Új privát üzeneted érkezett!

Estike!
nos, az az első nap, amikor folyamatosan van jó sok...

Nyulasz!
ma reggel már jött egy kis vér :cry: :cry: :cry:
cici le is apadt egy kicsit :cry: :cry:
és nem volt annyira jó estém... ha az ember nagyon vár valamit, az gyakran csalódásos lesz. nagyon nyafi voltam :oops: én már felpofoztam volna magam. :x De szerencsére apa már ismer és tudja, hogy néha dinkusz vagyok. viszont, hogy feldobjon elvitt engem a Don Pepe-be és jól bekajcsiztam :)
Kisbutának üzenem, hogy legörgettem este 2 vodkát :) hiába, éreztem, hogy meg fog jönni :cry:
azért a teákat folytatom, mert azért 2 nappal később kezdődött a kálváriám, és valójában a teákat is csak a 13. nap körül kezdtem el inni...
dezsina

Zsofi! EKG és mammografia nálunk is kötelező. Nem mindenhol?

Tudom Dezsi, köszi, csak pánik. És igen, folytasd a gyógynövényeket, szerintem csúcs szuperek. Egy csomó baj tökéletesen orvosolható segítségükkel, csak túlontúl kiterjedt azon iparágak és emberek köre, akiknek nem érdeke az igét hirdetni.

Nyuszika :D :D

Kép
estike66

Dezsi!
Próbáld majd meg a teákat a ciklus elejétől. És hát folyamatosan inni kell, hogy kifejtse a hatását. Legközelebb megint 2 nappal kitolja, aztán meg majd már el is múlik! :wink:

KépKép
zsófikukac

Csajok!
köszi a drukkokat :wink:
most teázgatok.... a lombikig.
a vonalzóm még nem cserélem le, hátha még nem ma jön meg telejesen. Lehet, hogy Estikével együtt haladok? :roll: :?: :)
dezsina

Inszem siker és pech (Táviratstílus):
1. inszemináció: sikerült, baba méhenkívül, műtét, 1 petevezető kivétel
2. inszem:sikerült, baba elment, vagy méh.kív.volt, csak "csak" elment magától, biokémiainak minősítve
3.nem lett, félő, hogy -bár átjárható volt a 2 vezeték (míg 2 volt)- nem működik valami jól, mondjuk a csillószőrők. Helyette lombik.
Nos, a lombik sem járt jobb eredménnyel.
1. a teszt halvány poz., vérvétel:hcg:1 vagy 0,1
2. lombik: poz.teszt, hcg alacsony vérvételkor (már nem tudompont mennyi), elment a baba.
3. fagyasztott babákból lesz talán novemberben.
Nos, én hiszek akkor is az inszemben.Nekem majdnem sikerült, másoknak pedig sikerül is, akár az elő is!!
Ezeket azért írtam, hogy tessék bízni!!Drukkolok mindenkinek!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

elő=első

babaimádó
Kép
babaimado

Baba! :( :(

Hajrá fagyikák! Éljen a november :lol: :lol:

Kép
estike66

sziasztok..rana bekukkantottam megnézni, hogy vagy
látom idegeskedsz...nyugi dokink tudja mit csinál!
nekem sok tüszim volt(nem is számolta meg) 20milis nagyságnál szeretik a tüszőrepit adni! Inszem előtt csinál uh-t! nekem már volt megrepedve mikor csinálta és másnap is visszahívott,hogy ismét felküldjön egy sereget..inszem után rögtön láűzas lettem 39! és hánytam ment a hasam stb..kicsit túlstimus is voltam így infúzióra ia jártam..szóval én sem voltam B.B. kedvence :lol: jó kis problémás betg, bár kedves volt mindig , fontos az hogy 0az eredmény itt ficánkol a kezemben :wink:
a petesejtek áthárhatóságát mikor nézik, B.B. ajánlotta?
Nem akartál kis időt adni a metnek? TSH-d?

Mindenkinek minden jót kívánok!
Vendég

Szia! gratulálok szép kincsedhez! Mindíg öröm, ha ilyen szép babát lát az ember :lol: :lol: :lol:

Kép
estike66

Dezsi,
a jó oldalát kell nézni: egy fél hónap teázás után két nappal később kezdte! Ez igenis eredmény, egy év után! Aztán egyszercsak azt veszed észre, hogy elmaradt! Én nagyon drukkolok! ++++++++++
Vodka? Hmmm, nem rossz választás!

Baba,
akkor hasonló a problémánk, csak nekem spontán sikerült a méhen kívüli, de nálam is azért, mert a petevezetők nem úgy működtek, ahogy kellett volna.

Rana,
látod, hogy van ember, akinek inszemmel sikerült! Ki tudja? Csak légy pozitív, gondolj arra, hogy miért is akarnál szívni a lombikkal, ha ez is sikerülhet? ++++++++++++++++

Tobi, Szezso, Skrisz, Estike +++++++++++++++

Petne,
kérhetünk képet? Berendeztétek már a babaszobát?

Aki még kér drukkot és kimaradt, reklamáljon!

Kép
kisbuta

Sziasztok!

Szezso, Krissz, Tobi, Estike: +++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok!

Helyzetjelentés:
Bal oldalon 6 db, jobb oldalon 10 db tüsző, a legnagyobb mindkét oldalon 16 mm. Méhnyálkahártya 11 mm :-D
Tegnap nem voltam jól, a beleim szórakoztak, fel voltam fújódva, mint egy lufi, gyomorgörcs is volt :-( ezért elég jól éreztem a petefészkeimet is.
Ma már jobb, csak kicsit feszül az alhasam.
Vasárnap este 8-kor tüszőrepesztő, kedden reggel meg punkció!!!!!!! :-D

Estike: akkor Te éjszakáztál rendesen…

Zsófi: igen, kell majd EKG, de csak a punkcióra kell magaddal vinni. Az altatáshoz a vérvételt meg ott csinálják meg a punkció előtt.

Dezsi: sajnálom :-( na, majd legközelebb még jobban fogod inni a teákat és szuper lesz :-)

Pusszantás mindenkinek, mennem kell dolgozni!!! :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso: ez igen!!!!!!!!!! Drukkkkkkkkkkkkkkk ezerrel!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

szezso :!: :lol: :lol: :lol:

Kép
estike66

Estike: EKG itt is kötelező elvileg lombik előtt (nekem nem volt :oops: ), de mammográfia???????? Ilyet se hallottam még (mondjuk tök okos dolognak tartom amúgy)

Dezsikém, nem korai az a vodkázás még? Ejnyebejnye! Egyszer csináltak UH-t inszem alatt???? Mondjuk én se állami intézménybe járok, de azért a Kaáli is elég futószalag. Csak talán sikeresebb futószalag??? :roll:

Baba, sajnálom a megpróbáltatásaidat. :cry: De most az ősz sokunknak babát hoz!!! Én még mindig érzem, hogy JÖVŐRE MINDANNYIAN SZÜLÜNK!!!!!!!!! :wink:

Vizikrisz, mik azok az értékek, amiket említettél? (valami ca vagy mi, aminek 29-nek kell lennie) Szemét endo. :evil:

Szezso, 16 az naggggggyon jó!!!!! 8)

Köszönöm lányok a biztatást, már mindjárt jobban bízom a dolgokban! :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Kincs! Neked külön köszönöm, hogy "átdrukkolsz" nekem a másik topikból is! :) Főleg köszi az "elsőkézből" származó infot !! Nem is tudtam, hogy Kiskincs inszembaba!!! Mindig is úgy képzeltem, hogy lombikbaba (nem olvastam vissza mindent a Db-i Kaális topikban :oops: ). Úgyhogy ez is nagggggyon kellemes hír nekem! :wink: BB amúgy tényleg egy angyal, sose morcos vagy valami, mindig biztat meg mosolyog. Ja és mindig kitalálja a gondolataimat. ÍGy volt ez a zonapellucida vizsgálattal is: anno nekem azzal akarta kezdeni, de sajna nem volt pé-m (azt hiszem, kétszer egymásután, de nem biztos). Úgyhogy most ezt megemlítettem neki, hogy ez akkor elmaradt, és már folytatni akartam, hogy nem lehetne-e most megcsinálni, mert most ugye biztos a pé, de nem kellett, magától mondta, hogy akkor ezt megcsináljuk inszem előtt.
Jó lett volna kivárni azt a pár hónapot a metnek, csak nem gondolkodtam előre igazából, a HSG-n már túl akartam lenni, és mivel az ugye most volt szeptemberben, most pár hónapig biztos nyitva vannak a petevezetők, ezt a lehetőséget nem akartam kihagyni az inszemre. De egyrészt nagyon bízom benne, hogy nem romlottak az értékeim, mert nem vagyok túl sovány (úgy tudom, ez összefüggésben van ezzel, ráadásul az utóbbi két mensim is teljesen barnázásmentes volt, ami sztem jó jel). TSh-m nyáron tűrhető volt (2 körül). Sajnos szeptemberben már 3.7 :( de egyrészt ez sem olyan vészes, másrészt meg szedem a Letroxot is (felet egy nap), úgyhogy hátha lejjebb vitte kicsit. Mit gondolsz Kincs, azért nem olyan rosszak az esélyeim, ugye??????
Neked a lázad a túlstimutól volt? Én éjszakánként izzadok, csurog rólam a víz. AZt hittem, hogy a Clostitól (hőhullám), de már nem szedem, és még mindig ez van. Hőemelkedésem is van pár napja (37.5), mondjuk kicsit meg vagyok fázva. Bár valahol úgy érzem, ez összefüggésben van a stimuval. :roll: Pfészkeim még tegnapelőtt nyilalltak, amióta nincs Closti meg Menopur, azóta nem annyira. Remélem, ez is normális. Iszom a teákat ezerrel.
Ja, ha kétszer csinálja meg az inszemet, kétszer kell kifizetni a 40 rugót? :roll:
Kjajáról tudsz valamit? Neki is BB-nél lett az első inszemből 3 baba, ugye?? Azóta mi van vele????
Puszi neked meg a többieknek is a másik topikon, és külön a kismamáknak!!!!! :)

Bocsi ha hosszú voltam.
:oops:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana a closti bezavar a hőbe is!!és persze turbózza a hormonokat így érthető a hőhullám.
Az inszemért így is "csak" 40-et kellet fizetni! B.B. tündéri doki!!!
Sztem vmi kórság lappangott bennem inszemnél, nem a stimutól volt a láz és egyebek!
Az én véleményem az hogy inkább várjunk pár hónapot mint feleslegesen ténykedjünk, bár a tsh-tól jöhet baba (igaz 1.5körüli értéket mond a dokim kedvezőnek) az inzulinodra nem emlékszem :(, a sovány Ir-esek nehezebben reagálnak a metre akiknek fogyni kell azoknak ahogy a kilók lemennek gyorsabb látványosabb a javulás! de ha már belefogtatok csak +++++++++++++++ lehet gondolkodni!!!!!! :wink:
Hogyan nézik a petesejted falát??? ahoz nem kiszedik?? Inszemnél meg nem piszkálnak így.ez engem is izgatott ,de nem beszéltünk róla végül B.B.-vel
Kjajáról nem tudok semmit:(
azt hiszem én teákat sem innék, elég bogyót szurit kap a szervezeted, szúrkálás normális hiszen 1tüsző helyett több feszíti a fészkeid.
Vendég

Szezsó!
Hát ez szuper!!!! nagyon ügyes vagy!!! :lol: És a nyálkahártyád is szép vastag!!
Én érzem, hogy most tuti sikerülni fog!!!! :lol: :wink:

KépKép
zsófikukac

Már most fogytam valamennyit, úgyhogy remélem az IR (vagy ha mégsem, akkor se zavar bele a dolgokba, nekem sose volt olyan borzalom az eredményem szerencsére, tudod, ezen vakeráltam, hogy igazából határérték, és kell-e a met: cukor 0: 5.3, 120: 4.2, inzulin 0: 6.7, 120: 17.7). Igazából azóta már nézettem még egy terheléses inzulint, már biztosan kész az eredmény, de nem tudom, menjek-e érte (ha nem jó, csak idegesítem magam a megváltoztathatatlanon). :roll:
Zonapellucida vizsgálatnál a tüszőfolyadék kenetét veszi le a méhszájról, és valahogy abból nézi, hogy a zonapellucida átjárható-e vagy nem (kiskatonák nem is kellenek hozzá :shock: )

Na egyelőre megy az izgulás, pár hét múlva már okosabbak leszünk. :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Zsófikám új avatar?????? :shock:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Kincs, ha még itt vagy, azt akarom még tőled kérdezni, hogy inszem után mikor kell nagyon kímélni magunkat? Mert ugye az inszem napja után 5-6 nap a beágyazódás, gondolom csak akkor kell kicsit odafigyelni, de akkor se úgy, mint lombiknál, jól sejtem???? Te hogyan csináltad? Lehet hogy ez már nagyon off itt a csajoknak, esetleg pü-ben írnál egy-két jó tanácsot nekem??? Megköszönném! :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szeszo!
szupi eredmények :D Gratula! :wink:
drukkhegyek a punkcióra... addig pedig tüszőnövelőenergia :arrow: :arrow: :arrow:
ja... kövi hónapban már sikerül nekem is (remélem :P )

Kisbuta!
Látod, pont igy van... A jó oldalát nézem. Egy cseppet sem vagyok elkeseredve! :D jövő hónapban bevetek mindent :wink:

Rana!
megézésre ittam :D :D :lol:
drukkok :lol:

Skrisz!
drukkok :!: :!: :!:
dezsina

Rana!
Igen új. Nekem úgy tetszik ez a bukfencező baba! Pont ilyennek képzelem leendő gyermekem. :lol: Szerinted nem jó?? :roll:

Dezsi!
Pont azért lesz ott baba, mert így leírtad ezta hónapot! :lol:

KépKép
zsófikukac

Zsófi! De, nagyon jó ! :wink: Főleg a "haja" :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Zsófi!
:D
nekem is tetszik az új avatarod :!: :wink:
dezsina

Rana, Dezsi!
Köszi! :lol: És kisfiú ám! :wink: :lol:

KépKép
zsófikukac

Zsofi! Nekem is bejön! :D :lol:

rana! Drukk hegyek!!!!

Minden szurizónak, boldog szurizást!!! Holnap, vagy holnap után csatlakozom.
:lol:

Kép
estike66

Zsófi,
sajnálnám is szegényt, ha kislány lenne, ennyi hajjal!!! :lol:
Tényleg édi!

Kép
kisbuta

Petné! Mi van veled, jót moziztatok? Tessék szépen bennünket is beavatni! :D

Hajnoca! Holnapra egy kalappal!!!!! :lol:

Kép
estike66

Sziasztok!

Szezso :D

Szuper hírek!!!! :lol: Drukolok nektek nagyon. Most nem olvastam vissza, majd este, vagy holnap. :wink:

Még megyek dolgozom tovább, jók legyetek! Mindenkinek pusz

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

sziasztok!

krisz, szezso, puszi, rana, meli tobi: drukk++++

estike: beírtalak. melyik kaáliba jártok, melyik dokihoz?

rana: nyugi! minden rendben lesz!

dezsi: sajnálom :cry: ölellek!

rólam: mai uh eredmény is jó lett. minden negatív.

katica
katica30

Katica!
köszi... :)
Örülök, hogy ez a leleted is negativ! :wink: mi van még hátra?
dezsina

dezsi: miután a kaáliban csak lombik alatt volt teljes cikluskövetés, vérvételekkel és uh-kal, így azokat újra kell csináltatnom egy normál ciklusban. kell még mennem nagylaborra (amit a belgyógyász felírt), meg endokrinológiához kötődő vérvételre. ill. várom még az immunvackok eredményét.
de a többi már kész :lol: :lol: :lol:

katica
katica30

Sziasztok, csak bekukk!!!

Szezso,
nagyon-nagyon drukkolok!!! :D

Zsófi, Dezsina,
milyen teákat isztok?

TSH:
az 5.040-es értékre azt mondta a körzetim és a kaális dokim is, hogy teljesen rendben! :shock: -körzeti nem adott rá gyógyit, kaális doki bizonygatta, hogy nem sokat változott ez, hisz a 2008 januári lombiknál is 4 felett volt csak!!! :shock: :evil: (akát a wc-n is lehúzhattam volna az erre költött pénzt!!!) Szerencsére most már kezelnek a MM-ben, és a Thyroxin 4 két alatt 2.31-re csökkentette a TSH-mat...

Mindenkinek megadrukkok!!! :)

tillidian

Katica! Haladsz előre töretlenül! :wink:

Till! Hülye dokik. :evil:

Ja igen, Krisz, én cickafarkot ciklus közepéig iszom, utána palástfűt. Remélem jól csinálom. :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Till,
ez tényleg érdekes, jó hogy nem hagytad annyiban. Nekem májusban 4,9-es TSH-val nem is voltak hajlandóak elkezdeni a lombikot! Akkor most te is "böjtölsz" reggelente egy órát?

Kép
kisbuta

Sziasztok!

Olyan sokat írtatok az elmúlt két napban, hogy nem tudok mindenre reagálni, bocs ezért. Ha végre befejezem a munkát, remélem, több időm lesz Rátok is.

Dezsi, azért még drukkolok, de ha nem jött meg rendesen, csak egy kis vérzés volt, akkor még van remény.

A tüszőnövesztőket is küldöm, és drukkolok a punkcióhoz.

Igen, megvolt a mozizás, nagyon nagy élmény volt, bár a kisasszony úgy befészkelte magát fejjel a szeméremcsontom mögé, hogy nem is láttuk az egész pofiját. Minden rendben vele, és a méretei is tökéletesek.

Dobok képet, mert sokan kértétek, remélem, senkit nem bántok meg vele.

Kép A mi kis álmodozónk
Puszi mindenkinek!

Kép
petne

Petne! Tényleg olyan kis álmodozó arcot vág! :) Biztos azon gondolkodik, milyen lesz majd kint! :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Petne,
ez olyan, mint a varázskép, néznem kellett egy darabig, mire kivettem a kontúrokat.
De az a lényeg, hogy jól van!
És persze, hogy nem bántasz meg senkit, a topik drukkolta össze neked! (Vagy a dokid is segített...? ;) )

Kép
kisbuta

Petne!
hűű :D nagyon érdekes! Milyen kis gondolkodó, magába mélyedő :) nagyon klassz a kép!!! Csodálatos :P
dezsina

Szezso, nagyon ügyes kislány vagy! Gratulálok, és várom a keddet! Nagy-nagy drukk!!!!+++++++++++++++++++++++

Rana, leendő paramamink nyugizzál be egy kicsit! :wink: Már alig várom, hogy terhes légy. Tök szupi lesz, meglátod. Megnyugszol egy kicsit, és már csak azzal kell foglalkoznod, hogy szétrúgja-e a vesédet a kicsi, vagy sem... :wink: :lol: :lol:

skrisz72

Kisbuta!
Ja ha kislány lenne, akkor szőke göndör lesz a haja. Én szőke vagyok, az uram meg göndör. Mikor megismekedtünk hosszú haja volt. Most nullás géppel nyírom. :lol: De nekem így is tetszik. :wink:

Till!
Cickafarkot péig, utána palástfüvet. :lol:
Hülye dokik. Igaz az egik barátnőmnek is magas volt a pajzsmirigye. kapott rá gyógyszert, aztán babás is lett, de eg hét után elment a baba. :cry: Aztán fél év eltelt, semmi baba, már épp be akart jelentkezni meddősségibe. Ezért elment vérvételre. Meg is lett az eredmény 4,9-es tsh. Várta a mensit, hogy be tudjon jelentkezni. Azóta is várja, már 25 hetes terhes! :wink:

KépKép
zsófikukac

Till!
Zsófi válaszolt helyettem :) :wink:
dezsina

Zsófi :D

babaimádó
Kép
babaimado

till: dokik :evil:

rana: muszáj haladni, ha nov végén akarjuk vinni az eredményeket a fülöp dokinak.

petne: nagyon édes :wink:

baba: nálad mi lesz mostanában a következő lépés?

katica
katica30

ha minden igaz nov.i ET.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, akkor együtt leszünk! :lol: Összehozzuk azt a babát, ugye?

skrisz72

Remélem :D

babaimádó
Kép
babaimado

Ez lesz a mi karácsonyi ajándékunk.

skrisz72

neked ki a dokid?

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Fogamzás