Új privát üzeneted érkezett!

Melani, még egy tipp, nézz körül itt is:

http://knp.nemzetipark.gov.hu/index.php?pg=menu_1438

Kép
kisbuta

kisbuta:köszi,nézem.

Kép
Kép
melánia

Krisz, jó projektelést :wink:
Pihenni? Az mit jelent? majd 23-26 között Egerszalókon fogok

Hajnóca, lehet csoportot csinálni, ahogy Katica is írta.

Zsófi, visszaigazoltalak :)

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

dezsi:visszajelöltelek.
Hú te táncolsz? Jaj én nem tanultam de nagyon szeretek én is táncolni.Most is vonz a tánctanulás.
De már nem ebbe dolgozol?

Kép
Kép
melánia

Melani!
nem, nem :)
dezsina

Szezso!
Telefonáltam. Az aszisztensnőknek fogalmuk sem volt miről beszélek, mondhattam el az egész történetet gnrh kezelésestől, spontán próbálkozásig, mikor mit mondott a Török. Megnézték és nem vagyok a lombiklistán. Kérdezték mikorra lettem beírva. Hát mondom nem lettem, mert úgy volt, hogy gnrh-ra stimulál, de közbejött a múltkori pé. :shock: :roll: És ugye ő sem tudta mikor is kezdünk. Kérdezték hányadik napon vagyok és hány napos a ciklusom. Mondtam, hogy 28 volt régen. Szóval nov. 3-án kell mennem, akkor leszek a 23. napon. Azt mondták az még nem késő. :roll: Hát remélem, mert én nem akarok megint csúsztatni.

KépKép
zsófikukac

Jövő héten megyek Mártélyra fotózni 4 napra. Utána be tudok számolni, hogy milyen a hely. :lol: Jó lesz, mert pont az első nap kell elkezdenem a szurikat. Már megint. Ugyanez volt májusban is. Fotókirándulás első napján adtam be magamnak az első hasbaszurimat. :lol:

skrisz72

Hű. most nem tudlak követni benneteket. :cry:

Nagyon sok a dolgom és nagyon a béka feneke alatt vagyok. Mensi előtti depi és idegbaj.

katica!
Táblázatba, ha olvasod

42 év 3. lombik (1+1 fagyis sikertelen), ismeretlen eredetű, utóljára apával volt baj. Stimu kezdete előreláthatólag 20.-a. Köszi

Kép
estike66

Alle,
a püs oldalam sz@kodik.
Szóval ide írom.

'Okés. Időközben rájöttem a monogrammból.
:oops:

120 mondatos házim van angolból és holnap délig el kell küldenem, de holnap egyáltalán nem leszek itthon ... csak este felé.
Így egy kicsit szétvagyok és kapkodok. ... s még Bogyika is hiszttis és taknyos. :(
Meg intézem a szombati dolgokat is.
Bocs."

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Csajok!

Voltam UH-n, és van 5 szép tüsző (14 mm-esek), a méhnyálkahártya is fejlődött (8 mm), hétfőn inszem. VISZONT: az nekem már a 14. nap lesz, és a ciklusaim 26 naposak, és MINDIG a 12. napon van a pé. (Persze ezt elfelejtettem mondani a dokinak) Én arra számítottam, hogy már most szombaton megcsinálja. Mondta ugyan, hogy ha előbb megrepednének, az inszemnél nem baj, mert ugye "utánaküldünk" egy csapatot. Na de két nap múlva????? A petesejt egy napnál nem él tovább. Nem szeretném, ha egyedül, magányosan pusztulnának ott bent el. :cry: Az asszisztensnőt felhívtam, elmondtam ezt neki, de ő azt mondta, hogy max. 2 mm-t tudnak nőni egy nap alatt, és ha kisebbek, akkor nem tudnak megrepedni. Ez így van szerintetek?? 18 mm-esek biztos meg tudnak már, ha akarnak. Ráadásul ugye itt nem kapunk Decapeptylt, ami megakadályozza az idő előtti repedést, és szerintem semmi nincs, ami a normál ciklusom rendjébe most belezavarna... Meg azt is mondta, hogy ha előbb megreped, nem gond, mert úgyis együtt kell lenni szombaton is, az inszem az már csak egy "ráerősítés". :shock: Hát köszike, a ráerősítésért fizetek 40 rugót? Ráadásul ha az itthoni prütyköléstől össze akart volna jönni a gyerek, már összejött volna.
Szóval csak sikerült találni vmit, amin stresszelhetek. :( Tudom, hogy a doki tudja mit csinál, bla-bla, de ha vkinek van vmi ép érve, azt szívesen hallanám! :roll: (FŐLEG inszemes csajok, Szezso, Csibe, Puszi, ti segítsetek!!!!!!!!)

Kisbuta nem semmi az anyósod. Tipikus pszichiátriai eset (ha már a pszichiátriáról úgyis szó esett..)

Katica, pü ment. Többieket majd jelölöm, de most megyek tépelődni. :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nem beszélve arról, hogy az "összebújástól" amúgy is megrepedhetnek idő előtt a kis drága bogyókák, nem??? (méhösszehúzódás.. :oops: )

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, de most nem bújtok össze, ugye?

skrisz72

Rana,
nem fogd ezt úgy fel, hogy egy bizonyos időpontjuk van a randira és annyi.

Van amelyik elöbb repedne van amelyik késöbb.
Ha szombaton együttvagytok (prütyköltök) és akkor reped meg vagy már megrepedt, akkor az tuti jó. Ha nem akkor reped meg, akkor a hadsereg várakozó álláspontba vonul addig vissza. Ez csupán a biokémián múlik.

Amúgy meg spontán is repedhet bármikor, ha úgyakarja a természet és megfelelőnek látja a szitut.
Nekem Boval november 11.-én volt az utolsó mensim és december közepén teszteltem, mert már 1 hetet késett.
Ha visszaszámolok 2007. Január 5től az utosó mensiig - amikor 1. uhun voltunk és 7h 5n-os volt - akkor nem félidőben fogant Bo, hanem valamivel elötte. ... spontán repedésből.
Őszintén, tudom mikor fogant, mert szinte éreztem, hogy spontán repedásem van. ... és felejthetetlen egüttlét volt.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Krisz, de össze kell bújni még holnap vagy holnapután, aztán vasárnap meg nem, és hétfőn inszem.

Én nem szeretném, ha a spontán összebújástól megrepednének (idő előtt), hiszen biztos eddig is volt erre példa, és mégsem lett belőle gyerek (pedig pé szokott lenni), tehát valami gubanc van máshol (pl a méhnyak nem engedi át a kisfickókat). Ezért nem akarom, hogy a tüszikék "elfecsérelődjenek" spontán összebújásnál, inkább a tuti(bb)ra mennék, inszemkor. Ráadásul nekem szent és megingathatatlan meggyőződésem, hogy a pém a 12. napon van óramű pontossággal (szoktam is érezni, LH teszt is mutatta). Szóval sztem két napig nem kóborolnak ott szegény petikék várva a nagy találkozást, hanem elfáradnak és összeasznak... :cry: Én ezt így képzelem. Jahj de nehéz az élet...
Ráadásul persze nem is biztos, hogy a petesejt fala "átjárható", mert zonapellucida vizsgálat se volt még, majd most lesz. Ha az pozitív, kidobtunk 40 rugót az ablakon, plusz egy tonna hormont meg belém.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rana33 2008.10.16 14:31-kor.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, lehet, hogy én hülye vagyok, de csak akkor van méhösszehúzódás, ha orgazmusod van, nem? Csináljátok úgy, hogy neked ne legyen annyira jó.... :lol: :roll:

skrisz72

Krisz! Hát igen, úgy kellene... :oops: Apa azt üzeni, hogy benne van. :(

Meg akkor a tüszőnövelő drukkokat egy nagyon pirinyót kérem visszafogni, mert eddig is nagyon szépen segítettek! :wink:

Szezso, te hogy állsz? Kb ugyanazon a cn-on vagyunk, ugye? Nyálkahártya???

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Látom, megbotránkozatatott Benneteket az nlc-s szakértő válaszol rovat gyöngyszeme :oops:

Rana: gondolom a spontán ciklusodban van 12. napon pé. Ezt ne hasonlítsd össze ezzel a stimus ciklusoddal. Most milyen ütemben nőttek a tüszőid?
A szombati inszemhez még nagyon kicsik, mert ugye ahhoz ma kellene repeszteni őket, ilyen méretre még nem szoktak tüszőrepit adni.
Kapsz egyáltalán tüszőrepesztőt? Vagy lesz UH inszem előtt közvetlenül?
Amúgy szerintem nem lesztek elkésve hétfőn.
Szombatra nem tudsz egy UH-t intézni?
Figyu, én egyszer egy 26 mm-es tüszőt próbáltam kívülről megrepeszteni, mert nem hatotta meg a tüszőrepesztő szuri. Annyi guggolást csináltam, hogy csak na. Nem repedt meg.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Rana: én holnap megyek UH-ra, de a 8.napon 10-11mm-esek voltak mind a 10-en a nyálkahártya meg 6,5 mm.
A nyálkahártyád szuper, ez még sokkal vastagabb lesz a repedés után.
Ja, még annyit, hogy az én tüszőm inszem előtt 2 nappal szokott kb 22 mm lenni.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, holnapra nagy drukk!!!

skrisz72

Rana!
nekem is az a véleményem, mint Skrisznek. Úgy kell összebújni, hogy neked, ne legyen orgazmusod. akkor nincs méhösszehúzódás.
amúgy magánvéleményem, hogy az inszemeket érdemes Oep által finanszírozott helyeken lezavarni. hasonlóképpen csinálják. De ne haragudj meg, nekem csak negativ tapasztalataim vannak és én egyáltalán nem hiszek benne!
dezsina

Köszi Szezso, picit (!) megnyugodtam. :)
Mondjuk igen, a sors fintora az szokott lenni, hogy ezen rinyálok, hogy csak meg ne repedjenek hamarabb, aztán majd nézek nagyot, ha egyáltalán nem akarnak... :shock: Tüszők 7. napon (hétfő) voltak 11 mm-esek, méhnyh 5 mm-es. Ma (10. nap) 14 mm-esek (bár mintha az egyik sokkal nagyobb lett volna), mnyh 8 mm. De se Closty, se Menopur nincs már mától!

Dezsi! Mármint miben nem hiszel, az inszemben? Mi is gondoltunk rá, hogy TB-re csináltatjuk (itt egy olyan hely van, ahol így lehet), de embertelen várakozó sor szokott kialakulni (saját szememmel láttam, mert amúgy magán nődokim ott dolgozik, szóval még ismerős is csinálta volna, de ha ő pont ügyeletes, és elhívják szülni, akkor az inszemre/beültire/leszívásra/UH-ra várakozók ott ülnek fél napokat a levegőtlen folyosón..), meg amúgy is lombikra készültünk anyagilag, ahhoz képest meg ez smafu. :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana!
Te szegény nehéz lehet úgy összebújni, hogy Neked ne legyen orgazmusod. :oops: :wink:
Privit megkaptad?

Szezso!
Nekem nem válaszolsz? :cry: :?

KépKép
zsófikukac

Ja, szerintetek egy kis tornától megrepedhetnek...? :roll:
Meg ha vkinek van trükkje arra, hogy ne repedjenek meg a tüszők (vagy pont arra hogy de igenis megrepedjenek), azokat is kérném...
Még jó hogy vagytok, kit nyúznék ezekkel a borzalmas kérdésekkel? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szezso!
Közben láttam a prividet! De nem kell kukkolni, ide is megírtam ám!! Kicsit feljebb!! Neked címeztem a hozzászólást! :lol:

KépKép
zsófikukac

Rana!
Tornától megrepedhet és meg is jön, legalábbis nekem megszokott pl. bicajozás után, ha már itt az ideje! :roll:

KépKép
zsófikukac

Tobi, Bella, Alle, jelöltelek benneteket. :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ja, plusz adalék a nyavalygásomhoz: sajnos meg vagyok fázva egy kicsit, és pár napja hőemelkedésem is van (37.4), gondolom ez se segít megtartani a kis csodagömböket egyben... :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Zsófi! Basszus, de gáz vagyok :lol: Máshol olvastalak, itt meg valahogy kimaradt...Ráfogom a stimura :lol:

Rana: Te aztán nem vagy semmi :lol: A legtisztább lenne, ha szombatra tudnál UH-t szervezni. Ha nem megy, akkor inszem előtt ragaszkodj hozzá, mert meg tudják állapítani, hogy ha megrepedtek, akkor még 24 órán belül vagytok-e, ugyanis repedés után szabad folyadék van a hasüregben (Dougles üreg), és az 24 óra alatt szívódik fel, pont ennyi ideig él a petesejt.

Ez csak hőemelkedés, nem fog okozni semmit.

Krisz: köszi a drukkot :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Köszi Szezso, ez a 10 pontos tipp! :D Én meg sem kísérlem ezt a szombati UH-t (mit mondjak, hogy nem bízom az orvosban, és nézze meg, nem repedtek-e meg véletlenül? :roll: ), viszont mindenképp megnézetem magam UH-gal inszem előtt. (Lehet hogy hülye kérdés: az "inszemes helyiségben" van UH, vagy jó előre szóljak, hogy UH-t akarok, mert az máshol van???)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana: szerintem előtte szólj, itt nálunk pl. teljesen más helyen csinálják az inszemet.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Rendben. Engem már ott is biztos mindenki utál az állandó akadékoskodásért... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Jelentem, mindenkit bejelöltem épp most, aki küldött privit.Írtam mindenkinek, hogy tudja, én én vagyok :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Rana, szombat munkanap ugyebár.Nem lehetne bemenni a dokihoz? Nekem is volt inszemem és nekem is gyanús,hogy mi van ha

babaimádó
Kép
babaimado

Látom Rana, Szezso is ezt javasolta.

babaimádó
Kép
babaimado

Babim, egy rugóra jár az agyunk :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Ó engem már tényleg gyűlölnek ott az állandó okvetetlenkedésért. Ráadásul úgy érzem, nem is érdekli őket az inszem, valahogy felesleges úri huncutságnak tartják. A lombikkal sokkal komolyabban foglalkoznak. :roll:
De most elültettétek a bogarat a fülembe, hogy lehet jó lenne, ha szombaton megnézne. Bár az is igaz, ha szombaton megnéz, és mondjuk akkorra már eldurrantak a tüszők, úgyse tudják ott rögtön megcsinálni az inszemet, mert kell ugye előtte egy nap önmegtartóztatás, és hát a férjem is kéne hozzá, hogy leadja az anyagot. Úgyhogy akkor már úgy kéne menni, hogy reggel, és ha akció van ott bent, akkor Apa gyorsan kitermeli amit kell, én meg visszamegyek délután... Á, reménytelen, az UH-ra csak déltől adnak időpontot (reggel a leszívások meg beültetések vannak).... Na most hogy legyen? Én már nem tudom... :oops:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,
NO PARA!!!! Próbálj meg mindent, amit jónak látsz, de ne lazíts!!! Ez a pánik árt a projekteteknek!
Majd mi aggódunk helyetted, azért vagyunk itt! :D

Kép
kisbuta

Kisbuta, igen, tudom, tudom. :oops: Eddig egész jól viseltem a (lelki) megpróbáltatásokat, csak most borult ki a bili kicsit.... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,
én megértelek, de csak annyit tudok mondani, hogy én mit tennék: leírni egy cetlire, mit akarsz tenni és mikor, telefont felhúzni, aztán egy pohár pálinka le, aktív kikapcsolódás, bármi, ami leköt, élvezed és semmi szín alatt nem gondolkodni olyasmin, amit abban a percben nem tudsz megoldani!
Nem tudom, ez nálad működik-e, de NO PARA!

(Ja, és ha rólam van szó, nem tudom ilyen világosan megcsinálni, mint ahogy osztom az észt... :oops: :lol: )

Kép
kisbuta

Én is így vagyok ezzel, egyébként nagyon okos vagyok ám... :lol:
Node nem baj, lesz ez még sokkal rosszabb is (sírás-rívás-hisztéria mensi előtt)... :?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,
vagy helyette inkább :?: :D

(nem irigylem a férfiakat: ha nem sikerül, azért kell elviselni a hisztit, ha meg sikerül, azért!!!)

Kép
kisbuta

Halihó!!!

Köszi a jelöléseket. :D Bocsi a cseles névért. :wink:

Zsófi
Milyen teát iszol vagy ittál?

Rana
Drukk drukk!!!!

Endos tünet nekem a székletemen levő véres nyálka volt ami csak és kizárólag menzikor jelentkezett.Meg a menzikor egyszer csak nagyon erős fájdalmaim kezdtek lenni. Ennyi.Meg ciklus közepefelé is volt barnázás egy ideig...ezek összeadva a net adta ki az endot.De un-n semmi sem látszott mert a petefészkeket nem érintette, a hasüregben, főleg a Douglas üregben volt szétszórva. Mint írtam a doki csak másfél év után műtött, ezért én kértem maganak a házidokinál béltükrözést de az nem tudta igazolni az endot. Az első laparnál Miskolcon nem is tudtak vele mit kezdeni, aztán kaptam Debiben kezelést, de amikor megjött, akor megint votl véres nyálka. Új béltükrözés Debiben, de az sem igazolta.Ezután volt a 2 inszem stb. A lombik előtt volt a 2. lapar de sajnos mivel az endos kezelőorvosom szabin volt és én nem akartam várni, egy másik doki csinálta meg Debiben.Levett a petefészkem külsejéről egy cisztát és azt mondta, hogy ennyi mást nem talált. Véres széklet maradt...sőt mint utólag kiderül a hüvely mögötti endot ami a hüvelyt a béllel kicsit összetapasztotta bent hagyta.Na erre stimuztunk rá 2 lombikot ami veszettül nem tett jót és kiújult az endo. Erre megint műtét, de harmadszor már az én dokim műtött, laparral a hason kersztül és a hüvelyen keresztül egyszerre.Jól megszenvedett, de leégetett és kivágott mindent amit csak tudott.Kaptam megint 6 szurit, szóval most kb 9-10 hónap után jött meg. Volt ellenőrző uh még mielőtt megjött, uh-n semmit nem talált a doki, fájdalom nem volt a vizsgálat során, a véreredményem jó: a műtét előtt 43 most pedig 13 volt a ca 125 vizsgálatom (29ig normáltartomány).Sajna a véres nyálkát most is megláttam a 2. cn-en...na hát emiatt akarnak azonnal lombikra küldeni. Ez amúgy csak pici vér, ne képzeljetek vérfürdőt. :D

Mindent egybevéve... én azért sok biztatót látok még így is benne...lehetne rosszabb is, nem? :D És mondom, sokkal keményebb endosok is lettek már babásak.
Amúgy mi imádunk kirándulni, voltunk Bükkszentkerszten 3X is a "mágikus gyógyyító" köveknél is. :D
Küldök nektek is egy lóherét amit az egyik kiránduláson csináltam.Legyen szerencsétek!!!
Kép
vizkriszisback

Sziasztok!

Nem volta ma netünk, :twisted:

Visszaolvastam, de elég késő van már, agyam nem pörög.

Ma megcsináltattam az EKG-t is a lombikhoz! :D

Szezso, Krissz: +++++++++++++++++++++++++++++++++

Rana: nekem minden inszem előtt (kérés nélkül) megnézte a dr., hogy megrepedtem-e. Egyszer nem repedt meg a repiszuritól, ezért is volt ilyen alapos.

Jocca Lányok! *

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Hajnoca: privi ment. :oops:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Nekem egyik inszem előt sem nézte Uh-gal,de mindegyik inszem sikerült. (Az más kérdés, hogy mindig pechem volt).

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Kriszi!
minden elismerésem... ennyi vizsgálat, küzdelem... Gigadrukkok a sikerhez :!: :)

Rana!
én valóban valami miatt nem hiszek az inszemben. De valószínűleg azért nem, mert ahogy nálam megycsinálták, futószalag, egyszeri UH, kb most szurjuk be akkor a repiszurit, majd inszem után pattanhattam fel az asztalról... :roll: szerintem még 10% sem volt az esélyem. végigcsináltam a 6db, mert a lombik elött kötelező volt.
ha valamilyen oknál fogva már nem lenne esélyem lombikra, lehet, hogy megpróbálkoznék vele, de semmiképpen nem az állami intézmények valamelyikében, hanem az intézetben....
dezsina

Baba! Mi az, hogy peched volt? Elmondod?

Rana! Azt hiszem az orvosok , már ha elég lelkiismeretesek, egészen jól kiszámolják, hogy mikor van repedés. :D . Ne parázz kérlek!!!

off! Párom jött a mikróbusszal otthonról itthonra, dugig pakolva szerszámokkal, Pesten dolgozik ma. Otthonunktól 80 km-re hengerfejes lett, mindezt este 10 után telefonálta. Bepattantam suzukim kisautómba és irány. 1.15-re sokerült hazavontatnom. Sebességünk 20-30, időnként 40 volt. Közben majd megszakadt a szívem az autómért. Mire zuhanyzásra került a sor elkezdtem vérezni, rendesen. Ma reggel meg semmi. Most akkor honnan tudjam, hogy mikor hányadik napom van?

Kép
estike66

Sziasztok!
Ma nem nagyon leszek,de mennek a drukkok mindenkinek!!!!
Estike!
Ha ma lesz vérzés nap közben,akkor a mai nap az első,ha nem,szerintem ne számold.Nem semmi éjszakátok volt...
Dezsi!
Barnamentes???Milyen estéd volt? :oops: :D
Rana!
Nyugi,szerintem hanapi 2 mm-rel számolunk,akkor hétfőre 22 mm-sek lesznek.vagy nem jól számoltam?Mert az szerintem pont jó.+++++
Szezsó,Tobi,Puszedli és mindenkinek hatalmas drukkok!
Vendég

Sziasztok,

Mennek a drukkok mindenkinek!

Rana,
Ne idegeskedj, sajnos azzal nem tudod befolyásolni a dolgot. Egyébként amit az inszemekről én is hallottam az nem túl jó, de azért sok ember van, akinek így is sikerült a baba.

Esti,
Minden elismerésem neked és a kiskocsidnak is!

Hajnoca,
lehet már tudni mikor lesz a rutin?
Vendég

Szezso!
Hihi Te már előre produkálod a terhestüneteket??? :lol: Neked kell Ekg-t csináltatnod lombik előtt?

Rana!
Nyugi!!! Tapolcán a vizsgálóban csinálják az inszemet, de azt nem tudom, hogy van-e előtte uh. Elvileg lehet, mert ott a gép. Szerintem csak arra koncentrálj, hogy minden rendben lesz!!!

Hajnoca!
Tudod már mikor lesz holnap vizsga? Drukk!!!+++++++

Tobi!
Drukk!!!

Dezsi!
Barna??? Remélem nincs!

Krisz!
Én cickát ittam középidőig, aztán meg palástfüvet. :lol:

KépKép
zsófikukac

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: