tovább ilyen szép napon :)

Pöttye: beleolvastam a barátnőd blogjába ahonnan a babás görbét küldted nekem. Sokat segített, és rájöttem nem vagyok egyedül az érzéseimmel. Örülök, hogy kibékültetek a kedveseddel, és belevágtok decemberben a projektbe.

Gabi: ha pár napig még mindíg semmi akkor csinálj egy tesztet, vagy ha gondolod kíváncsiságból mérd meg a hődet. Az is mondhat valamit.
mirci74

ja még annyi...nekem ma megjött az a fránya piri :twisted:
csinálok már egy vonalzót, hogy képben legyetek
mirci74

Sziasztok Lányok!
Először is köszönöm, h. elláttatok segítő tanácsokkal ami a cickafarkot illeti, de nem is tudom, h. Nóri v. Bíbi "szokását" alkalmazzam. Mindeketten eredményt értetek el; lásd Nóri szupernagyságú tüszőjét és hát Bíbi babóját. Picit utána olvastam és valóban az terjed mindenütt, h. 1-14. napjáig, reggel-este 1 evőkanál fű :D 2 dl forralt vízhez, ékezés előtt 20 perccel. Nos egyelőre még nem tudom, h. hogy legyen. De mivel még amúgysem aktuális, addig még kiokosodom, aztán kipróbálom ezt is és azt is. :D Rosszat valószínűleg nem tehet, csak 1/2 évnél tovább nem szabad alkalmazni. Addigra meg már tuti babás leszek! :D :wink:

Mégegyszer köszönöm a jó tanácsokat és nagyon szép estét Mindenkinek! Főleg az újdonsült Kismaminak! :)
Vendég

Mirci,
sajnálom a pirit :evil:
Annak viszont nagyon örülök, h. jobban van a lelked és annak meg pláne, h. visszatértél! Hidd el együttes erővel mindannyian átkerülünk a Babás topicba.
Vendég

Sziasztok!

2 negatív teszt után, hát.... nem tudom. Félek megcsinálni a következőt.

Andi,
régen mindig 28 napos volt a ciklusom. Most volt 21, 31,28. És remélem normalizálódott. Ezért nem tudom, hogy szerdán, ami a 33. nap lenne érdemes e dokihoz menni. Vagy akkor csak teszt és pénteken doki..

Egyszerűen semmit nem érzek.... Nem akarok cisztákat!! FÚJ-Fúj ciszták!!!! :evil:

Mirci, sajnálom a pirit!

:(

Arikon,
kitartás és fel a fejjel!
Látod én folyton nyavalygok, hogy ilyen tünet-olyan tünet. Vajon ez most az e. Mégsem zavarnak el. :)

Kép
Kép
gabi82

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Helyesbítés!

Arikon!
Kitartás és hajrá!!!

Mirci,
az előbbit neked akartam írni. Ne hagyj el minket. Látod én állandóan nyavalygok! :lol: :lol: :lol:
És félreírok

..

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!

Hulla vagyok...
Mamint a kisangyal úgy dolgoztam (hajtok a hét munka-hőse címre) és utánna irány a ház.

Kimartunk jópár konnektor helyet, és végre haladnak a fiúk is mert már alig van falazni való (szerencsére).
Intézkedtem cserép ügyben (mert vannak összeköttetéseim - mire jók az exek :D )
Nekünk az ezüsszürke szín jön be így elsőre....
Kép

Mit szóltok?
Az anyíósom szerint szar, mert azonnal mohás és penészes lesz.... de én nem akarok pirosat, meggy színűt.... :?

babszika

Babszika!

Ha engem kérdezel, nekem tetszik! :wink: :D
Vendég

Ditke!
Téged is kérdeztelek :wink: :lol:
A vicces az az, h valójában már egy tetszési kinyilvánítás elég ahhoz, h leszarjam az anyósomat a véleményével együtt.
Szerinte egyébként ha ilyen sárga lenne a házunk, akkor az undorító lenne, mert azt hinné mindenki, h kisebbségiek vagyunk..... :oops:
Ja és hogy tuti hozzánk törnének be először, mert feltűnő színű a ház......
Szerintem, ha be akarnak, akkor be is fognak, és valszeg azért, mert új a ház és látják, h most veszünk meg mindent bele......

babszika

Babszi

Azt kell megvenni, és olyanra kell csinálni ami nektek tetszik! :wink: :D

Mi így csináltuk, és apósom nem is szól hozzánk!!!! :lol: :lol: :lol: Még a bútort is meg akarta mondani hogy milyet vegyünk! Azt a szép barna faragottatt! :shock: :x Hát persze hogy nem olyat vettünk!
A fürőszobában bordó csempe van. Ízlésficamunk van, mondta! Szegény burkolókat is lebaszta, hogy biztos ők beszéltek rá bennünket a bordó csempére! :lol: De én nézem még évekig és nem ő! :D
Vendég

:lol: :lol: ismerős helyzet :lol: :lol:
nálunk a nagy fürdő almazöld és narancs-sárga lesz..... anyós kész volt mikor meglátta :lol: :P

babszika

De remélem pont ez győzött meg benneteket hogy ez kell nektek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na megyek fürcsizni! :wink: :oops:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Gratulálok a friss babásoknak:)
Nóri Tőled szertném kérdezni,hogy milyen volt a méhnyálkahártya vastagsága nálad?
Én múlt hét szerdán voltam a 12.napon, akkor 18 mm-es domináns tüszőm volt és pár 12mm-es.
Ez rendben is van, de a nyálkahártya csak 6mm-es volt.
14.napon pénteken reggel choragon tüszőrepesztő injekciót, majd szombat vasárnap akciók sora.
A choragon 32-40 óra múlva repeszti a tüszőt,ezért most kivártunk szombat déutánig az első akcióval, amit 5 nap szex mentes időszak előzött meg.
Tehát most mindent betartottunk.

ma vagyok a 17.napon ,mától 3X1 utrogestan kúpot kell használnom, az esetleges megtapadás segítésére.

jó éjt Nektek!
k.vanda

Na, én is lelépek..... jöhet a szunda-bunda.. :lol:

babszika

Jó estét mindenkinek, gondoltam bekukkantok a nagy örömhírre!!! :lol: GRATULÁLOK Bibi! (mondd, hogy csináltad?) :lol: :lol:

Andi:Te meg nem föladni ááááám, az a hő még nagyon nincs lent! :wink: Ééénnnn ssszzzooorrííííítttooookkk!!!!!

Babszi: Gyönyörű ez a kecó színnel meg mindennel együtt úgy jó ahogy van!!! :wink:

Gabi: Szerintem is jó lenne már egy teszt nem gondolod?! :lol: Csak mert kiszúrja az oldalam a kíváncsiság.. :lol:

Mirci: Sajnálom pirit, de föl a fejjel!!! Legközelebb csak nem jön!! :lol: :lol: Bár én beszélek..... :lol: :lol: :lol:

Jó éjt mindenkinek,és holnap szép napot!!!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Babszika: Szép az a cserép. Ha te ilyet akarsz akkor nincs más mint ilyet venni! Ez amúgy is különleges. Tényleg minden cserép piros, vagy bordó. Az meg szerintem a legfontosabb, hogy ti mit akartok. Viszont tényleg ehez a cseréphez azért a külső szinnel vigyázni kell. Mert a képen a narancs nem illik hozzá. Milyen szinű lesz a házatok?
Mikor az első babómat vártam mi akkor költöztünk be a házunkba. Nagy hassal pöröltem mindenkivel mert a szobák falát az após és az anyós akarta eldönteni. Mert szerüntük pasztell szin kell mindenhova. A fürdő nekünk is bordó az sem volt jó szerintük. De én nem adtam lejjebb. Igenis amit elképzeltem az lett. És nem bántam meg. Azóta persze mindenki dicséri és elfelejtik, mekkora harcok árán lett ilyen. Ja nem mondtam az após festő a sogorom burkoló. Tehát kellet harcolni rendesen. Itt álltam mellettük mert különben önállósították volna magukat :) Én voltam a főnők!! :)

Kép
csucsu05

Na de itt fecsegek miközben van itt fontosabb téma is!!!
Csajok: Mi a helyzet??? Remélem piri sehol!!! Még este is azt mondtam a férjemnek, hogy most lesz babónk ebben a hónapban mert mindenkinek beindult most és egyedül nem akarok itt maradni. Szóval adjatok életjelet magatokról :)
I Z G U L O K É R T E T E K :)

Kép
csucsu05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?