Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Csak egy gyors helyzet jelentés mert mostanában időm írni nincs de mindig olvaslak benneteket!
Carpediem!
Mindig várom az új híreket hogy hátha már babázól de még várat magára Bálint reméljük már nemsokára ki bújik!!!
Jandi!
GHratula a pici lányhoz!

Hát velem nem sok van de már mnegint beteg a Gergő fiam mopst a füle van begyulladva a Viktornak meg a szeme volt hétvégén és vele is voltam már a dokinál a hetet vele kezdtük a Gerhgővel folytattuk. És közölte az asszisztens nő hogy hétfőhöz képest lentebb van a pocakom úgyhogy ne nagyon emelgessem a Gergőt nehogy korábban akarjon ez a lányzó kibújni. Bár rajtam van a para a héten meert m,ár kezdem össze készíteni a korháziu cuccost és a baba ruhákat is mostam ma méár egy adag rózsaszín és kék ruhát majd hgolnap a fehéreket akarok kimosni és mio ufgyanis a párommal márciusba akartuk festetni és glettelni a szobákat és a folyosót de a para rám tört és mondtam neki beszéljünk a sógórommal mert ő fogja csinálni hogy kezdjük el majd valamelyik hétvégén lassan lassan csinálni mert félek tényleg hogy előbb jön pedig a fiúk nem jöttek előbb pontosan jöttek azaz a Gergő programozott volt kliíírás előtt két nappal vették ki.
Na nem fárasztok senkit majd még ha a fiúk engedik gépközelbe jövök mert hogy jó idő van mindig kint vagyunk a kertbe kertészkedünk egy kicsit míg bírom és bicikliznek az utcán ezt már nem igazán merem bevállani bár azért lehet kipróbálom majd.

Na Carpediem KITARTÁS!!!
Betsy!
Táblába márc.14 CTG .t aKKOR KEZDEM. Nagyon szépek a fiaid !!!

Kép
Kép
Kép
márti80

márti:jobbulást a gergőnek.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szép napot!

Még egyben vagyok :? Enyhe fájogatások vannak, de szerintem simán kihúzom hétfoig, sot tovább is :?

Márti
Jobbulást a fiúknak, Te pedig vigyázz magadra. Még jobb helye van odabenn a kislánynak.
Vendég

jóslófájásaid vannak, az jóóóóóóóóóóóóó.hamarosan érkezik a bálintka. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép
39+4 hetes poci :D
Vendég

ez tegnap este készult. Hajam kócos, szemem táskás :D /elotte bogtem, mert hiányozni fog az Ádi :oops: :( /

Kép
Vendég

Jajj, Szilvi!
Még a végén megríkatsz! :oops: Nagyon jók a képek! Mostanában az ilyenektől mindig csorog a könnyem! Nagyon szorítok neked!
Puszi

Kép
németh

jajjjjjjjj carpediem olyan édesek vagytok,most meg is könnyeztelek kicsit."irigykedek most utánad kicsit".
olyan gyönyörűek vagytok ott ketten ,na és a rajzocska apocakotokon édes nagyon :lol:
Hamar el fog telni az a pár korházi nap hidd el. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Carpediem: Miattad jöttem hátha megszültél. Na akkor a jóslatom nem jött be. pedig olyan jó lett volna.
Édesek vagytok ketten és szép a pocid.
Kit érdekel, hogy karikás a szemed, zsíros a hajad. Szerintem gyönyörű kismama vagy és lassan Bálint is kint lesz :)
Nagyon szorítok :)

Kép
csucsu05

carpediem:hétfőn mész be a kórházba? :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Carpediem: Nem jött még? Lehet szülni ment :)

Kép
csucsu05

nem volt ma még carpediem,épp kérdezni akartam én is,hogy nem tud e róla valaki valamit,hol van most?
lehet már babázik is :lol: :lol: :lol: ?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Sajnos még nem mentem szulni, csak egész nap készulodok. Átnéztem a pakkomat, hogy minden megvan-e. Aztán Ádámnak is osszeraktam néhány cuccot, mert o meg koltozik az anyuékhoz.
Meg egy kicsit osszerakodtam, kivasaltam, hogy ne hagyjak szemétdobot.
Muszáj elfoglalnom magam, hogy ne gondoljak a holnapra. Már szeretnék túllenni a reggelen. Az lesz a legnehezebb, mert el kell koszonnom az Áditól :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Toletek is elkoszonok, remélem minél elobb újra otthon lehetek /számításaim szerint leghamarabb 19-én :shock: :? :cry: /. Betsy majd hozza a híreket.

Mindenkinek puszi!
Jók legyetek!
Vendég

jaj carpediem,addig is nagyon fogsz hiányozni.
:cry:
Sok boldogságot és nagyon jó egészséget a babához!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Carpe: Nagyon szorítok nektek és minden rendben lesz!!! Nagyon várjuk már a híreket és főleg titeket haza!!! :D :D :D Kitartás, minden rendben lesz és nyugodj meg Ádi nagyon jól fogja érezni magát, nem fogja megviselni annyira az egész mint téged! Téged, meg leköt, majd Bálint és repűlni fog az idő!!! :lol: :wink:

Márti: Lassan te következel!!! Milyen gyorsan telik az idő! A végén azt veszem észre, hogy már én is a karomban tartom a babucimat.

Remélem mindenki jól van és jól telt a hétvégétek!!! Nekünk szokásos családlátogatás, meg a férjem szülinapját ünnepeltük.
Ma egész sokat bugizik a pocaklakóm, aminek nagyon örülök, mert eddig nem igazán aktivizálta magát.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Nekünk most lesz izgalmas a következő 2 hét.
23-án kicsi fiamnak Máténak van a 2.születésnapja.
Kissebb zsúrt szervezünk neki.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szilvi: már biztos nem olvasod, majd csak ha hazajöttél, de kívánom, hogy gyorsan elteljenek a következő napok, és rendben legyen minden. Nagyon várjuk majd a híreket! Ádi miatt megértelek, de anyukádék majd lekötik a figyelmét, nem lesz semmi baj!
Titanilla: boldog szülinapot Apának!
Kinga

Kép
németh

Németh: nagyon szépen köszi apa nevében! Nagyon ari vagy!!!! :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

titanilla:olyan szép a kisfiad,most jobban is megnéztem. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Carpediem: Lehet ezt már nem is olvasod el de nagyon várunk vissza. ne izgulj hamar eltellik a bent töltött idp és ha hazamentek a kicsivel nagy lesz a boldogság.
Ügyes legyél és várom nagyon a híreket milyen paraméterekkel jött világra a babócád.
Ne izgulj és millió puszi neked illetve nektek :) :) :)

Kép
csucsu05

Nitacska: nagyon aranyos vagy!!!
Mátéról nem teszel fel képet?

Carpe: nagyon sokat gondolunk rád!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

titanilla:sajna én ne tudok képet feltenni,de megkérem a páromat segítsen. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Szilvi! Nagyon izgulok érted! Nagyon várunk vissza a babás képekkel majd!
A pocakos képen nagyon szépek vagytok!!!!

Titanilla! Azt már már túl vagy félidőn! Hogy rohan az idő!

Kinga ! Milyen a mai hőd! Nagyon drukkolok, hogy szerencsésebb legyél ebben a hónapban, mint én!!!

Nitácska! a Képeket le kell kicsinyíteni, a mérete nem lehet nagyobb 600x600 -nál és a kiterjesztése jpeg/jpg legyen és a melléklet feltöltésben tudod berakni! NEm nehéz!!!

Márti! Jobbulást a fiaidnak és bizony pihengess!!!

Nekem végre megjött csütörtök este, igaz nagyon letörtem tőle, de így végre mehetek a dokimhoz, de sajna még a héten szabin van, így cask 1 hét múlva tudok bejelentkezni!

Puszi
Vendég

köszi kriszti a segítséget. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Betsy: jó volna már hireket kapni Szilvi felől. Tudom nem rajtad múlik, csak úgy eszembe jutott.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Én is egész nap vártam a hírt. de ezek szerint még várat magára Bálint. (talán nem húzza ki 14-éig. az pont Bálint nap.)

Kép

Kép
syrynx

jóreggelt mindenkinek.
szerintem carpediem tegnap megszűlt,vagy nem? :wink: :?:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

CARPEDIEM nem szült még meg, mihelyt üzen, azonnal jövök a hírekkel!
Vendég

jólvan betsy várjuk a híreket!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Helló Lányok!
Nektek is megírom, hogy teljesen ki vagyok akadva. Lehet, hogy az egész nevetséges, de tudom, hogy tiszta hülye vagyok már. 2 napja késik, a hőm cikk-cakk, kicsit fájdogál a hasam meg a mellem. Na és a lényeg: csináltam ma egy negatív tesztet, második pisiből. És aztán meg sokat sírtam. Ennyi. Úgy emlékszem, hogy Máténál már a 2. késett napon tiszta pozitív tesztet csináltam. De lehet, hogy azt elsőből. Na de szerintem a második pisiből is halvány csíkosat kellett volna produkálnom. Közben meg azt olvasom, hogy érdemes 5 napot várni az a tuti. Na mindegy, szerintem sikerült teljesen bekattannom. Most biztos tiszta hülyének néztek - teljesen jogosan.
Kinga

Kép
németh

németh:mért néznénk hülyének.Ha továbbra se jön meg csinálj még egy tesztet és,hogy tutibbra menj inkább az első pisiből csináld. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kinga: Ne ad fel hisz nem biztos, hogy mindenkinél kimutattja korán a terhességet ateszt. Ez a HCG szinttől is függ. a dokim azt mondta, 10nap késés után már tutti kimutatja minden teszt. tehát nem kell sírnod, hosz lehet, hogy attól még babás vagy csak a teszt nem mutatta még ki.
Pár napot várjál és reggeli pisiből csináld mert a második pisi már gyenge a korai terhesség kimutatásához.
Kitartás :)

Kép
csucsu05

éljenek az ujdonsűlt kismamák!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Németh: Ne izgulj, nekem mind a két gyerkőcnél egy hét késés után nagyon halvány csík jelent meg amit majdhogynem csak én láttam!!! Minden ok lesz, csak kell még pár nap!

Betsy: bocsi, tudom, hogy egyból írsz, csak jelezni akartam, hogy izgulok! :oops:

Ma nagyon fura volt a hasam, kicsit megilyedtem, de este egyértelműen jelentkezett a picurkám! :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

szerintem mindegy,hogy halvány vagy erőssebbeka tesztcsíkok,az a lényeg,hogy 2 csík legyen.
én nem azt néztem a fiamnál se hogy erős vagy halvány e a csík.csak legyen ott az a bizonyos második csík is.ez persze csak az én véleményem.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó reggelt csajok. Azt hittem a kismami éjjeé megszűlt már. De látom még nem. Na akkor mostmár bírja ki a bálint a Bálint napot:)

Kép
csucsu05

sziasztok.mizu?én ma megjártam a hadak utját :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát, én is tűkön ülök már a kis Bálint miatt. Betsy nem írt neked, hogy meddig várnak még a dokik?

Kinga
mi újság veled? nem teszteltél azóta?

Nitacska
milyen hadak útját?

Kép

Kép
syrynx

syrynx:ma elvoltam az István Kórházba a szövettani leletért,potyára,mert csak annyi volt ráírva,hogy méhen belüli volt a baba.ezt mi is tudtuk.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Látom Szilviről még semmi hír! Nagyon izgulok már érte!

Kinga! Nagyon szépen visszament a hőd! Teszteltél????
Csuriban kezem-lábam!
Vendég

Sziasztok!
Ma nem teszteltem, mert nem merek. Lehet, hogy holnap már veszem a bátorságot, de nem biztos.... De piri nincs, az tuti.
Szilvire nagyon sokat gondolok én is, biztos nagyon lassan telnek a napjai.
Kinga
És köszi a drukkokat!

Kép
németh

jaj lányok ugy fáj alul a hasam olyan mintha megjönne de semmi. :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kinga: remélem holnap már reggeli pisiből tesztelsz egy zebrásat:) :lol: :lol: Reggel az lesz az első jövők, hogy olvassam babás vagy :lol: :lol:

Carpediem csak nem szült még meg. Már úgy izgulok !!! Holnap Bálint nap!!! Még a végén tényleg a Bálint nap a kis Bálintról fog szólni :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
csucsu05

de szép is volna ha Bálintka Bálint napon születik!!!!!!!!!!
szerelem gyerek lenne :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kinga?????????????????????????? Nos ?????????????,

Siettem: hátha itt az üzi, hogy carpediem megszűlt. Úgy izgulok már!!!

Kép
csucsu05

Sziasztok csajok!

Én is nagyon izgulok Szilviért és Bálintért.

Kinga: Én is így voltam, hogy alig mertem tesztet csinálni nehogy csalodjak. Az unokatesom mind a két terhességénél negatív teszteket csinált és a doki is azt mondta, hogy nem terhes. Mind a kétszer neki volt igaza és nem a dokinak.

Képzeljétek, tegnap nagyon rosszul voltam, annyira görcsölt a gyomrom, hogy majd beleörültem. Sajna nem tudtam semmit sem bevenni, így végigszenvedtem a napot. Ja és mellé társítva iszonyú hányingerem is volt.

MA MEGYEK DOKIHOZ! Szorítsatok, hogy csináljon uh-t is és mutassa meg , magát a picurkám!Szerencsére egyre többször érzem a mocorgását. Tök jó végre!!! :D :D :D

BOLDOG VALENTINNAPOT MINDENKINEK! :D :D :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok lányok!
Boldog Valentínnapot mindenkinek!
Képzeljétek mareggel megjött:) :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Hurráááááá

Kép
csucsu05

köszi csucsu:laptetőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Ma sem mertem tesztelni. Akartam, csak aztán a hőm meg most jól lent van. Úgyhogy nem csináltam. :(

Kép
németh

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?