Új privát üzeneted érkezett!

Bíbi: Feltételezett kismamának semmi alkohol!! Max egy pohár vörösbor! :D :D :D Meg aztán nem sokára itt lesz a hányinger, nem fogod kívánni a piát. Egy darabig....

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Bíbi tesztje mellé:
Kép
vedresandi

Egy korty nem fog megártani, legalább mosolygós leszel :lol: :lol:
vedresandi

Na, akkor a hányingerig meg ki kell hasaználni minden cseppet..öööö...percet. :wink:
Bíbi:egs!
Vendég

Na erre iszunk! Tényleg van olyan, hogy nem kívánni a piát? A minap, már nem emlékszemki mesélte, hogy pocakosan majd meghalt egy pohár sörért!!! :lol:
Vendég

lányok nem is tudom, hol olvastam, hogy van olyan, hogy egy szorosabb közösségen belül ahol nők vannak, egy idő után igazodik egymáshoz a ciklusuk...na nem napra pontosan ...de itt köztünk pl. most elég sokan járunk a vége felé ez tűnt fel nekem...........
mirci74

Szerintem nem kell az ember lányának mindentől megvonnia magát, azért mert babát akar.Lesz idő, amikor már "muszáj" lesz, de addig szerintem mindent tegyél-egyél-igyál, ami jólesik.(az ésszerűség határain bebül)
Úgy emlékszem Bambi mesélte...(ment az apósa után a kocsmába...vagy valami iyesmi volt) :lol:
Vendég

Nekem bár nem látszik. de 28 cd-14 dpo, és valszínű d.u. piri.

Igen, össz fonódtunk csajok:D

Kép
Vendég

Igen, ez a sztori volt :lol:

Mirci, ezt én is hallottam, anyukámmal mindig egyidőben mensiztünk, meg a barátnőimmel is.
Vendég

Nem is én meséltem, mikor várandós voltam akkor egy pohár sört megittam volna már reggel 7kor. Végül este 7kor végre az Após adott egy pohárral ami vérré vált :)) Pedig addig utáltam a sört. Szóval én voltam az a kismami anno aki mint egy alkesz úgy kivánta a sört :))

Kép
csucsu05

Bíbi: 30 cd
Andi: 25 cd
Krisztinka: 29 cd
Gabi: 27 cd
Pöttye: 28 cd
én: 30 cd

most hirtelen ennyit tudtam összeszedi..............
mirci74

Akkor most is jó helyen vagy itt nálunk :twisted:
Vendég

Bíbi: Első trimeszterben rá sem tudtam nézni a piára, a 2.-ban nagyon kívántam több mindent is (pl. a jéghideg sört.. :oops: :oops: :oops: A 3. ról még nem tudok beszámolni....

A barátnőm az első trimben alkmentes sört vedelt, mert csak az oltotta a szomját...

jaimee

Babszi és Nóri lóg ki a sorból....dehát ennek is meg van az oka......amúgy nagyon együtt vagyunk
mirci74

Mirci:sztem ők sem lógnak ki a sorból,ők 2-3 nappal előttünk...
vedresandi

Jaimme, már csak 100 nap, ez elképesztő! Alkoholmentes sör, jobb híján az is jó ötlet, nem tudom, de a sima víz meg a lónyál üditők nálam se csillapítanak soha semmit, sör vagy fröccs és kész! :lol:
Vendég

igazad van Andi.... bocsánat Babszi Nóri....... csak most a ciklus végén járókra koncentráltam...de tényleg...akkor együtt halad a csapat :)
mirci74

Ők elöl,én meg hajtom a csapatot :wink: :lol:
vedresandi

mirci:mi az hogy dehát ennek is megvan az oka???? :shock: :shock: :shock:
Vendég

Bíbi: :shock: :shock: Tényleg? :D :D Nekem legrosszabb esetben a Canada Dry és a Tonik bejön...Vagy a Schweppes Narancs. (Ez itt a reklám helye...) Hétfőn rácuppantam vendégségben a kólára, Apa alig tudta kiszedni a kezemből a 2. (üres) poharat....Pedig olykor egy kis kóla bizti nem árt...Oké, oldja a fémet és szupi WC tisztító....

jaimee

Tonikot csak mensis görcsökre szoktam, arra bevált, de semmi több.
Kólát meg ha nincs pofám már több kávét inni, de megöl a koffeinvágy.

( De megjegyzem, kitűnő és mennyivel élvezetesebb görcsoldó az alkohol, és persze a szex!)
Vendég

Bíbi: :lol: :lol: :lol: Ez a beszéd
Vendég

nóri: félreérthetően írtam, azt akartam mondani, hogy biztos meg van az oka...semmilyen hátsó gondolat nem volt mögötte...remélem nem bántottalak meg....(meg babszit sem)
mirci74

Bíbi: Bizony! :lol: Egy igazán fincsi skót whiskey jéggel....Vagy inkább kettő....

jaimee

csajok én az extra dry martinire bukom, nyáron imádom a sört, finom száraz bor meg bármikor jöhet
mirci74

Mirci:valóban nekünk vannak problémáink Babszival, (én myoma, ő PCO) de mi amúgyis jövőre pocakosodunk, már le van zsírozva.
Ja és itt a viharsarokba mi is szimbiózusba vagyunk.Majdnem. :wink:

Én még mindig édes vörösbor párti vagyok, nekem mindegy, hogy hideg van vagy meleg.A sört nem bírom, de kinevettek ha elmondom miért, úgyhogy nem is mondom.... :roll:
Vendég

Irsai Olivér....meg száraz rose pezsgő a nyerő nálam, nyáron persze jéghideg sör, jaaaaa, meg a jó kis házi pálesz!( Érdekes, ezeket a koktélokat meg likőröket nem csípom)
Vendég

Nóri ne is mondd, utálunk nevetni,meg nem is bírunk :lol: Na ki vele!
Vendég

Sziasztok!

Gabi! Bíbi! Nagyon drukkolok!!!! Olyan izgalmas!!!!

Én az édes piákra bukom, édes martini, édes pezsgő, a bort nem nagyon szeretem, de a hideg sört annál inkább(igaz ez nem édes).

Köszönöm a torta bókokat, de ezt bárki meg tudja csinálni.
az Alexandra-tól rendeltem a könyvet, amiben minden féle figurás torta van és klasszul le van írva, mit hogyan kell csinálni a címe: TORTACSODÁK és a www.alexandra.hu honlapon rendelve olcsóbb, mint az ALexandra könyvesboltban. Én szerdán rendeltem meg délután és másnap délelőtt már itt is volt A könyv.
Egyébként növényitejszín ízesítettem tiramisupasztával - ez volt a töltelék, a tetjén meg marcipánból csináltam a díszeket.

NA én is dobok egy görbét:

Kép

Remélem nem űz velem tréfát az élet!
Vendég

Nóri: Vörösbor! Igen!! Főleg, ha fincsi gyümölcsillatú....Jéghideg pezsgő is jöhet...(Mániám ez a jéghideg....) A házi páleszt csak szagolgatni szeretem. Én szeretem a Bailey-t is, ha nem lenne ilyen piszok drága, végtelen mennyiséget meg tudnék inni belőle....
Ugyanez a helyzet a fehérborral is, ha van hozzá sajt....nagyon csúszik...

jaimee

Nóri: arra emlékeztem, hogy babszi pco-s de a te myomádra hirtelen nem.....ne haragudj de tényleg nem ezért írtam.......

sörrel kapcsolatban szerintem van egy elég GÁZ :oops: mellékhatása...nem erre gondolsz? :lol:

bíbi: az irsait én is szeretem meg a cserszegi fűszerest is, koktélben meg mojito jöhet minden mennyiségben
mirci74

Na akkor a pia mellé dobok egy sajttálat is,a drágám kreálmánya:
Kép
vedresandi

Krisztinka... :lol: :lol: :lol: Szuper!!!!

Piaügyileg meg:

Kedvenc: Campari+juice, pezsgő, gin-tonic, különböző koktélok
Szeretem: Fehérbor, vörösbor, bacardi breezer, esetleg jéger, whisky-kóla JÉGGEL!, Baileys
Nyáron és riktásan: söröcske, vilmoskörte
Szinte soha: Pálinka, unicum, száraz martini....

Nem tudom kihagytam-e valamit:)))
Kép
Vendég

Andi:ööö, megadod a számát? :oops: :wink:
Ez a pasi egy kincs, gratulálok! :lol:

Bíbi:privi ment
Vendég

Andi: Nyámi :D
Vendég

Andi ez baromi jól néz ki nyamm nyamm nyammm
mirci74

Vendégek jöttek hozzánk,akkor csinálta, de imád a konyhában tenni venni,asszem megtartom Nóri,ha nem haragszol.A számát majd priviben :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Pötty: :lol: :lol: :lol: kis huncut, gyors kipakolt a táskájából és nyomott egy képet....
Vendég

Pötty:ez a kép a munkahelyi bárszekrényedről készült??? :lol:
vedresandi

:oops: :lol: 8) :lol: :o :D :) :roll: :roll: :?: :idea:

Áááááááá, csak nektek, és csak itt, és csak most.. :))))
Vendég

[quote="csnóri"]P írta:csnóriötty: :lol: :lol: :lol: kis huncut, gyors kipakolt a táskájából és nyomott egy képet....

Tény és való, hoyg nagy táskával járok... meg nehéz... de nem ennyiree!?!?! :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8)
Vendég

Nem csodálkoznék, ha a babanet letiltaná ezt a topikot...remélem nem fogja!!! :idea:
Vendég

Nóri:nem szegtük meg a szabályokat,és nem bántottunk meg senkit,ha jól tudom.
Ellenvetése valakinek???
Kérem tegye fel a kezét!!!!
vedresandi

Andi! Ez fantasztikus kreálmány!!!

Ja Jaimee! Van egy másik fincsi likőr a Merrys ez fehércsokis! Álati fincsi!
Vendég

Nincs ellenvetés!!!!
Vendég

Nincs ellenvetés... meg eleve...csak oldjuk az amúgy is feszült légkört, hangulatot, görcsöket... Ha valakinek ez nem tetszik...akkor.... :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil:
Vendég

Krisztinka, azért ez fura, meg izgi....én azt hallottam, a Teremtő tréfás kedvű öregúr...
Vendég

Hű, Andi...micsoda nyálcsorgató sajttál.......Cserszegi fűszeres jó is lenne hozzá.....Ehhez jön még Krisz csodatortája, most látom!!!!!!!

Nekünk volt 3 napig egy kolleganőnk, hatalmas bőrönd kézitáskája volt, mint kiderült, abban volt a pia és a női WC-ben volt a tankolás...Szegény lány.... :cry: :cry: De bizti nem Nóri volt vagy Bíbi...

Krisz: Köszi, Merry-s...megjegyzem.

jaimee

azért úgy látom lányok egy páran vakargatjuk a fejünket a görbénk miatt.....
mirci74

Meg én sem... :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?