Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Persze,hogy fenn vagyok,hiszen Harcika is így talált meg.Küldöm én is priviben.
Vendég

Csajok,
Vannak képek az iwiwen :wink:

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!

Mindenkit bejelöltem, mindenkit megnéztem. :D Jeni! Téged én sem talállak. :( Hogy értitek, hogy a leánykori nevet nézzem meg? Nekem nem ad ki semmit a keresésre.

nyusziful76

Csibe!

Mindjárt jól megnézlek :lol:

Nyuszifül!

A keresés mezőnél,a felső sorba írd be az egész nevet.
Vendég

Sziasztok!

Nyuszifül!

Neked is írtam privit, most majd megértesz mindent! :wink: :lol:

Jeni99
jeni99

Nyulasz!

Szegény Nyuszifül eddig nem érthetet semmit, mert csak most értem el odáig, hogy írtam neki is privit. Nem volt szándékos, nekem nincs közöttetek sorrend, én egyformán szeretek mindenkit. :lol: :wink:

Jeni99
jeni99

Sziasztok!

Új vagyok még nálatok, és segítséget szeretnék kérni.
Elég sokat visszaolvastam, de nem kaptam minden kérdésemre választ.

Páromnál decemberben azoospermiát diagnosztizáltak.:( de leírták. hogy előalakok láthatóak.
Bejelentkeztünk a Kaáli intézetbe és három hónap múlva ismét sperma vitzsgálat következett. Eredménytelenül. Ekkor javasolták a biopsziát. Erre múlt héten került sor. Ma voltunk az intézetben és sajnos a szovetben sem találtak spermát.
A párom hormonszintje (LH, FSH hormonok) eleve háromszoros értéken vannak, azt mondják már nem érdemes tovább növelni, serkenteni a sperma érést.)
Princess- nél olvastam valami ilyesmit, de nem tudom, hogy volt ez.

Kérem írjatok, ha valakinek van hasonlója, mert ugyan nem zárkózunk el a donorspermától, csak szeretnénk mindent megtenni a sajátért.

Illetve említetek egy dr. Papp Gyögy nevű andrológunt. Nagyon örülnék, ha valaki akár priviben le tudná írni a pontos elérhetőségét, magán rendelését.

Előre is köszönöm a segítsége!

Sziasztok
h-boglarka

Sziasztok

Nyuszifül - Boglárka
írtam nektek tegnap privit!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Szia Erika!

Köszi, hogy írtál! Csak most tudtam belépni a rendszerbe.
Gratulálok a babákhoz! :)

Igazából a páromnál találtak a spermában előalakokat. A Bioprsziánál valami hengereset? Csak mintha valakinél azt olvastam volna, hogy ebből lett beültethető sperma. Kaáliban (Győrban) azt mondták ezzel nem lehet mit kezdeni. :(

Amúgy nekem is van problémám. endometriózis. Jövő pénteken megyek petevezeték átjárhatóságira.

Üdv Bogi
h-boglarka

Szia Boglárka!

Mi itt többen is a Pesti Kaáliba járunk, és ott rendel 1héten 1x Papp prof. + a többi helyen ahol írtam, ill. a Króban is 1héten 1x rendel, és ide a megadott telefonszámon kell hozzá időpontot kérni.
Nem akartok átjönni a Pesti Kaáliba?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Csak most jutottam a géphez. Jenit is megtaláltam végre az iwiw-en. :D

Szia Boglárka! Üdv itt köztünk! Bár ezt mindig csak visszafogott lelkesedéssel merem írni. :? Az, hogy tudnak-e az előalakokból lombikot csinálni, azon múlik, hogy milyen fejlettségi szinten vannak az előalakok. 10-es skálán mérik. Ha a 7-es szintet elérik, akkor van értelme őket lombikra használni, különben nem érdemes. Ez elvileg a biopszás papírotokon rajta kell, hogy legyen (mármint, hogy a párodnál milyen szintet érnek el az előalakok).

Papp György Prof. ma Magyarországon a fő andrológus, hogy ilyen egyszerűen fogalmazzak. Nekünk annak idején a nőgyogyi azt mondta, hogy ha valaki ma Magyarországon, akkor ő fog spermiumot találni. Hát, sajnos nem talált. :(

A hormonokról nem tudok nyilatkozni, az az én páromnál rendben volt.

De ha már a sima spermavizsgálatnál találtak előalakokat, akkor szerintem érdemes a Papp profot is megkérdezni, hogy ő mit mond az eredményeitekre. Akkor az elérhetőséget Erika megadta.

Sok sikert!

nyusziful76

Pocakosok!

Állítólag a tegnapi Magyar Nemzetben az van, hogy az új egészségügyi reform javaslatban az szerepel, hogy a szüléseknél megmaradna a szabad orvosválasztás és akkor sem kellene fizetni az ellátásért, ha az orvos ügyeleti időn kívül lát el.

Mindjárt utánanézek.

nyusziful76

nyusziful76

Sziasztok,

Pocakosok ez jó hír nektek, örülök, mert nem mindegy, hogy kinél szül az ember, és persze az sem, hogy mennibe kerül.
Boglárka, üdv köztünk.

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!

Csibe!
Köszi a fotókat az iwiw-re.

Nyuszifül!
Mesélj egy kicsit. Milyen lesz a baba szoba? És többnyire milyen színű ruhákat vettél Lucának? És a babakocsi? Olyan modern három kerekűt vesztek v. hagyomásnyosat?

Princess
princess

Sziasztok!

Princess! Hát remélem szép lesz és remélem, hogy időre elkészül. A helyzet az, hogy jelenleg leginkább egy raktárhoz hasonlít. De azért már kitaláltuk a részleteket, csak meg kell csinálni. Először is szertnénk egy beépített szekrényt, az asztalos már volt is felmérni, csak most lélegzetvisszafolytva várjuk, hogy milyen árat fog mondani. :roll: Annak egy részébe bepakoljuk a cuccokat (varrógép, sícuccok, karácsonyfadíszek, stb), aztán festés (olyan narancsos színre gondoltam), aztán bababútorszerelés (ezt már megvettük kiságy+pelenkázó). A textileket (babaágynemű, függöny) az IKEÁ-ból néztük ki. Én őszintén szólva nem nagyon szeretem a habos-babos dolgokat, baldachin pl. tutira nem lesz. Viszont szeretném, ha vidám, színes lenne az egész. Ha elkészül, majd teszek fel képet az iwiw-re.

A babakocsi is megvan már, mert a rokonok, barátok között többen is ezt vették, és elégedettek vele (GRACO), ezért mi nem öltünk nagy energiákat a válogatásba. 4 kerekű, nem a legtrendibb :wink: , de a célnak tökéletesen megfelel.

Babaruhákat tulajdonképpen nem is igazán kell vennem, mert rengeteg kislány van a környezetünkben, úgyhogy mindent kapni fogunk, amire szükség van. Persze azért nem álltam meg, hogy ne vegyek egy-két apróságot, amit "nem lehetett otthagyni". :D pl. vettem két napozót, az egyik rózsaszín cicás-egeres, a másik zöld-rózsaszín virágos. Azért a blokkot eltettem, hátha ki kell cserélni. :wink:

nyusziful76

Sziasztok

Sehol senki?!

Újabban olyan mintha haldokolna topik, nem?

sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Nyuszifül,
olyan jó olvasni amiket írsz! :) Semmi habos-babos, semmi baldachin és 3 kerekű trendi babakocsi! Egyezik az ízlésünk! :)

Nekem nincsenek jó híreim, rossz lett az AFPm, alacsony, így down kór esélye merült fel. Mennem kell Pécsre genetikai kivizsgálásra, spéci UH, újabb vérvétel, ismételt AFP és egyéb vizsgálatok. Nem is bántana csak ne kéne szerdáig várni, akkorra kaptam csak időpontot :(
Sokan nyugtatgattak hogy mennyire megbízhatatlan vizsgálat az AFP, és szerencsére mindenkinek van legalább 1 olyan ismerőse akit becsapott ez a vizsgálat, jó hallani az ilyen sztorikat.
Meg utána is néztem, és nagy súlyú kismamáknak is alacsonyabb szokott lenni, mert nagyobb mennyiségű vérben hígul fel a magzattól jövő AFP, így kisebb a mért koncentráció. Úgyhogy most remélem hogy valóban erről van szó.
Vendég

Jajjjjjjj Áfonya, reméljük, hogy csak a laborba rontottak el valamit :(

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok

Áfonya
ne izgulj, tuti jó lesz legközelebb, a múltkorjában is a Kaális babavárosón ez volt a téma, mert 1-2 kismaminak is rossz lett, de a végén jóóóó lett!
Hogy hogy Pécsre mész? Ott mennyi idő alatt lesz eredménye a vizsgálatnak?

én jövő pénteken megyek a Klinikára UH-ra - AFP-s
és utána hétfőn az Istenhegyi Géndiagnosztikába és itt vesznek vért + UH, és 1 - 1,5 óra múlva van eredmény igaz 28.000Ft-ba kerül.

felrakom az internet címűket és ott sok mindent olvashatól ebben a témában is

http://www.gendiagnosztika.hu/index.php ... &Itemid=41

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Erika,
hozzánk legközelebb Pécsen van olyan UH amivel genetikai szűréseket lehet csinálni, és a labor is jobb, még valamit meg tudnak nézni amit nálunk helyben nem (nem tudom pontosan mi az).
Szerencsére tényleg sokan nyugtattak hogy az AFPre nem érdemes adni, sok országban nem is nézik épp a tengersok fals eredmény miatt, én 16hét+2 naposan voltam levetetni a vért, ha 3-4 nap múlva megyek (ami még jó időpont!!!) akkor most nincs ez a cécó, akkor már valószínűleg nem is lett volna alacsony.
Azért sikerült rendesen rámhozni a frászt, még úgy is hogy mindezt tudom a módszer megbízhatatlanságáról. És szerdáig főhetek a saját levemben :( Hogy vérerdmény mikorra lesz azt nem tudom, de itt 2 nap alatt megvan, gondolom Pécsen se sokkal több.
Vendég

Sziasztok

Áfonya
akkor nagyon nagyon várom a szerdai eredményt majd!!!!!!!!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Szerintem tuti jóóóóóóóóóóóóóó lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13

Erika,
köszi a linket, megnéztem. Az ott lévő táblázat szerint egy down kóros magzatra az esélyem 1:1300. És az is ott van hogy az AFP azért nem jó mert alacsony érték mellett is a magzatok túlnyomó többsége egészséges. Egy másik oldalon olvastam hogy a 35 év alatti nőknek még ha alacsony is az AFPjük, akkor is kevesebb az esélyük a down kóros magzatra mint a magzatvíz mintavétel vetélési kockázata (1%) amivel ugye biztosra lehet szűrni ezt a rendellenességet.
Vendég

Áfonya! Nyugi! Tesóméknál is alacsony lett az AFP és a baba tök egészséges!

Akkor viszonylag hamar lesz eedmény, mert nekik 2 hetet kellett rá várni. Szegények teljesen ki voltak. A sógornőm így szerintem többet ártott a babának a sok idegeskedéssel, de persze tökéletesen megértem, csak a rendszerre vagyok mérges :evil:

Képzeljétek, tegnap szabin voltam, mert a hétvégén alvós vendégeink lesznek és egy kicsit készülődni akartam, mert munka mellett már nem nagyon van energiám. Hát, a készülődésből nem sok minden lett :oops: (na jó azért vasaltam és a fürdőt is rendbe tettem), de egész nap csak babás könyveket olvastam, ábrándoztam, zenét hallgattam, jógáztam. Isteni volt! Már alig várom, hogy ne legyen más dolgom. Babó is érezte, hogy most pihi van :lol:

Ha ma már nem jönnék, akkor mindenkinek kellemes hosszúhétvégét!

nyusziful76

Áfonya!
Bizti minden rendben lesz.Szegénykém,most nagyon izgulhatsz.Sokat gondolok rátok,kitartás,szorítok ám ezerrel!
Sajna most mennem kell,este,vagy holnap benézek.
Vendég

Nyuszifül,
jó ilyeneket hallani hogy másokat is feleslegesen idegeltek ezzel. Persze sajnálom a tesódékat, biztos volt pár rémes napjuk, de ez is azt bizonyítja mennyire semmitérő a módszer, csak rémítgetésre jó.
Nyulasz,
csak ne kéne ennyit várni! Úgyis tudom hogy nincs baj, elvégre az én babám :wink: de jó lenne túl lenni legalább egy alapos UHon ahol azt mondják hogy "ne vicceljen anyuka, nincs ennek a gyereknek semmi baja! És mellesleg ..." (és itt közlik a nemét ami szintén mindegy csak kíváncsi vagyok :P )
Vendég

Áfonya!

Mindig ez a várakozás. :?
Ez az ami kikészít mindenkit.Kitartás,mindjárt szerda.
Vendég

Sziasztok,

Technikai kérdésem van. Ti nap melyik szakaszában adtátok magatoknak az injekciót?

Info rádióban a lombikról van szó:[url]http://www.inforadio.hu/hir/eletmod/magazin/10/, itt meghallgatjátok

sziasztok[/url]

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok

Ügye milyen jó idő van? Csak lehetne egy kicsit melegebb is, mert én a beülti óta elég fázós lettem.

Csibe
én mindig este 6-7 óra körül adtam be magamnak a szurikat, kivéve az éjjfélit - mert ennek megmondja a doki a pontos idejét és ezt 5 perc pontossággal kel beadni. Az előbbinél meg ha jól tudom lehet max. 1-2 óra eltérés. De én általában azt is mindig ahogy írtam is adtam be magamnak.

Sziasztok

Erika

Ui: ti mit csináltok, nálunk most is a szokásos, ill. holnap reggel jön anyós és bográcsozunk (babgulyást), aztán jönnek egy kicsit a sógorék, és utána visszük haza anyóst, és sétálunk egomba.

Kép

Kép
erika13

Én Bálint gazda bőrébe bújtam a hosszúhétvégén, virágoskertet kapáltam, az eperrel tettem ugyanezt, illetve sorokat alakítottunk ki benne mert elburjánzott már nagyon, még visszavan a málna, az is gazos. Tegnap este locsoltam is, na meg nagyokat alszunk, jókat főzünk, pihengetünk.
Vendég

Sziasztok!

Csibe!
Én mindig reggel 9 körül adtam-kaptam az injekciót.Mivel nem voltam olyan bátor mint Erika,én bementem a Kaáliba beadatni.Aztán az utolsó 3-at magamnak adtam.De nagyon remegett a kezem,bírni,birom a tűt,csak nézni nem.Márpedig az nem árt,ha magadnak adod,és nézed,hova kell. :D
Aztán az éjféli szurit,amit punkció elött két nappal kaptam,azt nekem este 10-kor kellett beadni,kettőt,de ott is leizzadtam,mire sikerült.
Te szúrod magad?
Végülis Eü-s vagy :D
Mindjárt május 7 :shock:

Éfonya!
Nagyon szorítok holnapra,aztán gyere jó hírekkel!Remélem végre megnyugtatnak!

Erika!
Mi minden nap mentünk rokonokhoz,barátokhoz,kivéve ma.Úgyhogy most kell főznöm valamit.
Máris 12 hetes vagy?????? :shock:
Atyavilág.Hogy rohan az idő.
Vendég

Sziasztok

Nyulasz
akkor nem unatkoztatok!
és ma a pihi napja van :lol:
igen ma vagyunk 12 hetesek, csak most is tiszta gyagya vagyok, mert napook óta nem érzem a hasam, vagyis a petefészkeimet és a méhemet, a gyomrom se olyan rossz már, így már lassan tömöm magam mint a libát, de az is igaz, hogy azt is tudod, hogy Ákosnál is egy idő után elmúlt hogy éreztem volna a hasamat (petefészkeimet stb.) csak azt nem tudom hogy mikor, ezért már nagyon várom a pénteket, hogy végre ismét megnyugodja, végülis anyukám is azt mondta hogy ez is normális, mert ha szerinte valami rossz volna akkor azt is megérezném, úgyhogy most megint zizzent vagyok!

Sziasztok

Erika

Mindenkinek nagyon szép napot kívánunk!!!!!!!

Kép

Kép
erika13

Erika!

Megértelek,ha van tünet akkor azért,ha nincs akkor azért aggódsz.De nyugi,minden teljesen oké odabenn. :wink:
Már a Gimes dokihoz mész UH-ra,vagy még a Mágushoz?
Viszel nekik valamit?Mármint Krizsa dokinak,meg Harcikának?
Vendég

Sziasztok!

Én rokonokat látogattam vidéken, ma délelőtt jöttem vissza Pestre. Aztán dolgoztam egy kicsit, este meg színházba megyek a barátnőmmel.

Szép napot Mindenkinek!

Princess
princess

Sziasztok

Princess
örülök hogy ilyen jól telnek a napjaid!

Nyulasz
most pénteken a klinikára megyek UH-ra (Gimes dr-al max a folyóson futhatunk össze, vele 16-án randizok),
7-én hétfőn megyünk az Istenhegyi Géndiagnosztikába és utána megyünk a Mágushoz ha a telefonba azt mondja hogy randizzunk, de ha nem akkor is bemegyek Harcikához,
a Mágusnak már vettünk ajándékot, csak kéne még rá gravíroztatni valamit, de most úgy döntöttem, hogy majd jövőre adjuk neki oda, mikor már meglesz Pici Bogárka is (mikor megmutatjuk neki), Harcikának még ki kéne addig találni valamit!
Mindjárt itt van augusztus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok

Nyuszifül
Hogy vagy?
Jól teltek az emúlt napok?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Erika! Itt vagyok, csak délelőtt egy unalmas megbeszélésen ültem, aztán elmentem befizetni a nyaralásunkat, most értem vissza.

Köszi, jól telt a hétvége. Szombat vasárnap vendégeink voltak, kicsit elfáradtam, de nagyon jó volt (gyerekkori barátom és a felesége, már egy fél éve szervezzük, hogy meglátogatnak minket), de hétfő-kedden volt időm kipihenni a "fáradalmakat". Kicsit "kertészkedtünk" (virágládát ültettem) és tevékenykedtünk a "ház körül" és sokat pihentünk, lustálkodtunk. :lol:

Nem tudom nálatok mi a helyzet házasélet ügyben, de szegény férjem mostanában elég sokat kénytelen nélkülözni :oops: Nekem is hiányzik, de a pocakomtól annyira érzem magam kecsesnek és mozgékonynak, mint egy dunai uszály. Legalább fél perc, míg egyik oldalamról a másikra fordulok. Hát, nem valami romantikus :D

Én nem vittem ajándékot a Kális dokimnak. :oops: Én úgy tudtam, hogy nem fogadhatnak el semmit. ezek szerint ha tárgy-ajándékot viszek, akkor azt elfogadhatja? Mert úgyis megígértette velem, hogy visszajelzek, meg fényképet is akartunk neki küldeni.

A "tünetek" miatt ne aggódj. Biztos minden rendben. Én ugyanilyen voltam. Az újabb vizsgálat után egy hétig megnyugodtam, aztán kezdődött minden előröl. :lol: Most éppen azon problémázom, hogy a baba valahogy elfordult, szerintem fejjel lefelé van, így viszont valahogy sokkal kevésbé érzem a mozgását. Viszont ha tényleg befordult, akkor már maradjon is így. :D De ma megyünk dokihoz, majd mond valamit.

Princess! Örülök, hogy megtetted a hangulatjavító intézkedéseket. :D Mit láttatok a színházban?

nyusziful76

Most értünk haza Pécsről. Először UH volt, sima hasi, cisztákat kerestek a gyerek testében, tarkóját nézték, orrát próbálták de az nem sikerült csak a fejtetőt behozni, az arcát sehogy nem láttuk. Ver a kicsi szíve, 4 üregű, csontjai rendben, mérete tökéletesen megfelel a korának, nem találtak semmit de semmit. Utánam jött ki egy 32 éves csaj, zokogott szegény, vígasztaltam, 13 hetes terhes, a babája tarkóredője vastag a testében egy óriási ciszta van, orrcsontja szinte nincs. Mutatott UH képeket (vagy hatot) a babáról, megtudtam mit úsztam meg, milyen egy down kóros baba. Nagyon nagyon sajnáltam a lányt, vígasztalgattam, de ilyenkor nincs vígasz, el kell vetetnie a babát, pedig akart gyerek, és az első lett volna neki. Utána jött a genetikai tanácsadás, annyi volt hogy kaptam egy vérvételes papírt, integrált tesztet néznek, HCG+AFP+egy hormon, (tán ösztradiol?) és figyelembe veszik a súlyom és korom, és így kapnak egy valószínűséget hogy mekkora az esély hogy mégis downos a baba. Jövő héten lesz meg ennek az eredménye. Illetve még annyit mondtak (amit ide is bemásoltam) hogy a sima AFPnél nem veszik figyelembe a testsúlyt, és nehéz kismamának a nagyobb vértérfogat miatt szinte mindig alacsonyabb az APFje, minden valószínűség szerint erről van csupán szó nálam is, ez a teszt amit most megcsinálnak nekem ilyen hibát nem vét. Még egyszer vissza kell mennem a 20. hétben egy kontroll UHra, ha ott is minden oké és a vérteszt is negatív akkor nincs további teendő.
Nagyon köszönöm mindenkinek aki szorított nekünk, igen jól csináltátok, úgy tűnik egészséges a baba. :D
Vendég

Sziasztok!

Sajnos a színházból nem lett semmi, már írom is, hogy miért. Egyébként az Édes kettes hármasban-t néztük volna meg.

Teljesen normál tempóban mentem (barátnőmmel) az Andrássy úton, a belső sávban. Aztán a parkoló sávból állt ki egy autó, elég nagy gázt adhatott, mert rögtön a belső sávba ért, nagy erővel nekem jött, jól megtolt, neki egy parkoló autónak. Nem is emlékszem másra, csak a nagy csattanásra, meg hogy kinyílt mindkét légzsák, a nagy füsttől szinte nem láttam semmit, szólt a duda és nem nyíltak ki az ajtók. Aztán végül sikerült addig feszegetni, míg ki tudtunk szállni.

A pasi elismerte, hogy hibázott, nem nézett körül. Meg jöttek ki az éttermekből a bámészkodók, de csak ketten jöttek oda, hogy láttak mindent, és ha kell, tanúskodnak. Aztán megérkezett a rendőrség, kikérdeztek. Kitöltöttük a papírokat. Végül hívtuk a szervizt, küldtek egy szállítót (másfél órát kellett várni) és elvitték az autót. Elég rendesen összetört, ki kell cserélni két ajtót, a küszöböket, az elejét és talán a teljes műszerfalat. Még nem tudni, hogy a motor mennyire sérült.

Fáj a mellkasom, ha levegőt veszek. A tarkóm is fáj, meg a medence csontom. És a bal arcfelem bedagadt. Más bajom nem történt. A barátnőmnek a nyaka fáj.

Princess
princess

Sziasztok

Princess
ez szőrnyűűűűűűűűűűűűűűű! És legalább a biztosító fizet?
Még jó hogy így megúsztátok!
És ti hogy mentetek haza? A férjed azért értetek ment ügye?

Nyuszifül
most már nem dolgozól sokáig ügye? Mostmár igazán pihizned kéne, jóóóó sokat!!!!!

Áfonya
örülök hogy nálatok minden rendbe!
Én nem is tudom, hogy mit csinálnék a csaj helyében! Hát én nagyon remélem hogy nálunk minden OK lesz!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Szia Erika,

Igen, hívtam a férjemet, beült egy taxiba és jött segíteni. Aztán jött apósom is, hazavittük a barátnőmet, utána meg hazahozott bennünket.
Holnap megyünk a szervizbe, mivel a srác elismerte, hogy ő volt a hibás, az ő biztosítója fog mindent fizetni. Legalábbis remélem.

Princess
princess

Princess!

Hát ez borzasztó, :( :( :( úgy néz ki, most valami zavar van a csillagállásban felétek. :( Szörnyen sajnálom. Dokival nem kéne megnézetned azt a melkasi fájdalmat? Bár ha bordatörés, akkor sem tudnak vele mit csinálni. Remélem, legalább a biztosító normális lesz. Mindig szörnyülködök, mikor ilyen sofőröket látok az utcán, persze nekik sohasem lesz semmi bajuk :evil:

Áfonya! Ez nagyon jó hír! Remélem akkor most te is megnyugodtál.

Én is sajnálom azt a lányt, de neki legalább van választása, mégha két rossz közül is kell választania. Egy ismerősöméknél nem vették észre, hogy beteg a baba, a 4D-s ultrahangról, amire utoljára gyönyörködni mentek, utalták be őket a Klinikára, mert ott vették észre, hogy egy üregű a baba szíve. (Ne kérdezzétek, hogy miért csak ott vették észre...) Ott csak annyit tudtak mondani, hogy ez a típusú betegség down-os babákra jellemző. A szülésnél derült ki, hogy tényleg down-os a pici. Aztán rögtön egy szívplasztikai műtéttel indítottak. Most már jobban vannak, a baba is nagyon aranyos, de egy életre tartó feladatot kaptak. Bocs, hogy ilyen történeteket írok le, csak azt akartam vele mondani, hogy ha már baj van, az jó, ha még idejében kiderül, amikor az ember még dönthet. És ha megtartja, akkor lelkiekben talán tud egy kicsit készülni rá.

Erika!

Még jövő hétre van egy fontosabb munkám, amit be kell fejeznem, utána már csak pakolászni fogok. Mivel nincs kit betanítani, ezzel sem kell bajlódnom. Már csak 4 hét! :D :D :D :D Egyébként a nap legnagyob részét babás oldalak nézegetésével töltöm, az nem fáraszt. :P

A dokinál tegnap minden rendben volt. A baba még mindig egy héttel nagyobbnak látszik a koránál. És még mindig kislány. :D A méhszájam is zárt, szóval minden OK. És jól éreztem, hogy függőlegesen fekszik, csak épp farfekvésben. De a doki mondta, hogy ne aggódjak, még bőven van ideje megfordulni. Egy hónap múlva kell mennem legközelebb.

nyusziful76

Sziasztok

Nyuszifül
jaj de jó minden OK! Hát még bizony azért van ideje megfordulna, csak egyre kevesebb helye lesz hozzá!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Kismamák és pocaklakók!
Örülök,hogy minden renben,és mindenki jól van!Maradjon is így!

Princess!
Szegénykém!Milyen bosszantó dolgok! :evil: Remélem nálad nincs nagy gond!Jobbulást kívánok!

Csibe!
Hogy megy a szurizás?
Mindjárt itt van a leszívás!Mikor mész UH-ra?

Erika!
Augusztus?Sose ér ide :lol:
Néha nézegetem,hogy hány hetet kell még dolgoznom addig.Hát jó sokat...
De azért kivárjuk.Persze ha addig nem történik csoda.Elég nagy csoda.
Vendég

Sziasztok,

Örülök, hogy kismamik és leendő csemetéik jól vannak :D

Princess sajnálom, a balesetet, mit tudtál intézni az ügyben?

Nyulasz, mindjárt május 7-e :D , kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz ez a stimus dolog. Elkezdtem visszaolvasni a BMC-is topikot, és egyre jobban tartok az egésztől. Tulstimú, punkció ( bár annál altatnak, de van olyan hely pl. Dévai ahol ezt is locálba csinálják). Beültiről azt irták, hogy majdnem olyan mint a hsg, hát az nekem nagyon fájt :oops: . Biztatónak tartom azt, hogy több TESE-ICSI-s baba született a BMC-be :D .
Injekciózással még nem foglalkoztam, másnak már adtam be , igaz magamnak még nem, na ezen majd hétfön fogok problémázni.

Pihivel mi van rég jelentkezett.

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok

Örülök hogy mindenki jól van!

Én ma voltam a Klinikán 12.hetes UH-on!
és azt mondták hogy minden OK
remélem hétfőn is ezt fogják mondani az Géndiagnosztikába!

Csibe
szuri: szerintem sima ügy lesz, én rettenetesen féltem tőle, de pár nap után sima ügy volt.
Beülti: szerintem nem fájdalmas, szerintem messze van a HSG-től, mert az nekem is rettenet volt, már a katéter felhelyezése után majdnem elájultam (igaz kiterülni még sosem sikerült)

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Erika!
Ez nagyon szuper!
Biztos ma is jó híreket kapsz!

Csibe!
Ma május 7!!!!!
Vendég

Sziasztok,

Erika, mi volt a géndiagnosztikába, remélem csupa jót mondanak. Tényleg fiút vagy lányt szeretnél inkább?

NYulasz, igen :wink: , már kivettem a hűtőből Puregont, Luvarist, hagyom kicsit melegedni. Azt még nem tudom, hogy megvárom-e férjecskémet, vagy nem lesz türelmem és beadom mindjárt. Gondoskodtam már a fehérjepótlásról is. Csináltam körözötet, és édes túrót is, de nem hiszem hogy megtudok belőle enni napi 1 kg-ot :oops: , folyadékból sem tudok 2,5 l többet inni, pedig meg kéne innom 4 liter :oops:

Áfonya, Nyuszifül felétek mi újság?

Kép

csibe
csibe32

Erika,
gyere a hírekkel! És örülök hogy minden oké, a 12 hetes egy fontos UH! :)
Csibe,
kicsit belekeveredtem, bocs ha hülyeséget kérdezek. Stimut kezdesz? Ha igen mindösszes drukkjaim!!! ++++++++++++++++++++++++++

És köszönöm a kérdésed, jól vagyunk, holnap megyek UHra a saját dokimhoz, várhatóan hozok képet is mert a magánrendelésére megyek. És nagyon reménykedem hogy azt is megtudom fiú avagy kislány csücsül a pocakomban. Holnap délután jövök és elmondom mit tudtam meg. :)
Vendég

Oké Áfonya várunk a hírekkel :D

Beadtam az injekciókat, párom tanulmányozta messziről :) , Érdekes dolog, magamnak az injekciót beadni. Végülis nem fáj, csak kb. fél óra múlva a Luveris nagyon elkezdett csipni a bőr alatt, mondjuk a Puregon is csípett, csak nem annyira mint a Luveris.

Kép

csibe
csibe32

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?