Új privát üzeneted érkezett!

Hőjelentés:
Kép

babszika

Sziasztok!

Ria! Örülök, hogy vidám volt az ébredésed! :wink:

Most jöttem haza az edzőteremből. Gyorsan írok, mert lehet, hogy fél óra múlva már nem fogom tudni mozgatni a kezem.... :lol:

Kép
vikike0429

Mi ez a nagy pangás!!!!!!

Hogy vagytok?????????????

Jó éjt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Én most értem haza.... Ráckevén voltunk fürdeni... annyira, de annyira jó volt a pihi! :wink:
Viszont jól kiszívott minket a nap, el is fáradtunk.

babszika

Akkor jó pihenést Babszika!!!!

Jó éjt!!!!!!!!!!!!
Vendég

Köszi Kriszti!
Neked is jó éjt!!!!! :wink:

babszika

Jó reggelt!

Mi lesz a vasárnapi program?

Én délelőtt pakolászok, de nem takarítok, mert azt meghagyom jövő hétre, mikor a Férjem elmegy dolgozni. Délután meg (mint mindig 2 hetente) meccsre megyünk.

Kép
vikike0429

Jó reggelt!!!!

Nekem a mai program!!!
Főzök,sütök,vasalok és pihenés!!!!

Szép napot mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti! Neked is szép napot, és jó munkát!

Kép
vikike0429

Sziasztok!

Jelentem, pé nem valószínű ebben a hónapban.

Én jelenleg mosok. De mi megint lustizunk... :oops: :lol:

babszika

Szia Ria! Ezt miből gondolod? Azt mondtad valamelyik nap, hogy volt valami jele, nem?

Kép
vikike0429

Viki!
A hőmből... Nézd a görbémet....
Tojcsi volt, de az még önmagában nem jelenti a pé-t.... :cry: :cry:

Kép

babszika

Én nem értek ehhez. De nem lehet, hogy valamilyen oknál fogva később lesz? Azért, amíg nem jön meg, ne add fel!!!!!!!

Kép
vikike0429

Hát, nem valószínű....
De remélem, h legalább a holnapi vérvétel után kiderül, h mi a baj :?

babszika

Drukkolok neked!!!!

Kép
vikike0429

Köszi!
Most rám is fér majd!!!!

remélem, h nem hányom el magam a cukros cucctól.... csak mert képes vagyok rá.
egyszer voltam kontrasztanyagos röntgenen.... többet nagyon nem akarok menni. majdnem kihánytam az egészet. még a nő is meglepődött, h ennyire nem bírom az ilyen cuccokat :? :shock:

babszika

Én még ilyenen sosem voltam. De gondolom, majd Pesten küldenek. Sokat kell inni?2-3 dl?

Kép
vikike0429

Szép estét!

Látom mindenki kihasználta a szép hétvégét!
Mi tegnap ballagáson voltunk, ma pedig Lillafüreden!
Közben ezerrel írtam a biziket! :x

Gyöngyi? Veled mizu??

Nem sokat leszek még vagy 2 hétig!
Szóbeli érettségik! :evil:

Aztán viszont nem menekültök szófosásom elől!

Jó éjt, szép álmokat! :wink:

Kép
bettike
Eger

Bettike!
Jó éjt!!!!

JÓ ÉJT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó reggelt!

Bettike! Nem is akarunk menekülni!!! :wink:

Én ma meg holnap nem igazán leszek sokat, de szerdától le sem tudtok vakarni..... :lol: :lol:

Kép
vikike0429

JÓ REGGELT ÉS SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó reggelt!!!

Viki, sajnos nem maradhatok, egyelőre legalábbis ezt mondták.Ma megyek a munkaügyibe, meg nézem az állásajánlatokat.Ideális helyzet családtervezésre, nem? :?

Hőm ma 36.9, még egy hét mesóig.Nem nagyon reménykedek, hogy egy hónap closty után bármi is összejött.
heheni
Kecskemét

Babszika, csak cukorterhelésed lesz vagy inzulinterhelésed is?Elmentél végül endokrinológushoz vagy a nőgyógyi nézeti meg?????
Vendég

Heni! Nagyon kevés pedagógus állás van sajnos.....és sorba mennek a létszámleépítések is. Meddig szól a szerződésed? Aug. 15-ig?

Kép
vikike0429

Viki, sajna ma voltam a munkaügyiben :(
Csak június 15-ig vettek fel, az meg lejárt.Nem is nagyon bíztattak semmivel, dehát majdcsak lesz valahogy.Hátha összejön ez a kis pocaklakó :oops:
heheni
Kecskemét

Drukkolok neked, hogy sikerüljön! Hol tartasz a ciklusban?

Kép
vikike0429

22. nap, vasárnap kellene megjönnie. Nagyon fájnak a cickóim, 36.9 voltam, de semmi különöset nem érzek.Szerintem jön a második hónap clostyval.
heheni
Kecskemét

Heni!
Kijavitalak!!!!

"Vasárnap kellene NEM megjönnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Drukkolok!!!!!!
Vendég

sziasztok

nos szombat reggel a 36.6-36.7 fokos ho szepen 36.1 lett...delutan pedig pariszunet kezdodott....ennyit errol...ma ujra melozom...es innentol gyogyszer nelkul folyt kov....
gyongyi1971

Gyöngyi! A francba! Pedig mindig azt néztem mikor jössz már! De nem ilyen hírrel! :(

Remélem mindenki jól van! Bírjátok még a hőséget?
Dolgozom ezerrel!

Legyetek jók, kellemes napokat, kitartást a hétvégéig! :wink:

Kép
bettike
Eger

Jó reggelt!

Gyöngyi! Nagyon sajnálom. :cry: Egyszerűen érthetetlen számomra, hogy van egy yönyörű kisfiad, aki nagypon könnyen megfogant, most meg nem akar összejönni a tesó. Közhelyeket nem akarok írni, de sok erőt és kitartást kívánok neked! Soha ne add fel! Gyere gyakran közénk, tartjuk egymásban a lelket.

Kép
vikike0429

Sziasztok!
Csöppet elfoglalt vagyok, de próbálok jönni.

Lafi!
Nőgyogyi kérte és éppen ezért inzulin nem volt... közölte a banya a laborban, h ők nem csinálnak ilyet itt és azt vmi má papíron kell kérnie a dokimnak... majd rákérdezek nála....
Az endokrin dokira még kicsit várok.... az eredményt várom.

Gyöngyi!
:cry:

babszika

Viki, én is inkább azért drukkolok, hogy NE, de jobb, ha felkészítem magam lelkileg, hogy egy hónap gyogyi után még nem jöhet össze.

23. nap, ma 36.9 helyett már csak 36.7.

Szép napot mindenkinek!!
heheni
Kecskemét

a nyar most pihis lesz.....amugy en sem ertem ezt a dolgot...most megneztem az egy evre elore szolo Jonas napcimat.....alkalmazni fogom, ...amugy nem vagyok elkeskenyedve....a ferjem ezerrel mellettem van....mindenkeppen osszehozunk egy kisbabat...
ezt mondta legutobb....rakerdeztem, mi van ha a munkahelyeinkkel gond lesz esetleg anyagilag ugy fogunk allni...erre ô: szepen sporolgat nekunk....( hozzateszem mindketten egykek vagyunk, azt hiszem anyagilag nem is egy labon allunk, ) bar azert a munkahely hianya hatranyos lenne ...egyenlore errol szo sincs...amugy magam pedig azt erem, hogy a jeg hatan is.....mert ha en egyszer kinyitom a szamat......szoval kell egy teso, a Zozo folyton elohozza, a hugit.......szoval elsosorban az osztoneim, aztan az o egykesegenek megszubntetse harmadszor egyeb okokbol is szulnom kell +1 babot......

babszika...az IR vizsgalatot en is megcsinalom, a hazidokim mondta hogy az egyik orvos baratnoje endokrinologus, igy ebben a nyugis nyari idoszakban ezt meg megcsinaljom.....

puszi szep napot
gyongyi
gyongyi1971

Bettike! Lassan érted is izgulhatunk! :wink:

Ria! Mikorra lesz eredmény?

Kép
vikike0429

babszika, milyen eredmenyre varsz?( bocsi ha irtad) most teljes mertekben fel vagyok huzva, a hazidokim azt mondja az IR vizsgalatot o is kiirhatja, a labor szerint viszont nem ...multkor a progiszintet nem tudtam megkerni...mert a hazidokis beutalo nem volt jo...ez egy mocsok troger orszag troger egeszseguggyel...( a troger politikusok miatt) nagy zsenik...golyot nekik....nos nyugodjak meg...a fenet....egy ket golyo pluszban a labuk koze...vagy a szemuk koze????? ne haragudjatok, most total vagyok...tehetetlen bena szencsetlen :twisted: :twisted:
gyongyi1971

sziasztok.

gyongyi sajnalom.

egyet nem ertek,minek a beutalo?nem lehet hogy privathoz elmesz es kifizeted es megcsinaljak?
nekem a sima nogyogyi kerte az inzulint is.

Kép
monyo83

Gyöngyi, körzeti nem írhatja ki,sajnálom csak endokrimológus doki.............vagy marad a magán, amit én is csinálok.............
Vendég

SZIASZTOK!

ÉN A BABÁT SZERETNÉKBE ÉS A FÉRFI MEDDŐSÉGBE SZOKTAM ÍRNI.
NÁLUNK AZ A FELÁLLÁS HOGY A FÉRJEM KAPOTT CLOSTYT.TUDTOK ERRŐL VMIT?VAN AKINEK A PÁRJA KAPOTT ÉS SEGÍTETT?MINDEN VÉLEMÉNY ÉRDEKELNE.

ELŐRE IS KÖSZI

Kép
breni

Szia BRENI!
Nekem van egy ismerősöm,náluk mind a ketten szedték,az első gyerkőcnél az első havi clostytól a másik gyerkőc pedig a harmadik havi clostytól sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sok sikert nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Lányok, segítséget kérnék.

10 napi Norcolut után most arra várunk, hogy megjöjjön a vérzés és kezdhessem a Clostyt. A doki azt mondta, hogy a 2. naptól szedjem. De melyik számít a 2. napnak?
Ha mondjuk este jön meg, az már az 1. nap vagy csak köv. reggeltől az?
Pl. Szombat este megjön. Akkor már vasárnap elkezdem vagy csak hétfő reggel?
Vagy mi van ha mondjuk szombat reggel jön meg? Akkor vasárnap reggel a 2. nap?

8 hónappal ezelőtt már szedtem Clostyt (kemény 1 hónapig) volt is pé-m. Feltornáztuk a porg szintemet 59,8-ra és úgy gondolta az akkori dokim, hogy ez így jó is lesz. (Alaphelyzetben a ciklus 24. napján 0,8 volt). Az elmúlt 8 hónap óta most először ebben a hónapban volt spontán pé-m, de a sárgatestből ciszta lett.
Most az új dokim fél évi Clostyt helyezett kilátásba, de egyenlőre csak 2 havi adagot kaptam.
pinkiné
Kistarcsa

sziasztok.
olvasgatlak titeket egy ideje, csak nincs igazán időm irkálni és aktuális sem volt a dolog. kérdezni szeretnék tőletek.
most van az első clostys hónapom. 4 érett tüszőm is lett, már majdnem 20 milisek. ti kaptatok utro-t is? mikortól? pénteken megyek vissza uh-ra. ha nem repednek meg maguktól (elvileg pco-m van), akkor kapok tüszőrepit, de a doki azt mondta, 20 orvos nem tudná neki bemesélni a pcomat és biztos tudják a dolgukat. kezdjem el már most szedni vagy csak a peteérés után?
lombiknál már 3-4 nappal a beülti előtt kellett kezdenem az utro-t. most elfelejtettem rákérdezni a dokinál, úgy örültem az eredménynek :oops: :lol:

pinkiné,
nekem lombik előtt azt mondták, ha este 6 előtt kezdődik a vérzés, akkor az az első nap, ha később, akkor csak másnaptól számoljam.

Kép
wandrea

JÓ REGGELT ÉS SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pinkiné!
Én is úgy tudom,ahogy Andrea!/a vérzést/

Andrea!
Üdv itt!
Nekem csütörtökön irja fel a dokim az utrot!!!!
Ha jól tudom,mikor pé-van akkor kell elkezdeni!
Abból következtetek,hogy most irja fel!!!!
De szerintem,hivd fel az orvost!!!!!!!!!!!!!

Puszi MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Üdv. újak!
Pinkiné! Én, ha délután jön meg, azt már nem számolom első napnak.

Wandrea! Én nem kaptam Utrot!

Breni! Hallottam már én is ilyet, hogy a férfi szedi. Párodnál van a baj? Nálad minden ok?

Kép
vikike0429

Vikike!
Sajnos nálam is volt/van baj.Most épp nem volt pém,eddig igen ebben az évben.Ha minden igaz akkor ma beszélek a dokimmal hogy kapok e én is gyogyit.A páromnak kevés a spermaszáma arra kapta a clostyt.1 hónapig kell szednie.

Kép
breni

Sziasztok!
Tegnap nagyon fos napom volt.... de túléltem :wink:

Telefonon hívtam a dokim és kiderüt, h magas a cukrom!!! Úgyhogy kb. 95%, h PCOS lesz ebből. Az értékeket nem is beszéltük meg, mert kedden megyek hozzá és majd akkor összedugjuk a fejünket.
Remélem, h végre kapok vmi gyogyit.

babszika

Breni!
Nálunk is csak én szedtem clostit.

Pinkiné!
Én is úgy tudom, h ha már késő du. jön meg, akkor csak a köv. nap számít 1. napnak.

wandrea!
utrot én még nem szedtem.

babszika

Ria! Sajnálom, és bízom benne, hogy lesz rá valamilyen megoldás. De ennek semmilyen tünete nem volt, hogy magas a cukrod?

Kép
vikike0429

Viki!
Ne sajnáld! Végre vmi irány!!!!! :wink:
Most gondolkodom... talán.... 2 gombóc fagyinál többet nem tudok megenni (mert nem érzem túl jól magam utánna), nem nagyon csípem a sütiket, inkább a sósakat.... talán ennyi. Ha ez tünetnek számít... :roll:

babszika

Lehet, hogy tünetnek számít....Nem tudom. De akkor én biztos nem vagyok az, mert süti hegyeket, és fagyi hegyeket tudnék elpusztítani. :oops: :oops: Megyek is megint egy kicsit az edzőterembe mindjárt, mert nem akarok "bálna " lenni. :lol:

Kép
vikike0429

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?