Csajok!
Voltam UH-n, és van 5 szép tüsző (14 mm-esek), a méhnyálkahártya is fejlődött (8 mm), hétfőn inszem. VISZONT: az nekem már a 14. nap lesz, és a ciklusaim 26 naposak, és MINDIG a 12. napon van a pé. (Persze ezt elfelejtettem mondani a dokinak) Én arra számítottam, hogy már most szombaton megcsinálja. Mondta ugyan, hogy ha előbb megrepednének, az inszemnél nem baj, mert ugye "utánaküldünk" egy csapatot. Na de két nap múlva????? A petesejt egy napnál nem él tovább. Nem szeretném, ha egyedül, magányosan pusztulnának ott bent el.
Az asszisztensnőt felhívtam, elmondtam ezt neki, de ő azt mondta, hogy max. 2 mm-t tudnak nőni egy nap alatt, és ha kisebbek, akkor nem tudnak megrepedni. Ez így van szerintetek?? 18 mm-esek biztos meg tudnak már, ha akarnak. Ráadásul ugye itt nem kapunk Decapeptylt, ami megakadályozza az idő előtti repedést, és szerintem semmi nincs, ami a normál ciklusom rendjébe most belezavarna... Meg azt is mondta, hogy ha előbb megreped, nem gond, mert úgyis együtt kell lenni szombaton is, az inszem az már csak egy "ráerősítés".
Hát köszike, a ráerősítésért fizetek 40 rugót? Ráadásul ha az itthoni prütyköléstől össze akart volna jönni a gyerek, már összejött volna.
Szóval csak sikerült találni vmit, amin stresszelhetek.
Tudom, hogy a doki tudja mit csinál, bla-bla, de ha vkinek van vmi ép érve, azt szívesen hallanám!
(FŐLEG inszemes csajok, Szezso, Csibe, Puszi, ti segítsetek!!!!!!!!)
Kisbuta nem semmi az anyósod. Tipikus pszichiátriai eset (ha már a pszichiátriáról úgyis szó esett..)
Katica, pü ment. Többieket majd jelölöm, de most megyek tépelődni.