Új privát üzeneted érkezett!

Gabi,
de jó!!!

Andi,
pedig komolyan nincsenek ilyeneim... :shock: Szimpla B-s vagyok :D
Vagy megnőttek volna? :oops: :D

Pöttye,
biztos minden rendben lesz! Megbeszélitek, jól összeborultok és.... (18-as karika) :wink: :D
Vendég

Lepisilem, de akkor bontsátok ki a dobozból :lol: :lol: :lol:

Krisztinka, a takaró nem számít semmit szerintem, kezd szó szoros értelmében forrósodni a helyzet :lol:
Vendég

Bíbi:parancsolj!

Kép
vedresandi

Bíbi! Bejelöltelek! :lol:
Vendég

Tyűűűűűűűűű! Ez aztán a kísértés! Szokták mondani, mindennek ellen tudok állni, csak... :lol:

De csajok, télleg kibírom. Ez a hónap tiszta gáz volt, lehet, csak a stressz... Már eleve leszaromhónapnak indult, görbe is csak apa miatt, meg közben letelt a fél év, amit adtam magunknak, meg a felmondási időm is, kezdtem munkát keresni, elbeszélgetésekre járni, aztán jött a polip, enyhén sokkolt, ezen a ponton tényleg feladtam az egészet egy időre, aztán összetörtem magam itthon, majd megfáztam....most meg nem bánom, ha lesz pár nyugis-reménykedős napom. Megérdemlem :lol:
Vendég

Gabi! Jelöltelek!
Vendég

Na én ezt nem tudom követni, kinek nem vagyok meg még? :lol: :lol:
Vendég

Bíbi: Oké, de rád érvényes az, hogy max. 16. dpo van magas hővel...Szóval ha holnap reggel is magas és tesztelsz egy negát, nem tudom, mit csinálok.... :D :D Én különben ráérek hétfőig, akkor jutok legközelebb nethez. :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Hát Jaimee, akkor Téged mindenképp megvárlak :lol: :lol:
Vendég

Andi,
(bocsi Lányok, h. nem priviben írok, próbáltam de nem sikerült valamiért)

Szóval megnéztem az iwiw-en a képet és szerinte Férjecske és köztem lévő háttér lehet az a cici... :lol:
Ha ekkora lenne akkor szerepelhetnék plébojban... :evil:
Vendég

OFF: Arikon,nem csak nagy cicikkel lehet a plébojban szerepelni!!!
vedresandi

Arikon, hagyd máááá, nem mutat az rosszul :lol: :lol:
Vendég

Arikon! Semmi gond vele! Más meg plasztikáztatja! Te meg kipróbálhattad így! :lol: :wink:
Vendég

Andi, én mééé nem kaptam ekkroa dudát?:D

Csajok, tényleg megyek, jó látni a hangulatot... (merthogy olvasom.. ) :)

Bíbi, én nem tudom hgy bírod ki, de ha kibírod, kibírtad. :D
:shock:
[size=9]Egyébként csak egy kis pipiről van szó, nem több..elég egy csepp is.. nem több... :)[/size]
Nah, mindegy...tudom, kibírod:)

LEGYETEK JÓÓÓK HA TUDTOK! :wink:
Vendég

Csajok:Arikonnak az iwiwről csórtam a képét,és utólagos engedelmével levágtam mellőle férjecskét,és nem pumpáltam neki fel semmijét :lol: :lol: :lol:
vedresandi

De lehet,hogy szakmát váltok,plasztikai sebész leszek,és mindenkit szeretettel várok szülés után 8) :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Andi! Ez jó ötlet! Akkor mi diszkonáron megyünk zsírleszívásra ugye???? Na meg mellplasztikára! :lol: :lol: :wink: :wink:
Vendég

diszkontáron Kicsit vagyok csk beszéd, azaz íráshibás! :lol: :lol:
Vendég

Krisz:persze,majd nagyker áron adom az implantátumot!!! :lol: :lol: :lol:
vedresandi

okééééééééééés Na de nekem lehet a zsírpárnákal lesz gond!
Vendég

Elrisztottam mindenkit az új foglalkozásommal?????? :?
vedresandi

Én nem bííííííírom az orvosokat :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nem én itt vagyok! Várom , hogy a dolgozó leendő kismamik és a kismamik szórakoztassanak, mint otthonlévő anyukát! DE nem akarnak jönni! :shock: :?
Vendég

Bíbi:akkor megmaradok a kaptafám mellett!!!
vedresandi

Ja, a susztereket mindig is csíptem :lol: :lol: :lol:
Vendég

Krisztinka vagyok én csak néha itthon is csinálok valamit. Pont azt írtam reggel, hogy már netfüggő kezdek lenni. Még vasalás közben is néha bekukkantottam. Kaja is most lett kész. Szóval ülhetek én itt de akkor jön haza az én éhes-édes párom és akkor mit mondok neki? Bocs babanet :) Na attól lakjon jól :)

A zsírleszívásra és mellműtétre nagyker áron én is beneveznék. Kérném Dr. VedresAndit jegyezzen elő :)

Megyek fűvet nyírni. Ma múlt el a télapóm pedálozok Apánál. Este meg majd természetben fizet.:)

Kép
csucsu05

Újra itt!
Na jó, beletörődöm a sorsomba, csak meglepődtem a váratlanul jött "nagyságomon"! :lol:
OFF:
Andi,
remélem nem bántottalak meg a plébojjal...csak poénnak szántam. :D
Vendég

Arikon:dehogy bántottál meg.Ha visszaolvasol,akkor láthatod, hogy többen előjegyzésbe kerültek már Dr.Vedresandinál :wink:
vedresandi

DrVedresAndi,
Akkor megnyugodtam! Ki tudja, lehet, h. szükségem lenne egy kisebbítésre!? :lol: :oops:

Lányok,
nagyon szép hétvégét Nektek! Akinek még kell szurkolok ezerrel! Én csak szombat estétől leszek újra babanet közelben, addig majd csak kibírom valahogy. Megyek tesómékhoz babázni :) hurrá!!

Aztán jót ne halljak felőletek! Lepedőket nem kímélni! :lol: :oops:
Vendég

Arikon: neked is jó hétvégét és jó babázást.

Na megyek mert tényleg fűvet kell nyírnom :(

Kép
csucsu05

Arikon:szép hétévégét Nektek!!!
vedresandi

Sziasztok!

Visszaolvastam, de hirtelen rám tört a sírhatnék.... és emiatt elfelejtettem, h kinek mit akartam írni.... :cry:
Nincs semmi baj, csak ... hüly vagyok.... néztem egy filmet és előtört belőlem a kislány... (gondolom, h nektek nem is jut eszetekbe ilyen hülyeség, úgyhogy nem is részletezem, mert kizártok majd a korom miatt)

A lényeg, h kész a 2. szintünk (legalábbis remélem, h már a koszorú is ki van betonozva!!!! :lol: (Gabi! nektek is gratula!!!)

És megvan a zenekar a lagzinkra.... amire már nem is biztos, h marad pénzünk, de az anyukám lázasan szervez :lol: :lol: (édes)

babszika

Hali,
beállok én is egy zsírleszívásra, de csak a 2. babó után. :lol:

Pirinek még mindig se híre se hamva.....Na nem mintha várnám.

Mindenkinek jót és sokat és kellemeset! Akinek még nem jött meg,annak ne is jöjjön( :D )

Bibi,
millió drukk!!!!!!!!

Kép
Kép
gabi82

Ria!
Ne sírdogálj! Örülj! Lesz külön szép házatok, nemsokára kész, csak Ti éltek majd benne. A lagzitok is szuper lesz :D És nemsokára ideér a gólya is! :D Anyus! Olyan pörgős most az életed, hogy saját magad is meglepődsz a reakcióidon?! Nyugi! Lassan minden és mindenki a helyére kerül!!!!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Bíborlány!
Ez már tényleg a visszaszámlálás vége! Holnapra kétcsíkosat kívánok!!!! :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Ciklust kezdő csajok! Tüszőt érlelni!
Félidősek! Kekszelni!
Dpo-sok! Tesztet beszerezni! Nem ám úgy járunk, mint Bíborlánnyal, hogy nem lesz otthon teszt!!!!
Jó éjszakát! Sziasztok!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Na hey hó lusták!

Én mint mindig dolgozom, vagy legalábbis részt veszek. :wink:
Tegnap jól megmondta a term.gyógyász-táplálkozás szakértő néni, hogy mit ehetek és mit ne és akkor talán nem jön elő jövőre az allergiám ennyire durván.És persze adott tanácsot baba ügyben is.Egy órát voltam 8000-ért...ja és több mint 2 órát utaztam... :evil:
Látom jó volt a hangulat, mindnekinek jó hétvégét, akciódús napokat és zebrás teszteket kívánok.
Bíbi:PIÓ szerelmére...csinálj má' egy tesztet, mert itten izgulunk ám!
Babszi:mi tényleg szimbiózisban vagyunk, látod nekem is diétáznom kell! :wink: (cukor és szénhidrát kilőve)
Pötty:sajnos nálunk is volt ilyen mostanság nem is egyszer...persze ez sovány vígasz...de azért egy jóóó nagy beszélgetés segít, nálunk legalábbis működik.
Gabi:írd már meg légyszi az iwiw-es elérhetőséged, mert én nem tudlak megjelölni.... :cry: (ja és mennek a drukkok)
Vendég

Szép napot!

Nem bírok aludni :lol:

Ha így megy tovább, holnap este megveszem a tesztet, és mikorleszmáhétfő? :roll: :lol:

Kép
Vendég

ÉÉÉs én is kérek drukkokat, mert holnap 10-re megyek UH-ra tüszőkukucsra és lehet, hogy kapok szurit!

Hajrá Nóri hajrá Nóri hajrá Nóri! 8) :D
Vendég

Nóri, ha hat a természetgyógyinéni, akkor minden pénzt megér...ha nem, nem :twisted: Azért drukkolok! És mi van tiltólistán? Remélem nem a pia :lol: :lol:

PIÓ szerelmére! Ez nagyon tetszik! Ellopom! :lol:
Vendég

PIÓ=isten :wink:
Tiltólista:cukor, szénhidrát,tej-sajt-túró, banán-dinnye-mála-szőlő.
Természetesen nyáron dinnyén élek és a nagyszemű szőlő meg a kedvencem, van otthon most is pár kiló...szóval ez nehéz lesz, egyenlőre inkább mérséklem az adagokat.De a cukrot és a szénhidrátot tényleg kiiktatom, örülhet updatenorbi, kűdöm neki a pént...Próba cseresznye.Nem árt amúgysem kicsit visszafognom magam.Ezentúl a biobolt lesz a törzshelyem. :wink:
Jajaj, ez a görbusz... 8)
Vendég

Jó reggelt!

Bíbi:azt nem csodálom,h nem tudsz aludni...megsúgom én sem!
Nemméremgörbém:
Kép

Nóri:drukk a holnaphoz,ma pedig nem dolgozz sokat!!!!!
vedresandi

Nóri, szőlő !!!Szeressem nagyon, de inkább hajrá bioboltok!

Andi, akkor hétfőig/szerdáig kukorékolunk :wink: :lol:
Vendég

JÓÓÓ (REGGELT)!

Andi: a helyedben én sem bírnék egyébként aludni... :lol: :lol:

Bibi: A te helyedben meg pláne!!! :lol:

Gyerünk csajok tesztelni, tesztelni....

Nóri: Mennek a ++++++++++++++++++++++++++++ enerdzsik neked!!! :wink:

Mindenki másnak további szép napot!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!

Andi, nagyon ígéretes a hőd!!!!!!!!

Bíborlány, ez nagyon durva!!!! Iszonyúan várom a hétfőt!!!!!!

Nálam pirinek még mindig se híre se hamva. Semmit nem érzek. Ez most normális?

Nóri, drukk neked holnapra! És küldöm a privit!

Kép
Kép
gabi82

Gabi:nem lehet hogy nem 28 napos a ciklusod?

Betty:de jó hogy látlak!!!Minden okés?
vedresandi

Szija Andi!

Minden okés, 26.-án megyünk vizsgálatra, Apának megnézik a kiskatonáit

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty:nagyon drukkolok,h minden oké legyen. :)

Én meg éppen székrekedéssel közdök 3 napja.Nem tudom mitől akkora a hasam,amekkora.Fájni nem fáj,mármint a szél,csak olyan nemtommi :lol: Nekem sosem szokott ilyen lenni,az elevittőlis szoktam tudni..lehet hétfőn doki,mertmég a végén belém köt :lol:
vedresandi

Én mindig ezzel küzdök, örülök ha 1 héten 2-szer tudok.. :lol:
Akkor is úgy kell belőlem kiimádni :lol:
Hogy szeded az elevitet? Minden nap?
Én folsavat meg E vitamint szedek.

betty615

Ja ?! És hogy mitől nagy a hasad??
Hát a nemmértgörbédet elnézve........bármitől :lol: :lol: :lol: :lol:

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?