Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok Lanyok!

Itt vagyok am csak meg nem volt mit mondanom most viszont van!
Az egyik csajszinak a baratnoje 5 napja szult a MAV-ban,a szules utan 8 oraval haza mehetett,szerintem ez tok jo!

Beja!

Most mar tuti biztos,hogy megyek a dokidhoz es ott szulok!Lehet,hogy egyutt????KépKép

Kriszti
kriszti

Beja!

Köszi szépen, meg fogom próbálni ezt a Mr. Spock-
ot.

Szorítok Neked és Laurának is. Meg persze
mindenkinek aki most nem várja.
Sajnos sok a dolgom, le vagyok maradva a
munkámmal,mert itt szeretek veletek lenni.
Hétvégén én nem leszek itt, mert otthon
nincs gépem, csak itt a munkahelyen.
De ma még benézek.

Pusssszi!

Éva
Éva

Anna!

Ne szomorkodj,kuldok neked egy kis happy-tKépKépKépKép

Beja!

Most telefonalok kerek idopontot!

Kriszti
kriszti

Kriszti, okéééKép

Na sziasztok csajok, mindeninek kellemetes hétvégét, hétfõn dumálunk!
cuppppppppppppp
Beja
Beja

Lányok!

Írtam ennek a Mr. Spock-nak. Mennyi idõ
múlva szokott válaszolni? Az e-mail címre
küldi a választ vagy oda arra az oldalra
ahol én kérdeztem?

Köszi.

Mindenkinek minden jót a hétvégére.

Hétfõn jövök. Ugye Ti is jöttök?

Puszika Nektek.

Éva
Éva

Jázmin!

Igen, a Cseresznyefa utcába. Tudod, hol van?
Nekem meg a nevedre szorult össze a lelkem, mert a még meg sem fogant kislányomat, (ha lány lesz), Jázminnak akarjuk hívni. ....

Nekem hétfön szurkoljatok, mert akkor kell NEM megjönnie.

Jo hétvégét Mindannyiotoknak!

Niki
Niki

Lányok!
Olvaslak már egy ideje Benneteket,24 vagyok ,mi is babát szeretnénk.Mivel közületek már sokan terhesek lettek,babonábol én is hozzászolnék,hátha nekünk is bejön.
A "multamrol" majd késöbb.
Nadin
Nadin

Szia Nadin!
Isten hozott,itt biztosan sikerul mert ez egy nagyon optimista topic am!!

Udv,Kriszti
kriszti

Niki,
sajnos nem nagyon ismerem az utcákat, 4 évesen elköltöztünk onnan. Én az Orvos utcában laktam.
Nagyon barátságos, kedves hely, szeretni fogod!Kép
És nagyon alkalmas baba sétáltatásra! Kép
Szorítok neked hétfőn, na meg utána...! Kép

Szia Nadin,
később van, jöhet a bemutatkozás. Kép

Pusszancs:
Jázmin
Jázmin

Remélem,Kriszti, igazad lesz,Bennetek van (majdnem) minden reményem!Már másnak is sikerült,aki hasonlo elöélettel rendelkezik,mint én(sajnos).Azért köszi a biztatást,rámfér!
Nadin
Nadin

Háááát az ugy volt...
7 éve vagyunk együtt a kedvesemmel,(Ö egy tizessel idösebb),1 évig szettem gyogyszert. Aztán nem védekeztünk,mégis csak 99'-ben estem teherbe,de akkor 2x egymás után.Ez nem is lenne baj,de sajna még mindig nincs babánk.Ugyhogy gondolhatjátok,mi lett a 2 pocak vége...Kép((
Hát,ez a helyzet
Nadin
Nadin

Sziasztok lányok! már rég otta figyelem a leveleket,én 2hónapja tudtam meg,hogy nem is lesz olyan egyszerü.3 hónapig kell szednem clostilbegytet a mensi 2.napjától 2x1-et 5 napig aztán a 14.naptól a 25.ig pedig duphastont 2x1/2 et.Én is megrendeltem a vizelet tesztet és a 15.napon mind a két csik megjelent és a 16. napon is de most erösebb volt a T. Ez mit jelent, tudja valaki?A hömérsékletem tragédia tegnap 36,7 volt ma pedig 36,9.Mi a véleményetek?
Sziasztok!!!!!
Boglárka

Szia Boglárka!
Én nem használtam még ilyen tesztet,de gondolom,a két csik azt jelenti,hogy lehet próbálkozni babaügyben.A többiek biztos jobban tudják,sokan használnak ilyet.A 36.7 elött mennyi volt a höd?
Nadin
Nadin

Sziasztok Ujak, Régiek!
Mára nincs semmi folytatás velem kapcsolatban, vagy nem készültek el a hormon eredményeim, vagy elfelejtettek telefonálni. Igaz, hogy egész hétvégén nyitva van a rendelö, de inkább hanyagolom az orvost, elég volt már kétszer is a héten odajárni. Igy a legközelebbi információim hétfön lesznek.
Én is online-on vagyok hétvégén, csak a 8 órás idöeltolodással ez egy kicsit bonyolult, de jövök, illetve vagyok egész héten minden nap.
Minden uj tagot sok szeretettel köszöntök, ez egy mágikus-barátságos topic, egymásért szurkolunk a nap 24 oráján keresztül!Kép És amint a sok mellékelt ábra mutatja, nem is rossz eredménnyel.Kép
Van egy listánk is (amin én ugyan még nem vagyok rajta, de amint lesz ciklusom, beállok közétekKép), erre iratkozzatok fel, és akkor mindenki képben lesz a másikrol, hol is tart.
Na, ennyi anyáskodás után elköszönök, minden jot, és irjatok böségesen !!
Barbi
Barbi

Szia Barbi!
Orommel olvasom, hogy talaltal dokit! Vegul egy "walk-in" klinikara mentel be, vagy csaladi orvoshoz? Ajanlottak, vagy veletlenszeruen talaltad? De ugy tunik, meg vagy vele elegedve, jol ertettem?
Remelem, tud majd segiteni!

Minden jot! Picur
Picur

Szia Picur!
Igazából ez egy Medical Center, tehát valszeg a walk-in kategóriába tartozik. Ilyen témában még mindig bizonytalan vagyok.
Itt ez az egyetlen nögyogyi rendel, vagyis nem volt más választásom. Remélem nem kell tul sürün hozzájárnom, igy egyelöre maradok itt.
Majd hétfön kiderül a további dolog, kiváncsi vagyok mit értek meg a hormono eredményekböl angolulKép
Barbi
Barbi

Szia Nadin!
Kép Nagyon remélem, hogy innentől már sinen lesz minden! Kép

Üdv, Boglárka,
Sajnos én sem használok olyan tesztet, úgyhogy nem tudok segíteni. Hányadik napon vagy, hogy felment a hőd?
Iratkozzatok fel ti is a listára.

Kicsit átírtam a listám szerint, meg korszerűsítettem, hogy jobban nézzen ki:

Beja: 8c, 34cn, 16ou Budapest 25 év
Kriszti: 8c, 20cn, 5ou Galagamacsa 29 év
Orsi: 8c, 21cn, 7ou Komlo 26 év
Anna: 5c, 2cn, ou Hamburg 36 év
Laura: 6c, 42cn, 23ou Budapest 29 év
Eva: 19c, 18cn, Nyíregyháza 26 év
Mariann: 3c, 22cn, Miskolc 30 év
Monika: 6c, 82cu, Budapest III. 27év
Jutka: 3éve, 25cn, Videk 29 év
Kinga: 1c, 26cn, 12ou Maglód 33 év
Rony: 3c, 32cn, 17ou Vidék 29 év
Szonja:4,5év 26cn, Budapest 27 év
Niki: 10c, 25cn, 11ou Bp(Érd) 27 év
Jázmin: 2év, 21cn, Pécs 22 év
Jázmin

Hát ez idegestítö!!

Direkt szórakoztam vele, hogy az egyforma adatok egymás alá kerüljenek, erre összekeverve adta ki! &#@!%+-ba! Táblázatszerüen csináltam meg, de ez nem látszik rajta. Kép
Mindegy legalább kiegészítettem.

Beja, írj ám, ha van valami hír!
Puszi:
Jázmin
Jázmin

JÁZMIN KEDVES!
NAGYon jó lett a frissített lista, köszi, hogy bajlódtál vele, söt aktuálisan kijavítgattad a hibákat, nekem most nagyon pontosak lettek(végre) az adataim!

ki van még itt hétvégén?
Mindenki kirándul, vagy szerelemittasan a napfénytöl és hormonoktól elkábulva babát gyárt?
akkor hajrá, anyait-apait adjatok bele, gyönyörü tavaszban sok csodás szerelemgyerköc fogan....

Anna- olvastam én is, a rossz híreket, remélem azért nem vagy olyan letargiás, hoy ne írdogálj!

Jázmin-írd meg nekem, hogy kell a szomorkákat meg a mosolykákat gyártani?!!

Előre is köszi!
Mariann!!on line vagy?
Olvastad a könyv címet
,

Sziasztok, majd jövök még
Kinga
kinga (kinga)

Beja:.....8c..34cn..16ou...Budapest.......25 év
Kriszti:..8c..20cn...5ou...Galagamacsa....29 év
Orsi:.....8c..21cn...7ou...Komlo .........26 év
Anna:.....5c...2cn....ou...Hamburg........36 év
Laura:....6c..42cn..23ou...Budapest.......29 év
Eva:.....19c..18cn....ou...Nyíregyháza....26 év
Mariann:..3c..22cn....ou...Miskolc........30 év
Monika:...6c..82cn....ou...Budapest III...27 év
Jutka:..3éve..25cn....ou...Videk..........29 év
Kinga:....1c..26cn..12ou...Maglód.........33 év
Rony:.....3c..32cn..17ou...Vidék..........29 év
Szonja:4,5év..26cn....ou...Budapest.......27 év
Niki:....10c..25cn..11ou...Bp(Érd)........27 év
Jázmin:..2év..21cn....ou...Pécs...........22 év

Ennyit tudtam segíteni Kép
Dorka
dorka (dorka)

Ez a program nem valami segítokész...Kép
Nekem se sikerült pedig a beírómezoben katonásan egymás alatt sorakoztak az adatok
Dorka
dorka (dorka)

Sziasztok lányok!
Szia Nadin elégé ingadozik a höm, én 4 évig szetem fogamzásgátlót.Tavaj Augusztusban hagytam abba, utána még megbetegedtem,aztán 4 hónapig semmi,most találtam egy nagyon jó orvos és megjött végre,azóta szedem a clostit,és most pegid duphastont.A14.nap majdnem leszakadt a jobb petefészkem anyira fájt aztán elmúlt , de most megin elkezdödött,most vagyok a 19. napban és ma a höm felment 37,1-re remélem fent is marad.A teszt szerint van peteérésem és álitólag nagy az esélyem ikerterheségre.És veled mi van?Nálatok van már baba vagy csak ti is próbálkoztok?
Szia Jázmin!
A 15-16. napon fent volt 36,9-en aztán 17.-en leeset 36,7-re ,18.-napon 36,9 volt és ma felment 37,1-re .
Mi a véleményetek róla?
Aki ki szeretné próbálni az óvulációs tesztet megtudja rendelni a forgalmazotól és postán elküdi a cím:CORAX Környezetvédelmi Kft.1112 Budapest,Budaörsi út 1289.hrsz.
Tel.:248-1602
Na mostmár befejezem mert túl hosszú lesz a levelem.Ja 24 éves vagyok,Győrben lakom és 3hónapja próbálkozunk a pocaklakoval.
Na sziasztok!!!
Boglárka

nina

Sziasztok barataim,

Vartam Bejat meg Laurat, de semmi hir. Holnap ujra benezek, valamit azert irjatok man!!!!

Boglarka, Szia!
Az nagyon jo hogy fölment 37,1-re, kivanom Neked hogy sikerüljön.

Lanyok, en egy kicsit atmentem depibe, mert belegondoltam, hogy mar megint elölröl kell kezdeni az egeszet.

Jazmin,
Nagyon jo a lista-Pista.

Mindekit puszilok,

anna
Anna

Sziasztok hétvégézők! Kép

Anna, Kinga,
Köszönöm a dicséretet, mégsem csináltam hiába!Kép

Dorka,
köszi, hogy segíteni akartál. KépNekem is katonás rendbe álltak, de mikor elküldtem ez lett belőle.

Kinga,
a mosolyt úgy kell csinálni, hogy egy kettőspontot teszel és egy zárójelet, ilyet )
ha pedig szomorkásat szeretnél, akkor a kettőspont után egy ilyet ( mint egy lefele görbülő száj.
Különben ha a fejecskére viszed az "egeret", akkor kiírja neked, hogy hogy néz ki.

Anna,
ne keseregj. Én nem vagyok benne biztos (enyhén szólva), hogy most sikerült, ezért már szinte várom a menzit, hogy újra célegyenesben legyünk. Mert ha nem vagyok terhes, akkor már jöjjön meg, ne reménykedjek folyamatosan. Úgyhogy újult erőre fel! Kép

Puszi
Jázmin
Jázmin

Beja: 8c, 34cn, 16ou Budapest 25 év
Kriszti: 8c, 20cn, 5ou Galagamacsa 29 év
Orsi: 8c, 21cn, 7ou Komlo 26 év
Anna: 5c, 2cn, ou Hamburg 36 év
Laura: 6c, 42cn, 23ou Budapest 29 év
Eva: 19c, 18cn, Nyíregyháza 26 év
Mariann: 3c, 22cn, Miskolc 30 év
Monika: 6c, 82cu, Budapest III. 27év
Jutka: 3éve, 25cn, Videk 29 év
Kinga: 1c, 26cn, 12ou Maglód 33 év
Rony: 3c, 32cn, 17ou Vidék 29 év
Szonja:4,5év 26cn, Budapest 27 év
Niki: 10c, 25cn, 11ou Bp(Érd) 27 év
Jázmin: 2év, 21cn, Pécs 22 év
Boglárka: 3c, 19cn, Győr 24 év

Boglárka, az nagyon jó!Kép
Csak maradjon a ciklusodon végig magas a hő!

Nekem a repedéskor csak 36,8-ra ment fel. Szerintetek akkor is megtörtént?

Pusszancs Jázmin
Jázmin

Mármint a repedés...megtörtént-e Kép
A 20. hozzászólásra már majdnem sikerül össze szednem a gondolataimat! Kép
Szóval nem túl alacsony ez a hö?
Jázmin:

Sziasztok!

Most nem tudok mindenkinek írni külön-külön (mindjárt fekszik le a kisfiam),napközben össze-vissza mászkáltam,de Annának írom:Beja küldött SMS-t,tesztelt,de negatív lett.Szerintem lehet,hogy még nem mutatja ki,lehet,hogy késobb volt a fogamzás.Hát nem tudom.Válaszoltam neki,de nem írt vissza,remélem nem tört le nagyon.Haaj,ez egy sóhaj volt.

Puszi mindenkinek,holnap leszek.Gyertek ti is.

Mariann
Mariann

Jázmin!
Én is abban reménykedem minden honapban,hogy majd most...Orvostol orvosig járkálunk,mégsincs eredmény.Az idö meg megy és a tehetetlenség a legdühitöbb.Hetek telnek el egy-egy vizsgálat között..Idöpocsékolásnak érzem az egészet.
Boglárka!
nincs még babaánk,de már nagyon szeretnénk,mint itt mindannyianKép
Nadin
Nadin

Sziasztok!
Koszonom a fogorvosoz torteno hozzaszolasokat!
Most megint lenne ket kerdesem. Az egyik tornaval kapcsolatos. Mennyire kell vigyazni tornaval abban az esetben ha szeretnenk babat, de ugye meg nem biztos hogy osszejott. Arthat-e egy par napos/hetes terhessegnek mondjuk hasizom gyakorlat vagy jobb ilyenkor azt szuneteltetni- (lehet hogy honapokig, ha addig nem jon ossze a baba)?
Illetve a taplalkozasrol szeretnelek kerdezni Titeket, hogy most hogy szeretnetek babat valtoztattatok valamit az etkezesi szokasaitokon (jobban odafigyeltek-e arra mit esztek?)?. Mondjuk en szedek Materna vitamint, de gondolom az nem teljesen fededezi a vitaminszuksegletet vagy igen? Sajnos en eddig nem forditottam nagy energiat a megfelelo etrend kialakitasara - meg mindig jobban esik egy milanoi mint egy spenot... Kép es egy kicsit lelkiismeretfurdalasom van... Kép
Bocs ha hosszu voltam, de kivancsi lennek a velemenyetekre!

Kulonben mindenkinek nagyon szoritok a tavolbol! Kép
Sziasztok! Picur
Picur

Szia Picur!
Én is jártam tornára,volt ott egy lány,ök is babát akartak,de nem sikerült.A doki azt mondta neki,hogy a torna nehezitheti a teherbeesést meg a megtapadást,ugyhogy ö be is szüntette a tornázást.Mondjuk ez kifejezetten kemény torna volt,amire jártunk,szerintem az enyhébb változat nem árthat.
Mariann!
Beja hány hetes(lenne)?
Nadin
Nadin

Lányok,

Én is pont erről szerettem volna kérdezni.
Ilyen korán, amíg ki nem derül a terhesség sikerülhet, ha sokat táncolok?
Latin-amerikai táncokat, úgyhogy gyors és sok benne a hasmozgás. Ha kiderül, akkor abbahagynám...Különben is hogy mutatnék, ahogy nagy hassal tekerek? KépKépKép

A hőm bekrepált. Mit szóltok hozzá?
17.nap 36,8
18.nap 36,75
19.nap 36,7
20.nap 36,7
21.nap 36,75
22.nap 36,9!!

Én úgy éreztem, hogy a 17. nap előtt volt tüszőrepedés. De akkor most mi van? Lehet, hogy most volt?
Valaki segítesen!Még nem nagyon vagyok profi a hőmérőzésben (6 napja mérem), úgyhogy nem tudom ilyenkor mi van. Szerintetek?

Puszi
Jázmin
Jázmin

Kedves Jázmin!
A 17. nap előtt volt, a hőd teljesen normális. Az a lényeg, hogy most még egy héten keresztül kb. 36.7 és 36.9 között lesz a hőd (ez a sárgatest - szakasz). Ha sikerült teherbe esned, esetleg emelkedik néhány tizedet még feljebb (pl. 37 fölé), de ez nem biztos, én az első terhességemnél ezt nem tapasztaltam, most viszont igen, kb. a 10 magas hős naptól kezdve egyre feljebb ugrott a hőm. Szorítok!!!

Kedves Lányok! Nem tudom, mi lehet Bejával, hallottam, hogy a tesztje negatív lett, de szerintem még mindig van remény...Kép

Laura! Veled mi van?

Sok puszi a többi babaárónak is!
Viráganya
Viráganya

Sziasztok!

Az örömöm szeretném most megosztani, nemsokára végre újra próbálkozhatunk!
Módosítom is a listát:

Beja: 8c, 35cn, 16ou Budapest 25 év
Kriszti: 8c, 21cn, 5ou Galagamacsa 29 év
Orsi: 8c, 22cn, 7ou Komlo 26 év
Anna: 5c, 3cn, ou Hamburg 36 év
Laura: 6c, 43cn, 23ou Budapest 29 év
Eva: 19c, 19cn, Nyíregyháza 26 év
Mariann: 3c, 23cn, Miskolc 30 év
Monika: 6c, 2cn, Budapest III. 27év
Jutka: 3éve, 26cn, Videk 29 év
Kinga: 1c, 27cn, 12ou Maglód 33 év
Rony: 3c, 33cn, 17ou Vidék 29 év
Szonja:4,5év 27cn, Budapest 27 év
Niki: 10c, 26cn, 11ou Bp(Érd) 27 év
Jázmin: 2év, 22cn, Pécs 22 év
Boglárka: 3c, 20cn, Győr 24 év

Beja! A teszted lehet korai is, mivel hosszabb a ciklusod, amíg nem jön meg ne keseredj el, és persze akkor sem, ha megjön, akkor a pici csak januárra akar megszületni!

Barbi! Mikorra lesz kész az eredményed?

Laura? Veled mi újság?

Boglárka! Több petesejted is megérett? Vagy miért mondták, hogy nagy az esélyed az ikerterhességre?
(Én ebben a hónapban kezdem el eloször a Clostyt)

Sokan közeledtek a ciklus vége felé, remélem, több újkisamamánk is lesz a héten!

Mónika
Mónika

proba
Névtelen

Sziasztok Lanyok,
Mar regota olvasgatom az uzeneteket. Erika vagyok es en is hasonlo cipobe jarok. Nekem a peteeres marc 24-en volt , es most turelmetlenul varom ,hogy elteljen meg egy het, hogy megtudjam, szerencsevel jartunk-e?
Nagyon el voltam keseredve, sokaig nem voltam a boromben, de most valahogy felvidultam,amiota olvaslak titeket. Szerintetek, a fogamzasra ra ket hetre kimutatja a gyors teszt a terhesseget? Sajnos, nekem eddig mindig negativat jelzett, de most teljesen pozitivat varok.
Hogy kell bejelentkezni nevvel?- mert engem nem fogadott el, csak igy nevtelenul.
Udv Erika
Névtelen

Jó reggel Lányok!

Remélem, hogy senkinek se jött meg, aki most
nem várja.

Beja!

Mi újság? Nagyon várom a híreidet. Teszteltél
a hétvégén?

Laura! Nálad mi újság? Ugye már eléggé lehet
hinni abban, hogy van ott egy baba a pocidba?

Rony!!!!
Csak nem te is a nagy esélyesek között vagy?
Mikorra nem várod a mensit?

Mindenkinek szorítok, remélem tudjátok.

Én ma vagyok a 20.napon, nekem még várni kell
a mensi nem várt napjára. Peteérés óta a hõm
37,0 és 37,2 közötti. Ez jó, nem?

Rengeteg a munkám, ha szabadulok, jövök vissza.
Most is csak benéztem, hogy mi volt hétvégén.
Köszöntök minden új babaváró leányzót.

Sziasztok

Éva
Éva

Jó reggelt mindenkinek!
Remélem mindenkinek jól telt a hétvégéje!
Nálunk továbbra sincs semmi újság. Akciózunk és reménykedünk Kép.

Picur!
szerintem egy normál torna egyáltalán nem nehezíti a teherbe esést, söt a múltkor olvastam, hogy heti 3 óra jogging 40%-kal csökkenti a vetélés kockázatát! Mondjuk a step aerobikot nem igazán ajánlják, illetve a súlyzós edzéseket sem, de a futás, úszás kimondottan javasolt (persze nem terhesen kell elkezdeni!). A hasizom gyakorlatokat sem kell elhagyni teljesen az elsö hónapokban.

Jázmin!
A hö nem minden, és mint itt is sok példa mutatja, nem igazán lehet rá hagyatkozni. Már többen félre raktuk a höméröt, mert ha nem elöírás szerint alakul, akkor csak egy felesleges stresszt okoz. Állítólag ovuláció után legalább 2 tizeddel magasabbnak kell lenie a hönek, mint a szokásos érték.

Beja: 8c, 36cn, 18ou Budapest 25 év
Kriszti: 8c, 22cn, 7ou Galagamacsa 29 év
Orsi: 8c, 23cn, 9ou Komlo 26 év
Anna: 5c, 4cn, ou Hamburg 36 év
Laura: 6c, 44cn, 25ou Budapest 29 év
Eva: 19c, 20cn, Nyíregyháza 26 év
Mariann: 3c, 24cn, Miskolc 30 év
Monika: 6c, 3cn, Budapest III. 27év
Jutka: 3éve, 27cn, Videk 29 év
Kinga: 1c, 28cn, 14ou Maglód 33 év
Rony: 3c, 34cn, 19ou Vidék 29 év
Szonja:4,5év 28cn, Budapest 27 év
Niki: 10c, 27cn, 13ou Bp(Érd) 27 év
Jázmin: 2év, 23cn, Pécs 22 év
Boglárka: 3c, 21cn, Györ 24 év

Sziasztok!
Orsi
Orsi

Erika!
Nekem is 24-én volt peteérésem (elvileg)! Ti mióta próbálkoztok?
Névvel úgy tudsz belépni, ha az azonosítóhoz beírod a neved, a többit nem kell kitölrteni és úgy küldöd el az üzenetet!

Lányok!
Szerintetek hova tüntek a hozzászólások csütörtök 10.28 és péntek 13.27 közöttröl?

Orsi
Orsi

Orsi!

Archiválva lettek, mert nagyon sokat irtunk. A márciusnál megtalálod.

Csajszik, figyu:

Ma kell megjönnie, de még nem tette a galád szervezetem. Csak idegesít össze-vissza. Ami tuti, a pocim pont ugy fáj, ugyhogy minden percre várom. A mellem meg nagyon feszül, ami mostanában sosincs a menzi megjövetelekor. A höm sajnos leesett, 36,8, pedig tegnap felment 37,1-re reggelre. Ugyhogy a mellfeszülésen kivül sajnos minden jel arra utal, hogy most sem sikerült.KépKép.
Elég pontosak a ciklusaim, tuti, hogy ma estig beköszönt a mikulás....Kép

Laura, Beja mi ujság?

Pusz,

Niki

ui.: Láttam a múlt heti Nök Lapjába, hogy reklámozták a Babanetet! Lehet, hogy nemsokára nagyon sokan leszünk itt, és többen biztatgathatjuk egymást.
Niki

Sziasztok lányok, szép jó reggelt mindenkinek!

Elõször is: Nadin, Boglárka, Erika, sziasztok, üdvözöllek Titeket körünkben! Kép

Lányok... felvázolom a tényeket, kérlek, legyetek okosabbak nálamKép
Szóval én ma a 36. napon vagyok (ált. 31-32 naposak a ciklusaim), a 30. napon és a 34. nap reggelén csinált tesztjeim negatívak lettek. A 30. napival nem is foglalkozom, de szerintem a 34. napon csináltnak már mutatnia kéne, ha lenne pocaklakóm. A hõm a köv.képpen alakulgat az utóbbi napokban:
31. nap - 37.0
32. nap - 36.7
33. nap - 36.9
34. nap - 36.9
35. nap - 36.7
36. nap - 36.7

Mondanám, hogy most esik lefele, mert már csak 36.7, de hát a 32. napon is 36.7 volt...

Mondjatok valamit, lécciKép

Mariann! Szija! Kép Köszi, hogy lökted az infót a lányoknak a hétvégén! Kép

cuppppppppantás mindenkinek
Beja
Beja

Sziasztok lányok!
Nos én nem a Nők Lapja "reklámjának" köszönhetően vagyok itt, hanem már nagyon hosszú ideje -kb január óta- olvaslak benneteket, de eddig még nem éreztem úgy, hogy irni tudnék valamit. Csak augusztusban akartunk (ismét) a babaprojekttel foglalkozni, de aztán máshogy alakult.Kép

Magamról igy elsőre annyit, hogy 25 éves vagyok, és tavaly rejtélyes módon elvesztettem a 10.héten az első babánkat.

Amúgy Finnországból irok, és már sokszor éreztem, mintha rólam irnátok: ld. szaunázás. Ha jól emlékszem, itt is irtatok Krommer Adrirol, nos nekem ő hivta fel a figyelmemet rátok.
1000 hála neki érteKépKépKép
Teljesen fel vagyok dobva, amióta titeket olvaslak. Ja és kevésbé kételkedem a babagyártásban. Úgyhogy én is "optimista-pista" lettem.

Most éppen a 18.ciklusnapon tartok, ha jól vettem észre a hőm. vizsgálódás során, akkor pont jókor volt action. HáthaKépKép

Hú, de hosszan irtam! Bocs! De már nagyon hosszú ideje kikivánkozott belőlem.

Beja! Laura! A háttérből nagyon régóta szurkolok ám nektek. Remélem mostKép (vagy nemsokára) már növekszik a pocaklakótok!!!!

Anna! Szivesen leveleznék veled más témákról is, úgy érzem, hasonló dolgokon mentünk keresztül!

Mindenkinek nagyon jó hetet és csodaszép babavárós hónapot kivánok!!!!
Zsó-fi
Zsó-fi

Niki szija!

A mensi elõtti hõleeséssel kapcsolatban csak a saját tapasztalataimat tudom megosztani veled: A mensi megjövetele elõtti napokon nekem 36.8-36.9 szokott lenni a hõm, onnan esik le 36.4-36.3-ig aznap reggel, mikor megjön (és ott is marad tüszõrepedésig). Szóval én 36.8-nál még nem aggódnékKép

Más... (megint az én gondom, remélem nem unjátok)... Szóval arra gondoltam, hogy mi van, ha késõbb volt nálam ovuláció és ezért tolódik el a mensim? El is fogadnám ezt érvként, de akkor miért fájt a hasam már a 30. naptól kezdve úgy, mintha minden pillanatban megjönne?

cupp
Beja
Beja

Zsófi szija! ÜdvözöllekKép Jó hogy írtál végreKép Írjál ezentúl rendszeresen!
cupp, Beja
Beja

Niki,
köszi, megtaláltam, csak az volt furcsa, hogy a mostani oldal elsö hozzászólása 29-e 10.28, a második meg már 30-a 13.27.

Beja,
a méhnyakat nézted azóta (mintha rémlene, hogy a múltkor lennt volt és kemény)?
Nem tudom nálad hogy szokott lenni, de nekem (amíg mértem) a mensi elött nem csak pár tized fokot esett le a höm, hanem 5-6 tizedet. Szóval szerintem még minden esélyed megvan Kép

Orsi
Orsi

Kedves Mindenki!

Eloször is szeretettel köszöntök mindenkit, aki új közöttünk, és kívánom, hogy minél hamarabb sikerüljön nektek is (és persze a régieknek is!) a pocaklakó!

Picur!

Nem vagyok otthon a torna-témában, de egy nem túl kemény torna biztos, hogy nem árthat, hiszen van terhestorna is, nem?

Amúgy nekem még mindig nem jött meg, (11. napja) de azért nem merem nagyon beleélni magam a babába, mert én sajnos most eléggé ideges idoszakomat élem (munkahelyileg) és ilyenkor elofordul, hogy két hétig sem jön meg. (Bár ilyen eddig életemben csak kétszer volt.)
Ami reménykedésre ad okot az az, hogy az utóbbi pár napban megnövekedett folyadékszükséglet lépett fel nálam. (Magyarul: vedelek, mint a gödény.) Hát, lehet, hogy valaki más ilyen szomjas bennem?

Beja! Mi van veled? Biztos negatív?

Puszi mindenkinek: Laura
Laura

Orsi,
az a helyzet, hogy én nem szeretném félretenni a hőmérőt, mert még csak most kezdtem el. Egyrészt tényleg mutat változásokat (nem gondoltam volna), másrészt még nem is unom. Kép
Igen tudom, hogy fel kell ugornia repedés után, csak azt nem tudtam, hogy a 36,8 az már felugrás? Mert azelőtt éreztem a tüszőrepedést, de viszont most lett egy még nagyobb felugrás, mert 36,7-ről felment 36,9-re (ma 37-re felment) és most nem tudom, hogy lehet hogy ez jelezte a tüszőrepedést? Szóval lehet, hogy a 17.napon csak magas volt, de csak most a 21. nap körül volt a repedés? Neked mi a véleményed?

Tudom, hogy sokan unjátok a hömérözést, meg hogy sok rendhagyo eset volt, de azért ne írjátok, hogy tegyem félre, mert még nem szeretném félretenni. Kép Egyáltalán kiváncsi vagyok milyen egy ciklus hömérséklet változása. Nekem ez az első mért ciklusom, ezért kérdezgetlek titeket (a profi hö-mérőket), mert ez lesz később az alap. Már ha lesz később!!KépKép

Beja, én azért változatlanul bízok benne, hogy sikerült. Ez már a 36. nap!!
Vagy lehet, hogy azt kellene írnom, hogy a 7.hét? ;)
Kép
Jázmin

Szonja,
már rég nem hallottam rólad semmit! Írj, ha van időd! Kép
Jázmin

Orsi szija! A méhnyakat néha nézem, de nincs összehasonlítási alapom, mert eddig nem nézegettem. Igen, múlt héten írtam, hogy lent volt és kemény, de ma reggel pl. fent volt és kemény. A hõmmel kapcs. az elõbb írtam, hogy 36.8-36.9-rõl a mensi reggelén le szokott esni nekem 36.3-36.4-re. Úgy lehetek ezzel mint Te!

Laura, szija! Igen, biztos negatív volt szombat reggel... egy ici-pici második halvány vonalka sem volt...

Jázmin, szija! Ha hetekben számoljuk, akkor ez még csak a 6. lenne! Kép
cupp, Beja
Beja

Beja!

Ne feledd, hogy sokszor a terhesség korai idoszakában érzett hasfájások ugyanúgy fájnak, mintha a mensi akarna megjönni. Ezért fáj a hasad úgy, minta minden pillanatban megjönne.
És a hod sem úgy alakul most, mint ahogy mensi elott szokott. Ha megjönne, már rég 36,5 - 36,4-nek kellene lennie. Szemben a büszke 37,-tel!

Nem mész dokihoz? O már meg tudja mondani ilyenkor, hogy mi van?

Legyél optimista-pista Te is!

Puszil: Laura
Laura

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?