Kincs! Neked külön köszönöm, hogy "átdrukkolsz" nekem a másik topikból is!
Főleg köszi az "elsőkézből" származó infot !! Nem is tudtam, hogy Kiskincs inszembaba!!! Mindig is úgy képzeltem, hogy lombikbaba (nem olvastam vissza mindent a Db-i Kaális topikban
). Úgyhogy ez is nagggggyon kellemes hír nekem!
BB amúgy tényleg egy angyal, sose morcos vagy valami, mindig biztat meg mosolyog. Ja és mindig kitalálja a gondolataimat. ÍGy volt ez a zonapellucida vizsgálattal is: anno nekem azzal akarta kezdeni, de sajna nem volt pé-m (azt hiszem, kétszer egymásután, de nem biztos). Úgyhogy most ezt megemlítettem neki, hogy ez akkor elmaradt, és már folytatni akartam, hogy nem lehetne-e most megcsinálni, mert most ugye biztos a pé, de nem kellett, magától mondta, hogy akkor ezt megcsináljuk inszem előtt.
Jó lett volna kivárni azt a pár hónapot a metnek, csak nem gondolkodtam előre igazából, a HSG-n már túl akartam lenni, és mivel az ugye most volt szeptemberben, most pár hónapig biztos nyitva vannak a petevezetők, ezt a lehetőséget nem akartam kihagyni az inszemre. De egyrészt nagyon bízom benne, hogy nem romlottak az értékeim, mert nem vagyok túl sovány (úgy tudom, ez összefüggésben van ezzel, ráadásul az utóbbi két mensim is teljesen barnázásmentes volt, ami sztem jó jel). TSh-m nyáron tűrhető volt (2 körül). Sajnos szeptemberben már 3.7
de egyrészt ez sem olyan vészes, másrészt meg szedem a Letroxot is (felet egy nap), úgyhogy hátha lejjebb vitte kicsit. Mit gondolsz Kincs, azért nem olyan rosszak az esélyeim, ugye??????
Neked a lázad a túlstimutól volt? Én éjszakánként izzadok, csurog rólam a víz. AZt hittem, hogy a Clostitól (hőhullám), de már nem szedem, és még mindig ez van. Hőemelkedésem is van pár napja (37.5), mondjuk kicsit meg vagyok fázva. Bár valahol úgy érzem, ez összefüggésben van a stimuval.
Pfészkeim még tegnapelőtt nyilalltak, amióta nincs Closti meg Menopur, azóta nem annyira. Remélem, ez is normális. Iszom a teákat ezerrel.
Ja, ha kétszer csinálja meg az inszemet, kétszer kell kifizetni a 40 rugót?
Kjajáról tudsz valamit? Neki is BB-nél lett az első inszemből 3 baba, ugye?? Azóta mi van vele????
Puszi neked meg a többieknek is a másik topikon, és külön a kismamáknak!!!!!
Bocsi ha hosszú voltam.