Princess!
Hát ez borzasztó,
úgy néz ki, most valami zavar van a csillagállásban felétek.
Szörnyen sajnálom. Dokival nem kéne megnézetned azt a melkasi fájdalmat? Bár ha bordatörés, akkor sem tudnak vele mit csinálni. Remélem, legalább a biztosító normális lesz. Mindig szörnyülködök, mikor ilyen sofőröket látok az utcán, persze nekik sohasem lesz semmi bajuk
Áfonya! Ez nagyon jó hír! Remélem akkor most te is megnyugodtál.
Én is sajnálom azt a lányt, de neki legalább van választása, mégha két rossz közül is kell választania. Egy ismerősöméknél nem vették észre, hogy beteg a baba, a 4D-s ultrahangról, amire utoljára gyönyörködni mentek, utalták be őket a Klinikára, mert ott vették észre, hogy egy üregű a baba szíve. (Ne kérdezzétek, hogy miért csak ott vették észre...) Ott csak annyit tudtak mondani, hogy ez a típusú betegség down-os babákra jellemző. A szülésnél derült ki, hogy tényleg down-os a pici. Aztán rögtön egy szívplasztikai műtéttel indítottak. Most már jobban vannak, a baba is nagyon aranyos, de egy életre tartó feladatot kaptak. Bocs, hogy ilyen történeteket írok le, csak azt akartam vele mondani, hogy ha már baj van, az jó, ha még idejében kiderül, amikor az ember még dönthet. És ha megtartja, akkor lelkiekben talán tud egy kicsit készülni rá.
Erika!
Még jövő hétre van egy fontosabb munkám, amit be kell fejeznem, utána már csak pakolászni fogok. Mivel nincs kit betanítani, ezzel sem kell bajlódnom. Már csak 4 hét!
Egyébként a nap legnagyob részét babás oldalak nézegetésével töltöm, az nem fáraszt.
A dokinál tegnap minden rendben volt. A baba még mindig egy héttel nagyobbnak látszik a koránál. És még mindig kislány.
A méhszájam is zárt, szóval minden OK. És jól éreztem, hogy függőlegesen fekszik, csak épp farfekvésben. De a doki mondta, hogy ne aggódjak, még bőven van ideje megfordulni. Egy hónap múlva kell mennem legközelebb.