Csak egy gyors bekukkantás, még én is egészben vagyok
Carpediem: nagyon szorítok neked, hogy minden rendben legyen! Gondolom, türelmetlen vagy, de ez normális! Én is kezdek az lenni, pedig, hol vagyok még hozzád képest....szombaton töltöm a 33. hetet, uh szerint 4 héttel nagyobb, remélem azért nem lesz óriásbébi. Mindenesetre szombaton elmegyek 4D-re, azért ott pontosabban mérnek.
Betsy: rakjál fel fotókat, kivi vagyok rátok
titanilla: tök igazad van és mélységesen megértelek és együttérzek veled. A fiam ovis, ne tudd meg, milyen hülyeségeket tanulnak egymástól. És nekem sem szimpi az egyik ovónő, a férjem már be is szólt neki egyszer, azóta pikkel a fiamra, mert elmondja itthon. Múltkor is olyan büntetést kapott, hogy mindenki kiment az udvarra, csak Milán nem, mert hisztizett, hogy nincs ott a váltócsizmája. (elfelejtettem elvinni, attól még a másikat felhúzhatta volna). Nem is az a baj, hogy büntetést kapott, hanem az, hogy ezt a gyerektől tudom meg, nem az ovónőtől! Meg múltkor megyek a fiamért, egy kisfiú kint kakilt és futott be a csoportba, erre az ovónő rákiabál, hogy kitörölted a segged??? Kérdem én, hogy mondhat egy 3 évesnek ilyet, hogy segg, no meg az én fiamnak mai napig én törlöm ki nedves papírral...na mind1. De nem tudok mit csinálni, hiszen így is csoda volt, hogy bevették az oviba, hogy én terhes vagyok. Meg itt Budakeszin nagyon nehéz bekerülni. Csak csendben tűrök, mert ha még1szer beszól a férjem a nőnek, az sem jó, mert a gyereken csattan. (eleve egy 21 éves nő, hogy alkalmas 20 gyerek koordinálására, legalábbis nekem ennyi idősen megoldhatatlan probléma lett volna)