Új privát üzeneted érkezett!

Andi:mostmár letehetem a kezem?elfáradt... :wink:
Vendég

Nóri,leteheted,és inkább fogj meg egy üveget a tábor területén te is!!!!
Kép
vedresandi

Látom Andi nem dolgozol!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Krisz:te Újpestről átlátsz a Hajógyári szigerte??? :lol:
Bevettem reggel a leszarom tablettát,valóban nem dolgozom.... :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Persze Andi! Én mindent látok!!!! :shock: :lol: :lol:
Vendég

Krisz:és esetleg a mindent látó szemeiddel nem látod véletlenül,hogy kedden milyen tesztet sikerül csinálnom??? :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Andi:te varázsló vagy!!! :lol: :lol: :lol: a tabletta nálam is játszik! :roll:

Balról a harmadik piros üveg stipi stop!
Vendég

Sajnos addig nem látok el! De remélem, hogy kell tesztet csinálnod kedden! Nagyon szorítok!!!!
Vendég

Andi: Télleg varázsló vagy, tabletta hatás itt is! :lol:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Ejnye Lányok, ez nem szép dolog!!!! Az helyett hogy dolgoznátok a babaneten kógtok és piákról álmodtok. Micsoda erkölcsi fertő!!!! :lol: :wink: :wink: :lol: :lol:
Vendég

Konyhatündér:Ha mi nem ökörködnénk munkaidőben, akkor az ottnonlévő kisgyerekes anyucik hülyére unnák magukat! :wink: :lol: :wink:
Szóval mi csak szórakoztatunk!(nagy duzzogva)
Vendég

Valóban így van! Semmi dolgom itthon! :?
Vendég

Krisz:viccc vót
Vendég

Jajj tudooooooooooom! Nem sértődök meg én olyan könnyen nyugi! :wink:
Vendég

:roll: :wink:
Vendég

Elvagytok, lányok! :D :D

Erről az jut eszembe, amit az egyik kollegám mondott (férfi), hogy milyen jó nekem, otthon leszek 2-3 évig, addig simán megtanulhatok mondjuk spanyolul vagy olaszul....Hát ja, végülis....

Krisz: friss fotó a csemetéről?????

jaimee

Kép
Vendég

Krisz :Atya ég!!!Mekkorát nőtt Manóci!!!!!és azok a szemek??!!!Lesz bajod vele :lol:
vedresandi

Hello Lányok!

3 oldalt kellett végigolvasnom, h. képbe kerüljek....a MAI napról :lol: Hihetetlenek vagytok!

Azonban engem is bevehetnétek az ACK-ba (lásd. azonos ciklusúak társaságába :D ....tudjátok kivétel erősíti a szabályt :lol: Én vagyok a talon, aki mindenkihez kapcsolódhat. Hisz csak a jó Isten tudja mikor jön mán meg :shock: :lol:

Krisztinka,
gyönyörű a kisfiad! Gratula hozzá!
Vendég

Köszi Lányok! :lol:
Vendég

Arikon! Persze, hogy beveszünk a cspatba! Senki nem maradhat ki!!!! :wink:
Vendég

Krisz: :D :D :D :D Nagyon aranyooooos! Sokat nőtt, amióta nem láttuk! :D Puszilni való pofija van.

jaimee

Ééééédes:))) Tüncimókus...

és arikon.. hát igen..te húzod magad után a népet...

egyébként nekem még midnig nem jött meg.. Pedig sosem késik.. :?
Nem baj...majd estére.. Kincsem szülinapi vacsiján... De jóóó lesz :? :? :(
Vendég

Tényleg cukorfalat ez a manó!!!Majd udvarol Jaimee lányának! :lol:
Vendég

Köszike Mindenkinek!

Pöttye! Drukk!!! NEM jöhet meg! Nem jöhet meg! Nem jöhet meg!!!! Jó kis szülinapi ajándék lenne apának! BOldog szülinapot Neki!!!!
Vendég

Nekem mostmár csak az a bajom, hogy nem tudom a nevek mellé társítani a fejeket. :shock:
(tisztelet a kivételnek.)

Lányok...
nem vállaljuk fel magunkat itt a babaneten egy kép erejéig?? Vagy alternatív megoldásnak javaslom, hogy csináljunk egy Babaproject 2007-es iwiwes kört... :)

Én kíváncsi vagyok rátok!!! :( (Durcázok. :wink: )
Vendég

Jaj, krisztinka..mégha lenne esély rá... :) :lol: :lol: De sajnos 10000%, hogy most nem azért késik...

Tudod, mi csak decembertől próbálkozunk :? :(
Vendég

jaja tényleg.
De szerintem i jelöltük egymást az iwien.
Arikon Te fent vagy?
Vendég

Pöttye:és milyen néven keressünk?Mert itt a legtöbben már jelöltük egymást :wink:
Vendég

Háááát, nem is tudom, h. megmondjam e vagy kéressem magamat... :lol:
Na jó legyen! Fent vagyok az iwiw-en!

De hogy legyen? Így nyilvános beismerés vagy priviben, hogy szeretnétek? Én nagyon alkalmazkodó vagyok! :D
Vendég

Lehet privi!
Én sem szeretem kiírni a nevem.
Vendég

Hát Pöttye néven ...:)
nehéz ám utólag rátok találni, mert "normál" neveket én meg nem jegyzek... Max a Vedresandi-t, de azt könnyű, mert itt is így van.. :)
Vendég

Nah, majd valahogyan megoldjuk, de keresési ötleteket adjatok nekem priviben.. :)
Vendég

na, akkor javaslom, aki még nem jelölte egymást és kíváncsi a másikra, sorolja fel itt, hogy ki írja meg privibe az iwiw-es elérhetőségét.

pl nekem:arikon, pöttye
Vendég

Nekem ugyanez a nevem :oops: :lol:
vagy a mail címem alapján
Pöttye:engem ismersz,mert mi már találkoztunk...nem emlékszel??? :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Krisztinka,
Oké!
Akkor küldöm priviben a nevem! Én is nagyon kíváncsi vagyok Rátok! Akkor várom a szintén kíváncsi priviket... :lol:

Pöttye,
mint sereg húzó, rám is kíváncsi vagy? :D :oops: :D
Vendég

Nekem azt hiszem Arikon és Mirci
Vendég

Nekem is Arikon és Mirci hiányzik
vedresandi

Én mindenkire kíváncsi vagyok... Főleg a sereghúzókra.

Szóval leegyszerűsítem: Kérek mindenkitől elérhetőséget iwiw-em.

természetesen sas üzeni sólyomnak, hogy őt ismeri.. látta már, még az avatar-ja is kinn van.. Szóval reája ez nem vonatkozik :))))
Vendég

Mirci, bocsi te is!!! :roll:

pötty jelölve :wink:
Vendég

Arikon:EGY ÉVBEN EGY NAPON SZÜLETTÜNK!!!!! :lol:
Vendég

:) Köszönöm !!!!
Vendég

Nóri, milyen szimpik vagytok a pároddal:)))
Vendég

Két lökött dinnye vagyunk!Azért köszi! :wink: (te meg nagyon szép vagy, de komolyan)
Vendég

én is én is én is....meg szeretnék ismerni mindenkit......elkülditek priviben, hogy talállak meg titeket? vagy küldjem én?
mirci74

Arikon, ti is milyen helyesek vagytok.. Na lányok..ez már így sokkal jobb... :) de jóóóóóóó Mindenkit szeretnék láááátni :D:D:D

Pöttye, a telhetetlen!

(Nóri, köszi.. de nem ááám... :oops: )
Vendég

Arikon jelöltelek!
Pöttye írtam privit!

Mirci! Jöhet a privi!
Vendég

Krisztinka ;-)
Én már nem is mondok semmit... egyre jobban a szívemhez nő ez a kis banda... Na jóó, nem a képek miatt... de így.. azért mégis más...

REMÉLEM HAMAROSAN LESZ NAGY KÖZÖS TALI!!!! :D
Vendég

Pöttye tudod mit olvastam a a NAGY KÖZÖS TALI helyett??? NAGY KÖZÖS ITAL :oops: :roll: :lol:
Vendég

Mirci:privi ment

Jajjj Gabika, te is írd meg!!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?