Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Szilvi: nekem is spinál volt. Nem fájt amikor beszúrták, utána sem volt semmi gond. Éreztem, hogy ott dolgoznak a hasamon, de mintha csak simogatták volna. Mátét kb. 10-15 perc alatt kivették, Apa hamarab látta mint, én. Amikor megfürdették és "beszámozták" az Apgar szerint, akkor hozták át nekem és adhattam neki puszit! (Jaj-jaj még most is elérzékenyülök.) Utána viszont nagyon hosszúnak tűnt amíg összevartak. Az orvos még nevetett is rajtam, mert mindig kérdezgettem, hogy sokáig tart-e még. Azt mondta még nem látott ilyet, hogy valaki ennyire unja. Nekem 24 órát nem volt szabad felkelnem. Hát utána nem volt jó felállni, de gondolom az altatás után sem olyan, mintha csak szundítottál volna egyet. :) Nekem 3 napig borzalmas fejfájásom volt, na azt nem kívánom senkinek. De szerintem azért, mert kifolyt az infúzió amit az őrzőben kaptam a cső mellett. És gondolom az pótolta volna a folyadékot. De mindenesetre nagyon sokat igyál!!!!! De persze senki másnak nem volt ilyen problémája csak nekem. Úgyhogy nem hiszem, hogy ez túl gyakran előfordul.
Egyébként az altatás után milyen?

Timi: sima nőgyogyi vizsgálat volt, csak megbeszéltük, hogy mi a teendő ha ebben a hónapban sem esek teherbe.

Kinga

Kép
németh

Az altatásról beszélve:mióta altattak majdnem minden nap fájt a fejem mostanába nem nagyon.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

csajok: gyorsan vissza olvastam mert egy kicsit elvagyok úszva anni mindent intézünk.

Betsy: Igérem elküldöm a szerelmesekről a képet ha felrakod megköszönöm.

carpediem: A boríték ötlet jó dolog. Nincs az az orvos aki nem lesz tekintettel rád pláne boriték után.
A varratot és is utolag mentem az ünnepek után vissza kiszedetni.
Nincs olyan gond amire ne lenne megoldás.
Ne félj semmitől. sajnos engem is császároztak mert sokáig voltak fájásaim de nem tágultam. aztán egyzser csak a doki mondta megyünk a műtőbe császár. Nagyon féltem. Végülis én nem az altatást kértem mert hallani akartam a kicsit mikor felsir.
10perc alatt megvolt a lányom és nem volt rossz tapasztalatom. Nagyon szép volt mert úgye a császárnak vannak hátrányai is de a babára nézve csak előnye van.
Kicsit most ritkábban jövők de tényleg minden nap gondolok rád.
szerintem még a héten meglesz a babó:)

Nita: veled sem tudtammég beszélni sajnos msn-en. Kicsit elvagyunk úszva annyi mindent kell intézni. Végül az Sikoal utcai ház mellet maradtunk ma adjuk oda a pénzt rá. Az van közelebb hozzátok. :)
A bolgárkertész utcán csak végig kell jönni kb 5perc sétával:)
Szűk két hónap múlva már ott lakunk:)
Zoli meggyógyult?

Kép
csucsu05

Betsy, Csucsu
Koszi, most már megnyugodtam :) Csak már nagyon szeretnék túl lenni rajta. Remélem jovohéten már a karomban tarthatom Bálintot.

Németh
Az altatás után sem egy leányálom. Teljesen kába voltam, valamit néha motyogtam/ mint utóbb kiderult :oops: /, nagyon fájt a hasam és fáztam. Aztán kaptam fájdalomcsillapítót, és lényegében végigaludtam a napot /bár azért a hangokat hallottam/.
Az elso felkelés meg szerintem ugyanúgy fáj, ezt sajna nem lehet megúszni. :?

Tegnap egész nap fájogatott a pocim, mintha meg akarna jonni. Meg néha nyilalásokat éreztem mindkét combomban. Ilyet eddig még nem éreztem.De mára sajna elmúltak :(
Vendég

Sziasztok!
Szilvi! Azta már csak 5 nap! Figyu hallottál már a bába koktélról? Állítólag az is beindítja a szülést!!!!

Kinga! Nagyon szép a görbéd! Drukk hegyek!

Puszi
Vendég

Krisztinka
Hallottam, de nem tudom, hogy készul, mi kell hozzá. :oops:

Anyu reggel hívott, hogy hogy vagyok. Mondtam, hogy jól, erre szegénykém olyan csalódott lett. :P Mindenki azt várja , hogy rosszul legyek :wink: :lol:
Vendég

Szilvi: ez tényleg nagyon vicces, hogy a végén már mindenki azt várja, hogy mikor kell rohanni. Én meg tudtam ettől őrülni. Keresztanyukám is minden nap felhívta anyut, hogy megszültem-e. Nem mintha nem az lett volna anyunak az első, hogy őt felhívja.... Aztán meg a következő kedvenc témám, hogy "na és van elég tejed?" :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Kriszta: a te görbéd sem rossz! :wink:

Kép
németh

Bocsi, hogy "lekrisztáztalak" Krisztinka.

Kép
németh

szia csucsu.
iskola utcát akartál írni ugye?
akkor mostmár kezdtek pakolgatni is gondolom.
Zoli már jól van holnap már megy is dolgozni.
carpediem hidd el akkor fog megindulni a szülés mikor a legkevésbé számítasz rá.lehet azért se indul most be mert stresszelsz rajta.ezt persze csak én gondolom. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Szilvi! Krisz kért meg, hogy írjam le neked a bábakóktélos receptet. Kettő is van: 1.: 1 narancs és egy grapefruit kicsavarva és összekeverve 1 ek gyömbérrel. 2.: 1 rész ricinusolaj, 1 rész sárgabaracklé vagy lekvár és 1 rész pálinka vagy vodka. Mind a kettő úgy hat, hogy jó kis hasmenést idéz elő, és az erős bélmozgások hatására beindul a szülés. Úgy képzeld el, hogy megiszod, kb 2 óra múlva hasmenés, az lecseng és utána indul be a szülés megint 2-4 óra múlva. Az első változat gyengébb, én úgy ittam meg, hogy csak 1 kk gyömbért kevertem bele, nem volt semmi hasmenésem tőle, tehát valószínűleg nem ennek hatására, de 10 óra után beindult a szülés. Ja a szülésznőm azt is mondta, hogy max 8 órán belül van hatása, utána már ne várd, az már mástól lesz. Sok szerencsét! Ja és mind a kettő csak akkor hat, ha a baba is készen áll már az útra, tehát lényegében ő dönt. :wink:

KépKép

KépKép
lnd

éredkesek ezek a receptek,de nekem ezek sajna nem aktuálisak :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ind
Koszi, hogy leírtad. Látom, nemrég szultél, gratulálok a kislányodhoz. Nagyon édes ezen a képen. :D

Krisztinka
Koszi a kozbenjárást! :wink:

Nitácska
Meglátod, eltelik hamar az ido, és már Te is ilyen koktélokat fogsz inni :wink:
Vendég

jajj de jó is volna carpediem ha ott tartanék

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Igen iskola utcát akartam irni csak siettem és félre ütöttem. Annyi mindent kell csnálni jönni menni intézni a dolgokat, hogy folyamatosan rohanásban vagyok. nem csoda ha néha hülyeségeket irok.

Német: Én is utáltam anno mikor valaki kérdezte : van tejed? na az illetőt fel tudtam volna rúgni. Na meg jöttek a sztorik az ő gyereke mennyit szopott 1 vagy 2 naposan. Jöttek a kontrázások kinek a gyereke szopizik többet. Hát én ezektől nagyon ki voltam akadva.

Carpediem: ne izgulj és ne foglalkozz senkivel. a baba még a héten meglesz ez tutti. Kitartás :)

Kép
csucsu05

szia csucsu tök jó,hogy közelebb költöztök hozzánk.
hurrrrrrrrrrrrrááááááááááááááááááááá. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: AZ élet apró örömei :) :) :) :)
Örülök ha örülsz te is :) :) :)

Kép
csucsu05

Szasztok csajok!!

Bocsi, hogy rég nem írtam, de mostanában olyan fáradt és nyűgös vagyok. A védőnő azt mondta, hogy az időjárás miatt van ez így.
A bölcsiben tegnap Olivér megharapta az egyik gyereket aki viszonylag megérdemekte, mivel amióta járnak bölcsibe azóta bántja a többieket. Olivért is sokszor bántotta már (fellökte, megütötte úgy hogy karmolás is lett az arcán). Ettől függetlenül csúnya dolog megharapni a másikat azt tudom és nem is dícsértem meg érte Olivért. Ma reggel a másik gondozónő odavetette nekem, hogy tegnap egy másik gyereken is találtak a szülők harapásnyomot és az is biztos Olivér volt. Ehhez tudni kell, hogy már korábban is harapdálták egymást a gyerekek és eddig nem Olivér. Tök rosszul esett, hogy egyből Olivérre kenték a másikat is. Lehet, hogy a terhesség miatt vagyok ilyen érzékeny, de nagyon rosszul esett. Szerintetek hülye vagyok, hogy ennyire bánt a dolog?
Kezdek egy kicsit elbizonytalanodni a bölcsivel kapcsolatban. A ma reggeli gondozó néni nem a szívem csücske, már máskor is észrevettem, hogy tök sokat kiabál a gyerekekkel és nem valami gyerekcentrikus. Olyan durván szól oda a gyerekekhez, ha valami rosszaságot vagy csak csintalanságot csinálnak. Szerintem ezek a gyerekek még szeretgetésre anyapotlékra vágynak, nem úgy mint az óvódások. De lehet, hogy csak én látom rosszul.

Bocsi, hogy hosszú voltam és nagetív, de szomorú vagyok.

Carpe: hogy vagy? Kitartás, már nincs sok! Szerintem is idegesítő ilyenkor a sok károgó ember körülöttünk. A tej is attól apad el, hogy idegesítenek a nagyokosok! :D :roll:

Csucsu: kitartás az ügyintézésben és nagyon örülök, hogy jól alakulnak a dolgok!!! Mi is megkaptuk a hitelt, de még messze van a költözés a felújítás miatt. :roll:

Most mennem kell. majd még benézek!!! :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titanilla: Gratula a hitelhez. a többi meg úgyis alakul majd. szép lassan a felújítás is meglesz. Mikorra tervezitek , hogy kész lesztek?
Ami a bölcsit illeti. Elég szemétség, hogy ha egyszer valakit megharapot a fiad akkor a másikat is rá fogják. Hisz a kicsik egymástól látják el és utánozzák egymást.

Kép
csucsu05

Titi
Teljesen normális, hogy így érzel. Nekem sem esne jól, ha egybol így nekem támadnának. Igaza van Csucsunak, a gyerekek egymástól tanulják el a csintalanságokat.
Nem értem, minek megy valaki ilyen helyre, ha nincs turelme a gyerekekhez :evil: Az ovisoknak is kell még a babusgatás, a bolcsiseknek meg duplán.

Csucsu
Legalább ez az ide-oda jovés-menés lekoti a figyelmedet. Lehet, hogy épp most leszel babás :wink:

Én ma is jól vagyok :( :? , pedig nem bánnám, ha már fájásszeruségek lennének. Nem akarok én sokat, csak egy ujjnyira kinyílni, akkor tuti lenne már kedden vagy szerdán a csaszi :wink: Igaz, addig is kihúzni a kórházban :shock: :shock: :shock: :? , de legalább már látnám a végét. Olyan rossz ez a bizonytalanság :x
Vendég

szia carpediem,látom még mindíg jól vagy :lol:
csucsu azt mondta most pihentetik a babtémát a költözés miatt.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csak egy gyors bekukkantás, még én is egészben vagyok :wink:

Carpediem: nagyon szorítok neked, hogy minden rendben legyen! Gondolom, türelmetlen vagy, de ez normális! Én is kezdek az lenni, pedig, hol vagyok még hozzád képest....szombaton töltöm a 33. hetet, uh szerint 4 héttel nagyobb, remélem azért nem lesz óriásbébi. Mindenesetre szombaton elmegyek 4D-re, azért ott pontosabban mérnek.

Betsy: rakjál fel fotókat, kivi vagyok rátok :)

titanilla: tök igazad van és mélységesen megértelek és együttérzek veled. A fiam ovis, ne tudd meg, milyen hülyeségeket tanulnak egymástól. És nekem sem szimpi az egyik ovónő, a férjem már be is szólt neki egyszer, azóta pikkel a fiamra, mert elmondja itthon. Múltkor is olyan büntetést kapott, hogy mindenki kiment az udvarra, csak Milán nem, mert hisztizett, hogy nincs ott a váltócsizmája. (elfelejtettem elvinni, attól még a másikat felhúzhatta volna). Nem is az a baj, hogy büntetést kapott, hanem az, hogy ezt a gyerektől tudom meg, nem az ovónőtől! Meg múltkor megyek a fiamért, egy kisfiú kint kakilt és futott be a csoportba, erre az ovónő rákiabál, hogy kitörölted a segged??? Kérdem én, hogy mondhat egy 3 évesnek ilyet, hogy segg, no meg az én fiamnak mai napig én törlöm ki nedves papírral...na mind1. De nem tudok mit csinálni, hiszen így is csoda volt, hogy bevették az oviba, hogy én terhes vagyok. Meg itt Budakeszin nagyon nehéz bekerülni. Csak csendben tűrök, mert ha még1szer beszól a férjem a nőnek, az sem jó, mert a gyereken csattan. (eleve egy 21 éves nő, hogy alkalmas 20 gyerek koordinálására, legalábbis nekem ennyi idősen megoldhatatlan probléma lett volna)
Vendég

Jimmorison: Hát még nem is olyan rég lettél babás és valóban hogy eltelt az idő. Amúgy tényleg néha a gyereken csattan az ostor. De az sem jó ha mindent ráhagytok azovónőre. Igaza van a párodnak ha beszól. Ők azért vannak ott, hogy az a kicsi szeretetet és törödést kapjon. na meg arról nem beszélve ha kell törölje már kis kicsi popsiját. Nem pedig seggét !!!!Azt nem értem hogy tudnak egy gyerekkel pikkelni. Hisz ők még olyan kicsik.
Én úgyanúgy ellenőrizném őket mint pl az ellenőrőket is nézik stb. Azért neked sincs már sok a szülésig. :)

Carpediem: Ne izgulj a héten megszülsz :) Ez a legnehezebb amikor az ember bizonytalan , hogy mikor jön el az idő. Én valahogy aztérzem pénteken szülsz :) Ne kérdezd miért csak úgy jött. Aztán ha nem szülsz meg mégsem pénteken ne szidj nagyon.
:)

Valóban mi most szüneteltetjük a projectet. illetve nem védekezünk de ilyenideg állapotban nem hiszem, hogy össze jön egy baba.
Az új helyen már biztso megnyugszunk és jön a kistesó is. na meg jönnie iskell mert a szocpolt bevállaltuk tehát kistesónak mindenképpen össze kell jönnie :)
Addig meg egy kicsit fogyozok hogy ne legyen sok a feleslegem.

Kép
csucsu05

szia csucsu,majd együtt leszünk babásak,figyeld meg :lol:

Carpediem csucsunak igaza van pénteken szűlni fogsz. :D

Nekem ha ilyet csinálna aaz ovónő a gyerekemmel megismerné az öklömet./tudom az erőszak nem megoldás/ Másik meg 21 évesen nem is lehet még ovónő szerintem.Az még nagyon fiatal nincs elég türelme és tapasztalata a gyerekek terén.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jimm
Orulok, hogy feloled is hallani. :D Egyébként jól vagy?
Sokszor úgy sajnálom szegény kicsiket. Ki vannak szolgáltatva egy idegen kedéjállapotának :evil:

Szerencsére nálunk elég jó a helyzet. Két ovónéni van, nagyon aranyosak. Igaz, hogy kicsi az ovi, max. 15 gyerek járhat ide, és osszevont, vegyes a csoport /már ami a kort illeti/, de nagyon jól foglalkoznak veluk, és ami fontos, hogy olyan szeretettel bánnak veluk. A kozelben levo másik ovi sokkal nagyobb, de ott alig van gyerek. Pont azért, mert az ovó nénik nagyon ridegek, és hát maga a kornyezet is. Az az ovi belulrol talán azóta is olyan, mint még az én idomben. /utáltam oda járni/. De a fiamék ovijába szívesen járnék én is :lol:

Most egy kicsit fájdogál a derekam. Csucsu, remélem igazad lesz. :wink:
Vendég

SZILVI: Koktélt kipróbáltad? Bocsi, ha butákat kérdezek, de nem értem, hogy miért kell, hogy 1 ujjnyira nyitva legyél? :oops: Mi amúgy a következő lépés? Dokihoz, CTG-re mikor mész?
KRISZTINKA: Már a 45.napnál tartasz (a vonalzód megállt). Lehet, ez lesz a befutó hónap? ;)
TITI: Már csak mégegyszer ennyi van hátra Neked, és megszületik Olivér kistesója. Remélem, Valentin napon kiderül, hogy ki lakik a pocidban!? Sajnálom, hogy a bölcsiben csalódtál egy picit, egyre kevesebb az olyan gondozónő, ovónő, tanítónő, aki tényleg a gyerekeket tartja szem előtt.
NITÁCSKA: Köszi kérdésed, jól van Bence. Épp alszik, meg a bátyuskája is :lol:
HÉDI: Örülök, hogy benéztél! Hogy vagytok? Milán nem beteg? Martin sokat rugdos? :wink: Majd szombaton gyere a fotókkal, kíváncsi vagyok a pici méreteire, arcocskájára.

Itt van pár friss fotó:

Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Betsy
Mert addig nem csinálhassák meg a csaszit sem, amíg a méhszáj nincs 1 ujjnyira nyitva. Ez azért kell, hogy "szulés" után tudjon kitisztulni a méh. De úgy hallottam, mutét kozben is tudják tágítani.
Lényeg, itt ragaszkodnak hozzá :? . Azért kellett Ádámmal is várni. De mivel egy hét után sem nyíltam, így adtak injekciót, és az segített /na meg az, hogy a párom elment a foorvos után borítékkal :wink: /. Most majd egybol ezzel kezdjuk :wink: :?
Vendég

Betsy
Látom, fele kérdésre nem válaszoltam :oops:
A kovetkezo lépés már a befekvés hétfon. A koktél még nem próbáltam, valahogy félek tole :oops:

Bence nagyon édi a képeken :P
Vendég

Jimm: Már én is gondoltam rá, hogy szóváteszem, hogy milyen kiállhatatlan és türelmetlen az a gondozónő, de sajna én is attól tartok, hogy Olivéren csattanna az ostor. Szerencsére Olivér imád bölcsibe járni, úgy látszik ő semmit sem vezs észre az egészből, csak nekem probléma.

Akinek bölcsis a gyerkőce, attól szeretném meggkérdezni, hogy náluk van e szülői értekezlet? Nálunk nincs és mi hiányoljuk. Egyszerűen nem lehet abban a pár percben beszélni a gondozónénikkel, mert akkor a gyerkőcökkel vagyunk elfgoglalva és azt is elfelejtjük, hogy mit akartunk megkérdezni.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Milyen gyorsan telik az idő! Már félidős vagyok!!! Jupijééééééééé :D :D
Igaz nem valami aktív a bébi és amikor mozog azt is nagyongyéren érzem. Bizom benne, hogy minden rendben van.
Amúgy az óvónőképző fősuli 3 éves, így pájakezdőként dolgozhat már 21 éves óvónőként. Nekik kéne a legtürelmesebbeknek és legkreatívabbaknak lenniük, friss tapasztalatokkal. A fősulin nagyon sokat tanulnak és sok a gyakorlat is. Én tanítőképzőbe járok és ahoz tartozik az óvónő képző is onnan tudom. Csak sajna nem mindig azok mennek el óvónőnek és tanítónőnek akiknek lenne hozzá kedvük is, hanem akiket máshova nem vesznek fel.Kevés az elhivatott pedagógus. Bár ennyi pénzért nem csodálom, de hamár úgy is ott vannak akkor lehetnének normálisak is. Attól, ha bunkók még nem telik gyorsabban az idő és több fizut sem kapnak. :?
Szerintem!

Betsy: nagyon édes Bence! Olyan gyorsan nő!!! :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

titanilla! Szerintem javasold a böliben, hogy legyen szülői! Látnád az ovónőt, annyira igénytelen is, mindig zsíros a haja. Okos férjem mondja múltkor, hogy mikor viszem a tisztasági csomagot, mellékeljek neki egy sampont is......A másik ovónő amúgy normális, de ő is csak 24 éves. Amúgy Milán sem vesz észre semmit, imád oviba járni, csak én bosszankodom mindig.

Betsy: Istenem, annyira gyönyörű a kisfiad! Kicsordult a könnyem, azok a kék szemek!!!! Martin tegnap nagyon aktív volt, alig bírtam kimozdulni, de ma jobban bírom. A szeméremcsontom fájt rettenetesen, de ma az is jobb. Milán jól van, köszönöm, decemberben volt sokat beteg, most szerencsére semmi baja. Nagyon várja már a tesót, remélem nem lesz féltékeny.

carpe: mindannyian drukkolunk! :)
Vendég

jaj betsy tündéri a kisfiad,olyan szép,hogy elolvadok tőle!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

titanilla:félidő után peregnek a hetek.nemsoká karodban tarthatod kisbabádat. :lol:

carpediem:szerintem nem kell már az a koktél,jönni fog magától is aza pocaklakó,még túlságosan is jól érzi magát a pocakod melegében. :lol: :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

J.ANDI üzenetét továbbítom :)

[quote="[size=200]ANDI[/size] sms-ben"] írta:[size=200]ANDI[/size] sms-benGyönyörű kislányunk EMMA 8-án 00:30-kor 3600grammal és52 centivel megszületett.
Vendég

SZILVI: Most már Te jösz :) :lol: :wink: :D

Kép Kép
Vendég

Betsy: Imádnivaló tényleg a kisfiad a kék szemével. Mondjuk a nagyfiú is nagy nőcsábász lesz :)

Carpediem: PÉNTEK VAN!!!!!:):):):):):):):)Szólj be a hangosbemondón, hogy jöjjön ki a béby:)
Jajj úgy izgulok érted:)

Kép
csucsu05

Carpediem: nem akarsz lépcsőzni??? A kórházba is elküldenek lépcsőzni ha azt akarják, hogy beinduljon a szülés. Igaz én egy egész éjszaka lépcsőztem és semmi. A férjemnek már minden fájt mert jött velem. Én meg levegőt nem kaptam már de a gyerek jól érezte bent magát:) :)

Kép
csucsu05

Szilvi: nagyon drukkolok! Sokat gondolok rád!ű
puszi, kinga

Kép
németh

Az egész topic felszólítja Szilvi kisfiát: BÁLINT GYERE KI :)

Kép
csucsu05

Betsy
köszi a híreket.

Andi
szívből gratulálok a kislányodhoz!!!! Sok boldogságot és sok tejcsit! :lol:

Óvoda téma:
nem tudom írtam-e de eredetileg én is az vagyok. :oops: de csak egy évet dolgoztam a szakmában (még92/93-ban húúú de rég volt). (pedig gyerekkorom óta óvónő akartam lenni, de nem ment a fegyelmezés, -én 21 évesen még nem voltam elég érett, úgy érzem- meg hát a fizu is kevés volt és "elpályáztam") de voltam külföldön két családnál babysitter, egyik helyen 3 gyerek volt, iker lányok+ 1 fiú. Igen, 21 évesen lehet már óvónő az ember, ahogy Titanilla írja. Valóban még nagyon-nagyon sok szeretet, oda figyelés kell a kicsiknek, főleg a 3-4 éves korosztálynak. A türelemről nem is beszélve.

Carpediem
én is sokat gondolok rád, remélem hamarosan már neked is lehet gratulálni, Bálinthoz. Írsz sms-t Betsynek? vagy valakinek?

Betsy
annyira aranyos Bence, ahogy mosolyog. kis elégedett babuci. :lol:

Kép

Kép
syrynx

J.Andi: [size=24]Nagyon-nagyon gratulálok neked, Jó egészséget és sok tejcikét kívánok mindkettőtöknek!!!! Emma bolgog szülinapot!!!![/size] :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Carpe: Bálint bujcizz ki!!!!

Betsy: köszi a híreket!!! Várjuk a következőt!!! :wink: :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Bolgog=Boldog
Bocsi

Kép
Kép
Kép
titanilla78

[color=darkred]Andi
Nagy-nagy gratula Emma babához, és sok tejcit!
[/color]

Titi
Gratulálok a félidohoz. Megkezdodott neked is a visszaszámlálás :wink:

Syry
Persze, hogy kuldok sms-t, majd Betsy továbbítja. Kuldok akkor is, ha már tudni fogom, mikor lesz a nagy nap.

Csucsu, Jimm, Németh
Koszi a bíztatást. Bálint ennyi no csalogatásának remélem nem tud ellenállni :wink: :P

Betsy
Koszi a hírt, és a táblit. Olyan furi magamat látni a lista élén. Tényleg én jovok :shock: :shock: :shock:

Tegnap estétol fájdogál a pocim. Egész éjjel azzal álmodtam, hogy menni kell szulni. :) Reggelre egy kicsit elmúlt, de azért tompán érzem, hogy fájogat. Ez már jó jel, nem?? :?:
Vendég

[color=darkred]Andi
Nagy-nagy gratula Emma babához, és sok tejcit!
[/color]

Titi
Gratulálok a félidohoz. Megkezdodott neked is a visszaszámlálás :wink:

Syry
Persze, hogy kuldok sms-t, majd Betsy továbbítja. Kuldok akkor is, ha már tudni fogom, mikor lesz a nagy nap.

Csucsu, Jimm, Németh
Koszi a bíztatást. Bálint ennyi no csalogatásának remélem nem tud ellenállni :wink: :P

Betsy
Koszi a hírt, és a táblit. Olyan furi magamat látni a lista élén. Tényleg én jovok :shock: :shock: :shock:

Tegnap estétol fájdogál a pocim. Egész éjjel azzal álmodtam, hogy menni kell szulni. :) Reggelre egy kicsit elmúlt, de azért tompán érzem, hogy fájogat. Ez már jó jel, nem?? :?:
Vendég

Carpediem: Még a hideg is kirázott, hogy fájdogál a pocid. Meglátod ma meglesz a baba:)
Azért meg kell mondjam ennyit én még pasira nem vártam mint a fiadra :) Bálint szerintem nagy nőcsábász lesz:)
Mond meg a fiadnak, hogy gyönyőrűen sűt a nap bujjon ki meglátja itt is jó lesz:)

Jajj ha mostantól nem jösz akkor tutti elmentél szülni:)

Kép
csucsu05

Csucsu
Mindig megnevetetsz :D :D :D. Hát az én fiaim nem adják konnyen magukat. :D :D :D

De sajna elmúlt a pocifájás, úgyhogy a mai szulésrol ennyit :?
Vendég

Carpediem: Még nincs vége a napnak !!!!!!!! Fél 1 van még bármi lehet ma :)

Kép
csucsu05

Csucsu
A próféta szóljon beloled :wink:
Jó hír, hogy most meg a derekam kezdett el fájni. :D
Vendég

Juhéjjj....... Ha valamid fáj az már jó hír :) ennyire még fájdalomnak nem örültünk :) Szorítok!!!

Kép
csucsu05

Íme EMMA:

Kép
Vendég

Olyan kis "aranymaszat". Jaj, most úgy várom már, hogy Bálintkámat megpuszilgathassam :lol: Úgy lennék már jovo hét pénteken :D
Vendég

gratulálunk a kis emmához!!!!!!!!!!!!!!!!

carpediem:ez már jóslófájás lehetett ami jelzi a baba közeledtét,szerintem. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?