Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!
Na megnézem rögtön iwiw-en ki maradt ki a nézegetésből... annyira jó lenne ott ücsörögni a parton..... mint a képen nem?

Kép
mercure

Hahó!

Mercure és Arikon!
Ti sztem tutkó, h nem vagytok meg.... :(

babszika

Csucsu:tegnap még nem volt rólad fotóm,de már feltettelek téged is a tablóra.Privi ment!

A többieknek újra küldöm, mert Csucsu lemaradt.
vedresandi

Jóreggelt!

Sajnálom ezt a sok pirit :(

Csucsu milyen igazad van a nyári babákkal kapcsolatban :) .Én már csak tudom :D .De azért a többi évszak is nagyon jó a babához :)

Ha valaki esetleg r0ám is kíáncsi bambikaként az iwiwen is megtalál.

KépKépKép
bambika

Babszi, megvagy.. majd nézd meg

Kép
mercure

már vissza is jelöltelek :lol:

babszika

Jóóóó reggelt csapattársak!

Csucsu, sajnálom...
Gabi, azért lehet, még korai volt a teszt, nem feladni!

Az enyimé kezd érdekelni... :wink:

Kép
Vendég

Bíbi:szóhoz sem jutok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mikor tesztelnél?????
vedresandi

Bíbi:akkor mondom én mit gondolok.
Ez a görbe babás.15 dpo-n vagy és az egekben a hő.Luteális szakasznak a 15 nap csodálatos,volt ideje a babának kénylmesen megágyazni.Tessék már egyet tesztelni pliiiiiiz!!!!
vedresandi

Bíbi: Tyűűűűűűűűűűűűűűűűűű....Ez egy babás görbe!! :D Van korábbi ciklusból is görbuszod?

Nóri: ??

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Andi: Egyre gondoltunk, látom! :D

jaimee

Bíborlány!

Nem semmi ez a görbe!!!!!! :D :D

Tesztre fel!!!!
Drukk ezerrel!!!!!!! :D

Kép
Kép
gabi82

Bíbi: Ne izélj, így nem tudok dolgozni.... :D Nyomás a mosdóba tesztelni! Spuri! :D :D

jaimee

Na, akkor mutatok két előzőt...
Kép Kép

Ez meg 3 hónappal előtte, ez miatt várok a teszttel, túl sokan jártak úgy, hogy ott volt a két csík, aztán elmúlott és megjött...így nem akarom. Hétfő reggel, ha így marad.

Kép
Vendég

Bíbi:na erre inkább nem mondok semmit,tesztelj inkább egyet!!!!
vedresandi

Bíbi fiam, te olyan terhes vagy, mint....mint ÉN! :D :D :D
Jók lehetnek az idegeid..... :D :D

Na, mentem, muszáj melózni, majd jövök!

Nóriiiiii! Ott mi újság?

jaimee

Ééééééés a wuki is hétfőre ígér biztosat!

Azért köszi, hogy így hisztek!

Kép
Vendég

Bíííííííííííbiii: :shock: Istenem... :) én úgy látom meg fogunk válni tőled, mert mész át a babás topicba te Csajé!... :)))

Jajj de jóóóóóóó, persze nem sürgetés, de kérünk TESZTET HAMAROSAN! :)

Juj, de jóóó, ez babás görbe:)))
:lol:
Vendég

Pöttye:most látom,hogy 1 cn. ((((((ölelés))))))))
vedresandi

naaaa ez nem igazság.... Bibííííííííííííííííííííííí , nagyon drukkolok, de ne csigázz minket sokáig jó?!?!?!

Kép
mercure

Köszke Andi.. Igazából tudtam én.... csak a szülinap nem sikerült túl jól, azért vagyok elkenődve:((
És rengeteg a melóm, és nem leszek ma csajok, de termeljetek nekem sok-sok bejegyzést:))
Vendég

Bíbi...
Türelmetlen vagyok, na... :wink:
Szóval.ha babás vagy, úgy is kiderül 8) ..ha meg mégse (de ez úgysem lehet), akkor meg jobb hamarabb megtudni... :roll:
Szóval az Isten szerelmére hogy bírod ki, hogy ne pisikélj rá egy darab csíkra???:) :P
bííbi-bííííbi-bííííbi :D
Vendég

Pöttye így nem ér, ha nem tudsz jönni, hogy vidítunk fel?
Vendég

Nincs tesztem és szobafogságot fogadtam :twisted:
Vendég

Na itten vagyok lányok!

Andi:ájlávlyú és köszi, nagyonnagyon jóóóóóóó! :lol:

Látom itt többen elvérzetetek reggelre, csak annyit mondok, hogy piri kapja be. :twisted:
Mirci:jelöltelek
Szóval tegnap UH ééééés, van egy azaz egy darab tüszőm bal oldalon!!!15 mm-es!!!Ez azért nagyon jó, mert closty nélkül csináltam magamtól.(na jó cickafarkozok ... életemben először és persze sutyiban) Úgyhogy vasárnap megint megyek reggel 10-re UH-ra és kapok tüszőrepi szurit, ha megnő 20-ra.Oszt utána csak keksz és más semmi! :wink:
Jó, jó tudom, "csak" egy csodatüszőm van, de az is elég egy egészséges kiccsalád összehozására, nem? :wink:
Nem leszek ma sokáig, mert amúgy szabadnapos vagyok, de bejöttem hozzátok...majd este vagy holnap.
Vendég

Pöttye: Ez a mondat jó nagyon: " darabka papírra pisilni " :)))

Na csajok most mindenkit aki jelentkezet az iwiwen jól meglestem :)))
Mindenki szép és aranyos. De legközelebb a pocakos képünket kell feltenni oda :)))

Mindenkinek legyen nagyon szép napja!

Valaki kezdje el a pozítiv tesztet mert akkor elindul a dominó elv :)
Nyári babákra fel!!!!!!

Éljenek a nyári babók, a pasik (persze csak a sajátunk) és a pia:)
na meg a SZEX!

Kép
csucsu05

Nóri:gratulálok a csodatüsződhöz,hajrá vasárnap!!!!
vedresandi

Csucsu:megkaptad a privit????
vedresandi

sziasztok,

bííbi. nem bírom ezt a stresszt, tesztet...tesztet...tesztet!!!!!

magem miatt nem idegeskedem ennyire....
mirci74

VAndi: Köszönöm a privit nagyon örültem neki. Írtó jó lett :))) Írtam privátot is de a rendszer szarakodik mert nem tudtam elküldeni :(
Egy biztos ez tök jó emlék lesz azt hiszem :)
Tök jó ez a kis csapat és örülök, hogy bekerültem :))))

Kép
csucsu05

Tényleg lehet, hogy babanet függő vagyok már! Vasalok éppen és közben pihiként is itt vagyok. Igaz itt a pihi is jó :)
De így sosem lesz kivasalva :evil:
Délután megyek postára és adok fel egy lottót. Hátha nyerek és soha többet nem kell akkor vasalnom:) Álmodik a nyomor mi???

Kép
csucsu05

Hú Nóri ez nagyon jó... tessék komolyan venni a jelszót!!!!! :D

Kép
mercure

AndiKKK:köszi!de érdekes, a dokibácsim azt mondta tegnap, hogy vasárnapig ne erotikázzunk, hogy jobb minőségű legyen...hát mi nem tartottuk be.(elba..tuk) :roll: :lol:
Vendég

dobok egy görbét...a pé-t nekem nem jól rakta be a ciklus.hu mert voltam dokinál és ő mondta, hogy a 19. napon volt (megnézte uh-n)...... Kép
mirci74

Hát, majd hétfőn csajok.. :(
De bízom bennetek!!!!

Héka, dugiteszt sincs??? :wink:
Vendég

bíííbi: hol vagy azonnal viszek neked egy tesztet... :)
mirci74

Mirci, ez jól néz ki!!! :lol:

Pöttye:csak dugipia van :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok LÁnyok!

Ez nem ér!!!!!!! Abszolúte igazságtalanság, h. nem tudok babanetezni. Pont amikor ilyen sokan "fenn" vagytok!! Munka ezerrel :evil:
Szóval, már nem tudom követni, h. kinek kéne még megadnom a nevem, de aki még kíváncsi rám, nyugodtan írjon privit!
Én MINDENKIRE kíváncsi vagyok!!! :wink: :D

Gabi,
nagyon sajnálom a nega tesztet, de még ne írd le a dolgot. Tesómnak is az első teszt nega lett és csak 10 nap elteltével lett pozitív. SZORÍTOK!!!

Bíbi,
csudaszép a görbéd!! KITARTÁS!! Szorítok ezerrel Neked is!!!!

Andikám,
nohát kérem, szép kis didiket varázsoltál nekem. :shock: :lol:
Férjecskének ha megmutatom...elájul :D

Nekem még menszi sehol, de a doki szerint 10 napig kell szednem a gyogyót és utána jön a meglepi :D Húúúú már nagyon várom!!
Vendég

Pöttye,
Mi baj???
Vendég

Kisebbfajta vita Apájával - szülinapján... :(
....pityeregtem is éjszaka... :(

:cry:

Ez van, majd megjavul minden....
Vendég

jaj pötty... :( és pont szülinapon....sajnálom
mirci74

:( Hát igen... most sietek fel Pestre, együtt jövünk majd vonattal haza.. remélem megbeszéljük... :(
Puszi Mindenkinek, kellemes hétvégét, MAGAS HŐKET, és hétfőn olvasok mindent vissza!!! :)
Vendég

Hajrá Mirci!

Bíborlány,
hogy bírod ki??????????

Arikon, aranyos vagy! Reggel el voltam kenődve, de az bizatat, hogy tegnap du. majdnem kipördült alólam a világ, émelygek és hátha ez mégiscsak jelent valamit.
Piri előtti zaba nem jelentkezett:)
ÉS MÉG PIRI SEM!!!! Pedig de. szokott jönni.... És nem is vagyok felfújodva, pedig ilyenkor már a gatyáim rám se jönnek 1-2 napig....

Valamit érzek, vagy csak nagyon szeretném érezni...
Amíg nincs piri, addig én ketten vagyunk!!!!!! A drágám magabiztos, nemhiába vagyok rosszul.

Tegnap végre megkaptam a spagettimet! 8) :lol:

Kép
Kép
gabi82

Pöttye,
:(
biztosan meg tudjátok beszélni!
Mindennek van előnye is. Mi amikor összekapunk minél nagyobb a durca, annál nagyobb és hosszabb és élvezetesebb a "békülés".... :oops: :D

Kép
Kép
gabi82

Pöttye,naná hogy megjavul...

Sokam megaszondták már, de nekem Fekete Istváné a kedvencem:

" A házasélet felhői éppen úgy megérkeznek villámlással és dörgéssel vegyest, mint a természetben, s éppen olyan természetesek is. Sőt, éppen olyan hasznosak is, mert utána kitisztul a légkör, az egyformaság szürke porát leveri az eső, újra süt a nap, és csak akkor látni, milyen szépen süt, akkor érezni, milyen áldóan meleg."

Különben is, én nem szeretem a szülinapokat :twisted:
Vendég

Látom mindenki befutott!!!

Na szóval, Bíbi tszteljen !!!

Gaby:várjon még egy kicsit!!

Mirci:sztem még ott is lehett baba!!!

Aikon:én nem turbóztam fel rajtad semmit,az iwiw-ről nyóltam a képet!!!Ez a valóság :wink:
vedresandi

Helló Lányok!!!

Andi! Nagyon jó lett a meglepi!
Köszike!

Gaby, Bíbi! Nem kaptam még iwiw elérhetőséget!!! Lécci!

Bíbi! Fantasztikusan szép a görbéd! Nagyon várom, hogy tesztelj!!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Fúúújjjjjjjjjjjj ronda mensik, nem hiszem el, hogy mindenki egyszerre stukázik! :twisted: :twisted: Fel a fejjel mensis csajok! Lesz nekünk is babánk!!!!!!
DE igaz nyári baba az jobb lehet, bár nekem decemberi kisfiam van eddig!
Azért az is jó!:lol:

Gaby! Lehet tényleg korai volt a teszt! Kitartást!

Na és szerintetek, ha úgy be voltam takarózva éjszaka, mint aki szibériában van, az módosíthat a hőmön, azaz lehet attól magasabb? Lehet olári nagy baromságot kérdezek, de várom a véleményeket!

Kép
Vendég

Bibi,
küldök virtuális tesztet!

Kép

:D

Kép
Kép
gabi82

Offolhatok?

Most van otthon a mixer és öntik a szerelőbetont!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
gabi82

Na Bíbi,ezt pisild le! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?